Sista dagen av 2008 för evigt.

Imorgon ligger det i vårt förflutna. I det gånga, snart är i år föralltid förbi. Another year is over, a new one has just begun säger vi då.
Hur som helst igår så gick jag på stan med Carl. I flera timmar, han hittade ett par jeans från JC och jacka från First Aid. Själv hittade jag ingenting, bara en tröja men jag prioriterade att jag faktiskt ska kunna leva på mina pengar i en månad istället för att vara helt pank. Sen gick vi till Hamlet och tog en öl.
Han skulle ta hockeybussen mot matchen vid halv 7. Och jag tänkte ta den till Resecentrum bara. När vi är vid St: Lars kyrkan så ser vi hockeybussen åker.. Vi springer som fan och han stannade :D Jaa!
Sen slutade det med att jag följde med på hockeyn iaf, fast jag gick själv efterssom Carl och hans kompis hade sittplats.
Gick till Baren och tog en bärs sen blev det alldeles för tomt där inne så jag frågade två små barn vart man skulle gå till hejarklacken :D När jag väl står i hejarklacken får jag ett sms av Li där det står : Kolla upp till vänster.
Vem ser jag inte då? Jo Li och Elita! HAHA as flummigt, så dom satt jag med iaf resten av matchen.
Sen blev det Hamlet och BQ. Sen kom Adam och Anton och hämta mig och Carl och vi drog till Adam och lanade.
Kom hem tidigt imorse och då blev det att gå och lägga sig.
Vaknade vid 12 idag, klädde på mig och sen följde jag med min far till Ekholmen och handlade. Blev några "raketer" tills ikväll och lite mat och sånt.
Nu har jag precis duschat och ska göra mig iordning.
Ikväll är det nyår och det blir kul ju!
Kanske uppdaterar mer sen, annars gör jag det imorgon.. Och om inte................
GOTT NYTT ÅR!

Tjena

Då är det dags för en sväng på stan idag. skulle gått upp för 2 timmar sen meeeen det gick ju sådär. Lika bra.
Hoppas jag hittar något trevligt på stan och inte springer in i allt för mycket folk.

Igår så var jag med min kära granne Carl. Vi satt mest i mitt rum och softa och senare så kom Adam och Anton och hämta upp oss, drog till Adam. Det var kul men rätt så flummigt :D

Nu ska jag upp och ta mig en kopp kaffe så jag nånsin vaknar, och något att äta. Sen ska jag styra min kosa mot Johannelund.

Hadderaja

Jag har sovit ut idag. Försökte inte gå upp när jag hörde dom här hemma åka iväg på sina förmiddags ärenden. Varför inte sova ut och vakna ännu tröttare liksom? Nejdå, det blev bara ganska sent igår. Måste ju få sova lite, eller?
Men snart är det ju nytt år, och det nya året innebär att jag ska ta vara på alla timmar om dagen bättre än vad jag har gjort nu. Det vill säga att jag ska inte sova mer än vad jag egentligen behöver. Jag tror inte det kommer bli så svårt. Om jag bara gör det till en vana.
Imorgon ska jag städa mitt rum så det blir fint inför det nya året. Ska ju se till att inte stöka ner det efter att det har varit städat i en dag. Det är inte så roligt att veta att det är skit stökigt och att kompisar är på väg hem till en. Då blir det ju att man hetsstädar och slänger alla saker i ett hörn och man kommer inte ihåg vart man lagt  dem viktigaste sakerna. Det ska jag undvika 2009, att inte behöva stressa!
Panta mera

Nu blir det Life of Ryan

life of ryan

Julen tog slut ännu en gång

Lika bra det. Finns det någon som inte är trött på julmat så hör av er! Och så är det ju såhär att man förbereder sig för julen i flera veckor och helt plötsligt så är det julafton, och sen är den över. Ja men nu är den ju över iallafall. Lika bra!


På juldagen så blev det utgång! Jag, Li och Freddy satt hemma hos mig och förfestade lite. Sen kom Albin och c.o och skjutsa oss till stan. Det var en galen kväll, haha! Det slutar fan alltid med att jag och Li blir dyng när vi går ut tillsamans, jaja lika bra! Haha.


