Solenergi

Helgen har varit bra! Har spenderat min helg mestadels utomhus som med chill i kohagen borta i Ljungsbro, brännboll vid Tannefors Slussar och promenad till stan m.m Vädret har varit kanon! Varmt, stekande och skönt. Jag klagar inte! Så det ska va..

I dag är det även mors dag :) Grattis mama-pama eller vad man nu säger. Har ätit jordgubbar och sånt. smakar sommar och jag gillart.

Ny vecka i morgon, nya inlämningar/uppgifter. Hoppas jag står ut. Måste fixa det här. Håller tummarna

Ha det bra.

P.s Det jag ville ha fram med rubriken är att solen ger mig energi, höhöh konstigt? D.s



sls


Torsdag

Tiden går fort. Snart är det helg ännu en gång. Sitter på mitt rum gör jag. Egentligen är jag stressad, så vet inte varför jag skriver här. Men det är kul ju!

Dagen kommer bestå av skola och plugg. Ikväll kanske jag har tid att unna mig något annat. :)

Känner en slags peppande känsla i kroppen, vilket är skönt! Känner även en enorm hunger. Men om en stund är det lunch..

Ska börja kila mot bussen.. Snart

Vi hörs7

Hej!

Skolan idag var rätt slapp. Den gick fort. Cirka en halvtimme innan lunch går även brandlarmet så vi fick sluta naturkunskapen lite tidigare. Yes!

Känner en någolunda avkopplande känsla i kroppen. Har pluggat rejält idag och skrivit både insändare, svar till en annan insändare samt en novell till svenskan. Blev precis färdig. Skönt. Dock har jag ju väldigt många saker kvar, men jag har mig själv att skylla. Och denna gång tror jag att jag har lärt mig något av det hela. Börja i tid, gör det.

Sitter här. Mina ögon stängs snart av trötthet men jag väntar faktiskt på Elias. Vi ska träffas en stund och bara ta det lugnt. Har inte sett den grabben på några dagar.

För övrigt skulle jag vilja visa er ett par skor jag tänkt på väldigt mycket dom senaste dagarna. Jag bara måste ha dem,...

Skitsamma. Bilden ville inte laddas upp. Synd! Kanske visar dem på mig istället, en vacker dag.. =)


Stress..

Stress. Fan. Varför spara allt till sist? Jag jobbar inte bäst under stress som vissa andra gör. Men däremot jobbar jag under stress, det är då jag verkligen får något gjort. Eller är det för jag annars är så lat och det är väl nu jag behöver göra det. Inser sanningens ögonblick liksom. Jag måste klara det här


Bilder från igår

Lise Fise

Jag
Ewelinapinaa
Lise kan trolla?
Sabina
We´re chilling
Sabina =)

Ebba Maria Nilsson
ewlan
Fett!

Chords & Promoe - Ahludash*t


Ny vecka, nya möjligheter

Solen skiner, himmelen är blå. Det kan inte vara en bättre start på en ny dag, eller en ny vecka =) Somnade sent i går ( natt ) men gick ändå upp rätt skapligt, har duschat, klätt på mig, lagt in ny musik so I can surrive the day och så.. Fjint då.

Dagen kommer dessvärre bestå av plugg, men jag ska även plantera mina små citroner. Wowowo! Kommer bli fett tror jag.

Uppdaterar later

flyger

Plantera

Nydligen kom jag in från trädgården, har planterat dill, solroser och en annan blomma jag inte minns namnet på just nu. Fan vad hederligt det är att plantera, jag blir lugn i hela kroppen och får massvis energi i mig. Kom att tänka på när vi planterade när jag var mindre och gick på lågstadiet med klassen. Jag minns att när vi hade planterat så var jag hemma och åt mat (fisk skulle jag tro). Då torkade jag citronkärnor och planterade, den grodde och växte. Dock dog den tror jag efter ett bra tag. Nu tänkte jag göra samma sak igen fast med ett gäng kärnor. Fan vad kul det är att plantera, se hur ett frö gror och växer till något så vackert, underbart och naturligt.

