Tjena!

Igår var jag som sagt i Stockholm en sväng, kul att besöka andra städer ibland. Skulle träffat en vän också, men så blev det inte pga av ont om tid. När jag kom hem så duschade jag och åt och så. Sen drog jag till Johannelund på fest med bland annat Li och Elita. Det var kul! Sov hos Li inatt och vaknade upp vid 8 tiden och märkte att min förkylning hade blivit ännu värre. Faan asså.  Men lika bra att vara förkyld nu så kanske jag slipper bli det i vår, vore skapligt träligt isåfall.

Om en stund ska jag och Linnea dra ut, vi ska till berget i Jakobsdal, kaffe måste med. Kommer bli nice, vackert väder, bra sälskap o.s.v! Ikväll blir det festa :D I Lambotown med min Gangsta Boo och some more people! Kommer bli skoj som fan då jag inte träffat min gangsta på flera månader:(

Förövrigt så skulle jag vilja berätta om en sak. Igår när jag och Li skulle gå hem från Johannelund så kommer det en kille på parkeringen som frågar om han får låna mobilen, självklart får han det! Sen får han damp för att det inte funkar att ringa och SLÄNGER min mobil i marken! :O Jag blir så jävla förbannad och börjar skrika allt vad jag har! Sen så börjar vi leta efter min mobil. Drog hem och sov.. Tur att mobilen inte är trasig tänkte jag. MEN självklart är den trasig nu :O Seriöst, jag förstår inte det här. Här är man vänlig och lånar ut sin mobil till en främmande person, som tack får man den körd i backen. Är så jävla arg så jag vet inte vad. Men någonting lider han ju av.



Kista

En solig dag i Stockholm

I skrivande stund sitter jag i bilen. Solens strålar lyser in på mig och jag är glad, jätte glad är jag. Det känns så himla vårigt och det blir jag väldigt uppåt av! Klockan ringde vid 6 i morse, då var det bara att klä på mig, äta lite frukost och sen borsta tänderna. Vid kvart i 7 drog vi till sthlm, jag mam och pap. Mina föräldrar skulle på kista mässa vilket jag inte är sådär galet insatt i, men jag tyckte det lät som en rolig idé att följa med. Så när dom gick på mässa så gick jag till kista galleria och strosade omkring där i några timmar. Blev iaf ett par jeans och hörlurar rikare. Förkyld är jag också för den delen. Nu ska jag blunda och lyssna på musik. Vi hörs

Uschan

Tog mig en rejäl sovmorgon idag. Sov nämligen till 3. Ja det var skönt, och ja klart jag fick ångest av att jag vaknade så sent. Men vad kan jag göra åt det nu? Kan jag påverka det? Nej.. Kan däremot se till att sova bättre om nätterna så det inte sker igen. Nu är jag sjukt bored och vill bara göra något, jag vill få nåt i mina händer som jag bara kan kasta in i en stenvägg så det går i tusen bitar. Känner att det är dags nu. Måste göra något, blir galen av att sitta inne. Sjukt! Men... ingenting verkar hända. och det är synd!!


Kommer ihåg den natten. Kul var det, det var minnen till max. och på tal om minnen ska jag lyssna på David Vendetta - Unidos Para La Musica nu. --> Minnen på HÖG nivå<---

TACK

 Är hemkommen från skolan nu. Skönt som fan. Det är en sak jag ska berätta, jo nämligen jag känner mig inte lika trött som jag brukar vara, och gladare nu för tiden. Det måste vara för det börjar bli ljust ute och solen värmer våra kalla ansikten. Det märks att vi sakta men säkert börjar närma oss våren, solen går ner senare för var dag som går och nu så har solen börjat skina ganska ofta. Det är sånna saker som får mig att börja leva. Jag vaknar till, blir som förr.. Som det ska va! Hehe det blir bara bättre för var dag som går. Eller neror det på att jag har druckit så mycket apelsin juice. Ska se till att få lite plugg gjort, senare.. Ja det fixar sig, prov imorgon som sagt!