Fredag morgon så var jag skapligt seg, mamma kom och hämta mig hos Li vid 10, när jag kom hem satte jag mig vid datorn ett tag, tog mig något att dricka sen gick jag och sov i 3 timmar. Väl behövt!
På kvällen drog jag och Freddy in till stan och tog oss lite att dricka, fick sälskap av Eddie och Patrik. Sen kom Erik och Linnea och hämtade upp oss.

Igår så vaknade jag upp vid 1-2 tiden. Drog in till stan med brorsan och åt. Sen följde jag med honom till Ikano där han bokade klipptid. Slutade med att vi drog till Ljungsbro ett tag.
När vi kom hem till Hjulsbro fick jag höra att Hugo (vår katt) har varit borta i flera timmar (INTE likt han då han bara brukar vara ute ca en timme, han är bara ett halv år), det var ju lite skumt.
Drog iaf till Linnea, vi chillade och gick en lång promenad. Var ute i några timmar, as skönt.
Sen åkte jag och och Hugo hade fortfarande inte kommit hem. Då vart jag lite ledsen, trodde inte att den lilla saken skulle komma tillbaka.

Idag vaknade jag vid 14.00 tiden. Gick upp för att kolla om kissen hade kommit tillbaka nu då, men nej det hade han fortfarande inte. Gick och snacka med Busen (andra katten) och sa åt honom att han skulle ta hem Hugo vart han än var. Sen har jag bara suttit vid datorn lite, lyssnat på musik och så..
Blev sen sugen på en kopp kaffe. Ska gå upp för att sätta på en kopp. Vem möter jag inte då i trappan? Vem annan än Hugo sitter där uppe och putsar sig? :D Blev asglad då, Hugo is back :D
Ringde till mamma och berättade, hon vart överlycklig och ville bara åka hem på en gång!
Dock vet jag inte vart Hugo gick nu, men om jag tror rätt så är han i mitt rum, för han gick in här iaf. Är jävligt stökigt så inte så lätt att se han, men han är hemma iaf! :)

welcome home

Hugo din buse




God Jul

Julafton. Egentligen borde jag vara glad, eller rättare sagt. Jag är glad, det är julafton och jag har min familj samlad, men ändå så rinner tårarna som aldrig förr, här och nu. Saknaden efter min farmor går inte att beskriva med ord. Första julen utan henne då. Det är svårt. Men just nu så brinner det ett ljus för dig och farfar. Var på kyrkogården igår. God Jul på er. Vi ses någon gång i framtiden.
Det är snö ute. Det var många år sedan vi hade en vit jul. Men någon gång är det dags igen, kanske är det sista gången. Men jag ska iaf gå ut en sväng i snön, med min hund och vän Tindra.
Gäller att ta vara på dagen. Julafton, Jesus födelsedag.

GOD JUL

Söndag

Igår så somnade jag vid 23.00. Ovanligt för att vara jag, jag var helt slut, och kände mig förstörd. Det var en välbehövd sömn! Idag vaknade jag vid 12. Altså 13 timmars sömn, det klagar man inte på. Solsken var det, glad blev man.
Fick en julklapp idag också, en tidig en :D
Har städat mitt rum också, som min mamma städade i början av veckan. Mitt rum stökar jag ner på en gång, men städade det som sagt idag, det tog inte så lång tid för det var typ bara bordet, massa smutskläder och skit på golvet. Men jag fixade det här. Så snart kommer mina föräldrar hem (dom är ute på några ärenden) och då ska dom få se vad jag har gjort. He-he.
Hoppas det händer något kul ikväll

mitt bord innan
Jag har städat mitt rum

"Children Sing" by Pace Won and Mr. Green


Nu är det lov.