Ebba Nilsson, Ebaay

Dags för att åstadkomma något

Nu har både Lise och Ewe dragit, det blev en rejäl sovmorgon, skönt för nu känner jag mig riktigt vilad och är taggad för mina planer för dagen. Och vad består mina planer av? Jo. Först ska jag sätta mig ute i solen och plugga, måste göra samhällsuppgifter och sånt som vi ska lämnas in imorgon, sen har jag även massvis annat att göra. Ska bli skönt att få det gjort för då lättas trycket på ångesten rejält. Sen ska jag städa mitt rum också! Fattar inte hur jag står ut med ett sånt här stökigt rum.

Men så är det. Visar några pics från gårdagen först :)



Liselott Stark

Jag och Fredd

öh
Ebban

LFE


Chillin with my homies ;)

Chillat med Freddy idag, tog Onlinepizza, sen bar det av mot Tannefors slussar för att träffa Lise och Ewe! Hur härligt som hellst att sitta vid vattnet på en filt och lyssna på musik och bara njuta av livet, sånna stunder uppskattar jag. Senare drog vi hem till mig och grillade, hörde dessa fina stämmor med gitarren och lyssnade på musik. Soft

Nu sitter jag, Lise och Ewe på mitt rum. Jag tror dem andra har somnat om jag ska vara ärlig. Eller inte Lise föresten, men Ewe var trött och somnade för en stund sedan. Men snart ska vi ut och titta på när solen går upp (vakna) Harmoni.


Sova ut

Igår var jag ju som tidigare nämnt med Elias. Vi chillade här hela kvällen, satt i "lusthuset" och drack kaffe, såg på Festival och senare kom även Angelica med pojkvän, då drog vi ner till slussen och filosoferade. Mkt intressant.
Kom inte i säng förens det började ljusna och fåglarna hade värmt upp med sina ljuva stämmor för länge sen.

Vaknade vid två tiden idag, sen dess har jag bara suttit och degat lite. Inte gjort nåt vettigt, men det är det värt för jag har haft en sådan peppande känsla i kroppen, vilket känns värt. Kan det vara för det är fredag? Det. vet jag ej, men en sak som jag vet är att jag ska klä på mig snart och sen sätta igång och plugga, om jag gör klart något arbete nu så lättas de förmodligen på mitt tryck som ofrivilligt går på högvarv där inne. Yeah

Ebba

Tjululu

Sitter på rummet just nu och lyssnar på musik och chillar. Ska träffa Elias om en stund. Idag har det varit underbart väder, så mestadels av dagen har spenderats i trädgården, härligt :). Har ju regnat så mycket på sistonde och det tär på humöret. Men nu så! Hehe

sol vind.
Härligt.
s-n
Ebba
Vår
Busen <3

Växthus

I morse kom det några gubbar hit och satte ihop mina föräldrars efterlängtade växthus. Det tog några timmar för dem men aaaaaaack vad lyckliga mina föräldrar blev, kunde verkligen se på mamma hur glad hon blev. Jag är också glad, för nu kan jag plantera något. När jag var liten så älskade jag att plantera blommor och annat skoj, så jävla fint att se hur ett frö kan gro och växa upp till en vacker växt. Underbart.

Växthuset

Sa ja
Växthuset

Underbart väder
oh brother
Min bror är här på besök
112
Han håller på och styr med sin bil.

Vaken och inget

Igår var jag på Lise och hennes klass studentskiva! Jag cyklade in till stan och när jag kom till Folkungavallen så var jag tvungen att gå upp på berget som är i dess närhet (jag är sån) och kolla på den vackra utsikten! Och gosh vad grönt det var, överallt! När jag gick upp för backen till berget (på cykelvägen) så kändes det som jag var i en jungel på något sätt, gryymt var det i vilket fall!

