I got a lovely exciting feeling.

Känslan som får magen att pirra till lite, hjärnan att tänka lite extra, ögonen att titta lite mer runt om. Våren är verkligen på väg. Solen har skinit så fint om dagarna, snön är nästan borta, gatorna är nästan torra och nu håller de på att ta bort flera ton grus som har hjälpt oss från att halka i vinter.

I morgon är det skärtorsdag, fredag långfredagen och så vidare. Veckan därpå får vi påsklov. Hur sjukt är inte det? Om bara några veckor kommer vi kunna strunta i jackan och bara gå i långärmat. Om bara några veckor kommer vi kunna sitta längs ån, med en kall öl i handen, en cigg i andra och höra fåglarna sjunga om harmoni, även höra folkets lyckliga stämmor, kunna grilla.

Ja! Snart kommer vi kunna vistas ute från tidiga mornar, till senare kvällar. Vi kommer kunna dricka kaffet på i morgonsolen på en altan, balkong o.s.v.

våren 09


,,

vår

Våren kommer bli bra tror jag. Utsiktsplatsen med mpfamiljen, häng i Ljungsbro, ån, uteserveringarna o.s.v.

Breathe you in

Härligt att det fortfarande är ljust ute. Tack sommartider! Idag har det regnat.. Nice tycker jag, för då får ju snön sin tid att smälta, vilket den verkligen har gjort snart.

I övermorgon är det första april, då fyller Hannah 18 år. Okej, kom på att jag redan sa det förut, att vi ska fira henne på torsdag. Fan. Mitt minne sviker mig. Guldfisken, typ.

Snart ska jag på promenad, med Oscar, eller ja, vi ska mötas någonstans där, där bland enhörningar och skogstroll.



Förkylning

Alla är det, alla har varit det, jag är det. Förkyld. Det är ju nästan helt underbart. Jag menar, du kan ju äta dig mätt på ärtsoppa för man känner ju endå inte vad det smakar, du kan duscha när du vill för att få tillbaka värmen, eller?

Är hemma från skolan idag. Men i morgon ska jag gå, så länge jag inte får ohärdigt ont i halsen, men det hoppas jag att jag inte får! VA VA VA!

Är ju trots allt bara den här veckan kvar, sen är det påsklov. Påsklovet inleds efter skolan på torsdag då det även vankas födelsedag, nämligen Hannahs! Det kommer bli as nice. Måste bli frisk tills dess då.

Always I wanna to be with you,
 and make believe with you
 and live in harmony, harmony
oh love.

ebba

Fikade iallafall / Earth Hour

Och jag ångrar det inte Det var helt klart värt det. Drog in till stan och hade en nice stund med mina vänner som jag inte träffat på länge! Snackade om massor, garvade, och så. Nice!

På hemvägen skulle jag och Niama ta 15. Men bussen tjöt och åkte inte en centimeter, alla fick gå av. Gjorde väl inte mig någonting då 14 kom några min efter.

Nu är Earth Hour slut, blir nästan mörkrädd i mitt egna hem. Och när man kollade ut såg området så ödsligt ut, förutom vissa grannar som verkade dissa hela grejen, tänt överallt *suck*

Jag hoppas verkligen min förbannade förkylning hinner gå över mot det bättre i morgon. Är snorig, halsont, ont i huvudet, täpt i näsan ibland. Blä. I morgon vill jag ju träffa Oscar. Bara jag känner mig bättre så borde det väl vara lugnt..

Håll tummarna



Lördag 27 mars

Halloj. Läget? Nja inte underbart dirrekt, har blivit förkyld, täppt i näsan, skit i halsen, hosta, huvudvärk m.m. Värre sen i går. Hoppas det blir bättre snart.

Kvällen igår spenderades hos Oscar, mys! Vi såg på Japan och på hockeyn och åt god mat bland annat. Nice. Hade inte sett han sen i tisdags då han har varit sjuk och fått pencelin, kul att han mår bättre nu då! Hoppas inte jag åker på skiten ;)

Idag ska jag egentligen fika med Soulie, Niama och Inez, men jag tror jag måste ställa in för jag mår fan inte tillräckligt bra för att fika. Syynd! Inte träffat Soulie på år och dar typ.

Vill
Sugen på att resa, eller?


Kaffet

Tänkte ta mig en liten stund att skriva ett inlägg, medans kaffet svalnar så det går att dricka.

Vad händer? Idag var vi på modevisning med skolan, några elever i turism hade det som projektarbete så, aa det var skoj. Annars har jag bara vilat, ätit, druckit kaffe.

På lördag ställer vi om till sommatid! Underbart nice. Som man har längtat på det, för nu mina vänner.... Går vi verkligen mot ljusare tider, me like!

