Rainbow

Är det bara jag som tycker att regnbågar är så otroligt hederligt? Så mystiska, vackra och osägbara.. Förut när jag tittade ut genom fönstret såg jag en stor regnbåge framför mig, och here it is!

Somewhere over the rainbow

Somewhere over the rainbow
Way up high
And the dreams that you dreamed of
Once in a lullaby ii ii iii
Somewhere over the rainbow
Blue birds fly
And the dreams that you dreamed of
Dreams really do come true ooh ooooh


090730

I går kväll umgicks jag med Elias, vi såg på Twilight, vet inte hur många gånger jag sett den filmen, men jag antar att det inte är överdrivet många ;) Sen somnade jag och hade rätt vackra drömmar, kan det ha berott på filmen? Hmm..

Prio ett för nu, städa. Jag gjorde inte det igår och jag är inte förvånad, allt är som vanligt med andra ord.


Hemma

Nu är jag hemma igen! Eller det har jag ju varit i över 4 timmar men iaf. Det var mysigt att gå i skogen, känslan av att gå i skogen utan att höra några bilar,  möta andra människor, höra oväsen utan istället fåglarnas sång och med sina egna ögon se den det fina vi har här på jorden, det är harmoni. Dock hittade vi inte så jätte mkt svamp, haha, men det var värt endå. Efter den relativt korta men värda svängen i skogen drog vi och käkade på pizzeria 12:an, och jag tog en funghi, som den duktiga vegetarianen jag är ;) Efteråt ville mina föräldrar åka förbi en loppis. Hemma någon timme senare innan 3 ungefär, då skulle jag gå och "vila" , och vaknade upp 3 timmar senare, yeaaaaaaah well done :D

Ikväll ska jag träffa Elias, förmodligen.. Och innan dess ska vi käka kantarellmackor och efteråt ska jag städa. Mitt rum blir ju stökigt så himla fort och min starka sida är inte att städa, men ska verkligen ta tag i städningen sen så slipper jag göra det senare :)

Kisa
Kisa2
pigg och glad
Kisa3
Kisa4
Kisa5
Kisa6

Kisa

Nu bär det av mot Kisa, ska till stugan med mor och far, plocka svamp ska vi bland annat göra. Värt! Ska bli roligt, inte varit i Kisa sedan i februari, och senaste gången jag var där på sommartid var över 7 år sedan (tror jag?!)

Hörs :D

Jag skrattar idag

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
så jag lever idag idag idag
morgondagen är för långt bort
men vi är här idag, så jag skrattar idag


Vissa dagar är jag redo att dra för det känns som att ingenting spelar nån roll, som när nära går bort, livet tar stopp. Jag lever i nuet vår tid här är kort.

Är det nånting jag har lärt mig i livet, är att aldrig ta nånting för givet

Gårdagen är redan förbi, morgondagen för lång bort i tid, tar vara på tiden jag fått det är så jag vill leva i nu.


Galet kul natt

Igår kväll kom Lise hit, vi hade som plan att gå att fiska, men den planen tyckte inte pappa om för att vi inte hade förberett oss, men va? Varför ska man behöva förbereda sig för att gå och fiska? Det är ju bara att ta ett spö och några drag och gå ner, men tur att vi inte gjorde det endå, för fiskarna sov nog då.. Eller det kanske finns nattugglor i vattnet också? :P

Senare så kom Carl hit, den jäveln har varit bortrest i två veckor nu, det var ett kärt återseende, han hade med sig en Smirnoff Vodka som vi drack. Det låg även en obränd skiva på bordet som vi brände, värt. Det blev allt från Bob Marley, National Teatern, Timbuktu, Ison & Fille till Magnus Uggla, Nomy, Wayne Wonder, Håkan Hellstöm mf. :)

Lise somnade någon gång, då fick jag och Carl för oss att gå ner och bada, det var ett tag sedan jag badade,  lite smått kallt men man vaknade endå till haha..

När vi kom hem slocknade vi rätt snabbt, eller efter mitt besök hos papperskorgen så somnade iallafall jag på en gång.
När jag vaknade så hade Carl dragit, den jäveln ska ju på Emmaboda, fett, och Lise låg och sov..
Nu sitter jag här själv, Lise drog för en kvart sedan.
Måste städa

badtimie
carl ebb
a new day grows

Here I am once again

Har inte uppdaterat sen någon gång förra veckan, så kan det bli i bland, bloggtorka. Ska iaf försöka ta mig tid till att berätta vad jag har gjort.

