090831

Augustis sista dag. Det stod något i mitt horoskop idag, liknande: deppa inte ihop att sista dagen av augusti är här och blablabla. Men jag deppar inte alls? Snarare välkomnar jag en regnig, mörk, dyster men även en så jävla fin höst, med alla dess färger, nyanser, härliga skogsvistelser, dofter, bra, mysig och fina höst/vinter med öppna famnar.

Kort dag i dag. Gick bara till 13.00. Så nu är jag hemma. Sitter vid datorn, har en svag liten huvudvärk, men inget jag klagar över. Jag är trött. Så min nästa plan får bli att krypa ner till sängs och vila en stund. Mysigt och skönt.

För övrigt ska jag fortsätta i en bra bok jag läser idag, samt ta fram alla mina skolblock och skriva ämnen på dem och även skriva in den fakta jag har skriven på diverse papper. Låter som en bra början..

Förövrigt är InfoKomp så hederligt. Vi ska få en jättefin skolväska som det står Infokomp på. Hur snällt är inte det? Får lägga upp en bild när den kommer :)

Linneas bilderbild
Bilder tagna av Linnea, förra hösten en tidig morgon på utsiktsplatsen. Underbart fint

Fniss

Oj oj klockan börjar bli läggdags.. Ska upp tidigt i morgon för att komma in i rutinerna ^^ Men det blir nog bra. Snackar med Soulie på msn, saknad boo där va!!

Tralalaa. Värsta peppad då. Eller?! Vet inte riktigt vad jag snackar om, eller varför jag snackar om det rättare sagt. Det får bli en gåta.

fisi

I think about you

And then it hurts.

Stairway
Saknar er så mycket. <3

Min helg

I fredags så var det nollning once again. Jag, Hannah, Ella, Jomme och Linnéa drog hem till Hannah för lite förkrök. Nice! Körde ölspel och blev lite runda om fötterna. Sen skulle vi gå till Trädgårn för at träffa resten av skolan.. Som tur var satte vi oss vid Bibblan för en kiss-drick-rök paus och då fick vi reda på att de var vid Berzan men var på väg mot Engelska, nära och bra.. Efter några mer öl och häng vid engelska skolan försvann de flesta mot olika håll. Vi drog vidare till trädgårn. Sen skulle vi på nollning vid Ånestad, hann komma dit och där stod typ 50 pers och väntade på bussen. Dvs den nollningen var över. När bussen kom så tryckte sig alla in på bussen som redan var full (typ). Busschafören vägrade åka, sen gick alla av typ.. (Inte vi) och då åkte den, wohoo! Då drog vi vidare på fest i Abisko. Nice.. Hungrig.. Sen gick vi hem till Hannah och åt makaroner, det var gott.. Och efter makaroner så drog vi till 5-tastes och åt pizza. Matvrak.. Vi sov hos Hannah, och innan vi somnade låg vi och berättade spökhistorier.. Hannah berättade att det brukar/brukade spöka i hennes kök runt kl 2 på natten. Jag skulle höra ifall jag hörde något, men jag somnade visst..

Igår var jag hemma hela dagen, vila, sov, vila osv. På kvällen såg jag på tv, satt vid datorn och åt godis. Inget mer med det.

Idag så gick jag på invigningen av Tornet (Linköpings högsta byggnad). Stod i kö i 30 minuter, blev bjuden på kaffe och godis. Schysst! När jag väl kom upp 64 meter över marken fick jag se en jävla fin utsikt. Såg nästan enda hem till mig. Såg lägenheterna i Johannelund, såg allt.. Vattentornet <3 Fint som fan var det.  Sen gick jag på stan. Nu är jag hungrig och väntar på mat..

Sen ska jag städa, för det behövs verkligen.. Och leta reda på skolpapperna jag har lagt på diverse ställen.

Tack för mig :)

Schysst utsikt


!

Då kör vi igång igen


Bara smaken av halstabletten gömde sig kvar

Idag gick jag till skolan. Känns bra där va. Fick mitt schema bland annat, står lite fel saker på det. Men vem är förvånad? Det måste vara jobbigt att hålla reda för rektorn vad alla ska läsa o.s.v. De flesta har ju individuella scheman, iallafall i tvåan/trean? Hade fotografisk bild idag, första lektionen som jag valde att läsa. Verkar galet spännande, ska bli nice att få flyt på det där med kameran, att ta schyssta bilder you know... Funderar skarpt på att skaffa mig en egen sådan föresten. Vill inte snylta på pappas, slipper jag höra hur rädd han är om den (jag är också rädd om den, förstå?)..

