jag är tom

Jag är inte hel. jag är tom... vad ska man göra åt den saken? när man inte är hel? Fan.. det kändes som det var sista gången, vilket jag inte hoppas.. Fuck. 16 mintuer kvar. Hejdå?
Ingen fattar. INGEN KOMMER FATTA! Bara jag.Känns det som. Jag orkar inte med det här igen.. Vad orkar jag inte med igen?! Fan ska jag göra nu..
14 minuter kvar nu...
I hope one day we will meet again.. Deep from my heart..
13 minuter kvar nu..
DU ÄR HEMMA om 13 minuter och jag är inte hel


Glad Påsk

Igår så hade vi främmande här. Mina syskon var här, med sina familjer ( okej det är bara Christian som har skaffat familj än så länge men jaja ) och så var även farmor här. Åt påskbord, blev så mätt att jag gick och lade mig i 2 timmar efter all mat + efterrätter.
Senare på kvällen så åkte jag in till stan och fikade med: Li, Jossan och Britta! Lika kewl varje gång att träffa dom, tyvärr så gör jag ju inte det särskilt ofta ( förutom Li då :D ), vilket är synd.

Idag så vaknade jag vid 11 tiden, gick upp och åt frukost, sen har jag bara segat hela dagen, suttit här, duschat. Det enda vettiga jag har gjort måste endå ha varit när jag tog bort använda kläder som låg typ överallt i mitt rum och lade dom i tvättstugan.
Jag ska be mamma tvätta min vinterjacka, det ska jag göra! :)
Ikväll så blir det myspys, sätta på en bra film och dricka något glas vin med Li och C.O. Låter vuxet ju, men näää I´m still a KID!
Jag har världens jobbigaste rethosta. Och Linnea är i USA nu. Klart jag är avundsjuk... Och hon ska hjälpa mig med en design någon gång!

Puss hej

Lovet har börjat!

Äntligen är det lov, så grymt skönt! Nu kan jag äntligen få vila på obegränsade tider (om jag nu vill det) och bara göra vad jag känner för! Underbart.
Igår när jag kom hem var jag verkligen helt slut. Jag åt mat och efter det så somnade jag vid halv 8, tänkte vila tills Efterlyst började. Men nejnej, vaknade inte förens vid 00.00. Lite ångest sådär när det inte är menat att man ska sova så länge och så gör man det endå, går runt i huset och det är släckt överallt, och resten av familjen sover! Fyfan Men iaf så gick jag och lade mig vid 1 igen och vaknade inte förens vid 9 idag, helt utvilad ! :)

Mina föräldrar är på auktion hela dagen, så jag har huset för mig själv i ett x antal timmar nu, skönt! Hade tänkt äta frukost nu, sen gå och duscha / göra mig iordning.. Får se vad som händer idag, ingen arning faktiskt.

Det snöar ute.. Sportlovet var ett grönt och vårigt lov, påsklovet var ett vitt och vintrigt lov, ja men vi är ju trots allt i Sverige...


Snart lov

Jag var med på gympan idag, vi spelade volleyboll. Det var grymt kul! Jag var med på gympan idag! Jag var föresten på alla mina lektioner! Fattar ni? Jag Ebba har börjat gå på varenda lektion! Jag har varit på alla lektioner den här veckan utan 1 eller 2 i måndags då jag skulle med Inez till ett viktigt ställe. Och jag har faktiskt börjat acceptera skolan.. Vilket inte är likt mig....  VI får se hur det går!
Och ett till framsteg. Jag bruka(ade)r gå och lägga mig runt 3-4 på vardagar, men igår lade jag mig faktiskt klockan 1. Och Nu tänkte jag gå och lägga mig när jag skrivit färdigt detta, är inte det heller framsteg? + Att jag INTE sov någonting idag efter skolan, en vana jag har haft väldigt länge!
Jihu.... Inte ens snön kan få ner mig idag, hoppas det sitter i imorgon!
Nu ska jag sova! Godnatt <3


Tänka framåt...

Fan.. Nu spelas den där låten på radion, den som jag jämt kommer tänka på dig när jag hör. Hur du sa till mig  "Det märks att dom som sjunger är från Sverige, det hör man på deras uttal"  Haha helt onödigt egentligen, men det här skriver jag enbart för att jag får nostalgi. Men nu spelar låten sina sista rader... Nu tog den sut.. I sånna stunder kan det vara svårt att leva, man åker tillbaka till den tiden.. Tänker på hur man hade det, jag hade en väldigt bra tid, därför kan det vara jobbigt att tänka framåt.. Tiden? Leva?

