Sista inlägget för 2010

Samdigit som jag äter på en skumtomte (jaaha vad intressant?) skriver jag mitt sista inlägg för år tvåtusentio, ett år som är förbi snart, det handlar bara om timmar. Tänker inte skriva någon årskrönika eller något i det här inlägget för det har jag verkligen inte tid med, vill bara skriva ett sista inlägg, just för att det är det sista någonsin för det här året, seperationångest? Ja det kan man kalla det.

Ja, idag var jag och Oscar ute och åkte i pulkabacken. Det var riktigt kul, och samma sak gjorde vi idag för ett år sedan, kanske dags att göra det till en tradition? Hade glömt om hur roligt det var, får dra dit fler gånger va.

Hur ska denna afton spenderas? Jo atteh nu är är det såhär va, ikväll drar jag till Hannah och kekar asgod mat som vi köpte igår tillsammans med vännerna, denna nyårsafton ska med andra ord spenderas tillsammans med mina kära vänner alltså, det kommer bli toppen. Sen när jag kommer hem får jag ge en försenad nyårs puss till O. Hehehh, bättre sent än aldrig va?

I morgon drar vi till Fjällen. Hoppas jag överlever, första gången jag beger mig ut i skidbacken (förutom när jag var i Kisa för typ 11 år sedan, det var hemskt) och åker. Som tur är ska jag få gå på skidskola, det kanske är det avgörande för vad som kommer påverka resten av mitt liv, haha nojig jag är, men vill inte slå ijäl (haha hur fan stavas slå ihjäl? haha nu hittade jag rätt) mig, en arm bruten kan jag ta, men helst inte.

Gott nytt år önskar jag alla!


yo

Ligger i sängen, har sett typ halva Inception, sen blev jag för trött och tänkte gå och lägga mig. När jag är påväg till sängen såg jag att datorn låg så oskyldigt på golvet och väntade på mig, så tänkte skriva några rader. tänkte även lägga in en bild från varje mapp jag har, so here we go

kultiration
full


,,

yo

utiskten

hej

okej, jag fortsätter en annan dag, för internet går rätt segt och bara dessa bilder har tagit en evighet, lägger in några bilder i taget, eller alla om internet går fortare sen. Min dator hållerr för övrigt på att överhettas, men skam den som ger sig



Life Beyond Earth

Hej. Idag drog jag och Oscar till Garnisonen (stavning?) för jag skulle skaffa ett nytt pass för det var på väg att gå ut och ett nytt leg för att jag tappade mitt förra sommaren i Göteborg. Jag ba, aa hej jag vill skaffa ett nytt pass och id. Så kollade hon på mitt pass och ba, du vet att det går ut 2012 va? Gör det? Jahaa... Men man kan väl skaffa ett nytt endå? Lol. Ofta jag trodde det går ut i sommar, jajajaja. Bilden som kommer pryda mina kort ska vi inte ens snacka om, eller jo.. Vad bilden på stationen visade såg det ut som jag är skelögd, (typ iaf) tittade inte rätt in i kameran tror jag samt att det ser ut som jag har värta munsåret, haha men det kanske inte ser ut så sen, hoppas. Efter polisen drog vi en runda på stan och avslutade på Ghingis.

Nu är jag hemma och sitter vid fars nya dator och lyssnar på musik, tänker en del, om vad? ÖHMJ; tja


27

Idag. Pass. ID. Ghingis, mobil. Plagg. Bok


Julafton

Hej!
Får lov och säga God Jul till dig som läser detta! Det har varit en alldeles underbar dag! Vaknade upp hos Oscar i morse, och hängde där tills min broder kom och hämtade mig. Väl hemma gjorde jag mig iordning sen den eviga väntan.. På julmat. Tog ett tag, rå hungrig, men det var värt väntan för det var riktigt gott. Kalle Anka vart ju sådär lyckat i och med att tvn stängdes av konstant, fast ska jag vara ärlig kändes det rätt skönt, på ett lustigt sätt. Öppnade klapparna som jag blev riktigt nöjd med, sen drog jag tillbaka till Oscar och öppnade fler paket, kan defenitivt inte klaga, nae det var väldigt bra, jtäte nöjd. Oscar fick bland annat en bok av mig, The Towers of Midnight, sådär lyckat. Glad över att han gillar den, men det "värsta" är att han inte har varit så social sen han öppnade den, förut låste han in sig på toan med bokeni 30 min tills jag bad han komma ut, då lade han sig i sängen medan jag och hans syster lekte doktor, vad han gjorde i sängen? Läste. Nu har han låst in sig på toan igen med boken och har varit där i 20 minuter redan, får se när han kommer tillbaka.. Men men får väl vara glad över att han gillart ;) 