-Jobbat
- Fyllde 19 i onsdags, tog en öl på Nationeras med Lise
- slutade jobba i fredags och hade lite fest för att fira och sedan krogen
- gått en jävla massa
- var på Kolmården med Freedd
- umgåtts med Lise

Så såg min vecka ut tror jag.

Nu sitter jag och kollar på tv4 sport, Zlatan ska ju börja spela för FC Barcelona och han kommer in närsom för att presenteras, en fråga jag ställer till mig själv? Sen när blev jag intresserad av fotboll? Hehe. Nyss var det en spansk reporter som sa: heja heja! Det är fint :P

På tal om att en spansk reporter sa heja heja på spanska så kom jag att tänka på att jag har blivit galet motiverad till att bli duktig på spanska, hoppade ju av spanskan i höstas pga jag inte orkade lägga ner mer energi än nödvändigt på det då vi i media inte nödväntigtsvis behöver läsa spanska. Men nu känner jag mig mer motiverad än någonsin! I höst börjar jag läsa spanska steg 3. Fan vad kul!

Ska försöka lära mig en spansk mening varje dag.. Det kommer kännas bra tror jag..

På tal om något helt annat, jag har glömt berätta det viktigaste, jag har blivit vegetarian! Rätt oväntat va? Jag och Lise kom överens om det i fredags, på fyllan. Kommer inte i håg hur vi kom in på detta ämne men jag lovade henne att vara det i en månad iaf, så det är jag. ;)

veg

En bra helg

redags spelade Tomas Ledin i Begs Slussar, jag, Freddy och Simon drog dit, satt på en filt och bärsade. Fint var det, sen vandrade vi längs kanalen mot Freddy där vi passerade "mördarflygarna" som var gigantiska som bålgetingar och flög runt en, obehaglig skit där. Efter en kort stund hos Freddy drog vi vidare till Simon, det var nice! Hans grannar hade gift sig och det var fest, haha fan vad kul. :) Spelade även wii och jag älskar spjutkastning, får sådan kick när det går bra.

Lördagen blev en vilodag, mådde som man förtjänade. Tog det lugnt mest, hängde även med Freddy med fam till något ställe där dem sålde rätt roliga saker.

Idag följde jag även med Freddy med familj till Örebro, slottsguiding. Rätt spontant, men det är så det ska va.

Sunset
Var bara tvungen att lägga upp denna bild, en kväll i maj då jag och min käre vän Lise satt vid ån och livsfilosoferade..

<3
Vill även gratulera Linnea på hennes 19-års dag:)


Borta, inte glömd

Jag kan inte förstå.. Det är overkligt, och orättvist. Hur kan man. Jag mår så dåligt när jag tänker på vad som hände dig, Varför just du?  Personen du var. Så god, glad, trevlig,  glad på livet, en vettig grabb. En person som förtjänar allt gott. Men allt kan förändras på ett ögonblick. Hur fan tänker människor? Jag förstår inte.

Jag kommer ihåg när jag strax skulle gå ut första året på Folkunga, sommaren var på i gång, solen sken och allt var grönt. Då träffade jag dig i korridoren,  du skulle snart ta studenten och jag frågade hur det kändes, du log kommer jag ihåg, och duttade med fotbollen.. Du som älskade fotboll.

Jävla skit.

Nu finns du inte mer. Om några dagar är det en månad sen du försvann, och idag var din begravning.

Det går inte att förstå. Att jag aldrig mer kommer se dig i livet.

Sänder alla mina tankar till din familj, dem kan inte ha det lätt, att ha mist sin finaste son, utan att få ta farväl, och på detta vis..

Jag hoppas så innerligt mycket att den skyldiga personen åker fast och får sitt straff. Det är min högsta önskan, jag står inte ut med att tänka på vad denne person gjorde mot dig, och att denne person fortfarande är fri. Jag undrar om du känner dåligt samvete? Känner du något alls?

Fan.

Vila i frid Strålis. (F)

Jag tror vi kommer ses igen, jag önskar :)

Jag står kvar

Har inte uppdaterat på snart en vecka, som tur är det inget tvång på att man måste blogga varje dag, för då hade jag tröttnat på en gång. Skönt att skriva när man känner för det. Men iallafall, har inte haft någon ork att blogga, jobbet gör mig galet trött + att det känns inte som det händer så mkt i mitt liv.

Men kan ju lite vad jag har gjort iallafall..

