Godnatti

Har precis duschat och förberett mig inför morgonbitti, valt kläder, fixat mig och så vidare. Gött. Oscar har köpt ett nytt spel som han spelar, stackarn kommer sakna det så himla mycket liksom när han åker bort i några dagar, men då sa jag att han kommer längta efter två saker tills han kommer hem, spelet & mig, wiee. Typ.
Nu är det läggdags. Vi hörs i morgon

aa

Pure Seduction

OHH YEAH! I dag kom min älskadse Victoria & Secret Pure Seduction till mig! Som jag har längtat. Älskar den. Underbar. Vill.beställa.mer. Men kan inte det just nu då jag är rätt så fattig, men när jag har gott om pengar då jävlar ska jag köpa massor parfymer/body mists, det är det bästa jag vet typ. Vill verkligen ha Escadas nya Taj Sunset också, så himla underbar. Måste kirra D&G's number 3 snart med, min börjar ta slut, buhuhu. Men åter om V&S, fan vad gooood.

Pure seduction
aa
Nu ska jag traska vidare till min bebi nu. Puss


Det lönar sig att slita

Ja, det gör det. Varför? Jo, för nu har jag äntligen avklarat ett ämne, inget annat än Grafkommunikation. Hur känns det? Jo, tackar som frågar, det känns för himla bra. Är så jäkla skönt när man kan pricka av något från att göra listan. På tal om den listan så är det dags att göra en ny.
Idag ska jag plugga, och göra ngt kul i hop med O har jag tänkt, för i morgon åker han och kommer inte hem förens på måndag kväll, lär inte se han förens på tisdag, så vill ta vara på tiden med han. Har verkligen blivit bortskämd, för jag tycker det är jobbigt när vi bara ska vara i från varandra några dagar, men det här kommer jag klara... Har ju trots allt klarat mig i hela 2 veckor utan honom när han var i Syfarika, då hade vi bara två stycken telefonsamtal samt några sms under hela hans vistelse, så det så :)


sksks

Dagens träning

Egentligen var det inte planerat att jag skulle träna idag med tanke att jag hade tränat 3 gånger redan denna vecka, meen när min bebi sa att han skulle gymma (vilket jag väldigt sällan får höra från hans fina mun) tänkte jag att jag hakar på när det väl sker.
Dagens träning:
Roddmaskin några minuter
Tränade ryggen 15 x 4
Situps, jag skulle ha gjort lika många som rygg, men har sån jevla träningsverk i magen så det gjorde ont, vilket resulterade i att jag inte gjorde lika många
Crosstrainer 32 minuter
Avslutade med stretchning och sen hopp in i duschen.
Jävlar vad trött jag är nu! Känner mig helt slut i hela kroppen, och i huvudet. Kommer somna som en stock i kväll, det kommer bli awesome. Min trötthet kan även bero på att jag jobbade väldigt effektivt med diverse skolarbeten i dag i skolan. High five.



Onsdagens onsdag

Plugga
Plugga
Plugga
Dricka Kaffe
Plugga
Dricka kaffe
Gymma
----------------------------------
Hemma:
----------------------------------
PLUGGA
PLUGGA
PLUGGA
akak
Kanske hinner unna mig lite nöje? Spela sims? Men frågan är ju om det verkligen är nöje? Har ju bara blitt förbannad på skiten.. Lär mig ju aldrig, men det kanske jag gör snart? Plugga ska det bli i allafall innan jag ens kan tänka på Sims..


