Bilder från i fredags

Tog några bilder med mobilen från Gryt
Grillniing
grymt
kjaaaaaaam
ahaj

Dagen innan

Igår kväll drog vi till Martins sommarstuga ute i Gryts skärgård, grillade, åt god mat, satte oss vid klipporna och kollade ut, drack lite godsaker och hade det trevligt.
Vi drog hem rätt skapligt i dag, vädret var inget vidare och vi hade ju en del grejer att förbereda tills i morgon. Så ja, vi har förberett idag, packat resväskan och varit förbi mig en sväng och sagt hejdå till föräldrarna.
Jag vet inte i fall det här blir mitt sista inlägg på en vecka nu för jag tror jag dör av hunger, det ska bli kantarellmackor snart, för Oscars familj har plockat 30 liter idag typ, helt underbart, nae men dör nog inte av hunger men hinner nog inte uppdatera i morgon. Drar ju till Rhodos då liksom, hehehehh ;PpPppeppp..
Vet inte i falll jag ska läsa min bok nu, eller om jag ska se ett avsnitt O.C, svårt att bestämma.

Faliraki
Detta är hotellet vi ska bo på. Bild tagen från Vings hemsida.

Finally over, eller?

Och där har jag jobbat färdigt, fem veckor på återvinningen. Det har gått rätt fort faktiskt, det känns som det var i går jag precis hade börjat och hade fem (långa) veckor framför mig. Men nu är det över, kanske kommer sakna det lite, eller? Jag vet ej.
Är iallafall hos brorsan nu, väntar på Oscar. När han kommer ska vi åka och handla och sen åker vi ner till Gryt där vi möter våra vännner. Ska spendera kvällen (och natten där) och ha det trevligt. Men vi drar väl hem rätt skapligt i morgon så vi hinner att packa och förbereda oss inför Rhodos. Vi åker som sagt dit på söndag, det ska bli så himla kul :)
Uppdaterar mer i morgon då! Ha det gött :)

Lite häng på stan

Efter jobbet drog man ju en sväng förbi stan, för på söndag drar jag och min bästa Oscar till.... Rhodos! Det hela kom väldigt spontant, även fast jag har vetat det i snart en vecka kan jag knappt fatta att vi ska dit, eller det kanske jag visst kan men hur som helst ska det bli så himla skönt! Då har jag jobbat färdigt efter fem veckors slitande, vad passar då inte bättre med att åka till Grekland och ta det lugnt, dricka godsaker, äta gött, ha det gött i solen, och bara umgås och ha det alldeles underbart? Ska bli för himla fint iallafall.
Efter jobbet som sagt drog jag och Oscar på stan, gick till Forex och växlade pengar inför resan, gick även förbi Bokia där jag fick med mig tre böcker som jag ska läsa när vi är där, lär väl knappast läsa mer än en bok, men vem vet.. Köpte även en ny bikini och strandklänning på rean hos Bikbok, ägigt..

Böcker, bikini, klänning

I dag har jag för första gången...

i mitt liv betalat min första räkning [X] Check! Känner mig rätt vuxen nu alltså, och är väldigt stolt över mig själv att jag klarade detta själv utan att be någon om hjälp. Mihihi. Trevligt, eller är det verkligen trevligt att betala räkning? Alltså det är väl inte så roligt i och för sig men känns bra att det är gjort och att jag utan några som helst problem gjorde det. Har ju fört över pengar till konton och sånt massvis med gången och det var väl inte så jätte stor skillnad de där med räkningen men endå, nu vet jag hur man gör iaf.


Helgens sammanfattning

I lördags åkte vi till Gryt där vi stannade resten av helgen och även en stund in på måndagen. På lördagen drog vi till Fyrudden och åt på deras restaurang, dessutom uppträdde Titanix där så blev att lyssna lite på dem och ta sig en öl. Efteråt gick vi tillbaka till Ekön där resten av kvällen spenderades i förtältet där vi spelade kort.
På söndagen drog vi till strömmen och solade, några badade men jag stod över då jag tyckte att vattnet verkade kallt.. Brr.. Spenderade resten av den lördagen i husvagnen, läste lite, spelade kort, pratade, åt god mat m.m.
Sen kom måndagen då, hann inte att göra så mycket mer än att åka till Gryts varv och äta. Det vat fantastiskt gott, blev grillad kycklingfilé, pommes, grillad mini majs, och bq sauce, gööd så gött! Underbart.
finis
Min fining
Amanda Konrad
En bild från i fredags fick komma med också, hehehehehehehe

Asvärt inlägg

23 juli

Igår fyllde jag år. Men det innebar inte att jag fick vara ledig och göra vad jag ville, nej det innebar snarare att jag skulle trampa i väg, ännu tidigare än vanligt till jobbet, men de var luugnt. Hade en bra arbetsdag endå, lunchen vad god den med hehe.
Kom hem från jobbet, hoppade in i duschen och blev firad av nära och kära, underbart. På kvällen satt jag med mina kära vänner och älskling i växthuset och hade det gött.
Däremot gjorde en sak mig så himla upprörd och ledsen, det är händelsen som inträffade i Norge i går. Fyfan vad hemskt, vilken störd jävla idiot som gjorde detta, när man läser att han jublade och hurrade varje gång han sköt får mig att tappa greppet om människan, vad är vi för varelser? Nej ska inte dra alla människor över en kant, men mänskligheten över huvud taget. Psykopater, idioter. Vill gärna veta vad han har innanför skallen, vad han tänkte, vad han känner. Förmodligen känner han inget alls men endå. Mina tankar går till Norge, och alla drabbade, anhöriga med mera.

