pilkastning är kul, men inte när pilen försvinner..

Hej där. Undrar vad som egentligen har hänt med min dator. Det går inte att trycka på knappen som ändrar till stora bokstäver, eller jo visst går det att trycka på den, men händer det något.. Nae. Så i stället får jag trycka på caps lock varje gång jag behöver skriva med stora bokstäver. Inte heller går det att göra utropstecken eller frågetecken. I-landsproblem, elller.. frågetecken.

Hur som helst så ligger jag i min säng nu, känner ensamheten i rummet, det är kallt och tyst. Men det är lugnt, jag fixar det här, jag fixar det. Behöver städa mitt rum, det ser förjävligt ut.. Okej, jag kanske inte spenderar så mycket tid i mitt rum längre men, det är inte trevligt att vistas här när jag väl gör det, varför... frågetecken. Jo för det är stökigt, måste bli bättre på det där med att städa rummet, men en sak vill jag säga. Jag har inte alltid stökigt i mitt rum, naee för när jag har främmande så ser jag till att det är städat och fint. Men ska fan ta tag och städa det någon dag, så jag kan få ha det lite fint ibland. Vet inte om det där med stökigt rum är I-landsproblem nummer 2.. men men..

Ska väl släcka ner snart och försöka sova. Men känner att jag måste bli liite tröttare, så jag förhoppningsvis slipper att stirra in i väggen ett tag.

I morgon är det måndag, eller teknisk sätt så är det väl det i dag, hur som helst är det en vecka kvar tills jag börjar jobba. Hoppas de fyra veckorna går fort, för efter det så har jag en hel del att se fram emot, som Emmaboda, sova, njuta, Stockholms skärgård..frågetecken, kanske Way Out West m.m..kul.. Fyller 20 dagen innan jag slutar iaf.

men på tal om i morgon, i morgon blir det ett ärende på stan. Fixa en grej, ett måste... får även träffa min pälski som jag inte har träffat på fem timmar, I-landsproblem nummer tre eller... frågetecken..

Nu ska jag försöka värma mina iskalla fötter och se om man kan hitta något tidsfördriv på någon hemsida tills det är dags att släcka..

ebbi






The weather is awezome

Värdet är så jävla fint idag! As varmt och asgött. Har suttit ute i solen ett tag nu och chillat för fullt. Även läst igenom ett idrottshäfte. Studerade med andra ord hemma idag. Sjukt mycket mer värt än att sitta i skolan framför datorn. Tänkte koke lite potäter och steka lite falaflar, nam nam. Om en stund kommer my dear hit och då ska vi bada! :D

nice

nice

Två kort som jag lånade av Blomman, från i torsdags på skolavslutningen!


yo dudes

Sitter i mitt rum och sörplar på mitt te som är i smak av persika! Nam nam för själen, it makes me feel calm. Har inte gjort något vettigt alls idag sedan jag kom hem från skolan lite efter skolan. Eller jo, jag gjorde en pizza som smakade amazing! Nice ju. Kan vara för jag tänkte på pizzor innan. Fick nyss däremot världens sug efter att göra klart minst en eller två skoluppgifter så jag kan jobba järnet i morgon i skolan! Sjukt att jag känner så, kanske Ebba som har börjat mogna? Tror inte det men kan låtsas. Jag åker hur som helst in till skolan med far min tidigt i morgon, tror jag kommer få en hel del gjort om jag sitter i skolan från halv nio till åtminstonde klockan två.



I skolan

Sitter i skolan nu. Och har gjort det sen elva tiden. jag är dock inte ensam, haha. Det är jag Linnéa, Clara och Hannah var här förut. Sitter även lite samhällare i caféterian va, he he he.

Har skrivit författarporträttet nu, det fick handla om Stephen King, rätt intressant faktiskt. Nu när jag är färdig med denna uppgift så kanske man borta ta tag i nästa? Så att "snön" kan smälta och även jag få njuta av sommaren. Poetisk va?

