Onsdagen 29:e juni

Ligger i soffan och lyssnar på Veronica Maggios låt "Välkommen in", sjukt bra, grymt pepp. Favoritlåten just nu med andra ord. Det ekar i hela staden...
Idag har jag varit väldigt hurtig må jag tycka då jag cyklade till jobbet fram och tillbaka, bra träning och jag ska försöka göra det kommande fyra veckor som återstår. Det är så himla fridfullt på morgonen, knappt några människor ute, bara andra som också är på väg mot sina jobb. Vi är en grupp människor med samma mål för stunden, ta sig till diverse jobb hehe. I öronen lyssnar jag på grym musik. Startar cykelfärden med låten jag nämnde ovanför. Att cykla hem från jobbet är inte så fridfullt för då är det rusningstrafik, men det känns så befriande att cykla hem och att framförallt få frisk luft. Det är så skönt. Att solen skiner på en är också bra, kan man alltid försöka få lite färg på sig. Dock är hemfärden nästan lite jobbig, då jag är helt slut i kroppen efter en fysisk ansträngande dag. Står upp hela tiden och rör varenda kroppsdel, armar, ben, rygg, och så vidare. Bra träning känner jag.
Efter arbetet följde jag med min storebror hem till honom en stund, sedan följde han med mig till stan där jag köpte lite skal till mobilen, grymt. Sen hemåt.
Väl hemma knäckte jag en cider och hällde upp en skål med chips och gick ut och satte mig i eftermiddagsolen och njöt av livet. Det var nice. Fick grillat till mat och goda räkor och musslor till förrätt. Sommarmys.
Ska alldeles snart bege mig till sängen för att sussa, nu kan jag somna gott efter att hört att allt är bra med Oscar. Grymt.
<3
Du å jag, puss

Tisdag 28:e juni

Hallå där! Ligger i min soffa helt däckad nästan, rätt sliten efter dessa två dagar som har bestått av jobb. Började som sagt att jobba i måndags och på söndagkvällen hade jag fruktansvärt svårt att somna vilket resulterade i en trött Ebba dagen därpå, sov max 4 timmar den natten, need sleep to funktion om någon förstår vad jag menar? Igår somnade jag rätt skapligt men gick upp vid klockan 05.00 i morse. Varför gjorde jag det då kanske ni undrar? Jo min älskade pojkvän skulle fara på festival i Borlänge och jag ville pussa adjö till honom. Aee saknar grabben redan, men jag unnar verkligen han detta, är glad för hans skull och hoppas att han kommer få en jättebra upplevelse med många roliga och värda minnen. Det är även väldigt mysigt när någon har varit bortrest och man träffas igen, så det ser jag fram emot också. det kommer gå fort fort, yes yes.
Veckan består av jobb 07-16 måndag-fredag. Skönt på sitt sätt att vara sysselsatt, annars skulle jag nog inte överleva då alla jag känner är på den där festivalen. Dock ska jag iallafall få lite saker gjorda på eftermiddagarna också, som att gå till banken, fixa lås till cykel, städa mitt rum, pyssla om mig själv, gymma med mera. Hoppas på att få träffa en gammal vän till helgen också, får se hur det blir. Men trevligt vore det.

Detta inlägg tillägnar jag älskling, så här kommer en bild på snutte som jag tog igår, så fin i håret blev han efter sitt besök hos friösren.
bby


Hallå

Det är sommar, vädret är till skillnad från föregående veckor fint idag. Denna vecka har jag varit med om lite spännande grejer, bland annat hängt på Kolmården och fått träffa vargar, det var spännande och jag ska berätta mer om mötet med dessa djur i veckan då jag har mer tid. Idag var vi iallafall och plockade jordgubbar, det var festligt. Är hemma nu en snabbis men ska snart tillbaka till mannen. Skulle nämligen hämta mina arbetskläder för i morgon börjar jag att jobba. På tisdag åker min karl på festival, festligt värre.

