Dennis 18 år!

I fredags så var en av de roligaste dagarna på länge! Dennis 18 år fyllda står för förfest hemma hos hans syster i stan! Super till lite va, senare bar det av mot Pitch Black. Fett ställe faktiskt! Inte nog med det, första intrycket jag fick av stället var "är det fest eller?" när vi kommer dit sitter de bland annat ett gäng i ett bord och skriker "bärs bärs bärs" till takt med musiken haha, yes! Träffade jätte hederligt folk som man inte brukar träffa. Konkan, Ari, Ludde bland annat sen en massor andra folk man inte festat med på hur länge som helst.
Kvällens tabbe stod jag för antar jag, eller kanske borde jag säger kvällens tabbar. Står ute och tar en pinne, det är jävligt halt ute va. Jag halkar omkull på arslet, ajsing.. Pinsamt! Kommer ut senare under kvällen, och jag lyckas, lyckas att göra samma tabbe igen, och på samma ställe dessutom. Fyfan vad pinsamt. Blev att ta en bärs för att glömma. Lyckades jag? Ja för ett par timmar eller så. Igår påmindes jag. Idag med.

Har varit hur trevligt som helst i fredags. Dock vaknade man inte upp till en trevlig nyhet igår, jordbävning och tsunami varning i Chile, i Lises paradis! Har varit hur orolig som helst, en fet klump i magen. Usch, vad orättvist och att befinna sig i en ovisshet av att inte veta om ens kära vän som befinner sig på andra sidan jorden är i fara eller ej. Riktigt jobbigt var det. Men fick höra att Lise mådde bra sen. TACK! <3

I går kväll gick jag till mannen som jag inte har fått träffa på en vecka pga körtelfeber. Jävla körtelfeber! Dock mådde han lite bättre igår, bara en massa trött så jag fick träffa han en stund! Värt! Vi såg på melodifestivalen och myste lite. Mysigt.

Idag vet i fan vad som skall hända. Mitt rum ser förjävligt ut, och i morgon börjar skolan.. Awesome

dennis 18 år

ddennis 18

dennis 18 år

dennis 18 år

Dennis 18 år


Dennis 18 år

Dennis 18 år

Dennis 18 år

Bilderna snodde jag av Dennis :) Nice kväll. Herrå



Solen skiner och smälter våra kalla hjärtan

Idag när jag vaknade och kollade ut genom fönstret så såg jag att solen skiner över Linköping stad. Hur underbart fantastiskt är inte det?! Jag är jätte glad, och inte nog med det. Det är bara -3! Så jag antar att det måste vara skapligt varmt med solen skinandes på en. Så jag funderar på att ta en promenad (kanske iallafall, okej någon bad mig göra det) eller varför inte sätta på en kopp kaffe och sätta mig med jacka, mössa och vantar och njuta av den härliga solen skinandes i ansiktet? Mmm vad nice.

Hur som helst ska jag snart gå upp och käka lunch. Icas kebabpizza med Ekholmens pizzerias kebabsås som blev över sen igår. Kan bli gott, kul ju.


Här kommer en tung låt btw, lyssna på den! Peace


Känner mig kreativ, eller?

Sitter på rummet, lyssnar på Hoffmaestro, runt mig ligger mängder av papper, en fet rapport jag ska göra till en nyhetsartikel, en artikel jag ska sätta några rubriker på och skriva två ingersser på.

Älskar skolan. På riktigt.

Puss

Onödigt inlägg, jag vet.

Paus

Tog en paus i studerandet då jag inte kan göra samma sak hur länge som helst. Det är nice att ta pauser, men det svåraste med att ta en paus mitt i för mig är att det är svårt att gå tillbaka till arbetet sen. Så det gäller att ha självdisciplin! Men det går nog.

Kan inte sluta tänka på sommaren. Jobba, festival och Barcelona vore fett!

lla
mju

En vänlig grönskas rika dräkt!






I dag ska jag

Som sagt ta tag i mina skoluppgifter som jag ligger efter i, kommer kännas helt fantastiskt i kropp och själ när jag är färdig med dem och kan ta tag i nästa grej.

