5 timmars träning

Jag är så himla trött. Har nämligen spenderat 5 timmar som bestod av dans, dans och mer dans i ishallen inför balen. Helt sjukt, svettades brutalt, i slutet mådde jag sjukt illa efter att ha snurrat runt så mycket, plus lite hunger på det. Så det ska bli grymt skönt att gå och lägga sig snart. I morgon drar skolan till Göteborg, bussen går klockan 06.00 från skolan, vilket betyder att jag måste gå upp vid 04.30, helt sjukt. Så lär inte uppdatera någonting i morgon, så hejdå



Det kommer bli en lång dag

Gick upp i morse, som vanligt dårå. Käkade frukost och sade hej då till killen som drog till skolan. Har för mesta del bara chillat än så länge, eller vadå för mesta del? Det enda jag har gjort, and i'm worth it. Idag ska vi ha balträning från 16-21 det blir med andra ord en lång dag. Jag har nyss gjort färdigt smeten till pannkakorna som nu står i kylen för att bli tjockare och godare. Ska steka dom sen som vi ska ha med oss och till resten av familjen, gött. Skulle även behöva gå ut och sola, då jag känner mig blek.. Ska hinna med det med med andra ord, sen innan balträningen måste jag även gå förbi skolan och prata med rektor Basse.

Såå

aa
Lägger in en bild från i onsdags, Lilla Journalistpriset på Gröna Lund

Aah yooooz

Juice vore ju gott, kom nämligen att tänka på juice när jag läste min rubrik "eyy ge mig lite yoooz va ,tack" Sitter i skolan och har druckit upp mitt kaffe, vilket har resulterat  en kissnödig Ebba. Toaletten är max fem meter i från mig, men jag orkar inte. Fast jag klagar inte, det gör jag inte. För allt känns faktiskt bra. Jag är nämligen klar med alla mina skoluppgifter, jag är färdig med gymnasiet! Känns för jävla lättanade att ha skickat in alla arbeten. Nu väntar jag bara på att betygen ska sättas.
Okej, jag går väl på toa då..  Lockande. Sen kommer Blomman och gör mig sälskap! Blir en sväng förbi stan sen också för att inhandla nödvändigheter, kanske att fira med en öl också, för som sagt, skolan är slut..


sks
Jag och Blomman för någon månad sen, snart?

Söndag

Vaknade tidigt i morse, för det var nämligen dags för träning, balträning rättare sagt. Från klockan 10.00-12.00. Träningen gick bra tycker jag, eller relativt bra, nu är det två träningar kvar inför den stora dagen från 16-21 så vi borde ju sätta det, ska plugga dansbeskrivningar så det står härliga till.

Vi är hemma nu, åt lucnh för en stund sedan, drack gott kaffe och nu ska vi bada. Vattnet har väl runnit färdigt snart, ska bli mys. Blir väl antagligen att ta med sig en bok ner och läsa. Sen ska vi plugga färdigt, in i det sista. Så är det.


a
En vänlig grönskas rika dräkt

OH yeah

Tja. Sitter i sängen med datorn i mitt knä, magen håller på att smälta den helt fantastiska frukosten jag nyss fick i mig, och håret, ja det har snart torkat färdig. En sval vind ut i från blåser in på mig genom det öppna fönstret, pojken min är helt inne med sin nya leksak han fick i födelsedagspresent, Singstarmakapären går om på repeat där ute. Mina fötter skaver sen gårdagens spring fram och tillbaka. Det var så här va, jag hade varit på stan med mina vänner och haft en trevlig kväll då jag skulle åka hem, väl på Trädgårdstorget skickar jag min sms biljett, får veta att jag inte hade tillräckligt med pengar för att få en biljett, så fick löpa till Yngves och handla nytt saldo bevis och sedan löpa tillbaka. Hann jag? Absolut, jag är bäst.

Strax ska jag in till stan hur som helst och fixa lite nödvändigheter till nästa lördag, skönt att få det överstökat jöe. Sen bär det av hemåt igen, där det förmodligen blir chillivill.


aa
Jag på Gröna Lund i onsdags

Hej

Idag så har jag tränat två olika grejer, först tränade jag till överaskningsdansen inför balen, fick hjälp av Olle. Schysst, sen bar det av ner mot gymmet, där det tränades kondition, rygg och mage. Känns jätte skönt nu efteråt, känner sig helt slut i kroppen, på ett skönt sätt ni vet.

