Fika

Jag och morfar fikar, ska alldeles strax sätta i gång med matten :)


Mot gymmet

Sitter på bussen på väg till gymmet. Ska träna med Amanda, dock ska jag ta det lite försiktigt. Känner att förkylningen smyger runt hörnet.
Efter det har jag en lektion , rättskunskap. Sen hämtar morfar mig och då åker vi hem och pluggar matte, bästa morfar!
Bilden nedanför gör mig påmind om att jag ska jobb morgon, vilket innebär tidig uppgång. = soluppgång , vackert


Snurrlampa

Det har varit en lång dag. Nu ligger jag i sängen och kollar på min fina snurrlampa. Man drömmer sig verkligen bort genom att se in i den.


Från mobil appen

Då kanske man kan skriva lite då och då, eller? Grymt att de finns på app till mobilen jue.
Fin himmel på väg till jobbet i går.


Trött tjej

Denna dag har än så länge varit skit. Vaknade upp och kände någonstanns då att den här dagen kommer bli ett helvete. Drog till skolan i morse, tog mig igenom en mattelektion, sen tänkte jag gå och käka frukost på ett mysigt café, men där tog de tyvärr ej kort. Drog mig mot Resecentrum för att ta ut en hundring, nahe, endast femhundra sedlar accepteras, aa men då får jag väl ta ut en sådan då, tänkte ja. Aheee, funka inte det för nu då!??! Kanske för att jag endast hade 94 kr kvar på kortet? I samma veva kom jag på att jag inte fick med mig allt i träningsväskan jag skulle ha till dagens träning jag skulle utföra med Amanda. Skulle inte heller ha råd med att äta en frukost på stan och en lunch för endast 94 kronor. Fan heller att jag är kvar i stan i 5 timmar (håltimme) utan någon frukost eller föda över huvud taget fram till 14.15. Tar bussen hem till mannen för att överaska honom och få träffa honom i sisådär en halvtimma innan han ska till uni. Öppnar dörren, där står han fullt påklädd redo för att möta cykeln. AAeehe. Får väl dra hem i stället. Somnar hemma. Vaknar. Fryser. Grinig. Äter, nu kaffe...
Hoppas att resten av dagen blir bättre för just nu är jag så himla omotiverad till allting. Vi får se vi får se. Ska få tillbaka mitt prov i Naturkunskap idag, kan ju hoppas på att det gick bra, för då lär jag bli glad.



Kvalitétstid

Hej! Dagen har varit väldigt lång för min del. Har räknat matte i 3 timmar, känner dock att jag ej har grepp på det vi håller på med ännu, Linjära funktioner, svårt. Som tur är kommer världens bästa morfar ända från Örebro till Linköping på lördag förmiddag för att han ska hjälpa mig med matten i timmar. Är så otroligt tacksam över att han är så villig att hjälpa mig. Han skall även ge mig en skrivare och Word och Powerpoint pogram så att jag kan utföra mina uppgifter. Han är helt fantastiskt. Han ställer upp så himla mycket för mig. Evigt tacksam.
Efter skolan idag blev det Reunion med några av tjejerna från min förra klass. Hannah, Amanda, Ella och kära Blomman som kommit hem från Ayia Napa där hon spenderat hela sommaren.
Efter denna trevliga återträff tog jag min cykel och satte i hörlurarna i öronen och trampade hem till my hood. Fixade några paket, åt mat, cyklade till Flamman och lämnade in paketen som skall skickas i väg till respektive motagare. Finally kom jag till min man. Vi har sett på Idol, nu ska vi lägga oss i sängen och se på Blade Runner. Det är hans tur att välja film i kväll, då jag fick välja igår (vi såg på Kådisbellan). Det ska bli så himla mysigt.
Jag har världens längsta dag i morgon, jobb 07.00-16.00. 16.30-20.30 har jag Handledareutbildning på körskolan, nu är det min tur att ta körkort! Efter det blir det hem och gå och lägga sig...
P.S. Har varit duktig att betala räkningar idag med, skönt att få det gjort så fort som möjligt då jag annars är rädd att glömma dem. Skänkte även 10 kronor till SOS Barnbyar då jag köpte ett bokmärke i samma veva som jag beställde min kurslitteratur från Adlibris.
Nu ska jag gå och göra mig i ordning. Hejdå

Vacker
Fin bild va? Tog den på en ros mamma hade satt i en vas i köket, hon plockade den direkt från busken då den inte syndes i Trädgården.

12:e september

Hej!
Ny vecka, nya tag, nya möjligheter. Redan i början av denna vecka vet jag hur veckan kommer att se ut, nämligen fullspäckad! Kan ju dra det lite fort här så ni vet vad jag gör när jag inte skriver, hehe..

