shiiiiiiiiiiit aaaaaaaaaazzzzzzzz

Jag minns inte när jag uppdaterade nyss, antar att det inte var igår.. Haha, men jag är aldrig inomhus nu för tiden typ.. Men just nu är jag det, varför? Jo för att jag har duschat och väntar på Linnea, eller?!
Den senaste veckan har jag mest chillat och så, det är så det ska vara..Så jävla soft...
En del kvällar hemma hos Linnea, med trevligt folk, och sisådäär. Så jävla niiiiice aaaaaaazzzz :P

Igår var det utomhus bio. Jag, Linnea, Li och Jossan drog in till trädgårn, där mötte vi Paulina, Ludde, Jaque, Olle, Muffe m.m, sämsta filmen såg vi. Hairspray, fast ska jag vara ganska ärlig så var det ingen som såg på filmen, sämst ju..
Efer bion åkte Li & Jossan hem, då traskade jag, Linnea och Ludde vidare mot stan där vi mötte de andra, och en as störd snubbe som kom fram och frågade om vi villa bråka sen tog han typ ett rep och började slåss as hårt, as stört.. Men hans flickvän eller någon annan brud kom och stoppade honom.. Well... Det finns människor till allt..

Nu väntar jag på Linnea.. Vad som händer ikväll är inte bestämt än! Men vi hörs..
Imorgon blir det fest hos Pau iaf! Martin kommer hem från Norge! :D

jag och Linnea


:D:D:D

Jag är så jävla glad!!!!!!!!!!!
Linnea vet varför!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Jag är glad!!!!!!!!! As lycklig, låt mig alltid vara lycklig. Snälla..


Peace and chill

Imorgon blir idag igår

Tjaaa!
Är uppe med Höken idag, eller Jöken... As varmt ute! Och om 2 timmar ska jag in till stan med mamma, jag ska aktivera mitt bankomat kort och sen skaffa ett legg, har verkligen bara ett pass, oh no! Haha..
Efteråt blir det förmodligen att gå på stan med Linnea! That´s so nice, yeah man
Hoppas den här dagen får ett bra avslut.

Puss

Shit aaazzz

Så himla härligt väder vi har det här nu, jag njuter till max. Även fast jag vaknar lite sent så hinner jag alltid spendera mycket tid ute.
Den här helgen har varit BRA! Dock hände några tråkiga saker i fredags, jag hoppas verkligen att ALLT ordnar sig och att det kommer tillbaka där det ska vara!
Igår så drog jag och Linnea till Paulina, hon har ju nydligen flyttat in i stan, det var jätte mysigt hos henne! :)Hos henne var det dags för Alex avskeds fest, han ska flytta till Malmö för att börja på Skate-gymnasium där.. Men det är ju nice för honom :)
Framåt 20 i 4 eller något så drog jag och Linnea till Kebab baren och köpte mat, tog med maten och satte oss på en trappa och åt, gott värre.. Sen var det bara att börja vandra hemåt till Wheeels bridge town haha.. Tog mig en timme eller så, slocknade som en bäver när jag kom hem ... As skönt :)

Puss


SHULUUUULULU

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Förlåt!
Inte för att jag hinner uppdatera särskilt mycket idag heller men jag kan ju skriva lite om de senaste dagarna

Festen hos Linnea I söndags var galet nice!!! Och i tisdags så fyllde jag år också, vilket känns så annorlunda, jag är 18 nu. Men jag anser verkligen inte att jag är vuxen... än... Att bära på en himla massa ansvar är väl inte min starkaste sida, och jag är väl inte den mognaste "kvinnan" här på jorden, men tiden den tar mig väl dit skulle jag tro..

Har varit med Linnea de senaste dagarna! :) Vi har mest chillat i parken och sisådär..
Och idag så var jag och fikade med Shine, Shugufta och Ahmed! : ) Det var trevligt..

Nu ska jag hoppa in i duschen... Vi hörs vafan!!

Ett steg närmare framtiden

Hann tyvärr inte uppdatatera när jag kom hem, hinner inte det nu heller.. Livet är en fest, hann komma hem, laga mat, sen däcka, vaknade för en timme sen, hoppade in i duschen, ringde Linnea och nu ska jag gå och möta henne.

