Måndag kväll

Nu har jag precis borstat tänderna, sitter med den bärbara i tv-rummet med mamma och pappa, dom kollar på någon norsk dokumentär eller något, verkar inte så intressant, men det kan jag ju relatera till, dom är ju äldre och ju äldre man blir desto "mognare" intressen börjar man gilla, eller annorlunda kanske..
Dom är väl inte lika intresserade av MTV- pogrammen t.e.x : Viva la Bam, Made, Wanna come in osv som jag är.

Men kolla här på den lilla musen, ser den inte så oskyldig ut? Haha =)
hoho


Shululu

Jobbet gick ganska bra idag, förutom att att av banden gick sönder, men det blev lagat ganska snabbt endå. Åhh, mitt bland allt bråte så kom det en mus! Tänk er, möss brukar ju vara skygga av sig, men den var blöt, trött och så oskyldigt söt.. Ärligt vi bar det tilloch med.. Sen matade vi den med ost men den ville inte ha, stackarn var väl på tok för rädd för att äta ostbiten, men nu vet ju musen vart osten finns ifall den överlever dagen!
Jag skrattar typ hela tiden på jobbet, det är nog mest för att jag är lite halvtrött, och när jag är trött så kommer jag att tänka på så sjukt lustiga saker.. Uffe kom tillbaka från semestern idag, han är så skön. Han sitter och snackar om något (minns ej vad) och helt plötsligt börjar jag fnissa, men jag skyller på att det inte är åt något speciellt jag skrattar åt.. Men jag skrattade faktiskt åt att jag kom på att jag kallade honom för Classe & Robert Gustafsson på skolavslutningen då jag och li åkte hem med dom i taxin för dom hade varit ute och ätit med jobbet.
En annan grej jag började skratta åt var när jag och Elin stod och sorterade på bandet, det kommer in en vanlig diskborste eller ni vet sån där "svamp" då tar jag den och gnuggar mot väggen och tänker för mig själv " spiderpig spiderpig does whatever spiderpig does" Hur normalt är det på skala 1-10?

Idag kom studiebidraget! :D Självklart är jag superlycklig för att ha pengar för en gångs skull..

Nu har jag just druckit mitt kaffe, lyssnar på Danne W  - Brevet till himmlen. Låten ger mig minnen, jag blir så berörd av den..

Ska dra ut en sväng snart, men först blir det påtår :)


Måndag

Ny vecka då! Känns skönt!
Sitter här och sörplar i mig min första kopp kaffe för dagen, grymt värt! Ska åka till jobbet om några minuter, ska stå och lyssna på musik i högsta hugg hela dagen! Musik gör verkligen alla situationer mycket bättre, tack för att musik finns!
Uppdaterar när jag har kommit hem någon gång för nu måste jag bortsta tänderna! :)

Puss!*

Söndag

Har bara chillat idag, vaknade vid halv 3 då mamma väckte mig, så jävla skönt att sova ut ibland! ;) Imorgon börjar ju en ny vecka igen med nya möjligheter. Linnea kommer hem då också, saknar dig Linnea!

Jag lever! Gör du? Visst är livet underbart?! Så känns det just nu iaf, ser allting från den positiva sidan. Men mitt humör är rätt skiftande, det kan ändras väldigt snabbt, det beror nog på att jag är känslosam, jag har lätt att ta åt mig saker som folk säger, lätt för att bli glad/ledsen över saker som händer.. Men

Nu är klockan 21.21( önskade mig något). Efter den önskningen eller önskingarna kanske jag ska säga, så känner jag mig väldigt patetisk.. Fyfan, men det är mänskligt!


I'm gonna sing this song with all of my friends
and we're I'm from Barcelona
Love is a feeling that we don't understand
but we're gonna give it to ya

We'll aim for the stars
We'll aim for your heart when the night comes
And we'll bring you love
You'll be one of us when the night comes


i väntan på bussen

Jag väntar på bussen i fredags!

:)

Jag och Li.

mysigt

Igår från när jag, Li & Jossan var på Varamon, chill!

jafifan det smakade bra

Mys åt lite och lyssnade på skön musik

jasr
Li, jag & Jossan







Varamon!

Jag, Li & Jossan drog till Varamon förut. Drog runt klockan 6. Jossan har ju tagit körkort så hon var chafför då! ;) Stannade på ICA i Motala för att handla lite "tugg" till Varamon. Tog även en sväng förbi Vätternfestivalen, satt vid vattnet och mös, det hörs på ordet, MYSIGT!
Sen drog vi vidare till Varamon som sagt. Vi la en filt på den fina vita sanden, tog upp kaffe, frukter, godis varm choklad, cigaretter, musik samt högtalare och bara chillade, så himla värt! Det var solnedgång och vi fick ta del av den.. Nu har jag verkligen fått sommarkänslor, så himla bra! En värd kväll! Lägger in bilder imorgon bitti, för än så länge har jag bara några få från mobilen men sladden är inte här och Jossan ska skicka bilderna imorgon någon gång!


Linnea: Så himla synd.. Du förstår vad jag menar, asså så himla synd, man har haft så många planer och förhoppningar, bara glada tankar, man kunde skapa historia genom sina tankar.. Men det här är inte slutet, allt kommer ordna sig, eller hur? Vi ser ju saker från den ljusa sidan, det finns fler sätt. Eller hur?
Men när jag fick höra nyheten så blev jag helt stel i hela kroppen medans jag inte fick fram något i min hjärna, läste det du skrev om och om igen, sen var jag tvungen att kolla vad som stod.. Mwn som sagt, det här är inte slutet. Det är någon slags prövning bara, som vi ska ta oss igenom!
Fan vad jag snackar, hoppas att du förstår vad jag menar! På tal om något annat..

Nej det här går inte.. Kan inte tala om något annat, Linnea vad ska vi göra?

Jag ska nog gå och lägga mig nu . Peace n´ Lööve


Lördag

Hej jag heter Ebba och jag känner mig ganska trött och seg, vaknade vid halv 12, har ätit lite pizza från igår och gjort mig lite kaffe, men klantig som jag är så lade jag ner sjävla kaffe pulvret i bägaren där man häller i vattnet, så det tog mig en jävla stund att göra den ren..
Nu tänkte jag gå och sätta mig i solen lite, men det är så molnigt och när solen går i moln så blir det så kallt.. Brr!!

Ikväll ska jag vara med Li och Jossan! Vi ska förmodligen dra till Varamon för att ha picnic.. Mysigt!


Uppdaterar later


Helg!

Fredag igår, försökte tänka framåt, snart helg och grejer, timmarna gick skapligt sakta, men jag försökte att inte kolla på klockan och inte tänka på hur många minuter det var kvar tills rasterna. Jag lever verkligen för rasterna på jobbet, det är dom som går snabbast. Ni fattar inte hur jobbigt det är att stå upp i 8 timmar i sträck och göra ett enformigt arbete..
Nu har jag iaf jobbat en fjärdedel av arbetet. Skönt det.

