Vad mycket jag har hunnit med

Jag uppdaterade visst inte igår. Lätt att tiden rinner iväg. Fort. Hur som helst. Igår var det en ny vecka som invigdes. Skola. Soligt väder. Efter att skolan lidit mot sitt slut så kom Lise och jag på idén att åka till Rimforsa. Ja, dubbeldäckaren kom och där hoppade vi på. Satte oss på bussen, lyssnade på musik och skådade landskapet som vi tog oss egenom. Det var en härlig dag, lite kallt bara, men värt!

Idag vaknade jag ganska tidigt. Var inte på det bästa humöret. Måste vara för att jag hade tandläkartid halv 9. Det gjorde inte saken bättre när jag kommit till tandläkaren och min tid var något försenad så jag fick vänta ett extra tag, då hann alla mina tandläkartankar komma upp i huvudet. Men men, när gick faktiskt bra, jättebra! Jag hade inga hål och det är jag väldigt förvånad över, seriöst.. Detvar en känsla av lättnad som cirkulerade i kroppen. Tack mamma för stödet! Efteråt hade jag utvecklinsamtal. Ja... och sen gick jag och mamma till ett café och åt frukost. Sen var det bara att skynda sig tillbaka till skolan och ha mediapruduktion.

Efter skolan så drog jag och mötte Lise och Ewe i Berga, sen tog vi bussen till Tinnerö. Gick upp i skogen med fillt, musik, multivitamindryck, bullar och kakor. Bara satt där inne och hörde hur fåglarna kvittrade, underbar känsla. Älskar skogen. I belong there. Sen drog vi hem till Lise. Underbar dag.

Det
har gått rykten om att det ska bli +15 imorgon och sol. Yes! Vi ska vara ute med klassen hela dagen och fota. Ska bli nice. Dagen skall utnyttjas väl. Gå upp tidigt.

vatten. vind.VägtinnerössÖrennit

Söndag

Jag hoppas er helg har varit lika bra som min. Fan vad roligt jag har haft det! I fredags så tog jag bussen till Berga där jag mötte Lise, Sarah, Anton och Lisa. Därifrån tog vi bussen till T1 där det var födelsedagsfest, Joel fyll(er)de år. Nice! Det blev mycket nostalgi, flumm, deep talking, dans och så mer. Haha grymt kul! Sen drog vi till 5 Tastes, åt pizza. Gott värre, sen somnade vi hos Sarah.

Lördag då, vaknade upp vud 11.20. Spelade Guitar Hero, Sonic och något boxpogram. På tal om Sonic, spelade inte ni det när ni var små? Det är så mycket minnen. Jag och Sarah spelade det hela tiden när vi var små, haha! Skruvbanan, Oljebanan, Tivolibanan, Spökbanan (alla dess banors namn).. Hehe Nice.. Efter några timmars spelande så drog vi till hemköp, handlade mat, väl hemma hos Sarah så fixade vi ihop Nacho (stavning?) Tallrik. Fan vad gott, men mäktigt. Ohja! Sen kom Elias och hämtade upp mig..

Elias och jag drog hem till honom. Var där och chillade ett tag. Sen kände jag hur stressen började krypa inom mig. Då kände jag att det var dags att gå hem och börja göra mig iordning inför kvällen.

Kom hem, duschade, gjorde mig iordning. Sen kom Elias, och en stund efter det kom Ebba och Samantha! Det var inte igår jag umgicks med dom, så det var verkligen kul kul att träffa dom. Freddy och Kim kom också.

Sen drog vi in till stan, L' orient. Fan vad flummigt det var där inne! Jag tror jag höll på att dö.. Men det var jävligt kul faktiskt! =) Följde med Freddy och Kim på natten, sov i Ljungbsbro.


Idag har jag inte gjort så mycket, kommit hem från Ljungsbro och bara latat mig. Mamma håller på att göra vofflor nu, det ska bli gott. Vi åt inga vofflor på voffeldagen så då kan vi lika gärna göra det nu ;)
Sen ska jag fixa lite saker och så..


Samantha, Ebba och Elias



Haha. Vafan..? Jaddu

Fredag

Igår så var det spelning på L´orient som sagt, Root People & Calle och Adam. Det var asballt och riktigt kul. Ölen kostade bara 25kr också, vilket passade dö bra för min platta plånbok, hehe!

Idag så cyklade jag till skolan, något bakis kanske. Så jävla skönt med helg nu. Ska sova som fan och bara ta det lugnt. Så känner jag nu iaf. Men vi får se vad det blir.

Oj vad jag är hungrig. Måste äta något kom jag på. Det får bli en micropizza. Går fort och smakar gott. Bra.