Nu ska jag alldeles strax packa färdigt sen drar jag och Oscar till Gryt där vi ska träffa resten av hans familj och i kväll ska vi gå till Fyrudden där Titanix ska uppträda och det blir väl några öl och så.


Pöss
yaa

Nytt i "parfymerihyllan"

Taj Sunset
Idag fick jag min parfym som jag beställde via Oscars syster när hon var utomlands, omg vad nice! Annars? Det känns bra. Eller helt ok. Fyller år i morgon. Helg i morgon. Sa jag att jag fyller år i morgon? Ja gjorde ju det.. Känns som det var igår jag blev 20. Tiden går så himla fort men känns endå inte som att något har förändrats. Lite svårt att förklara men kanske någon själ som någon gång i framtiden råkar läsa just detta inlägg fattar?
Efter denna arbetsvecka har jag endast en kvar. Sen är jag ledig i cirka två veckor fram tills skolan börjar. Sommaren går så fort, för fort. Kanske för man jobbat typ hela men vem vet. Ska iallafall njuta av de två veckor jag har ledigt. Jag hoppas på att en kul sak ska inträffa som jag skulle bli väldigt glad över i fall det blev av, men vill inte nämna något om det än, för då kommer det väl garanerat att skita sig.
Ska gå och borsta tänderna nu. Sen ska jag och Oscar se på Love and other drugs, vi började se den igår, vi båda gillar den azz. På tal om att gilla, inte för jag ska berätta om något jag gillar, för det jag ska berätta ogillar jag så himla mycket det bara går. I närheten av mig har jag ett ställe i skogen där jag plockar svamp (det stället jag nämnde igår), och idag när jag cyklade från jobbet fick jag för mig att ta en runda förbi detta. Vad är det jag möts av när jag kommit in i skogen och ska börja leta efter de gyllene svamparna? Jo först hör jag något som prasslar till, så då blir jag observant och kollar mig runt, jo framför mig sitter en äldre kvinna och plockar svamp, mina svampar... Inte för det är jag som äger stället men vafaaan, enda stället jag plockar på, växer inte jätte många svampar där och så vet hon också om det, hur ska det nu bli med mina goda mackor? Som tur är finns det hur mycket svamp som helst på Oscars land, så det gör väl inte så mycket, men mitt ställe är verkligen så hederligt, det är egendomligt, speciellt och underbart. Får hinna före henne inför "nästa omgång" heheheh. Nää nu ska jag borsta tänderna och så sen blir det sängen. Får se om jag uppdaterar i morgon med tanke på att det kanske kommer hända rätt mycket i morgon men men, what ever.. Ha en bra dag annars, hej då gott folk

Onsdagen den tjugonde juli

Tiden går fort, sommaren går fort. Vet inte om jag gillar det, vet inte. "Är det jobbigt att tiden går och att man blir äldre eller kul att vara med?" Jobbat idag, as usual, drog hem, hade fått post, blev glad, duschade, gjorde mig i ordning och nu sitter jag här. Väntar på mat. Det blir väldigt god mat ikväll må jag säga, kantarellmackor. Älskar kantareller! Igår blev jag bjuden på stekta kantareller till färsk potatis och grillad kycklingfiléer, helt fantastiskt gott. Känner mig lite bortskämd, kantareller är verkligen sjukt gott. Jag har ju mitt ställe i närheten där jag brukar gå om somrarna och hösten och plocka mina svampar, sweet. Älskar naturen, älskar kantareller. Haha. Nu luktar det verkligen gott. Underbart.


Tränat idag

Det där med rubiker, hatar de. Kommer aldrig på någon passande rubrik, väldigt sällan iallafall, men strunt samma. Idag har jag tränat efter jobbet! Länge sen jag var och gymmade, säkert tre veckor sedan, så det var på tiden. Körde på crosstranien. Bara för jag inte har varit och gymmat på tre veckor betyder inte det att jag inte har motionerat/rört på mig, för det har jag vill jag lova. Jag cyklar till och från jobbet varje dag, 8,5 kilometer dit och 8.5 kilometer hem, vad blir det? Över 1,5 mil. och vad är 1,5 mil x (gånger) 5? Jaaa, tänk så många mil jag trampar i veckan, schysst ju. Älskar att cykla till jobbet på morgonen, så härligt, så lugnt, så uppiggande.