To the moon and back

Hej! Ohooj vad trött jag är. Känner mig trött i hela kroppen, men det är faktiskt en skön känsa, mina ben känner defenitivt efter en springrunda, gött. Ska bli guld värt att somna i kväll. Hoppas att man vaknar i morgon, så man hinner göra färdigt eximinationen i historia, om annat vore ju förfärligt. Men det ska nog gå bra, vi kom fram till att vi ska gå upp tidigt i morgon (peppar peppar) så vi hinner äta i lugn och ro, är sugen på att hinna avnjuta en kopp te till frukost en också, men jämt när vi säger att vi ska gå upp i tid slutar det att man snoozar tills det är 25 minuter kvar tills bussen går, men ska verkligen försöka i morgon. Haha känner att jag är väldigt engagerad i detta inlägg, men det är väl bra? Så det ska va ju.

trötti

Träningens dag

Idag är jag väldigt duktig må jag säga. Började dagen med att fara till gymmet för att spendera cirka en timme där, använde bland annat löpbandet, crosstrainern, stairmastern samt gjorde jag situps och tränade ryggen min. Känns helt underbart efteråt.
Inte nog med ovan nämnda träning, i kväll skall jag och min fina ge oss ut och springa varvet runt ån, vi började med det förra veckan och har bestämt oss för att göra det minst en gång i veckan. Dock så gäller det ju att påminna älskling då och då om att vi ska springa, så han inte inte "glömmer" eller säger att han "måste plugga" ;)


soft
Löparskorna skall på

Bio - Rango

I går gick jag och O på bio. Vi såg på en film som hette Rango, så himla bra! Jag brukar inte skratta så där grovt mycket ofta, men det gjorde jag i går. Hahaha, den måste ni se om ni är sugna på humor och glädje. Jajamän.

Rango
Bilden är från Rangotrailer.net


Måndagen den 28:nde mars

Yoo daugz, what sup yao? Nä inget speciellt, sitter i skolan och dricker mitt älskade kaffe. Tänkte ta tag i skolarbetet strax då vi ska ha prov efter lunch, yeah. Råplugga kanske? Ja.
Sen ska jag gymma tänkte jag, var några dagar sedan. I eftermiddag ska jag plugga.

söt

Styrketräning för henne & Må bra av stretchning

När jag och Oscar var på bokrean för snart en månad sedan hittade jag bland annat dessa böcker: Styrketräning för henne & Må bättre med stretchning. Böckerna innehåller information om hur man ska träna, som styrketräningsboken berättar den personliga tränaren Elin Sundell hur man som kvinna ska gå till väga med träningen och varför det är bra att träna bland annat. Boken innehåller övningar för kvinnan, som är ägnade åt muskler vi bland annat behöver ta hand om, det finns 3 faser, ett övningspogram man skall utföra i cirka en månad innan man går över till Fas 1. Boken innehåller cirka 70 stycken övningar. Det står såhär "Du blir inte bara starkare, utan får även en friskare och snyggare kropp. Precis vad alla vill ha och behöver." Perfect.
Må bättre med strechning verkar så himla bra. Boken är skriven av Jacqueline Lysycia. När jag såg boken i affären tänkte jag främst på att den kunde vara bra då den kan lära mig stretchövningar som är bra att utöva efter att jag har tränat på gymmet. Men när jag läste mer om vad boken handlade om insåg jag att den inte bara är menat att göra efter att du har tränat. Jag fick lära mig att om man stretchar hjälper det en att förbättra rörligheten och ger kroppen energi, förlänger samt stärker ens muskler, förbättrar hållningen, förhindrar skador, smärta och belastning, minskar spänningar och stress. Okej det var bara några anledningar varför man skall strectcha som jag läste ur boken, orkar inte skriva alla men det kommer bli great iallafall. Ska försöka göra någon i kväll innan jag går till sängs.

bör man


lasagne

Heej. Det är kallt som tusan utomhus, eller nae det är det väl inte men faktiskt över -2 grader, så det så. Kvällen spenderades hemma hos Hannah, det var soft. Lyssnade på LP skivor och drack vin samtidigt som vi snackade om livet, så det ska va.
Är så himla trött just nu så ska nog försöka sova. Men innan jag går och lägger mig vill jag säga att jag är stolt över mig själv, jag äger, haha, inte för att varA SJÄLVISK men så är de (tänk så om dig själv och peppa)