Jag har inte uppdaterat på några dagar. Har inte haft så mycket tid, ork eller lust. Har iaf varit ute rätt mycket dom senaste dagarna och umgåtts med folk, och dom timmarna jag inte vart det har jag antagligen sovit eller underhållt mig på annat vis.
Igår var det julavslutning! Det var kul, först gick vi en tips promenad, sen fick vi saft och pepparkakor, körde dobidoo, lärarna snackade o.s.v mysigt! Nu har jag gått en termin på min nya skola, 5 återstår. Egentligen skulle jag ta stundenten om bara månader. Men nu blir det om några år istället, förmodligen. Ja!
För att fira att det var jullov så åkte jag hem och sov i 4,5 timmar, På kvällen drog jag ut till Hjulsbrobadet med Linnea och Erik för att grilla, det tog nog en timme tills vi fick igång elden, med tålamod och nya knep så går allt. Sen drog jag till en kompis
När jag vaknade idag var det värsta fina vädret. Då blev jag glad.  Vad som händer idag återstår iallafall att se.

Spanska prov och jul rim

Spanska provet jag hade i morse gick mer eller mindre efter mina förväntingar. På median så fick jag och Lina leka med in design.
När jag kom hem så gick jag och kelade med min katt som låg i sängen och sov. Och det resulterade med att jag somnade och sov i 3 timmar.  Nu sitter jag med huvudvärk och tittar på S.O.S barn familj.
Jag vill bara tacka min mamma för att hon städade mitt rum igår! Det betyder jätte mycket.

Snart är det jullov.

Ny vecka,

Jag lider av hur det blir mörkare och mörkare. Jag fungerar inte som en normal människa då.
Idag var jag som en död guldfisk i skolan. Och när jag kom hem var jag som en hungrig guldfisk. Efteråt var jag tröttare än någonsin och gick och la mig vid 16.30 och gick upp 19.40 :/ jag får grov ångest av det asså.
Snart ska jag leta reda på min spanska bok, för imorogn är det prov.

Lucia

Hej hej. Gårdagen bestod av fylla. Pinsamheter, glädje och tårar. Först drog jag till Li och förfestade med henne och Elita. Sen drog vi in till stan. Kan ju visa kort sen. Freddy och Kim sov hos mig. Vi vaknade vid 12 idag bakis och glada. Följde med dom till Ljungsbro, åt pizza och taco. Nu dricker vi kaffe. Jag ska nog gå ut snart och ta lite dålig luft och kolla på domkyrkan, ja man ser den faktiskt, på riktigt. Den står för många saker.. Jag kommer förmodligen frysa om öronen för jag vet inte vart min mössa är. Förmodligen tappa jag den igår. Vem vet.

Snö väder!

Vaknade upp i morse, kollade ut genom fönstret och möttes av en vacker syn, det var en hel del snö på marken och det snöade fortfarande! Klädde på mig och cyklade till Linnea för att "Lucia dampa" lite. Om man kan säga så, Axel var också med på ett hörn. Sen drog vi till skolan, snabbt stopp på Preem innan.
Var på bra humör idag, allmänt glad och fick massor nostalgi minnen också, från i somras.. Sånt gillar vi.
Lärnarna på skolan hade Lucia tåg för oss elever, haha fint! Efter det fick vi peppar kakor, saft och kaffe. Mysigt.
Kom hem för ca en timme sedan och tänkte gå och lägga mig. Gick upp till köket först för att se om det fanns något att äta. Det var då jag hörde jul musiken som mamma hade satt på. Då fick jag genast mer julkänsla. Jag gick ned för trappan, tog på mig skor, vantar och jacka och begav mig ut i trädgården, byggde en snölyckta,det var så himla länge sedan jag gjorde det. Himla värt! :)
Ikväll hoppas jag att det händer något speciellt. För jag vet vad som hände för ett ex antal månader sen..Eller? :D

taget från fönstret
snö :)

snö snö snö trädgård.
harmoni
snösnösnö
snölycktan.

Schysst dag.

Dagen har spenderats här hemma mestadels och på stan, åt på Burger King. Haft damp! Cepe.
Erkänn det var Peter? Haha :P
Kom hem för en stund sedan. Det blev en sväng förbi Ekholmen innan. Kaffe och grejer! Nice.
Ska gå och lägga mig tidigt idag, för imorgon är det Lucia och det skall bli så HIMLA myysigt. Julen är så himla hederlig. jag älskar jul stämning, Lucia!
Snart är ännu en vecka slut. Vi slutar nästa fredag, en termin har gått så himla fort!