 julpuss
bok


Dan före dan

Dagen före dagen, the day be4 the day. Lol. Men det är hur som helst dagen före julafton, hur känns det? Jag tycker det känns som vanligt typ, men att det är lite finare i mitt hus, mer rött och blommigt, det luktar även lite godare från köket, julmaten är ju på g nu alltså. Men en sak jag har att ta itu med innan jag kan sätta mig ner och njuta av julfriden, jo det är ju såklart att kirra sista julklappen till storebrodern min. Men det kan ju inte vara så svårt. Han gillar det mesta och han sa ju själv att det är tanken som räknas men att jag kan om jag vill, ja Crille jag vill hitta en härlig julklapp till dig, och jag ska det. Hoppas jag överlever stan, lär väl vara en jävla drös som är ute i sista sekund som mig. Gillar inte att trängas bland människor, stå i långa köer. Tur att jag bara har en julklapp då så jag kan komma hem rätt skapligt, om jag överlever så att säga

trädet


Onsdag

HEJ.
Jag och O kom hem nyss, har varit och släppt av hans syrra stallet samt handlat diverse saker i Ekholmen. Vad händer idag då, öhm, vet inte. Förmodligen ska jag vara hemma ikväll, kanske gå en promenad, läsa något, och skriva julrim, det är en bra sysselsättning tror jag.
Jag börjar bli väldigt hungrig, så vi ska ner och laga till nåt snart, can't wait, mat äger, bland det bästa jag vet, och bland det bästa som finns, igår var vi och julhandlade i stan, och medans Oscar skulle köpa sin present till mig gick jag och åt en kebab, alltid lika gott.

kom ihåg att man lever bara en gång

Nu är det lov hej och hå

Åh, jullov. Det känns helt fantastiskt. Skönt med ledigheter du kan göra vad du vill och du behöver inte gå upp tidigt på mornarna, om du inte vill det. Men det känns ju sådär att när vi kommer tillbaka är det våran sista termin för oss treor, fan. Tiden har gått så himla fort och jag trivs så himla bra, vill alltid gå kvar i skolan och ha det bra, lära mig saker samtidigt som jag får träffa de bästa dag efter dag, sen får man sommarlov, höst och vinterlov bland annat, det är helt perfekt.
MEN idag på julavslutningen så kollade vi på Mysteriet på Greveholm bland annat, det var så bra, blev glad som fan, eller ngt. Men ännu gladare blev jag när Oscar sa till mig att han har det hemma, yes. Glad tjej:90

Nu tänkte jag vila lite för om ett tag så åker jag och Oscar in till stan, han ska klippa sig och då passar jag på att leta efter julklappar, det blir nog bra, jävla kallt ute dock


jul, media + erik typ

Måndag , the snow is falling

Yo dudes. Sitter och har multimedia nu efter en timmes lunch som spenderades på Marcus pizzeria, ångrar mitt val av mat som fan, men det är en annan femma. Det snöar frenetiskt mycket utanför och det är väldigt mysigt. Frågan är om det är lika mysigt att gå på stan i detta väder och leta julklappar, vem vet. Det där med julklappar, känner att det är väldigt jobbigt, svårt att finna rätt present till alla, vill ju att de ska bli nöjda, men det borde dem bli, tanken som räknas ;)

 

Snart ska vi ha redaktionsmöte, antar det blir pepparkakor, kaffe och någon as rolig lek, eller är den as tråkig, hoppas på det först nämnda. Sen drar jag och O på stan. I kväll ska vi baka julkola, hoppas jag. Måste fixa ett recept först. Det rer sig
d
gammal goin


joomentjarå

hej hej. gårdagen vart rätt fail. måste ta tag i en del saker nu. måste få ordning på det här. inte okej. men men, är hos O nu, han ser på ett avsnitt av ngn serie han följer, själv ligger jag här i sängen och gör inte ett piss. funderar på att gå en promenad, men orkar nog inte det, inte idag. hoppas på lite ljusare tider, snart. men de kommer väl det med, det är ju jul snart.

ha det fint.


Fredag, wie

Hallå där, eller idag kan jag faktiskt säga HOHO (julen närmar sig enormt) som hälsningsfras då det inte alls är långt kvar till dagen som ska ge mig god mat, kärlek och värme, typ så, eller något.

Sitter i skolan just nu, senaste numret av Signerat Ung kom idag, så har kikat igenom den, men inte läst något typ, intressant, men får ta med mig den hem iaf.