Annars har jag sovit i några timmar efter skolan, skönt. Vaknade upp med en mindre skön huvudvärk. Brosan kom även hit. Han hade med sig en "getingfälla" Man skulle hälla i kattmat och saft i den.. Hahha hur äckligt låter inte det? Det räck väl med saft egentligen? Vem har inte fått getingar i sina glas på sommarfikat? Jaja. Hoppas getingarna flyger i den, och får sig förhoppningsvis en sista god måltid... Hehe.. Jag är så rädd för dem. Helt stört. Färgen.... Usch. Gul. Svart.

.
Ja hur beskriver man en sådan?
getingfälla



Jag ber en bön - Ken ring, kolla

Från när Ken Ring uppträdde på Nyhetsmorgon. Låten har han skrivit till sin syster. Hon är sjuk i cancer. Fan. Känslor.. Tom. Hoppas hon kurerar sig. 


Ha helskärm på när ni tittar

Listan

Vad är klockan när du börjar med det här? 17.51
Vad heter du? Ebba
Hur gammal är du? 19
Var kommer du ifrån? Linköping
Har du en mamma? ja
Har du en pappa? ja
Har du några syskon? 2 st bröder

SENASTE GÅNGEN..
Du snusade:
måste ha varit i bilen till/från Örebro för någon månad sen
Du färgade håret: någon gång innan sommarlovet
Du grät: en vecka sen, eller nää, mindre!
Du tränade: sprang väl för något år sen?
Du solade solarium: länge sen, förra sommaren tror jag
Du skällde på någon: jadu.. nydligen
Du duschade: imorse
Du köpte nya kläder: nyligen
Du åkte buss: idag
Du åkte taxi: för 2 veckor sedan typ, innan Way out west
Du åkte tåg: På väg hem från Göteborg
Du smsade någon: 20-30 min sen
Du ringde någon: en timme sen
Du camade med någon: någon/några veckor sen?

HAR DU NÅNSIN..
Hoppat studsmatta: ja
Ätit fiskbullar: ja (självklart blir jag galet sugen på det också)
Tagit kort på dig själv: ja, vem har inte?
Skrattat så att du börjat gråta: oh yes!
Skolkat mer än 3 skoldagar i rad: klart.. but no more
Sovit mer än 10 stycken i ett tält: tror icke
Badat mitt i natten: ja
Åkt berg o dalbana och spytt efter det: nej
Spytt för att du var för full: javisst
Trillat när du åkt skidor: ja, min första och kanske även sista gång..
Gråtit till en bok: ja
Varit rädd för tomten: nej inte vad jag minns hehe
Ätit deg tills du spytt: nej
Lagat en misslyckad måltid: tror inte, för mig har den då aldrig varit misslyckad, haha
Har du sjungit karaoke: ja haha. sjunger så fint vill jag påpeka
Har du fastnat med tungan på en lyktstolpe när det är kallt: nejnej tack och lov :P

BÄSTA..
Färg: vitt, svart, lila, grönt, orange, turkosa, blått. många mer.. gillar massor färger
Dryck: vatten, cola, kaffe, te
Känsla: att ha alla jag tycker om samlade, eller en varm sommardag på en hästrygg
Lukt: lukten av personer man tycker om
Årstid: sommar
Dag: lördag
Lärare: Uffe från Munken, såklart..
Glass: melonsorbe från Bosses
Godis: godis i alla dess färger
Alkoholdryck: bärsa
Cigarett: marlboro light 100's eller corner blå
Snus: struntar i vilket
Klädaffär: vet ej
Film: Lejonkungen
Bok: finns flera
Kändis: let me think about it
Tröja: pass

JUST NU..
Låt: Puff Daddy - I´ll be missing you
Humör: seg,,
Klädsel: jeansleggings, linne, t-shirt och en tröja
Smink: lite smått och gott
Frisyr: utsläppt
Sysselsättning: denna ljuvliga lista  
Plats:i tv rummet
Väder: halvsoligt


Kom hem då mina kära föräldrar


090825

Den 25:e smäller det, idag! Gissa varför? :P Den som gissar rätt är duktig.. Aja. Mår bättre sen igår, inget varm ena sekunden, sen frysa i andra. Dock valde jag att stanna hemma idag, för att bli så mkt bättre tills imorgon, för då är jag påt igen (förmodligen).