Torsdag

Godmorgon!
I natt sov jag skönt, även fast jag inte kunde somna på en gång så är jag inte jätte trött.
Lyssnar på Lars Winnerbäck - Åt samma håll, den är så jävla värd. Seriöst!
Jag känner på mig redan nu att jag kommer behöva stressa till skolan. Jag ska hinna duscha, klä på mig, smörja in mig, sminka mig + borsta tänderna. Om jag minns rätt så går min buss 09.08.. Fast ioförsig så kan jag ta den som går 09.28. Det gör inget om jag kommer 2 minuter för sent. Jag vet att min lärare uppskattar att jag kommer över huvud ttaget.
Ikväll ska jag få taccos! Skit glad! Jag var ju så himla pepp och sugen på det igår, så jag tjatade lite på mamma och berätta hur gärna jag vill ha det, hon bara. Ebba, jag fixar det här. Det blir kul ju! Ja typ sådär sa hon ;) Nästan.

Inte långt kvar till Julafton nu. Där efter händer det mycket på en gång, nyår bland annat!

God Jul
Jag på Jul på Liseberg med Linnea för två helger sen. :)

Döds-onsdag

Vaknade för inte många timmar sen, på tok för sent. Missade alla mina lektioner idag, grov ångest. Kul att vakna när det är mörkt ute och inte kunna se ljuset som är så himla viktigt för att få oss att må bra. Ja döds-onsdag kallar jag den här dagen. Och jag är så sjukt sugen på tacco, köttfärs med gurka, tomat, riven ost, creme freiche (stavning?), strark tacco sås, mjukt bröd, sallad, majs, lök och JAA vad gott! Måste verkligen äta tacco snart.
Åt en grönsaks jansson förut idag. Och snart är det kvällsmaten kvar, det blir kyckling i lergryta med lök.. Min mammas lergryte kyckling ni vet ;)
Jag vill gå på ljus terapi, vill bli pigg och glad. Tänker oftast rätt många dåliga tankar på hösten. Men det är väl lätt hänt då man blir trött för att solen är på semester. Antar att det är så för dem flesta.
Kom på nu föressten att jag inte har öppnat min choklad kallender på två dagar :O Hur kunde jag glömma?

pusss

MMM.

Det blev som det blev. Ja, det blev det. Jag antar att det är mitt öde, vad annars? Jag sitter här. Det är så det är, du sitter där, läsandes i detta, ja mitt blogg inlägg. kan det vara ditt öde? Eller?
Imorgon kommer jag vara död, men det är ju mitt öde, det är så det ska va. Precis.
Hade grymt skoj ikväll, med Carl. Vi snackade om minnen, framtiden, Om gemensamma saker och lyssnade på musik, musik som får oss att tänka framåt istället för bakåt. Jag var glad, han var glad, det var nice!
Fick även höra en sak som gjorde mig ledsen. Något jag bryr mig om så himla mycket. Även fast jag inte är i samma situation så bryr jag mig så himla mycket, jag förstår. Jag förstår hur svårt du har det. Det är inte lätt. Jag håller verkligen tummarna för dig. Du förtjänar verkligen inte det här, jag är chockad. Jag vill att allt ska bli bra,
Sänder mina tankar till dig.

Carl och jag,
Carl och jag


Törstig

Idag var jag faktiskt ganska skapligt mycket på allärten i skolan, räckte upp handen flera gånger på spanskan och jag tror nog att Linda blev lika förvånad över det som jag själv blev. Jag skrev även och fullgjorde en studieteknik (senast inlämning 6:e oktober, oj då hehe) inlämning där jag berättade om b.l.a hur jag lär mig bäst, vad som gör mig motiverad och hur lat jag jag är, skoltrött, hur jag ska ändra mig och mer.  + att jag stannade kvar och pluggade efter skolan! Imorgon tänkte jag stanna kvar och göra klart en novell analys..
När jag kom hem så gick jag inte och la mig. Nej jag lagade mat. Nudlar och stekte kyckling. Sen vart det häng vid datorn, tv och så.
Såg en så sjukt sorglig grej på Aftonbladet, man blir ju inget annat än tårögd. Seriöst så jävla söt hund. Bryr sig verkligen om sin kompis, som dog. Asså verkligen en hund som hjälper sin andra vän och springer ut i vägen och riskerar själv att bli påkörd! :( ♥
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article3952069.ab

