Dopet

Dagen började med att jag vaknade runt halv 9, gick in och duschade, klädde på mig, sminkade mig, åt en macka. Sen skjutsade mor mig till Li! Hon skulle fixa mitt hår, det tog ungefär en timma. Men det blev superfint!
Sen vid 11 kom min familj för att hämta mig, för då bar det av till Stjärntorps kyrka där Kevin skulle döpas.
Väl där så möttes vi av släktingar, barndomskamrater och några till släktingar ( från min sida ), och Sannas slärre också förstås. Var så roligt att träffa min morfar! Inte varje dag man träffar honom, jag menar ibland kan det dröja år, och när vi väl ses brukar han vara så stressad att han måste åka hem kort tid därefter.
Väl inne i kyrkan så sjöng vi sånger, eller är det psalmer? :P Min brorsa var korsbärare.. Kevin började storgråta, men när prästen tog vatten på hans huvud så blev han helt tyst. Haha!
Efter dopet blev det mat & fika i en lokal de hade i närheten, det serverades smörgåstårta ( som var jätte mäktig ) och sen blev det en annan tårta och massvis med kakor!
Min morfar höll tal också haha jätte gulligt :)
Vi åkte hem runtn 4 tiden och var hemma vid 16.40, då gick jag och lade mig och vaknade inte förens en halv timma efter. Jag vet inte om det är värmen eller om jag forfarande är lite krasslig, jag tog iaf en Ibumetin så njag hoppas det blir bättre.. : )
Bilder kommer senare när jag har fått in alla på datorn!
Pusss


Sjukling

Hejhej.. Vilken trevlig dag, nööt. Jag gick till min farmor förut,.. Någon stans där så fick jag världens huvudvärk + att min hals började fucka ur totalt, låg och försökte sova, men det gick inget vidare, låg och vred mig bara.. Usch!
Så ikväll blev det ingen utgång, synd det.. Men jag blir häldre frisk och glad än sjuk och gam.. Ni fattar principen va. Bra där!
Så ikväll har jag inte gjort så mycket, snackat med Soulie lite. En tjej jag tycker mycket om, hon är bra på så många vis, hon sprider glädje i rummet.. All lycka till henne!

Nu ska jag söfta lite, sen sova.. Ska upp tidigt imorgon. Ska vara hos Li 09.30 som skall fixa mitt hår =D
Vi hörs.

Farmor is waiting

Shululu!
Sitter här, har just duschat och smörjt in mig. Ska gå till min lovely farmor nu och käka mat, och dricka te! :) Min farmor sa såhär förut när jag pratade med henne i telen: Ebba, jag har varit snäll mot dig och ställt upp så mycket, du kan väl hälsa på mig på ålderdomshemmet när jag kommer till ett ? Åh så söt , det är inget man frågar, det är en självklar het ju!

Aja. Vi hörs senare va.

Fredag

Hej!
Jag har jätte ont i min hals idag, så fort jag sväljer så känns det. Och det känns ju lite smått förjävligt, iaf så sa inez att jag ska äta glass, dricka kolsyrat och käka halstabletter, så det blir till att göra det då va.. :)
Nu är det män här som ska byta ut vårat kylskåp, diskmaskin och micro till nya. ska bli spännande, jag som trodde det skulle vara klart i det här laget för jag vaknade redan vid klockan 7 i morse av att de höll på.  Sen vaknade jag igen vid klockan 11 av att en bil åkte härifrån ( jag har grusuppfart så sånt hörs ganska tydligt ) då kollade jag på klockan och ja den var ju som sagt 11 och då tänkte jag att jag skulle gå upp för att sätta på kaffe o.s.v. Så jag springer upp och där ser jag en blond man kolla på mig, jag sprang rakt in på toaletten. jag menar hur ser jag ut? Pyamas byxor, en rosa t-shirt, hår som står åt alla håll, svullna läppar och no more! :p HAHAHA
ska nog in och duscha snart. Och idag vill jag egentligen städa mitt rum, ja jag vill, MEN: jag orkar inte.. Har så ont i halsen vafan! :)
Ska nog ut och sola eller ngt.. Fast de kanske man inte ska göra när man är förkyld? Eller var det om man hade feber. Jag minns inte riktigt..

Ajuste idag kommer Piper ( Marcus Piper ) , vår f.d granne som vi delar många barndomsminnen med. Men han och hans family  flyttade till Stockholm någon gång under den tid jag gick på lågstadiet.
Iaf, han ska stanna här tills på söndag tror jag, så han ska ju också på dopet imorgon! =)

Jajajajajajjaja
LATER bitches


Adudidamdam (8)

Gud vad min dator känns seg nu, kan det vara någon som laddar ner något? Blir segast.se då.
Idag sen så mådde jag bättre än vad jag gjorde innan, så då blev det att dra ner till stan för att träffa Li! Köpte även lite grejs tills dopet på lördag.. Och jag åt kebab idag igen! :O Min kropp säger sakta och säkert ifrån och mina kläder retas med mig.. Fifään sånt tycker vi inte om!
Har varit och handlat massor godis ikväll, och tuggummin.. (H)

Imorgon har jag bara en lektion, så jävla skönt.. Så efteråt blir det att åka hem igen. Imorgon är det även RIKS fm så då blir det till att sitta på en filt och lyssna på musiken ( inte för det är några bra som spelar, men somrigt ) och allmänt sööfta..

