Alla helgons dag

Halloween. Har sett på Patrik 1,5 och suttit vid datorn på tok för länge vilket resulterar att jag orkar inte göra någonting, inte duscha, inte borsta tänderna och inte städa mitt rum. Måste skriva brev också. Vad ska det bli av mig? Måste fixa det här.

Igår var vi ute och hälsade på farmor och farfar. Massa ljus överallt, riktigt vackert. Fick höra en historia också, skulle ni höra den skulle ni inte tro på mig, eller ja, tro på mor och far. Så den får förbli bli hemlig.

Okej jag måste verkligen städa mitt rum, jag ska försöka. Sen duscha och borsta tänderna. Måste skriva brev också.

pmup
Mamma vill ha stämning

åhlright

Har egentligen ingenting vettigt att skriva, som vanligt typ. Men skriver lite endå för jag är skapligt utråkad. Idag har hakade jag far och bror och tog upp båten, blev även en sväng förbi padres jobb. Brist på något att göra.

Igår kom grannen Carl hit, eller ja typ grannen (kallar alla som bor i närheten av mig för grannar hehe) iallafall. Vi drack bärs, snackade och såg på Mitt liv som hund. Vacker film. Bra film. Sorgligt, ångest framkallande, men ja.

Nu sitter jag på mitt rum, lyssnar på Kultiration. Just nu spelas en timme kvar att leva. Tänker på i lördags när vi såg dem, då spelade de denna värda låt. En timme kvar att leva är faktiskt den första Kultiration låten jag hörde. Är så glad att jag en gång i tiden upptäckte Kultiration, de sprider kärlek och hopp. De får mig att tänka framåt, de är så ärliga och sanna.

Funderar även på vad jag ska åstadkomma med mitt liv..

Kultiration och Göteborg

I lördags bar det av till hederliga Göteborg. Tåget gick 08.04 på morgonen och Li gjorde oss sälskap till Katrineholm där vi bytte tåg mot Göteborg och hon mot Norge. Vi var framme i Göteborg lite efter 11. Då tog vi våra tunga väskor och gick till Vandrarhemmet. Softade där och sen drog vi ut och vandrade runt i ett ex antal timmar.

Kultiration började klockan 21.00 och vad ska jag säga om spelningen? FETT! De var lika bra som vanligt. Kan inte beskriva med ord, inte bra på sånt. All kärlek och respekt till dem!

al
ja o linnea
Marcus Berg

Kultiration
aa

Vamos a la Estocholmo

Jajamän, imorgon bär det av till Stockholm med samhällskunskapen, blir besök på riksdagen. UD och så. Fränt. Ser fram emot denna vistelse och förmodligen kommer jag lära mig något jag inte kunde innan.
Klockan 8 skall vi mötas utanför skolan och jag hoppas innerligen att jag inte försover mig.. För då blir jag kvar här. Men det ska jag nog inte göra ;)

Idag kom de nya signerat ung tidingarna, nice. Blev att man satt kvar i skolan tills 17.30 bara för att få sig ett exemplar. Men tiden gick rätt fort, blev en snabbfika med klassen a la Espresso House innan, gott y yo bebido una chai latte. Så det så..

Andra avenyn om ca en timme. Längtar. Draman is the shit

Sanningen är

Jag har inte lagt upp en enda bild på den gånga veckan (förutom bilden innan) hehe och vad drar vi för slutsats på det då? Mycket snack och liten verkstad, men det kommer min vän, det kommer. Tänkte bara säga att jag är faktiskt en god människa. Och Lise! Ifall du läser det här (känner på mig att jag kommer säga detta till dig på msn innan du läser det här, men skitsamma): jag har fixat skype nu! :D That means we have to talk soon. Brur!

Godnatt dudes.

aloha

alal
hallå där. Helgen har gått snabbt, veckan har gått snabbt. Tänkte berätta lite om den snart, samt visa några bilder. Men först ska jag ringa ett samtal till en vän. ♣

Fan vad vi är duktiga!

Jag, Linnéa samt Jomme sitter i skolan. Vi slutade klockan 13.00 idag och har suttit här sen dess. Vi har pluggat till religionsprovet, eller ja "pluggat".. Eller lite har man väl lärt sig i allt snack! Ska råplugga när jag kommer hem sen, för att senare ikväll belöna mig med något nice :P

Det börjar bli skymning över Linköping stad nu, och jag har tagit på mig min mössa, i fall ni skulle veta. Förut kokade vi även nudlar, It tasted yummy in my mouth.



lala
fan vad bra vi är!


