31 aug

halloj klomenoj
nyser lite. kom på att jag ska dricka honungsvatten snart, bra. fick höra idag av oscars mor att en sked honung om dagen håller imunförsvaret igång, ja att man inte blir sjuk så lätt. så ska ta mig ett glas sen och lindra förkylningen, ja eller åtminstonde hjälpa mitt imunförsvar, yao.

idag har jag haft skola, nys, atchoo, prosigt. var väl helt okej va. i efter skolan så drog jag en annan del av gräddhyllan. vi chillade, såg på buffy och det blev även ett besök i ekh centrum, handlade revbensspjäll som var för himla gott.

hemma nu. nyser fortfarande, är rätt trött.. ska väl ta det där varma vattnet med houng snart. sen hoppas jag att jag blir mer trött, så jag kan gå och lägga mig, fast nää. innan jag lägger mig ska jag ju förbereda inför morgondagen, så att jag slipper jäkta då, för ja, jäktar jag då, blir jag irriterad, det är ju ingen kul start på dagen liksom...

fan vad intressant min blogg är, ja, verkligen, fast nää va. skiter it, okej det sista skulle jag egentligen ha skippat, men men, vem bryr sig inte.. vadå inte, ja vadå tunika
Mississippi kan vänta

Hej!
Idag är det inte det roligaste vädret. Jag har gått och blivit förkyld desutom, helt random sagt säg. Nyser som ett as, känner i halsen att den inte är på rätt sida. Men bad mami köpa Vitamin tabletter till mig förut som ska göra mig bra! Underbart.

Tog en tripp i skogen förut och letade efter svamp till min lunch, Hittade ett gäng kantareller, inte så många dock, eller hittade många små men de pluttarna ska jag låta växa. Har hört att värmen ska komma tillbaks snart, och det har regnat en del på sistonde, och jaa vad betyder det? Svamptime ;)

Nu ska jag duscha, sen pallra mig iväg till Oschvar. Hoppas jag inte smittar han, iof är jag inte dödsförkyld och han kände sig inte heller så bra igår, men men.

Ha det fint


Sleepwalking

Tjena! Den här helgen har gått fort tycker jag. Väldigt fort, kanske är det att det har varit fullt upp hela helgen, för omväxlingens skull liksom, kanske är det därför den har gått så fort. Kanske har det blivit lite för mycket av det goda denna helg.. Hmm.

I fredags så blev det skola som vanligt, sedan traskade jag vidare till frisören, klippning samt färgning av utväxt. Sen hem, och efter ett tag kom folket, zup nu! Kvällen tog fart, stan, nollning, krogen, älskling, hem.

Igår vaknade jag upp hos Oscar. Vi såg på Buffe, åt omelett och myste. Sen var jag tvungen i raskt tempo att bege mig hemåt, för familjen Nilsson var bjuden på Släktträff i Kisa. Ja det var en upplevelse. Elva år sen vi träffade släkten. Det var roligt.

Vet inte vad jag ska skriva, skriver sällan här. Men det är lugnt va.

Inget annat än Emmanboda

dd
dd
ghej
hannah
ww
fff

amen

Tja! Kände att det var dags att skriva här, då bloggen har kommit åt sidan lite på sistonde, får damma "!avett" igen, lätta på trycket lite..

Sist jag skrev här var innan Emmaboda, så känner att jag ska berätta om den festivalen. Men vad ska man säga? Det var grymt! Trots att det regnade varenda dag typ så var det asnice, träffade massor vänner från Linköping, lyssnade på grym musik och var äcklig. Alla var äckliga, punk? Vår granne, lappjäveln var punk iaf. Far hem, lappjävel! Pissssss, bajs. Naemen det var grymt iaf och jag saknar Emmaboda, men vi ses nästa år.

Drog till Stockholms skärgård med min fina underbara pojkvän dagen efter jag kom hem, det regnade men var endå jättemysigt. två nätter stod vi dock ut i skärgården sen for vi in till city istället, blev bland annat ett besök på Grönan, fett ovärt. Varför? Jo jag hörde de sa att det var rekord med folk den dagen, vi köpte åkband men trots det hann vi bara åka två stycken atraktioner. Men men.

Annars har det väl inte hänt något speciellt, festat lite då och då. Och så började skolan i förrgår dårå, det var väl sådär, kul att börja skolan men tråkigt att vi går sista året nu. Jag skulle vilja gå i skolan minst 5 år till, bara hänga med vänner och lära sig massor saker, och dessutom få pengar för det. Inte alls fel..

Nu väntar jag på att min bakpotatis i ugnen skall bli färdig, vilket jag antar den blir så småningom..

Ja, men det var väl allt för mig va. För den här gången.


RSS 2.0