Nov. 30, 2010 skrev det då men det blev visst ej publicerat, suck

tja tja.
Är hos Oscar, han skriver en psykologi uppsats som skall vara på 10 sidor, och eftersom jag inte vill störa honom så har jag med mig min dator så jag kan sysselsätta mig med annat medans han är duktig och gör sitt arbete.

Idag på idrotten hade vi spinning, förstår varför Sassa inte ville berätta vad vi skulle ha innan, för då hade väl ingen dykt upp, sjukt jobbigt var det, men det känns skönt nu efteråt.

Min dator är galet het, känns som den ska börja brinna närsom helst. Tänkte låta den vila ett slag, kan ju passa på att gå och ta mig en dusch, det är nice.

Här kommer några bilder från i söndags då jag och Oscar gick till julmarknaden genom skogen.

me love that guy

ssl

snow

30 november

Yoo and shoo

Sitter i skolan, kom hit för cirka 20 minuter sen, bussen var försenad, men men. Kaffet börjar svalna lite, men vad gör det? Det går fortfarande att dricka, och sen lär det ju bli en hel del påtår liksom. Värdet är underbart. Solen skiner på snön som glänser. Jag tror den glänser, hur fint som helst är det i vilket fall.


Vi fick nyss en ny uppgift på ljudmedian som vi ska arbeta med framöver, Att fånga en person. Det låter väldigt spännande, vi ska göra ett personligt repotage om denne, vilket kan bli riktigt intressant om man hittar rätt människa. Får spinna på vem jag skulle kunna fråga om jag får..

Har idrott och eftermiddag sen. HAHA oj, jag menade, har historia och idrott sen. Heheh. AA..

Efter skolan ska jag va med älskling va. Vi ska hämta hans syster på dagis, det ska bli kul. Sen ska vi chilla, eller jag ska väl det åtminstone, han har ju för himla mycket att göra som ska vara färdigt tills i morgon, men förhoppingsvis hinner vi spela lite ps3 och mysa också! Hahehe. Mjoo

aa

En gammal bild jag hittade på datorn, från när jag var i Marocko sommaren 2007.


hej

den här dagen har varit bra, var och hälsade på linnea, vi drack glögg och åt lussebullar, tittade även på lyxfällan och sånt, det var jätte trevligt att träffa henne då vi nästan aldrig ses nu för tiden. sen när det var dags att gå hem så tänkte jag att jag kunde promenera hem, för det är ju bra med motion  liksom, ja så vad gör man då, jo man börjar gå, inte svårare än så..

nu väntar jag på att min mat ska bli klar, findus potatis gratäng, okej vet inte varför jag skrev potatis gratäng då det i själva verket är fisk gratäng. men men, skitsamma, gott ska det bli, älskar findus fisk gratänger..

öhm ja så är det. ska förövrigt lägga mig tidigt i kväll för jag är verkligen sjukt trött, det känns inte okej alltså, eller jo föresten, det gör det, det känns as skönt att vara trött, iallafall just nu. för jag vill och behöver lägga mig tidigt ikväll då det inte blev allt för många timmars sömn igår.



Kalas

Idag är det ingen vanlig dag, för det är lillens födelsedag, mannens lillasyster fyller 5 och det har vi firat idag, jätte kul. hon vart så glad för sina presenter, minns själv när man var i den åldern och hur det var att fylla år. underbart.

oscar och jag drog på julmarknad i landeryds hembygsgård, vi gick genom skogen och där hade ingen gått eller plogat så det var verkligen bra motion. vi blev lite lussekatter, ljus, och örhängen rikare.

när oscar hade varit i sydafrika så kom han hem med bland annat dessa armband till mig, det tycker jag var jätte kul. de är fina. fick även en apa och ett halsband med en chimpans på, halsbandet har han gjort själv. men har tyvärr ingne bild på det, så det får bli en annan gång.

armband




i fredags blev det utgång med hannah, konrad och martin. det fick bli platens vilket var länge sen, kul kul. men innan jag drog in mot stan för att gå på lokal som de vuxna männiksorna säger så var jag hemma, och tände ljus för människor jag saknar, det var allt från min katt som försvann, vänner som gått bort och min fina hund tindra.


ljus

nu ska jag börja traska tillbaka till mannens place. var förbi här för att säga hej till mina föräldrar samt hämta lite nödvändigheter. i morgon är det måndag igen, och dagen består av skola och sen träffa linnea, vilket var aslänge sen.


winterfaces

jo men tjena hallå diary. what's cracking.
Nae nu är det såhär va, jag sitter i mitt rum, lyssnar på musik och ska snart börja bege mig ut, ut i kylan ju. Man kan ju undra vart jag är på väg, och det ska jag ta och berätta, jag ska till Ekholmen för att handla mat, är extremt sugen på tacos, då får det bli det. Jajamän.

