All'bout the money

Yo dawgs. Vad händer? Inte mycket, sitter vid datorn och fryser om fötterna.. Hockey på tv, Linköpings hockey lag spelar, om jag kollar? Nä..

Idag upplevde vi en historisk dag i skolan. Infokomp bytte namn, till Klara Gymnasium. De andra Infokomp skolorna runt om i landet heter nämligen det, nu gör vi också det. Lite sorgligt, men det blir nog bra.. Det positiva med namnbytet var att vi blev bjudna på tårta och saft, tipspromenad gick vi också. Kul! Aaa..


Nu har jag lagt in lite ny musik i mp3n och tänkte gå och byta om. Jag tänker nämligen ta en promenad, egentligen har jag väl inte världens sug av att promenera, men det är skönt, nyttigt med frisk luft samt att röra på sig.. Och om jag har tur kaske jag åtminstonde förbränner något. (Har gått upp asmycket det senaste halvåret, vilket inte är bra)

På tal om något annat.. Jag har inte fått min studiebidrag som skulle ha kommit idag.. Jätte kul. Men min underbara mor ska ringa CSN åt mig i morgon, på tal om i morgon.. FEST, jorå..'

gölligt
BTW, jag saknar Oscaj... haha, ge dig Ebba, it has just gone a couple of hourz, but I don't care..


Studentmössans dag

Nyss gjorde vi en sorglig sak, eller egentligen kul, men då jag vill stanna här föralltid tyckte jag det var lite sorgligt, provade och beställde studentmössor. Sjung om studentens lyckliga dar..


Nu har jag historia, ska skriva uppsats om drottning Margareta. Sen ska jag och Max dra till Ljunkan bland annat och fotografera och intervjua..

Plugga psykologi idag, prov imorgon. Wiie

pz

Måndagen den 27:e september

Hey hey! Hallåå.

Idag är jag på gott humör, vet inte riktigt varför, något i mitt undermedvetna kanske. Men en sak som jag defenitivt kan vara glad över är att jag fick godkänt på mitt historia(prov)läxförhör. Okej, det visste jag redan för jag pluggade egentligen för att få ett vg (jag vill prestrera mer sista året, bättre sent än aldrig), men godkänt är bra det med. Ska se till att göra bra ifrån mig på Historia uppsatsen.

Nu ska jag däremot plugga psykologi, för på onsdag har jag ett prov i psykologi, och det är ganska många begrepp vi ska kunna, men vafan. Psykologi är kul ju, och jäkligt intressant så det ska väl inte vara några problem! Eller? ;)


Yes. Hör av mig sen, puss

hope u are having a great time. kisses

HEY.

Jag ligger i Oscars säng och myser lite med mig själv, fast så mysigt är det inte, för mitt huvud är lite lame, har huvudvärk och jag vet inte om den har lust att gå över nu, eller om den är här för att stanna en stund till.
I helgen har vi bara varit hemma och myst. Det är så det ska va, tycker jag. Inte alltid kanske, men jag har tröttnat på att ränna runt på stan varje helg, det räcker någon gång i bland, eller.. Haha..


Nae, men om man skulle ta och lägga ifrån datorn ett slag och ta fram psykologi papprerna, har prov på onsdag och jag vill att det ska gå bra. Kanske borde dricka lite vatten också..

JEAH.

puzz

haha
yeaah,. nu ska jag plugga wiiee

It's a living thing

Hej!

Idag är det fredag. Fredagen den 24:e september, ohooj vad fort tiden går, eller? Nyss var det sommar. Jag fyllde 20 nyss, nyss var jag på Emmaboda och det var party. Men jag klagar inte, för ju längre tiden går desto mer tid har jag varit tillsammans med min pojkvän! Vi firar åtta månader idag. Det är mitt längsta förhållande ever, det känns helt magiskt. Jag har aldrig känt så här förut. Det känns så himla bra. Min kärlek till dig är oändlig!


Inlägget innan är skrivet igår men postat idag då datorn dampade sig igår, eller internet iallafall. Tänkte att det var värt att posta det nu, än att inte posta det alls..


Nu ska jag äta mat, tacos får vi idag! Glad_tjej90! Sen ska jag promenera till Oscar. Vi ska fira ikväll, eller fira och fira. Vi ska ha en trevlig kväll och pussas lite extra mycket för åtta månader ihop iaf! ♥

8 mån


Hej

Jobbig dag, psykiskt. Idag har jag inte kommit bra överens med mig själv, det beror nog på att jag är vädligt trött egentligen, eller jag vet inte. Tänkte ta och berätta lite om dagen iallafall. Imorse hade jag sovmorgon, började 09.40 närmare bestämt, skolan var helt okej, tråkig dock, eller inte tråkig så, men jag hatar torsdagar för det är inga "roliga" lektioner då.. Efter skolan drog jag hem, och läste en bok lite. Sen somnade jag. När jag vaknade upp var mitt humör sämst, skit också. Mådde skit då. Men fick höra lite härlig info som jag hoppas blir till verklighet, och en promenad på det gjorde susen. Rensa mina tankar behövs ibland.. Det gäller att tänka positivt.

