Pappa 50 år

Idag fyller min far 50 år, ohoj vad tiden går. Hoppas pappa och mamma får det trevligt på deras norska kryssning, hehe. På lördag ska gubben firas. Har mina planer på jag ska ge han. Mamma fyller också år snart, om en drygt en vecka. Vet nog allt vad jag skall ge henne också, fint då.

Vad gör jag nu? Jo. Sitter hos O och försöker hitta en balklänning till mig. När jag väl hittat en klänning jag tycker är fin och så börjar jag tveka, tänk om det finns en annan som är finare? Tänk om jag inte passar i den? Ska ju beställa en klänning från nätet så de syr upp klänningen efter mina mått. Men det blir nog bra. Måste dock ta och bestämma det snart, innan det börjar bli för sent.

Nu har jag ätit upp all Oscars choklad typ, det känns inte så snällt. Ska på promenad sen. Plugga?

våren 09

Jag tror våren kommer snart..


Balträning och ett bio besök

Yoo.
Drog som sagt på balträningen somvar vid lunch, men dansade bara hälften av tiden då O inte mådde bra, resten av lektionen spenderades på läktaren tittandes på när de andra dansade och genomgång av nya saker.

Efter dansen gick vi till Ghingis och käkade, mumma vad gott! Åt mig proppmätt, så himla värt. Deras mat är ju helt fantastiskt, men man ska inte äta där för ofta, bara när man verkligen är sugen, då blir det pricken över i:et.

Efter Ghingis drog vi hem och chillade någon timma för sedan var det dags för oss att återvända mot stan. Vi gick nämligen på bio med våra vänner Hannah, Martin, Konrad och Olle. Vi tittade på filmen Sanctum i 3D, fyfan vilken film, den var hemsk men bra.

Allt förmig


Mot Vasahallen

Balträning om cirka 40 min. Hoppas det går bättre den här gången än senaste. Efter träningen blir det förmodligen en lucnh på Ghingis, wiie, älskart.
 Annars då? Jo dagen före skolan börjar, känns skit att inget blev som man tänkt sig (ang. studerandet), men men det kommer det kommer. Blir att ligga i nu när skolan börjar och självklart studera så mycket jag orkar idag, sista sekunden funkar inte alltid, men lite.. Men huvudsaken är att jag vet att jag fixar det här.


Dags att dra,snart rå.. Kanske ska man göra sig helt färdig och se till att man inte glömmer något, sen bara köre

ebba


The Last Universe

Hej
Jag är trött. Vaknade ett antal gånger i natt, drömde massa skeva drömmar, men det är lugnt. Har inte gjort ett smack idag so far, laddar upp inför kvällen som ska spenderas hos Li! Innan blir det en sväng på bokrean igen, inte visste jag att det är så roligt att köpa böcker! Hittade som sagt en hel del böcker igår, kan ju säga vilka det blev i morgon då jag shoppat färdigt. Shoppa böcker, shoppa. Kool.

 

Ae men om man skulle ta och stänga av datorn och vila i en halvtimma, jo det kanske vore något. Det vore väl endå helt fantastiskt skönt, aa faktiskt. Ska nog ta och göra det, om jag orkar? Är så trött för att ens orka stänga av datorn och lägga den på golvet, nae bara skoja.

 

 


Jag är tillbaka

Mitt försvinnande från bloggen har upphört. Nu är jag tillbaka laddad för att berätta om mitt liv, erfarenheter, tips, intressen, aa you name it. Nä jag skoja bara. Jag berättar nog inte allt för mycket va? Berättar bara om det jag vill berätta, fattaru? :@ YEAAH bra så, aae det blir bäst så va. Det är inte du - det är jag. Ingen fattar,bara me myself and I, förstår ni? Näärå.

Tänkte ta och berätta vad som händer och fötter (så jääla tråkigt, jag vet) nu för tiden. Har som sagt sportlov och för exakt en vecka sen gick min dator sönder, har inte orkat åka och lämna in den än, fram tills idag. Det känns jäkligt skönt att man pallade ta sig till Tornby för att göra det. Nu har jag en lånedator i tre veckor, men från och med nu kan jag sitta vid datorn hur mycket jag vill, och jag älskar verkligen att sitta vid datorn, tro mig.