Tisdag

Vad mörkt det är ute. Längtar verkligen tills ljusare tider då det är ljust länge och man är pigg, då funkar jag. Är som en död zombie den här årstiden. Men idag är jag i tid.. Försöker vara det hela tiden, men det är inte lätt. Det är det inte, så känner massor, så känner vi.
Ska ha spanska nu, hitta inte boken, den ligger hemma någonstans. Prov nästa vecka. Ohoj.
Uppdaterar senare.


Kultiration - Mamma

Ett litet videoclip från Kultirations spelning på Underjorden, Göteborg den 28/11-08 <3



Ja, Jag ser så mycket lidande,
Men vi har verktygen här för att stoppa den
Mamma förser oss så gott på jorden
Att frigöra oss själva den enda vägen
Ja, uppvaknandet är vad det talas om, och
Här och nu verkar vara den största chansen
Om vi vill leva som fria människor
Måste vi först bryta loss, lugn nu för mamma hör oss

Fluff Måndag

Tjenixen!
Idag har jag varit på bra humör, lite trött bara men inte få farligt med tanke på att jag somnade rätt sent igår. Har varit flummig och glad, det är så det ska va!
Efter skolan så tog jag bussen till hållplatsen därifrån, gick av och sen till godishuset och köpte mig en godispåse.Jag förtjänade det tänkte jag, oohja! Dock är det bara melon tugummin kvar, men det är lugnt, jag älskar dem.
Mitt internet funkar gallant idag. Det gjorde det igår också (förrgår med), typiskt såhär dag(arna?)en innan det är dags att lämna tillbaka den. Det är ju trots allt bara en lånedator, kommer snyfta till när jag måste lämna dig. Haha


sommar kärlek
ljummen hälsning.

Behöver dig

Vissa dagar vet man inte vem man är, vad man gör i livet, vad vi vill och meningen med livet. Ibland känner vi oss ensamna och ett tom rum av saknad. Just det där tom rummet får mig galen inombords. Ett tomrum som vi inte kommer kunna påverka eller ersätta. Det förflutna går inte att påverka.
Jag har så många frågor jag vill fråga dig. Men de kommer jag aldrig få veta i detta liv. Jag saknar dig.
Din lägenhet blev såld häromdagen. :)
Jag kommer ihåg när jag var liten och sov över hos dig, när du sjöng godnattvisor för mig, berättade om John Blund o.s.v. Jag kommer ihåg ditt goda äpplemos. Och vi ska inte ens tala om kött och potatis med saltgurka till! Det känns som att du var den enda som förstod mig. Du förstod mig när jag var ledsen. Du hjälpte mig genom mycket..
Jag förstår inte hur det kunde bli såhär. Du som var så frisk! Allt kom så plötsligt. Ni har återförenats
Jag kommer och hälsar på er snart, ska tända ett ljus för er.
Jag minns hur fint du julpyntade varje år, hur stolt du var över din jul-stjärna som du hade varit med och gjort. Och jag fick alltid hjälpa dig att klä julgranen, det var så himla mysigt.
Det kommer inte bli som förr nu om jularna. Det kommer fattas något. Du. Hur ska jag kunna klara det här? Första julen utan dig, du har alltid varit vid min sida.
Jag saknar dig, farmor. <3


Spela en av dina Rub a-Dub!

Söndag, tråkigt, ångest. Brukar låta så, känns så nu med. Men kan det vara för att min mage är sådär lagom äckligt mycket vrålhungrig och det känns som jag kan äta en hel kebab restaurang? Tror inte det. Men kan det vara för jag är trött som ett svin och jag vet att jag har massor att göra idag, plugg ni vet.. Men jag fixar det här... 
Fast det är inte såhär det ska va, . Jag vill känna mig fri fri fi det är min filosofi kolla kolla att..Jag är en reko tjee-ej.

