14

Drog en fika förut med Linnéa och Martin. Blev en japansk lime tea för min del. Efter fikan köpte jag en veckorevyn och drog hem, annars har jag bara suttit vid datorn, väntar på mat just nu och äter godis. Inte bra att äta godis innan maten, ska fan godis strejka ett tag, ja visst, från och med nu!

Annars ska jag väl längta som vanligt, läsa tidning, börja läsa min bok eller kanske städa rummet?
Jobba imorgon, tidsfördriv.

14

Är glad! Vaknade klockan nio av att det ringde, tänkte att nu är det väl morsan som är i affären och undrar vad jag vill ha för microlådor inför den kommande väckan när jag ska jobba, men nej! Det stod "Oscar V min älskling" på displayen! Gud vad glad jag blev. Han berättade att de hade missat planet till Johannesburg och nu var de i Etiopien! De ska stanna där en natt tills nästa plan går i morgon. Men de hade iallafall fått gratis boende på hotell och flygbiljetterna också gratis, för det var inte deras fel att de hade missat planet. Så allt blir en dag försenat, men men. Men det löste sig ju. Alltså jag saknar verkligen han så himla mycket redan. Vet inte vad jag ska ta mig till (snart iallafall) , det har inte ens gått ett fjuttigt dygn sen vi var med varandra.. Men nedräkningen har börjat. Kommer bli så lycklig när han kommer hem! Hehehehh.. Men ja.

Igår då, följde vi med Martin till Ryd på fest i en studentkorridor, det var sådär, försökte ha roligt (vilket jag också hade många gånger under kvällen) men gick där och tänkte på mannen min. Pratade med honom innan de lyfte.. Men på något sett var jag väl wätt deep in my thoughts.. Vi gick en sväng till Herrgårn i Ryd, sen fick jag åka med min storebror hem till han. Är där nu. Blir att beställa en pizza när det öppnar känner jag.

Men vad ska jag göra idag då? Det är söndag. De flesta söndagarna brukar jag vara med Oscar. Hemma, se på film, mysa, inte göra ett skit typ. Men det kan jag inte göra nu.. Får komma på något.

Okej, de senaste inläggen har handlat om saknad, kanske blir lite för mycket för de som läser. Men jag bryr mig inte.

Ha en bra dag, om någon läser det här så att säga..

gölligt

Det är nyttigt att längta

För ca två timmar sen sade vi adjö till varandra. Två veckor kvar tills jag blir hel igen. Men det är som sagt nyttigt att längta. Jag längtar redan, så jag kommer vara jätte nyttig! Saknar honom redan dock. Känns sådär. Men ja.

Ikväll blir det party iallafall.. Studentfest ryktas det. Men vad trevligt, hoppas jag. Skönt att komma ut lite, och inte behöva vara hemma och längta.. Nej fan.

Igår var jag och älskling på stan. Vi köpte böcker. Jag köpte The colour of magic! Oscar hade visst redan sett filmen nydligen.. Så jag köpte boken, på engelska. Ebba tar tag it

ma


The Colour Of Magic

Hej bloggen! Det var inte igår.. Känner att jag inte har haft något vettigt att skriva om, så vad ska man göra då? Skriva typ: Jag såg två bilar idag, fast egentligen såg jag fler fast jag kommer bara ihåg att jag såg två.. Intressant? Okej.. Fast om jag tänker efter är det väl på det viset jag skriver, idag har jag gjort det och sen gjorde han så ba..Typ, men det är ju för min egen skull jag skriver så jag kan minnas tillbaka en gång i framtiden.


Den här dagen kommer jag förmodligen minnas länge, för den här dagen ska jag verkligen ta vara på. I morgon åker min pojkvän till Syfafrika och ska vara där i två veckor. Jätte kul för honom! Han förtjänar verkligen allt roligt på denna jord. Men jag är så himla svag som person. jag har svårt att skiljas från den som betyder allt. Den enda. Kommer bli jätte ensamt. Hur hanterar jag den känslan på bästa vis? Ska jobba iaf, tänka på annat och göra något praktiskt. Men endå, minns när han var på Peace & Love, det var jätte jobbigt att vara borta från honom i sex dagar, eller när jag var på Emmaboda i fyra-fem dagar. Tjöt som fan.. Men det är nyttigt. Jag vänjer mig. Jag tror det är bra för oss att vara ifrån varandra ett tag. Och jag kan lova att jag kommer pussa och krama om honom extra länge när han kommer tillbaks. Men gud vad jobbigt att säga farväl i morgon, veta att jag inte kommer få vara nära mitt livs kärlek på ett tag.. Ska endå försöka göra något vettigt, plugga massor, läsa böcker, gå promenader och springa en hel del. Känner att det här blev väldigt skevt, men behövde verkligen skriva av mig.

På tal om något annat så har jag blivit färdig med min film i slutprojektet. Det är en film som handlar om en kille som gillar sina dataspel, och blir beroende, självklart kommer en vändning. Fummel. Skitsamma, den blev nog bra. Dock så tar det ett bra tag att ändra format på den.. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.



I kväll ska jag och älskling äta ute, sen bada och dricka vin tror jag. Haha, det lät rätt exotiskt. Men det är ju så himla mysigt tycker jag. Ser fram emot detta. Men endå inte, vill ju inte att det ska bli kväll och veta att det är sista kvällen på ett tag jag är med honom.. Fast å andra sidan vill jag bara att han drar nu så jag kan längta och räkna ner dagarna tills han kommer tillbaka.