Bjussar på två bilder jag tog vid ån tidigare i veckan
Fint.
Sunset

Balen BILDBOMB

Tänkte ta och berätta om dagen. Klockan ringde vid 06.00, då gick jag upp och gjorde mig iordning, tog mig lite yogurt att äta och såg till att jag hade med mig allting, så att inget hade blivit glömt. Gick ut på gatan där mor min satt i bilen för att skjutsa mig. Vart skulle jag? Till friösren som skulle göra mig iordning och jag skulle även bli sminkad. När jag satt där hos frisören och blev stylad kände jag mig riktigt bortskämd, det var så kul och spännande att bli i ordning gjord.
Två timmar senare var jag klar med uppsättning samt smink, då fick vi skynda oss att ta på mig klänningen sen springa ut till gatan där min älskling stod redo och väntade på mig. Mot Stångebro för att fotograferas. Det gick fort. Åkte hem efter fotograferingen då det var några timmar kvar tills det var dags att åka in för att ha genrep. Hemma hos älskling så tog vi bland annat dessa bilder, så här kommer bilder vi tog innan genrepet:
a

m
akak
a
gåre

a
Efter att ha varit hemma och ätit och bara tagit det lugnt (iaf försökt att ta det lugnt) åkte vi in till Ishallen för att ha genrep, det har jag inga bilder i från, hehe men efter genrepet ställde vi upp oss där ute, och konstigt nog var vi mer nervösa hemma innan vi åkte in till Ishallen än vad vi var när vi skulle ställa upp oss i led för att göra vår inmarch. Här kommer lite pics från balen iallafall.
bal
hah
blåa ringen
olaoa
4:e juni
bal
Resten av dagen i bilder
pss
nice
yeah
yeha
Amanda & Konrad
gänget
a
oe
grabbarnaa
a
yea

Det får bli alla bilder för den här gången, kan lova att jag kommer publicera mer bilder en annan gång, men det tar sån himla lång tid. Men som man säger, bättre sent än aldrig. Känns skönt att de är gjort nu, att jag har lagt ut bilder från denna magiska afton. Njut!


Händelserik dag

Efter att ha blivit van med att göra ingenting de senaste dagarna sen jag tog studenten skulle jag endå kalla denna dag ganska händelserik. Vad har jag gjort då? Jo, så här är det, vaknade ganska tidigt, eller aa vid 10.15, satt vid datorn till klockan 11 typ, sen gick jag och O ner och gjorde frukost, kokte ägg, mackor, och så vidare. Sen tog jag på mig mina skor och traskade hem, väl hemma duschade jag, packade väskan och cyklade i motvind till stan, var på möte. Efter mötet gick jag och gymmade med Amanda, sen drog vi på stan, hittade ingenting, slutade med att vi käkade på Burger King (nya favoritstället) och sen tog vi oss varsin glass på Trädgårdsfiket, mys. Efter denna trevliga stund så cyklade jag hem igen, motvind även denna gång, suck. Plus en tung väska över axeln på det. Men blev glad när jag kom hem och hade fått post, hihi. Inget vykort om det är de ni tror, nej från Telia och Handelsbanken, mitt kort hade äntligen kommit så nu kan gladtjej90 ladda ner roliga appar till sin kära mobil. Dock håller jag på med pogramuppdatering right now, och endast 27 minuter återstår...



Överaskningsmat till Oscar

Det vanliga brukar bli pasta och bacon när Oscar och jag lagar lunch, men idag kom jag med förslaget att jag skulle göra lunch till oss (okej, många gånger är det jag som lagar maten för att jag tycker det är kul), och inte vilken lunch som helst, utan en överaskning. Hasselbackspotatisen är i ugnen och alldeles strax ska jag börja steka kycklingen, hoppas bara inte att han listar ut vad jag ska göra då jag några gånger den senaste tiden har sagt att jag vill ha hasselbackspotatis, hehehe. Men kanske slänger upp någon bild sen, kan bli kul jöh. haha


Puss

Så här såg min dag ut

Idag har jag hunnit med en hel del. Var förbi Arbetsförmedlingen idag, dock så var mitt besök igår och idag på denna plats onödigt då jag har sommarjobb och skall återkomma efter det, suck. Slöseri med tid kanske, men får väl se det som någon slags erfarenhet. Sen följde Jossan med mig till banken också och slutligen förbi Kunskapstorget. Tack så mycket Jossi om du läser det här : )
Annars har jag inte gjort särskilt mycket, babe och jag har kollat på vänner och jag har även pillat på min nya pärla. Så spännande, tror allt att vi kommer bli bra polare.

