Governor Andy på Platens

Min bror skjutsade in mig till stan igår, vid 22.00 tiden ungefär. Då mötte jag Carl och vi gick vidare mot Hamlet. Sen kom även några av hans kompisar. Sen gick vi till Platens, i början var det inte så många där men en halvtimma senare var lokalen fylld av fulla ungdomar (mest).. Galen kväll, fattar inte att det jämt blir som det blir, menar inte att det är dåligt men men.. =) Sen när det var slut så tog jag och Fredrik taxi till honom, sov där. Vaknade upp första gången vid 06.00 (vi la oss vid 04.30) av att det var dags att gå upp för skolan, och Fredrik hade gjort kaffe åt oss :P Men jag var visst inte så lätt att väcka.. Sov vidare och gick upp vid 13.00 tiden istället. Åkte hem till mig hämtade lite saker sen drog jag till Resecentrum träffa Linnea, sen H&M mötte Emelie. Sen gick jag en sväng på stan. Ville köpa en t-shirt men jag hittade ingen.. När jag kom hem så sov jag ett tag (vilket jag inte skulle) och mamma väckte mig två timmar senare av att det var telefonsamtal, Niama i luren. Gick ner och duschade, klädde på mig sen började jag styra min kosa åt Ekholmen. Där mötte jag Niama och vi tog bussen till stan för att gå på bio. Vi såg I taket lyser stjärnorna (tror den heter så). Bra film, sorglig sådan. Det var inte bara jag och Niama som fick tårar i ögonen, nej det snyftades i hela salongen och någon grät verkligen..
Nu ska jag gå och lägga mig, snart iallafall. Känner mig sliten, vill bara vakna upp imorgon pigg och glad. Så man kanske kan göra något vettigt eller så..

Ameeen

Det är ju hopplöst.. Vad seg man är, inget bra flyt idag. Men men.. Skitsamma. Igår så var jag med Carl, vi såg på Twilight (jag såg den hos Niama förra veckan och fastnade för filmen på en gång), han hade inte sett den. Vi tog nåra bärs på den. Bra film. Som fan.
Idag ska jag vara med Li! Senare kommer Linnea till mig tror jag. Om vi skulle beställa biljetter idag (Vi ska till Barcelona!). Och ikväll ska jag gå till Platens med några vänner för Governor Andy spelar, en kompis till min kompis hade vunnit V.I.P dit på East Fm så då får vi följa med. Ska bli kul hoppas jag. Är dock så jävla trött. Imorgon lär jag förmodligen vara tröttare än jag är idag, men då är det ju helg..

Hörs!

Bra dag



Som ni hör på rubriken så har jag haft en bra dag! Dagen började med att jag vaknade ca 07.45, då skyndade jag mig med alla sysslor man gör på morgonen. Sen åkte jag till skolan. Första lektionen var Indesign, verkligen svårt (enligt mig), kanske för at jag är så glömsk av mig och glömmer precis allting, vad vet jag.. Sen var det Naturkunskap. Efter skolan så åkte jag hem. När jag kom hem så frågade min bror mig om jag skulle med han till stan, jo visst. Men det blev aldrig något stan. Först så åkte vi till pappas jobb för att kolla om fader vår var där, men nej han var i Norrköping och kom inte tillbaka förens 2 timmar senare. Då drog vi och käka mat, sen åkte vi till Resecentrum där Crille köpte sin tågbiljett mot Arlanda (han bestämde igår att han ska åka till Thailand på söndag helt själv). Sen så drog vi till pappas jobb igen och väntade in honom. Det är alltid kul att komma tillbaka dit, det är hederligt där, folket är schyssta och så vidare. När kände att vi spenderat för mycket tid där så drog vi vidare mot nästa plats, Ljungsbro. Jag träffade Kevin (Min brors son) idag :D Han har vuxit så mycket och är så himla söt, han lekte hela tiden, med sina bilar, leksaker, kurragömma, med skivor o.s.v. Fett söt verkligen. Nu sitter jag här hemma. Väntar på att något bra på tv  ska börja. Ikväll är det där pogrammet om svenskar i Thailand, det är kul att se på! Igår beställde Crille sin biljett till Thailand, som jag nämnde så åker han på söndag och ska dit ensam. Det låter rätt modigt, han tog inget avbeställningskydd och har inte heller bokat hotell. Han vill se vart han kommer och inte bo på samma ställe hela tiden.  Kommer bli rätt tomt utan honom i två veckkor. He-he. Jag är trött, ska bli skönt att sova sen. Yes fan, då somnar jag på störten skulle jag tro.