Ikväll så drog jag & Li ut, vi skulle på fest hos Perra I Linghem, vi åkte till Linghem.. Asså hur tidiga vi än är så kommer vi jämt så sent, jag kom till Li (vi skulle göra oss iordning där) vid 5 och inte förens 11 var vi i Linghem, vi satt vid stationen och softade... I en timme för vi hade så mycket att snacka om..Så en timme senare kommer det lite folk som vi börjar snacka med och det slutar med att vi åkte tillbaka till Linköping igen med dom (Tjarrå Perra).. Haha spontant.

I Linköping blev allt fel, en del av sälskapet vi var med hamnade i bråk vid Resecentrum, misshandel (så jävla onödigt ) , blod och personuppgifter, bråk är det lägsta en människa kan hamna i, är man riktiga män ska man kunna lösa tjaffs utan att bråka, man ska diskutera.. Så jävla omoget.. fy fan!!

Kom hem för en stund sedan. Nu skriker min säng efter mig, eller är det jag som skriker efter den om jag ska vara ärlig, är helt slut i hela kroppen. Ska verkligen sova ut.. Typ till 4 känner jag för.-. Jag behöver det, men vi får se hur länge det blir.

Godnatt
 

Okej lite efter men..

Egentligen så hade jag stängt av datorn och var på väg för att gå till min säng och sova eftersom jag ska gå upp klockan 5 imorgon. Men grejen är... Ganska obehagligt
Men min mobil har ju verkligen blivit näst intill förstörd sen måndagen den veckan då vi slutade skolan, den råkade ju få vätska i sig och nu stängs den av så fort man snuddar den typ, men grejen är att tidigare den dagen så skulle jag möta Linnea & c.o för att chilla i Skateparken.. Och då hittade jag verkligen inte min mobil, den var totalt försvunnen, Linnea kommer du ihåg?
Men dum som jag var (när jag tänker efter nu idag) så letade jag som en galning efter den, bad Linnea ringa efter den och jag höll på att stressa ihjäl mig och flippa ur....
Hittade den tillslut, tyvärr..

Vad är oddset liksom? Det var menat att jag inte skulle hitta den för att någon visste att den skulle gå sönder.....



Check this out. Blixten.


Mat!

Just nu tänker jag så mycket på mat så att det vattnar i hela munnen, mamma lagar mat så den är nog klar snart.. Har inte ätit sen halv 1..
Idag var det en betydligt jobbigare dag på jobbet än de andra, kanske för att man börjar bli uttråkad, för allt är så enformigt, eller för att det var tungt arbete.
Idag stod jag och Elin ute vid tidningarna. För det kom massvis lådor med gamla busstidstabeller,kartor,pendeltågstabeller osv som skulle tas ut från kartongerna och läggas ner på bandet, ganska tungt att hålla på så i ca 2 timmar!
Kul att det ser ut som jag har skärt mig på armarna, jag har tydligen rivit mig förut idag, antar att det var från när vi höll på mrf buss-mojset.
Efter jobbet så drog jag till Li´s jobb (gården då) och mötte henne, vi chillade lite, gick till Priso. Sen kom mina föräldrar och hämtade upp mig..
Nu sitter jag här som sagt.

Maten är snart klar, för mamma ska skjutsa pappa pappa till någo sport-bar i stan för att han ska kolla på fotbollen Spanien (heja) - Ryssland. Men då passar det ju inte bättre med att sätta sig på balkongen med en kopp kaffe och bara chilla lite.

buss-tabeller
Här är dom busstabbellerna som skulle ner på bandet, ni ser kartongerna som är i plast, det kom flera såna backar (eller vad kallar man det?) med sånna, snacka om slit!

jobb
Lite busstabbeller.

Mats
Mats chillar lite

Shululu

Ännu dag har gått, inte mycket kvar av arbetsveckan då, skönt! Vill ha helg och kunna få vila lite ibland, fast det går ju ändå rätt snabbt på jobbet, det kommer ju in så mycket saker hela tiden (man blir aldrig förvånad), det kom massor dvd:er typ 2 exemplar av Guldkompassen (filmen suger btw), James Bond och flera, även massor video filmer.. Men fan ibland stinker det så jävla mycket, det kommer in stora plastsäckar med gammal rutten mat, tänk er själva hur det doftar.. Men rasterna är ju endå roligast,  att lyssna på alla män ( ja det jobbar faktiskt bara killar där förutom jag och elin inklusive en kvinna på kontoret), de kan säga så märkliga saker..
En av chafförerna trodde att PEACE and LOVE festivalen hette LOVE and PEACE.  Haha.

När jag slutade så kom mina föräldrar och hämtade mig, drog förbi Ekholmen för att handla, då passade jag på att ladda på min mobil för mitt comviq kompis gick ut idag, köpte även batterier till min (Niamas) mp3 som jag tänkte lyssna på imorgon när jag jobbar..
Åt någon kyckling wook med ris, ganska gott faktiskt..
Sen gick jag och brorsan ut och tog några kort.. Första gången jag var på mitt egna tak, ganska mäktig känsla, där vill jag bevittna solnedgången en ljummen sommarkväll..

När  vi  kom in så såg jag på min mobil att jag fått sms av Niama!  :D Hon åkte ju till Marocko förra tisdagen, och sen dess har jag inte hört ett ord från henne.
Jag saknar dig jätte mycket Niama! Men du verkar ju njuta förfullt där så du får väl stanna ett tag till, men gör det inte till en vana! :@ Haha!

Föressten, förut idag så gick jag i skogen, eller jag satt ner.. ( Don´t ask me why) och då ser jag en katt springa iväg, då tänkte jag för mig själv "ska du springa hem till husse och skvallra att du ser mig?", men istället ser jag ett rådjur traskar omkring, och har inte upptäckt mig.. Jag blir lite rädd för att den ska börja gå emot mig för jag vet ju inte om de vackra varelserna kan stångas med dess horn.. Haha, så jag försöker smyga därifån... Och då har han fått syn på mig.. Jag står blixtstilla (Varför heter det blixtstilla? Eller man kanske bara kan säga blixtsnabbt föresten) och han likaså, vi bara kollar på varandra i säkert en halv minut. Då tröttnar jag och skyndar mig ner på vägen, vänder mig om för att kolla, och den jäveln kollar fortfarande på mig, sen börjar jag gå... Och då gör han också det (värsta härmapan).. Jag visste inte att det fanns råddjur i Kvinnebyskogen..

puss

Onsdag.

Ny dag idag, nya ( tabbar ) möjligheter. Man måste ju endå se allt positivt som Linnea sa! Dock gör mitt knä jäklans ont från igår, hoppas det blir bättre snart.. Men det lär det ju bli så länge jag inte skadar det ännu mer.

