Årets första grillning

Idag har varit en riktigt fin dag, ja det har det verkligen. När jag vaknade syntes det att solen tittade fram, solsken och molnfritt, till frukost gick vi ner och bakade scones, riktigt mysigt, kul att variera i stället för att rosta bröd som vanligt, det var gött, blev en kopp te till, så det ska va ju. 
Vad åt vi till lunch då? Jo vi gick till Flamman och handlade en engångsgrill m.m och gick ner till ån och grillade korv, så jävla värt. Solen sken på en rätt i ansikter, kände verkligen dess strålar ge en ork. Behövde ingen jacka på, nejdå det var rätt varmt faktiskt, över tio grader, man tackar för det. Vi matade ankorna med alla restrerande korvbröd som blev över, de var så fina så. Tyckte synd om ankhonan som blev bortkörd av en and hela tiden, men vi såg till att hon fick sig bröd hon med, fina anka.

Annars har vi varit på balträning, sett på Vänner och nu ska vi se på Flickan som lekte med elden, både Oscar och jag tycktge ju att Män som hatar kvinnor var riktigt bra, så vi ska se vad vi tycker om denna. Spännande.

brygga

älskar den killen



kk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0