Nu ska jag försöka sova men innan bjuder jag på en bild från ikväll innan vi drog ut :)


aa

Fredagen den 25:e mars

Hej! Morgonen började av att vi låg och drog oss till 07.25, då var det att skynda sig upp för jag var tvungen att välja kläder, duscha, o.s.v, går och gör det samt att smörja in mig. Kommer in i rummet igen, Oscar sitter vid datorn. Vad är klockan? 07.42 och bussen går 07.55 och Oscar var tvungen att göra sig i ordning han med, plus att vi var tvungna att äta frukost, han drar kommentaren "Klockan är 07.42 aaej då har jag inte tid att sitta här" nae du har ju inte det. Gick ner och gjorde frukost, gröt, skyndade oss till bussen och missade den precis.. Typiskt. Men då kom jag på den alldeles fantastiska idéen att jag kan ringa min pappa och se i fall han hade åkt till jobbet än, hade han det? Nej. Så där var skjutsen fixad, vi kom in till skolan 08.15, cirka 7 minuter tidigare än om vi skulle ha tagit bussen. Wiee.
Nu sitter jag hur som helst i caféterian och chillar, dricker mitt älskade kaffe från min älskade termos från London, det äger. Om en timme ska vi ha redovisning, det är inte riktigt lika chill. Linnéa kom nu och frågade "har du inte ätit någon voffla?" Är det voffeldagen? "Ja, dom serverar vofflor där nere" Så. Herrååå!!

awxks

14 månader

Idag har jag och min snutte varit ett par i 14 månader, det tackar vi för. Han är ju så himla underbar och go. Det firade vi igår kväll med att åka till IKEA och köpa deras underbart goda chips och se på typ världens bästa film Upp.
Baby i love u


Peppi


I'm just a painter, I do my crappy art
But I see what's in your eyes and I know what's in your heart
I have to go now, the cops are on the way
And I haven't got a license but I've got a lot to say

Don't give up on your dreams, boy
Don't give up on your dreams now buddy
Don't give up on your dreams, boy
Don't give up on your dreams now buddy

I'm just a painter, I do my crappy art
But I see what's in your eyes and I know what's in your heart
I have to go now, the cops are on the way
And I haven't got a license but I've got a lot to say

Don't give up on your dreams, boy
Don't give up on your dreams now buddy
Don't give up on your dreams, boy
Don't give up on your dreams now buddy


Årets första runda runt ån

I kväll mina damer och herrar tog jag och Oscar årstiden väl till vara, vi tog på oss träningskläderna och sprang årets första varv runt ån, underbart. Det var så friskt i luften och härligt. Det firar vi med att jag gör en ny kategori här på bloggen som heter träning. Varje gång jag har tränat ska jag försöka skriva något om det. Vad det nu ska bli "Hej idag har jag gymmat, det gick bra" eller ngt, blir bra. Men hur som helst så kom jag och bebi fram till att vi nu ska springa ihop en dag i veckan. Nämnde jag att vi ska vara med i blod-om-loppet-som-är-i-vår? Ska se till att få i hop en bra kondtion tills dess så man klarar rundan, helst utan att stanna och gå i bland, men det borde ju gå eftersom jag har blivit så duktig och börjat träna. Har ju tränat i snart två månader och fortsätter jag träna i samma tempo till i slutet av maj borde min kondition nog ha blivit bättre.