Skulle även behöva plugga då jag har ett prov i morgon, så aa får försöka hinna med det, eller vadå försöka, jag ska hinna med det.

javisst 13 september

istället för en bild, varför inte flera


dd



f










Majs e nice

Aa tjaa. Sitter här (var?) hos Orre vid hans skrivbord, mina ögon väger bly, de håller sakta men säkert på att gå att ge upp, men fan heller att de ska få som dem vill, har inte tid med att sova. Inte än. Man sover ju tillräckligt mycket av sitt liv så nää jag stejkar? Eller va.

Det är sjukt snöigt ute, det snöar massor. Mitt liv äger. Jag och Oscar firar 10 månader idag, och  det känns ju helt fantastiskt. Hoppas jag får fira många mer månader och år med dig.

 

Om en månad är det julafton, undrar vad jag gör om en månad i den här tiden, kanske att man hållrt på att varva ner efter en härlig dag med en grogg i handen, eller varför inte bara äta nötter och spela finns i sjön, det blir vad man gör det till, och vad man känner för. Kanske att man vill kolla på sina klappar man just blivit ägare till? Tänka på hur värdefulla de är, eller inte är… Fast det försöker man ju inte tänka på, man har ju faktiskt fått den presenten av någon, det är ju tanken som räknas. Jag  skulle bli glad om jag fick en toalett rulle, så länge den som ger mig den gjorde det av hjärtat eller en menande tanke, yeaah.

 

Mina inlägg blir som vanligt sjukt intressanta. Sade till Jossan att jag skulle lägga in några bilder från tagen, men så blev det inte.. Så lägger istället in en trevlig bild från i somras, härligt va? Men i morgon tänkte jag bygga en snölykta. Kramsnö?

 

Har försökt plugga i cirka 35 minuter nu till ett prov vi har på fredag, ljudmedia. Men vafaeen mina ögon vägrar, men hoppas jag lärt mig lite iaf.. Det är lugnt, jag fixar det häär. Lugn nu


0

Idag gäller det. Eller idag händer det!!

Wiiee

1

Jag vet inte om jag sakta men säkert börjar inse att i morgon är dagen jag gått runt och tänkt på fleera gånger om dagen (överdriver inte) faktiskt står här runt hörnet. Har varje dag räknat ner från 15, 14, 13, 12, 11, 10, 9 o.s.v och nu är det 1, en jävla siffra emellan dig och mig, det känns helt fantastiskt, men lite ofattbart också. Så himla kul det ska bli, i morgon får jag träffa min älskade kille. YEAH.


Hur jag ska spendera en dag som denna? Jo är ju rätt schleeten, men när mor och far kommer hem ska jag äta lunch, dödshungrig. Sen ska jag banne mig ut på en promenad så jag kan bli av med baksmällan. Ska läsa veckorevyn sen, vila, läsa en bok och avslutar dagen med att se på Så mycket bättre, wiee. Sen när jag vaknar är det bara timmar kvar tills jag är hel igen, så ligger det till va.

Pz


1

Igår blev rätt galet, eller aa. Från att ha tänkt mig att jag inte skulle med till krogen så hakade jag på istället, det var ju rätt kul igår va, sen drog vi donken och avslutade med efterfest hos Martin! Efter den trevliga stunden var det dags att röra sig hemåt, och jag kom hem klockan 6, eller 5 kanske det var, vad gör jag då? Jo jag lägger mig ner och läser, hahah dock läste jag bara i cirka en minut, eller två. Eller letade efter ett uppslag som jag skulle behöva ha lite information till, låter skevt och jag är så jävla bakis så jag orkar inte ens titta på vad jag själv skrivit..

