Nu är nu, då var då

Jag kan fortfarande se mig själv då. Det svider. För saknaden är stor. Saknaden efter dessa tider, som mitt hjärta brinner för. Går inte att beskriva med ord. Skiter i att beskriva det överhuvudtaget.

Idag när jag skulle till skolan så åkte bussen förbi mig, då fick jag frysa i 20 minuter tills nästa buss kom, om ni nu ville veta. När jag kom till skolan hade vi engelska, sist svenska. Det var kul. Jag tycker Stoffe är en bra lärare, han är rolig och bra, hans lektioner är kul. Schysst ju. Peace

Linnea var förbi skolan idag också, det var nice! :) Vi sambytte lite saker också, för stort - för liten :) Det fixade sig. Efter skolan mötte vi Li på rese! Jag och Li skulle egentligen ta bussen hem tillsamans, men hon kom på att hon hade glömt något hos sin mamma, så då var det bara att sätta sig på tåget och åka hem och hämta det.

När jag kom hem från skolan, gick jag in i mitt rum, la mig i sängen, och jag somnade. Vaknade upp 3 timmar senare, hungrig som ett as. Drog upp och satte på datorn. skrev in onlinepizza.se kikade runt vad de olika pizzeriorna hade att erbjuda. Tillslut fick det bli en Kebabpizza fast med lite ombytta ingredienser, fasligt gott <3

Sen gick jag ut på balkongen och tog ett glas vitt, och en cigarett. Det var vuxet gjort. Nu funderar jag på att ta ett glas till.

Kanske borde jag gå och göra lite skoluppgifter. Men vad? Det är svårt att välja, ska jag plugga till religons provet vi har nästa torsdag? Nja, kanske.. Eller ska jag plugga till svenska provet vi har den 23:e oktober (hehehe)? Nae för lång tid kvar (fast jag ska visa mina skills i svenska, jag lovar).. Nae det får nog bli läxfritt denna kväll också, så balkongen väntar.

Även sängen väntar på mig. Fast mest av allt väntar morgondagen. Det ska bli roligt i morgon! Först ska jag gå upp ca 05.30 (tidigt jaaaaaaao) för att sätta på kaffe och sen hälla det i en termos. Lägga ner Linneas minneskort i väskan och ladda kameran (eller gör jag det ikväll, kameran alltså) för klockan 06.32 ska jag hoppa på bussen. Ska nämligen till utsiktsplatsen med Linnea och se på utsiktsplatsen! <3 Det är så jävla värt. Fan vad fint.. Tar med mig kameran och hopefully I will get atleast one good pic :)

Sen klockan halv 9 ska vi träffas i folkungavallen, det är nämligen dags för Infokomps friluftsdag! Ska bli nice. Men vi hörs då.
PEACE OUT

ebba
det här är jag, alfred

Klassfoto today

I dag tog skolan klassfoton, min kära blev säkert jättevackra! :) Vi alla kollade skelögt in i kameran, tror jag. Ja de flesta gjorde det. Vackert. Får se resultatet senare fram.


Some pics from the past time

mm
I fredags drog fab 5 till utsiktsplatsen ännu en gång. Här är brasan vi gjorde som skulle värma oss inför kvällens bravader.
hann
Hannah och elden. Självklard lyssnade vi på Lars Winnerbäck - Elden
woj
Hannah, Joms, Ellzor och Linetta
s
Hannah och Joms diskuterar något

JA
Jag värmer min hand, eller något.
mr
Mr Danger

Ella linnetta
fett
hehe

Bilder där, sa jag.


23´s dag

igår var det en speciell dag. långt från vilken dag som helst, nämligen 23´s födelsedag. Allt är 23. Kolla här liksom  23/9 23+9=32, och vad är 32 bakvänt? Där ser ni. Dagen spenderades i skolan, sen träffade jag Linnea en stund. På kvällen träffade jag Carl och vi drack några bärs. Det är bara 23s dag en gång per år liksom. Väldigt betydelsefullt.