Varför jag skriver är för jag fick en "tvångs-tanke" jag måste skriva något inlägg de sista timmarna jag inte är myndig.

Jag fyller imorgon!!!!!!!
Hmm.. :O

Uppdaterar på min födelsedag : )


Puss

Värd kväll!

Fan vilken jävla nice kväll det var igår ass :D Hade så jävla roligt asså! Är hos Linnea nu, uppdaterar när jag kommer hem :)

Sparris & Bollar

Hej bloggisen ;)
Livet känns så himla underbart nu.
I fredags var det sista dagen på jobbet, det var både roligt och sorgligt, kommer sakna det roliga folket en hel del.. Men dom är ju förhoppnings vis kvar där nästa år om jag ska jobba där igen! Känns så jävla skönt att inte vara tvungen att vakna klockan 6 varje vardag och jobbba från 7 till klockan 4..
Så i fredags efter jobbet så drog jag hem och sov (som jag gör varje fredag efter jobbet, haha) och sen så drog jag ner till stan och fikade med Linnea & Li! Så mysigt...

Lördagen spenderades med Linnea som fyllde 18!!! :D Så himla nice, grattis igen! <3
Vi chillade hemma hos mig ett tag, sen så drog vi ut mot "landet" eller vad säger du Linnea? Haha..
Och ofta, jag hittar inte min mobil här hemma, den var verkligen ingenstans.. Men vi gick förbi Kvinnebyskolan där jag mötte Linnea, och där låg den! Asså ofta den ligger kvar, så himla bra! Det var verkligen ett lyckorus. Nu ska jag verkligen inte tappa bort min mobil mer, jag är så jävla slarvig när det gäller den. Haha! Tack för att du låg kvar och väntade på matte Ebba :)

Nu ska jag sova typ... För när jag vaknar så ska jag göra mig iordning för sen så blir det fest hos Linnea! :D Är så jävla pepp asså! Ska bli sjukt nice, ser fram emot det massvis! :D


Peace & Chill

Onsdag

Hej!
Kom hem för typ en timma sen, Idag träffade jag Albin på jobbet, han jobbar ju för Nelborgs (tror jag cykelaffären heter) och de var och slänge kartonger på jobbet idag! Aja sen jag kom hem så har jag hunnit trycka i mig en fiskgratäng, duschat & sminkat mig. Nu väntar jag på att Linnea ska ringa, så ska jag gå upp och möta henne vid Kvinnebyskolan!
Vi ska som sagt bara chilla idag, skönt! Ska bli så nice : )

Synd att man inte hade 3 händer, för då hade det varit lättare att knyta på ett arband runt handleden.

Ofta jag frågar en på jobbet idag när han äter en macka med mjukost  " Vad är det för räkost du har på mackan ?! " Haha, smart Ebba!

Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva.. Farmor ringde förut. Hon ligger fortfarande på sjukhuset, och mår inte bättre. :/
Håller tummarna för henne. <3


Peace & Chill

Livet leker

Tja!
Imorgon har halva veckan gått, vilket känns skönt, jag menar.. Igår så började veckan och imorgon så har halva gått..
Mitt internet har verkligen knasat till det för mig, därför jag är seg med ny uppdatering,
men idag eller ikväll ska man säga så har det funkat gallant så nu kan jag minsan inte klaga!
Idag har jag varit på jobbet, sen träffade jag Linnea en sväng, vi drog mot Tornby och sådär.. Sen drog vi åt olika håll..
Har bara softat och tagit det lugnt ikväll..
Imorgon ska jag jobba, och när jag kommer hem så ska jag träffa Linnea! Det ska bli så chill asså, den kvinnan är jäkligt bra, bara så ni vet :)

Vi hörs!!

Peace & Chill

Linnea och jag
Linnea & jag <3

Chillination

Tjenaare tjenare!