Nej nu ska jag ta på mig mjukisar och göra ngt annat!
Hörs och ses :D


image55

Torsdag

Hallå där!
Idag så har det inte blivit någon skola för min del, i morse när jag vaknade hade jag grymt ont i magen + att jag var snorig som en matta ( kom inte på något bättre ). Så idag har jag bara vilat och tack och lov har det hjälpt mig lite.. Rastlös som jag är kan jag inte sitta stilla..  Måste röra på mig, eller är det för kaffet jag drack förut?

Mina händer är torra så jag måste smörja in dom, älskar att smörja in mina händer förresten! Och jag verkligen ÄLSKAR den body lotion som jag fick av Linnea en gång när hon hade varit i USA! För det första så är den jättebra och för det andra så har jag aldrig i hela mitt liv tyckt någonting annat kan dofta godare än den! Det är en doft av melon och gurka! ;) Tyvärr är det inte så mycket kvar längre men lite, så nu använder jag den inte alls så mycket, vill ju inte att den ska ta slut! Jag brukar bara dofta på den 24/7!
Linnea när du åker till USA i sommar, snälla kan inte du köpa en sån till mig då?! =D

Ska borsta tänderna nu, vi höres! Puss

Neeej!

Jag går in för att lyssna på East Fm, på lokal musik för att hoppas på att mina lokala favoriter ska spelas! Kollar på listan " senast spelade " och ser verkligen mina favoriter där, just missat dom! Synd!  Måste få höra dom snart igen för de ger mig så starka minnen från en speciall tid.. Och dom kan jag inte ladda ner någonstans heller! :(

Har förvörigt gått och blivit förkykld, näsan, och halsen är värst.. Hostar inte (än) något. Min hals gör jätte ont, och förövrigt svider mina läppar..
Nu ska jag upp och dricka te och take some lip balm!  : )


Go-kart

Hej!
I morse så åkte min klass och ( spelade som jag brukar säga ) körde Go-kart. Första gången för många, likaså för mig.. Så jävla roligt det var! Det gick verkligen jättefort och ah det var så kul! Jag gjorde en tabb bara, haha så här var det, jag skulle köra om Matte! Det gjorde jag också.. Men störd som jag är tänker jag inte på att det är en kurva så med hög hastighet så blir det ingen sväng, nee för go-karten åkte ner i diket! HAHHAHA! Fan vad pinsamt tänkte jag .. Satt och vinkade när mina klasskamrater körde förbi medans jag väntade på att Björn skulle komma och dra upp den. Haha! Andra omgången gick mycket bättre än första iaf! ;)
Tänkte berätta om mina skills i spanskan.. Fick vg på hörävningen och vg- på uppsatsen, nöjd faktiskt! Ebba kan om hon vill! Nu är det bevisat! =D Jihuu ..
Efter skolan så gick jag och Niama på stan ..Åt en kebab och handlade även lite inför dopet jag ska gå på lördag, sen satt vi i solen och stekte, spanade och flummade.. När jag kom hem så gick och la mig på en gång, så himla trött, ont i huvudet o.s.v , men jag fick iaf 3 stycken överaskningar : ett brev från sjukvården eller ngt ( blev jätte rädd ) där det stod att jag ska ta nästa omgång sprutor för att skydda mig mot hepatit A och B eller vad det var, men det stämmer nog inte för jag tog ju bara sprutor förra året för att jag skulle till Marocko.
De andra överaskningarna var det att jag har fått 2 vykort från Justin ( en kompis från Australien )  Så himla gulligt av honom! :)

Ikväll så var jag på macken och handlade. Sen plockade jag blommor som jag och min brorsa åkte och lade på min farfar John´s grav! Saknar dig så mycket..
Nu sitter jag här..