Idag firar jag och pojken min ett år och en månad. Ohooj vad fort tiden går. Det gör den verkligen. Det firade vi genom att lämna in min dator idag (haha , käka på Mc Donals samt att gå på bokrean, men det var det värt. Har haft en toppen dag. På bokrean fyndade jag fyra böcker. Kanske kan visa/berätta vilka i morgon om jag inte har något bättre för mig. På tal om i morgon, då blir det partaj hos min vän Li! Det var ett bra tag sen vi träffades, så det ska verkligen bli jättekul. Sen blir det förmodligen utgång. Gött.

Men det var väl allt för mig, vi hörs i morgon.


Bjuder på en snart tre år gammal bild från min tid på Folkunga. Har för mig att det var på min namnsdag.


Far åt Motala

Hej.

Igår var  vankades det balträning, som sagt var det våran  första träning då vi fick plats senare. Vad ska man säga?  De fortsatte typ där de slutade förra tränigen, alltså de hade lärt sig sjukt många saker som vi förväntades att kunna. Så det var inte så lätt. Men ska öva här hemma så vi kommer ikapp till nästa träning. Pff.

Efter träningen skulle vi dra och fika, men det slutade med att vi hamnade på Hakepi istället, hehe. Resten av dagen/kvällen spenderades vid tv-n One Tree Hill döh.

Idag bär det av till Motala, Linnéa även kallad Blomman bjuder på fest. Det ska bli kul. Ska även bli intressant att pröva på Svergies typ godaste Pizzeria (haha det enda jag tänker på) , nej men det ska bli kul. Sover över där. Bussarna går tidigt ikväll jue.. Hemlängtan?

 

Ha det bra. Kjam

ss


Söndagen den tjugonde februari.

Var några dagar sen jag uppdaterade. Dåligt av mig, eller? Nää tänkte väl det. Min dator har faktiskt gått sönder, så det blir lite svårt, men ska lämna in den så snart man pallar röra sig till Tornby, vilket jag lovar kommer ske någon gång under veckan som kommer.
Jag är uppe väldigt tidigt för att vara på en söndag. Varför? Jo jag och O ska nämligen på våran första balträning. Vi kom först inte in på balen, utan stod som sjätte reserv. Men nu har vi äntligen kommit in, så vi ska få gå på balen till slut, wiie. Fast vi undrar faktiskt vad det är vi har gått in i. Det här kommer nog inte bli lätt för någon av oss, vi har nämligen missat de 2-3 första träningarna, sen det där med ens humör kommer nog att prövas en del. Men jag är säker på att i slutändan kommer det vara värt det.

På tal om något helt annat, våra studentmössor har kommit. Ångest eller vad? Men det ska nog bli bra... Hoppas jag. Ska plugga en hel del under lovet iaf och ta igen saker jag missat för länge sen, jepp.

Solen skiner idag och det är ju bra! Hoppas den kommer skina hela dagen och forma mitt humör.
JEAP.

Vi hörs
aa


My love depends on you

Yaao.
Min mage jäser. Åt sjukt mycket tacos förut, vilket var sjukt gott.. Sjukt är ett sjukt stört uttryck att nämna egentligen. När man tycker att något är bra kan man säga sjukt bra, som ett exempel, och hur konstigt är inte det? Sjuk är ju ett dåligt ord, det är inte alls kul att vara sjuk ju. Heheh jaja.

Mannen min sitter vid datorn och kollar på flera musikvideos från Youtube med.. E-type. Hoppas han vill komma och mysi snart. För det vill jag. Hans sa att han skulle komma snart..Så får hoppas han gör det, innan jag frågar igen ;)

Det är en engelskman här som ska stanna över natten. Någon vän till familjen, rätt flummigt, english. Ja, men nae det här får väl avsluta mitt inlägg..

Chaoo

birrezz

yaoo

hahahah

aa


Elektrisk

Tjabba
Är i skolan nu, sitter och pratar med Jossan och Amanda. De är nice, det pratas om sportlov, studentveckan, vackert väder och dylikt. Rätt nice. Samtidigt dricker jag mitt kaffe och känner en varm känsla i hela kroppen.

Igår drog jag in och gymmade på kvällen, vilket jag känner mig grymt duktig över! :D Dock så fick jag lite ont i foten efteråt, men det blir nog bra. Funderar på att gymma idag igen, då mitt gymkort går ut i morgon typ. Men ska nog förnya kortet en månad till då det inte går att springa utomhus nu, eller det går väl... Men det är halt, och kallt.

Vid halv 10 har jag världens hål till 13.00, rätt segt. Funderar på vad man ska göra då. Kanske dra hem en sväng, men njaee, vet ej. Sånt som märks.