Är hungrig som fan, sugen på något gött! Men så länge jag är kvar i skolan kan jag inte äta något. Det får vänta tills jag kommer hem istället, fan vad jag ska njuta!

Pizza
Pizzan vi åt på ett ställe i Sicilien, ge mig den nu så skulle jag bli glad. Även fast den inte var den godaste pizza jag har ätit. Okej?


Det där med rubriker azz

Jag är helt slut. As trött! Men känner mig sjukt nöjd av dagens prestationer. Är iallafall klar med novellen, skrivit ingresser samt rubrik till en annan uppgift och har börjar med mitt författarporträtt.. I morgon ska jag inte jobba på hemmaplan, nej jag åker till skolan. Kommer inte vara själv där som tur är, inte bara jag som har lite kvar.

Nu ösregnar det ute, sjukt mycket! I'm wondering why, do you know why? No me either..



Det där med rubriker azz

Jag är helt slut. As trött! Men känner mig sjukt nöjd av dagens prestationer. Är iallafall klar med novellen, skrivit ingresser samt rubrik till en annan uppgift och har börjar med mitt författarporträtt.. I morgon ska jag inte jobba på hemmaplan, nej jag åker till skolan. Kommer inte vara själv där som tur är, inte bara jag som har lite kvar.

Nu ösregnar det ute, sjukt mycket! I'm wondering why, do you know why? No me either..



14 juni

Helgen har varit toppen, men lika fort som den började tog den slut. Nu tillbaka till verkligheten. Idag är det sista veckan jag har på mig att göra klart mina skoluppgifter. I vissa ämnen någon enstaka grej, i andra flera. Har även 3 dagar nästa vecka på mig också, men ska jobba järnet den här veckan så jag förhoppningsvis kan få vara ledig nästa vecka och hinna hitta på saker, för sen händer det så mycket i sommar. Vill hinna träffa nära och kära ju.




Lyssna på låten!


Studentmotagning m.m

Igår så drog jag in till skolan och tittade på när treorna sprang ut! Vilken mäktig känsla det måste vara. Drog till Oscar efteråt, vi tog det lugnt och åt mat, fram tills vi gick till grannen, som är Gabbe och var på studentmotagning hos honom, blev bjuden på champagne och bärs, nice. Sen drog jag, Oscar och Jalle hem till mig en stund, sen kom Hannah, då drog de vidare till andra ställen. Slutligen kom Linnéa och Ella. Party.

I stan så drog vi till 55an en stund, sen ett snabbt besök på Burger King för att slutligen hamna på Ågatan resten av kvällen, träffade Adam, Anton och Martin där! Kul, inte sett de på sjukt länge, så det var ett roligt återseende. Drack bärs, snackade, skrattade m.m.

Kul kväll. Värd att minnas! Nu är oscar och duschar sen ska vi dra till Utsiktsplatsen en sväng :)

Jag i Sicilien
Sicilien
Slänger in två pics från Sicilien


Yo

Gårkvällen, vad ska man säg? Började hemma hos mig med en skaplig summa från klassen, samt älsklingen och en till. Sen bar det in till Trädgårn, jag och Matte stod där framme och sjöng till Governoren, haha nice ju!
Trots det dåliga vädret var det endå kul. Mindre roligt blev det på hemfärden och ännu värre efter jag gått av bussen. Men det är ordnat nu. IT'S HARD TO SAY I'M SORRY.

Nu har jag varit vaken i ungefär en timme, har duschat, klätt på mig, sminkat mig och druckit massor juice, nam nam. Snart ska jag få skjuts av mor min in till skolan för att kolla på treornas utspring. Om ett år är det min tur, då ska jag fan springa ut med ett leende på munnen, ingen ångest över skit som ej är slutfört, så det så!

Vet inte om jag ska ut i kväll, i skrivande stund så känns inte det så värt för min del, är inte sugen. Får se hur det blir. Kanske studera istället?

mn
Gammal bild, 2008 22 augusti på väg till Martins födelsedag.


