Måndag

Godmorgon !
Hoppas ni har sovit lika gott som jag har ! :) Måndag idag, börjar 10.40 idag, har bara en "lektion" NP ENGELSKA..
Hoppas det går bra.
Ikväll ska jag och Inez gå på bio..
Nu ska jag duscha så jag hinner till skolan.-. Nej jag måste dricka upp mitt kaffe först! ( Livets vatten ) :)




Nystädat.

Har städat mitt rum nu i eftermiddag, tungt värre.. Har inte städat det på flera veckor. man har nästan inte kunnat komma fram, så det är en orerhörd lättnad att det är cleant nu! :P
Väntar på Niama just nu .. Hon ska låna datorn till ngt arbete! Sen blir det Andra Avenyn <3

Puss hej

Vart tog den där solen vägen?

Hej hej hallå bloggen !
Det har varit så himla vackert och behagligt väder den här veckan, förutom idag, fast det är endå varmt. Grymt skönt.
I fredags så drog vi med IV-valet till Stockholm på religons resa. Först åkte vi till Järna hos Antropsoferna, deras möte gav mig ingenting..  Sen åkte vi vidare till city för att hälsa på Hare Krishna, haha fyfan säger jag bara men det dög.. Vi fick sjunga en sång och jag höll på att börja skratta, då skulle jag tänka på en sorglig sak för att jag inte skulle skratta.. Men då kom jag ju på att den sorgliga saken inte är sorglig längre. HAHA!!
Sen blev det möte i Moskén och hod Zenbuddhisterna.. Yeey..
Kom hem runt 8 tiden.. Orkar inte berätta mer om fredagen, la mig halv 11 grymt trött..

Igår:  Låg och solade, har fått nya solstolar eller vad man ska kalla det, så skönt... Solen bara stekte, fast ibland blåste det lite!
På kvällen så var jag Med Elli, Linnea och Maria! :) Vi hyrde Hairspray .. No comments !
A
lla fyra var riktigt trötta så det blev en flummig kväll... Haha..


Vi hörs


Ny vecka, nya möjligheter

Den här veckan inleddes med kanonväder, så nice! : ) Det var så varmt, så skönt! Man blev så glad.. Kändes verkligen inte peppanade att sitta inne i ett klassrum när det var så fint väder ute..

Jag känner mig jämt trött, och nu för tiden är jag jämt torr i munnen, spelar ingen roll hur mycket jag dricker.. Är endå torr.. Börjar kännas obehagligt, vad kan det vara ?! Inte diabetes iaf för jag var ju och kollade om jag hade det i höstas.. Panik.. Om det fortsätter såhär vill jag gå till doktorn!

På fredag åker jag och Niama till Stockholm iaf med vårat Individuella val. Vi har Möte med tro och religon, så då när vi är i Stockholm så ska vi besöka olika religösa samfund. Skall bli mycket intressant! :P

Jag från när jag och Sarah var i Danmark
 Jag och Li :)

 JAG


Pusss

Danmark

Helloo!
Finally home! Sweet home! :)
I torsdags så tog jag och Sarah tåget mot Köpenhamn för att där byta tåg mot Svendborg.. Det gick fin fint! Fick mig ett gott skratt där.. Det var en skåning och en stockholmare på tåget, ingen av dom kände varandra sen innan.. Men dom började tala, gick och beställde några öl, NÅGRA öl.. Blev fulla, så pinsamt! Började spilla och snacka med en annan passagerare.. Tjejen skulle hämta sin väska eller ngt, visade HELA arslet, Sarah och jag kunde inte bara låta bli att snacka.. Fick värsta blicken av henne! As kul! :P
Jaja vi kom fram vid halv 12 ungefär, hungriga var vi.. Åt Spagetti (stavning?) och pasta. Sen gå och lägga sig med en gång..

På fredagen så blev vi väckta jätte tidigt.. typ vid 8 då men endå :P för att göra oss i ordning och jag vet inte vad.. Sen vidare mot kyrkan, Katinka skulle konfirmera sig! :) Det var jättefint alltihop men jag förstår verkligen inte vad dom säger.. Det är enklare att läsa, då märker man knappt någon skillnad men ja... :P
Senare bar det av hemåt igen till deras hus för att vänta in alla gäster eftersom att vare familj bara får ha 10 personer per konfrimant med sig..
Det blev champagne till att gratulera Katinka, en massa presenter. Sen för-r
tt, mat, och efterätt.. Sen börja allt bli knas!
Men det var så grymt skoj! Ångrar bara en massa saker.. Hihi men det är så det är..

Lördag:
Vaknar upp med bakfylla och ångest och jag tänker: skjut mig.. INTE!
Kunde inte äta, drack och sov istället hela dagen tills det värsta gått över, sen bar det vidare till videobutiken för att hyra filmer..
Behöve frisk luft.. gick ner mot stan, mådde trött.. Gick hem, satt på film och sov! :)

Idag:
Vaknar tidigt, får höra att blien fått punka och att vi bara kan åka i 80km/h med bilen. Fyfan vad jobbigt det var. Det tog 8 och en halv timma.. WIll never do that again.. :P
Aja det var riktigt skoj iaf !
Nu måste jag sova för jag måste vila ut mig.. Vilket jag endå inte lär göra ikväll.. Men skolan börjar imorgon ju..
VI höres :) Puss hej

så kan det gå

Fast haspen är ju faktiskt på..