Hur klantig är inte jag då? Jo hör och häpna, efter vi ätit upp lunchen för cirka trettio minuter sen gick vi förbi Karamello då jag ville ha godis till ikväll (fredagsmyset äger verkligen), så vi går in där och jag börjar frenetiskt plocka på mig, går till kassan för att betala, 45 kronor. Men vart fan var plånboken då? Jo självklart hade jag glömt den i skolan, sjukt pinsamt, men det löste sig som tur var då Linnéa betalade åt mig så länge, wie tack!

Den kommande lektionen är den sista för veckan, men jag kanske sitter kvar ett slag för att fördriva tiden. Ska iallafall försöka få med mig ett gäng papper hem och göra något vettigt plugg som måste bli färdigt förr eller senare.


kaakscary

Gjorde en jossan och tog en bild från alla mappar på skolans dator


the truth is

Skoldagen var skön. Inte var dag våran kära mentor bjuder på pepparkaksdeg, julmust och kakor, inte varje dag vi i klassen leker på mentorstiden heller för den delen, men jag gillart.
Öhm, vad har man gjort idag då? Jo det ska jag allt ta och berätta. Inte mycket, eller jag har slagit in två julklappar, druckit massor te och tagit en längre promenad, gått till Ekholmen och köpt revben för att sedan gå till Oscar och äta upp dem till Kalle Anka julfilm, skalat clementiner till hans lillasyrra, oj värst vad detaljerad jag blev nu då, tänkte typ strunta i att berätta att jag även varit förbi Flamman och hämtat ett paket och köpt en trisslott..

I skrivande stund är klockan 21.00 och det är en alldeles lagom siffra för kvällen tycker jag, om jag ska vara lika detaljerad som jag var där ovanför kan jag ju berätta vad jag menar med lagom siffra, jo att det är såhär att eftersom klockan är 21.00 nu, tänkte jag strax gå och duscha, fixa ansikte, torka håret för att sedan krypa ner i sängen och läsa min Cosmopolitan jag köpte förut, det tycker jag är alldeles lagom att hinna med innan det är dags att släcka lampan. Ska även ringa och säga godnatt till O såklart, det är ett måste med h på slutet.

I morgon vankas fredag och då ska jag bara ta det lugnt hemma hos Orre. Men på lördag blir det party tror jag, bartyparty what a cooooooooro... hmm. Kom på nu att jag skulle ta reda på vad fuzzy betyder, ofta jag inte vet det. MEN man kan inte veta allt, hehehh. Erkänner med andra ord att jag inte vad allt, men det gör inte du heller..
gammal
Hittade en gammal goin på webcamerans pics. hihi



Buena Vista Social Club

Hallå där, idag onsdagen den 15:e december känner jag mig för stunden relativt avslappnad, kan det ha att göra med att jag har inhandlat en julklapp idag, alltså lättat på bördan, en mindre på julklappslistan, eller kan det ha att göra med att jag var inne på Tebladet på lunchen? Affären där de har hur många sorters olika smaker som helst, affären som är så himla hederlig, där allt var hederligt? Haha alltså när jag gick in där blev jag helt avslappnad, fast endå lite jobbigt, var rätt mycket folk där, alla vill ju ha te liksom. Grejen är att jag själv inte visste vad jag ville ha för te, medans de andra kunderna fick hjälp kollade jag bland smaker jag kunde tänka mig, oh herre gud vad många lockande smaker det fanns. Kom iallafall fram till att jag ville ha ett juligt te, och ett fruktigt te. När jag kom ut ur butiken var jag en påse glögg te samt en påse fruktigt te ( kommer ej ihåg vad hon sade det hette, men ni kanske kan se vad det står på påsen till höger på bilden nedanför? Det luktade hur som helst gudomligt gott ) Linnéa och jag prövade glöggtet i skolan, gud vad gott. Nu tänkte jag smaka det andra tet, det ska bli spännande.



gött

där har vi påsarna som med hjälp av varmt vatten ska göra mig varm och harmonisk



na
dessa burkar skaffade mor fram till mig där jag ska bevara mitt te.

Ja, det var det ni. Nu sitter jag vid datorn, och lyssnar på en sjukt skön spansk låt. En gammal goding tror jag, Chan Chan heter den. Ska så småning om pröva på mitt nya te som sagt, sen ska jag dra till O. Dock måste jag handla mat först, idag är det våran tur att laga mat hemma hos honom, vilket vi gör varannan onsdag. Ska passa på att gå en promenad runt ån när jag går till affären två flugor i en smäll. Annars ska vi plugga, jag ska väl spela Naruto, och ikväll blir det James Bond. Underbart.