Ikväll ska jag och O laga Tacos! Fifaeen vad gött! :D Gotta love it


kebab är gott men nae circus blev det


Oh yeah

Dagen har varit bra än så länge. Det gick bra i skolan, det gick bra på på gymmet, det gick även bra att laga mat (ehheh) och så. Fick reda på en grej förut, vad kul! Grattis till er och all lycka! 

 AA så är det va. Oscar sitter för övrigt vid sitt bord och läser en bok. Jag ligger i sängen med datorn, det här har pågått ett tag nu. Tänkte gå till honom och fråga om han vill göra något.. Det är ju trots allt alla hjärtans dag och jag vill mysi.
shjo

feint stjerna
Några fräna pics jag tog i lördags, elle var det igår?  Tyckte de var lite flummigt, vackert sådär.


Ny dag nya tag, ny vecka nya möjligheter

Ja, det är exakt som det är skrivet. Vi får nya möjligheter varje ny dag, dagen vi tar nya tag. Varje vecka ger oss nya möjligheter. Det handlar om vad du gör det till. Jag är trött på att jag ska vara så förbaskat lat under vissa perioder, så nu tänkte jag ta tag it. Jag fixar det här va. Därför sitter jag i skolan nu, även fast jag trots allt inte börjar förens klockan 12.00 Men det är nice ju. Får ju sitta här och göra vettiga saker, vuxet gjort av mig.

För övrigt är det galet kallt idag. Dock skiner solen och det är ju helt fantastiskt. Solsken gör mig glad. Solsken är en del av vad jag behöver för att jag ska känna mig fullständig. Så yeah.

I eftermiddag är det idrott som gäller, blir nog att gymma ett slag efteråt. Mitt gymkort går ut om några dagar, buuhuu. Så gäller att utnyttja det till max nu typ, men blir väl att förlänga det en månad till. För nu går det ju inte att springa och vara dan utomhus, nej nej.

Idag är det också Alla hjärtans dag. Hoppas alla får en fin ♥dag

yo


It's a beautiful day heheheee-y

Tja.
Vad händer? Nää inte mycket va, sitter i sängen och lutar mig mot den håra väggen samtidigt som jag försöker få ihop ett litet inlägg. Klockan är i skrivande stund 12.52 och alldeles strax ska jag gå ner och äta. Hade jag varit hemma hos mig i skrivande stund och skulle äta hade jag fått skriva att snart ska jag gå upp och äta, japp. Vårt kök är på övervåningen.

Idag ska jag plugga, plugga och åter igen plugga. Sånna här dagar behöver man ibland. Hoppas det hjälper mig att få lite strukur på saker och ting, typ. Ska även försöka hinna med en promenad, kanske springa, men det lär nog inte ske, inte utomhus. Men kanske kan träna något annat inomhus? Hehe.

jaja

Fredag

Hej hej!
Idag är det fredagen den 11:e februari. Otroligt skönt med helg. Har verkligen sett fram emot det. Nu är det helg. Bara att vänta på att ölen ska bli kyld, sen är det bara att korka upp! Nae inte riktigt så va. Inte satt in mina pilsner i kylen än, inte gjort något än. Men skitsamma. Det är rätt soft endå. Än så länge.

Var en sväng på stan förut och handlade lite nytt smink då inprincip allt mitt smink är borta.

Har inget speciellt att skriva nu. Är så hungrig och stressad. Eller jag känner på mig att jag kommer bli stressad så småning om. Aee det sög ju. Men det blir nog bra.
Hejhej :)


Hej där, wazzup, nothing , u? Haha lol

Hej!
Befinner mig i skrivande stund i skolan, datasalen på den övre våningen. Det är snöstorm ute, något jag tycker är rätt synd, då jag hade trott att våren sakta men sääkert var på väg, men icke sa nicke. Egentligen spelar det väl ingen roll. Har alltid sagt att det ska vara snö från december-februari eftersom det är vintermånader, men i mars, då jävlar ska det smälta. Längtar efter att få ta på sig vårskorna, och aningen tunnare kläder, få pirr i magen och fnatt av alla vårkänslor ♥

Idag är det en ganska lång dag i skolan, mycket att göra. Efter skolan ska jag förbi banken och stan en sväng. Efter det tänkte jag dra och gymma en sväng. Skönt. Älskar att gymma, hoppas jag aldrig kommer tröttna på att träna - peppar peppar. Snart går mitt gymkort ut, ska nog skaffa ytterligare en månad, sen får vi se längre fram ifall snön har försvunnit och man kan börja springa utomhus.