Vi är här för varandra och vi lär från varandra, tar du hand om dig själv så tar du hand om alla andra

Tisdag, nice dag må jag säga! Tack för denna dag. Ingen speciell anledning,men det känns kul. Har varit i skolan, i och för sig är det alltid roligt i skolan, att umgås med den stora familjen :) Nice nice. Helt sjukt hur allt kan förändras, i ettan hade jag en helt annan inställning, har alltid gillat Infokomp, inget snack om saken! Men det räckte inte riktigt. Jag tror det kan bero på att jag har ändrat inställning som sagt, förut var jag mert anti, "jag orkar inte" , "jag bryr mig inte" "palla" hehe. men nu är det som "skola, jaaaaaaaa" nae, nu svamlar jag men skolan är schysst alltså. Jag gillart helt enkelt. MERA UTBILDNING ÅT FOLKET" Uppskattar verkligen att jag fortfarande går i skolan och lär mig nya saker varje dag samt träffar massor schysta människor och utbildar mig på köpet.

Efter skolan så drog jag mig hemåt. Såg på lite tv och åt ostbollar. Frös om fötterna gjorde jag med, och nu också för den delen. Skulle vara skönt med ett fotbad och bli varm om dem och sen sätta på sig ett par mjuka fluffstofflor. Men snart är det Andra Avenyn och det ser jag fram emot. Skulle även behöva ge mig på Religionshäftet, prov på torsdag.

jakobsdal
In my life, will you help me from fear

Lala bang bang men tja

Kan börja med att tala om att jag mår mycket bättre nu! Woho! Det är jag glad över! Måste varit för jag åt dem där svingoda cheese bollzen förut samt det där ljuvliga godiset.
Tog även en promenad till Johannelund förut för att träffa Linnea och Li! Fick så Linneas nya lägenhet, och ja, den är grym! Sjukt fin! Nicee :) Kan även konstatera att jag även gick hem från Johannelund också, hurtigt gjort av mig va. Underbart med den friska höstluften.

rönnbär
rönnbäöri
lala
ihih
Linneas hederliga ankor :)


Sjuklingen

Ingen skola idag. Igår kväll frös jag som fan, gick sen och la mig, vaknade upp av att det var jättevarmt istället för kallt, samt att jag hostade typ hela tiden. I morse när jag vaknade kände jag mig inte alldeles för kry för att gå till skolan, så idag blir jag hemma. Hoppas verkligen att jag kurerar mig idag så jag kan gå till skolan imorgon, för det är inte alls roligt att vara hemma när man annars hade kunnat vara i skolan och hänga med scysst folk samt skaffa utbildning.

Är sjukt jävla hungrig. Men det är byggare här hemma och de håller på i köket. Vi har dock en micro i hallen som går att använda, men det finns fortfarande inget ätbart. Funderar på att klä på mig något varmt och gosigt sen gå till Ekholmen, kan vara bra med frisk luft och så. Skulle behöva handla lunch och lite godis eller cheesebolls typ, så kan jag få mig en nice stund med böckerna sen. Hehe

Nu bör jag verkligen klä på mig, för nu fryser jag igen!

Tack, men nej tack

Okej, skulle vilja börja med att tacka för denna söndag, men nae, nej tack! Har inte gjort något vettigt alls, BARA suttit inne i mitt mörka dystra rum känns det som, och hostat har jag gjort. Hostat som ett litet barn som har kikhosta (nu fick jag hicka på köpet också), fyfan vad surt. Och fryser om fötterna gör jag också, även fast jag har strumpor och ett par tofflor på mig. Men naee. Något är fel, aa precis.. Vilken pessimest jag är :) Men jag gillart.

Antar att det är denna förkylning som får mig att bli så jäkla negativ åt allt. Men liksom,

1. Hur kommer det sig att jag går och blir förkyld när jag inte har gjort något annat än att vila?

2. Hur länge ska jag behöva slåss med den denna gång då?

3. Eller kan detta vara en början på svininfluensa?
Okej vi säger så.

Aja nu ska jag gå upp och sätta på te tror jag, med honug i. Så kanske det lindrar halsen en aning. :)
mm
såhär pigg var jag senaste gången jag var förkyld


091011

I morse/ förmiddags när jag vaknade märkte jag att jag håller på/har blivit förkyld. Kände mig tung i bröstet och hostade upp massor skit. Blä på sånt. Har iallafall bara varit här hemma hela dagen, kurerat mig, druckit te, ätit apelsin, russin och sådant. Nice.