Jag drömde en dröm förut. Den handlade om mig och två kompisar. Drömmen var så himla verklig. Jag och dessa kompisar satt på krogen, vi snackade, drack öl och spelade. Umgicks helt enkelt. Dess värre så kommer det inte hända (om det ens händer) på ett bra tag av dess olika anledningar. Livet kan förändras så jävla fort. Ever changing, never ending.




Torsdag

Bra dag. Fint väder, solsken. Det är huvudsaken! D-vitamin bildas i huden när den träffas av solljus.Visste ni det? Jag gillart iallafall. Så jag ska allt gå ut en sväng sen.

Måste åka till Hydro också, och pumpa min cykel. När jag kände på däcken igår så var det knappt någon luft alls i framhjulet och dåligt med luft i bakre. Inte underligt att jag höll på att dö av att cykla hem från stan. Så dålig kondition kanske jag endå inte har? Vi säger så ;)


ee
Shit vad jag leker

Skolan och Lina

Skolan idag då. Målade väldigt fint på Grafisk Kommunikation. Haha, ja då.. Lahme är gott tycker jag, tycker ni också det?
På lunchen så drog jag och Max och käkade kebab. Gott var det.

Efter skolan gick jag en sväng på stan med Lina och Josefine, nice. Sen gick Lina & jag hem till henne. Hennes lägenhet är sjukt mysig! Det kanske jag sagt innan? Skitsamma. Vi fikade, kolla på lite sidor, gick ut och satt i solen, lagade mat o.s.v! Nice.

Kom hem för några timmar sen. Nu är jag galet trött. Ska bli skönt och sova. Ser fram emot morgondagen. Då blir det L'orient, Root People spelar. Nice!


Annars då? Jag står kvar.

nice



Mitt rum är rent

Jag tog tag i mitt rum en gång för alla, igår. Nu är det rent, hemtrevligt och mysigt.. Hehe. Och nu ska jag banne mig se till att ställa undan det jag tar fram, det är så sjukt jobbigt att städa rummet. För det tar tid, den tiden kan man ju göra något annat liksom om rummet inte hade sett ut som ett helvete! Dock har jag en sak till att göra, eller två kanske.. La alla skolpapper jag äger i en påse igår (ja den blev tung) för jag orkade inte kolla vilka som jag behöver och inte för det var för många, så måste checka där i vad jag kommer behöva o.s.v Andra saken: rensa i mina lådor. Massor skit där i också. Ska slänga en helvetes massa saker! Det kommer kännas så värt efteråt. I mina lådor har jag verkligen massor skit. Jag har svårt för att slänga saker, minnen. Jävligt många minnen, jag är nämligen rädd att jag ska ångra att jag slängt det någon gång. Men det som betyder mest får jag lägga i lådan under sängen (en plastlåda med massor minnen, brev, teckningar, tidningsutklipp, skolkataloger osv)... Mitt mål är att det ska gå att hitta lite bättre i lådorna iaf..

Idag har det varit fint väder, samtidigt som det snöat. Kallt också! Men det får väl gå då. Mars månad gillar snö kanske. Och eftersom mars snart är slut så vill denna månad ha snö helt enkelt? Ja..  Har varit ute i dag, tog även en sväng förbi pappas jobb. Sen följde jag med mamma och pappa och handlade.

Ikväll är det Andra Avenyn på tv. Vilket jag inte får missa. Elias kanske kommer hit och tittar på det med mig. :)
 
Vi hörs-. Peace


Måndag

Det var svårt att stiga upp ur sängen i morse. Bara tanken av att veta att det är en hel skolvecka framför mig fick mig att vilja stänga av mobilen och sova vidare.. Och självklart gjorde jag det. I sömnen. Jag vaknade en och en halvtimme senare av att mamma kommer in och säger "Klockan är 07.20 nu", så då blev det ju lite hetsigt. Jag hann iallafall i tid.

Skolan har varit ganska seg idag, kan vara för att det är måndag som sagt. Men det är bara två veckor kvar till påsklovet nu. Så något att se fram emot har jag ju iaf.

Inga planer för dagen, jag ska försöka städa klart mitt rum idag (städare bara lite igår p.g.a ingen som helst ork) och bara ta det lugnt. Det där med städa rummet borde jag verkligen ta tag i. Ordning och reda = bra, lätt att hitta, trivsamt och saker försvinner inte lika lätt. Ja städa rummet is what I need..Hmm :)

en dag jag aldrig glömmer

Mmm

Dagen har bestått av ångest, dåligt humör och seghet. Förmodligen beror detta på värdet. Det förklarar sig ju, snö, grå himmel, blåsväder och kyla, fyfan.