Idag så hade jag sovmorgon, anledning: Anton våran Historia/Samhällskunskaps lärare var I Stockholm så vi hade 2 lektioner inställda idag, me like! Men endå klarade jag av att komma försent, till filosofin, men jag fattar verklgigen ingenting, min hjärna verkar inte vara utvecklad till den nivån för att klara av det, eller så är det så att problemet är i någon annans händer. Vem vet?
Jag har druckit kaffe idag, i mängder. Snacka om att bli speedad, men det var en skön känsla, fast inte i blåsan. HAHA!
Dagens roligaste var idag när vi på rasten gick till ICA, och vi skulle gå därifrån, Elvis skulle kasta en snöboll mot oss men vi öppnade dörren då ( på ICA altså ) och snöbollen flög in, haha dom kuta och jag började pruta.. Typ! Haha.
Dagens sämsta kanske var när vi kom på att vi hade börjat svenskan när vi var på ICA. Kom 10 minuter försent kanske, men efter lektionen så gick jag till våran lärar assistent eller någon annan tjomme och frågade om jag kunde få närvaro, eftersom jag måste ha 100% närvaro nu i min prövomånad. Svaret jag fick var: Men jag känner inte igen dig?! Nej nej, självklart gör du inte det :@ Haha.. BAJS!

GANGSTA BOO ....  Ska vi kasta ägg snart ?





Min nya bästa kompis heter John Blund. om ni nu ville veta.

kom igen.

Jag ska börja med en ny metod imorgon, tänker inte säga varför tills folk märkt någon skillnad, fast jag tror inte dom kommer märka något, för i själva verket vet jag inte om jag bara inbillar mig, jag kanske inte ens börjar. Inte ens prövar imorgon, men jag ska försöka. Hihi.
Idag har varit en skön dag, jag har varit ovanligt glad, jag har fått världens vårkänslor, tog mig en promenad och det var så skönt ute ( med jacka på dårå ) och jag satte mig ner på en bänk för att känna solens strålar i ansiktet, så skönt. Med lite reaggeton och slutna ögon fick man faktiskt sommar känslor.. Me like!
Var och åt vofflor med sylt och grädde hos farmor idag, fan vad gott! Med mätt och svällanade mage gick jag mot Ekholmen för att gå en promenad med Niama, vi gick till första busshålls plats istället, satt och snackade där.. Sen gick vi hem, jag mot min farmor i försök med att plugga till mitt spanska prov jag ska ha imorgon, men jag lyckades istället somna och vakna tills det var dags att slå på Andra Avenyn. Sen drog jag hem för att istället då börja plugga spanska, satte på kaffe och tänkte att medans kaffet bryggs och dricks så kan jag prata med Li, så ringde henne.. Pratade längre än tänk (bara roligt) men sen till slut skulle jag plugga.. Men nae då gick jag till duschen istället och duschade, så jag slipper göra det imorgon innan skolan för håret tar ju så lång tid att bli torkat liksom.. Aja efter en skön dusch så pluggade jag i en timma. Nu är jag här och tar en paus, ska väl sova snart väl.. Ny dag imorgon.. Vi får se..
Men innan jag sover tänkte jag åka till Kolmården och prata med Girafferna, eller ska jag lyssna på Spice Girls. Får se..
Ha det fint!

PUUUUUUUUUURE ODDS

wtf?
igår var roligaste kvällen på länge även fast det var en helt normal kväll, måste vara tack vare rysken. ryskar kan fan inte hålla käften, inte dom ryskarna jag har mött iaf..
fick höra av en kompis att det var fest i tannefors, kom dit.. men det var ingen fest det var mer soft soffa.. dricka och röka.. soft folk.. typ 10 pers bara men man kan ha roligt endå. haha ajuste vi skulle möta rysken som skulle visa vägen till festen, och jag satte mig på en träsak vid parkeringen ni vet. men den brakade ihop, det såg ut som jag skulle spetsas av pinnen men jag hade tur. jag skrattade, alla skrattade, och jag kände mig tjock, fet och ful. men hahaha. jajajaja.
missade sista bussen igår också, så sov hos inez och farre i stan istället. och blev hämtad med skoskav vid lunch.
Åkte hem och åt soppa, sen sov jag, sen åt jag, sen duschade jag.. Och nu väntar jag på Flora och hennes franske vän.
vi hörs puss

vi behöver alla varandra

Mitt huvud feels like kabombumbumkong men jag mår bra.. Lyssnar på skön musik, har just ätit och sen fått i mig en kopp kaffe, då mår man bra då asså.. Arrå
Igår så hade vi engelska speaking och jag är trög som vanligt, korkad som missar det..
På kvällen var det skiten är vår i skolan, men jag och lian åkte till boxholm istället på party, fast kom förbi en stund senare.. :) Där var de knas en stund, men allt blev bra sen! <3
Räck mig din hand
Har över 33% frånvaro från skolan nu, jag har 1månad på mig att ha full närvaro annars blir det bajsmedkisspå.
Fattar inte hur jag kommer klara mig, ska btw prata med syon imorgon... Changes....