Här nedan kommer en väldigt mäktig låt. Som får mig att tänka på, ja vem annan än min älskade? Han visade den för mig igår, vi båda gillar sån här musik. JA. Skratta om ni vill, håna oss, vi rör oss ni står still ;)





Champions of rock

hejsan! Sitter i skolan nu och väntar på att O ska sluta. Har hunnit med en tripp till Ekholmen och tillbaka.. Men nu är det bara drygt en halvtimme kvar.. Skolan, vad ska man säga om den? Hade psykologiprov förut idag, vet inte riktigt hur det gick. Men jag hoppas det gick bra. Ja så är det, när O är färdig ska vi gå på stan, leta efter vinterjacka och skor. Det snöade igår/natt. Nice. Men det känns rätt konstigt med snö i oktober. Men jao..


I kväll ska jag och Oscar på Champions of Rock i Cloetta Center, det är ett hyllningsband till Queen. Det blir nog awesome! Lite kvalitetstid som Amanda så fint kallade det.


Iool

Hey
I'm moving.
Nä det gör jag inte alls.

I dag har varit en händelserik dag, eller nä det har det inte, förutom en incident i köket i morse. Det var såhär va, att jag och Oscar skulle käka frukost. Bröd i micron i 5 minuter är kanske inte världens smartaste idé, det bevittnade vi iallafall. Brinnande bröd och rökfyllt kök. När ska man inte ta tag it? - När det brinner. Oscar fattar.

Annars då? Eh jorååå. Halsen har varit lite dryg mot mig men tydligen har jag varit snäll nog för att den ska bli lite mildare mot mig.

Psykologiprov i morgon. Nice. Eller? JA det är nice, Om man förstår. Det gör jag, hoppas jag. Tror jag?


Idag köpte jag Bafucin för jag är förkyld

Hej.

Vad händer och fötter? Nä jag vet, den sög. Så gammal, men endå så ny i mitt huvud. Ja fan så är det, eller? Nä, precis. Jag är oerhört uttråkad. Kanske för att jag har suttit vid datorn enda sen jag kom hem, vilket var strax efter två, okej jag har väl gått till köket för att göra en toast, men vafan. Vad ska man göra? Orkar man ta tag i något? Nä. Vet inte om det beror på brist av motivation eller något annat skit. Men får tvinga mig själv att göra Naturkunskapsläxan jag har till i morgon, för jag vill ju göra Sushi glad. Präääcis.

Nu håller jag på att fixar låtar jag kan lägga in i min ämpe3 (mp3) för sen ska jag gå ut och rensa tankarna, det är skönt det med. Behöver det. Behöver även städa mitt rum, men får se..




ratrace

Hej.
En lång helg har passerat. Den har varat ända sen i onsdags och är inte slut än, det är inte alls fel..

I fredags vankades det inflyttningsfest hemma hos Jaque. Det var trevligt. Drog en en liten utgång på det, men det varade inte länge, aa det var fredagem det.

Igår var vi barnvakt åt Oscars lillasyster. Kurragömma, Den försvunna diamanten och något mer hann vi med att göra. det var kul. Ming avslutade kvällen, gött.

Nu sitter jag här.  Han sitter där... Sen ska vi ut och gå, bland annat en sväng till mig.

Här under kommer den senaste tiden i några bilder.

ebba

budi

mjo

mm









Fika yao

hey. är hos älskling nu. vi ska in till stan, fast där delar våra vägar på sig, han ska åt höger och jag åt vänster typ, fika v.s festa. han ska fira lillerik och jag tänkte fika med flickorna på tv två, eller..


men det blir bara det, tänkte säga att jag lever och så. hoppas jag gör det länge till..


nu drar vi.

heydå.

Tisdagen den 5:e oktober

Hej. Vad gör jag? Jo det är såhär att jag sitter i skolan och dricker min kopp kaffe. Det är nice. Kaffet får mig att vakna till, kanske även att bli lite mer kreativ i mina tankar, eller?


Helgen som nyss var har på sätt och vis varit historiskt, för mig. Jag fimpade. Jag har slutat röka! I fredags inträffade det, eller då rökte jag för sista gången.. Eller ska inte säga att det var för sista gången för då kommer jag och kanske vissa andra bli väldigt besvikna på om detta skulle brytas. Men jag har verkligen motivationen, jag tror på mig själv! Det här klarar jag. Än så länge har det inte varit så jättesvårt. Det är bra.

I lördags så firade vi att Oscar har tagit körkort, vi åt mat från en libanesisk restaurang. Gott. Annars vilade vi rätt mycket och hade ett såkallat bakis häng, myees så blev det.

 

I söndags drog vi ut till Oscars land och plockade svamp. Det var härligt att gå i skogen och känna doften av höst, se på de fina färgerna hösten bildar och känna frid i hela kroppen. Det uppskattas.


Här under kommer bilder från i fredags och söndags.













Min älskling har tagit körtkort

Fick ett samtal för en stund sen av "Oscar V min älskling" Och såhär löd det....
Han: Hej... (låter ledsen och tjurig)
Jag: Hej! Hur gick det....?
Han: Bra! Jag klarade det! :D

JAA! Jag är så himla glad för hans skull! Så mycket som han har kämpat förtjänar han verkligen detta. Inget med övningsköra, teori, köra ännu mer, plugga massor teori igen och sådär. Wiee! Vilken dag!

Nu sitter jag vid datorn. Oscar ringer sen när han kommer hem, då ska vi kanske åka till Ekholmen, det beror på om gubben ska med ut ikväll, vilket jag förmodar, han har ju tagit körkort, partyy!


Måste städa lite, och bränna en skiva. Göra mig iordning. Ikväll kommer brudarna hit. Vi ska dricka vin och sådär, sen bär det av mot Bankekind där Fredrik ska ha fest, party! Vart bär det av sen? Vem vet.


grillen
Grattis baby


RSS 2.0