När jag är färdig så ska jag unna mig en stor kopp kaffe, eller vänta.. Den kanske jag borde ta innan jag pluggar? Hmm. Och en pinne också. Det känns jag värd faktiskt.

Det är ljust ute idag, solen skiner och det snöar :)

mm
sommarkvällar.
ksk
chilla i gräset
blommor  grönska  sol
äppelträdet är i blom
trädet

Känns lite långt borta när det är typ hur mycket som helst. Men jag försöker ta vara på vintern som faktiskt är hur vacker som helst, men kan även ana hur mycket jag och många andra kommer uppskatta och sätta värde på våren när den kommer hit.

Okej, äta nu, kaffe, sen plugga, pinne, kaffe. Låter prima!


Lazy monday

Otroligt seg dag. Vaknade för första gången klockan 6 i morse, törstig som attan (fult utryck(törstig som attan haha)!) och hostade som tusan (låter lite bättre kanske) och kände mig lite sjuk sådär. Men efter att ha besökt vattenkranen gick jag tillbaka till sängen och somnade om. Helt fantastiskt. Vaknade därefter up vid 11 någon gång. Och dagen har bestått av att dricka te, äta, sitta vid datorn och se på tv.

Jag saknar någon. Väldigt mycket. Vem kan det vara? Ja vem kan det vara, hehe :) Saknar dig. Ville bara skriva DET. Fattar ni? Bra. Tänkte väl det.

I morgon ska jag ta tag i diverse skolarbeten, göra klart dem och sen njuta av lovet, på riktigt. Okej snälla Ebba (ber till mig själv?), ta tag i ditt liv och gör detta, jag vet att du kan! Yes I can. Jag fixar det här, det är lugnt va.

Så ska det låta!



Hej!

Jag har ont i huvudet, har tung andning och torra läppar fryse även lite och känner mig rädd . Eller rädd kanske är fel ord, men ett obehag, så känner jag jämt jag har minsta lilla sjukdomen. Hypokondrikern. Tur att det inte är värre för då hade jag väl fått panik på köpet..

Har precis sett på Yes Man, den är jävligt bra. Pepp! Är dock så jävla hungrig nu, helt stört. Skulle vilja ha en stor fet kebabtallrik från kebabbaren eller Hakepi, men egentligen går det bra med inpricipt vad som helst azz. Hehe.

Ha det så bra. Nu ska jag nog lägga in en saftig bagett i ugnen, om nån inte skulle förbjuda mig till att inte göra det så skulle jag ju inte det. Om ni ville veta.

Ha det bäst.


Sportlovet har börjat

Klockan är  14.37 i skrivande stund, and what does that mean? Jo that means we have just got holiday! LOV dessutom, eller aa ni fattar I guess.


Sitter I skulään och lyssnar på Basshunter – I Promised myself. Grym låt. Nej jag är inget big fan om him BUT I do like that cover he has made. Lite weird kanske men jag gillart. Fan vilken bra låt! Men han är cool ju! En cool grej om  Basshunter, i somras träffade jag en kille på krogen som har varit bästa vän med honom när de var små, haha slå den ni! Så jävla coolt azz.

Ikväll ska det drickas bärs, lyssna på Basshunter och äta popcorn med trevligt sällskap. Längtan drar mig sakta framåt.

 

Weoho. Allt för mig. Snart bär det av till Svettsture för att inhandla nödvändiga grejer.

 

 pz out


And I cannot guess what we'll discover

Hejhej!
Sovmorgon till 12 idag, det sitter som en pärla på ett halsband! Och inte nog med det, efter de två lektioner jag har att medverka under idag så är det sportlov efter dessa! Och det känns ju helt underbart fantastiskt om jag får säga det själv.