I fredags bar det av till Norrköping på fest hos Lina som fyllde år. Vaknade upp på lördagen hemma hos Lise. Softade mest, drog senare till Tinnerö för att plocka svamp med henne, hittade ingen, men lyckades iallafall att blöta ner oss själva och jag råkade gå ner i ett träsk, dresscode? Converse och chinos hehe. Men en sak var jävligt värt, vi satte oss på en stor sten och chillade.. Bra musik och namnamn. Plötsligt tittar solen fram och det var ett tecken.. Fan, underbart. Såg hur kossorna kom ut från skogen mot fältet.. Fint

På kvällen drog vi på bio, såg Baksmällan, galet bra, väldigt rolig, det uppskattas..

I söndags minns jag ej vad jag har gjort och resten av veckan har jag bara jobbat. Men ikväll träffade jag Linnea, det var behövligt :) Inte träffat henne alls mkt på senaste tid. Vi planerade inför den närmsta tiden, jag ser fram emot våra kommande planer. :D

Nej nu måste jag sova...


Jobb och fiskat på sjön

Jobbet flöt på, börjar däremot bli lite trött av att göra samma sak dag ut och dag in i ca 8 timmar per dag, men ska inte klaga, nejdåå. Roligt med rasterna ju, skönt folk där, förutom en. Snåle jävel :D
Slang-gurka.

När jag kom hem så drog jag med ut och fiskade med min brorsa och Hanna, hahahaha säger jag bara. Asså ofta, ni skulle ha sett. Allt blev knas, motorn strula och höll på att fara ner på sjöns botten om det inte hade varit för att Crille rädda den, men fick ändå ro ut..  Jag och Hanna trollfiskade, när vi skulle ro tillbaka så märker vi att våra (fiskar) drag har fastnat i varandras, asså vad är oddset? + att det var så strömt så vi höll på att flyta åt fel håll i början, men jävligt kul :D Det blev en gädda men det var en bebis så den fick åka tillbaka i vattnet och växa till sig till en gammeligammal sak..

Nä nu ska jag sova, trött som en.. Aa du vet vad. Peppar för i morgon, då ska jag och några vänner till Finspång för att fira att Lina fyllde 18 år i tisdags, peppar! :D

Lise

Först och främst skulle jag vilja säga grattis till min käre vän Lise på 19 årsdagen, hon fyller år idag. Jag hoppas att hon har och har haft en toppen dag. Brur.


Lise och jag

We are here for a moment and then we die

My name´s Tuesday. And your name is?
Ebba

Jo visst är det så.

Jobbat, skönt att jobba faktiskt, förr så tittade jag på klockan var 5:e minut för att jag räknade ner hur många timmar det var kvar tills jag slutade, nu gör jag inte det. Jag tycker faktiskt det är skönt denna gång att jobba, alla tankar som ständigt skaver försvinner för ett tag medans jag utför mina uppgifter. Tack

Annars har jag bara slöat vid datorn, har även sett på Michael Jacksons minnes cermony, fan vad jag tjöt. Känsligt för sånt, att se syskonen, barnen, flera tusen fans, kistan, rosor.

We are the world.

Måndag

Gårdagen spenderades med Banck. Drack lite bärs och chillade. :) Det var nice. Jag fick dessvärre lida för mina handlingar idag då jag vaknade efter knappt 3 timmars sömn, bakis och illamåenmde. Nämnde jag trött?! Jippiyoo jippi yey! När jag kom hem från jobbet däckade jag och sov i tre timmar, och sova är vad jag hade tänkt göra snart...
Pözzokräm

P.s Bam Margera är snygg


Spontan kväll

I går så satt jag hemma, var inne på min msn och snackade med lite folk, min bror satt också hemma och spela poker, vi drack lite bärs och satt på samma låt på våra datorer samtidigt så att det hördes extra :D Haha, sen så skrev Wiktor till mig på msn, det slutade med att han kom över, vi satt och drack lite vin, snackade minnen och allmänt och senare fick vi för oss att bada, drog ner till slussen och badade, kom fram till att nattbada är fan underskattat! Avslutade med att vi drog till Shell på Boffes moppe och handlade cigg. Fint. Wiktor fyller även år idag, så Grattis!


Idag vaknade jag sent (det gäller att ta vara på sovmorgonar när man måste gå upp kl 6 på vardagarna) och har sen dess bara suttit vid datorn, har sätt Dokumentären om Advance Patrol (inte första gången jag sätter på den, nej) - Gå loss. Kan ej beskriva med ord hur mkt jag tycker om den..