23
23232323


Vacker måndag

p

You got this and you got that but you never own what made us become this. Thanks.
The voice tells me something intresting, but it's whispering, can´t be heard only by listening, it's worth having a feeling.


Den hösten

Inspiration, inspiration. När den kommer fram så går jag lös. Men är för tillfället borta, vart har du gömt dig? Måste leta.

Solig dag, vilken härlig dag. Måste ta vara på den!

Hörs sen!


Sömnig

Hej hej, hallå där.. Tänkte berätta lite kort om igår: Först en skoldag, gick rätt fort. Efter skolan kom Li och hämtade mig, sen hämta vi upp Kakan och drog till Ekh för att inhandla lite festligheter. Jag blev en hårfärg samt några cider rikare, sen drog vi hem till Li där hon färgade våra hår! Tack som fan Li! Nice vart det! På kvällen drog vi till Kakan, sen kom det mer dit. Drog en Platens senare på kvällen, full och glad. Lite för rund om fötterna kanske, men det var schysst endå! Drog en taxi hem sen med Carl, Danne, Kinkan, Gabbe m.f

Idag har jag bara chillat hemma, tagit kort och chillat ännu mer. Senare kom Loisan till mig, hon klippte mig, tack ännu en gång Li! ;D Nice som fan. Drog till Donken sen där vi träffade Carl som jobbar. Haha, fett synd. Nej vars.
Nu sitter jag här, pappa ser på Indiana Jones, jag är inte så intresserad av den filmen så är ej så aktiv i tittandet. Men men. Tänkte lägga in några pics jag tog idag.

Kärlek

ma shoes
ros
kpl
mm
Ebba
ros<3
ebbla
aa

090919

MM

Here is one of the moments that you love to hate me
And you hate that you love me so
Because everything simple gets complicated
When we don’t talk no more

But
And I understand that you feel this way
And I’m sorry for my actions yesterday
I can’t turn back the fucking time
And I can’t get it out of my mind

Melomel


Lalalala

Torsdag idag. Fyfanken vad dagarna går fort, men nice.. Inte långt kvar tills helgen! Dock går vi mot mörkare tider och jag är så jävla trött ständigt. Vill gå på ljusterapi. Vore något för mig, hoppas jag får gå på det? Iaf..

Åt på Ming förut, 3:e veckan i rad, men det är så jävla gott. massor mat att välja emellan och jag klagar inte! :D
Proppmätt som ett as gick vi tillbaka till skolan för att jobba med våra artiklar till tidnigen.. Mjäz

Nu har vi webdesign, och vem vill inte sluta? Det vill jag.. Men dessa lektioner brukar gå snabbt.

Onödigt inlägg I guess, men bättre än inget!

Peace

Rethostan

Finns det något mer irriterande än att ha rethosta? Du hostar ett gäng omgångar, sväljer lite saliv och sen hostar igen. USCH, drack vatten precis men hostar ännu mer nu! Blev ingen skola idag då jag inte mådde så bra i morse, förkylning, huvudvärk. Men men det blir nog bättre?

Har beställt en t-shirt idag, hände även med min bror till IKEA nu på eftermiddagen en stund, han skulle köpa en GPS och jag hade så frunktansvärt tråkigt, med andra ord var jag icke sen till att tacka JA! Köpte där rätt sponant ett doftljus och ett bord hehe.

Nu sitter jag och väntar på mat, ska äta bakad potatis <3 Det är så gott. Var även ute i trädgården och plockade gräslök som jag ska ha i bland annat :) Wow. Nice


Tack för mig

/ Ebba & Rethostan

Skitdag

Usch. Dagen har intre varit något vidare, vaknade upp förkyld, rethosta, halsen ni vet. Jag hatar det så jävla mycket, så fort man är på väg att bli frisk så åker man på skiten igen. Huvudvärk också.

Idag var vi på Katedral, på don´t drink and drive.. Har varit på den en gång innan men blir berörd varje gång.