Kom precis ut ur duschen. Senare idag kommer brorsan och Sofie på besök. Mamma har gjort laxmackor, nice mamma, nice.

Nu hade jag tänkt klä på mig och fixa allting. Sen fixa ordning på mina kläder som ligger utspridda i rummet. Måste ju få lite hemmatrevlig känsla i rummet, typ.

See you later


Synd Sverige

Mycket synd. Men än så länge är hoppet inte ute. Om det blir ovavgjort mellan Ungern och Portugal så kommer vi till VM. Kan ju alltid hoppas, eller hålla tummarna (välj själv). Men men, vad man ska göra..

Eller, vad ska man säg.................


Aja..


fan fan fan fan

snälla snälla snälla!!

Såhär glad var jag

la
Såhär glad var jag igår. Mest för att det var säsongens sista grillning.

Mm
alla löven ner till marken ner till marken, alla löven ner till marken tralla-lalla (london brigdge nynna)

Ett steg utanför

Igår drog vi säsongens sista grillning a la Hjulsbrobadet, långt inne i skogen bland träd och löv. Det var mysigt. Sen gick jag hem, och la mig, tidigt. 23.00. Inte pjåkigt.

Idag är det den 10:e oktober, dvs 14 dagar kvar till Kultiration. Jag längtar. Igår bokades det boende inför den underbara dagen. Jag längtar massvis!

Snart börjar Sverige vs Danmark. Den ska jag kolla på. Och dricka bärs, det är nice, så det ska va. Hoppas de går vidare, för då får jag dricka mera bärs längre fram. Det är mys. Jajamän

Drömde en skum dröm i natt btw. Om Fredrik Wikingsson. Underbart, typ.

Ajaaaaaaaa.

Fredag! THAT´S AWESOME DUDE

Världens vackraste väder idag. Tack så mycket för det :) Sitter i skolän nu och haver mediepruduktion, vi har hållt på med att redigera våra tidnings artiklar som skall vara färdiga idag. Är inte riktigt färdig än men har tid för det senare idag.

Har inga planer för ikväll men party låter fränt. Uppdaterar mer senare för nu ska jag ut och löka.

Pzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzookzz


Hallå igen, hur är stan en sån här kväll i oktober?

What a lovely day, typ, eller inte fan har jag klagat iaf! Till en början har vi haft det soligt, fint, höstigt väder. Mycket uppskattat. Skoldagen flöt på rätt bra, dock försovning på morgonkvisten, men bättre att komma sent än att inte komma alls ;) hehe. Efter skoldagen så tog jag mitt pack och åkte hem.

Väl hemma så tog det inte lång tid förens jag gick och la mig, med sälskap av min lilla katti. Hehe, han är söt. Kröp under täcket med mig ;) Hehe. Jajamän. Blev att vila i sisådär 45 minuter innan jag hittade på något annat. När det blev tal om mat så kom jag in i trotsåldern, då inget dög för mig. Slutade med att jag tog en promenad genom skogen för att slutligen komma till Ekholmen, där köpte jag lax med spenat paj, cheese bollz och några bärs. Det är nice.

Nu sitter jag mätt och belåten, trött som ett halvt as och ser på hockeyn, LHC leder med 3-1 det är nice. Dock blir jag lika rädd varje gång då pappa skriker "NEEEEEEEJ" eller "JAAAA" det kommer nämligen så plötsligt, och han blygar ju inte med att ta i ^^


Ska nog gå och lägga mig snart. Sova <3

Jag hör det inrökta ljudet från en replokal vid tågstation

Blev lite plugg tillslut, kom på att jag även har engelska läxa tills imorgon, eller göra klart ett vocabulary häfte, gjorde de jag kunde, resten får jag väl reda på imorgon.

Börjar bli jäkligt tröt, lyssnar på Lasse just nu. Hans poetiska texter är sjukt värda. Kan verkligen relatera till många av dem. Iallafall.

Jag vill att något ska hända, jag väntar. Väntar även på att mina innersta drömmar ska slå in. "Så länge det finns liv finns det hopp" tänkte på det ordspråket förut när jag var ute och tog dålig luft, medans jag kollade på månen. Hoppas. Någon gång iaf.