Så himla kul Linnea att du har köpt det där nu! Jag kan bara se det framför mig, vad chill allt ska bli! :D

Dags att åka till jobbet. Ska lyssna på musik hela tiden så fort jag jobbar, och dagsdrömma en smula. :)


SKIT

Är på sjukt dåligt humör, arg fast mest ledsen.

Jobbet var helt ok, tiden går endå ganska snabbt fast passet innan lunch ( 11-12.30) är värst. Jag var sjukt flummig förut och alla kommenterade hur lika jag är mina syskon, fick höra att jag och Henrik tänker på samma sätt och frågar samma typ av sjuka frågor, och att jag liknar både i utseendet, tack då. Ja som tack för det så fick jag ett "varsogod" som innebar att Jägarn sprutade ner mig med vattenslangen! Vart ganska blöt och frös rätt så rejält, men skitsamma! Hämden är ljuv... Höhö

Fick skjuts hem idag av min andra bror, Christain för han slutade samtidigt som mig idag.. När jag kom hem så gick jag och duschade, för att direkt gå och vila.. Sov som en ängel, det var dö skönt.. Sen kommer mamma in och säger att maten är klar, men jag tackade nej för det var korv med bröd..  Jag är inte kräsen, men vi har fått det så jävla mycket här hemma de senaste åren så jag blir rent av sagt äcklad när jag känner doften, usch. Mamma började fråga mig saker som jag inte kom ihåg, nyvaken som jag var så var jag helt förvirrad.. Men kunde dock inte somna vidare, så ca 20 minuter senare går jag upp i köket för att be om mat, då var jag både, trött, arg och ännu mer trött.. Sa saker jag inte borde ha sagt, men det fick jag igen sen.. Tro mig.. Tillslut så värmde jag microlådan som jag egentligen skulle ha till lunch imorgon för att äta den. När jag ska ta ut sen så tappar jag själva tallriken som är i micron som gör att maten snurrar runt, den faller på mitt knä via lilltån, då blev det ett jävla liv, pappa är dö förbannad och kräver att jag ska betala en ny imorgon (med vilka pengar?) och att jag är så jävla klumpig och mamma börjar tracka tillbaka mig efter vad jag sa åt henne när jag kom till köket..
De går ut på balkongen för att ta en cigarett, då jag hör att dom snackar om mig, jag fattar inte hur mamma kan försvara mig efter att jag varit så elak mot henne, ( sa saker jag inte menar egentligen för jag var så pissed of) pappa bara: hon skriker och gapar! Och mamma bara: Ja men inte åt dig..
Fan..
Jag vet inte om jag hade blivit så här ledsen egentligen om jag inte vore trött.. Jag är verkligen slutkörd..

Nu ska jag gå ut och lugna mina stackars nerver..

hej

Tisdag!

Igår var det inga problem att somna, somnade nästan på en gång efter att jag hade släckt lampan!
Och inte nog med det, ville gärna sova vidare i morse, dels för att jag skulle behöva det och för att det regnar ute, bara 10 grader. Känns bra! :/

Sitter och borstar tänderna nu, måste ta på mig strumpor och smörja in händerna, uppdaterar senare. Pappa verkar stressad, men jag tror det är vädret..


Peace!

Vilken dag

Åkte till jobbet imorse, först så snackade vi mest om papper och grejer, sen skulle vi få våra arbetskläder, men varken Elin eller jag hittade några byxor i våran storlek, så då åkte vi upp till något ställe i närheten där dom säljser arbetarkläder från topp till tå!
Sen så skulle vi städa hela gården, och eftersom jag jobbar på en återvinningstation kan ni ju tänka er hur mycket sopor vi har fått slänga idag, tidningar,metaller,burkar,flaskor ja allt.. Även rensat en hel del ogräs, men gården blev inte färdig idag, så det blir att fortsätta imorgon!
När jag jobbar försöker jag få tiden att gå fortare. Jag tänker på hur skönt det ska bli när jag väl slutat jobba och kan njuta av sommaren med mina närmaste. <3

Ikväll så var det födelsedagsmiddag hos Anida! Hon fyllde ju 18 i lördags, congratz! Men dess värre så var jag helt död och bidrog inte med något specielltt, var helt varm i kroppen, fylld av träningsverk och alldeles varm, höll på att somna för att jag var så trött, så åkte hem vid 10, ska sova snart för jag börjar ju jobba klockan 7 imorgon..

Ibland så tvivlar man på saker, idag har varit en ganska död dag, det kan bero på att jag saknar folk, saknar solen, saknar chillheten.. Vill bara kunna vara avslappnad och ta livet som det kommer, det är så det ska vara. Eller hur? Jag gillar verkligen inte att planera vad man ska göra då och då, okej att man beställer en resa till ett specillt datum, men annars, jag vill inte ha en almanacka och veta vad jag skla göra de närmsta 3 veckorna, för jag tycker man ska ta dagen som den kommer och vara en dagsnjutare,  för då kan man inte bli besviken på att det inte blev som förväntat, eller hur? :)

Det bästa som finns är verkligen att vara med folk man verkligen gillar. Det räcker väl med att jag säger så?

Nu ska jag sova, eller snart...... Godnatt


Kaffe buskar med nypon

Godmorgon!
Hemsk natt, kunde verkligen inte sova. Jag lovar, jag läste 50 sidor ur Oliver Twist, gick upp och såg på tv, försökte sova igen, spelade in när det blixtra (lägger upp en video sen) o.s.v.-. fifan.. men då somnar jag nog inatt..
är inne på min andra kopp kaffe nu, ska åka om 8 minuter... Måste hinna borsta tänderna, och får inte glömma något.
Uppdaterar later om jag överlevt dagen! VIlket jag måste ha gjort, för det här ska bli bästa sommaren! =D

LINNEA. Go for it! =D Du vet den där saken bara jag vet om, den låter kanon <3

Finally...

Fan vad jag har städat idag, från att ha börjat direkt efter förra inlägget till att jag blev klar för en timme sedan, pjuh! Känns skönt, har hittat saker som jag letat efter också, som minneskortet till kameran, det man inte hittar på bordet gömmer sig vid kompassen (säger vi).

Har precis duschat nu, skönt skönt. Ska smörja in mig, ta på mig sovkläder, be mamma komma och bädda min säng med rena lakan & sen slutligen sova, fast jag lär nog inte somna på en gång, jag menar jag går ju och lägga mig runt 4-5 varje dag och går upp efter 3 varje dag, hur fan ska jag kunna somna då så tidigt? Men om jag inte somnar tidigt ikväll och går upp klockan 6 imorgon, jobbar till 16.00 drar hem, byter om för att sedan åka till Anida för att fira henne på 18-årsdagen så lär jag nog somna tidigt imorgon kväll iaf! :)

Godnatt! <3

Nu jävlar!

