Sista dagen avklarad

Tjena tjena!
Idag var det sista dagen på jobbet.  Jag tycker det är skönt att det är över. Är väldigt nöjd över min prestation. Har värk i armar, rygg och händer. Men det är så det ska va.
Har klippt massa kablar idag vilket resulterar min handvärk, hihi. Har även målat om plastrummet så det är skinande blått och fint, det stinker inte skit längre och är inte smutsigt. Extrem IL RECYCLING MAKEOVER kanske det? Arrå..
Fnittrat ovanligt mycket idag, kan bero på tröttheten..
Elin (tjejen jag jobbade med) berättade vad jag hade frågat till henne första gången vi jobbade ihop.. Och det lät ungefär såhär "Vad hade du gjort om den kommer en panda i rullstol på bandet= Vart hade du lagt rullstolen?"  Ofta....... SE
Efter sista rasten var det bara 40 minuter kvar. Städade lite och sen gick och tvättade stövlarna jag lånade..
Fick skjuts av Anders hem i ett snö väder.
:)


Nice

Det är mörkt ute men jag kan höra fåglarnas kvitter. Det är så mysigt :) Sitter och äter en macka och dricker kaffe. Ska åka snart. Blir att äta en clementin (stavning?) i bilen, det är så hederligt.
Det var extra svårt att gå upp ur sängen idag, för igår var jag så himla trött. Gick och la mig vid 22.00 men hade konstigt nog svårt att somna. Låg och vred mig i två timmar. Somnade sen.
Men jag känner mig endå skapligt utvilad idag..

Jaja! Jag får damp ibland, jag får damp rätt ofta. Jag har lite smått damp nu. Det är så det ska va. Jag är pepp till max! Iallafall kan bli pepp till max!

Nu ska jag sätta mig i bilen i ca 7 minuter. Okej jag vet inte hur många minuter men jag ska ta tid bara för det. Iaf jag ska sätta mig i en bil i (...) minuter och ha damp, lyssna på en pepp låt o.s.v
Det är saker som gör att jag får damp som hjälper mig :)


Jag sitter i morgonrock

Igår började jag jobba, det var helt okej. Lite segt i början, men någonstans mellan papper och plast, så mindes jag vem jag egentligen var och vad som gav mitt liv en mening.. Den ni!
Städade ute på en av gårdarna igår, sorterade plåt i efter dess färger, och började städa i plast-rummet.
Var helt död igår kväll, det är jag nu med typ.
Idag på jobbet så var min tröja blöt, så Jägarn gav mig en ny tröja. En stor en, sen så frågade han mig om jag skulle tälta.
Fick även smaka på brandsläckaren idag. Tack för den!
Nu ska jag iaf äta bruna bönor...

Jobba

Hey! Idag börjar jag ju som tidigare nämnt att jobba. Mycket intresting, har redan börjat komma in i mina jobbarvanor, okej iaf tankar. Jag tänker väldigt mycket som person.
Gick upp för typ 20 minuter sedan. Har klätt på mig och så. Ska äta frukost bara och sen borsta tänderna, ja för efter det så är jag färdig. Satt min gamla ipod på laddning så jag hinner lyssna på en älskvärd låt på väg till jobbet.
Börjar jobba 07.30 idag, skönt det. Sen blir det ju 07.00, men det är ju bara några dagar jag ska jobba. He-he

Igår så var jag ute med Linnea! Vi drog runt lite överallt, bland annat besökte vi Linköpings höjdpunkt,  platsen som står för Linköping, som står för respekt, för glädje och allting. Det var så jävla mäktigt asså! Att stå nedanför vattentornet och kolla upp! Det såg ut som en slags pelare till ett slott som aldrig tog slut. Fortsatte upp i himmlen mot rymden.

Nu hör jag att kaffet börjar bli klart. Utan kaffe en dag som denna skulle det inte vara lätt.


Dashboard and a dirty town

I fredags blev det höstlov. Och det firade jag med Linnea. Vi drog runt till diverse ställen, sen åkte vi förbi Linnea och hämtade hennes dator för att bege oss hem till mig för att kolla på film. Trainspotting såg vi. Den var mycket bra.
Igår så träffade jag Linnea igen, vi drog ut till Vidingsjö skogen bland annat. Det var värt!