image53image54














Vadstena & Norrköping

Godkväll godkväll!
Nu är jag hemma från Norrköping, eller har varit det i snart en timma... =) Så himla mysigt i Norrköping under vår & sommar... Love that city!
Iallafall. I morse så åkte klass Sp2E till Vadstena på friluftsdag. Grymt trött och dan så skulle vi på Hospitals-muséum.. En riktig obehaglig stund, det är ju ett gammalt psyk hem som har funnits i flera hundra år.. Dock är det inget idag för nu är det ju musém ;) ( Föresten stavas muséum muséum ?! ) Vi fick se vad de använde för metoder på patienterna som var sjuka i huvudet.. T.ex så spände dom fast en i en slags stol, och sen så gjorde dom så att stolen började snurra runt grymt fort i ca 2-3 timmar, tills patientern "lugnat ner sig" och antagligen spytt och blivit ännu mer sjuk på köpet. Och en annan grej dom låt psyken göra var att gå upp för en slags bro och i mitten av bron så skulle de falla ned i vattnet och ta sig upp, grejen är den att ingen av dom kunde simma så dom fick bli upptagna när de hade blivit medvetslösa för annars gav inte "metoden" någon slags värkning.. :O
Iaf, efter muséet så åkte vi tuff tåg på rundvisning i Vadstena.. Fanns inte mycket att se förutom ett slott, ett apotek, en kyrka o.s.v. På lunchen låg jag och Shaheen och solade i gräset, åt mat och matade fåglarna! Höhö.. Grymt segt, ville bara komma hem!
Och hem kom vi också, trötta och färdiga var vi nog allihopa!  Tack och lov den friluftsdagen är slut.
Senare så åkte ju jag och Li till Norrköping.. HAHA. På rese i Norrköping så skulle vi fråga en kvinna om en viss spårvagn gick till stan. Hon ba " Asså jag brukar inte åka spårvagn så ofta, men jag är ju ifrån Norrköping, men den borde ju gå till RESECENTRUM." Jaha okej tänkte vi.. " Men dom här går också till resecentrum, kolla" Hahaha vi stod förfan på RESE när vi frågade henne! :D Sköning... Lite lost bara! =)
Det första jag och Li gjorde när vi kom till stan var att gå in och käka mat, det blec Tacos.. Muy bien! :) Hann dock bara gå på stan i ca 20 minuter innan de stängde men och? Vi låg i gräset, åt godis och bara njöt och skrattade, så himla härligt. :D UMMA TARMEN YEAH!!!!
Inez kom även mot slutet och gjorde oss sälskap! Det blev Donken.. Sen så bar vi oss mot Rese (ja den här gången) för att åka hem. Underbar dag ( om man bortser från den första halvan )

Nu ska jag och min bror kolla på Film. 300 . Är det någon som har sett den? Jag vet inte riktigt om det är min typ av film men han ville så gärna se den så varför inte.
Är egentligen grymt trött men imorgon är ingen viktig dag, det enda vi ska göra i skolan är att köra Gocart ( vilket jag aldrig har gjort ) och sen så har jag spanska, och då ska vi få reda på våra betyg.. Pretty Excited =)
Iaf...
Good night ! puss


Stressad till MAX(I)

Hej hej! Kom alldeles nyss hem från Vadstena med klassen... Jag kommer  berätta mer om det ikväll när jag inte är stressad! För nu nämligen ska jag byta om och sen åka till pappas jobb för att skaffa lite pengar, för jag, Li och Inez ska ju till Norrköping idag :D
Men varför sitter jag då vid burken? Jo den frågan ska jag svara på.. Jag har alltid undrat hur det känns att ligga med laptopen i sängen. Var bara tvungen att testa ni vet... Aj mina armar, eller ligger jag i helt fel ställning helt eneklt.. Anyways. Ska dra mig nu. Vi hörs senare =)

Hahaha Videoblogg.

Då har man prövat på hur det är att videoblogga då. :D Vad ska man säga?! Bara ba ba kanske? Eller varför inte Vem e han och vem e jag? Säg vad ni vill, men det var helt ok... Istället för att skriva.. Men njaa.. Ahh får se hur det blir med den saken..
Ikväll var jag ju som sagt med Li, vi gick ner till ån, chattade på FH haha och inte mycket mer..
Fattar inte varför jag sitter uppe nu, en dålig vana kanske.. Jag ska upp grymt tidigt imorgon. Hur tidigt vet jag inte beror på hur lång tid jag har på mig. Min klass ska nämligen till Vadstena på friluftsdag.. FRI LUFT ! JAAAA! Luften är fri, den är det. Tro mig, lika mycket din som min..  Vi ska samlas på resecentrum klockan 07.50 så det blir till att bege sig iväg i god tid så jag inte kommer försent eller missar tåget.
Iaf, jag måste upp tididigt i vilket fall och laga mat som jag kan äta som lunch..
Vi kommer hem till Linköping 13.20 imorgon iaf. Så vi blir ju inte borta något längre. Skönt det!
Efteråt blir det Norrköping och kanske med Shaheen och Devran :D


Föresten så ringde dom från polisen förut idag, till min mamma, angående det där som hände på teatern (scrolla ner) , och polisen tyckte jag var så duktig som berättat för mamma om vad som hände, för annars hade vi blivit kallade på förhör.. Men iaf, han tyckte också att det skulle läggas ner, allt hänger på vad snubben som äger Teatern tycker...
Löjligaste skiten! : )

Puss och BON NUITPuss och BON NUIT

image48



Puss


Det är nice

Hej! Sitter på balkongen med en kopp kaffe och väntar på li, det är jätte skönt ute även fast solen inte skiner för stunden. :-) nu tror jag li kommer, för jag hör en bil. Och ja visst var det hon! :-D later. Puss

Vart är min Garlic??

Har precis ätit upp maten från donken (Vet inte om inlägget står nedanför detta då jag bloggade från mobilen ) .  Brorsan och jag tog iaf en sväng med bilen och vi körde förbri braskens bro där jag laddade på mobilen och vi avslutade med att handla på drive in.. När vi kommer hem så inser vi att ingen av oss fått våra Garlic´s som vi beställde! =( Fett synd.. Fan.. Så blev till att rota i kylen efter någon slags dressing..