Förut så drog jag och Li ner till stan, för att sola och käka kebab! Självklart orkade jag nästan halva tallriken, när jag är bakis kan jag bli dö-hungrig men mätt på bara några tuggor! Haha yeah!
Efter att vi hade solat så tog jag bussen mot Vidingsjö, drog hem till Linnea, satte på kaffet och sen drog vi till skogen vid henne för att sitta på ett berg och bara softa, lyssna på skön musik och dricka kaffe! Så jävla bra avslut på en kanon helg!
Livet är så jävla underbart!
Bara några få förstår varför.. Men ni fattar inte vad lycklig jag är!
Linnea, vi klarade det! :D Vi hann med vårat "mål" och det var verkligen ÖDET !! Asså fattar ni eller? Vi klarade det, på egen hand! ödet asså.. Fyfan!

Ska lägga mig snart, fast det lär ta en stund innan jag kan sova, ska tänka på dessa bra händelser innan, som jag jämt gör innan jag ska sova, och så ska jag läsa en tidining.
Jobbar imorgon, men det är sista veckan! :D Jihuu...


Ha det bra



Peace and Chill


Lite damp

Har varit riktig dålig på att uppdatera de senaste dagarna.. Min dator eller internet-anslutning beter sig som ett riktigt röv hål. As jobbigt.. De fungerar så sent, men det är fan ett under att det fungerar att blogga överhuvud taget! :)

Ja, Vad har hänt då?
Drog ut i fredags med Linnea, vi gick "minnes vägen", kan tyvärr inte berätta vad det är för något, för då skulle det vara så jävla patetiskt haha! :P
Men det var riktigt nice också, vi gick även förbi en sväng in the lovely hood ;)

I går så åkte jag, far & mor till sjukhuset för att hälsa på min farmor. Hon mår bättre nu, men allt är inte som det ska. Hon kanske blir hemskriven idag, men jag tycker hon borde stanna ett dygn till, för det var inte samma farmor jag träffade..

När jag kom hem så blev det till att duscha och göra sig iordning ni vet.. Drog till stan med Li och där mötte vi upp Linnea, gick till Trädgårn och bara chillade. Så himla mysigt! Sitta och lyssna på skön musik, dricka bärs & ha en cigarett i handen.
Vi träffade även lite bekant folk, Abbe var där med sina kompisar som vi joinade innan vi drog vidare på fest hos Anton!

Hos Anton i Vidingsjö så var det riktigt skoj, skön musik, mycket nice folk, träffade bland annat Paulina, Adam, Jocke lite Munken barn och så! Riktigt nice, vid 4 tiden så gick vi hem. Kom hem vid 04.50. As jobbigt, för min brorsa trodde att han var den i familjen som kom hem sist, så han hade låst och jag hade inga nycklar med mig, iof så hade det inte spelat någon roll om jag hade haft nycklar med mig, för vi har ett gammalt lås, så nyckeln sitter i hålet inifrån så jag hade endå inte kunnat låsa upp..
Så vad gör man?! Jag ville inte väcka dom mitt på den tidiga morgonen då man sover som skönast.. Så jag fick hoppa in genom fönstret.. Dock så var det massa prylar precis ÖVERALLT , det vet ju dom som brukar vara hos mig att mina föräldrar handlar sånt hela tiden! Så det blev kanska bökigt att komma in, men det gick...

Gick upp och skrev en lapp " Köp gooooooodis åt mig :) "
Vaknade vid 12 tiden, jag som trodde klockan var typ 3 eller något för jag kände mig inte alls trött (vilket jag gör nu), gick upp...
Sen kom mamma hem med godis, då vart jag glad!! Nu är det slut typ... men vafan :)

Men jag har så jävla mycket damp nu, har du? Isåfall... Varför? ;)
Jag vet ju varför jag har damp, det vet nog du med ;) Någon som känner sig träffad?


