tisdag

Jag fattar inte hur det kommer sig att jag är helt slut hela tiden.. I skolan, så fort jag kommit hem så somnar jag. sover i ca 2 timmar.. vaknar och är lika trött för det.. kronisk trött? det är väl inte möjligt? är jag sjuk? nej det hoppas jag inte..
kanske är kaffe lösnignen. så nu ska jag gå upp och hämta en kopp..
10 min senare: jag är tillbaka.. hihihi
ja jag känner mig redan piggare, fast det kanske bara är påhittat bullshit.. hahha aja vem brry sig! :P
jag fick med mig en apelsin på köpet, det är mumsfillibabba!! ..
JAG HATAR ATT MSN INTE FUNKAR! jag får verkligen damp! och jag kanske beter mig omoget men vem har sagt att man är mogen i 17,5 års åldern?? inte jag iaf.. ;)
massvis i skolan nu, eller finns det något som heter jag gör det sen och då förvändlas det till sista minuten panik! jag börjar få det nu p.ga av att jag har 20 frågor som ska vara svarade till mitt naturkunskaps prov som står i hela kurs A ( håller på att tenta upp) och att jag har en hel, tjock bock att läsa ut till svenskan + att jag måste göra en bok reccention (hur stavas?) aja,..
om ca 25 min börjar iaf klas 9A (eller B) vilket jag tycker är otroligt intressant..
ciaoo

WordPad inlägg

Mitt internet funkar inte så jag skriver i WordPad

Ja som ni ser på min rubrik så skriver jag detta i den stund då mitt itnernet inte är erkänd som en dator med bra uppkoppling, nämligen den stund då mitt internet är ur funktion vilket den har varit till och från i en hel vecka nu + en dag.. BAJS PÅ DIG!

Klockan är 17.42 iaf på fredags eftermiddagen, och jag kom hem för en kvart sen ifrån Elias. Det blev en impuls natt, jag åkte till han vid ca 4 tiden igår natt.. Och jag har aldrig blivit så rädd som jag blev igår tror jag.. FYFAN :( haha.. Jag kan berätta...

Det hela började med att Elias undrade om jag ville komma till honom för att hans föräldrar är I Malmö och det är chillipill att vara ensam hemma you know.. Vi bestämde att vi skulle mötas klockan 03.45 vid kvinnebyskolan.. Jag lite seg och dan men på ett väldigt STRÅLANDE humör stod och tog massa ego bilder på mig själv ( det får man göra när man är på glatt humör ) och kände mig så extreemt bäst ni vet.. Hade ingen tidsuppfattning då jag får ett sms av Elias där det stod: Jag väntar.. Då blev det till att ta på sig jackan, skynda sig och gå mot skolan, det började med att jag snubbla in mot dörren och höll på (men gjorde inte det jihu) att väcka mam och pap.Men det enda jag tänkte på var: Nu sitter Elias där uppe vid skolan och väntar på mig, det är skitkallt och jag är sen.. Så typiskt mig! Kollar åt höger.. Där står bänken, alla buskar eller vad det nu är, iaf allt är som vanligt. Sen när jag har låst kollar jag igen åt högen, där på bänken sitter Elias, jag han uppfatta det för en 10dels sekund men något annat hann före uppe i hjärnan och när jag ser att personen ( Elias ) rör sig framåt jag släpper nyckeln, backar bakåt.. blir livrädd och bara: neej vad rädd jag blev, sen började jag stortjuta. HAHAHA. Jag vart så jävla chockad för jag trodde verkligen att han var vid Kvinnebyskolan, nej fyfan tårarna bara rann ner och jag kände inte igen mig själv, sen började jag as flabba samtidigt som jag grät, gud...

Det lär jag inte glömma i första taget iaf.

Väl hemma hos Elias så satt vi i köket, och åt mat klockan halv 6 på morgonen, (hihi) och gick ut och rökte då och då... Somnade i soffan gjorde jag och vaknade inte förens 13.40 idag..

Igår kväll då: Innan jag var med Elias så var jag Hos Mona I Lambohov, hon fyldde 18 (GRATTIS) så det blev att fira henne med some nice ppl! :) Gött, sen så blev jag Inez, LI, Suad och hennes kompis lite omogna och fick för oss att vi skulle dra ut och ägga någons hus, yes! Så då gjorde vi det, haha lite omoget som sagt, men det var jävligt kul! hahah...


Ikväll så är det emo party hos Elias och jag är så hungrig nu att jag håller på att spy. Men jag tror mamma och pappa har kommit hem nu så då blir det mat!

CIaooooo..