Dock så är jag inte jätte glad. Oscar är sjuk. Vet inte om det är hans körtelfeber som har blommat ut nu, vilket låter lite konstigt. Stackarn har väntat på att få komma till läkaren sen igår, men i morgon ska han få gå dit. Hoppas det blir bra snart. Saknar han.

2 månader fylld av kärlek :)

mk

den 22 mars 2010

Jag fyller om fyra månader idag, soft. Om fyra månader i denna tid så förmodar jag att jag sitter ute någon stans och grillar och dricker lite fina öl tillsammans med de bästa.

Skolan idag var seg, sov rätt dåligt i natt, men det var det lätt värt. <3

SOLEN sken, Amanda trillade i matsalen, japan was here.

hahah


okej.

Hejdå

Party lördag

Solen skiner. 10 grader utomhus, ölen står och blir kalla. Det är festis! Underbart.
Taggad. Fett. Underbart. Glad.


We live in a free world...

Life is a flower.


Kiss

Helg

Fredag i dag, förmodligen en av de bättre dagarna under veckan. Har bara två lektioner då, och börjar dessutom vid tolv. Man får sig en sovmorgon, sen kommer man till skolan och träffar de bra folket en sista gång (om man inte träffas under helgen) för helgen. Nice.

Hemma nu iaf, satte in en pizza i ugnen för en stund sen som är klar när som helst. Efteråt ska jag gå till Oscar :D Ska bli nice va, riktigt nice. Lika nice som att äta pizzan azz, hehe ;)

I morgon ska det festas till, ska bli så kul med hela "gänget" samlat. I Ljungsbro. Ska försöka få med mig Oscar. Jossan kanske också kommer. Kul!

Allt för mig - leverpastej

Studiedag

Ägigt nice, sitter med doftljusen tända och lyssnar på Kenta Gustafsson. Kaffet är uppdrucket och duschen väntar så småningom.

Idag ska det grillas med trevligt sällskap och någon god dryck, vad jag taggar. Oscar ska jag hinna med innan vi ska ut också, rätt nice. As nice.

Igår när jag gick hem från Oscar så skulle jag kolla ifall det gick någon bakom mig. När jag vänder mig om och kollar så sa det vuurpp och helt plötsligt låg jag på marken. Det var ingen bakom mig.


ak
Blomman, jag och Hannah en dag

Ett ödsligt rum



Gryym låt!

Jag tror på en fin dag för övrigt.

Solen skiner.

Kaffet doftar.


Solens strålar väcker oss till liv igen

Hej! Sitter på rummet, lyssnar på Highwayman, har tänt mina underbara ljus som jag beställde på ljuspartyt som jag var på för en månad sen. Det luktar ägigt gott, det äger!

I förmiddags så träffade jag Li över en chai-latte, det var kul. Inte sett kvinnan på väldigt länge va! Efter den trevliga stunden så bar det av upp mot en slapp skoldag.

Efter att skolan slutat drog jag och mötte mot i Ekholmen, sen drog vi till Vårdcentralen där jag tog bort mina stygn. Nice.

Hem och lagade den underbara maten till mig och mamma, sweet.

Här kommer lite pics från helgen.

toh
cool guyDennis
Gabbe

mju


tjarrå

En skum vecka

Ja. Denna vecka har varit riktigt skum. I måndags kom man ju tillbaka från ett lov som man förövrigt inte gjorde något vettigt av. Skolan tog vid. Spenderade lite tid hos Oscar på eftermiddagarna va.

I onsdags var det vackert väder, solen sken. Då satte jag mig utomhus och drack tropical tea med honung i, lyssnade på skön franskt 60 tal i öronen och chillade.
aa
På kvällen åt jag mat. Drog till Oscar och chillade. Fick ont oi magen, tänkte att jag hade ätit lite för hastigt då jag slängde i mig maten. Inger mer med det. Oscar och jag spelade tv spel, vilket var kul, även fast jag var sämst typ.. Ont i magen.

När jag kom hem gick jag och lade mig, somnade efter ett tag. Vaknar däremot upp mitt i natten, smärtan i magen var skapligt hemskt. Visste inte vad det berodde på eller vad jag skulle göra då klockan var så mycket. Gick upp och tog en ipren, och försökte somna om. Men smärtan var oändlig, satte mig vid datorn. Somnade till slut, sov i  1,5 timme typ.

På morgonen såg jag på Vakna med the Voice samt någon dansk film. Mamma ringde och sjukanmälde mig. Smärta! Sen ringde hon även sjukupplysningen. De sa att jag skulle åka till akuten för det kunde vara en eventuell blindtarm-inflammtion.