Harmoni



Harmoni
Det är vad vi kan leva i
Om vi kommer tillsammans
Syster jag ska försvara dig
Broder jag vakar över dig
Med tålamod
Och acceptans
För vi är alla på väg nånstans
Till kärlek
Och lär av det
Jag ler
Jag ler
Jag ler

Så vem blockerar vägen, min vän, till friheten
Bara du har de verktygen

Jag slår nu rot som ett träd under solen
Är nu gud som sitter själv uppe på tronen
Sköt om ditt rike här nere på jorden
Lotusblomman, det är dags att börja blomma

För vem du än är och tror dig själv att vara
Frihet eller fångenskap, vad vill du bevara
Se upp med vilket du försvarar
Har du bestämt dig för hur du vill ha det

Så kom tillsammans, människor och hitta tryggheten
Hårt som materiella ting så finner vi den
Välkommen till verkligheten
Här finns den ultimata säkerheten

Kärlek och respekt är vad vi behöver
Kärlek och respekt är vad vi alla söker
Kärlek och respekt innan vi förblöder
Kärlek och respekt till mina systrar och bröder

Ingen blockerar vägen, min vän, till friheten
Bara vi har de verktygen

harmoni

Halva skolveckan är avklarad!

Hadderaja! inte lång tid kvar nu tills man får sova ut! Skönt det. Var supertrött när jag vaknade i morse vilket bidrog med att jag missade bussen. Tog nästa andra och fick sälskap av Banck, kul :) Länge sen man träffade honom.
Sitter i datasalen nu med Lina. Vi har käkat pizza och snart är det matte som gäller. Sen är det bara en lektion kvar. Fan vad skönt! Ska åka hem och plugga till ett prov vi ska ha imorgon i Typografi, sen blir det att se på tv och chilla gärnet. Schysst är det, när man är trött och jobbet är en pina liksom. Hehe
:)
Förövrigt längtar jag tills våren kommer och man kan gå till skogen och sätta sig på ett berg och bara njuta av livet.

Grattis Henke!

Är precis hemkommen från min storebror som fyller 23 år idag! Mäktig siffra asså. Var där och fick smörgåstårta och fika. Kul, fick träffa hans brud för första gången också :)
Idag har jag bara mått trött och tröttare. Höll på att somna i skolan flera gånger när läraren snackade och för att förhindra det fick jag röra på mig hela tiden. Sov iaf i ca 1,5 timme när jag kom hem så lite piggare blev jag allt. Ja vad annars? Just nu händer det inte så mycket, väntar på att Andra Avenyn ska börja. Och senare blir det att kolla sista avsnittet av Kniven i hjärtat. Fyfan så bra det är.

Allt för mig idag.Tjarrå=)


Måndag, i skolan

Tjena. Det var rätt segt att komma upp i morse, men det gick och jag hann i tid till skolan. Har haft samhällskunskap, nu har dem andra engelska och jag och Max sitter i ett soft rum och bara chillar. Hehe
Är galet hungrig så ska bli nice med mat så man orkar med resten av skoldagen som förövrigt består av matte och mediepruduktion. Det blir nog bra. Efter skolan blir det hemfärd och plugg. Ikväll blir det softish lite. Låter underbart skönt. Ska bli också! En sak jag inte kan fatta är att det är 1:a mars snart, hur stört är inte det? Var det inte nyår alldeles nyss eller? Säg mig. Fattar inte hur jävla fort tiden går. Snart kommer våren solsken sen kommer sommaren... Fatta så skönt det ska bli. Oh yeah. Älskar att tänka på det, det får mig alltid att bli så postivt inställd och motiverad.
Ha det bra.



Min kisse är sweet.