Men min gangsta boo har ju självklart fått mig att tänka på något annat, en räddare som hon är. Nämligen Sailor Moon. Åh! Det är nostalgi till 110%. Vem kollade inte på det när man var liten? (Så länge man inte är blind då) Bäst är det! Åh shit..



Söndag

Det var trevligt igår. Drog runt lite överallt, parkeringshuset gav mig myckket. Högst upp. Vacker. Utsikt.
På hemvägen skulle vi cykla hem, vilket jag med all säkerhet lovar er att det var det jobbigaste jag gjort på säkert ett år. Min cykel hade dåligt med luft kombinerat att jag har gått och blivit den lataste jäveln som existerar på denna jord (for sure), så fy vad jobbigt. Men det var endå skönt, jag har saknat att cykla. Det ska jag verkligen börja göra nu. Efter jag har pumpat däcken dårå.

Idag vaknade jag. Kollar på klockan, 15.43. Men vafan då! Oj då.. Jag har inte rest mig upp ur sängen än. Bra. Eller inte. Eller jo kanske, söndagar är endå ingen bra dag. Sällan iaf. Men iallafall..

Dagens planer:

-  Äta något
- Klä på mig
- Städa mitt rum
- Leta efter min kamera.

Låter bra. Sen kanske det kommer upp något annat jag kan göra. Sånt som märks.

ww

Tjeeena

Sitter på mitt rum, lyssnar på musik och dricker lite bärs. Soft. Om en stund skall jag ta mig inåt stan. En liten utgång på g. Men bara pytteliten då min ekonomi är på toppen av botten och så. Men kul ska det bli.

Idag har jag bara varit hemma, gick en promenad i skogen också, behövligt. Christian och Hanna har även varit här, de grillade så lite sommarkänslor har man haft idag. YEAH.

Har dock hört att det ska bli snö och dåligt väder.. Fy vad trist att höra. Men jag är inte förvånad, det har ju hänt förr.. Men den som väntar på våren väntar aldrig för länge.

Vi hörs imorgon gott folk!


ww

Lördag

Igår var det ganska fint väder. Helt ok iaf! Gick en promenad till Ekholmen och på hemvägen gick jag en sväng i skogen, vackert. Jag såg en hel del vårtecken, mysigt! Jag älskar verkligen när våren är på G för jag blir en annan person då, så glad, fylld av energi och glädje..

Senare så tog jag bussen in till stan för att äta med Freddy, Hakepi you know, gott med kebab. Sen tog jag en sväng förbi Yngves och Netto för att handla lite bra skit. Sen drog jag hem.

Väl hemma så har min storebror kommit på besök och han frågar mig om jag vill följa med till Ekholmen en stund. Visst.

På kvällen gick jag på fest ovanför Platens, där var det massor kul folk. Roligt var det, var egentligen menat att vi skulle dra till krogen lite senare men så blev det ej (lika bra gör man inte av med alla pengar hehe), jag tog halv 2 bussen hem.

Hemma så chillade jag lite, satte på Smala Sussie och börja kolla på den, men mina ögonlock blev för alldeles för tunga och det började svida i ögonen, jag släckte lampan. Somnade.


Idag vaknade jag vid 12 tiden. Har inte gjort något vettigt än så länge. I skrivande stund sitter jag och lyssnar på en Indian musik, stört skön. Det började igår med att på stan stod det några indianer och spelade, det låter så grymt! Och på festen i stan så var det en tavla med en indian (om ni vill veta;) så jag har tänkt på indianer en hel del liksom.. Haha. Hursomhelst, stört skön låt!  Jag funderar på att gå ut på en promenad och lyssna på den låten. Haromoniskt.

Vi hörs sen


Oj, tiden..

Tiden försvinner ur mina händer. Nu borde jag sova? Ebba? Varför sover jag inte för? Va? Jag förstår inte.. Gå och lägg dig! Ja jag ska..

Som ni märkte så borde jag sova.. Och det ska jag göra också. Snart. Sitter här och snackar med en gammal klasskompis som är utbytesstudent i USA nu. Fyfan det låter sjukt nice, han bor en timme från Los Angeles och det är +20-30 varje dag. Mummaa..

Ikväll har jag bara varit hemma och senare så drog jag till Holmen och träffade några. Nice.. Och nu ska jag som sagt... Sova...
.....Tänkte bjuda på en liten bild jag tog nyss. Hihi. Busigt va?



P.s Jag ser ut som ett mongo. D.s

Vilket underbart väder.

Våren är på g. Jag känner det i kroppen, jag blir hyper, glad, massor känslor kommer krypandes fram där inne. Känslor för allt och känslor för inget, det blir pirrigt och glädjen sprider sig..

Igår var jag ute och tog en promenad längs ån. Det var vackert, solen, ån, och ingenting. På kvällen bowlade jag med Freddy och Simon.