Godmorgon kan man väl säga, för vissa väckte ju inte mig i morse vid 10 som de lovade, fy skäms! Men det är skitsamma för jag brydde mig endå inte om mitt snooz alarm, höhö.

Har just käkat min lunch, tagit min kopp kaffe och suttit på balkongen och chillat. Nu håller jag på att bränna en skiva med skön musik på, som jag ska lyssna på under tiden jag städar mitt rum..
 Nu jävlar ska jag inte röra mitt tagenbord förens jag är klar med rummet, det lär ta flera timmar om jag ska vara ärlig, ska ju även plocka upp allt skit jag har slängt utanför rummet & vid tvättstugan, jag ska göra mina föräldrar så nöjda, och framför allt mig själv!
Hoho..

Vi hörs senare! När jag har städat!


Shululu!

Det har varit en soft dag, bara softat med familjen, ätit god mat och så, kollat på gamla video filmer från barndomen, har varit glada miner hela dagen, inget tjaffs! Skönt!
Har snackat med Linnea nu, hon verkar ha det jävligt söft i Miami, och Soulie också i UK! Vill också resa. <3

Ska sova nu typ för jag ska upp tidigt imorgon, ska ju vända tillbaka på dygnet så att säga. Godnatt <3

Vad glad jag är!

Gårdagen behövs det inte ens snacka om.


Jag steg upp ur sängen för 10 munuter sen, vinglade in i min garderob och höll på att slå i huvudet i kanten, vad är det för fel på balansen sådär på morgon kvisten? Haha!
Går upp till köket (det första jag gör), där står mamma och jag kollar på maten vi skall till-laga. Fan fick nästan kvälningar, jag trodde det var  "marinerad falukorv" och "marinerad ål" fyfan... Men det var något kött som skulle grillas..
Så det blir mat om typ en kille, yummie.. Och innan dess ska jag sätta in en hederlig pan-pizza. <3

Mat är nog min passion här i livet, samtidigt som godis då! Höhö!

Ikväll ska jag verkligen städa mitt rum! Jag lovade verklligen pappa det igår, och fatta sen vad skönt det kommer vara att ha ett rent och prytt rum. För jag kommer ju knappast orka städa mitt rum någon annan gång i sommar om jag inte gör det idag, för att: imorgon är min sista lediga dag innan jag börjar jobba (för det är väl lördag idag?), på måndag börjar jag jobba från 07.00 - 16.00 varje dag i en månad framöver, det betyder att jag kommer vara dö trött när jag kommer hem och då är inte städa det första man tänker på, + att jag ska ju ut och chilla också, okej jag jobbar inte på helgerna men jag ska verklgien ta vara på dom!

På ett sätt ska det bli skönt att börja jobba, därför:

- Elin (bonnflickan) ska också sommarjobba där, samma person som förra året, hon är jävligt skön!
- jag kommer vända tillbaka på dygnet vilket jag verkligen behöver
- jag kommer få pengar till min plånbok
- jag har något att göra medans alla kompisar är bort-resta
- kommer ha råd att resa någonstans senare
- sköna personer som jobbar där, man får sig ett gott skratt....


Nu ska jag värma pan-pizzan! Hihi puss!!



Midsommar!

Shululu!
Allt bra idag? Jorå det funkar! (H) Bara en gång per år det är midsommar...
Jag kommer ihåg midsommar 2006, jag Ella och Bella drog ut på landet någonstans far away, det var meningen att vi skulle övernatta där, framåt spöktimmen så kändes inte det alltöfr rätt för mig, det var rätt så boring, och jag var inte den enda som tyckte det! Långt som helvetet gick vi på en grusväg och det ända man möttes av var kossor, några hästar och granar. Men tillslut kom Bellas pappa och hämtade oss! Jihu! Haha!

Förra året så satt vi några hemma hos mig, det var ganska chill, dock spöregnade det men vad gjorde det när vi endå bara satt inomhus? Okej vi gick ut för att röka då och då, och nu kommer det..: Jag råkade döda en groda! :'(
Grov ångest asså, helvete!!!
Avslutade kvällen på stan..

Iår då. Det blir till att åka till Ljungsbro ikväll med Li & hennes hjärtevän.. Mer folk befinner sig där, blir att festa och fira årets höjdpunkt eller vad folk nu kallar det, dock tycker jag att midsommar är överskattat, inget speciellt med det enligt mig.. Skulle jag få bestämma så skulle årets dag vara en chill-dag i slutet av juli/början av augusti, det skulle uppskattas mycket mer skulle jag tro...

Har iaf duschat nu, sitter i en morgonrock och är torr som satan, måste smörja in mig.. Ska föna håret, klä på mig och göra mig iordning lite också..

Ha en skön midsommar gott folk! :D

Pusssss / stången

midsommar

grr, pudding!

Haha, jag vet inte om jag borde få ångest och stoppa fingrarna i halsen..Men det får jag verkligen inte, tror det är för jag inte tar åt mig för vad folk säger när det gäller min kropp, antar att den duger i krig helt eneklt..
Jag sitter här och käkar en fet muffin samtidigt som jag dricker mitt efterlängade kaffe, så frågar en kille jag har på msn:


XxX säger:

ere du på bilden--<?


Ebba
säger:

HaHAA jaa det är klart


Ebba säger:

syns inte det?


XxX säger:

neej


XxX säger:

du ser lite tjockare ut


Ebba säger:

jag har gått upp i vikt


XxX säger:

vrf


Ebba säger:

vet inte


XxX säger:

jalla vi kan börja träna?


Ebba säger:

neej tack


Ebba säger:

tränar inte :D


XxX säger:

vrf


Ebba säger:

fett tråkigt


XxX säger:

bara för det e me mig?'


Ebba säger:

har jag sagt det eller?


XxX säger:

nej


Ebba säger:

DÅSÅ


Ebba säger:

jag hatar att träna


XxX säger:

men man tror det



Ebba säger:

mm


XxX säger:

japp


Ebba säger:

aa


XxX säger:

mendu e söt-->


Ebba säger:

tack


HAHHA.. Palla =D /  Fettmat


res-minnen

Vilken härlig eftermiddag/kväll! Li kom hit, vi värmde pizza som vi åt, satte på kaffet och gick ner till slussen för att chilla. Så himla mys! Vi lyssnade på reagge och snackade om hur skön den här sommaren ska bli (förhoppningsvis) och vad vi ska göra, även att vi vill resa någonstans på höstlovet!
När vi kom hem till mig så kollade vi på videon från när jag var i Thailand, haha!

Hon drog för ca 30 minuter sen, och jag är skit trött! Har ätit min kvällsmat och känner att jag bara skulle kunna somna om jag gick och la mig nu, men det ska jag inte göra, jag funderar faktiskt på att börja lite med mitt rum nu eftersom jag inte gjorde det förut idag. Men om jag ska städa mitt rum så måste jag bränna en skön cd så man blir pepp medans man städar...

jag vid ån
jag softar vid vattnet

skönt ställe.

