Yo dawg today I went to World Class

Tjaa! Idag är jag ledig, hur skönt som helst, men det blev ingen sovmorgon för det inte, nae jag gick upp som vanligt i morse, packade träningsväskan, åt frukost, sen tog jag och Oscar bussen till stan, han för att gå till skolan, och jag för att gå till gymmet. Eftersom gymmet och skolan ligger i samma byggnad sade vi hejdå till varandra och han gick mot skol ingången, och jag gick till gymmets ingång, sweet. Dagens träning bestod av att jag först gick lite på löpbandet för att komma igång, sen sprang jag i 12 minuter, vilade 1,5 min, sprang i 12 min igen, vilade i 1,5 min för att slutligen springa de sista 12 minuterna. Avslutade med att gå "av mig" lite. Sen drog jag ner och stretchade och gjorde några situps. Vad ska man säga om dagens träning? Jag är oerhört nöjd över min prestration, det var lite segt emellan åt då jag blev lite bored då det var paus på tvn, annars följde jag en dokumentär som var intressant som hade min koncentration. Sammanlagt var jag på löparbandet i 60 minuter. Det som var lite synd var att de sista 12 minutrarna fick jag någon form av skoskav på högra foten vilket kändes lite, hoppas det hinner gå över till nästa träning, som inte är för ens på måndag, men iallafall.

aa

Nu sitter jag här vid datorn och har precis (snart iallafall) druckit upp my lovely coffe, sen ska jag gå ner mot rummet mitt för att städa det, som tur är det inte jätte stökigt, så det ska nog inte ta alldeles för lång tid. Sen ska jag på stan med Oscar, han ska titta på skor,converse. Jag vill ha ett par nya converse, vita. Men har jag råd med det nu när ekonomin är lite knaper? Njaaaeeeaaaee, vet inte. Måste även gå förbi sömmerskan och fixa pärlor som jag ska ge till frisören som ska ha fixa min håruppsättning när jag ska dansa bal.
Puss

Vidingsjö Motioncentrum

Oj, var ett tag sedan man skrev här då, blivit lite seg på den fronten, nejdå. Det har bara gått två dagar, har haft mycket att göra ni vet. Hur som helst vill jag ta och berätta lite om vad jag och min man gjorde igår. Vi drog till Vidingsjö motioncentrum. Gårdagens träning skulle innebära (enligt schemat vi följer i tidningen) 10 minuters jogging, men då det kändes lite väl lite sprang vi i 10 minuter, sedan vilade 5 minuter för att slutligen springa i en kvart. Det gick jätte bra tycker jag. Jag tror det beror på att vi lyssnade på musik, vi brukar inte ha musik när vi springer tillsammans (vilket vi gjort det senaste året typ de få gångerna vi har sprungit), men det var ju asbra när vi väl hade det, ha peppande musiik i örönen + springa = sant.


Träningen

På lovet har det inte tränats överdrivet mycket, om vi säger så, tre gånger på nio dagar.
-  Förra lördagen på gymmet - crosstrainer samt rygg samt situps
- Igår bar jag O och C oss iväg till Vidingsjöspåret och sprang 2,5km
- Och nu idag då, jag och Carina for iväg till Vidingsjö idag igen, men denna gång körde vi 5an, jogga 5 min, intervaller, gå, intervaller, gå intervaller, gå sen löpning och så vidare, alltså ett slags intervall pass.

Det var rätt jobbigt idag men gud vad skönt det kändes efteråt. Grejen med hela det här var att Carina läste i tidningen om ett 9 veckors träningspass, där man måndagar onsdagar och fredagar ska följa detta schema, och vi valde att köra på det för att få igång det där med träning och allt vad det innebär, iallafall få upp kondition och styrka. Idag var alltså första passet, i morgon är det vila. Men på onsdag blir det 20 mins jogging..
Ska bli underbart att äta grillat efter ett sånt här pass. Gott som fa-an.

tr'na

Landet och ny parfym

God eftermiddag. Solen erbjuder lika fint väder idag som den har gjort hela lovet, det tackar vi för. Idag har vi varit ute på O's land ut mot Brokind, det innebar bland annat grillat, kortspel, fika, samt en trevlig stund i solen. Jag trivs så himla bra ute på landet, fridfullt och harmoniskt. Men det var ju inget nytt precis.
För övrigt har jag just beställt hem den här.

aa
har ju den som redan fast i Body mist, kände att det var dags att dra hem en sådan parre nu, jäklar vad jag älskar den doften, melon bland annat, det godaste som finns. Kommer passa perfekt i sommar. Förövrigt älskar jag min andra V&S's parfym, Bombshell.
fejnt
Nu ska jag ut i solen tänkte jag, peace.