Under lovet har jag bestämt att prioritera skolan, ta igen diverse saker som jag måste göra. En klok Niama gav mig det rådet (som jag inte hade tänkt på hehe) att plugga igen alla missade saker under lovet för att sedan komma tillbaka och inte ligga efter i något. En bra idé från en vis kvinna! Och tänk att inte ligga efter i något då vårsolen tar vid..

pz out


Jag vill på festival

Nu


aaaah

wojoso

Tjena!
Mitt rum är städat. Im so proud of myself! It looked like crap before so it had to be done. And to talk about something else, I like to switch between english and swedish, just to make you internationals readers understand what I'm saying :) Hhaa just kidding, asså jag har inte ens en näve med läsare ifrån Sweden, så att jag skulle ha någon läsare utomlands så vore det helt otroligt. Hehe

Jag och Oscar brukar bara prata engelska med varandra typ hela tiden, för vi tycker det är så skoj så? Och det har nu smittat av sig i mitt skrivande, eller kanske jag bara hade lust. Vet inte alls. Bryr mig egentligen inte.

Jag är trött. Men det betyder att jag hopefully kan sova gött ikväll, och det är nice.


Ljusparty

Igår vankades det ljusparty i Boxholm! Nathalie hade det. Fyfan vad goda doftljus det fanns! Herregud alla dofter, hounungsmelon, jordgubb/rabarber, axe haha. Bland annat. Mycket trevlig kväll va!

Idag är jag trött. Och trött. Lite kall också, och trött. Ja. Det är ingen höjdare men det är ljust ute, så om jag går ut en sväng (som att gå till bussen) så blir det som en ljusterapi som mor min sade. Hehe.

JA!


Så är det med det.


Hörs

Alla hjärtans dag

Idag har det varit Alla hjärtans dag. Mysig dag med en mysig person, får jag allt ta och säga. Har myst lite va. Mysigt värre. Ja. Nice och man tackar!

På tal om något helt annat. Jag älskar Linköping! Av hela mitt hjärta. Den här staden är bland det finaste som finns. Här har jag mina rötter, min familj, vänner. Känns helt fantastikt att jag är född här. Är så glad över alla människor jag har lärt känna här. Allt bra folk på ett och samma ställe. Och alla ställen man vistats i, Hjulsbro där man har bott i hela sitt liv. Ekholmen där man har chillat en del softa dagar i skateparken t.e.x, eller I Vidingsjö där man smygit runt. Vattentornet har man även skådat, som betyder så mycket för mig, och en massa andra också. Domkyrkoparken, Ån. Tinnerö, och så vidare. Staden är inte den största, den är helt lagom. Men den har verkligen så många olika sidor för alla personligheter. Man kan hitta något som passar alla här...

Okej detta inlägg blev rätt flummigt kanske. Men jag ville bara berätta. Och en sak som är värd att nämnas är att jag är sämst i världen på att formulera mig. Så att ni vet. Men jag fattar ju själv vad jag menar iaf.

underbara stad
Underbara Linköping. Bildens kvalitet blev dock sämst när jag laddade upp den här. Synd, meen men. <3

The heartbeat and my bare feet against the floor

Tja!
Igår var det röj. Jag och Oscar satt här hemma och hade det trevligt med lite bärs och bra musik. Senare kom Hannah och Linnéa hit. Galet! Eller hur? ...Eller?

Idag är det inte lika röj, eller alltså mitt rum ser förjävligt ut, orkar inte städa, fast jag vill få bort all skit som inte skall vara där, så I guess I have too.  Mitt huvud och kropp säger åt mig att jag ska chilla dock. Maybe I should..

Var och handlade Cheez Ballz och en Cola i Flamman förut. Fyfan vad underbart fint det satt vill jag lova.

Här kommer en jätte bra låt. Lyssna på den!

Friska Viljor - Manwhore


Soft

God lunch! Sovit gott har jag. Ätit gott har jag också! Färsk pasta, tortelini (ingen aning om stavningen men det spelar ju endå ingen roll, vill bara noticera). Nu är jag mätt, men inte som en plätt. För plättar är väl inte särskilt mätta av sig, de får ju aldrig äta något den korta stund på jorden de faktiskt är plättar. Jag menar när de är stekta läggs dom på någons tallrik. Och i vissa fall så slängs dom i en papperskorg eller ges till någon tiggande hund. Så när får plättar äta? Don't get it.