Ett ögonblick från vardagen

Snart har ännu ett lov paserat. Känns ju både och. Bra på ett sätt för det ska faktiskt bli kul att komma till skolan och träffa kompisar o.s.v. Har ju faktiskt vilat en hel del detta lov, nästan för mycket. Har ibland känt mig "försegad", vilket inte har varit så uppskattat. Men nu borde jag ju som sagt ha fått nya krafter för mer skola.. Nästa lov blir ju sportlovet och då lär det ju vara vårigt ute. Kommer bli fett! Då kan man göra massor saker. Vårkänslor, leenden som smittar, solsken, knoppar.
I går så gick jag ut på krogen med Freddy, Kim och krumme. Gick till några olika ställen osv. Jag satte mig på den näst sista bussen hem och då bestämde jag mig för att dra förbi och hälsa på Carl. Så resten av natten spenderades hos Carl med diverse folk. Kul haha. Sov där.
Idag har jag inte gjort så mycket. Varit hemma och lagat lite mat, suttit vid datorn och så. Det har snöat as mycket idag, fett vackert. Jag funderar starkt på att dra ut och göra en snölykta, det är ju så himla mysigt ju. Men latheten säger ifrån, får se om jag ska trottsan eller ej..
Jag är hur som helst väldigt trött så jag kommer förmodligen somna tidigt ikväll och förhoppningsvis drömma någon kul dröm. Älskar att drömma roliga drömmar. Vem gör inte?




Kisa

I morse ringde väckarklockan 06.15. Dags att stiga upp och klä på sig. För idag var det dags för att bege sig till Kisa med mamma och pappa. När vi väl kom iväg dröjde det inte länge förens vi var framme, lyssnade på musik och såg den fina naturen. När vi nästan var framme så skulle vi åka upp för en liten backe. Det var nästan helt omöjligt, bilen höll på att fastna så vi fick ta all packning och börja vandra. Men det gick skapligt snabbt för det var en nedförsbacke. Jag och pappa gick ut på sjön och började fixa med alla fiskesaker medans mamma samlade pinnar och granris till en brasa. Det var jätte vackert väder och verkligen harmoniskt. Så himla fint! Det blev att sätta sig runt elden sen och värma sig, dricka varm choklad och bara tänka. Gick även en promenad in i skogen, satte mig på ett berg och tänkte. Satt på Harmoni på mobilen. Underbar känsla. När jag kom tillbaka så grillade vi korv. Det blev napp också. Så det blir att äta fisk någon gång snart. Nice. Vägen till bilen betydde uppförsbacke.. Tog isborren och en väska och började gå.. Fan vad det kändes i ben och armar! Men jag är rätt stolt för att det tog bara en kvart för mig medans det tog 30 min för mina föräldrar ;) Så det blev att sätta sig på en sten i solen och vänta in dem sen. Haha! På hemvägen drog vi även förbi några affärer i Kisa. Det var sjukt mysigt idag, värt som fan!
När jag kom hem så vilade jag. Jag drömde två mardrömmar faktiskt, helt sjukt. Den första handlade om att jag satt på bussen mot stan. När jag är i Ekholmen svängen den plötsligt hem mot mig.. Inte nog med det så åker den in på mina grannars uppfart och ska vända, och då så välter bussen och alla faller och jag hör ett NEJ Det sista jag minns ur den drömmen är att min pappa kommer och ska öppna bussdörren... Självklart så vaknade jag då, men var på tok för trött för att stiga upp. Så nu får ni lyssna på nästa dröm. Den handlade om att en kompis kom hem till mig. Vi blir lite halvt berusade. Och plötsligt försvinner han. Efter ett tag kommer denne person tillbaka med en annan kompis, det var kul.. Ända tills jag såg att det inte var han jag var med utan en annan person som jag kände. Haha, fyfan! Då tittar jag under soffan och där ligger han jag var med från början helt däckad.. Sen kommer hela Linköping till mig typ, helt sjukt. Massor folk. Och det slutar med att en viss person börjar stjäla av mig och jag fråga vad han höll på med och då la han tillbaka det. När festen var över så såg jag att folk hade taggat ner min toalett och väggen på framsiden av mitt hus och jag var sjukt rädd över vad mina föräldrar skulle säga. Haha!

Trehörn sjön


Kisa <3

Ahh

Igår var jag på Hamlet med Freddy, över lite alkohol och sådär. Kan nog ha blivit mer än vad vi först anat, iallafall för mig. Men jag antar att det är så det ska va, iallafall ibland. Dock är jag ett klantarsle, klart som fan jag tappar Freddys Jegermeister i marken, i sisådär tusen bitar.. Oj då. Vi mötte Simon också, sen åkte vi 3 mot Hjulsbro, stannade till på Shell och så. Nu undrar mina föräldrar vad jag gör uppe.
Mamma: Ebba har du inte gått och lagt dig än?
Jag: Va?
Mamma: Ja har du varit uppe hela natten och inte gått och lagt dig än?
Jag: Nej? Jag gick upp nyss
Mamma: Det är bra.
Mamma till pappa: Nej det hade hon inte. Hon gick  upp nyss!