Idag har jag variit på stan med Elias, han prövade saker till studenten/balen, det bev bra. Sen gick vi in på Konsum och köpte lite godheter och satte oss sedan på Stora Torget och njöt av solen. Värt.

Nu är jag hemma. Lyssnar på musik och sådår. Är peppad. Snart helg också..

PUSS!



Det är fint längs ån.



Detta var också fint.

Wednesday

Igår var en bra dag! Jag var hur pigg som helst, solen sken och allt hade bra flyt. Drog då hem efter skolan. Fixade med en sak. Sen drog jag in till stan igen, och i bussen mot stan så sken solen som fan på Vattentornet, och det var så fint. Träffade Linnea och Ludde en stund. Sen drog jag och Linnea till Pressbyrån för att köpa busskort och sen vidare mot Plaza för att spela på skojs skull (hade några mynt i fickan som kändes onödigt att ha). Det gick väldigt bra, jag vann faktiskt 160kr! Woho, det är rätt mycket för en fattig student som mig, hehe. Så då kan man säga att jag fick busskortet gratis. Värt! Sen följde jag med hem till Linnea. Var där och chilla lite, sen promenad hem.

Idag så vaknade jag upp i min soffa. Hade tydligen flyttat på mig i natt, tyvärr så vaknade jag inte vid 05.30 som jag hade bestämt, utan vaknade 07.40 av att mamma sa åt mig vad klockan var. Men endå.. Vad gör det? Jag är på så himlans bra humör, solen skiner där ute. Det säger ju allt. Så himla härligt! Då blir jag glad och motiverad.



Utvilad!

Som ni märkte så uppdaterade jag aldrig något mer igår. Ni anade inte hur trött jag var. Efter skolan så gick jag, Lina och Josefine hem till Linas lägenhet.. Den var jätte fin, sjukt mysig! Vi fikade och sådär och sen drog vi och handlade en micro och annat hon kommer behöva. Kom hem vid 19.00.

När jag kom hem så åt jag, sen såg jag på hockey. Men jag var på tok för trött som sagt så jag gick och la mig 20.30. Så nu är jag utvilad! Hehe. Jag ligger fortfarande i sängen, börjar vid tio. Har en svag känsla av att jag behöver hetsa lite nu till bussen, skynda mig med allting.. Men men.

Vi hörs!

Måndag

Sitter i skolan med Max, vi har mediaproduktion och jag är super trött. trött, men jag får helt klart skylla mig själv som la mig på tok för sent i natt (eller i morse. Ikväll ska jag lägga mig 21.00, ja jag är allvarlig.

Igår gick jag en promenad till Hejdegården, där mötte jag Freddy och vi åt pizza. Sen tog vi bussen till stan, svängde förbi BQ och för att spela lite på Plaza, hehe...

Idag blir det fik I Linas nya place, det kommer bli nice att få se hur den bruden bor *blinkblink*


Återkommen sen. Puss

Söndag

Idag är jag pigg, jag vaknade upp för en timme sedan. Det var så skönt att få sova ut! När jag hade gått upp ur sängen så gick jag och satte på lite kaffe och satte mig här. Mitt internet är lite segt idag men det var värre igår.

Jag har inga direkta planer för idag, men om jag inte kommer på något att göra så ska jag städa mitt rum, det vore rätt vettigt. Mitt rum ser ut som ett jävla helvete, det är kläder överallt, massa papper utspridda (också överallt), och det ligger t.o.m glassplitter under mitt bord. Jag tappade nämligen ett glas där för några veckor sedan och allt försvann tydligen inte, oups.. Tur att ingen fått det i foten.

I natt hade jag en rätt skum dröm. Jag var på ett läger tror jag, kollo ungefär, det var någonstans långt uppe i Sverige, Luleå eller Umeå, och alla som medverkade i den drömmen var alla jag har umgåtts med för länge sen, och kollo ledarna var lärare från Kvinnebyskola (min grundskola), sjukt skumt. Och jag skulle tydligen simma ut till en Ö med en massa mynt i handen och lite annat i den andra, hur som helst på den ön så hade man världens utsikt över hela Linköping (what the fuck in Luleå liksom?). Haha den var rätt skum, kommer tyvärr inte ihåg hela, det slutade med att det var en kafeteria i ett parkeringshus där Kultiration skulle ha en spelning iaf..


Fredagen

Jag kom till stan någon gång efter tio tiden, hängde med Simon, Ola, Kalle och Anna på La Scala, sen drog vi vidare till Platens. Efter en stund så kom alla andra, vi var ett riktigt stort gäng, träffade folk jag inte sett på länge och det var mycket glädje. Dö skoj! När alltihop stängde så drog jag, Linnea, Ari och Roy hem till Rick. Softade där resten av natten..