Idag har jag varit grymt seg och trött.. Men jag har ju faktiskt prövat på något nytt :) Sen när har jag börjat jobba?! Haha telefon grejs, men inte telefonförsäljning?! Eller hur var det? Ska läsa på mitt häfte jag fick med mig..


Igår var det bio. Såg 21, fyfan så bra den var! Den rekomenderar jag starkt att se på... Orkar dock inte förklara vad den handlar om.. men ni vet ju att www.Sf.se finns ;)


När filmen var slut ändrades mitt humör från toppen till botten.. Var tvungen att gå hem ifrån stan klockan 12 i natten och det tog mig en timme att gå. Bor ca 7km ifrån stan) Inte nog med det så märkte jag halvägs hemma att jag tappat min kära ägodel. Helvete!


Och min dator var också cepe, min bror lånade musen till datorn av mig innan.. När jag kom hem fick jag inte in den i hålet och något hade blivit knas.Har inte fått in den än :/ Vilket betyder att jag nu sitter vid min fars bärbara och han kommer be om den snart... Får aldrig låna den i längre sträckor..


Aja det var lite uppdatering iaf...

Ser på LHC - HV71 nu.. Och LHC ligger under med 2 poäng. Aja..

Vi hörs

MAJS

Ikväll ska det bli galet skoj! :) Jossan ska ha sin 18-års fest.. Sett fram emot den hur länge som helst! Dessvärre kännmer jag mig sjukt stressad, vet inte vad jag skall ha på mig osv.. men det får bli som det blir..


Li är nog den lättluraste (säger man så?) människan jag någonsin mött.. HAHA
Buffalo hästen säger väl det mesta .. HAHA!

Hola Hola Hola!

Veckans första dag är över. Var hemma från skolan idag, mådde inte som en prima, är fortfarande förkyld men jag har ingen feber så imorgon ska jag gå till skolan igen, inte varit där sen torsdags ju'
Har säkert missat en jävla massa.. Orkar inte..
Vill bara ha sommar nu! Allt blir så himla enklare då! Värmen, färgerna, doften.. AAAAAAAAALLLLLLT! Något att se fram emot, men har man stått ut såhär länge så kan man allt stå ut lite till, inte långt kvar ju! Och våren är ju här typ, bara jävligt kallt om kvällarna dock!

Idag när jag läste i tidningen var det en rubrik som jag lade märke till. "Ryttartävling till minne av Matilda"
Det har snart gått 6 år sen du försvann.. Kommer ihåg dig som en bra människa full med glädje och energi, du var min ridlärare när jag som litet barn fräste runt för första gången på Öknes gröna ängar.. Livet är inte rättvist, men det är ju ingen nyhet direkt.
http://www.corren.se/archive/2008/4/7/jnwfpfva06nzsp7.xml
( För er som vill veta vad som hände )

Hoppas du har det bra där uppe!



Jag borde nog lägga mig nu, ska upp tidigt imorgon och duscha, + att jag antagligen måste ta bussen till skolan för pappa har fått feber så han ska antagligen inte åka till jobbet imorgon.. Så..
CIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAO

Förlåt hej förlåt,

Jag är inte sämst på att uppdatera mig, och tydligen inte bäst heller. Ett helt lov har paserat sedan jag uppdaterade. Mitt internet har knasat ur totalt, men jag vet att det funkar typ på dagarna och lägger av på eftermiddagarna, det passar ju skitbra! :O För jag är ju inte i skolan på dagarna, nejnej! Skit också!
Kanske ska berätta lite kortfattat vad jag har gjort på lovet då..
Lovet inleddes ju med påsk, vilket innebar att jag har ätit påskmat och sånt, men jag har nog redan berättat om det haha. Sen så har jag hunnit träffat Li, Jossan och Britta och tagit en fika! :) Samtidigt så försökte jag förgäves få ut min plopp som hade åkt in i örat, smärta rimmar på öra... Jag har varit hos Niama och slappat, sett på film och sådant!Me like! På onsdagen kom Jonas hit och var här tills på fredagen.. Och vi har typ bara sovit och ätit Ibumetin, jag kände mig feberaktig och han hade ont i ryggen! Har som sagt typ varit sjuk hela lovet, och det är jag nu också!
Skolan började i måndags ju, vilket faktiskt var skönt mer eller mindre. (HAHA?!) Men i torsdags så kände jag mig svag i hela kroppen och frös så gick till sjuk syster och vilade där, vilket var så skönt :D sen åkte jag hem och sov... typ.. Eller nej innan det så var jag och Li på Bibblan, jag skulle köpa ett nytt Bibliotekskort för mitt förra försvann ju i samband med att min väska blev stulen.. Och då i vilket fall får jag höra att jag har 75:-kr att betala för sen inlämning.. Sen när är man tvungen att betala för det om man ät under 18?! Det visste jag inte..
Anyways.. Det sades att det skulle komma snö igår. Men hallåååååååååååååå vilken snö?

RSS 2.0