Nu är jag väldigt trött och ska så småning om släcka ner datorn och sätta på mitt älskade One Tree Hill. Puss!

aa
En bestämd Ebbiz i London

Årets första grillning

Idag har varit en riktigt fin dag, ja det har det verkligen. När jag vaknade syntes det att solen tittade fram, solsken och molnfritt, till frukost gick vi ner och bakade scones, riktigt mysigt, kul att variera i stället för att rosta bröd som vanligt, det var gött, blev en kopp te till, så det ska va ju. 
Vad åt vi till lunch då? Jo vi gick till Flamman och handlade en engångsgrill m.m och gick ner till ån och grillade korv, så jävla värt. Solen sken på en rätt i ansikter, kände verkligen dess strålar ge en ork. Behövde ingen jacka på, nejdå det var rätt varmt faktiskt, över tio grader, man tackar för det. Vi matade ankorna med alla restrerande korvbröd som blev över, de var så fina så. Tyckte synd om ankhonan som blev bortkörd av en and hela tiden, men vi såg till att hon fick sig bröd hon med, fina anka.

Annars har vi varit på balträning, sett på Vänner och nu ska vi se på Flickan som lekte med elden, både Oscar och jag tycktge ju att Män som hatar kvinnor var riktigt bra, så vi ska se vad vi tycker om denna. Spännande.

brygga

älskar den killen



kk

Been there done day

Tjeena!
Gud vad mycket jag har fått gjort idag känns det som, jag har nämligen dragit och gymmat, hälsat på min storebror och nu är jag även hemma hos mina föräldrar (alltså jag bor ju fortfarande här men är sällan här eftersom jag jämt är hos min babe), okej det är rätt mycket för att vara mig iallafall, brukar mestadels bara ligga i sängen och chilla all days, hehe..

Vädret har varit helt fantastiskt fint idag, det tackar vi för. Nu ska vi äta mat, yummie. Det ska bli gott, eller? Trevligt skall det hur som helst bli då vi ska prata om så många intressanta saker, ni vet... Eller hur. Nae bara skoja men det ska faktiskt bli kul att äta med mina föräldrar, vilket vi liksom aldrig gör ihop typ.
yo

Lördag

Igår när vi tittade ut genom fönstret möttes vi av massor snö, fifaen tänkte man, men vad ska man göre? Var bara att bege sig ut i detta väder och göra så gott man kunde åt stituationen. Idag däremot. Solsken och det smälter, såja! Jag har hört att det skall bli två gradigt snart, det känns ju helt fantastiskt bra.

Igår var jag i skolan, på lunchen drog jag och Max till Tornby och åt och grejade, det var trevligt. Efter skolan gick jag och gymmade, det var jävligt skönt faktiskt, eller ska inte överdriva men skönt var det. Sen drog jag till O och har varit där sen dess.

Idag då? Solen skiner och jag känner mig allmänt motiverad/pepp. Tänkte utnyttja denna känsla och dra mig till gymmet idag igen, aldrig gymmat på helger förr, hoppas det inte är så mycket folk. Efter det ska jag bege mig hem till mina föräldrar, hälsa på (om de är hemma, vilket jag hoppas) och även hämta samt lämna lite saker.



Sunkissed glow

Hey hoo let's go go go! As taggad inför pluggandet nu, eller? Jag och min mentor gjorde ett schema till mig idag där vi skrev upp när han kan hjälpa mig med diverse media ämnen som jag har svårt med, as nice att få det avklarat. Ska bli bra.

Nu skriver jag om Japan under andea världskriget, förmodligen blir jag färdig med det snart. Sen blir det film och mys med O, yeah yeah wowowow!

Jag hösten 08, tiden går

Plugg, pluggare, pluggast

Hej!
Sitter och skriver om den franska och amerikanska revolutionen. Nu ska jag bli färdig med alla underbara (?!) rester jag har, sweet. Det kommer bli bra.
För övrigt har jag fortfarande jätte ont i min mun, men det rer sig väl det med någon gång. I går kunde jag verkligen inte somna på grund av min värk i munnen då den var på den sidan av munnen/ansiktet jag har mot kudden, försökte sova åt andra hållet, det gick skit, vände mig tillbaka och försökte sova åt det jag brukar, men det gjorde så himla ont så låg mest och vred mig, till slut somnade jag i alla fall.
Känns som jag är på väg att bli sjuk, förkyld eller något, men jag och O var i Ekholmen förut och köpte c-vitaminer (och ärtsoppa) så förhoppningsvis blir jag inte det! ;)


Måndagen den 14:de mars

Detta inlägg inleds med aj fan vad ont jag har i min mun, min visdomstand längst ner håller på att komma fram och det gör jätte ont, vet inte om det är lite infekterat eller varför det gör så ont. Strunt samma, bara det går över snart.