Förfesten stod Kakan för, där var vi ett gäng tjejer och lyssnade på musik och mådde väl. Sen bar vi av mot Platå och efter en öl så skulle vi ut och röka. Då började jag se dubbelt, mådde illa som fan. Stod och hängde vid vattnet resten av kvällen typ, fy fan jag fattar verkligen inte hur det blev så. Jag tappade även min Michael Jacksson mask :( Fan. Den är inte ens min utan mina föräldrars.. Hoppas den är i rätt händer iaf..

Efter massvis glas cyklade jag hem. Somnade på en gång! En sak jag dock undrar, varför jag efter varje utekväll ska vakna upp med ett feting blåmärke? Trillar jag omkull så mycket? Eller bråkar jag med folk? Eller har jag canser?

Det är frågan det..

Jag fick iallafall se två av mina drömprinsar. Fast egentligen så såg jag fyra av dem. Jag menar jag såg ju dubbelt ;)

Jady

Jag är trött. Vaknade tidigt i morse skulle till Vidingsjö med skolan. Jag och Lise blev lite sena, satt och väntade på bussen då Lina ringde och sa att vi slutat pga dåligt väder. Då drog vi tillbaks för att sova. Vaknade för inte så länge sen. Lise gör ärenden på stan men är snart tillbaka.

Ikväll ska Lise och hennes klass ha studentskiva! Det ska bli kul, är dock rätt så opepp för jag har inga pengar. Men det löser sig nog.

:)

Studentkryssningen!

Jag måste erkänna att studentkryssningen var för jävla värd! Fyfan vad roligt jag har haft det. Kommer leva på dessa fina minnen jag har fått jävligt länge, tack allihopa som gjorde kryssingen så bra som den blev!

Kom iaf till Stockholm någon gång i lördags. I väntan på att få gå in på båten satt vi och glassade i solen eller drev runt lite. Väl inne på båten så lämnade vi våra saker i hytten och drog till TaxFreen på en gång.

Köpte det vi ville ha, drog tillbaka och gjorde oss i ordning, sen drog vi till maten. Kvällen gick jävligt fort asså! Helt plötsligt så började det bli ljust ute, drog runt i dimman och träffade massvis bekanta. Nice! Däckade 08.30 tror jag i Malin och deras hytt. Vaknade lite förvirrad ett ex antal timmar senare. Då fortsatte partyt =)

Sjukt vad lurad jag blev av några Karlstad bor. Haha! En snubbe hade en bricka på sin tröja där det stod att han jobbade på båten och att man inte fick stå och röka på det stället jag gjorde och sa att jag var tvungen att gå till livbåtarna. Jag ba okej visst fixar det här typ och stod och snackade om det ett bra tag. Typ lite senare så fattade jag att han inte alls jobbade på båten och jag blivit lurad, hahahahahah vad blåst jag kände mig då.

Det är massor jag inte har berättat. Kanske gör jag det en annan gång. Det fixar sig. Kom hem vid 21.30 igår tror jag, hade sovit hela vägen från Stockholm till Linköping. Fett värt.

Idag har jag varit sjukt trött och sjukt bakis. Är fortfarande ett mysterium att jag orkade gå till skolan idag. Stört. När jag kom hem däckade jag på en gång och sov fram tills en timme sen tror jag, men jag tror inte det kommer bli särskilt svårt att somna ikväll för jag är fortfarande sjukt stört trött!

Haha.. Men fyfan vad roligt det var med kryssningen! Mkt roligare än vad jag först trodde det skulle bli =)




Fler bilden kommer imorgon eller så snart som möjligt!

Solnedgång så vackert.

h-fors, ån
Solnedgång vid ån

090514

En märklig sak hände i morse, jag vaknade av att min väckarklocka ringde vid sex, som en vana ställde jag den på halv sju för att kunna snooza lite till (och för att sen sluta med att jag går upp 07.25), men jag kunde verkligen inte somna om :O Helt stört. Jag fattar inte, Somnade säkert runt halv 3 igår då jag hade svårt för att somna. Sjukt! Men idag hade jag iallafall god tid på mig att förbereda inför skolan, duscha, frukost, kläder, mobil, nycklar, busskort, plånbok o.s.v.