Imorgon blir det kul iaf.. Hörs då eller nåt!

Usch

Idag känns det bara fel.. Jag vet snart inte vad jag ska göra längre. Vill bara fixa det här, det är min dröm. Jag vill inte att det ska bli på något annat sätt. Hur som helst så snackar jag om mina dåliga vanor, att jag aldrig kommer upp ur sängen, dvs att jag missar mycket i skolan, att jag inte orkar plugga gör ju inte saken bättre.. Men nu hur som helst så är jag hemma (förstod ni säkert på en gång) nu, och jag har tagit in en stor sopsäck där jag ska rensa massa kläder, seriöst, mitt rum kan jag inte vara i längre. Jag får sån otrolig ångest av att se massvis kläder ligger utspridda på hela golvet, allt från smutstvätt, rena kläder till gamla kläder som jag inte orkat slänga, men nu en gång för alla så ska jag det. Sen ska jag städa mitt rum också, damsuga golvet, ta bort allt skit, putsa på alla dammiga prylar, ta bort allt jävla skit på mitt bord (från gamla ölburkar till kortlekar,godispapper,usb,bustabeller,skivor,smink o.s.v). När mitt rum är hemtrevligt så ska jag sätta mig ner och plugga,plugga och plugga. Har två uppgifter i svenskan att göra, sen en jobbig spanska läxa. Men det ska bli done idag, det ska det. För imorgon ska jag vakna upp och tänka "fan vad bra dagen har börjat och det kan bara bli bättre" Och innan jag somnar ikväll så ska jag be mamma bädda min säng med nya lakan, de få gångerna man vill lägga sig i sängen tidigt är ju när man har något att se fram emot, haha..

Tänkte visa några bilder som togs i skolan igår.



Jomme, Elli och Matte, haha kolla Ellis min!


Jag i Max nya glasögon.


Max på Media lektionen.


Jag på Media lektionen. var sjukt trött och varm.. Inget vidare


Jag målade lite då. Är han inte zöt eller? Erkänn, fniss


Chris Brown, you wanna sit down?

DAGENS Vill ha: En rolig fest att se fram emot och Barcelona
DAGENS Klädsel: Mjukisbyxor, t-shirt, tröja.
DAGENS Smink: Det vanliga.
DAGENS Frisyr: Utsläppt
DAGENS Händelse: Måste nog ha varit i klassrummet när Matte och Max kasta klockan till varandra
DAGENS Låt: Svårt att välja ju.
DAGENS Planer: Inga planer, sova senare
DAGENS Saknad: Tindra <3
DAGENS Dummaste: Att jag har varit sjukt trött idag, det är dumt och inte alls kul
DAGENS förvånade: Hur det går så lätt för vissa
DAGENS Behov: Inget behov idag
DAGENS Bästa: När jag kom hem från skolan och visste att jag kunde sova :D
DAGENS Köp: Inte köpt någonting, eller jo. En kebab på Hakepi
DAGENS Humör: I morse så var jag asflummig, jag garvade som fan och frågade folk i klassen "vad hade ni gjort om" (det säger jag bara när jag är glad, trött, eller flummig) och satt och garvade som fan. Sen blev jag nog för trött för då var det inget trevligt längre.

Hellu

Usch vad trött jag är idag, varför gick jag upp så tidigt när jag kunde fått sova i sisådär en timme mer? Knas.
Är i skolan nu, känner mig sjukt trött, varm i hela kroppen och så. Inget bra flyt på mig idag.
Snart ska vi ha media. I 2 timmar, och nej jag är inte sugen på det. Jag vill bara åka hem och sova, för det skulle jag behöva.. Behöver komma in i rätt balans.

Snart är januari över iaf, tur det. Vi kommer sakta men säkert ett steg närmare våren för var dag som går. Det tycker vi om. Behöver värme, och framförallt sol för den får mig att må bra. Yes dude, så är det.


Lite uppdatering

Det skadar aldrig att uppdatera en lördag kväll om man inte har något bättre för sig. Hehe
i torsdags så var jag, Linnea, Li, Carl och Elita och Albin på L´orient och dampa låss till Governor Andy! Träffade annat folk där, en galen rolig kväll. REGGAEPROFIL, that´s good shit. På natten gick jag och Linnea till en kompis och sov där.