.


bara så ni vet

mitt internet hemma har inte funkat sen i torsdags :'( så tro inte att jag har övergett er.. hell no no!
hoppas på att det drar igång någon gång i veckan, för jag är verkligen en datanörd... eller jag måste snacka med mina kompisar och ta reda på senaste skvallret typ.. asså inte skvaller mellan folk i dödens stad. för jag har blivit totalt helt ointresserad av sånt.. men om kändisar då? nej fan det är jag också totalt helt ointresserad av.. okej bara smyga runt lite.. typ... haha... eller skitsamma..
msn in my heart
playahead in my heart (ibland)
bilddagboken in my heart..
har skribit ett inlägg på wordpad hemma som jag hoppas ni ska få användning för när mitt internet funkar.. asså inte anvädning som att det är fakta.. men läsa! jaa förlåt för jag är trööööög då, jag är så seg idag!!!!!!!!
verkligen..
sitter hemma hos min bror nu som fyller 23 år. retat honom lite och så. grattis henrik..
dricker kaffe.. och jag ska nog gå ut snart när jag druckit upp min kopp till *PIIIIP* och låta minnen minnas...
imorgon börjar dödens väg. (SKOLAN)
puss hej

VARFÖR ÄR MIT INTERNET SÅ SEGT OCH VARFÖR SPÖKAR DET I SARAHS LÄGENGHET?

Okej i förrgår så sov jag hos Sarah, vi gick till Burgerking, sen så hyrde vi film ( ett öga rött ) , och det var 5:te gången jag såg den.. Iaf vi köpte en jävla masso godis och fettade oss.. Me like!  Asså jag måste bara säga detta, hahaha.. Sarah bara: Det spökar hos mig, och det har gjort det ända sen jag flyttade hit.. Så jag frågar henne vad det är som spökar, och hon svarar mig att det brukar "knacka i väggen och golvet.." .. jag tyckte det lät kusligt, iaf när vi är i hallen runt CA 23.45 så hör vi något ljud ïfrån hennes rum.. vi blir livrädda går och hämtar varsin kviv och går in för att underssöka hennes rum.. hittar ingenting men beslutar oss för att stänga av musiken så vi hör om det kommer igen..
Timmar går, vi sätter på några nya låtar som vi laddat ner.. Då plötsligt hör vi världens DUNK!!!!!!!! Och den kommer precis underifrån... VI blir rädda som fan..
Sen kom jag att tänka på en sak och frågar Sarah: Du tror inte att det kan vara dina grannar som försöker sova??!
HAHA det roliga är att hon har trott att det spökar hos henne ända sen hon flyttade dit, men jag tror det är hennes grannar som försöker få lugn och ro på natten. HAHA! Hon har ju verkligen bott där i 1,5 år snart. haha sött!

Declan - An angel    .   världens finaste låt, och rösten får mig att dö ibland..


trallala lov fuck you all

mitt internet har varit off sen i torsdags kväll då jag hade varit duktigt och sprungit 1 varv runt ån! galet nöjd med mig själv! och som tack dårå så fuckade sig internet ut vilket gjorde så att jag inte kunde följa med till sthlm dagen efter och träffa mr Y/J (du bestämmer) FUCK så störande!!!!!
men nu är det lov, och jag mår så braaaaaaaa.. bara det att idag har jag damp på allt och alla.. eller vafan kanske inte alla. lite att överdriva men iaf på FILLE! en bög i tranås jag aldrig snackar med men idag så gjorde jag där, idiot helvete.. pms fitta? nee du kan va..
ska iaf träffa li nu, sen sarah. ciaoo idiotas. !! återkommer sem :)


TACK!

Allt gick verkligen jätte bra idag! Var så grymt nervös innan, satt och pillade på någonting hela tiden, men åh.. Vad lättad jag känner mig! Vi snackade om mina studier sisådär, hur vi ska göra osv.. Kom fram till ett och annat.. Men det enda jag hade i hjärnan var att JAG HAR FÅTT MITT STUDIEBIDRAG! Jag är rik, rik rik! Från att ha varit luspank i 2 månader (trodde jag) så har jag fått mina pengar endå, jag som var helt säker för att min lärare SA faktiskt till mig att mitt studiebidrag kommer bli indraget ! Snacka om glad! Synd att man är så beroende av pengar, men vad skulle man göra utan pengar? Rektorn bara: Vad är det som motiverar dig till att gå i skolan? Gissa vad jag sa? PEEEEEEEENGAR! Hadderajja!
Efteråt gick jag på stan med Inez, blev some shopping! Sen gick vi till vårat älskade budget fik, det vanliga, princess bakelse för min del, en vanilj munk åt henne..
Klockan 5 mötte vi upp Li, gick och köpte candy..Vi åkte även förbi Abisko för att se om hennes opålitliga lärarefanskap var där, men nae.. Han var ju som sagt på Arlanda, yeah right..
Drog hem sen iaf, sov och så vidare. Bara slappat ikväll,. kollat på Andra Avenyn sen varit ute med hunden.

