Same old story told again

Måste bara nämna att det är 1:a feburari i morgn, nyss var det nyårs afton. Tiden går jävligt fort. Vet inte om jag gillart, inte bryr mig eller ogillart. Men jag gillar helt klart tanken av att efter feburari är mars som faktiskt (även om man inte kan tro det) är en vårmånad. Det är mysigt när solen skiner, det är kallt men endå torrt på marken. Jag gillart. Men det är ju faktiskt en månad kvar, leva i nuet var det ja.


En dag på Ikano

I morse blev jag väckt runt halv 9, torr som ett as i käften, reslutatet av gårdagens vinhävande (men det var det värt) . Somnade om i 10 min och drömde om hur jag drack äppeljuice med diverse folk från klassen, stört. Sen fick jag hur som helst skjuts in till Ikano av min bror som jobbar där ute. Dock så öppnade Ikano klockan 11 och jag var där vid 10, men det var lugnt. Gick runt på Ikea i 20 min, höll på att inte hitta ut först men det ordnade sig. Sen köpte jag en pepsi och satt på en bänk i ca 40 min och lyssnade på musik, soft.

När Ikano öppnade så traskade jag runt där i några timmar, i diverse affärer. Och jag är faktiskt stolt över mig själv som gick där ute själv, för jag är rätt folkrädd. När jag stod i kön och skulle betala diverse grejer var det som värst, började typ darra och shit. Avslutade med en french hotdog, sen gick jag ut och då stod bussen där, sweet.

Ska träffa Oscar sen. Kul kul, får se vad vi hittar på för spännande. Men innan måste jag äta och duscha känner jag. Lite musik till det sen kör vi haha.

Ciao

250

250. Hörde ni?! Det måste vara ödet, eller jag är säker att det är det! Vad annars är det? Seriöst. Trodde det var glömt. men nu börjar jag återupplivas. Så länge hjärtat slår finns det hopp.
Så länge sen.
!!!!!!!!!!!!!!
TAAAAAAAAAAAACK

<3

250

250. Hörde ni?! Det måste vara ödet, eller jag är säker att det är det! Vad annars är det? Seriöst. Trodde det var glömt. men nu börjar jag återupplivas. Så länge hjärtat slår finns det hopp.
Så länge sen.
!!!!!!!!!!!!!!
TAAAAAAAAAAAACK

<3

Vilken härlig dag

Solsken. Klarblå himmel. Underbart. Sitter och njuter av en underbar frukost beståendes av bröd ur ugnen, te, kaffe samt en avocado. Nice. Tänkte ge mig ut i den vackra världen snart, ta något kort eller två och le.

Igår gick jag på bio med Li, såg på Snabba Cash.


Nu lyssnar jag på Ted Gärdestad.

PEAAAAAAAAAACE, eller?

Januari 26

Hej hej hallå där. What's up dudes? I'm just chillin'. Sitter och kollar på halv 8 hos mig, Christian har fixat telefonen hos oss som har varit trasig i en månad, minst. Jaja schysst gjort av han. Men för mig spelar det ingen roll för det är endå aldrig någon som ringer till mig (isåfall ringer folket till min mobil)

Får lov att tacka Oscar som gav mig Spotify. TACK <3 :)


<3

Solen skiner och jag är glad. Då passar denna perfekt.


MACGYVER

Are you ready for love?

Catch a star if you can
Wish for something special
Let it be me, my love is free
Sing a song to yourself
Think of someone listening
One melody, you're all for me

I'll write a symphony just for you and me
If you let me love you, I'll paint a masterpiece
Just for you to see
If you let me love you, let me love you

Are you ready, are you ready for love
Yes I am
Are you, are you ready, are you ready for love
Yes I am
Are you, are you ready, are you ready for love

You're the one like the sun
Shine your love around me
You'll always be the one for me

Say the word and I'll be there
Loving you forever
Don't let me go
Just say it's so

We'll hear the music ring from the mountain tops
To the valley below us
We'll serenade the world
With a lullaby so the angels will know us
Angels will know us

Halloo

Tänkte på en grej förut. Jag är en sådan person som oftast lever i det förflutna, dvs tänker på allt som var förr, ja det som var bra dvs, eller längtar jag till saker hela tiden. Sjukt onödigt. För man ska leva i nuet. Och jag kom även underfund med att visst får man tänka tillbaka, man får kolla på bilder. Och hur fina minnen är inte det egentligen? Sjukt nice iaf. Så här kommer några fina minnen jag har.

mam
ahalinneavåri
masolnedgångtuffwie
mamaebbajagebblifredd
moo<3badabada<3

kissesläktenhiho

Tänkte lägga upp mer bilder men det tar sån jädrans tid, så det får bli någon annan gång .