Igår träffade jag Niama och Inez! Vi var hemma hos Niama och kollade på film, Trubbel i paradiset samt Linje 1-2-3 kapad. Det var länge sen jag såg på någon film. Ja de var bra, jag brukar inte vara så förtjust i thrillers, men den sistnämnda var faktiskt bra.

Idag ska det bli kul. Bärs och pulka, bra musik och annat gött. Det säger jag sällan nej till. Najs azz!

<3

Pepp

Idag är jag så oerhört pepp, glad. Helt fantastiskt! Och jag tror inte det beror på att det är fredag idag och att jag inte har någon skola.
Jag tror det beror på något helt annat. Jo att jag känner våren i luften. Hur är det möjligt kanske ni undrar, när det är en meter snö utanför dörren, jo att solen skiner så ofta nu för tiden när det lider mot vår (istället för jul, varför säger man lider btw?) och det blir mörkt sent nu på eftermiddagen, eller ja senare än för en månad sen iaf.
Min kropp blir piggare och min själ blir gladare och har lättare att blicka framåt. De är fina tecken må jag säga!


peppans

underbart

I want flowers and sunshine

Danmark var trevligt, stolt över oss som hittade. Coolt. Lite kallt dock, men va fan kunde ju ha tagit på mig varmare kläder så det är väl mitt egna fel va. Blir att åka ner dit igen så snart det har blivit varmt, helt fantastiskt.

Sitter i mitt rum nu och tänker på blommor. Jag vill plantera i massor, nu! Solrosor, citroner, sallad, grönsaker och blommor såklart. Se hur de utvecklas från frön och hur de växer upp och ger oss grönska och en begagligt ljuvlig doft.

Vackra saker.

nammolb


Rivers of Babylon

Packlista

  • pengar
  • hotell papper (who we are eller vad man ska kallat)
  • tandborste
  • kläder
  • strumpor & underkläder
  • annat papper
  • laddare
  • dator
  • legitimation
  • mat
  • smink
  • kamera
Att göra nu:
  • komma på om det är något jag har glömt
  • börja packa
  • städa mitt rum
Jaadå.
Fint väder i dag må jag säga btw. Solen har skinit och gladkänslan har varit på topp. Imorgon kör vi va.

Vinden är kall, men vad gör det mig?

Tjabba! Snart är det fredag. Sovmorgon. Underbart. Toppen. Helt fantastiskt! Sitter och lyssnar på Spotify. Funderar på om jag skall gå upp och ta en öl. Sugen. Får se. Kanske.

På lördag bär det av mot Danmark. Helt rätt. Nice azz. PZ





max, hannah, fredrik & jag
Anotha pic from when we met the man, Fredde Wikingsson.

PEACE

Möte med herr Wikingsson

Igår gick bussen från hemmaplan kl 07.00 från Resecentrum, mot Stockholm. Bussen var framme på centralen klockan 09.30, då hade vi 30 minuter på oss att leta reda till stället vi skulle träffa herrn på.
Etfer cirka en halvtimma så var vi på Espresso House där vi skulle träffa honom.

Några minuter senare så kommer han in, inte bara han själv, utan hade även med sig hans otroligt gulliga dotter, jag höll på att dö på henne. Hennes leende alltså. Hehe måste även berätta att Fredrik var otroligt generös då han bjöd på fika! Han sa något i stil med att vi är studenter och då ska han bjuda och när han intervjuar oss längre fram så är det vi som ska bjuda honom, haha!

Det var en intressant intervju må jag säga. Fick höra en hel del. Och detta kommer att gå att läsa i Signerat Ung när den kommer ut. Han var precis lika trevlig i verkligheten som han är på tv.

Efter intervjun så gick vi runt på stan lite, käkade mat. Såg Mariette (stavning,namn?) från Idol och även han David från Hey Babberiba på Zara.  Fränt, eller?

Håkan Hellström- Ramlar.

Fredrik Wikingsson
Fredrik med Signerat Ung i handen, hans barnvagn syns till vänster och även Hannah som tar en bild på honom

RSS 2.0