Imorgon ska vi till gymmet på idrotten, palla egentligen tänker jag, jobbigt. Men vafan jag ska ju ha perfekt närvaro och det kan faktiskt bli ganska intressant för jag kanske vill börja gymma så småningom..

Stockholm på fredag kanske! :)


Tell me how come

Alla gör vi misstag, fel och saker vi djupt ångrar. Jag medger att jag har gjort saker som anses vara fel.. Men det är inga saker som skadar folk i min omgivning, bara mig själv. Jag vet att det är fel, men gjort är gjort och det kan jag inte neka. Snälla jag har chans att ändra på mig, mitt blod är lika rött som ditt.
Jag är så galet nervös inför imorgon, att göra de jag älskar mest av allt besvikna.. Snälla Gud hjälp mig, jag lovar jag kommer gottgöra det på något sätt... Hjälp mig nu, jag behöver dig.

Idag har jag iaf varit med Li, lika flumm som vanligt! hihi. men nu måste jag nog gå och lägga mig, men vet ju endå att jag inte kommer göra det.. Ska kanske duscha håret nu så slipper jag jäkta på morgonen, har bestämt vad jag ska ha på mig och allt imorgon, för mig är det en stor dag där vad som helst kan hända. Kanske över reagerar jag, men endå.. Vi gör misstag för att lära oss utav dom? Eller..  Wish me good luck! Behövder det.

Shine a light for love

speedad

skulle inte ha druckit den där koppen kaffe. känner mig helt skakis och nästan nervös! haha.
men kaffe ska man ju dricka för det är ju livets vatten som mamma säger! kaffe.. synd att man får bruna tänder. eller de kanske man inte får om man borstar tänderna?? men får man inte dålig andedräkt då? kanske inte om man borstar tänderna, höhö!
imorgon åker jossan till brazil! snacka om att jag är lagom avis!! hon är ju redan en neger så vf åka dit? jaajuste nu minns jag! för att hon ska skicka det där vykortet till mig som jag längtar efter! haha
galet nervös inför tisdag!


mjau

1. Sätt musiken på blanda.
2. Klicka på nästa-knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på varje fråga.
4. Fuska inte!

1 Hur mår du idag?
Your love is real to me

2 Kommer du att komma långt i ditt liv?
I wont tell

3 Hur ser dina vänner ut?
My heart

4 Kommer du att gifta dig?
Amigo

5 Vilken är ditt livs themesong
french

6 Hur är din livshistoria?
sommar

7 Hur är skolan för dig?
I ain´t scared

8 Hur kan du komma framåt i livet
Raquel

9 Hur kommer imorgon att vara?
Miss murder

10 Vad är det bästa med dina vänner?
ah min hawak

11 Vad finns i lager för nästa vecka?
Slow Jamz

12 Vilken sång beskriver dig bäst?
Your body is a wonderland

13 Hur är det med ditt liv?
Music for love

14 Vilken låt ska spelas på din begravning?
Forget me nots

15 Hur ser världen på dig?
Eld och djupa vatten

16 Kommer du att ha ett lyckligt liv?
I´m sorry

17 Vad tycker dina vänner om dig?
Tocarte toda

18 Har du en djup och mörk hemlighet?
In my bedroom

19 Brukar folk fantisera om dig?
Come to me

20 Hur kan du göra dig själv glad?
Here comes to sun

21 Kommer du någonsin ha barn?
Staring through my rearview

22 Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Stop and stare

23 Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Do you feel my love

24 Har du några tips till dig själv?
Died in your arms

25 Hur kommer du att bli ihågkommen?
I ett fotoalbum

26 Vilken är din danssång?
Bleeding love

vägen

som barn tar man kärleken för given. allting annat är mot ens natur..
i den stund man tar steget ut i livet är man bara ett tillgivet djur.
ändå står snart dom vuxna där och pekar ut den riktning dom tycker man ska ta
alla drömmar dom själva har förvägrat vill dom förverkliga genom sina barn.
är man lydig belönas man och hyllas, revolterar man mister man allt
men vem kan säga till nån annan hur lycka ser ut? vem kan säga vad nån annan vill bli?

låt dina blommor slå rot där det finns jord mor, låt dina växter få leva där dom trivs. lås inte in dina plantor i ett rivhus, låt dom få slippa ett onaturligt liv,   låt den du älskar få pröva sina vingar, en dag så flyger din älskade vän
vill du bli respekterad av din avbild, får du visa din avbild respekt.