Drog till Rese någon gång i förmiddags och åkte hem, gick och la mig vid 12.30 och gick upp vid fem tiden då maten var klar. Snacka om trött.. Nu sitter jag dö mätt och tänker på en del saker...

Ja vad 'är det jag tänker på? Allt och inget. Men viktigt är det.  Vad tänker man liksom. Det finns dö många tankar, och minnen.

På tal om minnen, minnen kan va bland det mest bästa vi äger, men också det värsta. Men seriöst, tänk om man inte hade ett minne? Man skulle göra saker som sekunden därpå var som bort glömt. Vad skulle det vara för mening med allt då? Men som tur är minns vi. Vissa bättre än andra. Fina minnen bevaras i hjärtat, minnen man aldrig kommer släppa! Det är bland det finaste vi äger som sagt, något man har gemensamt med andra som förmodligen betyder massivs. Minnen kan ingen ta ifrån en. Minnen..



Ett suddigt kort från igår



Roy är glad

Nice

Fredags kväll, något hetsigt en stund innan då jag vaknadade strax innan sju, är det ens lagligt att "vila" så länge? (la mig vid halv 3) Sitter i mitt rum nu, lyssnar på musik äter ostbågar över ett glas rött, haha!

Ikväll blir det utgång, ska fira Anton idag! Det kommer bli dö kul! Hadderaja

Vi hörs

Fredag

Snart är ännu en skolvecka över. Fredagar är rätt så bra dagar, dagar då man känner sig pepp. Dock är lördagar ännu bättre för då kan man ta sovmorgon och behöver inte stressa om det är nåt man ska hinna göra till på kvällen. Inte för jag stressar på fredagar bara för det är skola, men det där med sömn och utgång samma dag är inte min bästa kombination alltid...
Har fått i mig en kopp kaffe och nu är det dags för en sväng till duschen, sen ska jag klä på mig, göra mig iordning, fixa en sak och lite så, precis som det ska va. Sen drar jag till skolan, längtar redan till lunch.. Hörde jag pizza? Eller var det bara en inbillning..


Peace bree


Tjena

För din skull, jag låtsas att du är med, för din skull så gör vi det ihop, för allas skull så vet vi att vi klarar det här tillsamans. Eller hur? Hur som helst, jag känner den där pirrande känslan i magen, det kittlas. Kom ihåg, för din skull. Om du vill. Finns här för dig, alla finns här för dig. Stay strong!


Justin from Australia

Jag lunchade med Freddy idag. Det blev Kebab med bröd på Hakepi, det var värt som fan, passar bra när man är dö hungrig och khebab blir jag aldrig le på.. Sen bar det av till skolan.
Kommande lektion var studiestuga och den lektionen bestod av soffhäng och lite nice prat. Och efter det så hade vi Grafisk Kommunikation. Vi skulle snacka med Niklas angående våra kunskaper i In Design, så var och en gick in i hans rum för att enskilt prata. Samtalet gick bra, jag fick ett komma-i-håg papper där han skrev ned hur man ska göra o.s.v när man arbetar i In Design. Efter lektionen blev det lite soffprat igen, sen drog jag hem

Och när jag kom hem så låg det en låda i köket som väntade på mig. Det stod inget namn på lådan men jag förstod på en gång att det var till mig, hehe. Och i den lådan så låg det som ni kan se på bilden här nedanför: En koala, en kängeru (nej hur stavas det på svenska egentligen? Hjärnsläpp kan bara kangaroo på eng), en nyckelring och ett vykort :) Och det var min vän från Melbourne som hade skickat detta till mig. Schysst som fan, kommer inte ihåg senast jag fick nått brev överhuvudtaget hem (förutom från tandl'äkaren) Thanks a lot Justy :)


Torsdag

Tandläkardag, pluggdags, skoltime, bibbla, promenad och mat, det består dagen av! Sitter och lyssnar på AP och skriver lite här. Ska snart dra vidare till plugget, men innan dess ska jag dricka kaffe och göra mig iordning, illafall borsta tänderna.

Jag måste bara visa er en klockren video. En kvinna i sisådär den äldre åldern som leker gangster. Dö kul!  Haha..


Erkänn kul? Haha.  Och en kul sak, igår så loggade jag in på Lunarstorm (som sällan är inne på) för jag visste att jag hade över 20 lajv att skicka. Så jag skrev " Shoo Bree Va Händer Yaoo Peeace Bree"  Nu var det bara dags att vänta på att de skulle visas... Ca tio minuter senare har jag fått ett ex antal inlägg i min gb och en bara: Snälla lek inte wigger. Det tyckte jag var rätt roligt, hehe..