Ikväll ska jag till Li och kolla på Efterlyst och vi ska spela Mareo Cart också :D

sexual healing

ibland känns livet så bra.. det känns det nu, jag lever ett enkelt och simpelt liv. men och? jag trivs med det, motgångar möter vi alla... fast om 1 minut kanske jag inte alls känner så här längre.. men det är sånt som märks.. allting förändras. livet är ständigt på väg i förändring.. man ska aldrig ta någonting för givet

hahaha man gör ingenting för någon annans skull.. så om man säger till någon " jag gör det för din skull " är det endå bara för din egna!
 get up wake up!!


ibland undrar man ju vad folk egentligen håller på med..  man tänker att något kommer bli så bra.. men efter halva vägen gjord och halva vägen kvar, då är det inte lätt att bara stanna upp och vända... om man nu vill det altså

zivot je san--

pierdo los tiempos viejos men vi ska ändå leva i nuet. det förflutna ligger så långt bakom oss, fast endå inte.. man vet inte vad framtiden har att ge oss. men vi ber om lycka och hopp..

just listen..

det finns folk som varje dag åker till sin slut station. dålig uppväxt? aldrig hört det ordet förr..
frågor blir till massa gåtor, men ingen hade något svar..


jag vet inte. själv då?
 


Someone has namnsdag today (EBBA)

Say grattis då förfan! :D Vädret är iaf på min sida.
Sitter hemma hos Li och leker, det är kul.. Hon har varit duktigt och städat lägenheten, medans jag har lekt via internet.. mkt bra tycker jag! haha..
ska dra till skuulan snart, och gå på en onödig lektion - filosofi... måste få lite (bara ytterst lite) gott samvete att jag har lyckats vara på en lektion sen i måndags. men jag är så trött ju... fan då! när jag väl är i skolan går jag på alla lektioner, det jobbiga är att ta sig dit.
Nu ska jag kissa i kors. Vi hörs.. pözzzz

Hur känns det att ha migrän?

Har alltid undrat det, tänk om man misstar det och tror att det bara är någon vanlig huvudvärk eller så.. knas!
Nu har alla i min familj fyllt utan jag! Christian först, sen Henke, pappa, och idag mamma.. Och så kommer jag om sisådär 4,5 månader eller vad det är.. vad är det för mening med att fylla år så nära varandra? (nej jag känner mig inte utstött) jag menar pappas rosor som mamma gav honom har ju inte ens hunnit vissna och då kommer det komma ännu fler rosor / blommor av något slag.. ahh det är som det är i vilket fall..
häldre sommarbarn än vintercepen. hahahah vart kom det ifrån?? ;P
nu ska jag snart hoppa in i duschen, göra mig iordning sen ska jag möta li, vi ska gå till ekholmens pizzera.. jag har inte ätit där på as länge! pga ev person. hahahaha lol.. synd!
jag har ont i huvudet också, jag vill ha kaffe, och en cigg.. men det får väntas!
vi hörs.


dahh börja funka normalt

Mitt internet kan fortfarande inte funka normalt! Det funkar bara när det själv känner för att göra det, egoist till max skulle jag kalla det! Men far har ringt och klagat så dom borde ju fixa det snart, en gång för alla.. Därför jag är dålig på att uppdatera, för när jag känner för att göra det så säger det ifrån och visar den ökända "Sidan kan INTE visas"
ajja jag passar på nu iaf! ;)
det är helg vilket jag förövrigt tycker är jävligt skönt! hihi.. första mars igår också, och nej jag lurade inte någon till skåne, och ingen måne för den delen heller...
en bra helg har det varit, med både fest och bio, frestelser och godheter..

I MISS OLD TIMES!!!!!!
men jag tror jag står kvar... det man inte dör av blir man ju starkare av
image11image12
jag och simon gick och gungade och fick vårkänslor i fredags innan iv-valet :D


RSS 2.0