Love you

Min kille är helt underbar. Detta överaskade han mig med på alla hjärtans dag! Puss på dig älskling. Me love you!

image description

Missar

Mina finisar


Matematik B

Befinner mig i skolan nu för att ha matte i 2 h, drack för mycket kaffe förut, känner mig helt skakig, hheh...
Längtar till i kväll , då ska jag och älsklingen gå på bio, vi ska se En gång i Phuket. Egentligen skulle vi se den i morgon på alla hjärtans dag, men då börjar vi läsa japanska.


KING

Tjenare! Dagen har varit good! Wööj! Efter skolan drog jag och en skolkamrat och åt på det nya Thaihaket i stan, jag åt Pad thai, som jag åt mestadels av min vistelse i Thailand, det smakade inte riktigt som det jag åt i Thailand, men det var minst sagt lika gott, uhja! Efter träningen drog jag till gymmet med Amanda, Gud vad kul det var! Är så pepp för att träna! I morgon ska vi träna ännu en gång och även boka ett pass till onsdags morgonen, fint. Nu ska jag äta mat, och om en kvart är min granne och vän Agnes med i halv 8 hos mig, nice :)

Lektion

I skrivande stund befinner jag mig i skolan, om drygt en kvart börjar en lång lektion i matte. Hoppas den går fort.
Efter skolan drar jag och tränar med Amanda, skönt!
Kolla vilka fin naglar Amanda fixade på mig i fredags!


Stockholm yesterday

Igår morse bar det av till Stockholm med Carina och Emelie, det var mycket trevligt. På tåget dit njöt man av en kopp kaffe samt mogonsolen vilket var en ypperlig underbar kombination. I huvudstaden var syftet att vi skulle gå runt i affärer för att, gissavad? Just det, shoppa, och jag är riktigt nöjd över shoppingen, handlade ett par shorts och två byxor på Zara, ett par shorts på Urban Outfitters som jag älskar, samt en blus på en affär jag inte minns namnet på och så även lite smått och gott på Gina, det var mycket trevligt hur som helst.

train


Long time no see.

Min uppdatering här har varit rätt kass. Men det är väl sånt som händer, har väl inte haft något speciellt att skriva heller. förrän nu. Nu jävlar ska ni få läsa. Eller? Nja men kanske då och då, kände iaf för att lätta på trycket nu och berätta vad jag har haft för mig den senaste tiden. Jo, skolan har ju dragit igång igen, matten ska bli färdig den här terminen och motivationen känns på topp för stunden, så matte läser jag två dagar i veckan.

Resten av dagarna jobbar jag kan man säga, det är väldigt kul, och jobbigt. Ni kan ju föreställa er hur det är på mornarna när arbetet drar igång kl 07.00 på morgonen, det är nollgradigt i rummet där jag står, och det tar ju några timmar tills fläkten har värmt upp rummet till en skaplig nivå som gör att man slipper frysa ihjäl, dock så blir ju kroppen varm när man sorterar och rör på sig, yeah! Ett krävande men ack så kul jobb!

 För några veckor sedan anmälde jag och Oscar oss till en kurs i Japanska för nybörjare. Varför? Coolt. Häftigt, bra, nyttigt, bra för framtidens planer, förmåner osv. Den hade preleminär start mellan v. 5-7, i morgon börjar vecka 6, och de skulle höra av sig en vecka innan kursens start, om för få personer har anmält sig blir det ingen kurs, vilket är trist men förståeligt, men hoppas det blir av.

Annars har jag blivit grymt peppad på att ta tag i tränigen, nu på allvar. Så dagarna kommer bestå av träning ofcourse, grymt peppad! Kan det bli bättre? njajaja..

aamatte, gud så kul :)

RSS 2.0