Vem bryr sig om hur dagarna går? Dom vandrar som dom vill.

Men vad ska man göra. Helt sjukt att tänka såhär men om 100 år finns verkligen inte vi till. Tiden tickar. Klockan. Måste åstadkomma något här i livet, egentligen skiter jag i vad. Bara jag är lycklig. Men jag hoppas hoppas..





Where are you now?




Ohh, yeahh.
Where are you now
When I need you the most
Why don't you take my hand
I want to be close

Take my hand and walk with me, yeah
Where are you now
When nothing is going right
Where are you now
I can't see the light

So take my hand and walk with me
show me what to be, yeah
I need you to set me free, yeah yeah

Where are you now
Now that I'm half grown
Why are we far apart
I feel all alone

Where are you now
When nothing is going right
Where are you now
I can't see the light

Skön låt på kvälls kvisten



Ojoj ms. sleepy

Tja, väldans kort skoldag, bara fram tills 11. Sen bar det av till andra områden för att fotografera omslaget till el tidning. Efteråt drog vi en klassfika, nice. Dock blev alla helt förstörda efteråt, i tröttväg alltså, trodde själv jag skulle somna på plats, var inne i någon slags bubbla.

När jag kom hem gick jag och la mig på en gång, vaknade några timmar senare av att maten var klar, mäktans gott mamma hade lagat, nämligen pressad potatis och stekt laxfilé, whöj!

Nu borde jag verkligen, då menar jag verkligen göra klart religions frågorna. Men är det någon som har svårt att ta tag i saker så är det jag. Jaja. Får väl se hur det blir med den saken!

Vi hörs då

trötti
fräsch bild på en trött, klad tjej

I want you to want me

Tja!
Rolig, eller rättare sagt flummig skoldag, mkt kaffe och mycket glädje känner jag. Kan koffeinet fortfarande sitta kvar i min kropp må tro? Jag må tro så iallafall.
Efter skolan blev det en chai latte och ett samtal med li, me gusta! :D

Nu spelas det Håkan ur mina högtalare, bra snubbe det där.. HLK.

Vet inte.

The world is a .....

Jag vill ha körv- Nae. Det är lugnt kom jag på, men däremot vill jag ha glass ur frysen, får bli så. Om en stund börjar hockeyn, hoppas den hinner ta slut innan Andra Avenyn börjar.

Annars blir jag såhär arg
a

When they fight, they fight

Tjaa.  Jag är stolt över mig själv! Inget vilande efter hemfärd idag trots en galet trött Ebba med huvudvärk. Eller jo, jag vilade väl i 20 minuter kanske med katten, men jag somnade aldrig. Framsteg där.
Norrköping Norrköping Norrköping.
Intervju.
Ja.
Tar det någon annan gång. Hehe


Måndag, 5:e oktober

Godmorgon! Usch vilken jobbig natt, hade svårt att somna, låg mest och vred på mig kändes det som. Jag som trodde jag skulle somna på en gång efter gårdagens aktiviteter, men nej då hehe. Hur som helst är jag glad att det är morgon nu.

Idag börjar jag vid tio, har sovmorgon och det är nice. Samhällskunskap står först på schemat.. Om ni ville veta, för övrigt väntar jag på att kaffet ska bli klart (oh nu kom jag på att jag ska ta med mig en egen kaffemugg till skolan) och att mitt hår ska torka.

Dagens planer har jag ingen aning om, men antar att det blir att åka hem efter skolan, sen somna mot min egen vilja, sen vakna, titta på tv/dator. Men nae, bara för de ska jag åka hem, plugga och sen sova om jag nu vill de, eller ännu häldre göra något annat och sova ikväll.


Fait accomplit

Förut innan jag precis skulle gå ner och städa mitt rum så kom min brorsa och undrade ifall jag ville följa med till IKEA, svar: ja! Köpte en lampa jag har velat ha sen jag såg den första gången, lila och mysig :)

När jag väl kom hem vilket var för 3 timmar sedan så städade jag, fram tills nu typ. Har precis ätit upp dom där ostbågarna (som jag inte hann förut) och istället för det där kaffet fick det bli en cider, man kan ju inte få i sig koffein klockan halv elva på kvällen, hehe..

