Dagen före dagen.

Inte julafton i morgon, nej jag vet. Det är dock dagen innan jag åker till Thailand, uhuhuh. Börjar nog få lite resfeber. Packat? Nej, själv då? Självklart ska jag göra allt dagen innan, men det är jobbigt att packa, lite kul kanske, men mest jobbigt. Jag och min älskling ska gå på stan i dag och fixa det sista, växla in pengar och sådant, ja då! Ser inte fram emot de där 11 timmarna på ett flygplan, hoppas det går bra. Vi åker ju på kvällen så förhoppningsvis kan man få lite sömn!

I går fick jag mitt efterlängtade paket, shimmer mist från VS! Doften heter Bombshell, och den är helt underbar. Har även parfymen som jag köpte när vi var på väg hem från London i vintras. Oh yeah!

Jag är så jäkla trött, i går efter jobbet drog jag, bröderna och Kaka till De Klomp för att ta oss en efterwork och äta lite gott. Följde med brorsan hem sen för jag skulle sova där. Somnade kl 20.00 och vaknade vid 21.30, då ligger även Crille i soffan helt däckad, haha. Sen vaknade vi till och var uppe i några timmar.. Youtube och sånt va. Ajuste, på började en ny playlist till Thailand, nice. Är dock rätt svårt enligt mig själv att komma på låtar som man vill lyssna på eller som man inte redan har i en annna playlist..

Bombshell

Löööv it

Let it snow, let it snow, let it snow.

Namen titta, det gör det också, det äger, jajemän. Har egentligen så sjukt mycket att berätta, men tiden vill inte som moi, dock kan jag berätta lite om helgen? Skulle de vara intressant? Vad bra då.
I fredags jobbade jag 07-16. Efter veckans sista arbetspass drog jag till staden där jag mötte upp Amanda. Vi gick och handlade julklappar inför vår julklappslek vi skulle köra på kvällen. Väl hemma hos mig gjorde vi oss i ordning och väntade sedan på Linnéa och Ella. När de kom så satte vi igång med den roliga julklappsleken, jag fick tillslut det jag ville ha, mejejhheh. Nej men det var en trevlig kväll som bestod av glädje, klappar, vin och tårta.

I går åkte vi till Oscars mormor och morfar för att fira mini jul då vi inte är hemma över julafton. Det var riktigt mysigt, julmaten Maj hade gjort var helt fantastisk! Efter god mat och kaffe med mera kom jultomten och hälsade på, oj vilka fina klappar jag fick! Mys. Kanske kan visa upp de här i, men förmodligen kommer jag inte orka. Haha. Men jag kan säga att jag blev riktigt nöjd över de alla! När vi kom hem på kvällen var vi trötta, såg på Startrek innan vi somnade.

I dag har jag varit på stan och Ikano med svärmor och handlat de sista julklapparna till min familj och även lite till mig själv. Jag köpte en grymt mysig morgonrock på Åhlens som hade ett specialpris, från 299 till endast 149 kr gjorde att jag inte kunde säga nej, så himla skönt material och i jämförelse mot min gamla morgonrock kan man tro att jag är i himlen när jag har den på mig. Vart även en bok rikare som jag ska ha inför resan, för på onsdag åker vi till.... THAILAND! Grymt skönt ska det bli, ja visst ska det det!

Om en liten stund åker jag och Oscar hem till mig, vi ska fira lite jul hemma hos mig och ge varandra julklappar och äta Tacos. Namnam. Mys.

jul
jul

Fredag

Hej!
I dag har jag jobbat, gick upp 05.55 i morse så är lagom trött. Så himla skönt när man har tagit sig i genom en arbetsdag och man känner sig nöjd och har en helg fram för sig, trivs väldigt bra på jobbet och det är verkligen kul där, och när det är fredag på jobbet så får man verkligen en speciell känsla, helgen väntar hehe.
Har endast jobbat fredagar den senaste tiden, skolan har tagit upp allt för mycket tid, denna vecka har jag haft två prov. Har även ett prov på måndag samt 2 inlämningar kvar innan jag kan ta "lov", ska bli otroligt skönt att bli färdig med rättskunskapen samt naturkunskapen, det har varit två otroligt intressanta ämnen som har gett mig en hel del lärdom inom lagar samt mäniskokroppen, celler och allt möjligt. Ska plugga som tusan inför det här sista provet och ge gärnet in i det sista. Har dock matten kvar nästa termin, lade den på två terminer i stället för en då jag har väldigt svårt för det ämnet, men skam den som ger sig. Jag ser fram emot att även kunna jobba mer framöver då jag endast kommer läsa matte två gånger i veckan. Jag är så tacksam att jag får jobba ibland, bättre än ingenting alls, vissa perioder mer än andra, men det är skönr med variation ju.

Idag har vi haft lilla söta i 14 dagar. Hon är världens sötaste och snällaste katt. Man kan inte tänka sig att hon är en föredetta hemlös liten kattunge som levt på återvinningstationen, det gör ont i mig men även känns det så skönt att veta att hon har fått ett nytt hem fullt av kärlek och värme. Hon är så himla mysig, är helt fast i missan.

image description
image description
image description
image description

Min vackra katt

Busan
Jag vet att bloggningen inte varit så bra på sistonde, men har ju fått en ny familjemedlem som man vill va med hela tiden och se till att hon mår bra. Men ska ta mig tid att skriva snart, lite mer, har ju så mycket att berätta!
Puss

RSS 2.0