Ikväller bär det ut till stan för att ta sig ett glas eller två i gott sälskap. Trevligt, är så himla trött nu, blev det efter pasta carbonaran jag och Oscar åt för en stund sen, mellanmål.. Orkar man middag? Hinner jag ens äta middag innan utgång? Hm vene. Borde nog börja göra mig i ordning nu i alla fall. Så slipper jag bli stressad som jag jämt lyckas bli. Fast jag kan ju inte förneka att sängen lockar mig oerhört mycket, trött. Vila? Om jag vilar så lär jag inte komma upp på ett bra tag, då förlorar jag...

Värt!

JAF

Mitt sista skolarbete i Gymnasiets historia (inlägget är 3 timmar gammalt då jag råkade spara det som utkast)

Hej hej, hallå där! Anlände till skolan för en kvart sedan typ, försökte få igång internet som verkade strula, men när jag prövat några gånger så gick det igång, sweet. Kollat FB, några bloggar (dock inte klar än) och självklart dricker jag mitt kaffe som får mig att bli pigg, på inspirerande, kreativt, peppande humör! Nu är det såhär va, att jag håller på med ett arbete, eller jag ska analysera tre radioinspelningar, en dokumentär, en intervju och en sommarpratare. Sen när jag är färdig med detta så är jag även färdig med gymnasiets sista inlämning. Hur det känns? Det känns som en oerhörd lättnad, sen är jag för himla stolt över mig själv okcås. Det känns dock sjukt att veta att sen blir det inget komma tillbaka i höst, inget mer kaffe i skolan, inget mer hänga med vännerna i skolan, inget mer ha världens bästa lärare, inget mer Klara stämning. Det känns tråkigt. I'm not ready.. Önskar att gymnasiet varade i typ 6-7 år i stället för tre, så vi skulle ha gått hälften nu och sen haft andra hälften kvar, det vore perfekt!



Min första balklänning

Här om dagen kom min balklänning som jag först skulle ha, jag orkar inte berätta hela storyn här men kan iaf säga att det inte var säkert att denna vackra klänning skulle komma i tid till min bal (vilket den tillslut gjorde) då det var mycket strul ifrån skräddaren och så, jag skulle få den hit den 11:e maj, men då hade den inte enns blivit färdig, förmodligen inte ens tillverkad, lite panik. Så fick haffa en annan klänning.  Dock är det inget jag ångrar, för att klänningen jag fick i stället (den visar jag när den stora dagen är kommen) är jag mycket nöjd med, nöjdast någonsin typ. Känner att det var den jag skulle ha köpt i från början. Men som sagt kom den röda klänningen för två dagar sedan, kunde inte motstå att pröva den även fast jag redan har min nya klänning. Färgen är så himla vacker. Hade verkligen inte tackat nej till att bära den om jag skulle dansa bal någon mer gång.



kzz

a

Idag är det balträning. Yeah


Lilla Journalistpriset

Runt klockan 13.00 igår skulle bussen avgå från Linköping och föra oss till Stockholm, destination Gröna Lund, något senare åkte vi, blev ett stopp vid Nyköpingsbro. Var framme vid Grönan runt 4 tiden, vi hann sätta oss under tak och njuta lite i rättans tid innan spöregnet föll ner. Seriöst, det regnade så himla mycket. Som tur var avtog det efter ett tag och solen tittade fram. Inför regnskur nummer två tog vi skydd under ett annat tak. Vad ska man säga om gårdagen? Det var riktigt trevligt. Vi fick gå upp på scen alla i redaktionen som följde med, det var ju grymt att få stå på Grönans scen där bland annat artister som Bob Marley och Lady Gaga har uppträtt på. Specialpriset blev vårt. Efter prisutdelning så åkte vi lite berg och dalbana och sen bar det av hem, stannade i Södertälje där vi åt på Donken. Kom hem till huset vid 23.00. Satt vid datorn och tänkte tillbaka på dagen som gått, en fantastisk mysig och skoj dag! Tog typ tre bilder som jag kan lägga ut sen.