Skönt att sitta här och höra vattnets brus.

Li herself

Li när vi skulle gå hem!


16.16

I skrivande stund är klockan 16.16, fast nej nu blev den 16.17.. Jag väntar på Li som tog bussen för 4 minuter sen ( ja jag räknar med fingrarna, hjälpande hand ju )! Ska bli roligt att träffa henne, och jag vet inte om jag har berättat det, men hon har ju flyttat till Mantorp nu, alldeles nyss! Hon bodde ju med sin mami och Anders i Ekholmen men inte längre, men som tur är så har hon ju sin pappa kvar i Hagby! Det är nice, och att med pendeln går det fort till Mantorp för hon är lyckligt lottad och bor ganska nära tågstationen! Längtar tills jag får se ditt nya hus! Jeaawh!!!

Och nej jag har inte städat mitt rum än.. Fan då! Jag trodde jag skulle vakna lite tidigare idag, men nej jag vaknar utav att en elektriker kommer in i mitt rum klockan 14.00, panik! Jag känner mig jämt så obekväm, jag bara " hallåå " sen så gick han ut... Haha!!


Ciaaaao

tomt

Nu har jag även sagt adjö till Linnea. Vi satt i Ekholmen och tog det lugnt, snackade om framtiden och lite sisådär.. Nu vet jag absolut inte vad jag ska göra! Funderar på att sätta på en film och bara softa...

Imorgon ska jag städa mitt rum, det behövs verkligen kan jag lova.. Haha, seriöst jag har inte städat det på över 2 månader kanske (förutom att jag lagt undan smutstvätt då), SKÄRPNING! Haha... Sen ska jag träffa Li när hon har slutat jobba.




li och jag


Li & jag.

Utkast: Shulululu! Igår ...

Shulululu!

Igår: Linnea ringde vid 13.00 tiden någon gång och jag låg och sov,. sa till henne att jag bara skulle vila " lite till ". Jag går upp vid 15.30, haha yeah!
Jag drog till farmor för att äta "lunch", är där och softar några timmar, dricker kaffe innan jag går hem och gör mig iordning för att senare dra ut med Linnea till berget vid Jakobsdal för att softa lite..
Sa även hejdå till Niama igår för hon åkte till Marocko idag, den jäveln! Saknar henne massvis redan! :(
Men gårdagen var iaf en skön impuls dag, gillar sånt!


idag:
Vaknade as tidigt, vid 8 faktiskt, och jag som hade ställt klockan på 9, skönt faktiskt att vakna tidigt för en gångs skull. Drog in till stan vid 12 tiden, där var jag med Linnea & Paulina! :) Vi satt och chillade i Doman, riktigt nice asså!
Efterråt så följde jag med Linnea för att hämta några svin snygga kort hon tagit på sin lillebror och en kompis till något skolarbete.. Och hennes skola (Infokomp) verkar sjukt chill...

Nu väntar jag på att Linnea ska komma hem från sin fodring.. Hon åker ju till USA inatt! FAN vad nice!



Jag och Li på skolavslutningskvällen.

fest

Abbe, Micke & Linnea

jag

jag

abbe & nea

Abbe & Linnea

chill

Lite av folket

jag & abbe


Abbe och jag på bussen



Det var då bilderna ( långt ifrån alla ) från skolavslutningen.



Niama and me

Jag & Niama när vi sa hejdå för ett tag



Linnea & jag från idag när vi var på Infokomp <3




Jag ska träffa Linnea nu och säga adjö till henne också! Men hon är ju "bara" bara borta i 2 veckor..

uppdatering

Har knappt uppdaterat det senaste dygnet så jag tänkte göra det nu när jag endå är på hurten och när min dator är snabbast ( tydligen den här tiden på dygnet )

Fredags:
Först satt jag, Linnea, Inez, Ebba & Karin vid Scandic och chillade lite, innan vi gick till skolan.. I aulan satt vi och lyssnade på när esteterna sjöng sina sommarlåtar. Sen blev det en jävlans liv.. Studenterna kommer inspringande, skriker och gapar.. Rektorn blir irriterad tillslut och klagar på att det bara är roligt dom första 5 minuterna, precis som vanligt...
Efteråt drogs det ner mot stan för att se när dessa lyckliga studenter skriker och gapar för att dom just har blivit fria! Kan inte vänta tills det är min tur...
Åkte till Elli för att fira att även hon tagit studenten! =D GRATTIS! Inga tider att passa, du kan göra vad fan du vill, när du vill osv!

På kvällen så var vi ( Linnea & Li här hemma och gjorde oss iordning, sega som vanligt, lyssnade på skön musik.. Sen blev det samtal från Calle, drog vidare på fest i närheten hos Boffe. Det var sjukt kul må jag säga, nice folk, verkligen blandat och sånt gillar jag..
Sen skulle vi ta bussen till stan, han som körde var ju fan dum i huvudet, for real.. Han skrek åt allihopa och uppförde sig inte gott.. Blev lite tjurig sådär men ännu värre var det ju när ALLA var tvunga att gå av i Jakobsdal, han snackade om polisen och grejer, varför?! Okej det var 2 som inte betalat kanske, men vafan släng av dom istället då, eller ännu bättre låt dom åka med och ifall de kommer någon kontrollant får dom stå sitt kast och i bästa fall önska att dom är medlemmar i PLANKA.NU

Jag, Linnea, Li, Abbe, Martin, Adam, Pau och några till drog vidare, men även vi gick skilda vägar och Li och jag hoppade på en annan buss mot stan, hann bara vara där en kort stund men endå.
Sjukt värd kväll! :D SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOV !!


Idag eller igår kan man ju också säga så har jag:
Sovit lite, slappat, träffat Linnea, vi satte oss vid ån och drack kaffe och chillade lite, sen hem igen för att ta på sig sverige t-shirten, vilken match! Fett synd att Spanien gjorde de där målet två minuter innan matchen var slut, men endå bra kämpat av sverige.. Hoppas vi vinner på onsdag då!
Ikväll så har jag slappat med Li & Linnea. NICE! Kom hem för typ 50 minuter sen, borde sova snart ...

Lägger upp bilder när jag vaknat! Puss


I'm looking in on the good life i might be doomed never to find.

farväl skolan för ett tag
studenter hit och dit
Sommarlov nu .
Ellis student

sjukt nice
Damp
Underbart
bästa kvällen på länge . Eller hur ?!

" trodde det var en penna , " vägen till ... x 2 ( efter avgång )

mystiskt

Hoppas tror och vill på lika bra tider som ikväll..

Peace



Kultiration!!


Linnea, vi måste prata idag! Hoppas att du fick mitt sms, vi hörs idag!!! Saknar dig vi måste snacka, Linnea!!!! Damp.. Jag hoppas , jag hoppas du fortfarande hoppas och vill. Sjukt nice, mmm eller hur?!



