Hey ho, and there we go

Hej kompiz. Allt bra? Det är det med mig, jag mår jätte jätte bra! Tänkte ta och ge dig en liten update här, då det inte var igår jag skrev här.

Veckan har knallat på. Mest varit i skolan och hängt med lite dudes. Men igår vettni, då så drog vi i fotoA till Omberg m.m på fotodag! Det var rätt kul att vistas i naturen som är så jäkla underbar. Sjukt fin utsikt över Hjässan. Tur med vädret måste jag påpeka att vi hade då det regnade här i Linkan!
Omberg.
Vid 20.30 rullade vi in till Linköping igen, då kom min käre mor och hämtade mig. Väl hemma packade jag ner kläder,nödvändigheter och träningskläder. Drog till Oscar. Vi sprang ett varv runt ån igår! Sjuk nöjd över mig själv. Gick bra! Mycket bättre än sist må jag säga. Duschade sen och åt hans mammas goda pasta och spagetti. Kröp ner i sängen och såg på vänner med bästa!

Efter skoldagen today gick jag och Jossan en sväng på stan. Köpte en bikini och gick till Forex och växlade pengar, för i morgon drar jag och min snygging till Italien! :D :D Ska bli så kul! Ska följa med hans familj va. Vi kommer hem på måndag kväll. Och vi åker till Italien, eller Sicilien, Trapani rättare sagt vid två tiden i morgon bitti. Jag har inte börjat packa. Sista minuten som gäller för mig. Jämt. Men det ska bli nice!!

Pöss på er


Värme

Varmt ute. Underbart. Balkongen. Musik. Chillar. Ttullegulle på väg. FUCKING Awesome dudes!

Dagen har varit fin. Drog till skolan och hängde där, ni vet. Åt lunch i solen, nice! Jossan och jag tog oss även en runda på stan efteråt.

Nu sitter jag på balkongen min och tar mig en folköl och njuter av det fina vädret vi har. Ser att Undrar hur varmt det är i ån nu, säkert svalkande. LOVE THIS WEATHER!


jaf.



Omg

Jaha, det var inte såhär jag ville inleda mitt inlägg, men, jag hade faktiskt suttit och skrivit ett par rader, ja rätt många faktiskt och då råkade jag göra något så allt försvann, typiskt.Borde börja skriva mina inlägg i Word i stället, smidigt va.

I lördags var det Bob Marley Memorial i Skärblacka! Det var magiskt. Vi hade underbart väder hela dagen! Vi tog tåget i från Linköping runt halv 12 och var framme cirka en timme senare, vi satte oss på en filt i solen, I den stekande solen! Det var verkligen hur varmt som helst! Sjukt nice! Mina kalla öl som låg i väskan bland isblocken smakade kanon. Hur många människor som hade tagit sig till Blacka vet jag inte, men mina ögon skådade otroligt många!
Artister som spelade var bland annat Kalle Baah, Syster Sol, Kapten Röd, Gräsrot, Jubal m.m helt fantastiskt!

Annars har jag mest chillat, varit med min tullegulle och gott i skolan. Det är rätt nice! Jag och Jossan gjorde en flummig liten videoblogg idag i skolan, den kommer här, tog den från Jossans blogg :)


Enjoy, hehe

Skärblacka

The day has come! I dag drar vi till Skärblacka på Bob Marley Memorial, det kommer bli helt fantastiskt. Ölen står i kylen och blir kalla, folket vaknar just nu där nere, och jag myser med katten.

Vi hörs snart mina vänner!

Puss


Solen

Vilken härlig morgon! Vaknade av solens springor som sken in i mitt rum, underbart. Steg upp och traskade vidare till balkongen där jag slog mignvid. Äter frukost, dricker mitt kaffe och lyssnar på musik. Fan vad underbart!

Ska till skolan sen och räkna matte. Hjärtat efteråt med mor och far, och efter det ska jag träffa min fina! Längtar <3


Ryskvärme

Inte varit så aktiv med bloggen på ett tag, fy skäms! Men skyller på headern, usch, och färgen, mörkt och deperimerande, ska försöka fixa det. På något sätt, vill ha ljusa färger, som man blir pigg och glad av!

Vad har hänt på sistonde? Kommer inte ihåg när jag uppdaterade sist, men kan ju berätta lite om helgen iaf. I fredags så var jag med baby, vi såg på Avatar, sjukt bra film faktiskt! Lördag umgicks jag med baby på dagen, på kvällen bar det iväg till Ljungsbro på lite fest. Drog hem till baby rätt tidigt, sov där, söndagen bestod av häng med baby igen, ovanligt va hehe. Vi chillade, spelade spel med Ellen, hoppade studsmatta, såg på film från när han var liten och sånt ;) Wipeout och Ballar av stål på kvällen. Sov där.

Nu sitter jag här, har världens äckligaste finne that I'm trying to hide! Hjälp. Läskligt. Men som Oscar sa "den är iallafall borta till helgen" känns skönt att höra, det är ju typ en vecka kvar, haha..

De säger på Vakna med the voice att det ska bli ryskvärme i helgen, 20-25 grader, att det kommer grönskas som fan! Låter helt underbart. Passar fint då det bär av till Blacka på lördag. Hoppas det stämmer bara!


Poss


Välkommen du, fina vår!

Nu är det första maj, oh herrens makaroner på en tallrik med flingor var fort tiden går! Nyss var det vinter och tjugo minus, nu är det grönt ute och ljust länge, rätt fint, eller nää, mycket fint!

Igår var jag och Max på stan en sväng efter skolan, jag har nämligen köpt hans gamle mobil då min gick sönder och han har skaffat sig en såkallad Iphone, gick iaf till Telia som låste upp den, wiie..

På kvällen vankades det grillning hos Oscar, humöret var väl inte på topp, men det kom igen. På stan skedde en drastisk vändning, tack grisen :) Men egentligen bryr jag mig inte, lite skrattretande bara, jag fyller 20 år snart, är inte fjorton längre. Ja.

Satte oss på 55an, sen bar det av mot Ågatan, och till sist Pitch. Skulle egentligen sova hos Jossan och Dennis i stan, var på väg att ta ut en hundring för att gå och köpa en kebab, men då möter jag Gabbe himself så vi tog en taxi hem till Gettot, slocknade på en gång typ.

Nu väntar jag på min babyybooboy :)


RSS 2.0