Eftersom det är måndag så betyder det för de flesta back to reality. Ae men det har varit en bra dag. Är riktigt stolt över min prestation på gymmet, körde i som fa-an azz, riktigt jävla nice känns det efteråt. Onsdag blir nog nästa gång, efter ett sånt här pass behöver min kropp vila.

Jossan. Om du läser detta ska du veta att när jag skulle åka hem från rese förut och gick till bussen så trodde jag att jag såg dig, hon hade låga svarta converse, piercing i näsan, samma frisyr och satt och väntade på bussen, tänkte att du skulle ta 14 precis som jag. Jag gick fram, ställde mig framför dig och ler i väntan på din på din uppmärksamhet, när "du" kollar så ger jag ett förvånat och skevt leénde och går vidare.


Män som hatar kvinnor

Förut gick jag och O till Ekholmen och köpte Ben & Jerry, två för priset av en är sällan fel! Vi åt glass (half baked) och kollade på Män som hatar kvinnor. Kul då att den boken ligger cirka 30 centimeter från mig, började läsa den för några månader sedan men glömde bort den. Vipps så har man sett filmen, men vem vet kanske fortsätter läsa den en vacker dag.

Nu är det sängdags!
Godnatt


This is where I belong

Idag är det söndag igen. Söndag. Men innan jag kommer till söndag tänkte jag berätta vad jag gjorde igår. Ehm sov? Sov typ hela dagen och min man satt nöjd vid datorn och spelade sitt älskade dataspel. Kollade självklart på Melodifestivalen på kvällen, och Eric lovely Saade vann! Jävligt rätt alltså. Han är så himla fin. Skiter i vad alla andra tycker om honom. Eric Saade i mitt hjärta, haha!

Ja men nu kan jag ju ta och berätta om denna söndag. Vart ska man börja? Det är inte lika fint väder idag som det har varit de senaste dagarna/veckan, det är faktiskt mulet ute. Allmänt depp, eller? Njae det är ju inte så jätte kallt ute (tror jag) så lite bra är det väl endå.
Snart ska vi gå ner och laga mat. Sen ska man väl ta och göra sig i ordning och så. För det är balträning i dag som gäller. Jepp

zzz
En glad och kanske lite på lyset Ebba i fredags


Fredagen den 11:e mars

I skrivande stund är jag sjukt jävla trött. Vill lägga mig och vila i en halvtimma. Tror jag ska göra det också, men först ska jag göra färdigrt några saker. Vadå för saker? Jo nu är det så här va, eftersom jag är världens bästa flickvän så har jag varit snäll och städat i O's (och mitt?;) rum. Det har legat en jävla massa kläder i soffan och på golvet som jag har vikt i hop, samt lagt i tvätten. Dessutom så har jag tagit ut massor av kläder ur garderoben och vikt om dem så att restrerande kläder från soffan har fått plats, nöjd tjej. Hoppas han märker att jag har gjort det nu, annars jävlar.

När jag har vilat tänker jag ta en kopp te, rätt så sugen på det va. Sen ska jag bege mig mot dagiset och hämta lilla Ellen! Sen får jag se vad vi hittar på till resten av familjen kommer hem.

Planerna för i kväll? Det beror sig på. Kanske dra ut och partaja, eller en sån där hemmakväll. Sånt som märks så att säga. Aa men det var allt för mig.