Idag vaknade jag klockan 13.04 typ, men om jag ska vara ärlig så var klockan bara 12.04 för jag hade inte ställt om den. Kändes riktigt skönt ska ni veta att få sova länge för att sedan vrida tillbaka klockan en timma. Höhö!
Ja vad har jag gjort sen dess då? Typ ätit mat, suttit fastklistrad vid datorn, druckit kaffe och jaa. Inte mycket mer. Ska städa rummet, men jag vet ärligt talat inte om jag orkar. Eller jo orkar gör jag säkert, eller? Men vill jag verkligen städa rummet idag? När jag har hela lovet på mig att städa det? Orka ens sitta och skriva om jag ska städa mitt rum eller inte. Det är ju inte första gången jag gör det. Skitsamma

Imorgon ska jag jobba på pappas jobb som jag jobbade på i somras. Det blir 3-4 dagar (inte bestämt ännu) Vilket ska bli nyttigt och kul. Jag behöver verkligen göra något sådant, inte bara för att jag kommer få en liten slant, även för att jag måste lära mig att vrida tillbaka på dygnet, ta vara på livets dagar o-s-v. Jag kommer ju jobba från 07-16 vilket  betyder att jag måste lägga mig i tid, gå upp tid och sen när jag väl slutat jobba kunna njuta av känslan av att vara ledig.
Jag är helt säker på att jag kommer uppskatta att gå i skolan mer också.. Haha

Jarrå. Det får väl duga för tillfället. Puss

I dessa dagar

Har inte uppdaterat på några dagar. Tänkte att jag kunde göra det nu. I tisdags så drog var det skola, sen spenderades resten av dagen med Linnea. Vi drog runt till olika ställen. Sen hamnade vi på Resecentrum. Väl där fick vi en spontan idé att gå och hälsa på Skogs Ludde Låda! Han har varit sjuk jävligt länge, så vi drog förbi han och hälsade på och så! :D Det var kul! Mindre kul att gå hem från T1, fast fick låna cykeln av Linnea så jag kunde cykla från Vidingsjö.
Dagen därpå kände jag mig sjuk.. Så jag var hemma från skolan, var det idag med. Men i eftermiddags kände jag mig frisk och rastlös. Därför drog jag ner till stan och mötte Linnea! Vi gick en promenad och sådär. Sen hoppade vi på bussen mot Ekängen. Vi gick och satte oss på en bänk vid en badplats och kollade ut över Roxen. Det var en mäktig känsla. En värld full av liv!
Sen drog vi tillbaka till Resecentrum för att ta 14 mot mig. Chilla lite och sen gick vi till Ekholmen. Mysig dag faktiskt :)
Imorgon ska jag till skolan och sen är det helg-->lov! Det ska bli så jävla kul och skönt med lov! :D
En värld full av liv.

Tisdag

I morse var det extra svårt att gå upp,  kände bara för att ligga kvar i sängen och sova ut. Men jag tog mig själv i kragen och gick upp.
Väl i skolan så rullade allt på som vanligt. Började lektionen med spanska, sen  medialektion, lunchade på Snabbt och Gott med Max och Lina.
Sen var det dags för svenska. Vi har arbetat med "reklam" så vi har jobbat några lektioner i smågrupper och kommit på en egen reklam, som jag, Lina och Jossan spelade upp idag, mycket skratt där, haha!
Sen var det arbetssätt och lärande, seg lektion men det gick.
Efter jag slutat så var jag kvar i skolan och snackade med Linnea, mycket damp där! Jag är pepp nu. Det blir kul!
Kom hem för ca en timme sedan. Drack kaffe, duschade och nu sitter jag här och väntar på mina föräldrar som borde komma snart.
Vet inte vad jag ska säga mer, höstlov snart! Wowowo.