Jag är ganska stolt över mig själv att jag inte somnade när jag kom hem från skolan. Jag brukar säga att jag ska "vila" vilket betyder "jag ska sova i 3 timmar nu, hörs sen", men jag vilade faktiskt bara. Fast när jag tänker efter så var det ett bra tag sedan jag sov (vilade) efter skolan I allafall jag la mig ner i sängen och läste en bok. Eller nej, där ljög jag. Jag läste en tidning rättare sagt Om ni ville veta... Hehe


Förut när vi hade grafisk kommunikation så läste jag på Correns hemsida att kungen och Silvia hade åkt Kind båten idag (det vill jag också göra) förbi Hackefors. Det är rätt coolt att han har varit i mitt hood. Vår konung, mannen som vi ser varje gång när vi desperat börjar räkna ihop alla mynt vi har för att ha råd diverse saker. Vem kunde veta att där Linnea slängde sin sista brödbit igår skulle kungen åka över idag?


Jag är hungrig. Jävligt hungrig. Snart mat I hope. Mamma började med den för ett tag sedan så den lär ju vara klar snart. Om jag har tur och så..

-Jag gapar varje gång jag rapar
- Du flummar varje gång jag gungar.

Nu kom mamma och sa att maten är fördig.






Plugg

Onsdag. Nationella prov, webdesign o.s.v Låter underbart va? Nja.. Inte dirr.. Men det blir så ibland. Jag kan inte undvika det.

Förut kom Linnea förbi här en stund, vi drog ner till Slussen och matade ankorna. Det var hederligt. Dem små, små ankorna är söta. Däremot gillar jag inte gåsen som också hänger där, har gett han bröd förr och han fräser åt mig och försöker sno dem små ankornas bröd. Så får man inte göra, inte bra!

Jag kan inte förstå det själv, men det är sant, jag har pluggat sen halv 6 fram tills nu! :O Är inte klokt vilket flyt jag fick. Fan vad nice!

peace bree

Bob Marley Memorial 2009

Underbar känsla i hela kroppen. Höjden av lycka! Perfekt. Jag hade så sjukt roligt i lördags. Kommer aldrig glömma den speciella dagen.

Låter bilderna tala istället för jag.

ludde, matte
Bob MARLEY MEMORIALBob Marley Memorial
Bob Marley Memorial 2009
Bob Marley Memorial 2009
Bob Marley Memorial 2009
Bob Marley Memorial 2009
Bob Marley Memorial 2009
Bob Marley Memorial 2009
Bob Marley Memorial 2009
Bob Marley memorial 2009
Bob Marley Memorial 2009
Bob Marley Memorial 2009
Bob Marley memorial 2009
Bob Marley Memorial 2009
Bob Marley Memorial 2009
Bob Marley Memorial 2009
Bob Marley Memorial 2009  Marcus Berg, Kultiration
Bob Marley memorial 2009
Bob Marley Memorial 2009
Bob Marley Memorial 2009
Bob Marley Memorial 2009
Bob Marley Memorial 2009
Bob Marley Memorial 2009
Bob Marley Memorial 2009

Dags att inta en plats!

Idag gäller det, Kultiration. En gång till. Kalle Baah. M.m Fan vad underbart. Jag köpte batterier till kameran igår, så jag kan take some photos. Väntar på att far ska ringa mig nu. Det är viktigt då jag är rätt stressad, bussen går 12.20 från Resecentrum. Men jag hoppas verkligen att dem hade tänkt att komma hem innan det. Sånt som märks..

Dricker kaffe nu. Ska strax hoppa in i duschen. Utomhus är det 18+ och soligt/molnigt. Det är bättre än igår i vilket fall. Pjuu.


Men vi hörs ikväll eller imorgon.


Skärblacka Here I Come !!

Vilket spö regn!