Puss

JAF

Oh what a day

Fullt ös, arbetsförmedligen, hur gick det där? Jo då det gick helt ok, ska på möte med en coach i morgon, sen även fixa ett annat ärennde. Men idag köpte jag en ny mobil, gissa vilken? Iphone 4. Spännande, skaffade mig ett abonnemang också, första gången jag kliver in i abonnemangsvärlden då jag endast har haft kontantkort innan. Måste se till att jag inte ringer för mycket så jag inte kan betala mina räkningar liksom..
Nu ska jag alldeles strax bege mig till stan för att möta mina kära vänner för att ta sig en öl och bara ha det alldeles fint. Kvalitetstid kallar jag det.

aha
Haha, min vän Sarah taggade mig i den här bilden som är från lågstadiet på kära Kvinneby, haha jag är tjejen i magtröja.

A New World In The Morning

Hallå. I skrivande stund sitter jag hemma hos mina förärldrar (det låter som jag har flyttat, men är sällan hemma, därför ju) och dricker kaffe. Det är så avkopplande och harmoniskt. Lyssnar även på en låt som stämmer in på mitt liv just nu. Snart kommer min mor hem, hon är och gör ett guld värt ärende åt mig. Då ska vi äta lunch. Sen ska jag in till stan. Nu när jag har tagit studenten betyder det att jag officiellt är vuxen. Vad ska jag göra då? Jo jag tänkte gå och skriva in mig hos arbetsförmedlingen då, och även gå till Kunskapstorget och lämna in mina betyg som de behöver (ang mina planer till att läsa diverse ämnen i höst ) Ajuste måste även gå till banken och sätta in lite cash på ett konto som jag har tänkt skaffa, vill alltså öppna ett nytt konto. Sen var det väl inget mer som är jätte jobbigt, jo. Ska gå förbi Telia också och göra ett ärende, förmodligen mindre jobbigt. Mest kul hoppas jag! Avslutar stan med att gå och träna. Känner att det är dags nu efter nästan en månads uppehåll, har varit så mycket annat med balträning och avslutning ju.
På tal om balen, bilderna kommer i dagarna.. Ska bara fixa klart alla.

Bilden under föreställer mig på fotograferingen på baldagen.
BAL
Everybody talks about a new world in the morning. A new world in the morning so they say.
I, myself don't talk about a new world in the morning. A new world in the morning, that's today.


För jag har tagit studenten!

Detta känns helt sjukt att skriva, att jag har tagit studenten och tagit det nya steget i livet. Det är så ofattbart på något vis, jag tror inte någon egentligen har fattat innebörden av dess mening. Hmm. Känns som vi tagit ett sommarlov och ska tillbaka efter ett härligt sommarlov, men icke. Hur som helst tänker jag ta och berätta mycket kring studenten i ett senare inlägg idag, men först tänkte jag ta och berätta samt visa bilder om balen. Stanna kvar!

a
Bild tagen från Correns hemsida, bilden är på min klass och vårat flak på studenten

Balen

Vilken afton. Mer info och bilder kommer

hih

Då var det dags för bal

Shit alltså, dagen är här. Efter att ha tränat varje söndag och vissa torsdagar sen i vintras är det dags att visa vad vi har lärt oss, hehe. Dagen kommer vara i full rulle hela dagen. Friösören nu vid sju och smink, sen foto vid 09.31, ont i magen? Lite..hihi Hoppas jag inte glömt något.
Skriver i morgon eller ngt, då jag allt är över och jag kan berätta om dagen. Värt inlägg.


RSS 2.0