Små vs Stor

Första bilden är från dagen vi hittade kattungarna, dvs 25 november. Andra bilden är tagen i dag 23 april, ca 5 månader senare.

Lilla Busan

Om några dagar har det gått hela 5 månader sedan vi hittade dig, i november i ett hörn bland alla pappersbalar ligga där och frysa, vill inte veta vad som hade hänt i fall vi inte hade hittat dig. Är så lyckligt lottad som har världens finaste katt.

Busan min fina kattunge
Min fina honkatt
Bua

Ha en bra kväll

aa
aa
aa

Ett fel närmare rätt

Ny vecka, nya tag. Sjukt det där med motivation, det är som en berg och dalbana. Men nu så! Yeah. Ny vecka nya tag. Helgen gick fort. Den var bra! Inledde den i torsdags med att gå ut och käka och gå på Den svenska björnstammen med Max! Grymt. Avslutade med att gå på tordagsklubben och träffa fina vänner. I lördags drog jag och Henke till Kårallen och hängde med Marcus och drack goda öl. Fint.

Hörs

På Magnussons Trafikskola!

Idag ska jag ha min första körlektion på trafikskolan, det känns nervöst och spännande på samma gång, och framför allt skönt att det äntligen är på g, för nu vill jag ha körkort!


Kaffe på Tranan

Sitter och tar en kaffe, det är fint :) har åkt en sväng och nu tar vi en paus.
Puss


I Kläppen

Åkte i går och kom fram sent på kvällen. Idag har vi åkt skidor mestadels av dagen, nu är jag helt slut. Tycker att friluftslivet är helt underbart :)


@ Espresso house

Fikar med en skolkamrat efter dagens skolpass, som gick skit.. Det blir att träna massor matte hemma så jag kommer igen, har lov nu så då gäller det att passa på :)
Har avnjutit en chailatte nu och en mud cake, fint. Ska ta en sväng på stan innan jag ska cykla hem, ja just det, jag invigde årets cykelsäsong idag, inget mera buss åkande till jobb och skola för min del inte.


Fotogenisk?

Nej, är du? Haha, jag får sällan till det på bilder känner jag, får fortsätta att öva.. Fast varför säger jag öva? jag övar fan aldrig, jag kanske försöker, men öva var att ta i. Bättre att bara tadet som det kommer och blir? Mjo det låter  mycket bättre.

Jaha, då är det måndag igen då, längtar tills på onsdag. destination Kläppen! Hoppas jag slipper bryta mina ben den här gången också, man brukar ju säga 3:e gången gillt (det är nämligen 3:e gången jag åker skidor nu) så, peppa peppa!


Jag är trött. och hungrig, sova kanske? Njaeeh.


jag 2 april

RSS 2.0