KRISMEDVETANDE

Mötet idag gick inget vidare, jag blev tagen.. Eller hur man ska säga, jag visste inte vad jag skulle göra / säga . Och deras ord som mina öron tog in i hjärnan gjorde mig riktigt berörd, jag började gråta... Det slutade med att mamma fick gå iväg och hämta papper till mig, kunde varken kolla rektor eller min mentor i ögonen, jag har tydligen kommit in i ett kris-medvetande som rektorn sa, att jag börjar inse saker och ting nu, därfär blev jag så berörd, men jag antar att det bara är bra, det verkade dom tycka iaf.Det finns kanske lite hopp iaf... Självklart så snackar vi om min skolgång för er som inte fatttat det..
Men sen så knackar det på dörren, och jag hör min granne till lärare säga något till rektorn, jag och mamma börjar skratta, så vart allt bra igen! HAHAHA... typ.

När jag kom hem så blev det att dricka en kopp kaffe sen så följde jag med mor, hon skulle fynda lite.. Men inte jag. Jag hittade inget fynd, kollade lite bland böcker och så, better luck next time!

Linnea & jag har blivit desperata, HAHAHA.. Men det ordnade sig iaf, nu har vi allt klart inför morgondagen, känns underbart!!
Mindre underbart är att min mobil har typ gått sönder eftersom den stängs av HELA tiden ( sen i förrgår då vi var vid utsiktsplatsen och det rann vodka in i den ) ..

Men jag borde egentligen sova nu för klockan 08.00 imorgon ( idag ) ska vi vara vid SCANDIC för att fira att det snart är sommarlov!! Sen klockan 09.15 ska vi vara i skolan.. Asså jag kommer tycka det är jätte sorgligt när 3orna tar studenten, det gör jag alltid... Kommer aldrig träffa det folket på en och samma plats igen, that´s sad....

Torsdag

Hej hej!
Jag vaknade nyss, men inte för första gången idag, nej nej. Mamma kom in 2 gånger i morse runt 7, första gången för att hon ville ha den bärbabra telefonen (Vem ringer man klockan 7 på morgonen ? ) och andra gången för att hon trodde jag hade skola idag, trodde jag aldrig skulle kunna somna om igen! Men det gick.
Så här sitter jag i sängen, jäspar som en sån där ni vet ( hitta bara på något ) och lyssnar på musik!

Klockan 14.00 ska jag och mamma till skolan för att ha möte med rektor, mentor o.s.v. Hoppas det går bra. Jag måste lämna in min engelska bok och även naturkunskapen!
Bara jag hittar dom för dom ligger någonstans i mitt sjukt grymt mycket ostädare rum!!

Men nu ska jag duscha och göra mig iordning. Vi hörs! Puss

Softar lite

Allting känns så himla rätt just nu, allt är skönt.. Det är sommarlov om 2 dagar, inga lektioner kvar, umgås med nice folk, lyssnar på skön musik , och tar livet just som det kommer, är helt avslappnad i både kropp och själ. Så borde det jämt vara!
Feels so good, dosen´t it?


Tänkte dra ut en snabbis för lite frisk och dålig luft, har inte varit ute någonting idag. Sen ska jag sova tror jag, får se vad jag känner för om en stund..


Peace



Haha kolla in den här

Från igår när vi sprang genom vattenspridaren in the early morning! :)

Onsdag

Idag skiftar vädret jätte mycket, det har regnat, det har varit vindstilla, det har blåst som fan! Jag skulle ut och sola förut men kunde bara sitta i fem minuter. Men skitsamma.. Det behöver ju regna lite för gräset är ju helt brunt på alla gräsmattor och det har brunnit så mycket hit och dit.
Idag har jag inte gjort så mycket, eller inget alls... Okej det har jag visst gjort, men endå inget vettigt..  Som typ sitta vid datorn, äta mat, sola i 5 minuter, duscha, klä på mig, That´s what I have done.

Jag sa ju för 2 veckor sedan att jag skulle lägga ut bilder från när jag var på min bror Christian son Kevin´s  dop, och det har jag inte gjort..  Och jag har verkligen gått och tänkt på att " jag sa ju faktiskt att jag skulle det " så jag måste det nu känner jag, fast det blir bara en för min dator är så seg ( internet ) ..


Min brors son
Kevin älskar verkligen kameran! Så fin


Videoblogg utanför Shell




Jiihuu!

Hej! Fyfan vilken helg tänkte jag säga, men menade faktiskt inte det..
Ska berätta lite för jag har ju inte uppdaterat sen igår förmiddags! Har inte haft tid faktiskt, skolan var slapp, vi hade bara betygsnack, på det långa hålet så drog jag ner till stan för att luncha/fika med Elli! Det var nice nice och varmt varmt! Njöt, sen blev det bosses, ännu mer sol.. Vi slutade med att kolla efter lite skolavslutningskläder ( för vilka pengar? ).
När jag kom hem så lade jag mig i solen lite, somnade typ.. Snabbt in för att äta en macka, hoppa in i duschen för att sen dra vidare mot Skateparken, men stressad som jag var innan så råkade jag lägga av min mobil någonstans och sen hittade jag inte den när den blev ringd, hörde bara ett svagt ljud ifrån datorn att det ringde någonstans?! Hade den på ljudlös så ringsignalen hördes inte alls. Hittade den iaf vid mina skor och det är så typiskt mig att lägga den där precis innan jag ska åka för att jag SKA komma ihåg den men endå glömma den. Om ni fattar!
Drog iaf till Ekholmen, där mötte jag: Linnea, Sarah, Lise, Tora & Ewe. Vi satt i parken och kollade på några amerikaner som var på europa turné, yeah right..
 Sen fick vi lite idéer för oss.. Jo dessa idéer var att vi typ ( föresten stavas idéer sådär? ) skulle grilla, dricka lite och sätta oss på något nice ställe.. Det fick bli Utsiktsplatsen ( min första gång ), men innan så delade vi på oss, alla utan Linnea och jag drog till stan för att fixa drickan, medans Linnea och jag drog hem till Linnea för att hämta pengar till grill och sånt, och sen hem till mig för att hämta detsamma..
Cyklade även till stan för att köpa cigg. Så där mötte vi de andra.. Drog därifrån till den omtalade Utsiktsplatsen.. Verkligen WOOW vilken utsikt, riktigt mäktigt, man såg långt bort, åt alla håll, typ ända till Jakobsdal om jag såg rätt, och tekniska verken hit och dit.. Måste åka och ta kort där någon gång altså. Föressten var vi inte ensamma där, vi trodde de var ett gäng som satt och rökte på efterssom det stället är skapligt känt för folk som brukar göra det där. Men de visade sig att det var ett gäng andra som senare gjorde oss sälskap och dricka och sjunga massa sköna låtar! =D
Asså verkligen att jag sa "Illustration" hela tiden till "Kultiration" haha! Och jag höll på att garva åt det så mycket.. Men fifan vilken skön stämning det var altså! Jag hade det så himla lyckat..
När vi vart där ifrån ca 23-03.00 så drog vi till Shell ( där videon ovanförr är ifrån)  för att handla mer Fanta World ( GODASTE DRICKAN ) att späda ut med, smakar bäst så va.. Iaf så köpte vi den, drog vidare till Bäckskolan och tappade bort Sarah och Lise på vägen, satt där och chillade lite tills vi hittade dom en timme senare.... Vart ganska dyng och på fotbollsplanen vid Bäckskolan var det en vattenspridare som vi sprang rakt igenom! Haha vart blöt och en aning förkyld idag....
Snart var vi framme vid våran sluthållplats Korpvallarna där niorna på Nya Munken tältade för att spela skolfotboll idag.. Linneas bror Axel och Maria var där bland annat.. Haha fan asså! Vi trodde alla skulle sova så vi kunde skrämma dom, men icke sa nicke, folk sprang omkring överallt och rökte och drack, eller kollade på himmelen typ..
Men vi träffade en as hederlig person iaf. VICTOR!!!!!!!!
Vad ska jag säga mer ?! Vi kom hem vid 6 och jag kan lova att jag däckade på en gång.. Vaknade vid 10 tror jag, men är inte säker, åt mat, la in lite bilder på bilddagboken sen drog vi och träffade Li vid Ekholmen!
Är helt slut idag, mår inte så värst bra heller. Men det är sånt som händer!
Det var iaf en as rolig och lyckad kväll!! =D
TACK