Fint väder är det ute, höstigt men lite somrigt endå. Jag gillar läget. Kanske tar mig en promenad i skogen senare, det vore rätt schysst.. Kan se om jag hittar lite kantareller.

I natt drömde jag en dröm. Jag var ute vid någon skärgårds-ö med massor vänner, det konstiga var att det var bara personer där som tillhörde helt olika kretsar. Alltså en perosn från varje krets. Alla bor där de brukar bo, men endå kändes det som vi bodde på ön, eller på de många andra öarna runt om.. Haha, vet inte vad jag vill få ut med att berätta om min dröm. Den var så fin bara. Och somrig..


Ok


Allyawan - Come Around and Go



Skön låt. Trivs med soundet. Tack för mig

Måndag.

I går gick jag och lade mig runt 22. Trött och dan släcker jag lampan 22 minuter senare. Men endå somnar jag inte. Fan. Känns som jag låg vaken hela natten, då jag bara vred på mig, svettades som fan. Senaste gången jag kollade på klockan var den över 4. Usch.. Vaknade istället i morse och frös som fan.

Tog en ipren och drog till skolan, galet trött, men det funkade. Väl hemma slängde jag mig i säng, sov tills för en timme sedan. Vaknade med hosta, snuva, värk och bajs. Jag hatar detta.. Hoppas det blir bättre i morgon. Jag tycker bara det är så skrattretande att behöva bli förkyld/sjuk när skolan börjat.. Hehe..

Som sagt, hoppas det blir bättre i morgon :)


Nollningen samt kräftskiva!

I fredags förstår ni hade vi på Infokomp nollning (ska jag vara ärlig antar jag att alla andra också hade det). Vi möttes utanför skolan alla 0:or, 2:or och 3:or och sen bar det vidare till Berzan.

Väl framme så började det regna, alla satt under taket och sökte skydd. förutom nollorna som var tvungna att utföra diverse saker far away från takets gränser ;)

Någon/några timmar senare (hur ska jag veta?) var de flesta fulla, glada och blöta.. Alla gick runt och minglade omkring. Erik och jag gick och sa sanningen till alla, att vi är maskar allihopa, kommer fram när det regnar.. "Du är en mask" "Du har bara inte erkänt det än"  O.s.v

Sen drog de flesta till Keep it Louder. Fick sälskap av trevliga människor dit. Sen tappade jag bort dom, men beger mig till publiken och hör någon känd låt, Adam Tensta tror jag det var.. Och wipps så har jag träffat Niama och Inez! ;D Sen märkte jag att jag tappat min plånbok.. Oj då, inte bra inte bra. Fick skjuts hem av Inez (tack:) och väl hemma ringer jag och spärrar mitt kort, byter om och somnar..

Vaknar upp glad lördag morgon, loggar in på bilddagboken där jag fått ett medelande, en kille i media ettan har hittat min plånbok vid Berzan, fan vad glad jag blev! Tack så mkt du din snälla nolla, haha..  Bra människor = guld.

Senare på eftermiddagen så bär det av till Kim i Ljungsbro, där möter jag dem andra. Sen hade vi kräftskiva, gott som fan.. Drog hem till Freddy efter att ha somnat på golvet..
Vaknar upp idag.. Mår bajs som inihelvete.. Där kom förkylningen från fredags. Var blöt från topp till tå bokstavligt talat, inte lite heller.. Dyngsur..

Så idag har jag druckit varmt vatten med honung i mängder, ätit halstabletter.. Och ätit god mat.. Hoppas det blir bättre till imorgon..

Torsdagen i text och bilder

Skola som vanligt, men bara 2 lektioner. Sen dra hem och fixa diverse saker. För klockan 5 skulle den bättre delen av klassen (efterssom de bara var dem som kom) ta bussen vidare till Majelden för att gå till utsiktsplatsen. Mkt fylla, mkt glädje och mkt värme. Värd kväll. Här kommer lite bilder..

