Vackri

Idag träffade jag min pojkvän sim ja inte träffat på några dagar då han har haft tenta plugg, det var så mysigt :)
Nu är han ute på stan och firar att tentan är färdig, det är han värd!
Själv sitter jag i soffan och har sett på Idol, storebror är på besök med sin son, mysigt . Dock somnar jag snart så känner att det är dags att gå och lägga mig snart , det har varit en lång dag fylld med arbete , förtjänar att se lite o.c nu .
Snygg kille


Fikar

Jag och mamma fikar innan det är dags förr oss att ta tag i respektive arbete, hurra


Magiskt

Pizza. Gott


Snart slut

kl 16.00 är dagens pass slut, så beger jag ned till Storebror och hälsar på hans familj, sen åker han och jag hem till mig och kollar på Hockey, fint då. :)


Lång dag

Jag känner på mig att det här kommer bli en lång dag. Har haft grova sömnproblem de 2 senaste nätterna. Låg vaken flera timmar i natt kändes det som och när jag väl somnade hade jag en mardröm att jag blev jagad av två män, mitt hjärta när jag vaknade alltså. Sitter på bussen nu, ska läsa tidningen innan jag ska arbeta. I kväll hoppas jag på att jag somnar rätt fort när jag släcker lampan.


Badar

Underbart med lite kvalitetstid med älskling och njutbar stund för sinne och själ. Dock är rättskunskapen inte lika njutbar för mig som Oscars Dragon Ball är för honom.


Oh yeah

Äter glass, dricker mitt kaffe, har det ganska bra just nu


I bilen

Har varit och handlat :) Ska hem och äta innan det står övningskörning på schemat! I kväll är det party. Slagsmålsklubben , SWEAT baby SWEAT ! Trotsar förkylningen och ba kör


Help me Mr C-Vitamin

Hjälp mig från denna förkylning son tycks bli värre för var dag som går! Suck. Hoppas det känns något bättre i morgon i alla fall. Måste plugga inför provet ja har på fredag, men med denna förkylning underlättar det inte att jag är extremt osugen, men köör ba köör.


Exakt

Oh yeah


Inneväder

Grått , regn i luften och allmänt blåsigt innebär att jag stannar inne i dag. Fast lite ljög jag allt nu. Har några ärenden att göra, men det lysas vi inte om :) hej plugg!!!!!


Och där kom

Förkylningen. Suck! Men endå rätt glad att jag har klarat mig fram tills nu, just det! Men blir att ta det så lugnt så möjligt, vilket innebär, klä mig varmt, inte cykla till jobb/skola, utan ta bussen i stället,  inga större ansträngningar fram till det har gått över. Dock hoppas jag att jag med hjälp av te (som jag för övrigt ska gå ner och dricka nu) med houng, bafucin, och c-vitamins tabletter kan komma undan förkylnigen snart.


Ska gå och klä på mig nu, men känns som jag kommer frysa genom att gå upp ur sängen.. Men när jag dricker mitt goda te så lär jag bli varm i hela kroppen. Har tackat nej till jobb hela denna vecka, har nämligen 3 prov i skolan, hey books, wanna hang with me today?

En vacker höstbild jag tog när vi var ute på landet här om dagenlöv

I dessa kalla tider



går min längtan till Rhodos, jag och Oscar hade en helt underbar vecka där i slutet på juli och början av augusti. Vi hade verkligen allting, det var helt underbart verkligen. Om dagarna låg vi på stranden och hade det gött, ja om vi inte var vid poolen förstås. När vi blev törstiga eller hungriga gick vi bara till baren och pekade på vad vi ville ha, om kvällarna åt vi god mat, drack goda drinkar, spelade kort, njöt av livet och jag vet inte vad. Gud vad jag saknar Rhodos! Saknar värmen, lukten och känslan av att vara utomlands. Dock så har jag väldigt tur, för om två månader bär det av mot varmare breddgrader igen, wie!


Mitsis Faliraki Beach

En dag på landet

För en stund sedan kom jag hem från Oscars landställe där vi har varit under dagen och firat hans farmor som fyller år idag. Vi gick tipspromenad, åt godheter och hade det helt fantastiskt bra.


Magic hour

Ger mig på att baka igen! Denna gång något enklare, dumle muffins, det låter simpelt men gott. Hoppas det smakar lika bra som jag hoppas att det gör! Kanske ger mig på att baka några syltkakor också, för att göra älskling nöjd, hehe vi får se om ingredienserna wäcker till så att säga.


gott

Alldeles strax skall jag ta ut dessa ur ugnen, det ska bli spännande!