Ny vecka, nya möjligheter

Det är ju bra! Tyvärr är det rätt grått ute idag, men det gör inget.. Jag gick aldrig och la mig igår på eftermiddagen, vilket  jag beundrar mig själv över sjukt mycket! :D. Nu är det ju en ny vecka som börjar, dvs att jag inte ska lägga mig på eftermiddagarna.. Önska mig lycka till för det här kommer bli tufft, jag är redan trött efter inte allt för många timmars sömn i natt. Jag kunde inte somna, var så pepp, låg och lyssnade på bra musik, tänkte sjuka men så underbara tankar och var ännu mer pepp. Drömde inga mardrömmar i natt iallafall.
Har haft samhällskunskap nu, klockan 10 är det engelska för de som har det, men det läser ju inte jag. Jag funderar på att gå och lägga mig i en soffa istället. Eller får jag det? Tänk om jag inte somnar ikväll? Öhm, vi får se om jag gör det.
Nu är det bara en vecka kvar, sen är det  (sommarlov tänkte jag säga) höstlov. Kul! Den här veckan kommer nog gå fort eftersom man har så mycket att se fram emot, bland annat att vi ska få skolkatalogen den här veckan, vilket jag längtat till i månader nu! Jag vet exakt vad jag ska göra när jag får min skolkatalog, men det tänker jag inte säga här!  Busigt va? Det finns nog bara en person, kanske två som skulle kunna gissa vad det är jag ska göra. Hähä.. Fast det spelar ingen roll endå.
Jag har ingen arning om vad jag ska göra idag, måste iaf veta det innan jag kommer hem så jag inte blir rastlös och går och lägger mig. Så ska det inte va.
Nu när det är höst ute, när årets mörka tid har tagit vid, blött och det blir mörkt svin tidigt, det är då jag blir som mest sugen på att resa. Just nu saknar jag Marocko, vill lätt dit igen. Det ska jag! Kommer bli fett :D
Ain Diab, Casablanca
Stranden Ain Diab, Casablanca
<3
Ain Diab
usch
Jag  på stranden, med sand i hela ansiktet. He-he
twin center, casablanca, maarif
Twin Center i Casa
Jag,Sofia och Inez
Jag, Sofia och Inez på en stor marknad
:)
En förmiddag låg vi och solade på tak-terassen, fett mäktig känsla. Tog det här kortet då, man ser bland annat en skolgård, moskén och massa lägenheter
:)
Ser inte det här sjukt härligt ut? Rida längs stranden, i solnedgång.. Långt hemifrån

Nu har jag drömt färdigt och märkt att en hel klass ska ha lektion här. Bäst att dra.. Marocko <3

Ska jag ?

niamajag och li
Jag vet inte vad jag håller på med egentligen, tänkte lägga upp lite bilder i bloggen för att det kanske skulle bli en gnista roligare att läsa, men min dator är så seg, och jag vet inte ens vad jag ska lägga in för bilder.
Jag är sjukt trött också, det är nu jag bara vill gå och lägga mig. Men jag har kommit överens till en grej, att från och med nästa vecka så ska jag INTE sova på dagarna något mer! Så om jag vill kan jkag ju sova för sista gången en stund nu.. Eller så kan jag ju träna lite på att hålla mig vaken! Fast egentligen, vadå träning? Allt går bara man har lite vilja..
Jag kan inte fatta att det är höstlov snart! Idag är det den 19:de oktober, och det var sommarlov nyss.. Jag hänger inte med, tiden går så fort!
Men som sagt.. Ska jag ta en liten tupplur eller ej? Kan ju sova en stund, eller vila. Ofta jag ens orkar sitta och skriva om det. Vilket i-lands problem jag har. Eller något.
Puss

Mareo-Cart och Mäklarna

Igår så mådde jag inte så bra som sagt.. Men det vart bättre framåt kvällen, drog till Li i Duvkullen, åt kebab med henne och Li, sen drog vi hem och spelade Mareo-Cart, fett skoj. Sugna på godis som vi blev så gick vi till Preem, köpte nöt-creme, klubbor och annat gott.
Sen såg vi på Mäklarna bland annat, sjukt kul!
Somnade i Li´s soffa, vaknade vid 11 typ. Fick höra att Lis pappa höll på att sätta sig på mig när jag låg där sovandes, haha!
Snart blir det köttbullar och mackaroner, kommer sitta fint, hungrig som man är!
Vackert väder ute, vilket gör mig glad..
Hörs

Uschaanimeeej

Jag mår inte bra. Jag kräktes nyss, mitt huvud värket och min mage skakar på något slags sätt. Men så kan det ju gå efter en galen fredag.. Orkar inte berätta så mycket från igår, drog ut iaf. Det var rätt kul faktiskt.
Jämt när jag är bakis så vaknar jag fet ttidigt. Men jag är inte pigg, jag ska nog lägga mig snart. Hoppas jag vaknar om flera timmar och inte något bakis alls. Det vore något för mig. Det borde finnas specialerbjudanden att man kan få köpa  en godis, och när man ätit den så är man inte bakis. Ajust det. Det finns ju bakis tabletter.