Peace

If that's what it takes

Tja tja bloggen. Läget mjau? Själv mår man heelt okej va, eller om jag säger såhär, mår fan bättre än vad jag förtjänar! Igår vankades det party och det slank väl ner ett gäng bärs i magen, men fifan det var det värt, och jag mår ju som sagt rätt bra så att ja. Kommer förmodligen somna tidigt ikväll också och det är nice.

Nu är det massvis av musik som spelas i mina öron. föll nyss för en ny låt. Eller särskilt ny är den väl inte kanske men det är iallafall Peter Bjorn - Falling and Passing.



You thought that I was pure as snow

Life is a short trip

100118

Jävlar vad fort tiden går, kolla på dagens datum. Alltså var det inte nyårsafton alldeles nyss? Men det gör inget, vi går mot llusare tider för var dag som går och det är Och för var dag som går är det mindre tid kvar till diverse äventyr man skall på i det närmaste, och till vår och sommar, wiie!

Sitter och glor på Vakna med The Voice nu, sköna människor på morgonkvisten är aldrig fel. Nej nej. Nu ska jag gå ut i köket och ta ut mina brödn ur ugnen, sen får jag ta och sätta fart.

Herråå

Gårdagen i bilder

alslsllalaal

aka
Smile
eld
far
ohja
sss
aa

Okej, det var några bilder från igår. Kanske lägger in bilder från kvällen också. Om jag orkar, mitt internet är inte i snabbaste hastighet.




Niama 20 år!

Niama fylller 20 (eller för att vara petig så tog hennes födelsedag slut för ca en timme sedan) år i dag, och det firades med middag hos henne och sånt. Var riktigt trevligt att få ta del av denna dag samt träffa fina gamla vänner. Riktigt länge sen man såg vissa. Stunder som idag värdesätter man verkligen! :) Sen drog dom ut på stan. Jag pank som ett as drog hem i stället. Men varför inte.

I morgon ska jag till Kisa med pappa och ena brorsan, vi ska pimpla och grilla, fan vad nice! Älskar att vistas i skogen, i naturen. Det är bland det bästa jag vet. Fly från stadslivet, stress, krav och måsten och bara åka ut mitt i ingenstans och vara den man är. Lyssna på naturens visa ord och ta dagen som den kommer.


Häll yes

Om man snackar om något som är bra (tillexempel) så kanske någon säger något som en annan håller med om, man brukar (eller vissa brukar kanske jag borde säga) ju säga hell yeah då, men jag tycker man borde säga häll yes. Eller varför inte säga häll gäss? Eller häll glass på mig. Asfränt ju.

Mitt rum börjar bli stökigt, jag fryser om fötterna och är ute i sista sekund med allt, allt är i sin vanliga ordning. Lika bra det kanske. Eller vad säger man?

Drog ut och åkte pulka förut med Oscar, eller åkte och åkte. Vi snackade mest, som vanligt, Sen tog vi ett åk innan vi drog åt olika håll. Egentligen så borde man inte frysa (nehe, sa jag inte att jag gjorde det? Då gör jag det nu) lika mycket nu när det bara är -2, men jag gjorde det. Om fötterna iallafall.. FINT




fina
Hittade världens finaste bild typ, som fick mig att tänka på annat. Vackra saker, drömmar, kärlek, harmoni.

Självklart

Har jag inte gått och lagt mig än, trodde jag skulle bli feting trött, det enda jag känner av är en svag huvudvärk. Borstar hur som helst tänderna nu och sen jävlar ska jag lägga mig, eller aa måste värma upp fötterna först.
Sen kanske jag tillslut får drömma om något trevligt :)

Onödigt inlägg men jag gillart.

Inte sovit efter skolan idag!

