You're a wolf, girl, get out of this town.

Frågan är vad fan jag gör uppe nu?, ska upp om inte allt för många timmar för att sen dra mig inåt stan med mor och far, såkallad mellandagsrea, hoppas jag hittar något spänande. Iallafall, har inget direkt svar på frågan, men kanske all nostalgi som flödar i mitt inre, blandat med en liten gnista motivation.

Nostalgin kan jag tacka en gammal vän för. Och motivationen också för den delen.. Så tack!

:mm

My last christmas as a teenager - done

Har firat min sista jul som tonåring, jag tycker det är sorgligt. Glider sakta men säkert mot pensionärskuvöserna, mot ett först jobbigt liv fyllt av utanförskap och orättvisor, för att senare bli en pensionär och ruttna i kuvöserna. Låter inget vidare om jag får säga det själv. Eller är det bara för det är vinter och människorna är så kalla och det är mörkt hela tiden. Jag saknar högstadietiden. <3


Sunes sommar

Ser på Sunes sommar. En hederlig film må jag säga. Varför jag skriver detta inlägg är för jag till er vill berätta vad jag tycker om musiken i filmen. Nu menar jag inte all musik utan en viss speciell, den spelas bland annat när den där "blonda tjejen" är någonstans (jag tänker på scwechz kan inte stava) och plockar blommor, iaf.. Den är så jävla äckligt bra nostalgisk, får nästintill gåsgud då jag lyssnar på denna. Underbar. Är det bara jag som känner så?
Antagligen, för jag är knäpp men what ever. Ville bara säga det


PEACE


Julafton imorogn btw

Vi ser det snöar

Mitt internet lade av sig i torsdags, pga av en man här i familjen. Men igår var brur här och fixade det, awesome. Thanks bro!
Har ju hänt lite saker sedan dess, eller hänt och hänt (det låter dramatiskt). Nej men i torsdags var det som sagt fest med mpfirman, det var nice. 2 timmars sömn sen får att gå upp och va påt igen. Skolavslutning och grejer, kom hem från skolan. Gick och la mig för att "vila" vid 12, vaknade klockan 16, livet är underbart.
I lördags vankades det party, fint då.
I söndags blev jag sjuk, har bara sovit sen dess. Typ, förutom idag. Min brorsa och Hanna var förbi och de skulle till stan, någonstans kändes det i mitt samvete, att man ska bry sig om andra om julen. Jag hade innan denna dag inte köpt en enda julklapp, men ja, nu är det gjort iaf.

Då blir det att vila gärnet i morgon, kanske ta sig en öl eller två med bror. Eller väntar jag med det för att ge gärnet på julafton, och juldagen, det kommer bli galet! HELT WICKED, mad azz.
Aja så ligger det till. Fint

ma

Det var världens mysigaste väder i fredags när vi drog på skolavslutningen. Halva gymnasieperioden med mpfamiljen avgjord nu, next half to go

Julfest med mpfirman

Tja
Väntar på en del av familjen. Fest ikväll, det är ju som sagt jul snart, julavslutning i morgon. Det måste firas. Försökte bränna en skiva, but it didn't go the way I wanted. Men men livet går vidare I guess.
Snöar som fan ute +++ Jävligt kallt också, måste väl endå ge kallheten några +++ för utan kallheten hade ju inte snön stannat kvar.

Hade även utvecklingsamtal idag, ifall nån ville vete. Det gick framåt.

ebba

Du är på min mark, då är det jag som bestämmer

Bara för du inte fick din del så är det på mina villkor. Du har ingen som helst rätt att klanka ner mig, berätta hur värdelös si och så är bara för du inte fick allt. Du ska fan vara glad över vad du fick.Men nej  "mycket vill ha mer" som man brukar säga, giriga tjuroxe. Fattar inte. Du sårar mig. Förstår du? Men självklart tänker ju du bara på dig själv, allting ska handla om dig. Du har självklart helt rätt, du gjorde allt åt mig, jag gjorde ingenting, du passar även på att hitta så många fel som möjligt. Du är en idiot. Jag vill inte lyssna på dig, du sänker folk, och jag hatar att du tror att allting handlar om dig. Men jag då? Så du menar att min tid inte betydde någonting? Jag vill inte ta åt mig, men jag är svag, och du vet det. Det är därför det gör ont.

Ville bara skriva av mig. Tack för du lyssnar.

Lyckliga du gatan finns inte mer

Fan vad det snöar ute, det är dömysigt. Funderar galet starkt på att gå ut och göra en snölyckta som skall lysa så fint, det gör mig glad och förmodligen några andra i familjen också. Läste rubriken på aftonbladet förut att snön ska stanna över jul, awesome! Vintern är mysig när det är snö, iallafall runt juletid och på nyår. Hoppas det är galet hög snö på nyårsafton! Smälla massa fina rakteter, dricka drickar och ta en cigg i snöfall.. Hehe vackert.

Bara 2 riktiga skoldagar kvar nu tills det är lov! I morgon är det sovmorgon dock, börjar 10 och slutar runt 13.00, schyssta tider må jag säga. På torsdag så lär det väl gå rätt fort då med då det är de sista lektionerna för terminen.
Det är helt galet att det har gått en hel termin sedan vi började skolan, så himla fort! Kan inte förstå det. Vi har även gått halva vår gymnasietid! Helt galet.