Igår när jag kom till skolan var man helt förstörd. Så efter matten så åkte jag hem, och sov till sisådär klockan 14.10. Då var det dags att börja tagga upp sig för en ny kväll. Så när kvällen nalkades in gick jag till Hydro, fyllde på mobilen och sådär, sen tog jag bussen till Johannelund där jag träffade massor roligt folk. En sjuk värd kväll var det, roligast på länge enligt mig själv! Jag gick hem ca 06.15 i morse.
Idag har jag varit så himla trött, varit på mitt rum hela dagen och bara sovit och suttit vid datorn lite.
Nu väntar jag på Carl som skjutsar sin syster till stan, sen kommer han hit med öl. Och det ska bli trevligt.








Igår





Nu kom Carl, vi hörs

PAUL


Ge mig han! Fyfan vilken söt unge med tallang.. Öron och ögon godis, hehe.




HAHHAA och den här videon kan jag inget mer än att skratta åt! Fan vad kul, haha! BOB, ED! HELP!!
Idag är jag på årets bästa humör, och det är visst årets bästa väder, än så länge. Två prickar i en smäll :D

Rubrik

Tjena. Jag är trött. Väldigt trött, men det kan vara en fördel ibland att vara det, för då är man flummig och skrattar åt nästan vad som helst. Väldigt roande.
Helgen bestod av chill, utgång och ingång. inte den bästa helgen men det kan jag ju inte påverka nu.
Sov hos min bror i Ljungsbro igår. Det var kul..
Idag ska jag till Norrköping med Lina. Hitta ett billigt linne där på rean i fredags, hoppas det finns kvar.

På torsdag blir det Governor Andy på L´orient, jag är peppad

Torsdag

Idag är det torsdag. Det är det inte om timmar, nej för då är det fredag. Jag tycker om fredagar!
Idag tog min kära vän Li körkort! :D Grattis som FAN till dig Li! :D Så himla glad för din skull! Yeahh! :D
Och idag fyller en annan kär vän till mig 19 år, Niama! Grattis tabbon!
Annars då? Jo...
Idag när jag åkte buss så var det min och Lis "favorit" buss chaffuför som körde, en kurd som har hälsat på oss i ca 1,5 år. Han är fett skön asså, kommer alltid ihåg en även fast det var månader sen man ser han. Haha kul ju

Äsch dags att sova va? Trött ju.

Vilken vacker dag.

Igår så tappade jag bort mitt busskort på vägen hem från stan, vilket jag är rätt så tjurig över mig själv! Kunde inte göra något annat än att gå till rektorn idag och köpa ett nytt, då får jag utnyttja det mer också.. Det här är verkligen 3:e gången jag tappar bort mitt busskort, under min gymnasietid. Altså en gång per år. haha, fifan.
Men trots det så var det såhär jag kände: Solsken och glädje, hopp om lycka i luften. Bra var det.


Min tröghet kan man ju diskutera btw. Fast inte idag! Nu är jag galet trött. Efter maten så gick jag och vila, men bara en liten stund, somnade knappt. Stolt! Sen vi (familjen) på Semestersvenskar och Solen i Ögonen, Lars Winnerbäck dokumentären. En bra kväll, ja visst.

Imorgon fyller Niama (även kallad Tabbon) år! 19 år fyller den jäveln och den här gången ska jag komma ihåg att gratta dig på rätt dag! ;) Snart ses vi Nemmas :D
 
Ska ta mig något gott att dricka, sen en rökpaus. Sen blir det fan sängen. 

Dagen

Fan vad trött jag var när jag vaknade i morse! Stolt över mig att jag gick upp och kom med på den bussen jag hade tänkt mig!
Har varit en skön dag, buss, vacker utsikt, soft, bärs och gott sälskap-.
Efter skolan så mötte jag Freddy och Muffe och även Ola en liten stund. Vi drog runt  lite vart som i Linköping och slutstationen blev hemma hos Eddie. Där blev det soft, Family Guy m.m
På hemvägen mötte jag Linnea spontant, och då fick det bli utsiktsplatsen by night! Vackert och damp