Trög jag är

I morgon ska jag ha redovisning om franska revolutionen och amerikanska revolutionen, och då jag inte hittade min nedskrivna fakta om franska revolutionen här på datorn kom jag på att den skrev jag ju faktiskt hemma på pappas, Fan ska jag nu göra liksom.. Kan ju inte bara redovisa om en, hmm. Förhoppningsvis får jag göra den på onsdag istället.

Eftersom jag inte kan plugga inför historian nu kanske jag kan spela lite, ja det kan jag..


Lucia

Idag är det måndagen den 13:e december, den trettonde december, Lucia. Idag har jag hunnit med att se två Luciatåg, ett på tvn i morse i sisådär 5 minuter och ett i skolan. Trevligt. Är hemma just nu men ska ta bussen in till stan snart där jag och O ska handla en födelsedagspresent till hans pappa som fyller år idag. Vi vet iallafalll vad vi vill köpa, så får kolla i lite affärer jag kan tänka mig kan ha det. Om jag har tur hittar jag också någon julklapp, inte köpt en endaste so far, men hey, det är luugnt, jag fixar det här. Skam den som ger sig


febrimarsi


släktmiddag och myspys

Igår var jag på släktmiddag hos Geta inne i stan, det var en reunion från släktträffen i somras, minus ett antal, det var riktigt trevligt, kvällen innehöll mycket skratt och godsaker, på tal om godsaker, fifan vad sugen jag blir på Ghingis nu, ska ska fråga älsket om han är på att käka där ikväll, men mina aningar är att han är för lat för att orka åka dit, pphhm.. Men det var hur som helst jätte trevligt igår. Efteråt tog jag bussen hem till O.

Idag har vi än så länge bara tagit det lugnt, myst, spelat Naruto, sett Naruto och jag har även fått frukost på sängen, det kallar jag sött, oh ja.

Vet annars inte vad jag ska skriva, men kan väl framlägga att jag ska gå till Ekholmen sen och köpa revbenspjäll till mig och O, VI ÄLSKI DET. Haha, ja typ allt från mig, puss på dig

mjuk
förhoppningar om regnbågar

GLAD

fyfan vilken skön känsla jag har i kroppen. den här veckan har fan inte varit enkel, pluggat som ett as, både historia och de senaste dagarna pluggat psykologi, idag hade vi nämligen en slutupgift i psykologi som skulle vara inlämnat, såå aa, har gjort den, skönt att ha den gjort sen även skrivit en krönika till tidningen, så nu får jag äntligen koppla av. kvällen spenderas hos min bästade, vi åt nyss lövbiff, skeetgott. nu ska vi se på Idol finalen, hoppas Jay vinner. Sen ska vi se på Polar Expressen och äta massa chips och mysa. MEE LOVE



9 december

Hej hej!
Jag mår fan inte så bra azz. Började i morse, värk, frusen, illamående. Men hoppas jag slipper att bli sjuk. Man ska vara tacksam om man gör det iaf. Oscar mådde inte så himla bra han heller, men nu mår jag iaf bättre sen mor kom hem med panodil. Lite mat på det och jag kan inte klaga! Har inte ätit sen elva i förmiddags och det börjar kännas i mage.

Ska lite senare till sjuklingen i en annan del av Hjulsbro, ska plugga lite. Har nämligen min dator där. Sen ska jag fråga om vi kan se på Polarexpressen (tror den heter så?), en julfilm jag köpte när vi var på Flamman i lördags, wiie.

Det är så det ser ut. Ge mig maat

i väntan på bussen


det vankas plugg

Aa tja.
Vad händer då? Jo jag kom hem för lite mer än en timme sen, ställde mig i köket och gjorde mig en omelett. Nu har jag precis gjort kaffe som jag väntar på ska svalna lite för att sedan föras mot munnen, för att slutligen svälja det och göra mig pigg.

Vad gjorde du innan du kom hem? Jag hade idrott och jag utforskade the walking/running machine och powerwalkade i en halvtimme, känns nice.

Hur mår du? Känns dumt att klaga över i-landsproblem, så jag måste säga att jag mår bra.

Vad ska du göra? Jo jag ska dricka upp mitt kaffe som sagt, sen ska jag tvinga mig själv att gräva ner mig i historia boken och jobba effektiv i en timme eller två och skriva om franska revolutionen, för att sedan byta till det det intressanta ämnet psykologi.

Slutligen? Ska jag gå en sväng runt ån, läsa veckorevyn och sen Män som hatar kvinnor, för att till slut gå och lägga mig och vara glad över att denna dag är över. Skulle behöva städa mitt rum med, så får se om jag hinner med det.