Mot Gröna Lund, Lilla Journalistpriset

Hej! Har egentligen lite brottom för ska snart ta bussen, eller så brottom kanske det inte är förresten då jag redan är färdig, har bara liite att packa. Idag ska vi i redaktionen (vi som går inriktkning media journalistik) skriver i en tidning som heter Signerat Ung, vi nominerades till journalistpriset, fast vi vann inte, vi fick ett hederspris, för tidningen är inte en skoltidning, vilket de var tvungen att vara, utan vi är en tidning riktad mot unga, så det så. Men jävligt kul att vi vunnit ett pris och att detta hålls på Gröna Lund! I kväll skall vi upp på scen där vi skall få ta emot ett pris, wie. Lär nog bli en och annan karusell också, samt popcorn? Hehe

aa
Igår firade vi 14 månader, puss på oss

Holla

Hej! I skrivande stund är klockan 12.41 och i hörlurarna spelas bästa låten art of creation. Fett. Har spenderat denna dag i skolan, och tro det eller ej, skoja, tro på mig för jag talar sanning, jag har blivit färdig med matten! Det känns för himla skönt. Vad jag firade det med? Thaimat till lunch. Den där lättnaden som man känner i kroppen när man avklarat en grej, den känslan är inte underskattad. Nu har jag bara två saker kvar innan jag kan släppa loss innan studenten, alltså chilla. Skönt, mitt mål är att bli färdiga med detta i veckan, då får det bli så.
Tänkte ta och besöka gymmet i dag, var typ 1,5 vecka sen sist. Men jag har inte varit helt på latsidan, nae för i onsdags tror jag det var följde jag och Oscar med Johan och sprang, 7km, runt Landeryd och tillbaka, det vart skogsvägar, väldigt svängande.  Vill även tillägga att balträningarna är väldigt krävande de också.

På tal om något annat, något viktigt, i lördags fyllde min äskade pöjkvän år. 19 år gammal. Det firades med att åka till Berg och äta lunch, sen ta en glass. På kvällen gick vi på babyfest hos bror och Hanna, de ska ju få barn i sommar. En himla bra dag/kväll tycker jag.



A

Torsdagen den 19:e maj

Igår var det den bästa dagen på väldigt länge! Är så himla glad över det som hände igår. Nu kan man undra sig den väldigt spännande frågan, vad hände igår då? Jo det ska jag allt ta och berätta. Jag gjorde några ärenden på stan, gick till frisören som satte upp en "testuppsättning" i mitt hår, inför baldagen, det blev så fint så. När jag kom hem hade äntligen min balklänning kommit, love it. Glad glad glad! Seriöst, jag trodde aldrig att den skulle komma. Jag var nästan helt inställd på att Oscar och jag inte skulle få dansa någon bal, det har varit en jobbig vecka innan, att leva med den där ovissheten, kommer klänningen? Eller kommer den inte? Ni förstår vilken jävla underbar lättnad det var när jag fick den. Inte nog med det så satt den som smäck! Mihih, längtar tills balen som äger rum den 4:e juni. Dock så står det massor av träning på schemat, för än sitter det inte.. Heheh men det ska jag göra, träna alltså. Längtar så himla mycket, även fast jag förmodligen kommer att svimma av nervositet den dagen, haha.

jag

aa
Jag för en liten stund sen, samt en gäng biljetter..

Pärlor

Har några ärenden att uträtta på stan idag. Ska bland annat gå till frisören då vi skall snacka om min håruppsättning jag ska ha på baldagen, hon ska även få pärlorna av mig som ska sitta i mitt hår. Kommer bli så fint. Är dock fortfarande osäker, eller om sanningen ska fram så har jag ingen aning om hur jag vill ha min håruppsättning, så tänker höra med henne vad hon tycker, vad som passar min ansiktsform och så vidare.
I kväll när alla ärenden är avrättade och även diverse skolarbeten är färdigt ska jag ut och springa. Måste ligga i nu va.

aa
Dessa pärlor är det, hoppas jag hittar handskar i samma färg, för de jag köpte är för korta, ojoj. Men det ordnar sig nog, i värsta fall får jag vara utan handskar.