Sen drog jag hem, stekte svampar, lite taggsvamp och kantareller från igår, och åt baguetter till. Sen gick jag och la mig igen. Men p.g.a av den där jävla rethostan så kunde jag inte somna ordentligt. Men egentligen ville jag inte somna, jag vill inte ens sova efter skolan på vardagar, jag vill inte det. Men fan ska jag göra? Varenda höst är det så. Jag blir dödstrött, dödsledsen och ibland dödsarg. JAG HATAR DET! Jag vill inte bli det. På dagarna när solen skiner är det lugnt, jag gillar hösten då. Som att vandra i hösten en solig dag (det får vara mulet eller regna lite också, så länge jag är i skogen så bryr jag mig ej kom jag på) är bland det bästa jag vet. Men när det blir kväll. NEJ, nejtack.. Känner mig så ensam, usch. Nae fan vad jag klagar. Men jag är verkligen jävligt arg. På allt. Nästan.

Nu blev jag visst ledsen också.. USCH!. Jag börjar seriöst fundera på om jag lider av något. Ena sekunden är jag glad, sekunden därpå blir jag ledsen. Det går upp och ner. Och det går oftast ut över mina nära och kära. Men FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN vad jag är irriterad nu.Men tanken har slagit mig att mitt beteendé kanske beror på att jag är en kräftjävel? KÄNSLOSAM JÄVEL där. Trivdes bättre som lejon.

USCH!!!!!!!!!Mest på mig själv, och detta ständiga mörker. Känslomässigt....

HATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


Svamp

Idag började en ny vecka. Skolan har rullat på, dock vart jag ledsen i ögat när jag inte fick mitt busskort, som alla andra fick. Jag ska också ha ett sånt? Varför har jag alla andra år fått det? Varför stod jag med på listan för att få preläminärt busskort (den där röda lappen halva lkpgs-befolking gick runt med sen skolstarten) men inte få ett nu? Bara för de har slutat med de där kortapparaten och istället börjat med ett nytt sätt ska inte det betyda att jag inte får något, hoppas jag inte? Ska kolla upp det där. BLÄÄÄÄÄÄ säger jag bara.

Efter skolan så hängde jag med Linnea. Senare så drog vi hem till henne och väntade på hennes pappa. När han kom hem vilket var klockan 16.00 så drog vi ut i skogen och plockade svampar m.m. NICE! Älskar skogen. Tack för en fin dag.

Funderar på att gå och lägga mig. Har endå inget bättre för mig. Eller jo, det har jag visst det. Jag ska snyta mig, och SEN ska jag gå och lägga mig.

HÖRS

pics
e t t  s m a k p r o v  f r å n  i l ö r d a g s  d å  k l a s s e n  v a r p å  m a s k e r a d

Festis

Igår gick man in i dimman rätt skapligt, och det kompenserar vi med att gå upp tidigt idag! :D Prima, fattar inte varför jag jämt vaknar så tidigt dagen efter fest, men jag klagar inte. snarare tvärtom. Soft ju!

Igår drog jag och Li till Josefine, där var det lite folk, satt och drack, körde spel och så.  Senare hoppade vi på 16 mot stan, mötte upp Freddy och så. Sen gick vi till L´orient, där var det väldigt väldigt VÄLDIGT flummigt.. Hehe, hann vara där en stund iaf. Sen drog vi till Rese och åkte åt olika håll..

Nu sitter jag i uterummet, solen skiner på mig, jag är glad, något bakis o.s.v. Idag drar vi till Linnéa i Motala på maskerad, ska bli jävligt nice :)


BIG IN JAPAN

Jag hade målat en bild i mitt huvud hur det skulle se ut: En vit minibuss rullar in på gruset och ut stiger det ca 5-7 japaner. Men det var bara en japan och en annan kille.. Vem bryr sig? Skitsamma:P Men det var väldigt flummigt alltihop. När det var fikadags så dukar min mamma fram alla sina retro kaffekoppar och kläcker ut "japaner älskar dessa" HAHA ofta. Men men. Sen ville dom att jag skulle ställa upp på en intervju, jag berättade att det inte är riktigt min grej (haha jag visste ju inte ens vad det här handlade om) men de sa att de gärna ville ha en yngre person med.. Så om ca två veckor kommer senioren Lennart samt familjen Nilsson vara med på japansk tv! Haha sjukt flummigt, något otippat, men kul ju, skulle få en dvd med det, för det kan man ju inte missa! Höhöhö.