Farmor & Morfar

Känner mig rätt nere nu. När jag kom hem så fick jag höra när mamma pratade med pappa, att farmor ligger på sjukhus. Min farmor har varit så trött och dan i över en månad, jag har mest tänkt att det är för hon är väldigt gammal. Så mamma hade skjutsat henne till Vårdcentralen idag, och nu så ligger hon på akuten. Hon har fått hjärtflimmer. Jag är så himla ledsen att det här har hänt, allt jag vill är att du ska bli frisk, farmor Aina är som en extra mamma till mig, världens bästa farmor.. Jag brukar träffa henne flera dagar i veckan ibland, eftersom hon bor så nära mig, jämt när jag har bråkat här hemma så får jag komma till henne, jag får mat hela tiden och hon bryr sig verkligen om en.. :(
Hoppas du blir frisk snart och får all hjälp du kan, så du får komma hem snart igen!

Inte nog med det.. När vi satt och åt så kom vi in på min födelsedag, jag frågade om hon hört något ifrån morfar ifall han vill komma, men då kom kniven i hjärtat ännu en gång: Morfar ligger också på sjukhuset. :( Han har fått massa bakterier i kroppen.. Morfar <3 Han träffar jag inte alls lika ofta, men han betyder endå så mycket.. Han bor i Örebro och därför kan vi inte träffas så ofta, men sist jag träffade honom var på Kevin ( min bror sons dop ) .
Mina tankar är hos er.

Tisdag

Hejsan!

Jag kom till jobbet i morse som vanligt, lade in maten i kylskåpet, sen ut för att jobba! Det var ganska roligt idag, jag och Adam snackade en hel del. Jag brukar jämt försöka komma undan "jobbet" genom att lyssna på musik hela tiden, men idag gjorde jag inte det. Snackade hela tiden istället, och då går ju tiden verkligen fortare..

På rasten så kom vi in på släkt-forskning, från Gustav Vasa, det hela slutade med att jag satt och berättade spökhistorier från Öknehult, fråga inte varför.. Men ingen trodde verligen på mig och allt lät så himla rörigt,alla bara skrattade, jag skrattade också en hel del.. Elektrikern Pelle var där och han undrade om jag rökte Cannabis i plast-rummet (där vi står och sorterar plast), haha ofta!

Iaf, efter rasten så gick vi ut i plasten igen och jobbade, asså.. Fatta så enformigt det är egentligen, vi står upp 8 timmar per dag på ett och samma ställe (oftast) och sorterar plast, rätt så tråkigt.. Fast ibland så kommer det in roliga saker, som typ färgpatroner till skrivaren, dvd:er, cd-skivor med mera.. Det är ju alltid trevligt att kolla på vad folk har slängt för skit och så vidare.

Och idag så började jag och Adam med en ny trend, att kasta alla glasflaskor i flaket (där ska dom också vara såklart) men vi skulle se vem som kunde ta sönder flaskan först.. Ibland lyckades inte jag för jag var galet rädd för att träffa fönstret som är alldeles intill.. Hans flaskor gick typ sönder jämt.. :)

Jag hittade ett spel till hans X-box så han blev super lycklig, det skulle nog jag också ha blivit om jag hade ägt ett..
Klockan är strax slut-dags och jag ska kasta min sista flaska, är lite glad och sådär för att vi vi ska sluta, det betyder komma hem och ta en varm dusch, äta, chilla.. Jag kastar flaskan allt vad jag har.. Och rätt som det är har rutan gått sönder!! Asåå fyfan! Adam lägger sig ner och kan inte sluta garva och jag ser as förvånad ut.. Blir alldeles panik slagen men kan endå inte tycka det är lite småkomiskt.. Men vad fan ska jag säga till dom?! Usch asså grymt pinsamt! Sånt är så himla typisk att det ska hända mig, men jag har väl lärt mig en läxa av det också..


När vi hade slutat så skulle jag vänta på att pappa slutade. Jag sitter på en stol, och brevid den stolen så är det ett bord med massa -sulta-på-karameller-från-GRÄNNA. Jag tänker ska jag ta en eller inte, pinsamt ifall någon från kontors avdelningen kommer, de tycker säkert inte om att de som jobbar på gården ska ta av deras godis...

Jag tar en.. Tänkte ta en till då dörren öppnas och jag skyndar mig för att lägga på locket..
En snubbe: Tog du en?
Jag: Nej tog fem (försöker skämta ur mig ur denna fråga)
Snubben: Eh va?
Jag: Va...?
Snubben: Jag sa: Är Tobbe (pappa) här?