Jag kollar ut nu, solen skiner på träden. Rent ärligt talat, så ser träden ut som guld. Det är vackert. Jag vill gå på promenad i skogen. Men jag varken orkar eller kan nu, för jag ska sova. Jag behöver vila..
MMen vi hörs. Pusss

Shuluuulu

Tog en sovmorgon i dag, kunde inte sova i natt, drömde mardrömmar. Sjuka drömmar,  om min farmor och farfar, samt att min katt blev strypt av ett annat djur!
Kom till skolan efter lunch, hade mediakunskap. Jag och Max fick inte mycket gjort! Haha, fast inte med flit, inget gick som det skulle helt enkelt.
Nu sitter vi på grafisk kommunikation med Niklas. Wowowo! Han ska ha någon genomgång, sen ska vi få göra någon uppgift. Photo Shop är svårt, för jag glömmer allt.. Det är inte kul, men det kan bli
Vet inte vad som händer idag, funderar på att följa med mamma på lite olika ärenden, eller bara vara hemma.. Men en sak är säker iaf, jag ska INTE somna...
Nu ska vi sätta igång.
Hörs!


Don´t help me, i´m not in need

Igår så serverade jag mina föräldrar kaffe, det uppskattade morsan, hon blev glad, jag blev gladare!
Sen kom Linnea hit och vi drog ut till Hackefors. Satt på ett berg och kollade på utsikten, stjärnorna och snackade en himla massa och drack kaffe! Så jävla värt! Drog hem efter några timmar, såg på South Park och Viva La Bam, dessa två pogram får mig att lägga mig sent. Men kan inte slita mig och det är ju faktiskt lite så det ska va.
Fast i morse så höll jag nästan på att missa den lektionen jag sitter på nu (datakunskap), mamma kommer in till mig 07.30 och frågar om jag inte ska gå upp, jag vill sova... Men nae varför ska jag sova? När jag kan gå i skolan och träffa mina kompisar, waste of time!
Jag tycker veckorna går så sjukt fort, tycker inte ni det? Allvarligt talat så känns det som sommarlovet tog slut för högst två veckor sedan, men i själva verket är det två månader sen.. Man hinner inte med allt man borde, prioritera? Vad är det? Vem vet.. Din morsa kanske
Har 3 lektioner kvar idag, samhällskunskap, matte och arbetssätt och lärande, prov.. That sucks! Det suger! But it dosen´t smell so I should be happy.. But I´m happy.
Jag är verkligen det, tror jag. Inget att klaga på, eller?

Viva la Bam

soouth

Vardagen tar plats ännu en gång

Idag vaknade jag upp på rätt humör. Det känns nice! Igår kväll så förberedde jag allt kvällen innan, dvs klädval, busskort, nycklar, böcker o.s.v. Det ger faktiskt mycket, då behöver man inte stressa sig in i sista sekund. Hann tillomed äta en riktig frukost bestående av: gröt, macka, kaffe,och nyponsoppa!
Helgen tog slut lika fort som den började, avslutade den igår med att ta en fika med Linnea, Lise och Sarah. Det gick fort, sen drog vi hem till Sarah.
Idag ska jag försöka ta vid med pluggandet. :)

Lördag

Igår så blev det ingen skola, jag vaknade på tok för sent, sjukt pinsamt.
Anyways, på kvällen så drog jag till Josefin i min klass som hade fest, cyklade mot ICA Flamman för att möta hon och Lina där. På vägen så cyklade jag på fel sida i ca 1 minut, då kommer en gubbe och tant cyklandes emot mig, dom cyklar mot mig utan att svänga ut, eller så.. Sen skriker tanten " Du cyklar på fel sida!!" Jag låtsades att jag inte kunde svenska, sa ingenting.. Hon ba "HERREGUD....." Herregud på dig med kärringjävel, inte mitt fel att jag inte kan höger och vänster, ta det lugnt, chilla, ingen är perfekt, jag visste inte ens vilken sida som var rätt eller fel. Men nu vet jag!
Hemma hos Josefin var det riktigt kul, schysst folk, bra musik o.s.v! Fick ett samtal, det hade hänt en grej. Var tvungen att åka och möta en kompis,  och kom inte tillbaka. Tyvärr. Men jag var tvungen. Slutade med att jag hamnade på Lorient där jag träffade Linnea, Simon och Danne. Simons pappa spelade med sitt punk band där igår kväll. Det var riktigt bra faktiskt.
Sen så gick jag och Linnea hem ifrån stan, stannade någonstans vid Majelden för att kolla på Vattentornet. Riktigt fint, ni vet färgerna och allt i höstens mörker. Kom hem någon gång vid halv 3 kanske, trodde jag skulle dö av törst, seriöst. Haha!
Vaknade vid 13.00 tiden idag, städat mitt rum lite, typ plockat undan kläder och smutstvätt iaf, ätit, duschat och så.
Nu väntar jag på Linnea, hon ska hjälpa mig att ta kort på min snowboard som jag vill få såld, jag behöver pengar, jag är inte fattig, men jag är pank. Det är så det är ibland, så är det för alla, rätt kul faktiskt. Men nej, nu ljög jag, så är det inte alls för alla. Vissa föds med silverskedar i deras munnar. Så är det inte för alla, inte för mig.
Ikväll iaf så blir det Ljungsbro, dricka öl och se på fotboll. Det blir kul.