Försöker vända tillbaka på dygnet nu. Det är jag glad över. Fast egentligen vaknade jag p.g.a vätskebrist. Sjukt törstig var jag. Men ska vara vaken nu när jag endå är uppe. Vet inte vad som händer idag. Men vi hörs


Sjuka drömmar

Jag brukar nästan jämt komma ihåg vad jag har drömt om natten innan, drömmar kan vara så störda ibland, som i natt så drömde jag att jag hade börjat i en ny klass. Och i den klassen så var alla helt cepe tror jag, jag minns att vi åt rotmos och helt plötsligt så tar en tjej upp en näve rotmos i handen och kastar mot läraren, alla började skratta och jag och en kompis blev sjukt irriterade och börjar skrika på henne. Helt plötsligt så står jag på resecentrum och där tog en helt annan historia vid. Hehe..

Anyways idag sov jag till 14.30 och inget alls har hänt idag. Jag har bara suttit vid datorn och inte gjort något vettigt, men nyss kom mamma hem så jag ska äta snart och sen göra mig iordning. Ikväll ska jag träffa några kompisar. Blir förmodligen att dricka några bärs och softa. Det blir nice. =)

dröm
Nattens mystik, våra drömmar

Funderingar

Jag har sedan en tid tillbaka funderat på några saker. Är det så att jag som person har gått och blivit trögare eller att "saker" har blivit svårare? När jag var mindre hade jag det enkelt för att lära mig saker, ja om datorer tillexempel.. På den tiden man var flitig användare av Lunarstorm så kommer jag ihåg att det var jätteroligt att hålla på med presentationer, att göra en snygg och "flaschig" presentation.. Okej hahaha jag vet inte ens varför jag skriver det här, men det jag ville komma fram till från första början var att jag vet inte hur man tar ett kort med webcam på min dator, för det borde man väl kunna? Jag har en inbyggd cam i datorn, och ibland händer det ju att man har cam2cam med någon polare på msn. Men vart går man in när man hade tänkt ta kort då? Hittar inte någon cam, men jag förmodar att det är jag som har blivit trögare och att "saker" har blivit mer komplicerat.. Om jag hade varit ett kid nu så hade jag förmodligen fått reda på svaret ganska fort, nu förmodar jag att jag kanske aldrig får reda på det. Men när jag tänker efter så kanske jag inte är trög(are än jag någonsin varit), jag kanske bara har gått och blivit allmänt lat? Förvirrande är det..
En annan sak jag funderat över lite smått i smyg är varför jag alltid vänder på dygnet? Det är inte såhär jag vill ha det, men endå blir det alltid så. Jag kan inte skylla på min lathet för isåfall skulle jag sällan sova om jag inte orkade gå till min säng.. Hoppas ni förstår vad jag menar (vet inte ens om jag gör det), för jag är ju rätt trött och vet inte exakt vad jag skriver. Men jag blev helt plötsligt så motiverad....
Nu har brorsan kommit hem från Thailand. Efter att ha sett på hans bilder och hört en del berättelser så kan jag förstå att hans tid där har gett han minnen. Minnen för livet. Han berättade t.e.x för mig att på ett av hotellen han bodde på så var det en kille i recceptionen han blev vän med,  han hette Surrynder (osäker på stavning), iallfall dom två brukade sitta på hoteller och dricka öl med varandra (på arbetstid) sen så klättrade dom upp i träd och hämtade cocosnötter, haha fifan vad flummigt det låter! Och Surrynder sprang flitigt till sin "blomkruka" där han hämtade sina örter.. Hihi.. Nej borde väl sova nu....



Tack!

