London

Tjena. Igår kom vi hem från London, vad ska man säga? Jo det har varit helt fantastiskt. London är en underbar stad må jag säga, vill tillbaka dit nu. Allt flöt på så enkelt där, folk var vänliga, och blablabla, det var helt amazing. Jag är nöjd, jag mår bra, jag kommer ha många fina minnen från helgen som var.

pic1
snms
pics from london
lovelilove
mju

Kanske lägger jag upp fler bilder från denna weekend här i bloggen, men de flesta lär väl så småning om hanmna på fejan.I'm so excited

Hej!
Idag har varit en bra dag. Har känt peppen i kroppen hela dagen. Varför? Jo. För att i morgon åker vi till London! Det ska bli helt fantastiskt trevligt må jag säga, helt underbart. Aldrig varit där, så bara den saken gör det extra spännande. Nåja. Skolan har flytit på rätt bra. Satt kvar i skolan när vi hade slutat och väntade på att våra lärare skulle komma tillbaka med bilderna som de hämtat på framkallning, efter en tids väntande kom de till slut. Så det blev att sätta upp dem på väggen inför utställningen i morgon bitti (som jag tyvärr missar, men London skall bli ägigt), Oscar hjälpte till så det gick rätt fort.

Efter skolan gick vi en sväng på stan då jag var tvungen att fixa en ny mp3, då min helt plötsligt gick sönder för några dagar sen, suck. Endast haft den sen september och helt plötsligt lägger den av, nåja.. Hoppas denna klarar sig bättre.

Nu har vi gjort toast till kvällsmat och jag har packat lite, snart ska vi åka hem till mig och lämna en sak och även säga hejdå till mina föräldrar. Men vi hörs när jag kommer hem från London. Hejsvej

fotoutställning


@ skolan

Tjaa. Vad görs? Själv sitter jag i skolan och ska snart fortsätta att skriva på min rapportmall, kul liv. Det är inte kul. För jag tycker det är jobbigt att skriva om sånt, varför, berätta, reaktioner, utförligt, syfte och bakgrund samt hundra andra saker. Vet i huvudet hur allt ska va, men när man ska försöka formulera det i ord blir det knas. Hoppas det blir någolunda rättvist iaf.

Efte skolan ska jag och Oscar på stan, bland annat till Clarre Olle (guess vilken affär?) och Forex och växla pengar. YEAH! Sen drar jag hem och packar väskan och efter det ska..jag..gymma....med...Amanda...Trevligt!

sss
sss
Bjuder på två bilder från i förrgår, kolla på himmlen vad mäktig den var.


Majen fick noja på en sådan elev

Tjena. Tisdag, faen vad fort tiden går då, veckorna går jämt fort, och helt plötsligt stannar spotify, har det något med tiden att göra? Det har med min storebror att göra för det var han som lånade spotify av mig, så dä så döh.
Annars då? Har varit förkyld i en vecka men nu är det bra typ. Därför tänkte jag ta och inviga gymmet i morgon. Synd att man köpte ett månadskort men blev sjuk med en gång så man inte har kunnat använda det, men jag tror liksom att det var meningen, man ska ju inte slita ut sig, nock nock.

På tal om tv. Förut såg jag klart på säsong 3 av One Tree Hill, gosh vilket avslut. Jag och Oscar ska se första avsnittet av säsong fyra ihop sen, för det har han lovat! Hoppas det löser sig. Älskar One Tree Hill azz..

TACK FÖR MIG

sdecmme


12 månader

I'm so happy I'm so glad I have to thank you, thank you for beeing with you, thank you my sweetest piece, thank you for beeing with you.♥

Idag firar jag och Oscar ett år tillsammans, det känns helt underbart. Han är min man. Vad vore jag utan han? Dagen har vi myst, tittat på film och sånt, men den bästa ska vi se nu. Min granne Totoro. Filmen vi såg för ett år sen som är så himla hederlig och bäst faktiskt. Våran film.