Idag - skola, plugga massvis, fira Oscars mamma som fyller år idag.
Tisdag - Jobba 07.00- 16.00 , plugga, sen dra på yoga med Amanda.
Onsdag  Skola 08.30 - 16.30. Skriva prov i Naturkunskap samt lämna in en uppgift i matten.
Torsdag Jobba 07.00. - 16.00
Fredag  Jobba 07.00 - 16.00 och på kvällen gå på födelsedagsfirande hos Li! :D

Oh yeah, så ser det ut vet ni. Just nu sitter jag i mitt gamla rum och håller på med den där matte inlämningen. Sna äta lunch när mamma kommer hem.

30 min senare..
Ätit lunch nu. Nu ska jag dricka kaffe ur min Starbucks kopp. ooh yeah :D

aa

Medan jorden snurrar

Dagarna. Struktur. Livet. Leva. Vardag. September. Gult. Kallt. Varmt. Jobbigt. Underbart. Kämpa. Jobba. Plugga. Soluppgång. Drömmar. Mål.

Nu är vi inne i september månad. Vad innebär det? Ja du, bland annat att sommarens sista månad har passerat och vi har gått in mot höstens äventyr, eller årets mest ovissa period kanske. Jag märker att det blir mörkare tidigare samt att temperaturen är låg om mornarna. Jag jobbar ju några dagar i veckan och när jag cyklar till jobbet brukar jag ofta bevittna den vackra solen gå upp över Linköping stad. Det är så himla fint.
Dagar jag inte jobbar går jag i skolan, Komvux för att läsa Matematik B samt Naturkunskap B. Jag tycker det är en alldeles utmärkt kombination att göra både och. När man är i skolan är man tacksam att man får gå dit och lära sig något, och att det man lär sig har en stor betydelse för framtiden. Vad man ska bli.

Söndag. Ja idag är det söndag. Veckans vilodag. Än så länge har den varit riktigt mysig. Har legat i sängen brevid älsklingen min hela förmiddagen, sett på O.C, lagat god frukost och nu ligger vi i soffan. Jag ska precis börja plugga. Naturkunskap B till att börja med, har prov på onsdag och jag har bestämt mig för att ge gärnet. Ska även se till att få en uppgift i matten gjord.

a

Naturkunskapen

Tidiga mornar på väg mot jobbet, fina soluppgångar och Naturkunskaps plugg. Variation är inte onyttigt.

tjenare måndagen den 5:e september

Idag har jag: varit i skolan och haft mattelektion, väldigt svårt vilket innebär att jag ska på hjälptimmarna i morgon. Innan jag ska till skolan så blir det även att jobba från 07.00-12.30, as nice , ser fram emot en kommande resa i vinter.
Men men, idag var det ja.. Efter skolan gick jag en sväng på stan med min mamma, vi gick förbi secondhand butiken Myrorna och även förbi Burger King där jag fick min efterlängade lunch.
Vid klockan 17.00 åkte vi till Christian och Hanna och fick träffa deras lille bebis. Min storebror fick en son förra veckan och idag fick vi äntligen se honom. Så himla söt! Knoddipoddi.
Efter den vistelsen åkte jag till my bf, and that's where I am right now liksom. Fint då.

Ska gå och borsta tänderna nu, sen lägga mig i sängen och se på OC / läsa. Uppstigning klockan 05.30 i morgon.

yää
bjuder på en vacker bild på mig och amanda.

1 september (utkast)

Välkommen hösten. Lika bra att du kommer nu så vi kan gå vidare och se fram emot en ny vår och sommar ta vid (men först en kall men mysig vinter, eller?)
I dag har jag jobbat. Det var en månad sedan jag hade jobbat färdigt mina fem veckor. Jag slutade nämligen fredagen den 29:e juli. Idag torsdagen den 1 september märkte jag en ganska stor skillnad när jag cyklade till jobbet. Vad den skillnaden innebar ska jag berätta nu, ja här kommer den...... Gud vad kallt det var! Det var 8+ ute när jag trampade på med cykeln, men det var så himla vackert! Det ska ni veta. Soluppgången var helt fantastiskt. Så himla vacker. Kolla bilderna här nedanför så förstår ni vad jag menar. Ja men hur som helst. För en månad sen var det 20 grader. Det märks att solen går upp senare och att graderna har blivit betydligt snålare.
Det var skönt att jobba faktiskt. Punkt. Känns bra. Trivs där nere, för det mesta. Inte lika roligt på Vux. Men det är sånt man får ta I guess.. Det gäller bara en liten del av mitt liv.
På tal om något helt annat. Idag tog jag tag i och anmälde mig och far till Handledarekursen (Körkortet är ett steg närmare, gött)


amazing
soluppgång. sunrise
soluppgång, vattendroppar, fönster


RSS 2.0