haha vad håller vi på med?

jag

Tältningen vi aldrig fick

jag och linnea


P.s Tänkte bara berätta en grej, vi satt och lyssnade på musik ifrån mobilen igår med högtalarna, och Shells muggar dom suger verkligen totalt! Dom börjar läcka hela tiden utan att man märker det, så helt plötsligt så har den läckt ända till min mobil som slocknar, tog ut batterier, simkort och grejer och lät den torka, men den har fan blivit cepe, den stängs av hela jävla tiden så fort man sätter på den, asså hoppas den börjar funka snart igen.. Den är kladdig och äcklig men jag älskar faktiskt min mobil, den är ju endå rätt praktiskt.. :) Så hoppas verkligen...

Jarrå

Allt känns mycket bättre nu, det är varmt & skönt där ute, jag lyssnar på världens somrigaste låt ( Zookey ) , har just fått i mig kaffe ( inklusive påtår ) och toasts. Ska sätta mig på balkongen nu och lyssna på skön musik, måste bara hitta mitt busskort så jag inte missar bussen sen.

godmorgon världen, typ
sol
livets vatten
Bilderna föreställer:
1Jag framför spegeln gör en stund sedan
2 Jag på balkongen
3 Livets vatten

Måndag

Gutenmorgen allihope!!
Asså jävla flug helvete säger jag bara! Jag sov med vidöppet fönster inatt, något jag inte kommer göra frivilligt igen.. Vaknade ca halv 7 av att en fluga var och surrade mig i ansiktet och satte sig på mig, jag tog hela tiden täcket över huvudet för att 5 minuter senare ta bort det när "surrandet" var borta för att hoppas att flug jäveln ska vara borta, men nej den är kvar än..
Sitter såhär i sängen med mitt "bästa" morgonhumör, undrar om jag blir på bättre humör om jag kan aliva den där flugan på något sätt.. Eller om jag går upp och gör mat och sätter mig på balkongen och gör sälskap med morgonsolen..

Söndagskvällen

Shulululuu!
Kvällen spenderades på klippan i Jakobsdal med Niama & Li . Vi åt chips och drack bonaqua, tyvärr började det att blåsa rätt så fort efter att vi kom dit så det blev ingen länte vistelse där.
När jag kom hem så åt jag varma mackor, det var as gott och mycket länge sen jag åt.

Altså jag måste bara kommentera vad pappa sa förut när vi såg på sporten, jag dog inombords. HAHAHA

Peter Jidhe sitter i tv-rutan och de diskteras fotboll.
pappa säger: Men gud vad har han för frisyr?! Han ser ju ut som en munk!

Haha, klockrent

godnatt.

Videoblogg från i fredags

Är du nöjd nu Linnea?! Haha! =) Enjoy




true words

Gör aldrig en kille som du älskar till ditt allt, för när du förlorar honom så har du inget kvar..


Förlåt!

Förlåt förlåt förlåt förlåt för dålig uppdatering. Hoppas jag kan gottgöra det på något sätt. Helgen har varit underbar iaf..
Klassfest i torsdags, brännboll, pipa, alkohol blev det för en hel del.. men vissa hittade ju inte dit förens ett halvår senare! :P
Tinnis i lördags me some girls & boys, bada, sola slappa shappa.. shappa? ( jag vet inte kände bara för att skriva det. )
På kvällen blev det Norrköping, ganska flummig kväll, reagge, alkohol, cigg , english talking x 2 haha.
Cyklade samma dag till resecentrum på 20 minuter :O Fan vad jobbigt det var, bara för vi skulle hinna i tid, men det Adam Tensta började spela så bajs tidigt., ( känner att jag är ganska omogen just nu )

Mne var i Norrköping igår också, mucket kul.. Satt och flummade i parken, fick sälskap av Matte och Dennis, sen drog vi uppåt för att träffa mjukisarna. Nice evening! Men nästa gång måste vi åka dit tidigare för det känns som man knappt hinner göra något så måste man åka hem, eller borde dom göra så att det går fler bussar / tåg mycket senare..

Idag ska jag sola iaf, städa mitt rum och bara ta dagen som dent kommer.
Vi hörs senare


Torsdag

Jag är latast i världen, kanske lite elak också. Men som tur är så finns det ingen människa av dessa miljarder här på jorden som är perfekt, tur det!
Har solat nu en stund, så himla varmt, det blåser ingenting så det känns som att man ska börja kokas! Snart ska jag sätta på en kopp kaffe och sätta mig i skuggan lite och dricka..

Jag snackar med Elli nu på msn :D. Och jag kom att tänka på när vi var på Ökne, och en viss person sa när vi satt inne i våran chokladpudding och åt " Sandy är lös i magen " . Haha fyfan vad tjurig jag blev!


image64

Jag älskar sommaren <3 Och resa är min stora passion! Bilden är från Marocko förra sommaren.

Mjau

Hejhej
jag försov mig idag också, missade matten.. Vad ska Folke  ( min lärare ) säga ? Men som tur är har jag bara en mattelektion kvar sen så är det sommarlov! =)
Hade bara en lektion idag, och imorgon har vi inte heller många, vi har ingen spanska ( bara de som inte har fått reda på sina beytyg ) och vi ska fika på samhällskunskapen och jag ska berätta nyheter, en inrikes, utrikes, ledare och lokala! Sist jag gjorde det så började jag as garva och kunde verkligen inte sluta skratta. Hoppas på bättre tider imorgon!