Känner att det är dags att sova, snart. Men innan jag somnar ska jag lyssna på världens skönaste låt för tillfället och dampa lite.
Vi hörs då


fin utsikt

gott

Freddy

Eddie och Muffe

Linköping

Tjabba

Igår innan jag somnade fick jag ett ryck, jag fick för mig att jag skulle städa mitt rum! Så nu är det gjort. Så då utnyttjade jag min engergi på ett sätt. Även fast jag somnade sent så vaknade jag endå skapligt pigg idag!
Idag var det skola, fick nya scheman och sådär.. Spännande, slutar en timme senare någon eller några dagar i veckan, men det kan jag leva med, haha!
Efter skolan så satt jag kvar med Lise och Linnea. Sen skulle jag och Lise ta bussen till Netto. När vi står på Resecentrum och fryser och ser att ingen buss mot Netto går förens om ett tag så fick vi den spontana idén att vi skulle ta pendeln till Norrköping. Så det gjorde vi, tog sedan spårvagnen till stan och gick runt där, slutade med käk, sen en sväng på Ica.
Kom hem för sisdär en halv timme sedan. Längtar tills det är dags att sova, ska bli skönt.


Jag åt nyss och är mätt!

Tjena. Det var ju faktiskt igår! Vad görs då? Själv så sitter jag och lyssnar på musik, känner mig ganska engergisk idag. Känner mig rätt pepp till ingenting särskilt. Är inte det rätt bra? Det är när jag har detta humör jag borde utnyttja mina egenskaper till max. Det är då jag kan åstadkomma nåt, eller va? Det där sista skippar vi.
Igår så var jag i Ljungsbro och jag kom hem därifrån för några timmar sedan. Drack bärs gjorde vi och sen gick vi ut på promenad innan vi skulle sova. Det var då jag fick idén att jag skulle hoppa upp i ett stort träd. Lovade mig själv att jag skulle klara att komma upp på grenen. Liksom om man tänker typ såhär: Om inte jag kommer upp på grenen så kommer jag dö, då är det ju klart att man ger sig fan på att komma upp på den där grenen. Så där står jag, gasar i backen och springer, tar sats och hoppar, klättrar och sådär. Och helt plötsligt, så är jag uppe på grenen :D
Hängde även upp och ner, fyfan vad illamående jag mådde då, höhö!

Vi har fått ett nytt schema i skolan och om jag fattade det rätt så börjar jag från och med nu 12.00 på måndagar! Det kallar jag bra början på veckan med sovmorgon. Ring ring, dags att vakna.
Nu kanske jag borde utnyttja mitt välmående med att göra något. Men jag vet inte riktigt vad. Så jag skiter väl i det. Om jag inte kommer på något annat.


Måste även tillägga att jag verkligen älskar vattentornet! Och Linköping med såklart, det är endå väldigt hederligt här. Jag är glad att jag tillhör Linköping. Den här staden kommer alltid äga en stor del av mig. Vart jag än kommer bo i framtiden så kommer jag någon gång återvända tillbaka till min kära hemstad.

käften ja kuttar söndereeey

Igår förstår ni så var det en jävla flummig dag, jag var på så himla flummigt humör. Gick runt och skrattade/log för mig själv ungefär hela tiden, och jag tänkte bara på en sak. Fyfan vilken tabbe asså. Inte att jag skratta. Nej utan det jag skrattade åt. Nog om det.

Igår var jag bara hemma, sen kom Carl och Adam hit. Vi kollade på tv, drack några bärs och så. Senare kom Max  då åkte vi till Börjes brygga och chilla lite. Sen vart det Bille Rude Boy haha. Flummigt var det! Sjukt glad var jag.

Idag vaknade jag med ett glatt humör och gladare blev jag när jag såg att klockan inte alls var så mycket som jag trodde den skulle va. Vi har gäster nu. Pappas syster från Tranås är här och hennes man. Mamma lagade Flygande Jacob, det var gott. Snart blir det efterätt :)


Älskar att titta åt det hållet.


Dom senaste dagarna

Har inte skrivit här i på några dagar. Då kan jag lika gärna göra det nu innan jag blir allt för trött och somnar..
Mycket som har hänt på kort tid. Ever changing.
I söndags så var jag ute med Linnea i Tinnerö. Det var runt -17 och vi var ute i timmar. Fick mig en lång promenad, och blev allmänt glad. Sen när jag kom hem blev det att göra sig iordning, dricka några bärs och sen ta bussen till Hejdegården för att dricka öl med Linnea, Erik och Micke. Det var soft.