Tänkte ta och berätta vad jag har haft för mig sen i onsdags då jag inte uppdaterade.. Ja.. I torsdags så var jag sjuuk, vaknade halv 3 på dagen och det blev bara till att slappa, hade även ett väldigt upp & ner humör.. Kändes förjävligt..
Fredags så var jag i skolan, hade matte... Jätte jobbigt för jag är dålig på matte och kan inte grunderna alls så min lärare Folke tog ut mig och snackade om att jag forstätter att jobba i den här takten så kommer jag inte bli klar med Matte A förens jag är pensionär.. Fatta, jag går snart ur 2an, de flesta i min klass är snart klara med Matte B, medans jag är på kap1 i matte A..
Aja blev kvar i skolan i 2 timmar ungefär efter att jag slutat ( vid 11 ) p.g.a jag var så otroligt seg, men jag fick skjuts sen av Ninos till stan! =) Thanks mate..
Aja var hemma i fredags... Hela helgen också för övrigt.. Tröttheten tog min makt.
Nu ska jag förmodligen kolla på någon film med min bror, tror det blir 300 ifall den hittas...
Borde också plugga spansk historia som är läxa tills imorgon.. Får se hur det blir med den saken!
pÖZZZ


image47


Shululu

Sitter i bilen i drive in på donken nu med brorsan. :-) flummar som fan. Har as roligt, Haha. Laddade precis på mobilen också :-) uppdaterar hemma. Puss

Söndag

Varför ska jag jämt vakna av att min väckarklocka ringer vid 11 och att jag då stänger av den och tänker att jag endå kommer vakna av mig själv vid 12? Nej det blev inget vakna vid 12, däremot blev det vakna 14.30.. Och nu har jag ju sovit bort halva dagen..
Ska gå upp och klaga något gott och äta nu.. Något gott, yeah you name it! Får se vad jag ska göra sen.. Borde städa mitt rum, men om jag ska städa mitt rum så måste jag först bränna en bra skiva att lyssna på ( blir lätt uttråkad annars och inget pepp till städningen ) och min brorsa måste sätta i sladdarna han till stereon som han lånade en annan gång!
Men vi hörs!

P.S det är mors dag idag ju! :O hade helt glömt, ska gratta mami sen :)

image46

HAHA fett synd

Sverige hamnade på 21:e plats. Illa, fick panik.. Slutade med att jag gick in på toaletten och kom inte ut förens 50 minuter efter med en knallröd handuk tryckandes mot handleden. Skämta haha, ja vad ska man göra.. Jag bryr mig inte. Fina raketer där iaf! =)
Förut kom brorsan hem med kebab åt mig. Tack, just vad jag ville ha! Nu känner jag mig sådär tjock, fet och ful. Precis så man ska känna sig! =) Känns perfekt...
Här kommer lite kort från dagen iaf.


Dom första 3 bilderna är ego kort på mig hemma, de andra två är ifrån berget =) ENJOYI..

Eurovision

Hej! Hoppas att ni har en bra lördag, vad ni än gör. Och ni i lambo som skakar loss =) själv så sitter jag med katten i knäet och ser på Eurovision med familjen typ. Och bloggar från pappas mobil :-D känner mig ju riktigt skill. Bara att första råkade jag ta bort. :-S nu är de sverige strax! Heja!

Lördag

Hoppas ni har en trevlig helg! Det har jag förutom att jag är sjukt seg och har lite smått ont i huvudet.. Min seghet har dragit ner mig totalt, känner mig helt utmattad, inte på ett sjukt sätt men bara med mindre ork till saker och ting.. Och mitt öga är cepe, det får sina ryck ibland.. Smått jobbigt!
Jag tänkte skriva senare eller imorgon vad jag har haft för mig dessa dagar jag inte uppdaterat...
Förut idag så gick gick jag till ett berg, till en plats dit mina fötter brukar ta mig när jag behöver rensa mina tankar eller bara behöver en paus. Det var så skönt, solen lös på mitt bara ansikte och jag lyssnade på skön musik och lät mina tankar flöda.
När jag kom hem så satte jag mig på verandan, läste VeckoRevyn och tog det lugnt.. Nu väntar jag på mat, eller på min bror rättare sagt, att han skall bli klar med att montera en stol, så att vi kan äta! Ska göra han sälskap :)

Nu kom han in.

SENARE!


let me show you

DAGENS VILL HA: sommar, ork, peace
DAGENS KLÄDSEL: byxor,skor,linne, tröja fan orka..
DAGENS DOFT: shower gel, parfym, maybe some smoke
DAGENS FRISYR: helt cepe, har gått med keps idag.
DAGENS HÄNDELSE: vilken händelse?
DAGENS LÅT: Pauline - never said I was an angel
MORGONDAGENS PLANER: skola, sova, vet inte
DAGENS SAKNAD: sommar, värme, dig, lust, glädje & orken
DAGENS DUMMASTE: 1 cepe inte värt att nämnas
DAGENS SJUKA: på spanskan när vi hade muntligt prov och vi börja snacka engelska!
DAGENS DROG: MAT!.
DAGENS ROLIGASTE: jag har verkligen garvat för mig själv när jag försökte uttala "Atlanta" med en amerikansk dialekt men det gick fan inte, det lät så roligt hihi..
DAGENS KÖP: candy if you know what I mean.. bad air
DAGENS HUMÖR: skjut mig