Nu sitter jag hemma hos min bror, han bor precis vid resecentrum, och jag ska cykla hem på en STOR herrcykel. Känns mindre pepp, dessutom har jag kjol på mig, det värsta är ju när jag ska gå av och gå på..

Föressten har jag gjort 2 hyss idag, inte bra... Tänker inte berätta här vad jag gjorde men! =P
Ska iaf fråga min bror om jag får låna ett par shorts att cykla hem i, hoppas på det bästa...

Later!
Puss

Göttans

Shuululu!
Kom till slut i väg till skolan, missade en lektion och 15 minuter av den en annan! Inte så farligt kanske.. Höhö! En söft dag med andra ord... Inte lika söft kväll kanske för nu ska jag plugga massa engelska glosor och läsa några sidor, har läxförhör imorgon. Fast det är ju som ett prov egentligen, vill bara för en gångs skull nu såhär innan sommarlovet kunna imponera på min lärare och visa att jag är påläst!
Men nu så ska jag gå och ta ut sockerkakan ur ugnen, jag bakade nämligen nyss! :D Mitt sötsug blev alldeles för stort... Jag var bara tvungen!
Hoppas den är god..


Tisdag

God lunch världen!
Har försovit mig, fan då! Att jag jämt ska snooza för länge! Är grymt seg.. Vet inte vad jag ska ha på mig, lite beslutsångest typ..
Better in time


Uppdaterar senare idag! Ha de bra

Gammal men så sann.

En man hade föreläsning för ungefär 500 ungdomar. Han tog fram en hundralapp och höll upp den så alla kunde se. Han frågade dem: -Är det någon som vill ha den här hundralappen? Alla räckte ju givetvis upp handen, vem säger nej till 100kr.??Mannen knölade ihop hundralappen och räckte sedan upp den igen.

-Någon som vill ha den här? Alla räckte upp handen. Han slängde hundralappen på golvet och stampade på den så att den blev smutsig: -Fortfarande någon som vill ha den här? Alla räckte upp handen. Då sa han: -Jag tycker ni ska ta lärdom av det här. Även hur smutsig och ful någon än är har hon/han lika mycket VÄRDE. Glöm aldrig de..


Tänk på de.


What a lovely day!

Shulululuu!
I morse så var det hela 30+ hemma hos mig! Så det blev till att klä sig lätt ( något jag inte brukar göra allt för ofta ), knallade iväg mot bussen som tog mig till stan, gick därifrån mot skolan. Har varit en slapp dag idag, hade ingen spanska eller så, så då knallade jag ner på stan igen men den här gången för att gå en runda, mötte Niama och Sofia, sen kom Inez också. Köpte en glass och satte oss i solen för att äta den.
Idag slutade jag 14.40 och jag skulle möta Lian klockan 16.00 då hon slutade.. Så jag lade mig på parken vid bibblan, solade lite där, sen blev det för varmt och då satte jag mig i solen istället och lyssnade på musik! : )
Sen gick jag ( ännu en gång ) och Li på stan, hon köpte some things och jag kollade runt.. Men det blev iaf en kebab och sen godis på Tempo!
Kom hem, lade mig grymt seg.. Vaknade, gick upp och drack.. Sitter nu här, törstig igen..
När jag skrev att jag åt glass idag så vart jag ännu mer sugen på glass, ska fråga min brorsa om han har lust att skjutsa mig för att köpa glass, men det tvivlar jag på att han vill..



Shuululuu!

Kom hem för en stund sedan. Li och jag fikade på Coffé house by George ( samma som igår ), drack samma te som igår också för den delen, men inte nog med det, samma äckliga gubbe i typ 40års åldern satt där och glodde precis lika mycket som igår med hans kompisar.. =/
Det var söft, drog även förbi Mc Donalds också. Köpe en mineralvatten och cheez balls ( chili con pili haha ), satte mig på 210an och sen åkte hem.
När jag kommer hem hör jag skratt och bredaste sthlm:skan ifrån mitt rum.. Självklart har Christian och hans käre vän satt sig i mitt rum för att se på DVD =/ Wiie..
Så här sitter jag  min ensamhet och hör varannan sekund " HAHAAH åå jävlar, HAHAHAHA , HOOHOO "  Nej nej jag är inte ett dugg avunsjuk! 

Kanske ska gå ut med min granne ( Carl ) om en stund .. Vi får se vi får se..

BYEE :)


image60

Agnes!

Idag vaknade jag sent, 13.30. Var jätte skönt att sova ut för jag la mig riktigt sent inatt. Gick upp för att äta, duscha och sen ta på mig bikinin, för sen kom Agnes hit! Inte allt för ofta man träffar henne, även om det har gått flera månader så är det alltid samma sak när vi ses. Det är så skönt, det blir aldrig någon pinsam tystnad eller så! As skönt :D Agnes och jag har känt varandra sen vi var fyra år ( då hon flyttade hit från Stockholm ) , och då har vi träffats nästan varje dag, eftersom vi gick vid samma dag-mammor, och sen i samma klass från 6års till 9an .. Undrar hur många timmar vi har spenderat tillsamans egentligen.
Iallafall, vi låg och solade i någon timme, sen tittade vi på gamla kort och snackade minnen typ. Jätte mysigt! :)

Nu sitter jag här iaf, ska snart gå och duscha för sen ska jag äta mat och efter det ska jag och Li åka in till stan för att fika! :)
Så är det..

Jag och Agnes på bilderna.

fika / hamnfestival

Kom just hem ifrån stan. Tog först en fika med Li & Linnea på coffé house by George, drack te och hade världens sommarkänslor, man hörde ljud från alla uteserveringar, det var ljummet i luften och folk var på härligt humör. När de stängde så drog vi vifsre neråt mot hamnfestivalen, lyssnade på lite musik, gick även förbi ett tivoli, som var så dött, typ ingeting fanns där, det enda som var roligt var att se på en tjej som hade dansat bal som gick där i sin balklänning och skulle hoppa sån där studsmatta med sele runt sig, haha det var roligt för hon var hes och hon ba " Sara ska hoppa nu " haha hon typ flög utanför mattan så dom fick ta tag i hennes fötter hela tiden och hjälpa henne på rätt banor.. höhö!
På bussen hem så tänkte jag och Li få bra platser, försökte komam på bland de första, men det blev inte som vi hade tänkt oss, fick stå upp istället, och när Li gick av i Johannelund så fanns det en plats ledig brevid en tjej, grejen var den att när fler folk började gå av och desto fler platser blev lediga så visste jag inte om jag skulle flytta på mig eller sitta kvar brevid henne, främlingen.. Men jag satt kvar endå.. Bussfärden fick mig att bli illamående.. Och hungrig!
I´m really hungry. Nu ska jag äta något.
Tjarråå

RSS 2.0