aa ja

Söndag, javisst är det dä

Hallåå. Idag är jag riktigt trött. Har legat i sängen hela dagen förutom när jag lagade mat och såg ett avsnitt vänner till det. ZzzzZzz liksom, ja verkligen. Varför jag är så himla seg idag beror på att jag var med Hannah igår, vi satt hela kvällen i växthuset och hade det gött, drack vin, spelade kort, pratade och lyssnade på skön music. Fint. På natten åkte jag till Oscar och sov där. Ja som sagt sov jag hos honom vilket betyder att jag inte är hemma nu. Jag glömde lite saker där hemma så vi ska snart ta en promenad hem till mig och hämta dessa nödvänigheter. Det ska bli så himla skönt med lite frisk luft. Då blir man genast piggare, bakis + sömn + mat + frisk luft = SANT!
I kväll ska vi nog se på Wall-e en Disneyfilm, förmodligen är den bra. Wiie. Jobb i morgon då, två veckor kvar. Inte illa ?


jag

Hej natten

Tjaa. Fredag kväll. Fick den kvällen jag velat ha, godis och tv. Hade tänkt se lite typiska "tjejfilmer" men det blev icke så då jag inte orkade få tag på några, haha dock så tänkte jag se på One Tree Hill så småning om, ska precis börja på säsong 8 (tog ett nästan två månaders om inte mer) långt uppehåll från serien, så känner på mig att det kommet bli ett kärt återseende.
På tal om något helt annat, det är en på jobbet som brukar ha med sina hundar ibland, det är en morsa och hennes tre valpar, alltså ni anar inte hur mysiga de är. Så himla söta och roliga. Saknar att ha en hund, saknar min Tindra. När jag är vid hundar väcks en ny Ebba till liv.

valpi
valpi
Så himla fina <3

Snart är de fredag

Upp vid 6. Fara till jobbet. Jobba 07-16, vänta i 1,5 timme på att dra hem. Duscha. Cykla till Flamman. Mot Oscar. Laga mat. Se på Vänner. And here I am! Lyssnar på lite musik och försöker komma på lite ny musik till en ny spelista man kan lyssna på när jag cyklar till jobbet, för det behövs lite ny peppande musik i öronen, speciellt i morgon, om vädret fortsätter som det är nu iallafall, det regnar jätte mycket, vilket inte är fel när man är inomhus, nae då är det jätte mysigt men att cykla i cirka 8,5 kilometer i spöregn är ingen hit azz.
Men men på tal om någonting annat, jag tror jag gjorde min första egna matlåda till jobbet nyss, någonsin! Annars har jag ju haft med mig mat morsan gjort, eller köpt lunch på närliggande restaurang, (jaa ni fattar) men denna mat har jag stått och lagat (Oscar hjälpte till att skära tomtater +++++ i kanten) själv och packat ner i min lådi, så dää så! Haha märks att det inte händer överdrivet mycket i mitt liv, men hör och häpna, ikväll klagar jag inte!

Yep

Tisdagen den 12:e juni

Här kommer en liten update om vad jag har styrt med den senaste tiden. Vad kan det vara? Jobb 07-16 vardagar, på kvällen tar jag det lugnt såklart då jag är rädd så wejält trött om man säger så efteråt. Somnade till i badkaret förut,som tur var hade jag mitt hjärta som såg efter mig. Hur som helst. I helgen var vi i Gryts skärgård, det var underbart. Låg på klipporna och solade samt badade i havet, på kvällarna åt vi hur god mat som helst och spelade kort. Dock är både jag och älsklingen rätt så brända, Oscar är snäppet värre då han har så ont i sin hud att han fått ha isbitar och handukar blöta av kallt vatten på sig. Vad har man lärt sig av detta då? Använd solkräm för faen. Man tänker sig att man inte bränner sig, men det gör man. Man blir ju även lurad när man ligger vid havet och det blåser, då skänner man inte värmen solen ger. Men men, Här kommer lite blandade bilder från senaste tiden.


Regnbågen
Regnbåge över staden för några veckor sedan.
a
Underbara nyplockade smultron Oscars mormor och morfar hade plockat, till god krämig vaniljglass
Popcorn
Hannah
En torsdag efter jobbet träffade jag min vän Hannah för att grilla och chilla vid ån
Gryt
Gryt
aa
plöms ner i vattnet


sjskskks

Blä. Usch vad allt känns fel just nu. Blev på jätte lustigt humör. Det känns sjukt jobbigt. Vill bara att klockan ska ticka vidare så man kan gå och lägga sig. Skulle visst behöva städa mitt rum, men orkar jag? Det är fan frågan det.


Fredag

Är bokstavligt talat helt slut efter denna vecka, tack för det är fredag. Två kommande vilodagar, inte fel någonstans.
Har precis ätit kvällsmat typ och vill att mitt blöta hår ska bli torrt, desutom så tycker jag att det är kallt, men mitt rum är väl inte det varmaste direkt, skönt när man vill svalka sig om sommaren, jobbigare under vintern. Ovärt inlägg, varför jag skrev detta över huvudtaget var för att jag ville visa bilden nedanför som jag tog förut idag, skulle bli lite för tråkigt utan bild känner jag.
Herrå

made in sweden

RSS 2.0