Glad Påsk!

Ska alladeles strax bege oss mot en annan del av Hjulsbro, my hood. Ska på påskfirande hos min familj, ska bli jäkligt gött tror jag och Oscar och jag har inte ätit någonting idag så vi ska kunna äta asmycket mat, haha mat är fan bland det bästa jag vet, är så himla sugen, på allt! Janssons frestelse (ja den frestar mig oerhört mycket) , omelett, revben, kötbullar, lax, potäter och allt där emellan, sen tror jag att det kommer finnas massor godis också, hoppas! På tal om godis så fick jag två påskägg igår, av älsks familj och av älskling himself, tack, made my day <3 Love it.

Tänkte bjuda på några bilder nurå från i förrgår då det blev lite grill..

slsls
slsls
slslsls
slksks

Vilken härlig dag tralalalala

Dagen började med att jag steg upp på morgonen innan min dag var riktigt vaken, vilken härlig dag, dom kunde lova vackert väder. Nae men dagen har verkligen varit helt fantastiskt bra. Drog in till stan med min käre gamle vän, vi gick runt på stan och kollade sen avslutade med en glass från Bosses, årets första vilket smakade underbart.
Nu är jag hos pöjken min, vi håller på och ska grilla, pommes friten är i ugnen, köttet är marinerat och väntar på att bli grillad, bara sallad och dukningen som fattas, underbart.

aa

Mot stan

Dagens planer
Dra sig in mot stan för att hänga med min gamla och fina vän Neeeeeejma, ska bli grymt skoj att träffa henne, inte gjort det på år och dagar känns det som. Vi ska sätta oss någonstans och kanske ta oss en fika, eller en glass? Sen ska jag röra på mitt arsle och bege mig mot gymmet och köra lite, måste ju förbereda mig lite inför påskhelgen som innebär en jäkla massa godis (I hope) och god mat.
Gårdagen var förövrigt mycket trevlig, grillning och sen häng vid ån.
Hejdå

ss
Fan vad läskig jag ser ut, därför bjuder jag på den, för vet ni varför? Sanningen känns, för det är sant, jag är för himla läskig.

Dagen som idag

Dagens planer:
Cykla till Utsikten för att hänga med Hannah
Cykla hem
Ta på mig löparkläder
Springa ett varv runt ån.
Men på tal om att cykla, gjorde sälskap hem igår med Gabbe, och fifaen vad det gick fort, han trampade på som foen och jag kunde ju liksom inte bara hoppa av och "nu går jag här för jag blev så trött i benen" utan jag var ju tvungen att visa honom att jag har asbra kondtion och är typ bäst i världen, så det där måste iallafall ha förbättrat min kondition, grovt mycket. Ska försöka ta i lika mycket nu med då, eller?
vår

utsikten

Tja.
Stax skall jag och min man börja trampa på våra cyklar mot Utsiktsplatsen, där ska vi förtära lite alkohol och ha en trevlig stund med några andra vänner, kul. Blir dock ingen utgång för min del, att åka förbi 7eleven och köpa lite snask och sen dra hem och se på One Tree Hill och ha det bra i sängen känns lite mer värt i kväll faktiskt :)


alla

jo

Hej hej.
Har inget speciellt att skriva, men skriver endå för jag känner mig väldigt bored för stunden. Jävligt fint väder solen har att erbjuda idag, klarblå himmel, inte något moln som har åstadkommit att solen har gått och gömt sig idag inte, schysst. Vad har man gjort idag då? Tja.. Suttit ute i solen och läst lite, hoppat studsmatta, dragit till Flamman och köpt glass, läst lite till men sen gått in för det blev för varmt, däckat i sängen, och så va.



Sunshine darling, it rocks the world

Har varit ute ungefär hela dagen, ja från klockan 12 iallafall fram tills nu! Så jäkla underbart väder och man kan inget annat än njuta. Vad har vi styrt med då? Jo vi har satt upp studsmattan, tog sin lilla tid om man säger så, och även fikat i solen, läst lite och självklart provat att hoppa lite, snart vankas även årets första grillning och det feels like paradise. Att detta väder påverkar en positivt råder det inget tvivel om. Mmm. Gött.