Nu sitter jag på mitt rum, lyssnar på en galet pepp låt. Seriöst, något är fel på mig. När jag hittar "den" låten (den obeskrivliga) så blir jag weird, lyssnar sönder låten dag ut, dag in hur länge som helst. Förra månaden sedan vi var på Way out West så spelades en Nas låt flitigt i min mp3, men nu är det en annan. Nämligen en arabisk låt, fast denna är en remix, lite arabiska, engelska. Hur hittade jag den låten då? Jo jag cyklade till min bror igår då vi just nu målar om i tv-rummet så vi inte kan se på tv, så jag kommer till han, sätter på IDOL (det är ju bara skoj i början), sen filmar dom kön på alla deltagare som hade sökt till IDOL i Malmö, i den stunden spelas en låt, hörde direkt vad det var. En remix på en låt som heter Didi, fan vad bra den är! Fan vad nice. Så imorse som ni kanske antar så letade jag fram den, och nu har jag lyssnat på den sisådär 15 gånger i rad, men vafan. Det är schysst ju.

sen
far, mor och Lennart
nart
Lennart, väldigt vänlig karl.

Det är jag som är smygarn
a
som sagt
mi
mamma <3



11:e september

Idag blev det ingen skola för mig. Lika bra det, eller på sätt och vis. Bra att jag slutar 11 idag och då känns det lite bättre än jag skulle ha slutat vid 4 t.ex. Men mindre bra att jag går miste om två lektioner. Hehe nåja, ny dag nya dag!

Det är en senior här hemma (en gammal gubbe hehe) som hugger ner massa grenar! Hej mer solljus :) Men anledningen till varför grenarna huggs ner är för vi har skaffat en ny tv och så med lite mer softa kanaler, och för att få bra sändning måste endel grenar tas bort. Det festliga i det hela är att om en stund kommer det även ett gäng japaner hit! Haha. De ska filma har jag hört och det ska visas på japansk tv! Haha låter väldigt märligt. När jag frågade pappa vad syftet med det hela var fick jag inget vidare svar, han mumlade om att något var "orginellt", men mer förstod jag ej. Får väl fråga senare eller nåt..

I kväll blir det party @ Jossan, senare L´orient! Ska bli trevligt! Mjäss. Måste även förbi stan förmodligen nu på dagen, måste nämligen hitta något att ha på mig i morgon då jag ska vara utklädd hos Linnéa, kul ju! Haha. Yes.


ros

ros




8 år sen idag..



Ta mig till skolan,sa jag!

Hehe. Ny dag, nya problem. Nae, menade: Ny dag med nya möjligheter! Låter så mkt bättre. Hade dödssvårt att vakna i dag, eller gå upp rättare sagt. Ni vet ju hur skönt det är ibland, typ hur skönt som hellst! Började min lektion för 21 minuter sedan. Det här är första gången av 2an en så länge som jag kommer försent, eller missar någon lektion (förutom när jag var sjuk en dag i början). Good so far.

Lyssnar på Lasses låt - Jag får liksom ingen ordning. Passar bra på mig

mm

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv, det kan vara så förfärligt, det kan vara så bra.

Onsdagen den 9:e september

Som rubriken lyder så taggar jag galet mycket. Inför på lördag. Då är det nämligen maskerad hos Linnéa, det ska bli galet! Alla ska vara utklädda till något. Jag och Hannah tänkte ta indianer. Men vi changed our minds och i nuläget så är det hippes som gäller. Nice nice! Snart helg. Snart lördag.