Tjena

Dagen har spenderats med Freddy. Vi har varit hemma här hela dagen, beställt pizza via OnlinePizza haha och så vidare. Sen nu på eftermiddagen så drog vi ut till Kvinneby. Vi bevittnade hur regnet piskade mot marken och det bildades en sjö under våra fötter.

Nu är jag hemma igen. Regnet har upphört och nu finns bara bevis från det kvar. Vad som händer ikväll, det får den som lever veta. Jag har inga planer i skrivande stund bara aningar. Men en sak är säker. Imorogon bär det av till Skärblacka iaf!

.

Torsdag

Igår uppdaterade jag ingenting. Konstigt va? Nä inte alls. Jag orkade inte.. Kom hem från min bror i Ljungsbro ganska sent och då var jag död.

Hur som hellst så är det torsdag idag. Jag sitter i skolan nu, har druckit kaffe och umgåtts med diverse personer. Idag ska jag träffa Freddy, vi ska chilla ute tror jag. Eller får se.. Vädret är inte på topp som ni kanske vet.

Ikväll spelar Promoe på Platens! Jag skulle så gärna vilja gå. Men tyvärr så kostar det 200kr, Och jag är pank som en änka... (Dom kanske är rika men vi låtsas att fallet inte är så)

Imorgon är det fredag. Skönt med helg. Den kommer bli sjukt kul tror jag! För på lördag så bär det av till Skärblacka på Bob Marleys minneskonsert där bland annat Kultiration och Kalle Baah spelar! Sjukt värt =)

Stjärnor tindrar
foto
Domkyrka

fotdag
ddlss
dos
Jag

Några bilder från när vi hade fotodag i skolan för en månad sen. Vet inte varför jag visar dom nu. Tänkte att det blir kul ju.

Ha det bra..

Kärlek


Härlig dag

Väckarklockan ringde vid 6, stängde av larmet i sömnen och sov vidare. Vaknade nästa gång vid 9. Visste redan då att jag inte skulle hinna till lektionen klockan 10. Fortsatte min läsning med boken. Drog upp och åt frukost. Kaffet bubblade över på maten, fixade ny mat. Gjorde mig iordning.

Drog till bussen. Träffade Banck där, nice. Kom till skolan, hade svenska och sen samhäll. Drog på stan, mötte Li! Käkade på BK, underbart. Strosade omkring på stan en sväng. Sen kom Michaela, följde med henne och åt, sen drog de och köpte hårfärg och efter det började vandringen till Resecentrum (fan vad detaljerad jag berättar då).

Nu är jag hemma. Har precis druckit kaffe och ätit lite. Fint som cigg då. Ska födmodligen till min bror i Ljungsbro senare ikväll, om det går bra dvs.

Lise och Sarah ringde mig precis! De är ute och åker inlines och undrade om jag ska med ut och skata.. Haha visst är jag på!

Min ljuvliga frukost
Min frukost skulle nog smaka lika gott som det ser ut.
ff

Mitt nya rum!

Elias drog nyss. Han kom väl hit någon gång vid 21.30. Vet ni vad vi har gjort sen dess? Jo vi har möblerat om mitt rum! Sjukt värt vill jag lova. Vi har damsugit golv, i soffor, skrubbat golv, dammat av o.s.v och även möblerat om mitt rum så att fotöljen nu står mot väggen. Svårt att förklara... Har även flyttat på skrivbord och så. Jag är verkligen nöjd med resultatet, får visa er en efter bild imorgon. Tyvärr tog vi ingen bild på rummet innan vi började. Men om jag har tur så kanske jag hittar en gammal bild att visa er..