Jag: Jaha... Ja han är på övervåningen...

När jag kom hem så åt vi pizza iaf, sen så duschade jag, sitter här nu och lyssnar på musik.. Ska se på TV snart. Sen efteråt ska jag gå ut på en promenad, eller promenad kanske var lite att ta i, gå ut och ta frisk luft iaf!

:)


jag 8 juli

 

Måndag

Nu är det måndag igen, snart är den över dock, skönt det!
Det här vädret gör mig så jävla ledsen.. Allt gick skit på jobbet idag, eller det kändes så iaf. Bandet hade gått sönder i morse, så det tog lång tid förens vi kunde sätta igång. Idag började en kille som heter Adam att jobba där föressten. Så det betyder att jag är ensam kvinna på arbetsplatsen, känner mig inte ett dugg utsatt, hehe!
När jag kom hem så åt jag mat, duschade, drack en kopp kaffe. Sen somnade jag på en gång, vaknade inte förens vid halv 9 då mamma väckte mig, gick upp för att dricka kaffe igen...
Jag var/är verkligen på as dåligt humör, först värsta tjurig sen blev jag helt plötsligt as ledsen.. Men det är verkligen för det är så dåligt väder. Och idag så trampade min bror på en gammal spik som åkte in i foten, men läkarna säger att det bara är att göra foten ren för att han har vaccinerat sig mot stelkramp! Men man blir ju verkligen orolig, de sa att han kunde gå till läkaren iallafall, och det tycker jag han ska göra!

Nu ska jag iaf gå ut en sväng, kan vara rätt mysigt. Jag & regnet, vi borde lära oss att komma mer överens..

Puss hej!




Hahaha Calles dans



Haha, hittade det här klippet på min mobil, är inspelat på skolavslutnigen hos Boffe.
Asså så himla typsisk Carl dance, nice buddy :)

Helgen

Det har varit dåligt med uppdatering i helgen. Jag beklagar, har inte sovit hemma någonting faktiskt, knappt suttit vid datorn så då får jag uppdatera nu istället. :)

Fredags: Jobbade till 4, åkte hem, duschade, åt, chillade lite. Sen så gick jag till Ekholmen för att möta Linnea! Vi gick till Hydro och köpte bussbiljett och sen bar det av ner till stan. Mötte Li och Mellis där.. Sen gick vi hem till Mellis. Efter att ha varit där några timmar var vi trötta, opeppade och på lite halv taskigt humör, vi satt och väntade på att Li´s buss skulle komma för att hon var tvungen att åka hem. Men jag & Linnea kände dock inte för att dra hem... Men i stan så är det ju så tråkigt (enligt mig), det är mycket roligare i "förorten"  så vi tog bussen till Ekholmen, gick till Skateparken för att chilla lite... Det var mycket soft, sen ringde Paulina. Hon satt vid någon busshållsplats i Vidingsjö så då gick vi och träffade henne.. Våra magar började kurra så då gick vi hem för att äta Linneas goda taco-paj! Den var jätte good! Satt och snackade hur länge som helst, tills vi blev trötta och slocknade på en gång.

Lördag: Vaknade runt 12, åt frukost och sådär, gick ut för att chilla lite.. Sööft, det var så nice väder i början av dagen.. Det var jätte varmt så vi satt under ett träd i skuggen! :) Sen skildes vi åt allihopa, jag drog hem för att duscha, sen vidare till stan för att träffa Li!
Inhandlade en hel del, är nöjd.. Dock inga kläder, men 2 parfymer, smink & gott i gött gott..
På kvällen så blev det lite struligt här hemma.. Jag drog då hemifrån, det spöregnade verkligen där ute och allt kändes helt plötsligt så opepp, gick med mitt paraply och musik i högsta volym till Ekholmen för att träffa Linnea. Vi gick till en skog och softade, blev blöta och satte oss under ett tak istället.. Både hon och jag kände oss grymt opeppa till allt p.g.a MASSOR, då bar det av till Shell för att handla tröst-snacks! ;) Sen hem till Linnea, kollade filmer på datorn och bara chillade!