Torsdagen den 10:nde mars

Hallå där! Kom till skolan för cirka 20 minuter sedan. Sitter på lektion och väntar på att läraren skall komma. Ingen lärare kommer. Fick reda på att lektionen blev inställd då han är hemma och vårdar sjukt barn, eller om det var han som var sjuk minns jag inte riktigt.. Så har ingen lektion nu för än om flera timmar. Så det lutar sig åt att jag går ner och gymmar nu i stället än efter den här lektionen i stället. Men det blir asgött ju. Wiie.

Idag ska jag beställa min balklänning, vi ska mäta mig och sen skicka in de exakta måtten till de som ska göra den, egentligen känns det rätt sent ute men det är leverans tid 6-7 veckor och då hinner jag få den till balen. Lite svårt att bestämma sig men nu har jag gjort det. Den jag vill ha var jag och prövade en liknande i en affär så den vet jag ju på ett ungefär hur jag kommer se ut i den. Det blir nog bra..

Aae om man skall bege sig mot gymmet då.  Jarrå.. Hörs då!

aa


Onsdagen den 9:onde mars

Hallo!
Igår såg vi ju som sagt True Grit, as värd film att se, enligt mig. Oscar tyckte också den var bra! Tror dock jag tyckte den var lite bättre då han hade förväntingar om filmen, vilket jag inte hade, utspelade sig iaf i western förr i tiden, handlar om en flicka vars pappa blivit dödad av en man som flydde, och så skulle hon ut och leta efter han för att han skulle få sitt straff för mordet på hennes pappa, typ så. Jävligt bra iaf. Ska nog köpa filmen när den kommer ut.

Idag då? Har just ätit upp resten av mitt godis som jag fick över från bion. Nu jävlar blir det inger mer snask för min del. Känner verkligen hur onyttig jag varit, men egentligen ska jag inte bry mig. Var ju trots allt bio igår? Äter inte godis alls så ofta längre, men endå.. Inte sugen på det iaf.
I eftermiddag ska jag nog dra in och träna, eller gå ett varv runt ån. Det är jobbigt att åka in till stan, men varför inte egentligen? Det blir nog bra om jag får låna min älsk's mobil så jag kan lägga in massa bra musik att träna till? Hopefully?
Måste hinna med att göra något skolarbete med så jag kan bocka av det från listan.

s


Tisdagen den åttonde mars

Hej! Idag har vi haft underbart väder, mitt humör var även det underbart, självklart tror jag att det har med solskenet att göra, jajamän. Dagen har faktiskt gått fort.

När jag slutade skolan gjorde jag en grej jag tänkt göra i cirka tre veckor nu men inte tagit tag i, jo gå World Class och förnya mitt gymkort, finally done! Funderar på om det är dags att skaffa årskort då jag snart är uppe i summan för 1 år efter endast 3 "förnyningar" , vore ju rätt värt.. Men jag vet inte.. Har tänkt att träna utomhus när vädret är bra. Men ska jag då köpa månadskort de månaderna vädret är sämst? Hösten/Vintern? Är ju typ i ett halvår.. Nae men blir nog att köpa ett årskort lite längre fram tror jag. Hur som helst så tränade jag efter skolan, 20 min på Stairmaster, 20 min på löpbandet och avslutade med situps och stetch, wie. Nu jävlar beach 2011 här kommer jag, eller?

I kväll ska jag och O på bio. Vi fick ju rabatt kort i julklapp som gäller för SF bio på vardagar. Självklart var jag snäll och lät min fina välja film, det blir True Grit, men har faktiskt inget emot den, tycker faktiskt att den verkar bra. Yeah.

I morgon har vi studiedag och då jävlar har jag tänkt (hoppas verkligen jag gör det) gå upp ganska tidigt och ska plugga så mycket jag bara kan. Kom igen då Ebba, det blir kul ju!