This could be the first day of my life

Hej hej hallå bloggen!

Idag torsdagen den 10 juni gick vi elever på Infokomp ut på sommarlov i nio härliga veckor! Ska jag vara ärlig så känns det verkligen inte som sommarlov, då det här halvåret har gått på tok för fort! Jag menar, nyss var det ju januari, nyss var det snö, nyss var det valborg, och så vidare. Men man (jag) har inte hängt med riktigt, inte fattat vad som händer. Delvis känns det inte heller som sommarlov då jag har en del kvar att göra, men jag ska ta tag i det, jag åker nämligen in till skolan nästa vecka och tar tag i det. Jag vet att jag får skylla mig själv som inte har gjort det här innan, speciellt under praktiken då jag var i skolan i stället och verkligen hade chansen till att göra det. Men igår kväll kom jag väl in i något krismedvetande eller vad man ska kalla det. Insåg hur det ligger till. SÅ nu ska jag fixa detta, bli grön i alla ämnena och sen börja trean i höst och bara köra gärnet! Jag fixar det här.

Efter att vi hade sjungit ett par låtar och Basse haft sitt tal så drog vi och snackade med diverse lärare, sen drog jag, Jossan och älskling på stan.

Nu sitter jag hemma, mor min kom precis in med kaffe och en marabou tårta som ser helt underbar ut. Tack mamma!♥

Ska städa mitt rum efteråt, för ikväll blir det party. Senare drar vi till Trädgårn, för Governor Andy spelar bland annat, kommer bli kul!
sicilien


Dimmiga dar

Vilka dagar de har varit på senaste tiden! Det började i fredags då Linnea hade party, kvinnan hade nämligen kommit hem från Norge, det var fint. Satt på hennes balkong hela kvällen och snackade, drack, rökte och skrattade. Kul att träffa dig igen Linnea, det var verkligen länge sen!

Lördagen var inte lika kul, eller varför ljuga när man kan tala sanning? Den var fin. Vaknade upp hos Oscar, vi chillade hela dagen, var med hans lillasyster lite och så, på kvällen spelade vi Kubb! Jävla kul de där pinnarna! Avslutade kvällen framför tvn , Pirates of Carribean.

Söndagen spenderades här, var vid poolen som blev färdig fär säsongen, åkt till Shell och pumpade badsofforna, eller vad de kallas, dock var det inte varmt i vattnet, 15 grader exakt, vi blev med andra ord inte långvariga i vattnet, hehe.

Igår var det skola en sväng, satt kvar där rätt länge faktiskt, sen drog jag hem och gjorde mig iordning. Blev till att hetsa rätt mycket för skulle in till stan igen, till Abisko, brursan ni vet. Där förfestade vi ett gäng. Sen drog vi på Måndagsklubben! Jag och Jossan stod i kö i 2,5 timme. Var det värt det? Jo men visst, varför inte. Blev ett gäng Coronas där inne och träffade some nice buddies. Drog en Hakepi, innan jag och Jossan gick till storebror och sov.

Idag är jag seg. Men glad! Väntar på att darling ska ringa. Saknar hans vackra röst.

Puss hej



I'm back again

Hej!
Hade det helt fantastiskt i Sicilien. Onödigt inlägg då jag inte hinner berätta något om det, eller något över huvud taget typ. För vet ni vad? Jag ligger på altanen och scteker. Har beslutsångest. Om jag ska ta några öl och lägga de i kylen, eller om jag kanske ska springa sen. Fast nu kom jag på att jag har mina springskor hos Oscar, he he. Skiter it. Bira i solen. Jag njuter.

Uppdaterar mer sen iaf, about what's going on in my life and how it was during our Weekend in Sicily (did I spell it right?) Anyways.

Heråå

Njut av den vackra solen, jag ler när jag hör dig säga orden. Vi är här för varandra och vi lär från varandra, tar DU hand om dig själv så tar du hand om alla andra! (Kultiration <3)

RSS 2.0