Studiedag!

Idag har dom flesta gymnasieskolorna i Linköping studiedag, vilket inte är överskattat. Igår så var jag hemma och bara soft-firade att vi skulle vara lediga idag, såg på dokumentären Gå loss som (en dokumentär om  hip hop bandet Advance Patrol, Carla, Chafic o.s.v). På kvällen så drog jag in till stan och träffade Elias, Simon och Matte, alla tre mina f.d klasskamrater på Folkungaskolan. Det var kul, drog till 55an över några bärs, dock så var jag tvungen att åka med sista bussen hem, så det blev ingen längre vistelse. Men värt endå!
Idag får jag se vad som händer (och fötter). Jag hade planerat igår att jag skulle gå upp tidigt idag, och ta på mig varma kläder sen börja gå mot stan samtidigt som jag skulle gå förbi en del schysta platser. När jag väl kom till bibblan skulle jag sätta mig ner och studera. Men det blir förmodligen inte så idag då jag vaknade på tok för sent och det är så himla mycket snö ute.. Men något blir det, kanske ska träffa Freddy ikväll öven en Pizza. Får se va... Eller nej nu bestämde vi att vi ska gå till Cosmic och kolla på matchen. Det kommer bli fett.. Bara det inte är för dyrt där då min ekonomi inte räcker längre än till en klubba, ja typ en klubba..

Advance Patrol - Min Musik



Refräng:
Ahhh, you make me feel, better then you have done before,
Jag tackar livet. för allting som det gett mig.
Ahhh, you make me feel, better then you have done before.
Min musik kolla vart den lett mig.

Gonza:

Jag älskar när publiken skriker mina repliker,
Advance Patrol musiken i butiker i din
speaker.
Väntat länge, här e ängeln från Lindänge gänget
som slängde slängen hängde med i svängen som refrängen.
Nu e det över jag behöver inte längre sånt,
gjort en manöver som bedövar att jag vatt en sån.
Min lyrik, min musik, ett Masse beat,
hesa röstens akustik, unik som min teknik.
skivkontrakt, inte längre på jakt, nu har jag lagt
det jag vill ha sagt, Playground skall ha sitt
tack.
Fastän dom snålar, så tar jag mitt glas och skålar
AP strålar , bägge delar tjänar stålar.
Vi drar på turne, häng me och se vad som kan ske
AP gör entré, jag svär det blir succé
Jag blir så glad,
Hip hop hurra
som Ice Cube sa, vilken bra da idag

Refräng:

Juan:

Jag tackar mina föräldrar, för all passion jag fick för musik,
för genom den fick jag lära känna Chafik.
Träffade mina brödrar på grund av en mick,
mitt liv kretsar runt det, så det här e min plikt.
Att visa uppskattning, till alla dom som står mig nära,
ni som alltid dyker upp, för mig e det forfarande en ära
att köra på fritidsgård och forsätta lära,
för vägen e lång, och drömmen e tung att bära.
Ja varje människa brinner för nåt speciellt,
har blivit proffs ja, men jag började ideellt,
Har blivit bara stark av att publiken har gnällt,
musiken e mitt knark så jag silar om igen,
Uhhhhhh vilken rush, vilken underbar känsla,
Masse när skickar du nästa beat jag längtar,
gjort mig förälskad och framgångsrik, stenrik,
rik på kärlek till min musik.

Refräng:

Rodde:

Den här låten e tillägnad till min första kärlek,
med obeskrivlig värde färdar genom hela världen.
Vi rockar jams tillsammans och får hela stället att gunga,
rör en hel klunga med dina rytmer och min tunga.
Du får folk att börja sjunga, från dom gamla till dom unga,
och håller alla sällskap, när vi tar det lugnt och flummar.
Du va alltid där och röjer, när vi höjer glaset och skålar,
du fick mig att ta det lung me MDMA, tripp och kola.
Vi har rockat från Panora, till Impala ner till inkonst,
cashar in min inkomst, med utsökt rimkonst.
Du får mig att rimma skitlångt när du e som bäst,
jag svär jag får rysningar när du e som bäst.
Utan dig ingen AP, ingen
hip hop, inget av det,
inga jams som rockar, där vi lyfter av taken,
Har ni sett på maken Rodde kickar loss,
med musiken vid min sida kan ingen stoppa oss.