I måndags så sov jag ut, sen var jag med Freddy och Muffe. Vi var i Ekholmen, sen drog vi till diverse ställen. Buss 4-life asså, haha. Senare på kvällen gick vi hem till Freddys kompis Ola.
Jag har då inte den blekaste aning vad jag gjorde i tisdags, förutom sov då. Var nog bara hemma och chilla, skulle jag tro..
I onsdags var en jobbig dag. Min älskade hund, Tindra vilar nu i frid. Hon fick leva 15 år. Det är mycket för en hund. Så du fick ett långt och bra liv. Du har det bra nu i himmlen och jagar harar.. <3 Men även fast jag vet att du har det mycket bättre nu så står jag inte ut med tanken att veta att jag aldrig mer kommer få se dig. Det är det som är jobbigt. Me love you.

Senare på onsdagskvällen kunde jag inte sitta hemma mer. Jag behövde verkligen komma ut och tänka på annat.
Så då gick jag till Ekh och mötte upp Linnea, vi drog in till stan och sådär. Sen träffade vi Freddy och Ola. Vi gick en promenad. Slutligen hamnade vi på resecentrum och värmde oss i värmerummet på spår 2. Satt där en stund, sen kom Muffe och gjorde oss sälskap.

Igår (torsdag) så var det skola igen då. Rätt så slappt med temavecka som vi har, så hela den här veckan har vi jobbat i grupper. Nice. Jag följde med Linnea till stallet också.
Efter skolan så drog jag hem och vilade ett tag. Sen drog jag in på stan och mötte Muffe och Freddy. Vi hoppade på 1:an och drog till Linnea där Ludde, Axel, Ari, Niklas, och Lillen och Maria  var. Senare på kvällen kom Lise också! Chillade där hela kvällen och sov där.


I morse när vi vaknade så chillade vi och sen så gick vi mot Preem. Köpte lite nödvändheter och sen gick vi till Utsiktsplatsen! Det var grymt fint väder ute, så man vart ju inget annat än glad.
Har varit as flummig idag, skrattat as mycket. Så det ska va ju..


 



 





2008

Ännu ett år är gånget. 2008 finns inte mer nu, det ligger i det förflutna, vi kan inte ta på det, inte heller gå tillbaka, bara minnas det, som det var, bra eller dåligt.
 
januari: 

Det var nyår och den spenderades med Li, Inez, Freddy, Simon, Kim, Krumme, Hampe och Streggan I Ljungsbro och sen blev det stan.
li,ebba inez

Niama
fyllde 18 år och det blev fest
jaajaja


Jag lärde känna Flora utbytesstudenten från Frankrike, vi hade en galen rolig tid.
"Seriously I want to bring your fox to France, I love it"  Haha
jag, räv och flora


jag log

jag



februari:

jag hakade Inez, Farre och Sia till Stockholm. Först blev det shopping, sen drog vi förbi dem flesta förorterna och avslutade kvällen med bowling på Heron City. En kul dag!
så

Britta
fyllde 18 och det skulle firas
Britta
arrå

Även Mona fyllde år och det blev fest
mona

det blev ofta fik på budget-fiket (det vid Hemköp haha)



hejhej, jag
ebbba

Mars
Ny månad och solen började komma fram allt oftare, dvs jag blev en gladare person.


Min namnsdag


Jag, Inez och Flora drog på fest i Tannefors.


där en galen ryss bodde!


det hela var väldigt flummigt


Vårtecken!


April

Jag haka Sarah till Danmark på Konfirmation!


danmark

det blev en hel del fylla så vi klarade oss ett bra tag utan akohol framöver, hehe


Men det var ju lätt värt det, både Justin Timberlake och Sanna Nielsen var där ju,haha



drog även ut några gånger till Norrköping, där satt vi bland alla stenar intill havet och bara chillade, lyssnade på musik och lät själen få ro.


Niama och jag hade IV-val tillsamans (Möte med tro och Religion) och åkte till Sthlm med våran grupp


Vi besökte b.l.a Hare Krishna och åt på Govinda


Blev också en sväng förbi Moskén på Söder


Maj

Det började bli vår på riktigt


härligt var det


drog till Vadstena med klassen och åkte tåg


och drömde mig bort.


I slutet av maj så åkte vi och körde Gocart med klassen på idrotten, det var första gången för mig och hur det gick kan vi ta en annan gång, hehe =P


Jag var även på dop I Sjärnorp då Kevin (min brors son skulle döpas)





Juni
Sommaren hade börjat och det var väldigt varmt ute, låg oftast och njöt av den härliga solen, eller åt jag en glass. Det är så det ska va ju


Jag och Linnea drog till Norrköping och chilla i parken och lyssnade på skön musik!