Fyndat

Har varit på stan och fyndat med mamma! Är nu ett skärp och en plattång rikare!
Däremot är jag inte på stan längre, nix för nu sk jag ha två timmars Naturkunskap. Det är rätt lugnt endå för vädret är helt fantastiskt! Vi ska gå i genom evolutionen, låter väldigt intressant. Stör mig att jag råkade ta med matte blocket i stället för Naturkunskaps blocket. Får skriva över sen i stället till rätt block.
Vi hörs sen


Höstbild från min balkong

Tagen alldeles nyss


Soundtrack of the day


Denna låt får bli soundtracket för den här dagen. Svårt, men inte omöjligt. Kämpa vidare. En dag kommer vändningen. Så känns det ungefär, ett fint ögonblick i det hopplösa. Kämpa.

Reslutatet

Jag är faktiskt helt nöjd över dagens verk! Eftersom jag inte är en storbakare som prövat att baka det mesta som går att baka och har det som största intresse känner jag att jag gjorde bra i från mig. Det smakade gott tillsamans med en kopp kaffe. Självklart fick jag minnen från när jag var liten då man fick slicka smeten, för de gjorde jag självklart idag med (smeten som blev över alltså) , vilket resluterade en ganska kladdig Ebba! Gött!
Får se vad jag ska göra nu, kanske gå och ta mig en bit till? Sen borde jag nog borsta tänderna.

gott

Bakar!

Just nu håller jag på att bakar! Så himla roligt! Var riktigt länge sedan jag bakade. Det ska bli väldigt spännande att se resultatet! Dessutom ska det bli väldigt mysigt att provsmaka kärleksmumsen senare tillsammans med mor och far samt en kopp kaffe. Bilder på hur det blev kommer sen!


image description

Regn

När jag cyklade till skolan i förmiddags var det duggregn, det är väl lugnt tänkte jag , det lär ju inte åstadkomma en dyngblöt tjej? Nej så jag tog cyklade harmoniskt mot skolan. När jag kommit halvvägs , alltså i Johannelund kom spöregn , blev helt genomblöt, inte skönt att sitta i de kläderna under rättskunskapen. Som tur är åkte jag till jobbet efter skolan för att jobba vilket innebar ta på sig arbetskläder och stoppa in mina blöta kläder i torktumlaren.


Livets vatten

Hallå
Är hemma, dricker mitt kaffe och spelar Dragonvale, så det ska va.
Däremot måste jag skynda mig lite för snart ska jag till skolan och ha Rättakunskap.
Bilden nedan visar min drakdal.


Hemma, mat, gott!

Yo. Tänkte skriva några rader, mest för att jag tycker det är så himla kul att skriva, eller? Nja men det är skönt att skriva av sig i bland, mina inlägg brukar ju inte vara så värst intressanta för andra att läsa, däremot kan jag tycka det är kul att läsa i genom vad jag har skrivit längre fram i tiden, ja då detta jag skriver just nu är historia, fattar ni? Idag då, sovmorgon, gick upp vid 10, gjorde mig i ordning, såg på film med Oscar, drog till skolan och på väg dit fick jag sälsklap av Oscar som skulle in samtidigt som mig, kul! I skolan förberedde vi oss mest inför kommande prov, lite smånervig, men det här kommer gå bra, har ju fått hjälp av världens bästa Morfar! När jag kom hem från skolan var Oscar barnvakt åt hans lilla syster, vi lekte kurra gömma, när barnvaktsstunden var över drog jag hem för att låta min man få ha sig sin "egna tid" vilket innebär spela, så när jag kommer tillbaka så ska vi göra något, typ åka och handla för i morgon ska vi laga mat. Sen ska vi nog kolla på film. Myspys, svejs hej!

fejnt
Såg några blommor utanför vår ytterdörr, tyckte de var vackra så jag förevigade dem!

I skolan

Räknar Matte. Wie. Prov på onsdag, kör bara!


Snutti

Halloj!
Kom precis till Oscar den vackre! Han har hängt på Kolmården i dag medans jag har pluggat matte , somliga har det bra;)
Denna bild är från i går då vi gick på en mysig höstpromenad i skogen.
Han är ju så fin.


Studera Math all day long?



Min underbara Morfar är på väg från Örebro nu, han ska nämligen hjälpa mig med matten idag också! Nu kom han dessutom :) Han är så snäll! Har kikat igenom några metoder i matten inför provet. Nu ska jag även räkna med dessa metoder. Hörs sen! Kram

aa

Fredagen

Hej! Är på väg hem från krogen. Dagen har varit bra. Riktigt bra. För att börja med jobb all day long till att sluta upp på stan i goda vänners lag , det är inte fel någon stanns. Har haft en jättebra kväll, nu är jag på väg hem. God natt
Bilder från i kväll.


RSS 2.0