image37
ge mig värme

tjena mellanrummet

Har varit lite dålig på att uppdatera mig ( var i måndags senast ) , men det är ju inte så farligt för att vara jag?
Måndag och tisdag har ni missat. Men vad ska jag säga? Det är ju inte så att jag har vunnit på lotto eller så.. Har bara varit i skolan, jobbat, chillat, softat, stressat, blivit irriterad o.s.v
Idag så körde vi brännboll på idrotten, det var kul! Vi körde med fyra olika lag. Dom 2 bästa mötte varandra vs de två sämsta. Mitt lag vann alla matcher.. Jiihuu
Idag så hade vi läsförståelse och prata nationellt på spanskan.. Först läsförståelsen dårå ( och den gick sudäär ) och efteråt så skulle jag, Inez och Ebba gå med Ann-Sofie och snacka.. Det var kul! :D Haha alla skrattade som jag vet inte vad och vi gjorde våra tabbar  " mee too , yäääääh " . Men jag blev nöjd med betyget iaf!
Men fyfan vilken hemsk dag förövrigt... Känns inte bra! Har varit allmänt nere men vad ska man göra.. Sånt är livet, vi utsätts ständigt för prövningar och de gäller att klara dom på bästa sätt.


No more IV-val

Jag skrev ju i förra inlägget att jag skulle fråga Niama om vi hade IV-val. Fick svar ganska snabbt och NEJ, No more Iv-val. Okej det känns skönt och så.. För det innebär att jag börjar 10.40 på måndagar och slutar 11 på fredagar. Men endå, jag var inte på förra ( altså sista  ) lektionen och nu kommer jag inte träffa alla i min grupp igen. Eller jo det är klart, dom flesta går ju på Folkunga, men inte alla, även Ljunkan, Berzan och Katedral.. Och vi hade så roligt, stockholms resan och allt, johns konstiga frågor, dampet och allt.. Världens sammanhållning. HAHA! Fan vad jag yrar.. Men jag har ett arbete att göra i IV-valet kom jag på. Men jag är segast när det gäller sånt, uppsatser.. Det är så svårt att börja. Men... AJA

Här kommer lite bilder från iv-gruppen " Möte med tro och religon " : )


Bild ett är från fridhemsplan där vi skulle till medborgarplatsen
bild två är hos Hare Krishna
Bild tre I Järna..

Ledsen för jag inte har fler bilder att erbjuda! :P Hoppas dessa duger.. Hoho :)

städa?

Låt inte problemen slå ner dig så länge du lever låt kärleken leda din väg .

Jag är grymt trött. Jag vill bara sova! Men alltid när jag är såhär trött så kommer jag på andra saker att göra och när jag nu i skrivande stund skriver dom andra sakerna så ploppar det upp ännu fler saker i mitt huvud att göra! :P
I vilket fall ska jag vara förberedd med kläder, busskort och nycklar till imorgon. Blir alltid att man stressar sönder sig i sista sekunden och framför allt så glömmer man något om man inte har förbertt. Min mamma har tjatat på mig om det i flera år och det är verkligen nu jag inser hur bra det är att förberda sig kvällen innan, + att man kan sova längre på morgonen! :)
Men iaf har jag nu fått för mig att städa mitt rum, jag vet inte om det är sån bra idé att börja städa det klockan 23.10 men jag tyckte ju att Linneas rum var så fint! =)
Jag tror faktiskt jag har sovmorgon imorgon till 10.40 om vi inte har något iv-val alltså, men jag vet inte.. Ska gå upp tidigt imorgon ifall.. Eller jag ska skicka ett sms till Tabbon (Niama) nu och fråga. Om hon inte sover! Får hålla tummarna :)

Puss !

Pass..

Jag skulle endå bara ha suttit hemma igår, inte gått ut.. Eller skitsamma orka bry sig, det ligger i det förflutna nu! Och vi kan inte styra vårt förflutna, men påverka framtiden!
Det började med att jag och Li åkte till Ryd, sen in mot stan där vi mötte Inez utanför Yngves. Vi gick och satte oss vid teatern för att sen vänta på en annan kompis som vi skulle på fest hos. Men tjena är dörren öppen? Klart som fan att den är öppen..
Vi ställde oss iaf vid ingången för att värma oss! Vid en såkallad "föringång", en föringång är en dörr som går till den stora ingången, eller nae men typ jag orkar inte förklara. Först kommer securitas för ett larm hade gått.. Sen kommer polisen också och de tar våra uppgifter.. Kommer bli kallelse snart, vet inte när men det konmer stå i brevet vi får hemskickat! :) Kulkul när sånt händer.  Det enda vi ville göra var att värma oss, klart man tänker på att man inte ska gå in bara sådär men i stundens hetta är det ju ganska spännande och vi ville bara bli VARMA!
Men det var iaf jävligt kul innan, tack tjejor! =D

Idag har jag bara sovit, ätit, druckit.. Så jävla trött! Ska klä på mig nu och sen ska jag till farmor för att äta! :) Kött och potatis blir det.. Hihi. Och senare ska jag vara med Linnea! =)
Jag är så hungrig, give me foood now now now! haha


Lördag

Igår så blev det en hemma kväll bara som sagt. men gud så roligt jag hade. Satt och skrattade med familjen hur länge som helst, snackade även med en av mina föräldrars kompisar i telen i ca 1 timma igår, fick lära mig en jävla massa vad livet innebär..
Men bäst av allt var det när jag pratade med Li i telen från ca 00.00 till halv 5...
HAHHA vi satt och snackade en jävla massa skit och drog skämt med varandra! : D Båda var så flummiga så vi skrattade åt nästan allting som : Hip hip hora med pruttar , bättre en skämten ( tex: bättre en kaka i ugnen än en skata i magen typ) och nunnor skämt och massor, de var dö skoj!