Herrå

kooo
jag och kaffet för länge sedan.

 


I guess I remembered it wrong

Hej.
Var väl ett par dagar sen jag uppdaterade eller så. Vad har hänt sen sist? Ja, det är en bra fråga, eller intressant fråga. Det kan ju ha hänt så himla många saker, eller inte hänt ett piss. Men nu är det så här att jag ska tala för mig själv.
I fredags var jag och älskli hemma hos honom, åt mat, såg på tv, spelade Naruto. Samma sak i lördags, äta, sova, tv, Naruto. Tog en sväng förbi mig också.
I söndags följde jag med hans familj och åt julbord med hans pappas jobb. Sen gick vi på julmarknaden som var utanför värdshuset där vi åt.

Nu har veckan börjat sin rutin igen, samma dagar i rätt ordning. Så det ska va, eller? Vill ha helg hela tiden. Blir så jävla stressad av skolan och det drar ner mitt humör så brutalt mycket, och tyvärr går det ut över den som betyder mest. Pallar inte detta. Ska försöka få någon ordning på detta, så jag kan fungera normalt.

Vad händer i dag då? Efter skolan ska jag åka hem och studera, skriva psykologi och lite historia. På fredag har jag min slutuppgift i psykologi och jag vill att det ska gå bra.

Typ så.

Ska dricka te också. Även gå en promenad.. Läsa en bok? Tidning.
 blommor  grönska  sol
Lite sol och värme skulle nog ändra mitt humör


You can get it if you really want

Hej!
Äntligen är det fredag, det är nog en av de bättre dagarna av veckan, och lördag med såklart. Söndag är det ju inget större fel på heller iof.. Men men.

Mitt humör har varit väldigt skevt idag, har varit rätt nere, men sånna dagar har faktiskt alla ibland, men tyvärr vill jag inte att det ska behöva gå ut över de man tycker om, men det gör det tyvärr ibland. Efter skolan drog jag hem och sov några timmar, vaknade och tog mig en dusch.

Ska alldeles strax börja min vandring till en annan del av Hjulsbro, ska krama om my love och säga I love you! Det ska jag göra. Datorn är nedpackad och skolpapper, det här ska bli en plugg helg, me don't like. Men ska man bli klar med skiten så ska man, and me like that thougt.

Ska bara gå och smörja in händerna sen ska jag bege mig ut i detta vinterland. Önskar att jag hade lite julmusik att lyssna på samtidigt som jag vandrar i vinterlandet, men tyvärr har jag inte det.

Bjuder på en bild iaf. Eller tre.

december
sdecmme
ehjal

 

 


Min kärlek till doftljus

ebbS




Som ni ser är det en bild på mig ovanför, det är för jag vill säga er, att jag, alltså hon på bilden har en himla stor kärlek till doftljus. Det är så himla mysigt och luktar himmelskt gott. De är små, sprider värme och ljus och luktar gott, mysfaktorn är på max. Just nu ligger jag, alltså samma tjej på bilden ovanför i sängen min och har tänt mina doftljus, det luktar så gott och jag känner mig väldigt avkopplad och harmonisk i denna stressade vardag, ljusen jag har tänt är bland annat de som är på bilden nedanför, de köpte jag på Lagerhaus i fredags, ska dit snart igen och köpa på mig massor av ljus så jag klarar mig för vintern.

ss

ss

Nu tänkte jag fortsätta läsa på min bok och sen ringa och säga godnatt till mannen.

puss

Fuck ya'll bitches I made ya

Idag har jag fått två saker. 1.) Gymnasiekatalogen (även kallad gymnasieboken, välj det du gillar mest) 2.) Klara väskan, (vi har ju bytt namn på skolan) det var ju rätt kul.

Skoldagen har varit helt okej, trött dock, fast nu är jag ännu tröttare. När jag kom hem från skolan så tog jag mig en kopp te och kikade i skolkatalogen samtidigt som jag åt en julmacka, andra december idag, omg. Jaa så var det.

Idag behöver jag verkligen plugga. Har massor att göra i historia och till nästa vecka har vi en slutuppgift i Psykologin. Måste ta tag it, men hur fan hittar man rätt vilja? Jag vet att jag kan bara jag vill och tror på mig själv, men varföör har jag så svårt för det? Who knows, me? Fick en bok i födelsedags present av älski, eller två böcker rättare sagt som kan komma till god användning en dag som denna, får gå ner och kika i dessa.

Min mor bakar bröd, det luktar typ pepparkaka, fast det är det inte, men fan vad gott det luktar. Puss



en gammal bild bjuder jag på


RSS 2.0