En bild tagen för två år sedan, vid ån hemma hos mig, ön som vi kallar platsen, underbart.

Jajaj

Fredagen blev inte alls som jag hade tänkt mig, hade sett fram emot den hela veckan. Men sen hände en grej som sög ur all min glädje och all min energi. Sved i ögonen, kände att jag skulle inte vara så party på kvällen och få ut något av att dra ut, så jag valde att stanna hemma i stället, i min ensamhet. Spelade Sims, somnade vid tolv. Gött. Att jag bara tio timmar tidigare tyckte att livet ägde, att de kunde vändas så snabbt, why? Men ska inte gräva ner mig totally, ska kämpa mig uppåt och klara detta på ett eller annat vis. Det ordnar sig alltid på något vis, så det så.
Ah idag då? Vaknade vid halv tio sådär, har precis ätit frukost och borstat tänderna, så nu är jag redo för att hitta på något, vad det nu ska va? Eller jag vet vad jag vill göra. Tänkte cykla in till stan och gymma, efter det kanske hälsa på storebror ifall han är hemma. Ikväll blir det myskväll med min älskling förmodar jag.


Gymkort fixat whoop whop

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och fixat ett nytt gymkort, den här gången blev det ett årskort! Äntligen, nu jävlar kör vi! Jag tjänar nästan 500 kr i månaden på detta då jag innan betalat 700 kr i månaden, bra affär. Det firade jag med att införskaffa mig en ny sportbh. Ska inviga den och mitt gymkort om cm cirka en timme då det är dags att dra ner mot gymmet, nu jäklar kör vi! Whooop!
Har även vart en sväng förbi banken som hjälpte mig med diverse saker, gött. Kompis det går bra nu.


Trött tjej 90

Idag har varit världens jobbigaste dag typ, låt höra? Aa visst. Dagen började i morse då klockan ringde klockan 6.00 (brukar gå upp 07-07.20 på vardagar annars) , men inte kunde man gå upp då, det bara gick inte, sov lite halv dåligt till klockan slog 06.30, upp, göra sig i ordning, försöka äta men då jag var för nervig i kroppen gick det inget vidare, drog till skolan, kom till skolan, förberedde powerpoint. Redovisade på Kultur och Idé historian, skööönt att ha det gjort, myees! Annars har jag varit i skolan och fått saker gjorda hela dagen, hade våran sista mentorstid ever där vår snälle mentor Johan bjöd oss på fika som bestod av tårta, gissa vem som blev jag? Eller vilka?  Alla. Körde musik quiz vilket var skoj hehe, slutade skolan, tränade lite dans med älsk, drog till baltränigen, gick rätt bra. Var där i en timme och hängde, drog hem, åt mat, dog av trötthet, somnade en timme, satte på datorn och här är jag nu. Är verkligen så himla trött, snart ska jag och O titta på någon film vilket skall bli väldigt välbehövligt och gött, men först måste vi städa rummet för i morgon kommer städerskan.
Innan vi ska städa rummet tänkte jag bjuda på några bilder från när vi var i Kläppen. Vill även påpeka att fifan vad jag älskar att vara i Fjällen och åka skidor, det är så himla underbart. Det är verkligen en känsla av frihet och jag känner verkligen att jag kan njuta av livet på ett helt fantastiskt sätt när jag är där uppe, det är spännande och njutfullt, mm gud vad jag älskar det. Är så glad att jag har fått chansen att följa med min älskling och hans familj dit hela två gånger, hoppas att det blir fler. Skidåkning är verkligen en ny hobby för mig.
sss
ss
sss
ss
aaa
oh y3ah
aaaa
trkk

oh my god

Har inte haft tid att skriva något igår elelr nästan någonting överhuvudtager den här veckan. Varför? Skolan har tagit för mycket tid, den här veckan har jag:
-Redovisat slutrapport i PA [X]
Haft två historis redovisningar ang Japan under andra världskriget, och även om den Franska och Amerikanska revolutionen samt skillnader mellan dem. [X]
Gjort färdigt alla uppgifter i Mediekommunikation [X]
Haft redovisning i Kultur och Idé historia
. [X]
textkom [ ]
idrott [ ]
Skönt att man börjar bli färdig med diverse skolarbeten. Den här veckan skall jag försöka bli klar med textkom, två uppgifter varav de inte borde ta allt för lång tid, ska även försöka göra idrottsuppgiften. Jobbigaste veckan ever. Sista veckan i skolan kan man säga också, det suger. Grädden på moset är att idag är det balträning, suck. Hoppas det kan vända någon himla gång så det kan bli bra.

ss
Lämnade just in min sista uppgift i Mediekommunikation där jag bland annat beskrev den kvinnliga stereotypen hemmafrun, gött.
Nu börjar jag bli hungrig, MAT!


