Hunger games

Såg på Hunger Games i kväll. Gud så jäkla bra! Rekommenderar den till alla! Dock anser jag att åldersgränsen som är på 11 år må vara lite väl låg.

Bilden nedanför är tagen nu i veckan i väntan på bussen i solnedgången, vackert.


Våffeldagen

Fin söndag. Ska åka till Ikano nu, för att sedan äta på Ghingis och gå på bio med Oscar, mysigt! Förut åt vi våfflor dessutom, ja, för det är ju våffeldagen idag.
Nu sitter jag här och väntar på att Oscar ska hämta upp mig, så att vi kan åka.


Ha en bra dag

a
Såg dessa finingar alldeles nyss, var tvungen att fota. Älskar färgen!
P.S sådde några tomatfrån förut. Längtar tills det kommer upp knoppar! Så underbar känsla

Here comes the feeling

Gårdagens bravader satte sina spår i kroppen idag. Men kul var det, jag hängde i Sturefors för första gången på flera år med Amanda och company. Sedan bar det av till staden för att ta några drinkar. Hemvägen var jobbig dock, då jag glömde mina hörlurar i Sturet, så fick tillbringa bussresan med att lyssna till andras stå hej.
Tanken idag var att jag skulle hänga med min storebror och hans vän och fota de när det åkte med sina crossar, men det blev inget av det, åkte däremot ut till Landeryd och tog lite fina kort, samt Älången (haha stavning?) , och titta vad jag såg! Blåsippor, helt fantastiskt underbart!

jag idag
Idag!

otroligt vackra
Canon EOS 600D + Canon EF 50mm

Glad tjej

Här är en glad Ebba, bild tagen alldeles nyss. Ska strax bege mig till skolan för en timme matte, för att slutligen bege mig till jobbet.

Puss

a
Canon EOS 600D + Canon EF 50mm

Tisdag den 20:nde mars

Hallå hallå, ärre nån därr? Japp, jag är ju här. Tisdag då, ännu en gång. Dagen har i sin helhet varit bra, so far. Brorsan var på besök, vi har druckit kaffe, sett på videoklipp från när vi var barn, och jag har gjort lunch till oss, passade på att göra lite extra så jag får med mig en matlåda till jobbet i morgon.
Har gjort min läxa i japanska till i kväll, skönT. Ska väl börja fundera på vad man ska ta och äta innan det är dags att bege sig in mot staden, förmodligen något färdigt från frysen då det måste gå snabbt.
Har som ni märkte inget vettigt att skriva, men bjuder på en bild på en snödroppe som jag fann på trädgården idag som valde att kika fram, nice!

sweet

Canon EOS 600D + Canon EF 50mm

Hårdplugga

Jo, det är så det ligger till, som man bäddar får man ligga! Jo så atte. Ska köra hårt nu i ett antal timmar, sen ska jag i kväll få unna mig lite Ebbatid vid datorn och kolla runt bland alla inspirerande fotobloggar.

Här kommer två bilder från igår.

mitt hjärta
Ebos


Ta tag i det.

Alla vet känslan är när man har något man måste göra för att klara sig (snackar om skolarbeten nu) men man har ingen motivation, tiden går och böckerna ligger kvar i skolväskan och samlar damm. Nej men ni kanske förstår hur jag menar. Ju närmre ett prov går ju mer ångest får man. Nu skippar jag ångesten och tänkte plugga,plugga plugga. Vi hörs ikväll eller något
Såg dessa skönheter vid Stångån igår.

Hemmafru

Idag agerar jag hemmafru. Har satt igång diskmaskinen, för att sitta här medan den kör. Sen ska jag gå ner och sätta på kaffe till mig själv, och plocka ur disken. Har även tänkt städa i vårat rum. Det behövs. Jag gillar känslan när allt är prydligt, däremot är det en annan femma ifall det jämt är det hos mig, nahee. Men skönt när det väl blir städat. Ska även dra till Ekholmen sen och handla mat till lunch och kvällsmat. Att få gå ut i det fina vädret gör mig glad.
Ikväll ska jag och Oscar tvätta för första gången i våra liv, kan vara värt att nämna ju. Vuxenstämpel? Jo, men kan ju va skönt att vara förberedd till den dagen en ska pröva sina vingar utanför föräldrarnas bostäder och skaffa eget hem. Javisst.
Ska även hinna med att studera idag, matteprov om en vecka = plugga plugga, sen även lite japanska. Det gick mindre bra på lektionen igår nämligen... eheh
jag
Jag i lördags på mor 50-års kalas

Vår i solen

Dagen har varit fin. Drog in till staden i förmiddags för lunch och vårhäng i solen. Fint var det. Se bilder nedan. Nu ska jag strax plugga japanska för om en timme bege mig in till Kunskapsgallerian för att ha 1,5 timme japanska.
Amanda
a
Chailatte från Espresso House
våren
50mm 1,8 II

Nytt objektiv

I november köpte jag min första egna systemkamera. Tidigare har jag lånat min pappas kamera, men då jag alltid haft ett brinnande intresse för att fotografera och velat ha en egen kamera under en längre tid passade jag på att köpa en när jag hade de ekonomiska förutsättningarna på min sida. Det blev en Canon eos 600d och jag är otroligt nöjd med den kameran. Fick ju kitobjektiver som följde med, det har fungerat väl för mig, men jag känner att jag har velat uveckla mig och ha fler möjligheter inom fotografin, när det gäller att fotografera alltså. Då jag alltid gillat att ta bilder på människor, dvs något åt de porträttliknande hållet så fick det bli Canons egna objektiv 50mm f/1.8. Det kostade endast 1000 kr, vilket jag tycker är otroligt billigt om man jämför med vad objektivet ger dig för pengarna! Jag är herrans nöjd, eller hur man säger. Dock känns det väldigt plastigt, men vadå, det är ju vad objektivet ger dig för något än hur det känns. Jag är jätte nöjd! Det fick bli mitt första gåochköpaobjektiv. Vi får se vilket det blir nästa gång ;)


aa
bror
50mm f/1.8

Vad naturen har att erbjudagrillaa

RSS 2.0