Klass
klassii
Matte
klassi
klassi
klassi
klassi'

mörki klassi
stan



Otto Jr. Ni måste kolla


22.12 + 22.22

Hallå..
Idag hade vi två lektioner i skolan, samhällskunskap (som vi numera läser med en annan klass också) Gabriel berättade att vi ska på studieresa till Stockholm vecka 44. Vad kul.. Sen hade vi en annan lektion, minns ej namnet på den, något med media.. Då berättade vi mest vad vi förväntar oss detta år samt vårat bästa sommarminne, mediafavorit/profil och självklart vad lärarna vill ha av oss.


Efteråt så träffade vi nollorna lite, fan vad många dom är om man jämför med våran klass. Hela 28 stycken! Sen kom Niama till skolan, då hakade vi på klassen och nollorna ut lite. Sen drog jag och Tabbon (Niama) till stan och drog runt. Fan vad varmt. men endå höstigt.. Skum känsla:)

Nu sitter jag på mitt rum, eller rättare sagt sitter/ligger i sängen, med lite tända ljus och sånt. Lyssnar på fin musik och tänker på minnen. Mkt som händer nu. Tänker ännu mera.

wowo
ett ljus


<3

Tar våra minnen, gör om dom till nått fint,
Nån slags verklighet jag sparar
Ååå allt, alla minnen sorterar ett par till
Och gör allt fint igen och spara

<3

Tar våra minnen, gör om dom till nått fint,
Nån slags verklighet jag sparar
Ååå allt, alla minnen sorterar ett par till
Och gör allt fint igen och spara

Bror fixar bil

Sitter utomhus med min bror. Han håller på med sin bil och jag har varit i hans sälskap i ett ex antal timmat nu. Så jäkla skönt! :) Han är en vettig person. Vi har mest suttit och snackat om allt och ingenting. Bättre känns det.
Det märks att sommaren håller på att ta slut, även fast dom säger att det ska bli 25+ på torsdag hör man i vindarna att dom väntar på starkare tider och det är halvkyligt i luften. Men jävligt värt är det.


Första dagen avklarad

Förändringar har skett i skolan märkte vi som anlände till Infokomp i morse för att säga farväl till sommar och ledigheter till att börja studera och sköta sig och ta tag i sina studier, men förändringarna blev till det bättre, iallafall det mesta. Massor nya rum, café, samt nya datorer! :) De dåliga var hur dom gör med sjukanmälningar, frånvaro (10 procent sen rapporterar dom till CSN :S? Det går väl vid 20% i vanliga fall? Men det ska inte påverka mig, för nu jävlar ska jag gå i skolan, varje dag.. Förutom när jag är sjuk såklart, inget mer skolk för "jag orkar inte" här iaf :) Men förövrigt gick vi bara vandring i skolan för att bekanta oss med allt nytt, tog kort och hade lite klasshäng.

Ska upp och laga mat nu tänkte jag, sen ska jag städa mitt rum, leta fram skolblock m.m. Efter det tänkte jag börja läsa en bok jag skaffade i Göteborg. Senare får jag se! :)

Allt för mig för denna gång!

Hej skolan

Sitter i mitt rum, spelar Morden talking - You´re my heart, you´re my soul så här på morgonkvisten och sitter med tända ljus, känns sådär lagom mjuk start inför skolan.

Vädret är ej det bästa, men det har ju varit så här ungefär hela sommaren så vad gör det? Jag antar att dagen kommer gå fort idag, då det är första dagen i skolan? Fast iof vet jag inte vad vi ska göra, sånt som märks.

Så nästa gång jag skriver här har ännu ett läsår dragit igång. Och nu ska jag ge gärnet, prioritera rätt, för en gångs skull. Inget mer skolkande heller för den delen, wish me good luck!

Avslutar med fetaste bilden, Centralen i Göteborg, jag och Linnea sådär vid 5-6 på morgonen, nyckellös?

Centralen Göteborg
Göteborg <3

Summer is taking us to the end

Sommaren börjar lida mot sitt slut.  Den här sommaren har varit den värsta någonsin. Rest in peace <3
Saker som inte fick hända hände. På en sekund kan allt förändras. Men man får tänka på alla bra minnen som man har haft med varandra.. Förövrigt har sommaren gått fort och jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. Så jag säger inte mer om sommaren, men det som inte dödar dig blir du starkare av.