Here comes the sun

Det känns så himla bra när saker och ting börjar gå bra för en. När man har kämpat med en sak i flera månader utan att ha sett något framsteg, det känns inte bra någonstans. Idag kom förändringen, känns jätte bra. Det är balen vi snackat om, både Oscar och jag (mest jag antar jag) har tyckt att det varit jättevårt med stegen i vals, och allt, lätt glömt och känt ångest inför varje balträning, men idag gick det skitbra! Känns så himla bra alltså! Lite saker vi måste öva på, framför allt att veta när man ska göra vad och såklart måste vi träna lite mer på annat, som att man måste vara rak i armen och sådant, men jag är helt säker på att det kommer sitta den 4:e juni då vi tar ishallebn med storm.
Denna vecka har bestått av två stycken balträningar, och förvörigt har veckan varit väldigt intensiv, har haft way to much things that had to be done, och det blev dom? Lämnat in ansökningar till hösten bland annat, praktiserat, varit i skolan, blablabla. Idag ska jag göra klart min sista uppgift i Arbetsmiljö och Säkerhet, det kommer bli bra. Varför? Jo för jag tror på det. Det måste man göra, för annars? Blir det skit.
I morgon tar en ny vecka vid, och jag är rädd. Men saker och ting måste även göras här. Det här är något jag vill göra, eller vill kanske man inte kan säga, men som sagt måste jag göra det, för att jag vill att det ska bli bra, och det kommer det bli, det tror jag på.

aa


Oh baaaaa

Står i runmmet, sportkläderna är på (idag kallar jag dem inte för träningskläder), för i kväll vankas det fotboll med skolan. Kan bli kul, dock är jag så himla trött just nu, kan somna när som helst och var som helst. Men det får jag inte göra, inte nu..
Har gjort många viktiga ärenden idag, stolt över att man orkade dra runt på stan i hettan, men skönt att ha det gjort. Nu kan man äntligen slappna av ett slag, eller vänta..Det kan jag inte alls, fotbollen börjar ju snart, hehe.
hehe
shsh

Just nu

Väljer kurser jag vill/ska läsa i höst och dämpar min framtidsångest med Ben & Jerry's

jj

Just nu

Väljer kurser jag vill/ska läsa i höst och dämpar min framtidsångest med Ben & Jerry's

jj

Just nu

Väljer kurser jag vill/ska läsa i höst och dämpar min framtidsångest med Ben & Jerry's

jj

Torsdag

Jobbet gick bra igår, lite segt bare, men har ju musiken i öronen som förgyller min tid, och även fast jag varje dag längtar tills att gå hem så tycker jag alltid det ska bli lika spännande kommande dag. Man vet aldrig vad för saker man hittar, igår kom det in två böcker, Svensk Maffia och Leif GW Persson, dock så fattades sidor i dem och de var ju rätt mosade men det är endå spännande som sagt. Medans man ber gubbarna att fylla på papper kan man alltid kika i någon skvallerblaska som man hittat och lagt undan åt just sådana tillfällen! För er som inte förstår så praktiserar jag på en återvinningstation, om ni inte visste.
Nu ska jag alldeles strax äta mitt nykokta ägg, sedan dricka upp mitt kaffe, borsta tänderna, se så att jag inte har glömt någonting, sen bege mig mot jobbet. Ska träffa Li i eftermiddag tror jag :D Tänkte ta och träna en liten stund också.
Nice!

aa
aa
Jag på pw förra veckan, i det fina vädret.

Onsdag

Ska alldeles strax bege mig mot praktiken. Vädret gör det inte lätt för mig. Men det är bare att köre. Efter jobbet drar jag förbi gymmet en sväng, mest för att fördriva tid. På tal om gymmet, jag var förbi där igår efter praktiken, löpbandet blev min vän i cirka 30 minuter, får se vem som står på tur idag.
Nu ska jag dricka upp resten av mitt kaffe, sen gå ner och packa väska, borsta tänder, sätta i hörlurar i ögonen (hahahah ögonen, ja om det endå gick?! Menar självklart öronen) ta på mig jackan och mössa, och ja typ alla vinterkläder jag kan hitta och bare köre.

Hejrå

Every day is a fight

Tar mig en funderare, tänker igenom, andas. Förändring måste ske. Idag har jag tagit det första och största klivet mot en förändring. Största framgången för mig. Saker tar vi för givet. Lätt att det blir så, men efter att ha varit nära att uppleva en av de värsta förluster som kan ske har jag vaknat. I'm gonna fight for this. For Us, For Me, For you.

s
bild från www.newthoughtgeneration.com


RSS 2.0