Emmaboda idag!

Hej!

Hänt lite de senaste dagarna, eller ja.. Fyllde år i torsdags, 20 bast nämligen! Det var helt okej. Dagen efter min 20 års dag som förövrigt bestod av tårta och grillning slutade jag att arbeta, det hurrade jag för, som in i!

Efter fredagen nalkades lördag. Då var det party, och innan partyt drog igång så gjorde jag min debut på systemet, det var rätt häftigt faktiskt, fränt. Kommer man någonsin vänja sig av att gå bland deras sortiment och frenetiskt söka efter något flott vin? Ehh..

Annars har jag mest spenderat dagarna med Oscar. Det har varit lika fint som alltid. I måndags drog vi till Måndagsklubben. Det var kul!

I går så vart det ett besök på Kolmården, det var trevligt! Vi spenderade två timmar inne i Tropiqariumet (stavning?) , det var jätte häftigt. Avslutade med en sväng i Safariparken, inte varje dag man får höra att två jakthundar rymt och trott att det är älgjakt, och jagat älgar, det resulterade med att vi såg en älgmor med unge bli jagade av en zebra (de hade på något sätt hamnat i fel område)

I dag åker jag till Emmaboda, lite kul, lite spännande och lite läskigt. Men det kommer bli kul tror jag. Kommer sakna ihjäl mig dock. Men det rer sig,

växthus

växthus


växthus

växthus

växthus



Lite pics från i lördags då. Kände att det behövs lite bilder i min allt för tråkiga blogg.













live your life, take care of your age, have fun.. yeah right

hey ho.

jag kom precis hem från stan. hängde med hannah och martin. den fina stunden jag hade med dem inleddes på ekoxen, tog oss varsin öl och pratade, sen reste vi på oss och styrde våra fötter mot trädgårn, det vankades utomhusbio, baksmällan, nice. synd att den började när jag skulle dra hem dock, men det gör inget.

anledningen till att jag skriver detta inlägg är för att det är mitt sista blogginlägg som tonåring. det är blandade känslor kan jag lova.. men det blir väl kul, i guess.

känner på mig att morgondagen kommer bli bra, hoppas det går fort på jobbet. tror faktiskt det. sen ska jag hem och bli firad med familjen, oscar kommer även. wie. det kommer bli fint.

ja.. detta inlägg lider mot sitt slut..
likaså min tonåring som susa förbi
den bara gled förbi
här stod vi
i dimman
som den en gång var
vad finns kvar
minnena av
hur det en gång var.

h<ve
förra sommaren, inte ens 19 år
ss
men den här då, sommaren 2008 på tolsvlaget, 18 år välkomnades

Watch out

Denna vecka uppskattar jag. Denna vecka får mig att vilja ta vara på stunden för att sedan kunna njuta av att den är förbi. Sista veckan på jobbet. Känns sjukt skönt. Fyra dagar kvar. Känner mig så isolerad när jag jobbar. Har ju ingen fritid, efter jobbet är man ju klippt slut så att gå ut och roa sig kommer ju inte på tal, blir ju mest att sitta hemma typ. Förutom ibland då man får träffa någon som betyder mycket för en, som får ens hjärta att slå några extra slag, som färgar himlen röd av kärlekens färger, eller att kunna unna sig en afterwork innan det är dags att åka hem vid typ sju kan ju hända att man har hunnit med. Men endå! Bara kämpa på.

Fyller även år i veckan, torsdag närmare bestämt. Känns väl helt ok antar jag, men samtidigt inte. Jag tycker att 20 låter så vuxet, vilket jag långt ifrån känner mig/är, det är inget jag vill bli heller. Inte förens jag måste! Om tio år fyller jag trettio, as nice. Eller? Nae men det blir nog bra. Så i helgen blir det att fira mig, eller aa dricka och sen bege oss in mot stan. Har inga förväntingar. Men men. ;)

Men den viktigaste grejen jag uppskattar för denna vecka (man sparar ju det bästa till sist), det är att jag och min Tulle Gulle firar sex månader tillsammans. Det känns helt fantastiskt. Att han orkar med mig är ju ett mirakel, naerå men aa. Tack pälsk.

love


Oh susie tiden läker sår

Nu är det helg, otroligt fantastiskt. Helgen invigdes med en bira i handen, sen fick vi fint besök. Min farmors bror kom hit med fru, barn och barnbarn. Det var jätte fint. Han liknar verkligen farmor så himla mycket, i ögonen, munnen, sättet att prata och även hur de formar vissa ord, sjukt. När vi satt där och pratade så insåg jag hur mycket jag saknar min farmor och hur mycket hon har betytt och betyder för mig. Farmor var min bästa vän, till henne åkte jag till flera dagar i veckan, för att vila, äta, prata se på tv. Vi var båda väldigt lika i sättet, så rätt som det var kunde vi ryka i hop. Men nästa gång vi möttes var allt som förut.

När de hade dragit till hotellet vilket var vid 22 någon gång så gick jag och gjorde mig i ordning, 22.30 somnade jag, vaknade 08.00 i morse, kunde inte somna om, så har varit uppe sen dess, käkat nudlar och så.

Nu tänkte jag gå ner och duscha, även göra mig iordning and stuffs.

Bye


Du e min man

Hey yoo. Solen skiner himmelen (har alltid haft svårt för att stava det ordet) är blå, havet är blått så vad väntar vi på? Själv väntar jag på att gå till bussen, cirka 10 minuter kvar, 13 för att vara exakt.