Idag vaknade jag 15.30, trodde klockan var 11 typ.. Lite ångest sisådär.. Har bara slappat, ätit, duschat o.s.v
Ikväll blir det fest, antingen I Vasastan eller i Norrköping med mina mjukisar + Li och Inez <3 :D
Jag saknar mina mjukisar så sjuuukt mycket!!!!! Have to see them!

Imorgon ska jag vara med Linnea! : ) Vi ska till XxX


uhm babberoo.

Den rubriken tycker jag passar alldeles utmärkt. Vad det betyder? Vetifan altså men vad spelar det för roll? :)
Idag gick jag upp vid 11 kanske.. Åkte in till stan kl 12 för att luncha med Li. Burger King, sånt tycker vi om. Sen blev det till att köpa godis. Mest saker som smakar melon, speciellt melon-tugummin, I love them all!
Mina händer är sådär sjuukt torra för jag har diskat som fan :P Lagade mat nyss, Kyckling filé me potatis och sås..  vart helt okej ..

Tänk dig, du går på stan.. Du ser sjukt många människor med olika stilar, du ser nytt folk och du ser folk du känner igen sen tidigare. Alla har olika mål med livet, alla vill bli olika saker, bo på olika ställen... En del har redan nått sina mål och kämpat för att komma dit. Medans vissa andra är för små för att ens behöva bekymra sig för vad som kommer att hända imorgon. Nu tänker jag på framtiden, snackar om4-5 år framåt, det gör mig rädd.. Vad fan ska jag åstadkomma? Vad ska jag bli? Tar vi alla ett långsamt farväl?  
Jag vill inte tappa kontakten med mina vänner.. Men det kommer ju bli svårt om folk flyttar ifrån.. Vilket jag själv vill.. Fan jag är naiv..

Ska väl gå och smörja in mina händer istället...


Barndoms minnen.

Jag sov nog i 3 timmar ikväll. Vaknade runt 9 och fick panik att jag hade sovit bort hela kvällen och att idag var imorgon. Haha! Drömde sjuka drömmar som vanligt, t.e.x att jag började gymnasiumet och jag och en annan tjej som tydligen var från Åtvidaberg inte kom alls bra överens med varandra, så vi misshandlade varandra! Haha, + att vi åkte till Stockholm med klassen för att gå på Ken Ring konsert. Haha...

Ikväll iaf har jag kollat på video filmer från när jag och mina bröder var små. Så grymt roligt! Tänk att man har varit så liten och oskyldig. Helt ofattbart..

Nu spöregnar det ute.. Gör mig ingenting då jag endå vistas inomus ;)

Godnatt

Helg!

Haha Engelska N.P gick sådär altså, reading var ganska så okej.. Klarar den nog iaf, men listening, nej fifään gick inte att höra ett skit vad de sa .. men jag är ju van. Det har aldrig gått så bra för mig på listening..
Aja klarade den här skoldagen utan problem iaf, och nu är det helg för mig för jag har inga lektioner imorgon!
Vill bara sova nu.. Funderar på att göra de också.. ;) Men uppdaterar senare..
PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSS


Idrott, möte, prov

Tack Gud för att den här dagen gick bra, förvånansvärt underbart bra! Jag gick upp typ 06.50, gick in och duschade, åt frukost och gick till bussen. Anna kom på samma buss också. Hon hade en massa att berätta från b.la Håkan konserten osv.. : ) Fick mig som vanligt ett gott skratt! Jag gick av bussen vid Katedral för att sedan gå förbi Konsert och Kongress till min gympasal. Bytte om, sen gick vi ut för att köra fotboll.
Efter idrotten så skulle jag ha möte. Klockan 10. Jag var jätte nervös. Jag tror nog mamma också var nervösa allt! :P Men det gick jättebra, vi snackade om min frånvaro och om alla ämnen och så..  Jag ska ha ett möte till den 12:e juni och då ska jag ha 0% frånvaro + att vi ska snacka om hur jag ska göra med mina ämnen jag måste läsa upp.. Blir antagligen till att göra en prövning i höst.
Mötet slutade runt 11 och då blev det till att äta. För efter lunch så skulle vi ha prov i spanska ju. Provet handlade om ett brev man skulle svara på från någon tjej, och det gick förvånansvärt bra asså.. Det bygger ju på vad man redan kan och inte bara om det senaste kapittlet t.ex.. =)
Aja sen var det svenska och engelska kvar. höll på att somna.. Sen drog jag hem, men missade bussen precis så fick vänta extra på den, skapligt segt!!!
Imorgon har vi engelska N.P och vi ska vara där 10 min innan det börjar, dvs kl 8.. Wish me good luck !
Ska snart lägga mig så jag inte försover mig! :)
Men men... Godnatt

XxX

Ikväll har jag varit med Linnea en stund! Lika hederligt som vanligt! Vi gick till XxX .. Vi satt och snackade om vår framtid kan man säga, haha.. Det ska bli mycket nice senare! Eller hur Linnea?! =)
Nu ska jag göra mig iordning, sen plugga spanska inför provet imorgon. Och så ska jag packa mina gympa kläder så jag slipper bli stressad imorgon. För jag ska nämligen åka buss imorgon för min pappa kan inte skjutsa mig. Bussen går halv 8 så jag måste ju gå upp minst en timme i förväg..
Ha det så bra! : )

Godnatt!


image33

Linnea när vi hade gjort premiär i Skate parken! :)


Trött!