Refräng:

AP, 2003, till er, där ute, checka här,
vi har ett företag, lyckan kommer när
den kommer,förstår du? Bara fortsätt
kämpa, gör mig glad jag kommer göra
er glad, lycka, kom, peace, bra
hahaha javisst javisst

Ny design

Visst blev den fin? Jag är galet nöjd med den iaf! Made by duktiga Lisa Malm! :)
Vad händer då? Nej inte mycket. Jag sitter hemma, lyssnar på Advance Patrol - Min musik. Jag kommer aldrig sluta tycka om den låten, den är grymt bra får gåshud av den! Ska gå och lägga mig om en stund, så man orkar gå till skolan imorgon he-he. Jag tror jag ska börja med någon fysisk aktivitet, kanske inte gå med i någon sport men att springa ibland och gå promenader, så jag blir piggare. Jag kan tänka mig hur härligt det kommer va i vår och sommar när man är ute hela dagarna, man tar sig runt över Linköpings alla förorter, njuter av värmen den vackra synen, känner glädje i luften! Åh vad jag längtar! Det är bara att tänka framåt..



Lördagen

Jag och Freddy drog till stan för att äta på den Libanesiska restaurangen Meza! Har alltid velat äta där men endå aldrig gjort det, så det var rätt spännande.. Först åt jag bröd som man skulle doppa i något jag inte kommer ihåg vad det heter, men bild finns nedanför.. Sen en tallrik med kycklingbitar och klyftpotatis, ja det var gott. Är sugen på att gå dit någon dag igen. Efter denna måltid så följde jag med Freddy till bussen, sen gick jag förbi och hälsade på Henke (äldsta storebrorn) vilket var av ren impuls. Denna karl skulle ut på kvällen med sitt umgänge så en efter en droppade in. Och jag blev bjuden på det ena och andra. Så ja. Vi körde någon kul lek också då man skulle sätta ett känt namn på allas pannor utan att personen visste vem det var, så skulle man fråga t.ex " Är jag kvinna?" När man fick ett nej så blev det nästa persons tur. Det var kul iaf. Sen skulle dem andra gå ut på krogen vilket inte var något för mig, hmm.. Så jag går mot stora torget och ska gå till någon taxi. Då ser jag Jesus Bussen. Står där och snackar med dom i ca 2 timmar, åt bullar, kaffe och te, fick 2 biblar, hehe. Träffade en hel del känt folk, Mellis, Snooken os.v kul! Sen till det otippade: Jag följde med detta folk av Jesus till Pingstkyrkan vid ca halv 3 på morgonen. där satt vi i en ring och bad, var person fick säga sitt.. Det var intressant. Sen fick jag skjuts hem av en som bor i Sturefors. Trevligt var det.

Idag har jag no idea vad som ske ska. Något trevligt hoppas jag. Sånt som märks.


Libanesisk mat










Jag hade namnsdag igår

Förfest vid Sjukhuset igår. Kul. L'orient senare. Också skoj. Träffade en hel del soft folk. Värt. Vart också vän igen med Elias sen vi inte snackat på 1 år, kul asså!
Nu mår jag som jag mår. Varför? Aa det kan man ju undra. Vill dricka vatten i mängder. Men orkar jag hämta? Nae


Grattis

Grattis på födelsedagen mamma ♥

Min mobil.

Jaha. Där gick den sönder helt, kommer aldrig mer att fungera. Jag köpte den för 6 månader sedan. Är det här tacken till att man lånar ut sin mobil? Är det tacken. Jag är så jävla förbannad och ledsen, men mest arg. Det där jävla cepet borde få sig en rejäl uppläxning. Och min mamma säger att jag får skylla mig själv som lånade ut den. Tack. Vad ska jag använda för mobil nu då? Min gamla funkar ju till en viss del, men det är problem när jag ska ladda den, det går inte att överföra bilder längre, isåfall måste jag skicka via bluetooth till min pappas mobil och från hans föra över till min dator. Fyfan vad jobbigt. Och den är ju även vattenskadad och kan stängas av när som helst.
Annars då? Har varit hos Djurdoktorn förut och hämtat Hugo som har kasterats, vaccinerats och blivit öronmärkt idag. Han är jätte stressad nu, springer fram och tillbaka. Han får vila nu..



Nice

Har precis gjort mig iordning och lagt mig i sängen, redo för en härlig sömn och nån schysst dröm skulle inte heller sitta fel för den delen. Mina ögon svider av trötthet men endå kan jag inte stänga av datorn, eller klart jag kan.. Det är ju inte särskilt svårt. Men känner att jag måste bara klicka lite..  Jag har haft världens vårkänslor dom senaste dagarna, jag tänker bara positiva tankar, är piggare än vanligtvis och jag är ofta glad! Underbart. Jag längtar så sjukt mycket till i vår, då man kan cykla till skolan, det är en känsla av frihet på något sätt. Så underbart. Tänk er att gå upp en tidig morgon, det är ljust ute och man hör fåglarnas kvitter, äter en härlig frukost ute i solen, sen stoppar man ner kaffe i en termos, tar med sig vad du behöver och sen bara cykla till ett soft ställe, det kan va i skogen, vid vattnet, i en park o.s.v. Där sitter man och bara njuter, tänker och LEVER! Känslan är sjukt underbar. Den känslan närmar sig sakta men säkert för varje dag. Och på tal om vårens alla dofter, från blommor, träd, gräs, asfalten o.s.v! Så himla peppad är jag för vår nu då. Och jag vet att våren har en hel del att erbjuda. Kultiration släpper sin nya skiva i april, studentkryssning i maj och Skärblacka och såklart en himla massa impulser. Fan vad underbart det ska bli! Mmm.. Ska bli riktigt kul med andra ord.