Måndag 7:e mars

Hej!
Sitter i skolan och dricker mitt älskade kaffe,love it. Har snackat om helgens bravader med mina vänner, fyfan så det kan gå alltså, hehe. Men det är sånt som kan hända när man är lite väl på lyset. Yep!

Pluggvecka då. Och gym. GYMMA PÅ!!!!!


kk

There Is A Light That Never Goes Out

Lyssnar på skön musik medans jag försöker göra en svår inlämingsuppgift, egentligen är den inte alls så svår, men jag är så oerhört okoncentrerad just nu. Vill bara slänga undan alla mina skolpapper just nu och bara sätta på en skön film eller varför inte ett avsnitt av One Tree Hill och bara njuta. Men det får jag göra ju fortare jag blir färdig, typ snart? I hope.

Balträningen gick ju sådär, bra ibland, dåligt ibland och mer dåligt, men det tar tid att lära sig, man kan ju inte bli proffs med en gång, hehe. Älsk provade sin frack idag som han beställde för ett tag sen, han var jätte stilig i den♥

I morgon börjar skolan igen efter en skön helg, ska ta tag i min kropp då och tanka på ytterligare en månads gymkort, sen kan jag börja springa ute, wie.

Nae nu ska jag göra den där helt fantastiskt underbara uppgiften. Pöss


aa

Söndagen den sjätte mars

Hallå. Uppe med tuppen idag, balträning tidigt. Hoppas verkligen att det går bra, dags för våran tur nu känner jag? Tack i för hand. Hoppas! Vädret är underbart idag, det gör mig lite pirrig i kroppen. Efter träningen ska vi åka till Gamla Linköping, myspys. Ska bli spännande dessutom!
Ett kort inlägg från en vårsugen Ebba, yeah right! Lovely

Hörs senare, promise

Struktur

Är i skolan nu, solen skiner, kaffet är i magen. Har skrivit upp allt jag har att göra inom skolan samt talat med diverse lärare om exakt vad det handlar om, vilket har gjort att det känns lättare, bättre och skönare. Underbart.
Har även hittat soundtracket till mitt liv, iallafall mitt liv nu för de senaste åren som har gått fram tills nu, lägger inte upp den här dock, för ingen skulle förstå/eller skulle de tycka det vore skevt, inte för att det spelar någon roll vad andra tycker, men den är för fin för att hängas ut här i bloggen, så behåller den för mig själv, men den är så jävla fint, mystiskt och inspirerande, yes.

Efter jag slutat skolan så kommer jag sitta kvar här ett tag, tills O slutar för då drar vi och handlar bruna bönor, ja, för idag är det vår tur att laga mat, vilket vi har tänkt oss att göra är Chili Con Carne. Gött som attan.


lla


1:a mars

Okej, inte visste jag att det är första mars idag! Trodde seriöst att det var några dagar kvar, där ser man. Blev glad då mars faktiskt är en vår månad, hoppas på att man snart kan se små vårtecken, det är nice. Blev även lite stressad då jag insåg att det inte är lång tid kvar med diverse skolarbeten, men det blir att lägga i ett kol i backen och köra på.

Jag och Max gick till pizzerian Mamma Mia och lunchade, blev en gyropizza för min del. Gött. Om cirka 25 minuter har jag tid hos frisören, det skall klippas idag. Har haft rejäl ångest över mitt hår då det har börjat bli så himla slitet. Inte klippt det sen i augusti, kanske därför, men det ska bli skönt att få det gjort iaf.

Sen drar jag hem till mig och ger min kisse mat och chillar där lite tills jag ska till baby. Babybornbabyborn (dockorna, remember?) På tal om älskling så kom han precis förbi. Han sitter i salen här brevid och ska ha lektion men läraren hade inte kommit än så han gick och pussade på mig lite och lät mig höra på en låt, hihi.

Men så är det. Fint då. Vi hörs sen va

dos
Vår i Linköping två år sen.. Fotodag med klassen


RSS 2.0