Runt ån

Har precis lagt mig till rätta i sängen. Jag känner en sådan härlig känsla i kroppen. Var nämligen ute och sprang runt ån för en stund sedan, eller sprang och sprang, man kan säga att jag joggade/gick/löpte/gick/joggade/gick och så löpte i slutet. Känner att jag har fått sämre kondition på bara en vecka? Kan det verkligen stämma? Hmm. Eller kan det bero på att det är så jäkla tråkigt att springa själv, det suger. Men får se i morgon om det går bättre när min pöjkvän ska haka :) Men iallafall, jag älskar den där känslan och välmåendet man känner efter att man har tränat och kommit till rätta igen, det är en av anledningarna varför jag älskar att träna. Känner att jag verkligen har skaffat mig en hobby, som passar mig.


soft


Hemma från Fjällen

Kom hem igår kväll, har inte haft tid att berätta om min vistelse där uppe men det kommer, det kommer. Tillbaka till skolan, full rulle, har haft PA redovisning idag, skönt att det är över.
Skolplugg som måste bli gjort innan veckan har tagit slut:
Göra två medieuppgifter
Göra färdigt två historiauppgifter
Göra eximination i Kultur och idé historia
Göra idrottsuppgift.
Dags att börja kanske...?

Uppdaterar säkert sen igen, pöss

aa
Lägger in en bild så länge från balkongen i Farsta när vi var i Stockholm förra helgen, utsikten var grym från 13:de våningen, om man kollar riktigt noga kan man se Globen långt där borta, mäktigt.

Efter regn kommer solsken

Vaknar i morse, hör hur regnet faller ner från skyn utanför fönstret, jag tänker ha ett par nya skor jag köpte i London, men kan jag det? Nej.
Går upp och äter frukost, drar till skolan, hände en svår och jobbig grej. Allt blev skit rent ut sagt. Blev dock lite bättre sen men inte helt, drogs ner lite till efter lunch då jag fick höra en grej, bajs.
Har iallafall spelat upp mitt slutredovisning i ljudmedier, skönt kan man säga. Snart ska jag träffa kära Susanne och redovisa min slutuppgift i Naturkunskap, sen är även det klart.
I eftermiddag ska jag till frisören som skall sätta upp mitt hår på balen, hon vill titta på det. Efteråt drar vi till Sälen.
det här kanske blir mitt sista inlägg för några dagar, om vi inte hörs en gång till senare så hörs vi på söndag.
Ha det bra.

xxx

Min dag

Har varit: berg och dal bana, upp och ner, ner och upp, typ så va. Men den har haft sina stunder också, är väldigt tacksam för att jag går på världens bästa skola och har så oerhört snälla och hjälpsamma kompisar.
Nu måste jag plugga, har försökt göra det i mer än en timme men har verkligen ingen ork, att ta tag i det, men jag ska fan göra det nu, bli klar med skiten, har inte ens särskilt mycket kvar, så kör bare.. Orka? Måste.

aa

Teräning (östgötska)

Dagens träning bestod av:
Idrott, där vi tränade med vikter, gjorde situps, använde step up brädan och andra övningar jag inte minns vad de heter, eller okej, jag vet inte vad det heter men vi skulle bland annat stå på hälarna på en övning.
Efter idrotten drog jag och Max och tränade i gymmet lite, körde på crosstrainern i 32 min, avslutade med situps, ryggträning och stretchning. Gött.

Nu väntar jag på att O ska komma hem. Han kommer hem i kväll, men vet ej om det blir för sent eller ej, men hoppas vi hinner träffas, saknar karln, men men.

Om man skulle ta sig en promenad eller nåt?