Förövrigt var Nas gryyyym! Helt sjukt. Och tack du, räddaren i Göteborg :)

Nu måste jag nog sova, ska upp tidigt imorgon. för den så kallade skolstarten.

Kan ej beskriva

En del saker finns det ej tillräckliga ord till.Att beskriva då, menar jag alltså. Stunder som man aldrig kommer glömma som betyder mycket. Varför finns det inte det? Det är i den stunden. Det ögonblicket, sjukt. Nice. Någonstans däremellan känner man hur alla sinnen öppnar sig, lyckoruset flödar,  man vet exakt vad man vill, blir grymt taggad. Världen är underbar. Dessa stunder, kommer aldrig glömma. "Trä dina minnen som smultron på stå"

Men helt plötsligt när jag har kommit runt hörnet så möter jag en herre. Verkligheten kallas han. Ja, där står han mitt framför mig. Han börjar tala med mig, men jag säger att jag inte har tid., Jag går därifrå, orkar inte. Han håller på att springa i fatt.. . Bad feelings. Men låt inte de dåliga ta över något. Jag menar det där ögonblicket är obeskrvligt betydelsefull. Då undrar man varför man inte finner ord för att kunna beskriva den känslan.

Men som sagt minnen, känslan av maximal mäktighet.

Hero

as I grow yearly
I can see things more clearly
That's why they fear me


Ni förstår nog inte vad jag menar. Knappt jag inte förstår själv.. Tar det någon annna gång. För mkt som händer/har hänt





Hej Göteborg och tja Way out west!

Okej, tänkte berätta igår lite kort.
Party hemma hos Lise, mycket trevligt! :D Hela hennes lägenhet var full och alla var party hehe. Senare L´orient, halva priset i baren samt gratis inträde, kunde inte bli bättre. Senare drog vi till Ekh och så.

Btw så åker vi idag! :D Tåget går om 2 timmar typ. Måste packa färdigt, började nämligen packa för en liten stund sedan. Men jag gillar inte att packa, det är så tråkigt, måste tänka på allt man ska ha med sig som man endå kommer på att man har glömt sen, och det är faktiskt jobbigt att tänka på sånt. iallafall.. Ska packa vidare snart tror jag.. Eller?! Hehe
Men illafall är jag taggaf för resan, som fan!

Tillbaka om några dagar, ha det bäst ;)out wst

090812

Godmorgon!
Inatt sov jag inte alls för gott, eller jo.. När jag väl somnade gjorde jag det, men det tog mig ett bra tag att somna. Låg och tänkte på lite saker, skolan bland annat. Fick en konstig känsla i kroppen, vet inte hur jag ska beskriva den, men jag hoppas det blir bra iaf.

Ska snart sätta på en kopp kaffe, och vakna till! Vädret idag är inte det roligaste, det känns kallt ute och det regnar. Gillar inte läget, men vad ska man göre?

Det är tydligen imorgon vi åker till Göteborg föresten, im pretty excited:)

Wowowoo!

Tjena!

Nu har vi äntligen fixat boende, skrev på forumet att jag och en vän sökte boende, och en trevlig göteborgare erbjöd boende i två nätter, dusch och frukost till mig och Linnea för ett schysst pris! Det uppskattar jag. Och bonus är ju att huset ligger precis vid Slottskogen, där festivalen kommer att vara! Säger bara: WOWOWOWO! Glad att det löste sig.. Hade nog inte föredragit att bo på gatan dirrekt.

Annars då? Själv taggar jag inför imorgon, eller taggar och taggar.. Lise ska ha sin avskedsfest, vilket är både roligt och tråkigt, det är ju självklart tråkigt att inte se henne på ett (halvår?) år men är jäkligt glad för hennes skull + att hennes fest kommer bli grymt, ska fucka ur som vissa säger! ;)



Ebba och Lise
Jag och Lise, brur

Tröttis?Jajämän

Har vilat hela dagen, med andra ord: inte gjort något speciellt. Sitter och ser på Beck nu (som förövrigt är slut närsom) och snackar med några vänner. Senare ska jag träffa Carl, om jag orkar, han slutar jobba vid 1 och är inte här förens vid halv 2 isåfall. Men jag tror jag orkar :D