Vaknade klockan 9 av att jag fick ett sms av min älskling, nu är han på väg hem! As glad tjej 90. Det känns helt underbart. Idag har vi varit ifrån varandra i 14 dagar, men i morgon är det min tur att sväva i det blå. Ja det är det! Vill bara pussas en himla massor på honom då, och ta hand om han, haha <3



2

Aaa tjaa. 2 dagar kvar, snart 1. YÄÄÄS

2

*fredag , det betyder att snart är det helg, party va men det bästa av allt är ju att älskling kommer hem på söndag! Så himla underbart kul det ska bli, taggad yeees!



3

Föreläsningen idag var intressant! Andreas Roman verkar vara grym, har dock bara läst en bok av honom (Vigilante) samt påbörjat en (När änglar dör). Andreas berättade vad man ska göra här i livet om man vill något, inte ge upp, ha tålamod bland annat.

Efter skolan drog jag hem, Christian och Hanna kom förbi, Crille hade med sig en cd på oss från när vi var små, så himla värt! Hela vi syskons barndom har funnits på gamla kaset band som kan gå sönder när som helst, det känns jättebra att han har tagit tag i det och börjat bränna över de till cd. Cred till Christian.

Fick mess av älskling förut, känns så skönt när han hör av sig och berättar att han mår bra. Nu är det bara 3 dagar kvar tills han kommer hem! Hur känns det? Helt fantastiskt.


3

Hej!
sovmorgon idag, rätt nice. Sitter här och dricker mitt morgonkaffe, det är ju så ljuvligt gott. I eftermiddag ska vi på föreläsning, Andreas Roman kommer. Det ska bli spännande!

Det ser ut att bli fint väder idag, wie, that makes me happy. Bara tre dagar kvar nu förövrigt..

aa


4 - puss älskling , me miss you



men snart ses vi igen


4

Förut tog jag en promenad till Ekholmen så att jag kunde köpa något till frukost och lunch, köpte även ett par doftljus som jag hoppas kommer dofta ljuvligt, jag älskar doftljus,har världens godaste dofter nere på mitt rum, honungsmelon bland annat, jag dör!


Ljus som doftar

Så här ser det ut när man tittar ut genom fönstret btw.

snöigt

 


4

Trots att jag har studiedag idag så kan jag inte sova längre, jag är dö pigg. Amen tjena det är väl rätt trevligt endå, får ju ut typ hur mycket som helst av dagen. Ska plugga ett stycke idag, besöka min bror samt ta en promenad till EKH, det är vad jag har planerat än så länge.

Det är hur mycket snö som helst där ute och jag blir totalt lurad av årstiden. Det känns mer som mitten av december - januari - februari. Tiden då det SKA vara massvis av snö, men det är bara november, känns skumt. Jag gillar snön dock. Så jag antar jag tycker det är rätt nice/okej trots allt, eller?

majs

jag i våras, skillnad på årstid kanske..





5

Brr vad kallt det är. Har precis gjort te som förhoppningsvis ska göra mig varm i kroppen. Namnnamni. Dagen har flytit på bra, fått två viktiga saker gjorda, bett skolan skriva på ett csn papper samt varit hos tandläkaren och betalat besöker igår (visste inte att man betalade med en gång, trodde de skickade en faktura)

Efter skolan drog jag, Hannah och Amanda hem till mig, vi chillade typ. De drog sen till hennes pappa, men snart är de här igen. Ska kolla i gamla skolkataloger, det är ju för himla roligt.

Ikväll är det bartenderskolan på tv. <3


ebba herself
Här har ni mig med mitt the.


5

Denna morgon när jag tittade ut, då såg jag att snön hade kommit hit, vinter ju! Har inget emot vintern, men det är bara det att jag inte har ett par vinterskor. Det känns ju sådär, men får ta och fixa det snart.
Jag längtar tills det kommer massvis av snö, då ska jag ta med mig älskling till pulkabacken. Det var ju i pulkabacken trots allt vi började umgås förra året. :) Sen när vi kommer hem ska vi dricka något varmt och kura ner oss under täcket, yeah.

Igår blev jag glad. Satt och väntade på mat och då ringde min telefon, det var älskling som ringde! Vart jätteglad, inte hört hans röst sen tisdags. Vi berättade lite kort om vad som hänt och blabla. Intresting. Nu är det bara 5 dagar kvar.