En helg i Stockholm

I lördags bar det av till huvudstaden för min, Hannahs, Amanda och Martins del. Tänkte berätta om resan i korta drag för annars kommer det bli wätt långt och mina ögon är knappt vakna riktigt än (bortförklaring), ja vi drog som sagt till Stockholm i lördags, kom fram rätt skapligt på eftermiddagen till Sundbyberg, där Hannahs faster bor som vi skulle spendera natten hos.
Efter vi lämnat av våra grejer hos henne drog vi på stan, kollade runt i några affärer köpte en Coco Bay, hann att träffa min älskling och pussa på honom lite fort innan vi var tvunga att fara vidare till Farsta där vi skulle hänga hos Albin, Martins polare.
Fan vad högt uppe han bodde! Helt fascinerad allttså, tror det var på 13:onde våningen, sjuk utsikt dessutom, eller den var helt ok alltså, såg aslångt och såg även Globen där. How ever.. Förfestade där medans filmen blev färdig in i det sista som de hade finslipat på, det var en skatefilm som skulle visas upp på krogen El amir cirka två timmar senare.
Drog in till klubben sen, var en skatebar kan man säga, nice. Såg på filmen drack some drinks and got wasted (not) , blev hungrig drog en kebab, åkte till Västra Skogen, somnade, åkte hem, sov.
Vaknade upp igår, hungriga, åt, gjorde oss iordning, Amanda och Ebba drog till stan. Did some shopping, bought a pair of jeans, and two t-shirts, wätt nice.
Drog tillbaka till Sundbyberg, drack kaffe, drog till Albin, lämnade nycklar.
Drog hem.
Kom hem.
Astrött.
Gick och lade mig!
Sjukt trevlig vistelse. Något vi måste göra om igen!
Bilder kommer så småningom.



Nystädat rum

Nu är det kväll. Jag börjar bli väldigt trött, det har jag i och för sig varit hela dagen men jag glömde bort det ett tag och nu blev jag visst påmind igen.
Har bara varit hemma sen i eftermiddags, ätit mat med la familia och suittit vid datorn typ. Chill ju. Har även helt spontant städat mitt rum då jag inte orkade ha det så stökigt när jag skall spela Sims, haha jag menar, alla vill väl ha det rent omkring sig när det gör någonting? Kan även vara bra att ha det prydligt(?) när man ska sova så att när man vaknar upp slipper ha mitt-rum-är-stökigt-men-jag-pallar-inte-städa-ångest, utan i stället bara, ååhh ja, mitt rum är så himla städat, det äger. Sådär typ, om ni fattar.
Aee, min älski ringde nyss och tänkte säga godnatt, de är framme i Stockholm nu och var trötta. Vi hörs igen i morgon ju.
Nu ska jag nog börja göra mig i ordning och sen gå ner och spela sims en stund tills det är dags att släcka lampan, vilket jag förmodar inte blir för sent då jag ska gå upp tidigt i morgon och packa/göra mig i ordning.
Allt för mig den här gången.
Ciaaaaao

feint stjerna

GYMMA

Skönt att jag ska vara hemma ikväll, så trött som jag är lär jag somna när jag kommer hem, typ vila ett tag, fast det hoppas jag att jag inte gör.. För ska försöka somna skapligt i kväll så man vaknar tidigt.
Tänkte ta och bege mig till gymmet nu, gymma lite för att fördriva tiden, eller för att känna mig nyttig? Eller för att det är kul?
Efter skolan ska jag och O gå på stan en sväng och köpa presenter till hans sis som fyller år, sen ska vi äta något för min pöjke hann inte äta lunch. Sen är det tyvärr dags att säga hejdå då han drar..

Anywhere is paradise when you're with the one you love
Anywhere is a place that's nice when you're with the one you dream of
Anywhere is paradise when you're with a love that's true
A

Brandstationen nästa & Hannahs födelsedag

Tjenare. Sitter i skolan nu, har ingen lektion förns (östgötska) vid kvart i tio, då ska vi samlas i klassrummet och sen börja traska till brandstationen där vi ska göra ett studiebesök, intressant. Dock är jag så himla trött, även fast jag druckit lite kaffe tycks inte det pigga upp mig, kan det bero på att kaffet var ljummet? Ska se om jag kan hitta något varmt kaffe, höhö.. Vädret är inget att hurra för heller..  Men en sak som är värt att hurra för är att idag är det Hannahs födelsedag! Grattis på dig Hannah 19 år gammal, det skall fires i morgon för då vamos a la Estocolmo. Grymt.

jd
Jag i huvudstaden i somras.

RSS 2.0