Igår så var det segt som fan, vaknade sent, ångest, inget blev gjort o.s.v. Men sen på kvällen snackade jag med Freddy på msn, och då bestämde vi att vi skulle fixa äckelvinet (som har bryggt). Så han kom hit vid 23 någon gång, vi fixa lite chillade. Sen skulle vi hetsa till bussen,  gick fort som fan.. Och vi hann! Wohoo. På bussen så satt det en fett störande kille, han ropa Ebba hela tiden och jag vände mig och han ba; Vi är bekanta´s bekantas. So what? Har alrdrig sett snubben förr hur fan vet han vem jag är? Sånt är så läskigt.
Det var iaf planerat att jag och Freddy skulle möta upp Simon och Krumme på stan, men nae dom drog hem med sista bussen när vi hade kommit till stan. Kul! Men vi käka iaf kebab, drack äckelvin och mötte Dennis som var full och glad! Haha!
Kom hem någon gång vid 4. Drack äckelvin och en cola, lyssnade på skön musik, sen somna.

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska käka snart. Är så hungrig, seriöst. Kanske blir vitlöksbaguette, det är så jävla gott.
Sen ska jag göra något vettigt, därför måste jag göra allt ovettigt nu.
Puss

Dags med lite uppdatering

Känner att det var ett tag sedan jag skrev här. Har inte blivit det p.g.a vet inte. Hehe Inte orkat uppdatera bara.
Kultiration i Göteborg 28/11 och 29/11 var underbart. Behövs inte säga något mer. Helgen vart lyckat. Kultiration, dom är så hederliga, så egendomliga och harmoniska. Det är så det ska va. Marcus Berg vår vän.
Finns förövrigt väldigt mycket hederligt folk i Göteborg, killen vid baren t..e.x så jävla schysst. Pratade massor med oss och bjöd.
Vi drog hem i söndags. Skulle ta bussen 10.20 men vi missade den. Inte för att vi kom försent. Nej vi stod på fel ställe. Sa jag att vi missa den andra bussen hem också? Haha typiskt oss, blev att klirra nya biljetter.

Måndags blev det back to reality då, kändes som vanligt. Trött, tröttare och tröttast. Veckan har altså bestått av skola. Fick tillbaka ett gammalt matteprov som jag klarade. Tack.
Igår var det torsdag.. En dag man sett fram ett bra tag. Skylten och Governor Andy L´orient.
Det började med att när jag kom hem från skolan igår så började jag råstäda mitt rum, det tog sisådär en halvtimme och resultatet blev snyggare än aldrig förr. Haha! Sen hopp in i duschen, klä på mig och så. Linnea kom först. Vi chillade mest lyssnade på musik och väntade på dem andra. Sen kom Li, Albin och Elita.. Förfestade lite här och lyssnade på Guvernor.
Drog sen till skylten. Väl där träffade man många man känner. Glatt återseende om jag får säga det själv. Behövdes i den mörka årstiden!
Efter Skylten så drog vi (namn ovan) + Freddy och Carl (tror jag han heter) till L´orient. Där träffade man en hel del vänner. Jag var glad och pepp, kunde inte varit med pepp asså, det kändes så jävla nice, och det var det! Drog från L´orient p.g.a några skäl rätt tidigt, jag, Linnea, Martin och Freddy. Det var snöigt ute, kallt och alla var sjukt glada! När vi kom hem till Martin så chillade vi, lyssnade på Bob Marley, snackade och så, allmänt damp.. Sen somnade vi. Vaknade vid 10 i morse. Jag och Linnea gick till Skillingen, sen hem till henne.
Kaffe dracks och damp var det. Sen började jag styra min kosa hemåt, tog en sväng förbi Kvinnebyskogen på hemvägen och lyssnade på Kultiration. Sen har jag bara tagit det lugnt och vilat hela dagen.

Babylon faller
Känn dig själv
En timme kvar att leva (brings memories back) hehe.


Harmoni
på L´orient
Smyger

RSS 2.0