Oj vad mycket klockan är! Som tur är börjar jag 10.00 i morgon så jag hinner sova ut lite. Eller nej förresten.. Måste upp och läsa klart boken. Jag är bara på sidan 100 och om jag inte minns helt fel så är det 312 sidor i boken, så det är ju en del kvar att läsa, men jag har kommit in i boken nu och den är intressant. Det underlättar en hel del. =)



The night is yours

Star was light in a silvery night
Far away on the other side
WIll you come to me and talk to me this night




Bilder

bb2sb2s
Vattentornet, Linköping1 januarilahme är gott.tuffing.skate

b2
h



Dagen gick fort. Nu väntar jag på mat, jag är väldigt väldigt hungrig. Försöker tänka på något annat. Kollar omkring i mitt rum och ser hur stökigt det är. Kort tid. Typiskt. Kanske borde leta reda på min väska där min mobil ligger i. Inte lätt att hitta.


Quisiera asistir a un concierto

Memen oj. Är det Ebba som har för sovit sig ännu en gång? Jo men visst är det så. Jaja. Skit händer. Jag vaknade för en halvtimma sen. Kom precis ut från duschen nu. Ska klä på mig och äta någonting, sen kolla upp när bussen går.

I natt hade jag en sjuk dröm. Kanske därför jag ville stanna kvar i den och inte komma till verkligheten (Oj vad hemskt det lät) Drömde blandannat att jag kom tillbaka från något annat land och på Arlanda mötte jag nästan alla jag kände som gjorde detsamma. Och helt plötsligt så var vi i Godishuset på Liseberg, stört. Det var en liten del av mina drömmar.

Idag måste jag läsa, läsa och läsa. Till imorgon ska vi ha läst ut boken på bilden nedan. Och jag har inte kommit så långt in i boken om man säger så. Men den verkar intressant iaf.


s

Då inviger jag mitt första majinlägg

Ja efterssom det inte var igår jag skrev här så betyder detta att det är första gången jag skriver här för maj månad. Hur känns det? Jo svårt att svara på. Men inget speciellt skulle jag tro..

Har knappt suttit vid datorn alls de senaste dagarna så bloggandet kunde jag ju drömma om. Nu hinner jag iallafall skriva lite, och det känns rätt så bra.

I torsdags var det valborg. Jag, Lise, Sarah, Sabina och Elias drog till Malmslätt på fest och senare åkte vi in till Sarah, blev singstar, ölbong, skratt m.m. Sov hos Lise. Tyvärr så glömde jag minneskortet i datorn så jag kan dessvärre inte visa er några bilder från kvällen,

Hur som hellst så vaknade jag upp bakis som ett as på fredagen hos Lise(igår) och då drog vi in till stan (prima timing på bussen btw) och åt Kina mat. Gott? Jo men visst!

På eftermiddagen kom Kim och Freddy till mig. Vi chillade här och senare på kvällen drog vi till Elias, med paus i kvinnebyskogen. Vi var hos Elias, lyssnade på musik och blev förpeppade.. För senare så skulle vi ju till L'orient för att se Shure brothers band. Fyfan vad bra dom var! Sån pepphet och glädje jag hade i kroppen, det var länge sedan jag kände så. Så jävla bra det var igår!

Efter en lyckad kväll så drog vi till Ljungsbro. Sov hos Kim. Vi vaknade 08.30 imorse. Dagen bestod av balkonghäng, matlagning och chill vid Ljungsbroskolans fotbollsplan. Sen vid ett drog jag och Elias hem.

Jag blev sugen på Ljungsbro en gång till, min bror var här på besök och han skulle till Ljungsbro senare på kvällen så då åkte jag med han dit. Drog till Kim där jag mötte de andra. Vi såg på tv, lagade mat och bara chillade. Senare blev vi sjukt trötta och drog hem till Freddy och sov.

Idag vaknade jag och Freddy vid 12 kanske, då drog vi ut till kohagen, sen hem för lunch och senare drog vi till Kim igen. Vi fick för oss att grilla. Så jag, Fredd, Kim och Krumme gick till Konsum och köpte mat. Sen drog vi till Kanalen och grillade.

Tog bussen hem vid 21.00 och kom hem för ungefär en timme sedan. Sen dess har jag bara fixat med Internetbanken och lite till..

Det har varit en bra helg! =)


Sjukt värd kväll

RSS 2.0