Snart tänkte jag gå och läsa lite och sen sova, trots att jag sov rätt länge i eftermiddags är jag trött nu. I morgon är en ny dag, med nya möjligheter.


And you think you look like James Bond when you're smoking your cigarrrrr.

HEY.
Den här dagen har varit väldigt skiftande, eller mitt humör alltså.. Började på lunchen med en glasbit i maten, what the heck.. Hur fan har den hamnat där, jag fick för mig att jag fått i mig massor glasbitar som så småning om skulle krossa mina inre organ, but i'm still alive, so far.. Och förhoppningsvis många år till, hehe..

På lunchrasten drog jag och Blomman på stan, hon skaffade sig ett fint linne. Själv så behövde man ett par nya hörlurar, till mobilen från början. Men smart som jag är insåg jagf att min mobil kanske inte håller för evigt, så känns onödigt att köpa ett par hörlurar till mobilen om den endå kommer gå sönder om ett tag, så aa gick till clhhaaes ohlsson och köpte en liten mp3, eller liten o liten, liten och kompakt kanske jag ska kalla det, rosa var den. Gick till en annan affär sen och köpte ett par asfina Paul Frank hörlurar till, yeah. Så fint. Och nej, jag är ingen pinklady men det kändes så rätt.. Men vad jag snackar om och om det är intressant är väl en annan fråga..

mp3n och hörlurarna



Nu är jag hos mannen som har stulit mitt hjärta. Han spelar sitt spel, jag ska plugga snart.. Prov i morgon, typ, läxförhörsprov.. men men, vi var ute och gick nyss. Hade självklart på mig de nya skorna..

easytone

Nää nu börjar klockan bli mycket, måste hinna plugga nu , ett måste att se Buffy sen.. ÄLSKAR SPIKE NUMERA.

biggest looser + triwa

hej där. ligger i mannen i mitt livs säng och kollar på biggest looser. bra pogram, eller är det det, ska jag vara ärlig så kollar jag inte på det då jag kom på den smarta idén att jag ville sittta vid datorn samtidigt som jag ser på det. no good kombination, you feel mee.. good..


läste att det finns en klocka vars tanke är att motverka rasism, grymt. Timbuktu stödjer den kampanjen som utförs av klockmärket Triwa. Jag ska tammefan skaffa en. Hörde även att 400 av dess pris går till ungdom mot rasism. Bra där.


Triwa
klockan som kämpar mot rasism..... it's not okaay. ellerrrrrrr hur.

val i dag..

hey....
röstat idag, det var spännande. blev glad för att min gamle gympalärare från låg och mellanstadiet satt där och tog emot kuverten, och hon kände igen mig och ba ebba behöver inte visa någon idhandling för henne känner jag. stolt brud 90.

ser på tv nu och ligger med datorn i sängen, mannen spelar starcraft. sen ska vi kolla på valvakan och äta ost och keks, sådär mysigt och trevligt. undrar om man orkar hålla sig vaken fram till 1 eller när det nu slutar.. sånt som märks.
ska försöka plugga ett slag också, historia läxförhör i veckan, men det är som ett prov.

aja. pözz

hey världen

tjena. lägger ut en jäsp i skrivande stund, lite trött är man ju. ut på promenad ska man ju alldeles strax, är hundvakt åt ringo, eller nää viggo heter han ju, hihi. liten vove, woff. dagen har bestått av skola, annars ätit, suttit vid datorn och läst.

igår spelade vi lacrosse på idrotten, jag och sju killar, det var kul. haha. jag äger numerea på att vara delaktig på idrotten, im good and i know it. men jag är inte mallig för det, blink blink.

senare i kväll ska jag träffa mannen. han har fullt ut nu för tiden med sitt spel han fick av mig, warcraft 2.. och plugga teori, han skulle även ut och köra med sin far. men sen får vi ses. hoppas vi hinner umgås tillräckligt innan jag somnar i hans säng, blir trött vid 9 och somnar vid 10, typ. sick, varför gör jag det liksom..


nä men om man skulle ta på sig mjukisbyxor och walkskorna och sen ge sig ut i den fina kvällssolen. ja det ska jag.
adjöken sade fröken

page 15 sep
jag just nu

kvällspromenad

tjena
när det vankades kväll i staden tog jag på mig mina skor och tog ett varv runt ån, promenerade alltså. det var härligt, förutom att mina hörlurar är borta så fick ta några andra som det är glapp i, skitjobbigt. tog en sväng förbi oscar sen, vi tittade på biggest loser. sen gick jag hem. måste duscha och packa ner idrottskläder till i morgon.. så jag slipper göra det på morgonen, d.v.s gå upp tidigt.

här under kommer några bilder från dagen, haha, ofta jag tog tag i det. kan bli kul att titta på någon gång och minnas denna dag, eller.