Jag är så oerthört tacksam att det blev vi två.
LOVE YOU


Tisdag

Hej. Vad händer och fötter? Dött eller coolt? Både och. Ingen fattar, inte jag heller. Bra. Ja men idag har man ju varit i skolan då, även skaffat sig ett gymkort, grymt? Mm. Ska ta tag i det i en månad iallafall, kanske fortsätter jag att gymma, eller tränar jag gratis, dvs springa i spåren, runt ån m.m Det var på grund av snön jag skaffade ett gymkort för att det inte går att träna utomhus så här års, men vem vet. Kanske fortsätter jag på gymmet. Heheheh skitsamma.
Efter skolan gick jag och lade mig, vaknade, låg och stirrade i mörket tills jag gick upp. Har inte gjort något alls idag, tror jag led av apati. Dock försvann apatin en smula för nu känner jag för att gå ner och städa mitt rum, inte för jag vill men något måste görat.
BTW. Tack för den här dagen snart är över

schys

I'm not ready to make nice

Dagen började ganska bra men det blev en rejäl vändning. Är så jävla besviken. Eller besviken kanske är fel ord, ledsen och arg stämmer bra in på mitt humör. Blir förmodligen ingen bal. Varför? Jo på grund av att det är fullt. Hade jag vetat att det var ett begrensat antal platser hade jag anmält mig för länge sen. Fifan vad surt och tråkigt det känns. Sen är jag bara på allmänt dåligt humör. Sjukt hungrig på det. Inget kul. Men hoppas på bättre stunder.

:_S

Söndag

Åå hellå som jag en gång i tiden råkade säga när jag gick in i fel klassrum där en engelska lektion pågick i högsta grad. Det är söndag. Jag tycker helgen har gått väldigt fort, som de brukar göra. Men den har varit otroligt värd iallafall, har bara tagit det lugnt hela tiden (ovanligt?) ätit godsaker och vilat upp sig, eller nää. Det har jag inte alls, igår fick jag gå upp klockan sju på morgonen efter endast tre timmars sömn. Begick några ärenden ute i Tornby, stan och Ekholmen, men annars så.

Idag har jag städat O's rum, snäll som jag är ju, sen drog vi hem till mig, lagade Tacos och såg på Taken, åt popcorn och sen såg vi även på Austin Stevens pogram om ormar och sånt på Animal Planet. Vet att jag skriver rätt skevt men vill ju skriva av mig lite jul. Det är skönt ibland. Ja visst är det, aa hehe.

Men nu ska jag se på One Tree Hill. Efterlängtat? Japp.


Min älskade Busen

I veckan hände en väldigt sorglig sak, min fina vän Busen lämnade oss. Världens finaste katt med andra ord. Han blev väldigt gammal, runt 18 år. Jag är glad över att han fick ett långt och lyckligt liv, det hade lika gärna kunnat sluta illa. När Busen var en liten kattunge hittades han nämligen på min faders jobb ute på gården (en återvinningsstation) mager och ätandes på några popcorn smulor, en vild kattunge. Därför var han så himla snäll och trofast för han var så otroligt tacksam för att han fick ett sånt bra liv. Busen lämnade oss med storg men i minnet lever han kvar, han ger mig kärlek varje dag.

fina katt

mjaas

Hej. Ligger i sängen och funderar på om skolan började i dag eller inte, tror den började idag. Men det är inte lätt att veta då man inte fått den informationen, eller hur. Precis så tänkte jag med, ler. Eftersom det snart vankas skola i morgon är det väl dags att ta tag i dess arbeten som måste göras. Självklart sparar man skiten till sista dagen, men det är väl inget nytt, det gör väl alla. Det kallas att njuta av lovet så länge det går, man kan ju göra allt sista dagen, typ.. Kan bli lite stressigt, men men, klarar det. Kämpa

Här kommer lite bilder från när vi var i Kläppen förra veckan.

skidskola
dd

k
mm
fint dåKläppen

Dagen efter nyår satte vi oss i bilen och som tog oss till Dalarna, Kläppen. Vi kom fram på kvällen, käkade och sen gick vi och lade oss, sweet. Dagen därpå var en stor dag, min första dag i backen någonsin, skidskola för mig och Ellen rättare sagt, det var as kul. Orkar inte berätta detaljerat om veckan vilket jag har förmåga att göra, men det var verkligen jätte skönt att komma ifrån Linköping till friluftslivet, skulle lätt kunna bosätta mig där i ett halvår om jag hade varit skill på skidor eller snowboard, aae det var förskräckligt kul och jag saknar det redan, även fast jag trillade på en färd och blev rädd och trots att jag ramlade i ankarliften och fick en annan på mig kommer jag minnas Kläppen med ett leénde.

jkläpp

backi

fjuttdm

ssdd


RSS 2.0