Sista veckan idag, men varför skrev jag det? Menade hur som helst sista dagen innan helg, vilket uppskattas som faen, nästa vecka är det sista veckan däremot. Det är nice.

Träffa mitt pälsk igår, det var så himla mys. Vi låg i sängen och pratade i timmar, om allt. Han fick mig på så positiva tankar, he's a saver! ♥ Det han även med att ta sig en afterwork på 55an med flick(era)orna.


@ work

tjena. har precis tryckt i mig en halv microlåda, pasta med skinksås, äckligt! Vill inte vara den som klagar, men äter man micromat för ofta så är det lätt att det som från början var smaklöst och tråkigt, blir äckligt. Ja så är det.

Det är inte klokt vad varmt det är ute idag. Jag håller på att svettas ihjäl typ. Inte nog med det så springer jag på toa skitofta då jag dricker som fan. Men det är ju bara bra, för får jag inte vatten i denna hetta så blir jag yr och det börjar då flimma för mig. Så är det.

Vill bara sluta, åka hem och sätta på mig bikini, sen springa och hoppa ner i poolen och plaska där en liten stund, sen hoppa in i duschen,för att slutligen träffa pälskling! Inte sett han sen i söndags då han hade sin första dag på jobbet igår, and had to rest.. Blir att träffa Jossan och ta en sån där pinne också, nice.

Så är det. Men på tal om jobbet igen.. Lunchen slutar klockan 13.00 då blir det att jobba till 14.30, sen rast igen, kaffe. Slutligen köra gärnet till klockan 16.00. Sen slutar jag. Hoppas det blir en tidig hemfärd.

Puss

13 juli

Hallo. Sitter i köket och försöker vakna till, kaffet har jag brevid mig. Ännu en dag beståendes av jobb, ja så är det. Eller? Längtar tills i eftermiddag/kvälll iaf.

Hoppas jag överlever värmen idag, vi hörs.

P.S tur att det inte är förbjud i bloggning när det gäller antal ord eller intressfaktor, eller?


yo

sitter på jobbet just nu, ska snart åka hem, eller? Nu har jag sktivit ut min biljett, eller ska..
hejdå

Just i dag mår jag bra

Idag är det lika underbart väder som igår! Eller igår var det inte liika underbart då jag gick på stan i jeans och höll på att dö, men idag sitter jag i bikini så jaa, det är underbart väder. Tänkte äta jordgubbar och mjölk ute i solen snart va. Wiee.

Igår kväll träffade jag Jossan ett tag, satt vid ängen och chillade. Skulle egentligen ha följt med kvinnan in till stan men jag var för trött.

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra! Guess why? Min Babyboo kommer hem från jävla Peace and Love! I'm so happy! Har inte sett han sen i måndags (tisdag morgon då men det räknas inte för det var en sån kort stund) och vi har inte alls pratat myckert, telen två gånger i början sen ett sms varje dag, way too litte :( Men idag så! Om 3,5 timmar så är han i Linköping om jag fått rätt information! :D

Japp, så äree.. Just det. Ska ta tag i jordgubbarna snart.

Ha det fint.

Peace out, stay away u astronaut

pz


Varmt fan

34 grader, varmt.

Stan idag. Klippte mig. Färgade håret. Nice. vart nöjd med det hela, very nice. Sen drog jag en sväng på stan, hittade lite impulser.

Vid bussen träffade jag Carl, Joel och Agge, hängde med dom till Ekholmen ett tag. Sen drog jag hem, de till sig.

Jag somnade. Vaknade av att en viss mamma gick med världens tyngd i fötterna utanför och desutom kom in två gånger när jag bad henne att lämna mig i fred, det resulterades av en arg, tjurig och irriterad Ebba. Jag blir förbannad när folk väcker mig ur sömnen.

Ska träffa Jossan sen och dricka lite. Men tror inte det blir något krogbesök för min del. För jag är skittrött.

Jag längtar så himla mycket tills i morgon, gissa varför? Då kommer min underbara, saknade Tulle Gullis hem! Har saknat honom så mycket. Inte van vid att vara ifrån honom, rätt hårt.

Puss


new gold dream

hey. det går fortfarande inte att skriva med stora bokstäver på datorn min, orkar inte med caps lock varje ny mening heller för den delen, så får bli som det blir.

vad händer då... frågetecken. nej, just nu lyssnar jag på musik och har druckit upp kaffet, rätt fejnt alltså. igår var jag ute på stan och härjade ett slag. och i veckan har jag arbetat arslet av mig. duktig flicka.
kan tillägga att jag saknar min man så himla mycket. helt sjukt. han är på peace nu. och har varit där sen i tisdags, men han kommer hem i morgon. hoppas jag får träffa min pälskling snart.
kan tilläga en grej till. nu är emmaboda biljetten fixat och klar. måste bara fixa någon som har en utskrivare och adobe reader för att skriva ut den, men det rer sig säg. absolut.
en lite halvsjuk grej är att jag har tid klockan 11, var kan man fråga sig. då vill jag vara snabb med att framhäva att det är hos frisören, har inte varit där sen 2003, vänner har klippt mig i dessa år. men det är fan dags känner jag. behöver klippa mig.

puss

gölligt

RSS 2.0