Jag skulle vilja tacka en vän. Hon heter Lina Haraldsson! Jag skulle vilja tacka dig Lina för hjälpen med bloggen, den blev superfin tack vare dig. Tack som fan! Du är guld värd och det belönas en vacker dag! :) <3




28.28

Är vad klockan är nu. Kl 18.55 kommer ett tåg in till Linköping med min brorsa i. Ska åka snart, vill ju vara med och hämta honom liksom, det ska bli spännande att se vad han har att berätta osv.. De andra sitter och åter just nu, men jag åt en Giros i Ljungsbro innan jag åkte hem, fortfarande mätt. Ikväll hoppas jag att det händer någonting kul. Är sugen på nåt. Yeah...
Förövrigt vad ska jag säga om allt? Sjukt synd. Såhär ska det inte vara, du förtjänar inte det här, jag lider med dig. Mina tankar går till dig. Hoppas allt ordnar upp sig.. Men så ser det inte ut i dagens läge, hur blev det såhär? :(

Sniglar kryper sakta fram

Dagen har varit seg. Sov fram tills någon gång. Har bara varit hemma och blivit "förslappad" dvs sjukt seg och trött även fast jag sovit massvis.. Visste att jag var tvungen att åka till Ljungsbro också för att jag skulle diska åt min bror som kommer hem från Thailand inatt. Så jag tog mitt arsle och gick mot bussen. Kom dit för två timmar sen kanske, har diskat lite, men det är ju så mycket och diska är inte det roligaste. men det mesta har jag diskat nu, tar resten senare. Jag håller på att laddar ner Kniven i Hjärtat nu. Bra serie som gick på tv år 2004. Kommer ihåg det var när jag låg hemma och hade körtelfeber. Snart kommer Freddy över hit, blir några bärs och titta på det.. Eller något annat.

Ska bli kul att träffa Christian imorgon (brorsan), han har nog mycket att berätta om resan. Kul, jag längtar tills jag ska dit.. Bara 2 år kvar. he-he..


Nej

Vilken jävla dag, damn. Usch. Har fått höra på 2 tråkiga nyheter, fyfan jag hoppas allt ordnar sig, FÖR SÅHÄR SKA DET INTE VA!
Tänker på er.


Alla hjärtans dag

Det måste ha varit en bra dag för alla dem som firar den här högtiden, alla hjärtans dag. Underbart väder har det ju varit så man blir ju glad av det! Jag tog mig en promenad allt.. Igår däremot var det en helt annan dag, nämligen fredagen den 13:nde. Det var en kul dag, det blev fest i Ryd! Kul var det.. Träffade massor roligt folk. Sånt gillar vi.. Efter festen så drog jag, Linnea, Axel, Niklas, Lillen, Hallic, Eddie, Myran, Bawan, Amanda Micke och Olle hem till Micke..  Chillade där ett tag och sen styrde jag och Eddie mot Åbylund. Sov där.
Inget otur hände igår, bara en tabbe, JAG TRILLADE, hehe!

Ikväll hoppas jag det händer någonting kul





Underbar sömn.

Fasiken vad skönt jag sov i natt, det var verkligen länge sedan jag sov så här skönt. Kan det vara för jag var allmänt peppad för idag igår? Eller för att jag tittade på Yes man innan? Även fast jag inte har sovit allt för länge så känner jag mig utvilad idag, det är nice azz.
Ska strax åka till skolan!  Nu så bortstar jag tänderna och lyssar på "people are strange" hehe..

Ikväll blir det Ljungsbro.

Ångest

"Ångesten är det som sliter mig isär" Mönster kan vara svåra att bryta. Tank en gång, tänk en gång till. Varför? Det finns ingen annan än individen fråga som kan ta ställning till det här. Vi vet nog bäst själva. Gör nåt då. Vi fixar det här. Det kanske inte blir kul. Inte nu. Senare..  Såklart

Dagen har spenderats i Ljungsbro.. Sen med Li i Norrköping, pizza och sen blev det en sväng förbi Hageby. Nice.
Nu kollar jag på semestersvenskar, härligt. Senare blir det film hos Carl.


MYEES!

Jag hittade en sladd till min mobil idag, så mycket som jag letat så hittade jag dock inte den sladden jag letade efter, men sladd som sladd. Samma skit! Tänkte bjuda på lite bilder nudå..


Lise Lise!!



Linnea är glad och pepp


Jag och Lina på väg till Norrköping



Så sant så.