Helvete med allt.

Jag är en bortskämd snorunge, vill alltid ha mer. Sårar mina närmsta och beter mig som en 3-åring, jag är så himla ledsen just nu och arg på mig själv.
Varför kan jag inte behärska mig? Varför öppnade jag min mun från första början? Varför.. #%&/
Jag hatar allt.
Jag hatar allt. Idag hatar jag allt. Hatar framförallt mig själv för att jag är den jag är (personlighet)
Jag har så himla dåligt samvete, mår fett dåligt.
HATAR ALLT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



EEn ljuvlig onsdag

Det här har varit en underbar dag, verkligen! 
Dagen började med att jag gick upp vid 05.40, hade förberett allt kvällen innan. Åt frukost, gjorde mig iordning för att sen hoppa på bussen, för att klockan 07.00 skulle jag möta Linnea på Utsiktsplatsen. Där satt vi och och snackade om livet, det förflutna och framtiden samtidigt som vi bevittnade solupgången. Det var så  harmonsikt, underbart, vackert och perfekt! Kunde inte ha fått en bättre morgon.
Jag tycker att alla behöver gå ut på morgonen, tidigt för att ta vara på livet. Hur ofta är det man gör det? Det ger mer än ni tror, gläde, vilja, lust och styrka. Livet är underbart sånna dagar!
Efter den härliga morgonen så tog vi bussen till stan, en sväng förbi Hemköp, satte oss på bänken vid St.Lars för att njuta av solens höst värme bränna mot kinden.
Skolan gick hyffsat fort idag, fast det brukar det göra..
Efter skolan åkte jag hem och pluggade till ett prov jag ska ha på fredag, sen sov jag i några timmar (trött), sen gick jag upp och åt. Ringde Linnea och vi möttes i Ekholmen.
Sen gick vi en promenad och snackade tills vi gick förbi skate parken. Där träffade vi Ludde, Myran (som fyller år, grattis), Muffe, Konkan, Ari, Gabbe mf. Riktigt nice, hade en schysst kväll och en underbar dag!

Här kommer några bilder som är tagna med Linneas kamera i morse på utsiktsplatsen, passa på och njut.

morgonen
ner än allt
Njut av den vackra solen, jag ler när jag hör dig säga orden.


Det kunde ha varit

tandläkarväder

Men så är det inte, det är klarblå himmel, verkligen jättefint. Dock så ska jag alldeles strax åka till tandläkaren. Känns mindre lockande, min största skräck ni vet. Usch vad rädd jag är för tandläkaren, sedan några år tillbaka. Har aldrig varit det innan det hände. What ever. :(

Sen ska jag skynda mig tillbaka mot skolan och träffa min klass såklart, vänner och inte plågas genom en lång skoldag, älska infokomp!

Igårhände väl inte så mycket, skolan var underbar iaf, vackert väder o.s.v. Kom hem någon gång runt 4 och då drog jag till Ekholmen och träffade Armin en sväng. Slappade resten av dagen, lade mig sent. Tyvärr.

Men nu måste jag gå och borsta tänderna det är ju ett måste om man ska träffa pedanta tandläkare.
Vi hörs

Mellan fyra väggar allting är sig likt.

Jag vet inte vad jag ska skriva.. Kan ju beklaga mig för dålig uppdatering, men så är det ju när internet lägger av helt plötsligt. Men det är så det ska va ju, eller inte.
Vad har hänt de senaste dagarna då? Inte mycket, trött som ett as har man varit iaf, men så blir det ju när årets mörka tid tar vid.

Men jag har en sak jag vill få sagt, jag har en vän, som betyder mycket för mig, hon kan få mig att skratta 24/7, hon är en slags Gangsta Boo. Whatever, denna tjej är söt och bäst på alla slags test jag lovar.
Idag fyller du år, och jag fäller en tår, 18 år. <3
Hoppas du har haft en bra födelsedag, beklgar att jag inte kunde komma. Hoppas vi kan ses snart <3
 

RSS 2.0