Idag: Vaknade vid 1, chillade vid datorn, åt godis (hihi) och sådär, gick även en promenad ut i det fria, vattnet öste ner..
Gick förbi Skillingen för att se om Maria jobbade där, men nej det gjorde hon inte. Då gick vi vidare... Linnea visade mig vart hon hade åkt Inlines en gång och så! ;)
Blev hämtad av mamma lite senare, åt kvällsmat och nu sitter jag här..

Funderar på att ta en kopp kaffe, sen gå en promenad igen, till Hydro macken.. Eller jag vet inte, vill bara komma ut härifrån, sen gå och lägga mig, är ganska trött.
Jobbar ju i 2 veckor till och sen slutar jag! :) Linnea fyller dagen efter jag slutat jobba och jag själv fyller 3 dagar senare. Mycket nice!!!!

I fredags


Shuluulu torsdag

Hellu!
Lite sen med att blogga idag, men har knappt haft tid vid att sitta vid datorn, bättre sent än aldrig finns ju ett ordspråk som lyder..
Jobbet idag gick hyffsat, var helt slut i kroppen som vanligt efter en dag. Men det är synd att man ska stå inne och jobba när man egentligen bara vill vara ute och chilla i solen, men that´s life, hoppas på fortsatt bra väder resten av sommaren! :)

Idag så har jag träffat Linnea! :D Hon har äntligen kommit hem från USA, ni anar inte hur mycket jag har saknat henne, galet! Skönt att ha dig hemma igen! :)
Vi satt iaf vid Berget vid Jakobsdal, snackade minnen som vi aldrig kommer glömma...
Vi planerade också en hel del om saker vi vill göra o.s.v, softade bara! Så himla mysigt, solen bara sken!
Och jag fick vääääääärldens finaste armband av henne ( Jamaica ), det armbandet symboliserar lite om oss! ;) Nice!!
Det här ska verkligen bli en sån jävla bra sommar! Eller hur ?!

Ska duscha nu, sen ska jag gå och lägga mig.. Jobb imorgon, men snart helg!! =D Jihuu..

Linna söt :)

Linnea nykommen från USA :) <3

 

Music makes you happy

You name it, jag känner mig super lycklig just nu, lyssnar på skön musik, Linnea kommer snart hem, har fått mitt studiebidrag, det är snart helg och jag har inget jobb på två dagar då. Jihu!
I love life! What about you? Jag känner en sån skön pirrande känsla i kroppen som försöker tala om något positivt, vad som än händer kommer jag överleva, för det jag inte dör av blir jag ännu starkare av, och jag har än så länge aldrig dött! :)
Idag efter jobbet så träffade jag Li, vi gick först en sväng på stan, sen drog vi hem och softade lite vid ån, tills Jossan kom. Då klippte Li oss! Jag toppade mig bara, iof gjorde Jossan också det så... Haha!

Oj då! Tiden lyckas jämt komma ifatt mig, livet är kortare än vi tror, vad är meningen med livet egentlien? (Okej jag kanske låter olycklig nu, men det är jag inte, undrar bara) Äta, jobba, sova dö? Men livet blir ju vad man gör det till, bara man är lycklig...
Men lycka är så individuellt, ingen kan säga till någon hur lycka ser ut, vad som är lycka i mina ögon behöver inte alls vara det i dina.. Det är så härligt att vara lycklig!!


Okej, borde verkligen sova nu... Men men..

Godnatt <3


jag chillar vid ån

Just chillin

Tisdag

Har varit en hård dag, solen gjorde mig alldeles slut, har stått och klippt en massa kablar idag, har fått sår på mina fingrar..
Inget speciellt som hände på jobbet.. Eller jo igår tyckte jag att den där musen var sååå söt, idag såg jag en till mus/råtta... Fyyyyyfan vad äcklig den var, jag höll på att ta den i handen, asså usch vad äcklig, hatar råttor/möss från och med nu..

Chillade lite i kvällsolen när jag kom hem, soft. Sen vart det Allsång :)
Nu ska jag duscha sen ska jag hoppa ner i sängen.

Godnatt :)

RSS 2.0