Jag i Norrköping med Lina, hon provar kläder och jag står gullar mig framför kameran


Det här är det sista jag såg av Christian (min storebror) innan han åkte till Thailand. Kommer hem den 17:e igen :)


Ni fattar inte hur sjukt jävla god den här panpizzan är, finns att köpa i Norrköping..


Jag var och fikade med bästa Tabbon förra veckan, hon hade precis fått sin nya mobil. Nicenice! Saknad är du.


Jag brukar leka med apelsiner innan någon annan tar den ifrån mig och kastar den långt åt helvete-


Anton gjorde en dread på mig, haha nice.


Det är fest och allt känns pepp!



Micke hemma i hans nya lya!


Godmorgon världen


Trodde man skulle se domkyrkan. Det gör man iaf om man står där i verkligheten :)

The Doors - People are strange




People are strange when you're a stranger,
Faces look ugly when you're alone.
Women seem wicked when you're unwanted,
Streets are uneven when you're down.

When you're strange
Faces come out of the rain.
When you're strange
No one remembers your name
When you're strange,
When you're strange,
When you're strange.

People are strange when you're a stranger,
Faces look ugly when you're alone.
Women seem wicked when you're unwanted,
Streets are uneven when you're down.

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
When you're strange
When you're strange
When you're strange
Alright yeah
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
When you're strange
When you're strange
When you're strange






Chill hos Micke!

Kom till Micke rätt sent i lördags då jag lyckades att inte gå på bussen i tron om att det var fel buss, skönt med frisk luft iaf. När jag kom till Berga så kom Linnea ut och mötte mig. Flummigt var det, recceptionisten var speciellt kul! Om någon fattar.. Senare på natten kom även Ari. Någon gång under tiden så gick jag och Anton till T1 och köpte cigg också. Vi somnade allihopa tidigt på morgonen och sov länge. Det var skönt. Jag hade en skum dröm den natten, drömde om att jag kollar upp i himmlen så ser jag en riddare från förr i tiden galloperar på en häst bland ett stort moln, och fort gick det också.. Hm vafan.. Aja. Drog hem vid 4 tiden när man var något vaken. Jag fick några roliga bilder på min mobil, men självklart hittar jag inte sladden! Jag blir galen asså, jag vill bara komma åt sladden så jag kan föra över bilderna till datorn. Jag har verkligen städat mitt rum för att hitta den sladden, åkt till Ljungsbro för att leta om den skulle vara där, kollat under alla soffor ifall den skulle ha åkt emellan o.s.v. Grymt störande, aja får leta vidare imorgon eller något.

Igår (söndag) så drog jag till Ljungsbro som jag nämnde ovanför. Chillade med Freddy över några bärs och kollade på Zozo. Nice kväll.
En tråkig sak dock, jag vaknade på tok för sent idag. Nämligen 14.00 d.v.s jag missade hela skoldagen, ångest. Men bara den här veckan kvar och sen är det lov. Det ska bli nice.

Nu ska jag gå ut och ta dålig luft sen blir det att sova i min bäddade säng. Höhö.

Tack för en rolig helg. Kul ju


Kärlek Och Respekt / Ebba



Lördag och sliten

Låter kul va, så det ska va ju! =) Igår så mötte jag Linnea i stan sen så drog vi på fest hos Skoog. Det var kul! Sen så gick jag, Linnea, Anton och Micke på någon fest i Berga. Det var roligt det med, kökshäng och kortlekar. Haha! Yeah! Sen gick vi hem till Micke, sov där.. Vaknade upp vid 13.00 idag, rätt trött och sliten. Sen drog jag hem och sov, åt och så. Nu är det dags igen. Jag och Linnea ska dra till Micke. Han är nyinflyttad och grejer, det är nice!
Dags att tagga nu. Vi hörs imogon


Tjenare

Förut när jag vaknade var hela världen vit, och då förstod jag att vintern har kommit hit. Undrar hur länge den är för att stanna denna gång. Förmodligen inte längre än avståndet från mig till tv-n är.
Igår var en lång och trött dag. Pratade med Crille innan skolan. Han verkar ha det bra i Thailand. Sen drog jag till skolan. Det var rätt kul igår faktiskt, höhö! Men efter skolan så drog jag hem och lämnade min tunga väska, sen drog jag in till stan igen och träffade Linnea. Några minuter senare träffade vi även Ludde också! Och då började vi våran färd bortåt från stadens hets. Träffade Anton, Roy och Rick. Trevligt där. Kom hem någon gång under kvällen och då blev det bara chill framför datorn och sen sängen.
Idag har jag sovit ut, så himla skönt det var. Igår kunde jag knappt hålla ögonen öppna, men idag är det andra grejer asså, pigg och glad. Peppad som fan är jag, för helgen! Det här kan bli kul, det här ska bli kul, det BLIR kul ju!