Men hur som helst är jag jätte stolt över mig själv att jag fick mitt rum städat.. Men jag skulle vara stoltare än stoltast ifall jag kunde ha det så här fint hela tiden.. Men ska jobba på det, det kommer väl med tiden antar jag..

städi
nice azz
ll
min nya lampa ;)

Dagens planer

Söndag idag, åt nudlar förut men alla ville inte gå ner i magen. Har en konstig känsla i magen, som om jag vore nervös över någonting, men vet ej vad hehe. Iallafall. Igår la jag mig tidigt, typ 00.00, skönt. Sov till kvart i 11 tror jag, så det blev många timmars sömn och det är nice hehe.

Idag ska jag städa mitt rum, med tanke på att det ser ut som det gör, sen ska jag även studera, göra klart övningsfrågorna till religionsprovet samt plugga lite svenska, om jag orkar. Men först ska jag dricka kaffe och äta ostbågar.

Igår var jag btw en snel flicka, jag följde med hem till min bror och agerade städerska. Fyfan vad jobbigt, men I did it.. Nu var det mitt rum som sagt. Skulle även behövas gå igenom alla mina lådor, men jag har en känsla av att jag isåfall kommer dra ner skiten på golvet och bli sittandes med en hög massa minnen, kolla på det, känna nostalgin, sen inte vilja slänga något.. Eller så.


Min längtan

Jag vet inte om jag sagt det tidigare, men jag längtar så fasligt mycket tills jag och Linnea ska till Göteborg senare i denna månad. Vi ska se Kultiration <3
Kommer bli så jäkla fint. Göteborg, höst och Kultiration, mm. Kan inte beskriva hur mycket de betyder för mig, och säkerligen massor andra.


Yesterday and today jajamän

Blev en väldigt bra kväll igår. Drog först på skåning fest med Li och Johanna i skägget, massor skåningar bodde där, höhö. Flummigt. Sen drog vi in till stan, lyssnade på pepp musik, drog in till Yngves och beställde en sån där kall öl jävel som alla har snackat om, ja den var kall och mycket god! Drog senare till Platens, bra kväll som fan! Ångrar inte att jag tog vinterjackan för den delen heller. Iallafall, träffade roligt folk under kvällen, och även Lisa.. Hehe. Mm
Tänk er, jag träffade Lisa! Fan vad coolt.
Fick skjuts hem av Michaela, vilket var mkt nice. Somnade gott.

Idag vaknade jag runt halv 11, trodde klockan var halv 7 eller något. Men icke sa Nicke (det var ju kul) och sen dess har jag bara kurerat mig. Och nu mår jag bra, eller ja typ bra! Eller föressten. Jag mår skitbra!

Igår så åt jag den sista jordgubben som mamma och pappa sparade till mig från växthuset, fatta en jordgubbe i oktober, det är inte nådigt. Den smakade för övrigt totally awesome.
slks
mjao
ssao
Har även kelat lite med katterna <3




Shuu leen

Hallå där fö fan! Helvete vilket underbart väder det är idag, skoja, men helvete vad fint väder vi hade igår. Sol! Det är gött det, även i onsdags var vädret great. Då spenderade jag och Linnea morgonen på utsiktsplatsen, soluppgång <3. Fan vad jag älskar det. Se sitt kära Linköping vakna till liv igen, den fina utsikten, platsen, sälskapet, musiken, kaffet o.s.v Fast allt :)

lal
la utsikta
aa
yao

Efter den trevliga morgon så vandrade vi ner mot Folkungavallen, där skildes vi åt olika håll, jag skulle ha friluftdag på folkungavallen och Linnea skulle någon annanstans.

aa
slsls

slls

slls
skks

öa

det var en soft dag, på kvällen drog vi till Clara i Motala, kvällen slutade med att vi stod i kö i 1,5 timme för att sen äta vidrig mat, sen gick vi aslångt hem. Hehe


Propaganda

Propaganda
De är vad dom sprider
Propaganda
Och jag ser hur vi lider av
Propaganda
För deras profiter
Propaganda
Här nere vi sliter mot
Propaganda
De vill få oss att acceptera all denna
Propaganda ja mass propaganda


Propaganda
På din radio och tv kanal
Propaganda
Ger oss inga val, nej för
Propaganda
Vänder dig och mig emot varandra
Propaganda, mass propaganda

Vad dom än säger
Glöm aldrig vem du är
Vad dom än säljer
Glöm aldrig vem du är
 
 

Marcus Berg <3

 

RSS 2.0