Idag var det en kort dag i skolan, slutade nämligen klockan 11 då sista lektionen var inställd, stackars Johan som ligger hemma i den sviniga influensan. Efter skolan gick jag, Hannah, Linnéa och Sara på stan. Sen drog jag och Hannah till domkyrkoparken, snackade, och sånt. Gick även in i kyrkan och tände ljus för några personer som inte finns längre. Ni finns här hos mig.

Nu är jag hemma. Dricker en kall bärs och känner solens strålar mot min kind. Funderar på att dra ut till brorsan som mekar med bilen, då jag inte har något bättre för mig. Eller fotografera, men jag är ju inget proffs på det.. Vet inte om jag kommer bli det för den delen heller, men jag skulle gärna vilja lära mig att ta lite schyssta bilder. Yes.

Sen blir det väl fotboll och efter det Idol. Jaja.

Vila i frid Eva. Du var en sådan glad och stark kvinna,
är så glad för att jag har fått träffa dig och även lärt känna din son. Tack

fint väder



Pannkakor är gött

Har inte uppdaterat sen i lördags.. Kan bero på att jag inte hade tid igår. Men nu ska jag hursom hellst ta och berätta lite kort vad som hände i helgen..

I lördags var jag jävligt hurtig. Gick till Ekh, köpte busskort. Sen tog jag bussen in till stan, gick en sväng i diverse affärer, sen var jag på väg till Resecentrum för att ta bussen hem, men tanken slog mig att jag faktiskt hade en cykel som väntade på mig på stora torget. Yes. Hämtar min cykel, går och sätter mig på en bänk för att öppna min loka jag precis hade köpt, självklart så var den sur på mig, för det kom massor vatten på mig när jag öppnade den :( såg lite på paraden också. Sen cyklade jag hem. 
Eftermiddagen kom, jag drog in till Resecentrum, mötte Li där och där kan man säga att resan började, mot Ljungsbro. Haha, var jävligt kul hos Kim, många saker.. Typ tratten, sängen som gick sönder, glasen, havet sa jag o.s.v. Mindre kul var det att vissa slocknar och inte hänger med till krogen. Men jag och Li kom dit iaf :D

Igår vaknade jag kl halv 12 tror jag. Var med Freddy. Vi såg en dokumentär om Kenta när han var liten, såg på Kvarterets Skatan och gick även en sväng till Ekholmen och träffade Linnea. Självklart så drog vi även en online pizza.

Det var min helg


Jahhhaja

Sitter och lyssnar på skivan som jag fick hem igår, och jag är svinhungrig. Börjar känna mig lite trött men det ska nog inte vara någon fara.
Ska alldeles strax gå upp och få i mig lite näring, sen ta på mig ett par skor och gå till Ekholmen, ta ut pengar och köpa ett busskort. Sen ska jag ta mig vidare in till stan. Ska köpa en skiva, så jag kan bränna en smarrig jäkel och bli klad på party. Jajamän. Får se om det blir något mer.

Sen ska jag ta min cykel, och cykla till utsiktsplatsen. Kolla om det är något kvar där. Typ mina nycklar? Fan hur kunde jag tappa dem.. Hoppas dem kommer fram. Kom på att jag har en sån där bricka på nyckelknippan som det står att man ska lämna hos polis eller i brevlåda, hittelön får man på köpet så någon borde väl lämna in den. Om den inte får för sig att gära ett inbrott eller två..

Men som sagt.. JAAAAAao

Lördagen 5:e september

Vad hände igår egentligen? Det är många frågetecken, men hoppas innerligt att jag får reda på svar. Som vart fan tog mina nycklar vägen? Dem kan ju inte bara försvinna, (lite halv panik, men bara lite så här dags på morgonkvisten) Och även vart ställde jag min cykel? Vart tog alla andra vägen?
Och hur fick jag pengar till att köpa cigg? Ligger ett marlboro paket på mitt bord. Varför köpte jag det? hehe..