6

Yoo shoo.
Dagen var rätt lugn, varför? För jag hade inga lektioner.. Hade ju mediakommunikation som första lektion, men då var jag hos tandläkaren, sen skulle vi haft multimedia, men fick höra att den kursen inte börjar förän nästa vecka, så ja. Vad gjorde man istället då? Jo blev en sväng till Martin, för vem var hos Martin då? Jo det var ingen annan än Hannah! Hon kom hem från Sydafrika igår och har varit där i två veckor! Jätte kul att se henne igen.. Snacka om att Martin är glad nu när hon har kommit hem igen.. Och om sex dagar är det jag som är så glad! :)

Jag saknar min älskade pojkvän så jävla mycket. Vill bara vara nära honom, känna hans doft och hålla om honom, pussas och kramas med honom. Gahh, aldrig varit ifrån honom såhär länge, men det är ju nyttigt som sagt. En dag i taget..


6

Aaa tja.
Hej hej
Idag ser det ut att vara riktigt kallt där ute, det är frostigt, nästan så att man kan ta fel på det och tro att det är snö. Sitter här med mitt morgonkaffe samt en yougurt, idag är det tandläkaren som gäller, fyyfan. Me don't like, blä.

Men jag hoppas att jag inte har några hål, om jag inte har några hål så lovar jag att jag ska borsta tänderna jättenoga morgon/kväll. PLEASE!


Jajaja.

Hörs


7

Tja. Dagen har varit bra. Har städat mitt rum (och det är typ klart), vart förbi Oscar och hämtat tvn (om en vecka så får jag äntligen träffa honom) samt gått en härlig promenad (ehm). Var förbi Ica förut och köpte en Cosmopolitan, ska krypa ner i sängen och läsa den, men först: borsta tänderna ju, eller hur...


7

Söndag förmiddag, solsken och molnfritt, jätte underbart! Kom hem nyss från Martins stuga där jag, Linnéa, Amanda bland annat hängde igår. Det var trevligt.
Drog hem tidigt för jag kände att jag har många saker som skall uträttas idag. Kan ju nämna vad det är:
1. Städa mitt rum, sagt det många gånger förr men jag tror att jag har motivationen till att fullända det också.
2. Kratta, sa till mina föräldrar igår att jag kan kratta trädgården, det är bra motiton och de uppskattar nog att jag hjälper dem ett slag.
3. Gå en promenad, asfint väder, rensa tankar och sådant.
4. Åka hem till Oscar och hämta den där tvn som stått och väntat på mig sen i somras.
5. Söndagsfikan..

Dags att sätta igång snart, men först ska jag äta frukost och dricka mitt älskade kaffe.




8

8 days. Mjäääs..
Love him så mucho.

9

You heard me? Nine fucking days. Inte såå mycket längre, tror det kommer gå rätt fort nu. Det gör mig glad och motiverad. Helg snart och nästa helg är det dags, wiiie.

Idag ska jag cykla till jobbet. *Det går nog lite fortare än att vänta på bussen och så. I eftermiddag blir det nämligen rätt jäktigt, så måste komma hem så fort som möjligt, aa just det.

mäöä
bilden är från i somras, en ljummen kväll.


10

Tjaa..
Fan vad trött jag börjar bli. Det är totalt cepe mörkt ute och jag är blöt i håret, duschade nämligen efter att jag kommit hem *leer*... Nae jag är väldigt hungrig också måste jag få tillägga.
Ikväll blir det nog sängen tidigt (som vanligt) , för att:
fredag: fira Martin 23 år
Lördag - fezta
Söndag - fika.

Mån-tors - skola
fredag: skola och festa
lördag: festa?*
Söndag: ÄLSKLING KOMMER HEM


10

Snart så.
Tja!
Usch har inte haft några trevliga drömmar, varken i natt eller igår. Hoppas de försvinner tills nästa natt.
Hur som helst, kaffet har jag fått i mig, yoggin är uppöten nu är det bara "vitaminbruset" kvar, sweet. Idag är det näst sista dagen på jobbet då, njaeehha, rätt sweet, men har varit jävligt nice och ha haft ngt att göra på lovet, så jag inte bara skulle ligga hemma och tänka på käraste pojkvännen..
I dag fyller Martin år. Imorgon ska vi fira honom, kul! På lördag med, eller? Vem vet..