Tänkte visa er några bilder från Varberg nu

På väg
Pappa, Lise och mamma
Fun city crew
Jag säger bara en sak: Fun city
ja

..
Tittar ut över havet
Varberg 2009
Mor, jag och Lise
ajo

Way out West

Om 4 dagar så åker jag och Linnea till Göteborg. Vi ska gå på festivalen Way out West där det kommer en massa bra artister :) Däremot så har vi ett problem.. Vi har försökt letat boende på de flesta av Göteborgs Vandrarhem (hotell, vad är det?) men det är fullt på alla.. Vad fan gör man om man inte hittar något som är ledigt? Haha, får vi tälta? Bo på gatan? Hmm det får vi se, men vad framtiden har att erbjuda om några dagar känns skapligt ovisst.. Får se, hoppas verkligen det finns något ledigt ställe, har faktiskt ingen lust alls att inte veta hur det blir.. Skulle gärna vilja på bo Kviberg, som vi bodde på i höstas/vintras när vi var och såg Kultiriation, men det hederligaste stället är såklart fullbokat, precis som alla andra..

out wst

Vandring i skogen

Gick ut och solade förut, samt en skvallertidning i min hand. Satt väl där ute i någon timma iaf, men sen tog min boringhet över, var tvungen att göra något. Då kom jag på den brillianta idén att gå en promenad i skogen och se vad den har att erbjuda, tog även med mig lite att äta. Och kolla här vad jag såg:

råjii
Vad är det som gömmer sig bland buskarna?
<3
<3
s
Hallon är gott

kantareller

aa
mera svamp.. Imorgon blir det svampmackor ;)

Jag älskar att vistas i naturen, det är bland det bästa jag vet. Känner harmoni då, älskar att njuta av fåglarnas lugna stämma och vindens susningar bland träden. Att gå i skogen är så jäkla avkopplande så det inte är sant! :)

Bergs slussar är hederligt

Guuddagens!

Tänkte börja med att berätta att jag precis har cyklat hem från stan i denna underbara värme, jobbigt värre men jag känner mig så duktig nu när jag har kommit hem och sitter i mitt svala rum. Men men. Igår så drog jag och Lise till Bergs slussar för att lyssna på Ulf Lundell med Freddy och Kim, samt resten av halva Lkpgs befolkning, nice var det, sitta på gräset längs kanalen med en bärs i handen och bara njuta av sommarn. Inte helt fel. Efteråt så gick vi till Kim, satt på hans balkong och chillade lite, sen somnade jag.. Vaknade klockan 7 i morse och kunde verkligen inte somna om, jobbigt.. Freddy och jag drog till Hemköp och handlade frukost.

Nu är jag hemma som sagt och sitter här och funderar vad jag ska göra resten av dagen. Klockan är ju inte alls mkt än. Vad jag ska göra sen får vi se, men nu ska jag gå ut och sola/bada.. Vill bli bruun. Men men det får vi se hur det blir med den saken.. Hehe

"Om en kärring är tre meter från spisen är hon på rymmen"

Haha, roligt citat där. Varför säger man att kvinnans plats är vid spisen? Varför är det oftast (inte alla) kvinnor som lagar maten i ens hushåll? Jag förstår inte det. Matlagning är iallafall inte min grej.. För det första är jag inte särskilt bra på att laga mat (eller asså man kan ju alltid bli bättre), men jag har verkligen inte tålamodet för det..Tar sån lång tid oftast och ju längre tid det tar desto mer hungrig blir jag. Hehe

Sitter på mitt rum, i mörkret. Dystert värre, flyttade ner från köket (Jag har kök på övervåningen, hoho) för att det var så mkt fläng där, min storebror Henrik är här och grillar med tjej och kompisar, Kempe undra om jag kunde vakta potatisarna och därav han sa citatet (rubrik) haha, men sen kom mamma som tur var och jag försvann hit..


@ Li

Gårdagen

Så var det rubrik ja

Hej hallå där! Hemkommen för en stund sedan. Jo det är såhäär... (Tar det från början) Kvällen började hemma hos Li, eller asså. Det började med att jag hade packat alla mina saker, började cykla mot Li. I Början av mig är det en lång och härlig ned förs backe.. Jag cyklar ner för den härliga backen, och helt plötsligt slår det mig att jag har glömt en sak.. Yeewho, så så var det bara att vända på cykeln och cykla upp föfr den jobbiga backen igen. Kommer till Li en stund senare, då grillar vi och har det gött. Sen drog vi till Kakan. Satt på hennes balkong och hade det nice, snackade om lite olika saker, men framförallt viktga, Sen drog vi in till stan -Platens. Träffde bland annat mitt sockerbär :) Men det blev en tidig hemfärd då pengarna bland annat inte räckte till.