Ikväll ska jag städa hos fiskis.

ss
Gammal bild från ettan när vi var i trädgårsföreningen, första april. VÅRIGT!
sa
Samma dag


Laputa

Tjabba.
Idag har det varit en bra dag. Kanske beror det på att det fina vädret påverkar en, det har nämligen varit strålande sol hela dagen och jag har varit på väldigt skönt humör. Det äger.

Efter skolan gick jag och Amanda och gymmade. Det gick bra idag. Inte för att det har gått dåligt de andra gångerna direkt, men jag känner att jag har prestrerat bra idag. En rolig grej som hände var ju att jag tappade mina nycklar på banden när jag sprang som flög iväg och hamnade under en annans band, lite pinigt kanske att lägga sig ner där någon annan höll på men jag ville ju ha mina nycklar liksom. Dammiga var dem.. Usch. Men har iallafall mina nycklar nu.

Snart ska vi äta mat. Korv serveras det idag. Bullens korv. Inga kommentarer. Om en timme så ska vi åka på föräldramöte, eleverna ska helst närvara också då detta kommer handla om vägar efter gymnasiet bland annat. Efter det drar jag till min man. Han har lovat att han ska ge mig massage idag samt smörja in min torra rygg. Tack.

aa
I morse i väntan på bussen


Tous Les Garcon Et Les Filles

Amen det var ju gött. Aa det var det ju, verkligen. Puss på skiten, nää inte alls. Skitsamma.
Studiedag idag, det är ju rätt bra. Nu är det mörkt, solen har gått ned, som vilken dag som helst. Men jag är inte med. Känner mig sjukt omotiverad och frånvarande, men det går nog över, en dag kommer vändningen, då jävlar. Kanske kommer den redan i morgon bitti, eller om en vecka/månad. Men man måste ha uppförsbackar för att njuta av när det går bra.



bak
Skulle ju inte vara fel någonstans att åka till London och få peppen, viljan och motivationen tillbaka döh


Blä usch fy skam

Jävla skit helvete. Så känner jag nu. Jävla idioter, tattare. Jävla mig själv kan man väl också säga, hatar att jag ska vara så *PIIIIIP* (säger jag det så vet folk min svaghet och kanske vill använda den mot mig ngn gång så tänker inte säga ngt, mouahha) , men jag vet. Jag vet allt azz.

Efter att ha spenderat tid nere på gymmet och fått ut all dålig energi känns det iallafall ok. Allting löser sig nog, hoppas jag. Men jag ska ändra på vissa saker. Så är det bara. Det är för mitt egna bästa. Folk bryr sig bara om sig själva, de är det enda folk bryr sig om, de skiter i resten. Så varför ska jag...?

Skönt inlägg

jaop


Sunrise

I morse när jag vaknade såg jag soluppgången. Det var inget speciellt med den i sig, bara det att jag blev rätt glad när jag promenerade i den. Men det kanske var lite speciellt?

ss
phett

CRÉME CARAMEL

Kvällen har bestått av Solsidan, te och mackor. Det var fint. Nu så sitter vi vid våra datorer socialare än någonsin, yep. Jag tänkte se på film sen, om jag hinner. I rymden finns inga känslor, kanske är den bra, kanske är den asbra. Vad vet jag, en tittare som inte har tittat på filmen ännu. Sånt som märks. Jajamän.