Aaa tjaarrååpå


11

HEJ. Hemma nu, eller nu och nu har väl varit hemma i över 1,5 timme. Gick inte hem idag, var så jävla hungrig, istället fick jag skjuts av Jägarn, snällt.
Jobbet har gått bra idag, men kallt som vanligt.. Snart har denna arbetsvecka tagit slut och jag går över till vanliga rutiner igen.

Nu börjar det bli jobbigt. Nu har saknaden vuxit rejält och jag vill bara att du ska vara här med mig, så jag kan pussa på dig, och krama dig hur mycket jag vill. Bara höra din röst. Men snart är det ensiffrigt antal dagar kvar tills du kommer hem igen. Me miss you tuttesnutteputtegooosiii..



11

Aa tjaa! Gick och lade mig vid åtta tiden igår kväll, så nu när man fått i sig en kopp kaffe börjar jag iallafall bli skapligt pigg. Ska borsta tänderna snart och sen traska till bussen. Det är jäkligt skönt att åka buss på morgonen, då hinner jag vakna till, till skillnad när man åkte bil, gick upp fem min innan man skulle åka var på jobbet en kvart senare och då var de bara att börja. Yeah.

Har som sagt tänkt att gå hem idag med, wow! Eller? Har inget bättre för mig. Tror jag. Men det blir kul ju, askönt. Sen när man väl kommit hem kollar man hur många steg man tagit jämfört med dagarna innan.

Slänger in en mysig bild på mig och älskling

8 mån


12

Hej
Jobbet har gått bra idag, men det är lite kallt dock, men som tur är håller man ju igång hela tiden annars hade jag nog frusit en aning.
Efter jobbet gick jag hem ännu en gång, spöregnet kom efter tjugo minuter, men det var det värt, jo varför? När jag precis kommit hem och ska öppna dörren tar jag upp mobilen min för att kolla hur lång tid det har tagit för mig att gå hem, jo då ser jag att jag har två (!) missade samtal från älskling! Bad han ringa upp, och det gjorde han. Så himla skönt att höra hans röst. De verkar ha det bra, saknar min plutt!

Nu ska jag äta.. Vill föresten säga tack till min kära moder, hon gav mig uppmuntring för hon tycker jag är så duktig och går upp på mornarna, åker iväg och jobbar och går hem, uppmuntringen bestod av en mascara och ett armband! Tack mamma!! <3


12

Aa tja.
Sitter man här igen då, var fan svårt att gå upp i morse, trots att jag gick och la mig halv 9 igår, rätt stört, men det var skönt att somna så tidigt, ska göra det i kväll igen tror jag.

Snart ska man väl bege sig mot bussen, packa färdigt matlådan och det bara. Det blir nog asbra.

kul. Puss

13

Tjo!
Första dagen på jobbet, det gick bra. Det var kul att komma tillbaka och träffa arbetskamraterna ju. Har stått och sorterat papper all day long, gick bra. Minus för kylan dock.
Efter att jobbet tog jag på mig walking skorna och promenerade hem! Jätte skönt kändes det när jag kom hem, mindre skönt när jag gick. Men jag ska fan i mig gå hem hela veckan, kanske inte på fredag dock ( på grund av tiden ) hehe.

När jag kom in hoppade jag in i duschen, skönt. Och när jag duschat klart och tittade på mobilen hade jag fått ett mess av älskling, blev så glad :)

Nu ska jag födriva tiden..


Kjam (haha, länge sen man använde det ordet)

13

Aa tjaa! Sitter här och dricker mitt morgonkaffe samt lyssnar på lite musik, såhär på morgonkvisten! Det är totalt kolsvart där ute, frågan är ju om jag kommer hitta till bussen? Aajuste, gatubelysningen finns!
Första dagen på jobbet i dag då, jag tror den här veckan kommer gå jätte fort. Det är trevligt folk på jobbet och mina arbetssysslor brukar jag tycka är helt okej roliga va! Efter jobbet har jag tänkt att gå hem från stan, just för att jag har tänkt börja ta tag i det, har nu en stekräknare fast vid bältet mitt, Oscars mor gav oss varsin, haha! Nej men det ska bli spännande att se hur många steg jag gör en dag på jobbet, samt hur långt det är hem.

Vi hörs sen va.
Puss

aaaah


RSS 2.0