Vi åker in, får vänta i en halvtimma kanske för att komma till en syster som lyssnade på hjärtat. Sen fick jag ligga i fyra timmar i en säng för att vänta på en doktor som skulle känna på magen och så. Jag vred av smärta, visste inte vad jag skulle göra, bara ligga helt still. Men mamma var med mig i alla fall. Schysst. <3

Sen kommer doktorn, han känner på mage, tar prover. Och så, en timme senare så kommer svaren, de kunde inte se vad det var. Men de såg att värderna hade stigit på provet så jag fick ligga över där. En äldre man som skjutsade upp mig till avdelningen jag skulle ligga på var rolig, men mystisk. Han visste att min mamma brukar åka till Varberg, så vi snackade massor om staden, havet, fästningen o.s.v. Men vet i fan hur han visste vem mor min är då mamma inte verkade ha någon aning om vem han är.

På natten tog de fler prover innan jag fick sova. Kändes rätt skumt för övrigt att sova på sjukhus då det var första gången jag gjorde det, har bara besökt människor där, aldrig haft något med det att göra. Men utsikten var grym. Låg på våning 19 och man såg över T1, Folkunga, Ikano och även Vreta kloster kyrka skymtades långt där borta. Och vatten.

På morgonen därpå berättade syster att infektionsväret stigit och jag hade även feber. De misstänkte blindtarmen fortfarande. Fick gå och duscha för eventuell operation iaf. Rätt skönt faktiskt. Drog även ner för en gynundersökning.. Såg bra ut Fick när jag kom tillbaka veta att det skulle bli en operation.

Mamma kom och hälsade på mig, hon hade med sig tidningar. Sen kom även Hannah och Amanda va när de slutat skolan, nice! Och inte nog med det så kom Oscar! Hur nice som helst! Vi satt och chillade. Eller jag låg ner om jag skall vara ärlig.

Sen kom sköterskorna (stavning vet ej) och sa att det var dags va. Så då sa jag hejdå till my friends och mother va. Sen körde de ner mig till operationen. Det kändes rätt mystiskt, och märkligt. Min första operation ever, skapligt nervös va, kanske för att Hannah berättade en halvtimme innan att när hon opereades så vaknade hon upp haha? Men det gick bra, snackade lite med narkosläkaren och de som skulle operera, sen stoppade de i bedövningsmedel i mitt dropp, jag blev snurrig och sa något att "nu känner jag" sen vart det svart.

Vaknade upp några timmar senare av att de säger något, skjutsar mig till uppvaket och jag frågade om jag fick sova lite till för jag var trött.
Ont.
Men måste gubben några sängar brevid måste haft mer ont , det enda jag hörde var AJ aja ajaj jävlar, aj aj aj! Stackare.

Sen skjutsade de upp mig efter ett tag till avdelningen och sa åt mig att jag borde sova. Men istället ringde jag en förvånad mamma haha. Soft. Somnade.

Natten var hemskt men den vill jag inte snacka om va.. Men däremot kom läkaren som opererade mig in och sa att det var en inflammerad blindtarm jag hade. Den var inte sprucken men den var väldigt ful.

Dagen därpå fick jag åka hem efter jag fått sista antibiotika kuren. Nice... Mor och far kom och hämtade mig, sen åkte de och köpte en Felix paj åt mig. Inte ätit sen några dagar tillbaka.

Ja, nu är man en erfarenhet rikare va. Väldigt trevliga människor som jobbar där uppe. Ni ska ha beröm ni bemötte mig väldigt bra, måste bara säga det.

mju

När jag kom hem så satt jag i solen. Det var välbehövt. Lyssnade på musik också. Och tänkte på att våren närmar sig..
sol


..

utsikti.

Okej detta inlägg blev väldigt långt och flummtigt. Om någon orkade läsa så bjuder jag på glass .

Sova snart. Skola i morgon



Yoo

Sitter och väntar på att kaffet blir klart. För när mitt älskade kaffe är färdigt, då jävlar ska jag gå ner till mitt rum med en sväng förbi jackan innan, där jag har två papper som jag skall arbeta med. Ska komma på några produkter till ett mediaämne, kan bli kul ju, bara använda fantasin tror jag..

Nu är det mars månad, vi fick se en skymt av solen idag, hur underbart? Snart är det dags för snön att smälta, och Linköpings gator och torg torra ska bli, låter som en fin tanke. Det blir vackert. Sen kommer de och tar bort allt grus, och då är våren i full gång, alla växter får liv igen, det kommer knoppar ur mark och träd, fåglarna kvittrar för fullt och allt är så himla harmoniskt!

Snart är vi där, då ses vi!


RSS 2.0