fejnt


En sån där jag har ingenting att göra lista

Bästa promenad: En vårig dag då solen skiner och grönskan håller på att väckas till liv
Favoritgata: Jag vet faktiskt inte
Favoritdrink: Är faktiskt inte så mycket för det där med drinkar, men visst är det gott med en white russian en sommarkväll på uteserveringen
Bästa mikromaten: Fiskpanetter kanske
Favoritförort: Vad räknas som förort i Linköping? Typ alla ställen utanför stan? Får jag säga mitt eget område, Ekholmen och Vidingsjö?
Fikar gärna på: Ågatan bar och café 
Bästa lunchställe:
Ming Palace funkar för mig
Bästa brunchen: vet inte azz
Bästa baren: The Minories i London, mer som en pub kanske, vad är skillnaden?
Senaste Stockholmsupptäckt: Att det kanske inte är en sådär jättebra idé att gå på Grönan en sommardag när hela Sverige ska dit
Senast sedda teater-/dansföreställning: Oscars syster dansföreställning med skolan
Senast sedda utställning: Efter Klara gymnasiums estetiska verksamhet
En bra gå bort-present: Vin
Läser just nu: En bok jag köpte i London
Läser helst: Gossips
Favoritfärg: Många vackra färger
Favoritmärke: Har inget
Favoritskor: Tygskor
Klädkonto per månad: Va?
Motionerar: runt ån senare idag men ska förövrigt börja göra det 3-4 gånger i veckan
Mest överskattade affär: Jadu 
Favoritprodukt på Systemet: Någon fin öl eller Aquatini (stavning?)
Favoritprodukt på Apoteket: Deras olivprodukter, mumma
Bästa fyllekäket: Allt går ner på fyllan, typ
Lyssnar på:  Noir Désir, just nu iallafall
Bästa förfestmusiken: Det jag tycker är bra
Senast gnolade: Kommer inte på
Senast köpta skivan/-låten: Så mycket bättre
Mitt sämsta köp någonsin: Jävla skit mp3 som bara går sönder
Dansar helst till: Dansar?
Senaste impulsköp: Min parfym som var ett av de bättre köpen på ett bra tag
Senaste secondhandfyndet: En teburk
Fulaste klädfärg: Neongrönt kanske
Användbar pryl: Mobilen
Mode jag aldrig vill se igen: Vet inte 
Värsta huvudbonaden: Von Dutch / Fon dutch kepsen kanske, nä jag vene azzz
Bästa huvudbonaden: Fina stora hårspännen och diadem
Favoritaccessoar: Örhängen
Bil/Transportmedel: Buss, bil eller cykel
Återvinner: Ja
Hejar på/håller på: LHC
Så får jag tiden att gå i kollektivtrafiken: Lyssnar på musik döh


Le Vent Nous Portera

Blablabla. Det enda som betyder något för mig är du. Ett plus i kanten är ju även att det är för jävla bra väder idag. Det vankas promenad, iallafall för min del.

Igår kollade vi på melodifestivalen och åt wäkmackor, gött som fan tycker jag, sen åt jag naturgodis medans vi såg på Iron Man, gött, länge sen jag åt de så kände att nu är det väl endå dags igen.

Idag ska vi gå hem till mig en sväng, hämta skolpapper, kläder och sen prata med mina föräldrar angående framtiden, tror jag.

Okej. hej


Min nya parre Victoria's Secret - Bombshell

Nu har jag städat 90% av mitt rum, vad som återstår är att damma av lite grejer och även damsuga, men det gör jag i morgon, har faktiskt tid för det. Brukar nämligen göra allt i sista sekund annars och bli grymt stressad, men eftersom jag städade rummet ikväll är jag steget före och kan göra det sista lilla i morgon. Soft.

Tänkte visa min parfym jag köpte i London. Älskar den grymt mycket asså.

fejnt


Ma baker

Look. I London gjorde jag mitt första besök på Starbucks Coffe,  alltid velat fika där, och när jag gjorde det passade jag även på att köpa med mig en mugg hem. Nice. Lip smacker med smak av Coca Cola Vanilla passade jag även på att köpa när vi besökte Prime Mark (och en massa andra smaker med, hehe)

Starbucks , Coca Cola Vanilla

Just nu är jag hemma och fixar musik som vi skall lyssna på i morgon när vi partajar här hemma. Gött. Måste gå ner och städa rummet sen. När jag kom hem från skolan gjorde jag föresten kyckling med pressad potatis med god sås, as gött. Kände att jag var värd det efter att ha spenderat de tre senaste dagarna på gymmet, jajamän.


Can't let it go.

Tjaa.
Idag skiner solen, utanför mitt fönster kan jag skåda en klarblå himmel. Hur känns det? För jävla bra. Vårkänslorna på hög nivå. Underbart. Har precis druckit mitt kaffe och jag känner mig så nöjd med situationen, det känns bra. Sen ska jag bege mig mot skolan och gymma med Amanda, det blir bra. AWESOME.

Just nu håller jag på att fixa lite musik som vi skall ha på fredag när det är lite ferriate at my place, eller rättare sagt mitt rum, är as taggad. Länge sen jag partajade, eller nyårsafton dårå, så det är ju en månad sen, förutom att jag drack några öl i London, men det är ju inte samma sak. En sak som ska göras i morogn är att städa mitt rum, så man kan vistas där inne på fredag, kanske ska köpa lite doftljus också som man kan tända för att få den där softa stämningen :) wiie.

Dessa skor kommer bli mina bästa vänner framöver då jag ska springa och träna och allt vad det innebär. Sweet!
soft


RSS 2.0