På torsdag blir det fest med mpfirman iallafall och jag pepparrr galet!

Snölycktan snart då!

Ett halvår i dag då. Du är saknad. Tänker på dig ofta.
Hoppas du har det bra där du nu  är.
Vila i frid.
Peace


till dig.

Memories

sldlsölsllslss

familjen
mm
mama
majz
levalive
några pics :)

Lucia i skolan

Idag är det Lucia i skolan, ett vid 8 som eleverna medverkar i och ett halv 9 som består av lärarna. Ska bli nice, hoppas man kommer in i den där julstämningen!

Fredag i dag för övrigt och ja, tiden går fort! Ska ha utvecklingsamtal i eftermidddag, spännande. Men nu ska jag borsta klart mina tänder och sen skall jag pysa mot bussen.
Btw så spelas Lady Gaga - Paparazzi på radion right now, måste tyvärr sägat, men jag tycker den är rätt bra;) Synd.

Peace out dudes

pics

lsdlalaslsls'

g
höst
ss
sss

Proud

Kan inleda detta inlägg med att tala om för er hur stolt jag är över mig själv, jag slutade 13.15. Och sitter fortfarande i skolan. Har dock hunnit med en fika med Hannah och Amanda på Espresso house, matat mina fiskar och inte gjort något vettigt. Men det skall vi kanske inte tala om.. Skitsamma va!

Ska väl dra mig hemåt om en stund. Men risken finns ju att jag lyckas somna. Och det vill man ju INTE ska hända.. Men denna vecka har jag varit galet trött. Skyller på vintern och alla barn som inte har alla hästar i stallet.

Hörde precis en lärare säga till någon att det är påsklov vecka 14. Kan bli kul! Hoppas det är fint väder ute då, för då kan man sitta i någon skön park, lyssna på musik och dricka folkisar. Och det är nice! :)

miss my friend

Lise och jag vandrade i Tinnerö en gång i slutet av mars tror jag.


Helt stört

Samhällskunskapen i morse spårade ut, alltså tycker nästan lite synd om läraren, men rätt ska vara rätt. Snackade om Stockholmsresan samt samarbetet vi skall ha med eleverna på klara södra i sthlm du vet. haha hela lektionen gick åt att snacka om detta, helt stört. Men det var rätt kul iaf.

Sitter hemma nu. Känner mig dum, dum dum. Jag känner mig dum av olika anledningar. Inget jag vill gå in på, men ok. Det där med att höra av mig. Är inte min starkaste sida. Till folk. Måste bli bättre på det. Men man är ju trots allt lite rädd, för man vet aldrig vad som kan hända. Känner mig även lite dum som drog hem lite tidigt i dag, för att sova..

Men glad är jag iaf för att jag hämtade min plånbok och tröja som jag glömde i fredags hos Linnea! Hade typ allt där i, busskort, andra kort, pengar o.s.v , är då rätt stolt att jag klarat mig utan den..

Känner mig även lite dum att klockan är 23.30 i skrivande stund och att jag inte gått och lagt mig än. För någon vecka sen lovade jag mig själv att lägga mig senast klockan 23.00 varje vardag, men det sket sig ju ganska snabbt, men än är inte hoppet slut. Får göra ett nytt försök efter nyår, då blir det några löften att ta tag i.


Tjoo

Stockholm igår. Uppgång 04.35! Underbart, väldigt underbart må jag säga. Stockholm var kallt, nästan lika kallt som i bussen. Maten var ju galet god, eller? Har inget mer att säga. Däckade gott i går kväll iaf.

Sitter i skolan nu. Har haft textkomp (eller vad det nu heter) och jag har matat mina fiskar. I love my fish! Så det så.

Vet i fan vad som händer i kväll. Förmodligen ladda upp mig inför morgondagen, I'ts gonna be nice.

Tänkte visa lite pics för det var ju ett tag sen;)


:_S
Höstigt
ss
sss

1:a december

Tiden går fort. Sommar nyss. Vet inte varför jag jämt måste påpeka det här, men varför hänger jag inte med? Jag är kvar i det förflutna. Vet inte vad jag ska säga, men jag är verkligen det. Eller är det för att det har hänt så många roliga saker den här hösten så att tiden bara har hoppat hit? Men nae jag förstår inte. Men men.

Det är jävligt skönt att det är första december idag. För då kanske tiden bara kan gå och att det blir vår snart? För på våren slipper man bli nere så fort det händer något, slipper vara så jävla känslig för allting, slipper tänka så dåliga tankar och slipper framför allt vara så himla trött! Måste även påpeka att på våren och sommaren så slipper man även snö, blask, kyla.. Men okej jag måste väl erkänna att jag samtidigt tycker att vintern är lite mysig. Alla årstider har sin charm. Men det blir lite mycket med typ ett halvtårs nedstämthet.

Men ja. Ska gå och lägga mig snart. Ska upp tidigt i morgon, typ vid 6. Mestadels för att jag ska vara sjukt trött i morgon kväll (då jag har bestämt mig att inte sova efter skolan) så jag kan lägga mig skapligt i tid för att inte stänga av larmet på torsdag då jag måste gå upp vid 5. Stockholm baby


Jaja. Det räcker för mig tack och hej


RSS 2.0