så sant så sant, texten altså,


Fettisdag

Heter det så? Eller vad.. idag är iaf den dagen man ska äta semlor hoho och det har jag gjort också!
Slappaste dagen i skolan. Först var vi i aulan och lyssnade på något jag vet inte vad, efter det så hade vi rast i en halvtimma, därefter var det att gå upp för alla trappor till 500 planet där vi skulle sitta några stycken från olika språk grupperna och berätta om sig själv på sitt språk och någon fakta om det landet!
Alla hade papper och allt nedskrivet, jag hade inte ett skit. Berättade saker ifrån huvudet, väldigt kalt men det gick iaf, ingen lärare som var och lyssnade, och inte för det hade gjort mig något heller för den delen om det var någon där! :)
 På lunchen så gick jag, Inez, Ebba, Simon och Levi till pizzerian och åt . Galet gott men man blir mätt efter en 1/4 dels pizza typ! Haha
Idag har det varit såå vårigt ute, har varit så glad hela dagen! Känt mig pigg och allting! Men så fort mörkret kom så blev jag trött, jag gick och la mig vid halv 5 idag för att vila när mamma skulle iväg, vaknade inte förens vid halv 8! 3  timmar! Mörket gör mig så seg, tappar orken och nästan lusten för att leva?? Så skönt att vi går mot ljusare tider nu.
Imorgon har jag idrott 8.10 och har en grymt seg dag att se fram imot. That sucks! Well well..
Hoppas ni som läser detta har haft en bra Fettisdag;)
Bye


det är kallt

I lördags så var jag med Elias och Flora. Vi tog det lugnt hemma hos mig och andades, typ!
Igår åkte jag, Inez, Farre och Sia till Sthlm! Det blev lite shopping på rean för min del, hittade ett par skor och underkläder för kanonpris på TOPSHOP.
VI hann tyvärr bara gå på stan i ca 1 timme innan dom stängde. Efter stängnings dags så åtke vi förbi Rinkeby och Tensta, handlade en tändare som jag bara älskar! :) Och jag var ett stenkast ifrån dig..
Vi åkte till Akalla eller vad de heter och åt på någon persisk restaurang, supergott men MÄKTIGT! Orkade långt ifrån hela tallriken haha.
Vi blev sugna på att hitta på något medans vi lät maten tystna mun, typ.. Så efteråt så drog vi till Heron City och bowlade. Team Fatti Vs Team Olofsson,  Men jag tänker inte säga vilket lag som vann men jag och Sia var iaf Team Fatti.. Höhö!!
Kom hem vid 1 tiden någon gång. Somnade runt halv 3..

Skolan då..
Idag var historian inställd på förmiddagen så jag hade sovmorgon till 12, grymt värt! Sen bara en lektion!
Imorgon är det språkets dag! Börjar klockan 9 i aulan och ska lyssna på någon föreläsning till kl 10. Sen ska man delas in i olika språk grupper och berätta om sig själv på spanska och sen om något som har med Spanien och göra.. Och jag har inte börjat än, ovanligt!
Men det lär inte vara svårt heller. ;)

Här är några bilder från Sthlm.

Puss


Helg ännu en gång.

Igår så slutade jag tidigt, klockan 11. Då drog jag 202 till Ekh, gick mot min farmor men mötte henne på vägen pratandes med sin granne. Jag hade glömt mina nycklar hos henne, så det blev att följa med in, vilade, såg på tv och slappade, fick även pannkakor. Farmor Aina <3
Senare så drog jag hem och åt kvällsmat och sådär, tacos.. Sen skjutsade mor min till Johannelund Centrum där jag mötte Elli och Maria <3 Alltid lika dampigt och roligt med er! Haha. Vi fick Ökne damp-saknad, måste verkligen åka dit i sommar!
När mamma hämtade mig så var jag sjukt trött och funderade starkt på att gå och lägga mig, men icke nicke.. Inez ringde och frågade mig om jag ville se på film hos Farre. Så det blev till att åka dit, Scarface! Sjukt bra film!
Idag så vaknade vi skapligt sent med att det var snöstorm, fifan!! Gick till Pressbyrån och köpte biljett hem.. 

Nu sitter jag här och är jävligt hungrig, hoppas det finns rester kvar från igår i kylen för jag är dö hungrig.
Ikväll så ska jag vara med Elias, är inte alls sugen på att festa faktiskt, too tired. Vi får se vad som händer.

Imorgon blir det Stockholm! :)


RSS 2.0