Bilden är från Blekinge sommaren 06. Sjuk kul tid.

Seriöst

Kan man vara så hungrig som jag är nu? Sjukt hungrig är jag. Jag är van vid att äta när jag kommer hem från skolan och den vanan bröt jag idag så det är väl därför. Maten är klar snart, hoppas jag. Är cepe trött också! Jag sitter i ett mörkt rum med min brorsa och jag har lyssnat på samma låt i 40minuter nu, orkar inte sätta på någon annan.. Min mage kurrar och min mun jäspar.. Nu tog visst låten slut, men den börjar snart igen, typ nu..   Crille är här och hälsar på idag, länge sen man såg honom. Tyckte precis att jag hörde en matklocka ringa, jag hoppas så. Annars var det inbillning.. He-he..


sss

Webdesign

Sista lektionen nu, en lång jävel. Dock bara en timme kvar,skönt. Som rubriken lyder så har jag altså webdesign nu, håller på med koder och grejer,kanske inte min grej, inte än iaf. Det är svårt. Men jag jobbar vidare. Efter skolan ska jag åka hem, och hitta på något. Vad det blir återstår att se. Hehe

kodeer
Såhär kan det se ut när man håller på med koder ;)

Tjena

Hejhej. Tisdag bestod av skola, sova och se på tv. Inget speciellt. Ska träffa Carl om en stund. Imorgon har halva veckan gått och nu återstår bara några timmar kvar av tisdagen. Sen är den gone, förevigt. Men jag står kvar










Hela världen är så underbar, bara man får ett svar. Vad gör dig blind?


Helluu

Våren var inte här länge, men det är ju klart.. Varför tror du våren tvekar? För att knoppar gör ont när dem brister. Varit hemma idag, sett på tv och suttit här, kollade på något pogram med någon komiker som jag verkligen ved vad han heter men för stunden är han långt borta i mitt huvud, fan vad störande! Bara för det ska jag kolla vad han heter... Nu på en gång.. Nu har jag det! Robert Gustavsson! Haha det tog ett tag för mig att komma på hans namn. Och nu ikväll så var jag ute med Linnea en stund. Det var as flummigt för när vi gick bland några lägenheter i Ekholmen så står det en tant i ett hörn av en lekplast typ och meditrerar, eller jag tror att hon gjorde det iallafall, för hon stod med händerna rakt upp i luften och helt stilla. Hmm
Men iallafall. Nu ska jag sova strax. Hörs imorgon


Måndag

En jobbig förmiddag kan jag säga att det har varit. Nu sitter jag iaf i datasalen med Max. Snart ska vi gå och käka pizza. Sjukt sugen! Det lär bli en kebabpizza och det kommer sitta perfekt. Hungrig som fan är jag, hann inte äta förut.. Eller jo köpte en banan på pressbyrån men det blir man ju inte dö mätt av. Sen ska jag dra hem och städa mitt rum, för mitt rum.. Ja det ser ut som ett helvete, städade inte det för alls länge sen. Men ja jag stökar ju till det vad jag än gör så atteehh... Ja. Men det är ju alltid hemtrevligt med ett städat rum. Ikväll får jag se vad som händer.

1:a Mars

Det har varit så himla fint väder ute i helgen! Och det måste man ju ta vara på. Igår så drog jag och Linnea till Jakobsdal och satte oss på berget, det var verkligen perfekt väder! Våren hälsade oss välkomna! Efter den härliga stunden i solen så drog vi hem till mig och kollade på Kniven i ♥. Efter ett tag var det dags att gå mot Ekholmen och träffa Niama. Drog till Lambohov på fest hos Souliebouliegangstaboolii! Det var nice asså! Träffade många kära ansikten jag inte sett på länge!
Idag vaknade jag någongång, och senare kom Carl, då satt vi ute i solen och sen drog vi in här. Annars har jag inte gjort så mycket idag.
Nu sitter jag och lyssnar på musik och bara låter tankarna flöda....






Tiden går men minnerna kommer alltid bestå <3



RSS 2.0