En annan dag så drog vi till parken och det var så chill att bara sitta där med gott sälskap och softa





På kvällen blev det....fest!


På utsiktsplatsen med dessa

Tidigt på morgonen så cyklade vi till Korpvallarna där 9orna på Munken övernattade innan dom skulle ha skolfotboll.



Haha vad höll vi på med! :P
 
Vi sprang genom en vattenspridare också.


Sen kom skolavslutningen. Möttes vid Scandic på morgonen och tog oss något glas för att fira det kommande sommarlovat, jag, Linnea, Inez, Ebba och karin
Sen efter skolavslutnigen så bar det av till Elli för att fira att hon tagit studenten! :D


Och på kvällen blev det fest!


chillade vid ån med Li och kaffe =)


jag började sommarjobba



Juli

Dagarna bestod av jobb och på kvällarna brukade jag njuta av friheten och livet.


Vi smög för första gången, det var så jävla kul


Slutade jobba lagom till Linneas födelsedag och fest. det var kul det!

det var inte ovanligt att man vände på dygnet.


jag chilla också en hel del vid poolen med bra musik och en bärs i handen

Augusti

farmor passed away.


jag och Linnea smög ganska flitigt runt Linköping, vi fick damp av 2 låtar som Australia & Lkpg


jag började gymnaiumet på nytt. Då på Infokomp


Och första veckan avklarad slutade med att  Martin hade sin födelsedagsfest! Det var grymt!






Den 28:nde Augusti så var jag och Linnea på Lorien´t där Governor Andy spelade, det var en kväll jag sent, kanske aldrig kommer glömma.



Dagen därpå ville jag bara bli räddad. Linnea vet varför. Hehe


September

Fint väder ute, i september så hände det väl inget speciellt förutom Lis födelsedag, var på Utsiktsplatsen med Linnea, farmors begravning bland annat.


Linnea och jag sov över hos Lise en dag i början av september, det var bulleribulleribock, kul!


En annan gång var jag, Linnea och Li i Lambohov med Ludde och Muffe. När vi skulle åka hem blev den här kvinnan på bilden ett störande moment, kan ni se varför?


Utsiktsplatsen innan skolan.




Jag tog farväl av min farmor..


Hängde i Ljungsbro med Simon och Freddy


September är ju en svampmånad. Därför begav jag ut mig till Kvinnebyskogen och hittade dessa, hehe


Li fyllde år så vi firade henne med utgång! Jag sov där den natten och när vi kommer hem så möts vi utav att Johan (hennes bror) ligger i mogonrock vid brevlådan, haha asså fyfan vad kul det var!


Oktober

Det börjar bli mer höstigt kallt men så himla vackert, hösten är speciell.


Och jag började hänga allt mer i Ljungsbro, det var då jag fatta tyckte om Häggna



En tidig morgon drog jag och Linnea till utsiktsplatsen igen, vi hade med oss frukost och så. Det var så himla harmoniskt. Verkligen Melomel






En annan gång tog jag och Linnea bussen mot Ekängen för att sätta oss vid vattnet, det var också fint.



Jag jobbade i slutet av oktober också, på pappas jobb.



November


Grattis Simon 18 år


Harmoni i Tinnerö


Jag, Freddy och Simon gjorde vin


Den 27:de far jag och Linnea till Göteborg för att se på Kultiration(!!!)



Vi gick på Jul på Liseberg också!



På kvällen så drog vi till ett jätte hederligt berg med en fin utsikt.


Sen gick vi in och såg på Kultiration igen! :D Det finns inga hederligare än dom. Jag är så tacksam över att jag har fått se dom, mina idoler. Det var även den helgen jag verkligen insåg hur hederligt allt folk i Göteborg är och hur fin staden är.

Kultiration <3


December
Spelning på Skylten, Governor på Lorien´t,  Åkte runt i Albins bil, haha
§Julafton, Nyår..

Den 4:e december så var jag, Li, Linnea, Albin och Elita hos mig och förfestade, sen drog vi till Skylten för att se lokala hiphopare uppträda.
Och efter det blev det Skylten. Dock slutade det inte så bra, så: jag, Linnea, Freddy och Martin gick hem till Martin, sov där.


Dagar börjades räknas ned



Helt ärligt så tog jag knappt några bilder i december. Men på Julafton var jag hemma med familjen och på nyår var jag hos Linnea med lite schysst folk! 2008 kommer jag aldrig glömma


RSS 2.0