Nu ligger jag här, i min säng.. Känner hur jäkla skönt det ska bli att sova, sova är verkligen det bästa jag vet. Men nu är det såhär, mamma sa att det ska bli bra väder imorgon (idag) och då känner jag att jag måste ta vara på solen.. Funderar på att gå upp skapligt imorgon och gå ut och lägga mig på altanen, lyssna på soft musik. Men tanken slår mig, hur skönt det är att sova ut, tills man vaknar.. Så, jag får se..

Nu

Nu:

sitter ute och lyssnar på musik, snackar med ett par vänner och lyssnar på musik.

Nyss:

 Jag snackade med Lise som är på väg till mig, och lyssna här.. Min cykel står hos henne, och hon fick nycklar till den för att cykla till mig när hon ska hit. Dock så säger hon att nyckeln till låset inte funkar, shit vad gör man då? + Att hennes hemma nycklar ligger hos mig, damn. Hon skulle iaf ringa till Ewe så får dom se hur man gör.

Snart:
 
Badar jag och fortsätter njuta av den härliga sommaren, och har jag tur så kommer även mitt sälskap hit, (skulle jag ha väldigt mkt mkt tur så kommer min pappa hem med en trisslott så där spontant och jag vinner 1 miljon)

Senare:

Jag drar till Li :D

woho shadow




Min honungspaj mitt sockernbär

Finaste meningen :) Hur som helst, klockan är inte mycket, om det inte hade varit att jag hade nattgäster här i natt skulle jag defenitivt ligga kvar i sängen och sova nu, men i stället så fick jag gå upp till doften av nybakta scones. Gudomligt gott! Sen drog mina gäster vid namn Lise och Ewe. Men de kommer tillbaka lite senare för då ska vi bada! Det var rätt länge sen jag badade tror jag, då det inte har varit så varmt på ett tag, fram tills nu...

Taggar förövrigt inför ikväll! Jag ska till Li, där ska vi grilla med de andra tjejerna, sedan utgång, javisst, det ska bli kul. Peppar, hoppas bara allt fixar sig, schysst när flooset flöder

Hha
Where are you dreamy? Press 555 if you see me in the night of spotlights.



Yoho Böljevärme

Känns som jag sitter i en bastu i skrivande stund, men i själva verket sitter jag hemma hos Lise! Det är galet varmt här ute och vi ska snart gå ut och njuta av sommarn som v har (just fick) :) Gött.

Igår följde jag med min bror och hans brud till Sätravallen för att ha picnic. Nice, det var en "böljevärme" när jag kom hem träffade jag lise igen. Vi  drog på bio, vi såg på Year one. Och efteråt drog vi hem till Lise..

Kärlek och respekt


Det kommer, det kommer

Dålig uppdatering under sommaren har jag märkt, dåliga vanor. Nej men man kommer in i andra vanor när man går in på lov, dvs man sover mycket mer, gör annorlunda saker man inte brukar osv. Huller om buller, upp och ner!

I fredags så åkte vi ju till Varberg, hade det nice, så jävla skönt att komma bort från Linköping, miljöomväxling är inte helt fel, kom hem lagen i lördags för att se Ken Ring på L´orient. Kvällen i helhet var schysst, kul att träffa folk.. Kom hem på söndagen, sov några timmar..

Ny vecka har tagits vid, igår var jag hemma, senare på kvällen träffade jag Freddy. Vi drog till trädgårn och softade vid berget, senare kom Lise och Sabina.

Idag har jag och Freddy käkat pizza fett. Och i kväll träffade jag Li :D Nice som fan, vi grillade, gjorde iq test och tog det lugnt.
Nyss hemkommen.

Min granne bjöd över mig på film, men jag vet inte om jag orkar. Gör jag det? Det blir kul ju, men jag är trött. Vi får se ;)

Ebbs & Li
Jag och Li en kväll i juli

I can see clearly now

 
Johnny Nash - I Can See Clearly Now lyrics

I can see clearly now

 
Johnny Nash - I Can See Clearly Now lyrics

RSS 2.0