13 september

sun daewn

hey.
jag bara tar det lugnt azz, och väntar på mat.

Idag har jag :
gått i skolan
haft två lektioner
chillat
ätit mellis
tagit kort

nu :

väntar jag på mat
tänker jag
väntar jag på annat'
kliar mig..

Ska ta mig en promenad senare, runt ån tror jag. Det är skönt att gå. Men snart blir det mörkt, undrar om jag hinner innan.. Ja det undrar jag, what ever.. Eller?



Cooler than me

hey.
jag känner mig rätt avslappnad för stunden. vilket jag inte gjorde för sisådär en timme sen, har släppt ut på massor känslor i ett fint utbrott, eller.. eller något säger vi, druckit en kopp kaffe också samt fixat lite med banken. sweet.
snart kommer manneen hit, då ska vi bege oss ut på en promenad, självklart ska jag använda mina skor.. hehe..

annars så har det varit en lugn helg, ingen alkohol, det känns skönt att ta det lugnt istället för att vara ute varje helg och förtära avslagen öl, närå. men japp.

vi säger så då.

pzz..


hha


hihi

Hej.

Dessa skor ska hjälpa mig att ta tag i det. Ta tag i min hälsa och figur. Hoppas ni vill sammarbeta med mig.

Reebook Easytone. Sweet

Cooler than you

Kom precis hem från en annan del av Wheelsbridge. Drog mig tjugo minuter extra och gick upp lite innan sju istället för halv. Men som tur är så cyklar jag så snabbt (;)) och jag har turen som kan åka med far idag. Nice azz.
Mindre kul är att det inte finns något bröd här hemma, så ja. Inget bröd till frukost, skitsamma, ägg och yougurt med kaffe får funka det med.

Pissigt väder ute btw.


Cooler than you

Kom precis hem från en annan del av Wheelsbridge. Drog mig tjugo minuter extra och gick upp lite innan sju istället för halv. Men som tur är så cyklar jag så snabbt (;)) och jag har turen som kan åka med far idag. Nice azz.
Mindre kul är att det inte finns något bröd här hemma, så ja. Inget bröd till frukost, skitsamma, ägg och yougurt med kaffe får funka det med.

Pissigt väder ute btw.


haho

yo. solen skiner, solen har varit framme relativt mycket idag, det tackar jag för. dagen har bestått av tre lektioner, ljudmedier, historia samt idrott. och jag har haft hundra procentig närvaro idag, and what does that mean, joo. har tagit mig i arslet och varit med på idrotten, en gammal vana som blev min ovana, men nu jävlar. am so fucking proud!


annars har jag mest chillat, ätit, suttit här och duschat. ska väl klä på mig snart. senare får jag se vad som hända skall, o skulle höra höra av sig sen. kanske hittar på något, kanske inte. vem vet, vem vet.

haho

yo. solen skiner, solen har varit framme relativt mycket idag, det tackar jag för. dagen har bestått av tre lektioner, ljudmedier, historia samt idrott. och jag har haft hundra procentig närvaro idag, and what does that mean, joo. har tagit mig i arslet och varit med på idrotten, en gammal vana som blev min ovana, men nu jävlar. am so fucking proud!


annars har jag mest chillat, ätit, suttit här och duschat. ska väl klä på mig snart. senare får jag se vad som hända skall, o skulle höra höra av sig sen. kanske hittar på något, kanske inte. vem vet, vem vet.

mitt smultronsmycke

♥♥
hallo där. what's up. sitter och dricker mitt peachmango tea, eller har inte börjat ännu men snart så. hannah och martin var förbi här en stund sen och hämtade ved, för i morgon vankas det grillning. luktar gott och är jätte trevligt typ.

drog en fivetastes med max förut efter skolan. gott och värt, för ingen mat blev det ju här hemma. annars har jag inte gjort så värst mycket. nä ingenting alls. måste skaffa ett intresse. försten köpte jag angel säsong one förut, nice. har jag och min smultronpaj avsnitt att spendera.

på tal om bloggen, känner att det behövs någon bild här, för den är ju inte så rolig. så här bjuder jag på en..

ss
gammal, då sommaren var som bäst. 08

RSS 2.0