Ska nog laga lite mat snart för jag känner hur det svider i magen och hungern styr över humöret.. Är sugen på pasta med stekt ägg så det får det bli.

Grattis Wiktor :)

Grattis på födelsedagen Wiktor!

Shululu Lördag.

Igår så drog jag och Elias på fest i T1, det var drag, gillar att träffa nytt folk, gillar även att bärsa så atteh kul var det. några timmar senare så drog vi även ut. Och efter ett ex antal timmar senare var vi även på hemgång.

Idag sov jag ut såå länge och det var såå värt, 14.50 kom morsan in och väckte mig, eller hon skulle kolla "att jag kommit hem". Fint =)

Har annars varit hemma idag, bara chillat, lyssnat på musik. sett på tv, umgåtts med la familia och dylikt..

I morgon bär det nog av till Slätmon och sedan Landeryd med mina föräldrar, sen fiska med Carl tror jag.

boycowilobo

Strålis

Blott en dag, ett ögonblick i sänder,
vilken tröst vad än som kommer på!
Allt ju vilar i min Faders händer,
skulle jag, som barn, väl ängslas då?
Han som bär för mig en Faders hjärta,
giver ju åt varje nyfödd dag
dess beskärda del av fröjd och smärta,
möda, vila och behag.

Själv han är mig alla dagar nära,
för var särskild tid med särskild nåd.
Varje dags bekymmer vill han bära,
han som heter både Kraft och Råd.
Att sin dyra egendom bevara,
denna omsorg har han lagt på sig.
"Som din dag, så skall din kraft ock vara,"
detta löfte gav han mig.

Hjälp mig då att vila tryggt och stilla
blott vid dina löften, Herre kär,
ej min tro och ej den tröst förspilla,
som i ordet mig förvarad är.
Hjälp mig, Herre, att vad helst mig händer,
taga ur din trogna fadershand
blott en dag, ett ögonblick i sänder,
tills jag nått det goda land.

(F)
---(F)


"Fredag hela veckan förutom lördag, för då är det lördag"

Jobb jobb, slit svit.. Fort och en dosa med kort. Vet i fan vad jag babblar om men men. Just kommit hem, var och badade i ån, (kära gamle Stångån, inte badat där på över två år) med Carl. Vi träffade även Jacko och hans brud. Fan vad varmt det är i vattnet! Iallafall på natten, då känns det som det är varmare i vattnet än i luften, Blir att bada där mer gånger i sommar <3

Borde verkligen sova nu, då det inte är många timmar kvar tills jag skall gå upp, men jag har ju en tendens att aldrig lägga mig i tid, hur trött jag än är och hur tidigt jag än ska upp dagen därpå, måste bero på att jag "funkar" bäst på kvällstid, med andra ord jag är en nattmänniska. Yeah

Men bara en dag kvar att jobba sen är det helg, skönt det.

Vi hörs i morgon bitti


Juli månad vem blev rånad?

Då har vi kommit in i juli månad, det känns både varmt och kvavt, så det ska kännas. Hoppas på att juli månad blir okej. Juni var den värsta månaden i mitt liv än så länge (om man bortser från ett undantag) Fyfan.. Gone not forgotten.

Jobbet har gått bra, dock väldigt varmt när man står där inne och arbetar... Svettigt och klibbigt, you name it. Men det är ju så det ska va, hela dan varje dag.. Eller? Nae inte riktigt :) Men en sak är säker, i fortsättningen när det blir såhär varmt (vilket jag inte klagar på, bara påpekar;) ska jag byta ut mina svarta arbetarbyxor mot shorts, jaaa det ska jag. Om ni ville veta.

Efter jöbbet så har jag badat och så. Mamma berättade att vi har fått nykomlingar i huset, eller nej, på huset i ett hörn, alldeles vid solstolarna. Vad kan det vara för spännande? Jo, nämligen ett getingbo.. Fy usch. Ni anar inte hur rädd jag är för getingar. Jag såg det tom med egna ögon.. Inte den vackraste synen jag skådat. Men men...

Nu sitter jag här, lyssnar på The Sounds - Rock N Roll. Fan vilken nostaglisk låt, ni anar inte. Lyssnade jämt på den när jag gick i 8an. Sjukt värt..

jag
Jag i 8:an, 5 år sen? Stämmer det?:P haha


RSS 2.0