Är ett steg närmare att vända tillbaka på min så kallade dygnsrytm! Feels wonderful. Wiee. Sov inte efter skolan idag, och känner mig faktiskt lite trött nu, så hoppas inte att det inte skall vara några större problem med att somna.

Vet inte vad jag skall säga annars, har väl inte något speciellt på hjärtat, bör nämnas dock att Oscar tog sönder min kära kaffekopp idag :( Var inte med flit dock, lite småroligt hehe. Får ta med mig en ny imorgon. Även fast skolan har sina kaffemuggar så är de ju inte helt fel att ha en egen mugg ifall de andra är slut. Okej det märks att jag inte har något viktigt att säga, sitter och snackar om kaffemuggar, haha men jaja det är skönt att "fatta fingrarna på tagenbordet" Lol.

I morgon skall jag träffa Freddy efter skolan, ska följa med han till banken och ge han en summa till Danmarksresan.
Trevligt.



Bon nuit

Jag är hungrig. Mycket hungrig. Är det bara jag som är hungrig? Känns som så. Ska fan gå och lägga mig snart, eller? Då har jag ju en god frukost att se fram emot, men frågan är om jag kommer somna.. Tvivlar, tyvärr. Skönt med sovmorgon hur som helst :)

Ja
Vad händer då?


Då och så

Hejsan. Klockan är cirka halv 4 nu, eller tre minuter över då, men ja. Igår vaknade jag i denna tid, och idag gick jag upp tio i tre, så en liten skillnad är det iaf. Bra där!

Mitt rum börjar likna en slags katastrofal miljö för pedanter, eller det gjorde det visst för länge sen. Måste iaf städa en hel del känner jag, ta bort massor burkar, damsuga, ta en disktrasa och få bort allt man spillt och så.

Lyssnar på Lars Winnerbäck nu, ägig! Kommer faktiskt ihåg när jag lyssnade på Lasse första gången, det var väl 97-98 någon gång, jag Ebba, lillasystern hängde gärna efter sin bror med vänner, för det är ju rätt fränt, och kul ju. Så jag går ner till datorn, där min äldsta bror Henrik sitter med en kompis, de skulle ladda ner musik. Sen frågar hans kompis om han hade hört Lars Winnerbäck, och det hade han inte. Och då laddade dem ner en skiva. Kommer inte ihåg ifall de lyssnade på någon låt innan eller så, men jag minns iallafall att dom första låtarna jag hörde var "Jag vill gå hem med dig" och "Elden" Fint. Kommer även ihåg 2004 då jag var på min första Lasse konsert, jag Anna och Louisa. Vi hade sett fram emot den i flera månader, sen kom äntligen september och vi begav oss till Cloetta Center, fan vad mäktigt :)

1,5 timme senare.. Helt plötsligt gick jag ifrån skrivandet för att leta efter Lars Winnetrbäck biljetten som jag har någonstans, men hittade den ej, hittade däremot en massa annat, hur många brev från när man var liten, teckningar från när man gick i låg och mellanstadiet, bilder och så, älskar den lådan. Kallar den för nostalgilådan, haha!

Nu håller jag på och tar kort till saker som skall in på Tradera. :)




Quiet little voices

finftgöv

snöltkta
Jag, pappa och Christian byggde en snölykta på julafton, efter Kalle Anka
jhöö
Here it is
sötnos
Vacker röd kula
vackert
Granbarr i mitt hjärta.
,s,
Hihi, vad vacker jag är.
ja
Ja, JAG alltså.
inte sovi

Bilderna här över är från den senaste månaden, eller aa, julafton. Förutom den senaste bilden som är från i torsdags kväll/natt.



Ser fram emot

I skrivande stund känner jag mig full av drömmar, inspiration och motivation! Dagar som dessa uppsakattar jag till 100. De närmsta veckorna ska jag t.ex på två resor, en till Stockholm med Max och några dagar senare drar jag och Freddy till Danmark. Ser fram emot! Dock måste jag skaffa lite cash så man har något att leva på, men det ser skapligt ljust ut på den fronten, eller? Man klarar sig hur som helst endå.. Är pepp!

Sitter just nu och lyssnar på Spotify, Freddy glömde att logga ut innan han drog.. Så Freddy om du läser detta, sorry, men kan nästan med all säkerhet säga att det är lugnt.. Annars får du väl ge mig en utskällning? Jag är förmodligen den enda som inte äger spotify. Jaja

Nu ska jag äta morotskaka och dricka kaffe och sen ska jag gå till Flamman och handla några bärs, sweet!