Ohooj vilken trött dag det har varit idag då, kunde inte gå upp ur sängen.. Men det gjorde jag endå och missade 2 lektioner, inte bra!
Pallrade mig iväg till skolan, och gjorde inte mycket .. Efter att jag slutat så tog jag bussen hem, gick förbi farmor men hon var inte hemma.. Då drog jag hem, och lagade mat. Spagetti, skinka, lök och creme freche eller va det heter.. Mixade i bara, och ajuste tomat puré! Haha
Nu har jag druckit kaffe och känner mig inte lika trött som jag gjorde förut.. Tur det!
Mina föräldrar är på auktion och kommer inte hem förens senare, skönt att vara lite ensam ibland!
Sen ska jag köpa en stoooor godis påse har jag bestämt mig för jag är så himla sugen och jag kan verkligen inte bli nyttig.. Men men!

Och imorgon ska jag ha spanska uppsats, nationella tror jag det är.. Men inte för jag är säker men det är iaf en uppsats, hehe! Ska plugga till den så jag får ett MVG! ( stop dreaming ) Men endå liksom! :P

Vi hörs....

Sommarjobbet

Hej.
Pappa berättade förut för mig vilka datum det är jag skall jobba. Om jag inte minns sjukt mycket fel så är det från den 23 juni tills den 18:e juli. Och det är sjukt skönt för jag jobbar gärna så fort som möjligt så jag kan vara ledig ett tag innan skolan börjar.. Kommer verkligen behöva sova ut.. När man går i skolan så går man ju oftast upp runt 7 snåret, och när jag ska jobba i sommar så börjar jag ju klockan 7.. Och då måste jag gå upp ännu tidigare! :P

" Det var en gång ett busskort som hade slutat fungera, då kommer en banan och säger: Vill du gå på stan med mig ?! " DAGENS SKÄMT ;)


image32

Ny dag, samma rutiner

Ja, måndag då.. Vaknar, går upp och äter frukost / duschar, gör sig iordning, bortstar tänderna..
Drar iväg sen.. Jag börjar inte förens 10.40 idag, det känns ju skönt.. Men jag har en dålig känsla i magen, att jag egentligen börjar tidigare, men att jag försöker förtränga det.. Aja det är smällar man får ta i så fall..
Gick och la mig riktigt sent, men vad ska man göra då om man inte kan sova? Just det ;)
Idag ska jag plugga hade jag för en gång tänkt mig..
:)

Godkväll

Jag är jätte trött. Efter att jag hade varit med Li idag så gick jag till farmor, för att äta mat.. Sen så somnade jag ifrån halv 6 och sov tills klockan halv 9, och ändå är jag helt sjukt trött..
Jag drömde något underbart.. I drömmar är allt möjligt, dom sätter inga hinder... men det gör verkligheten.


Godmorgon!

Usch måste dricka vatten, är hur törstig som helst! Jag drömde en mardröm inatt, en dröm jag aldrig mer vill drömma och framförallt inte bli verklighet.  Jag drömde om att min mamma dog, hon tog självmord. Och jag hade just tjaffsat med henne samma kväll..´Jag blev helt förkrossad när jag fick reda det och ingen förstod hur dåligt jag mådde..
Slut snackat om mardrömmar och grejer nu! =)
Snart kommer Li hit, det blir soli soli! Sista dagen med fint väder eller ngt har jag hört! Hoppas inte.
Vi hörs!


image31

Jesus!

Hej hej hallå där bloggen.
Hoppas du mår bra, och du som läser också!
Idag så har det varit en härlig dag. Jag, Li och Niama har solat idag, det var så skönt.. rajtan tajtans varmt! Nästan svårt att ligga still! =) Men ska man bli fin så får man lida pin.. Höhö! :P
Efteråt gick vi till ån och satte oss alldeles intill vattnet, mysigt. Ville bada, men ack nej, still too cold - haha.

På kvällen så drog jag och Li in till stan för att möta Flora, Freddy, Kim och Krumpa..
Vi satt på berget vid Trädgårn ( visste inte ens om att det existerade ) och chillade och så. Avslutade kvällen med en kebab innan vi alla for åt varsitt håll..
Nu sitter jag här.. Ska strax sova, annars kommer jag ju sova bort hela söndagen, och då missar jag ju en stor del av veckans varamste dag som det sägs ska bli.
Haha.

Avslutar med några kort från dagen / kvällen .
image27
En typisk sommarbild. =)

image28

 jag när vi åt kebab! =)

image29
Mötte även Linnea, som ska fixa min blogg design! =D Tack i förhand!

image30

Jag och en bit av Li på bussen hem.