Kärlek och respekt <3


Godermorgon!

Mamma väckte mig för en stund sedan och sa något med "Nu får du gå upp", vet dock ej om hon hade försökt väcka mig innan det eller ej.. Jag gick illafall upp, men trött som ett svin känner jag mig. Jag vet SÅ väl varje dag att jag kommer vara jätte trött på kvällen och då tänker jag jämt på hur skönt det ska bli att sova.. Men när kvällen kommer så försvinner min trötthet, eller är det jag som jämt hittar något intressantare att göra så den tycks försvinna för stunden iallafall. Men när jag väl ligger ner i sängen så somnar jag. Fan IKVÄLL ska jag verkligen lägga mig i tid, alltid värt ett försök ju. Hur som helst ska jag snart dra till skolan. Idag är det någon East Fm grej på stan, tror band ska uppträda eller nåt, Var något som East Fm och Skylten har ihop tror jag. Dit ska jag iaf, stora torget!


tralalaa

Duktig är jag. Som fan! Det är så det ska va ju. Sitter i skolan nu och har en lång lektion, nämligen Web design. Slutar inte förens 15.10 om jag minns rätt, och då ska jag gå på stan med Niama! Jag har inte orkat uppdatera på några dagar, har endå inte haft något speciellt att säga. Sa hejdå till brorsan i söndags som åkte till Thailand, fan vad orättvist! Men det är han värd. Och i måndags så sov jag i hans lägenhet som jag kommer ta väl hand om under hans vistelse i Thailand;) Diskade massor och fixade där.. Det är värsta kul ju, typ iallafall. Jag längtar tills jag får skaffa en egen lägenhet.
Igår så drog jag och Freddy till Norrköping, vi åt pizza på ett as gott ställe. Pan Pizza is the shiet..
Jag vill ha sommar, sommar och sol.. Det är vad jag vill ha, och en dag ska jag få det. Kanske på min födelsedag som är den 22:e juli? Eller på Linas födelsedag som är den 7:e juli? Who knows, but I know what I want.. Fan jag är trött och låter bara tagentbordet ta mig dit det själv vill. Det tycker jag är schysst gjort av mig. Inte alla som låter tagentbordet bestämma över vad som ska stå. Japp, hadderaja!! 

Mina ögon dom svider och solbrännan glider. I sommar är det jag som är kung! Fattaru elller ska jag ta det en gång till? Säg bara till, om du vill. Jag fixar det här, aarrråå. Det blir kul ju..
Nu har nätet kommit igång, wowowowo!!

javisst


Tjena
Kom nydligen hem från Linnea, eller det var snart två timmar sen men skitsamma. Var där och softade ikväll, drack några bärs och bara tog det lugnt. Senare så kom även Anton, Erik, Ari, och Mike. En soft kväll har det varit. Min brorsa kom och hämtade mig sen. Nu sitter jag i mitt rum med nästan helt slutna ögon, åt för en stund sedan. Och nu är det sängen som väntar. Jag ska nämligen gå upp tidigt imorgon för jag har lite saker att göra, främst av allt vill jag säga hejdå till min bror som åker till Thailand imorgon bitti.

Helgen har gått fort som vanligt.


Vi går alla genom tiden
Till rytmen av klockan
Vi ser alla visarna gå
Till evighetens början
Alla tumlar på
Utan tråd och utan mål
Kämpar på för att få råd
Att köpa prylar för att tiden ska gå

Jag sticker sticker
Så fort jag någonsin kan
Från den slutna cirklen

Mellan fyra väggar
Allting är sig likt
Tittar och lyssnar
Hör inte ett pip
Mina ögon är slutna
Ser inte ett skit
Medans karucellen dånar
Är jag ett levande lik



RSS 2.0