Och innan jag går upp måste jag säga att det var kul igår! Drog till Olstorp (Ljungsbro) och åkte pulka i en asrolig backe med "familjen"

Peace

Slut med ledigheter och allt vad det innebär!

För i morgon är det dags att bege sig mot Infokomp igen, ska väl bli rätt skönt på sätt och vis och komma in i rutiner igen, för lite ångest har det väl endå varit att sova bort hela dagarna och legat "förslappad" i sängen resten kvällen, om man inte dragit ut på äventyr dock, vilket har varit skoj!

Jävla kallt det har varit ute idag, klagar inte på vädret. Nej! För när det är januari skall det vara kallt. Däremot får jag väl lov att klaga på skorna jag bar förut i dag, de ska vara varma / fodrade men det dröjde inte länge förens jag knappt hade någon känsel i dem. Har iallafall varit ute i backen med Oscar idag! Blev inte så mycket åkande men prat kan man aldrig få nog av, typ.

Ja funderar på om jag borde förbereda mig med alla saker nu innan jag kryper till sängs, som nycklar, kläder, plånbok o.s.v så det slipper bli stress och dåligt humör i morgon inför den för himla mysiga skolstarten.

Funderar även på om jag ska komma i vinteröverall.

Peace brothers

Bättre sent än aldrig! Listan för 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja lite småsaker men inget stort, svårt att förklara hehe.


2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga, vad jag minns.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej

4. Dog någon som stod dig nära? Ja.

5. Vilka länder besökte du? Inga, tyvärr.

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Mera äventyr, glädjeheter, resor samt motivation

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 9/5 då det var Bob Marley Memorial i Skärblacka, även Studentkryssnigen 16/5, och 25/10 Kultiration i Göteborg

kultiri
jaj
aa

8. Vad var din största framgång 2009?
Det har gått mycket bättre i skolan för mig 2009 (andra halvan dock) än 2008. Det är en stor framgång för mig!

9. Största misstaget? Vet inte, men man ska inte ångra saker, ta lärdom av de.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej, jättesjuk, tack och lov för det!

12. Vad spenderade du mest pengar på? Inte på kläder iaf.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Hmm, är väl glad för det mesta, iaf när jag har mina vänner runt om mig. Men jag vet inte om något gjorde mig gladare än jag brukar vara.
mö
örf
carl ebba ebba


mp familjen

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Finns ju hur många som helst från de olika årstiderna men här är de jag kommer på just nu iaf.




















15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har nog varit mer depp än vanligt. Tyvärr


16. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit vara på tiden lite mer. Bra stunder

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Varit trevligare, levt i nuet hela tiden.

18. Hur tillbringade du julen? Med familjen, mamma, pappa. bröder med flickvän.

19. Blev du kär i år? Nej!

20. Favoritprogram på TV?
Andra Avenyn

21. Bästa boken du läste i år?
Oj, jag kommer knappt ihåg vilka böcker jag läst, men Vigilante vi läste på svenskan var ju bra.
hrh

22. Största musikaliska upptäckten?
Jag vet inte

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Önskade väl pengar, och det fick jag.

25. Något du önskade dig men inte fick? Tror jag icke!


26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Vaknade upp, drog och jobbade, solen tittade fram och Lise kom och åt lunch med mig! Kom hem efter 16.00, var depp minns jag (ålderskris?), åt tårta med familjen och sånt, senare drog jag till Lise och blev pepp. Vi promenerade in mot stan, var i Trädgårn sen Nationernas hus och tog en öl. Sen hem och sova.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Om jag hade ändrat min attityd kanske, och att inga dåliga saker skulle ha hänt.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Jag vet inte.

29. Vad fick dig att må bra? Vänner, familj, solsken, våren, sommar, äventyr

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Fanns väl ett gäng. Eller?

31. Vem saknade du? Ingen.

32. De bästa nya människorna du träffade? Vet inte riktigt, m en blev vän med bekanta, schysst.

Gott nytt år

Ja, får väl lov att önska alla goda männsikor ett gott nytt år.
Gott Nytt År!

RSS 2.0