Godnatt !

Australian Gold.

Ja lite ny uppdatering nu då.
I tordags så pratade ju jag om att jag kanske skulle till Norrköping för att se matchen. Norrköping blev det iaf ( med Li och Inez ). Haha.
Igår så var jag och Niama vakter på Nattinnebandyn på Nya Munken, schysst eller hur...
Och jag är alldeles nyvaken nu så jag hoppar ganska mycket :P

Men nu snart kommer Niama och Li hit. Vi ska sola!
Och Inez den jäveln drog till Paris i natt . :)

image26
Jag och Niama på bussen .


Morsning!

Underbart väder vi har idag, 20+ och alldeles vindstilla! Awesoooome! ;D
Kom hem från Flora nyss och ska strax gå upp och äta något sen tänkte jag gå ut i solen och vila lite! Haha..
Underbart
Ikväll blir det nog att jag och Li ska dra till Norrköping för att kolla på matchen ?


IFK Norrköoing - AIK .

uppdaterar later.

Dagen

Idag så slutar jag 15.05. Därefter så ska jag träffa Flora, för att senare åka till Vikingstad, ska sova hos henne i natt. Inte allt för ofta man möter henne. Och om en månad så åker ju hon hem ( Flora är utbytesstudent från Frankrike ) vilket inte känns så rolgigt, men i sommar så kommer hon ju hit och hälsar på till min födelsedag! =D
Och imorgon har jag ingen skola! Vilket känns så skönt..
Får se om jag hinner uppdatera mer idag, vilket jag inte tror. Men annars så gör jag det imorgon.
Ha det bra!
Och lycka till med Matte N.P ni som ska göra det!
Puss
image25


Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott! :) Det har jag, men dock alldeles för lite..Vet inte varför jag är uppe nu heller.. Skulle ringa och väcka en idjut men han idjuten hade redan varit vaken sen halv 6 så det blev ju inte så mycket väckning, blev iaf upptvingad!
jag var svin hungrig när jag la mig i natt.. är svin hungrig nu också! helt galet ..  ge mig kaffe nu!


Ohooj vad klantigt

Tog sönder kaffebringaren förut .. Ouupps. Blev alldeles för speedad där ett tag, och vips så var den nere på golvet i flera bitar .. Inte bra!
Nu ska jag duscha och sen så ska jag plugga engelska, har tusentals ord tills imorgon. Okej där överdrev jag en smula men det är iaf en och en halv sida! : /

Vi hörs! Godnatt.


5 minuter kvar..

Can´t wait! :) Ska kila upp till kylskåpet och se om det har något att bidra med ;)

Andra Avenyn & Klass 9A

Tisdagar är utan tvekan min favorit veckodag (om man inte räknar med helgerna) , för på tisdagar så visas både Andra Avenyn på tv-n och Klass 9A.
Men snart så är antagligen inte tisdag min favorit dag längre.. För ikväll är det sista avsnittet av Klass 9A :(
Bästa dokumentären jag sett verkligen..
 " De går i en av landets 10 sämsta skolor. Men nu ska eleverna i Klass 9A bli tredje bäst i Sverige? Klass 9A på Johannesskolan i Malmö får sina ordinarie lärare utbytta mot några av landets främsta pedagoger. Målet är extremt högt ställt: i slutet av terminen ska klass 9A vara en av landets tre bästa. " För er som inte visste..

Kommer de lyckas? Ni som inte har följt dokumentären tycker jag absolut ska se det sista.. Så har ni iaf inte missat allt! ;) Klockan 21.30 på 1:an ikväll.


 <---- Klass 9A ikväll på 1an 21.30. Don´t forget!!



 <---- Största drama serien, men kan inte sluta titta.

Omformaterad dator.

Äntligen så har min bror hjälpt mig med att formatera om min dator. Har inte gjort det sedan... Eller nej vänta, har aldrig gjort det föressten. Jag fick den i present när jag konfirmerades i 8:an ( för 3 år sedan ) och den blev verkligen katastofalt seg in i det sista, hade säkerligen virus i sig o.s.v . Man kunde aldrig ta den för givet, sega jävel!
Men nu så... Äntligen! 
Men det är 3 saker som är fett synd :

1: Jag hade väldigt många bilder och låtar på datorn innan.. Kunde dock inte spara allt, dom viktigaste bilderna sparade jag på annat sätt, lika dant med låtarna fast bara väldigt få..

2:
Jag har inget ljud längre. När omformateringen blev klar igår så märkte vi att ljudet inte var där.. Och jag hittar ju självklart inte den heller.. Men ska förssöka kolla sen vad jag har för ljudkort och då ladda ner det eller så.

3:  Kan inte ladda ner MSN heller! Då börjar det ju bli för mycket liksom... Det står bara såhär :  " Windows Live-pogram kan inte installeras på Windows server, Windows XP Professional x64 Edition och Windows-operativsystem som är tidigare än Windows XP Service Pack 2. "

mm så kan det ju stå, hoppas på att min bror vill hjälpa mig ikväll.. Annars skulle jag gott och väl haft den oformaterad med ljud , msn och alla bilder !

Men jag ska lova er att uppdatera oftare nu! Jag lovar.. Med en snabb dator ju ;)

Puss

RSS 2.0