Igår så drog vi fab-5 (Hannah, Linnéa, Ella, Jomme och jag) till utsiktsplatsen. Satt där från efternmiddagen. Senare på kvällen kom även Oscar, Olle och Niklas. Lyssnade massor på Håkan m.m hehe.
Det störda är när vi ska gå därifrån. Så satt Hannah och Linnéa på en sovmadrass som låg på någons garageuppfart, så jäkla stört, vart kom den ifrån liksom? Men mjukt och skönt var det..

Ja, och resten av kvällen blev lite som ett frågetecken, som sagt. Men hem kom jag iallafall. Tror jag gick och la mig på en gång. Vaknade upp med strumporna på iallafall..

Nu känner jag en stark känsla av att åka in till stan och hämta cykeln, om jag ens hittar den. Men det borde väl inte vara några problem? Ikväll blir det festis hos Kim! Och senare blir det krogen. Fasika vad kul.

Vilken härlig dag

Skolveckan är slut och en bra helg väntar. Vi fick våra jättefina Infokompväskor idag! Självklart kommer den stolt bäras av mig, schysst som fan!
När jag kom hem för sisådär en 30 minuter sedan så satte jag mig vid datorn med en kall Heineken, tanken slog mig att jag kanske hade fått min NAS (It was written) skiva jag köpte på tradera (mitt första köp någonsin via tradera), och det hade jag :D fatta vad glad jag blev.. Bästa starten på helgen.

Ska väl duscha och förbereda mig inför en galen kväll med klassen. Ladda kamran och lite sånt. Blir nice asså.

stadens <3
Stolt infokompare!


Pluggi

Jag måste verkligen plugga. Ska försöka få fram den orken. Eller orken finns redan men allting som kommer imellan, koncentration är inte min starka sida. Tankarna tar sin egna väg. Känns som alltid när jag ska plugga så börjar jag tänka på verkligen allting.. Har textkomp och svenska läxa tills i morgon. Inte kul.. Men nästan till 100% säker på att det känns roligare att få det gjort än att få lite smygångest av att ha den ogjord. Men det belönar sig..

När jag har pluggat klart ska jag chilla gärnet, tänka på allt och inget. Sen ska jag sova för att vakna till veckans sista arbetsdag. FREDAG! Nice shit. Ser fram emot denna helg. I morgon blir det festa med kära familjen/mpsläkten dvs fab5-8 m.m Haha. Kul! Och på lördag blir det utgång med Li och Ljungsbrofolket, underbart jävla bra skit :D

Jag gillar vår klassblogg massvis. Den är hederlig! Mpsläkten förevigt!

Naeeeeeeee nu måste jag plugga. Så jag blir av med skiten och förhoppningsvis (om jag har lite tur?) får lite fritid och kan uträtta något spännande innan den här dagen är slut.

Kärlek

plugga hela dan.


Godnattis

Godnatt gott folk. Hinner skriva ett kort inlägg innan min dator dör.. Den behöver nämligen sova då hon är väldigt trött. Typ sådär va.^^

Förut drog jag och Linnea till Tinnerö. Det var trevligt. Nostalgi i sina stunder där. Drack även kaffe och så, och åt godis. Livet är gott ibland.

Nu ska jag knalla mig ner och göra mig i ordning. Sängen nästa! Lång skoldag i morgon. Det tycker jag sådär om, hoppas jag inte blir för t(l)rött bara. Men vi bare gört för vi

Det var allt från mig. Jag ska sova nu, wowoowo!

Godnatt

Tisdagskvällen den 1:a september

Det märks verkligen hur det blir mörkare ju tidigare in på kvällen vi kommer för var dag. Men en så länge så klagar jag inte.. Kan vara rätt mys endå:)
Har chillat hela dagen. Mycket skratt och glädje.. Skönt!

Vill att min brur ska krya på sig. Så, nu vill jag att du gör det, det blir kul ju!

Peace bree haha


090901

Välkommen.

Sep

RSS 2.0