Typsikt mig!

Packa?! Det ska man ju göra i sista sekund, eller?! Tänkte packa när jag kom hem idag, men nae va.. Istället blev det att sitta här, se på tv, äta mat och bla bla bla.. Okej jag åkte till Ekholmen och köpte batterier till min kamera också, men jag är endå lite besviken på mig. Ska alltid göra det i sista sekunden! :P Började packa för sisådär 30 min, vad la jag ner då? Typ hörlurar, mössa, strumpor och en kortlek. Det är ju viktigast! Nej men jag ska gå upp tidigt imorgon typ vid 05.30 och packa allt, får inte glömma något. Då förbannar jag mig själv! Okej jag fixar det här.. Haha!
Jag var kvar i skolan länge idag, faktiskt två timmar efter att vi hade slutat. Satt vid bdd såklart haha. Duktigt Ebba!
Har även börjat brygga nytt äckelvin. Men dumt nog så hittade jag inte jäsröret. Det är inte bra, man vill ju veta att det jäser ordentligt. Men Freddy sa att det gick bra med bombull att lägga på hålet så länge så får vi fixa ett jäsrör så fort som möjligt, på måndag t.ex. Vinet är ju endå inte klart förens på torsdag.
Nu ser jag på South Park. Jag gillar verkligen det pogrammet, så jävla flummigt! Haha! Och min mage gråter typ. Säger "Jag är hungrig Ebba, ge mig mat, typ en kebab tallrik eller Burger King." Men jag tycker att min mage ska sluta klaga för jag har skämt bort henne idag.. Hon har fått fett mkt mat. Just det! Får vänta tills frukost då.
Snart ska jag sova.. Efter jag sett klart South Park då, haha...
Jag kan inte fatta att jag och Linnea ska se Kultiration imorgon! Det är ofattbart. Vet inte vad jag ska säga! Det kommer bli så jävla nice asså! Kommer berätta mer på söndag när vi har kommit hem igen.
Bussen går iaf imorgon bitti kl 09.20 och är framme i Göteborg 14.35. På söndag åker vi hem 10.20 och är hemma efter 14.00 någon gång..
Jag är så jävla pepp! Det här kommer bli en bra upplevelse. <3 Vi hörs när om några dagar

Kärlek till er.


Inte långt kvar nu!

Idag har det varit en skön dag. Började halv 9 som vanligt med datalektion, sen var det samhällskunskap i en timme, vi delade in oss i grupper. Vi håller på med brott och straff och istället för att vi ska skriva ett prov så ska vi ha rollspel istället. Så vi delade in klassen i 2 olika grupper för att alla ska kunna få varsin roll (som tilltalade,läkare,domare,kompis1,kompis2 advokat), själv ska jag vara kompis 1 :D!
Sen var det lunch och jag och Max gick till Butterfly och åt. Fett gott, hawai med kebabsås samt en Babylon.
De två sista lektionerna var inställda. Skönt!
Efter skolan gick jag en sväng med mamma på stan. Kul! Avslutade med att vi gick till ett hederligt litet bageri och köpte med oss fika hem och tittade på Andra Avenyn som vi båda missade igår.

Imorgon har jag bara 3 lektioner, spanska, media och grafisk kommunikation! Sen blir det att åka hem och packa, för på fredag åker vi! :D Jag är så jävla pepp! Längtar så himla mycket. Vet inte vad jag ska skriva, det kommer bli otroligt!! Kultirations texter berör mig verkligen, så ärliga så sanna.
Men här på marken, marken
Tror vi fortfarande på varandra.




Tisdag, snö.

Igår så var det en väldigt snöig dag där ute. Det snöade hela tiden och det var kallt. Och dum som jag var så hade jag tygskor på mig. Då blev jag jätte nojig över att jag skulle hinna gå och bli förkyld tills på fredag då det bär av till Göteborg. Följde med Linnea och åt på BQ. Påbörjade någon slags panik eller något då jag inte ville vara kvar. Drog till skolan, blev bättre på matte lektionen.
Drog hem efter skolan med en skaplig skön huvudvärk. Sov om jag minns rätt och satt vid datorn och segade. Avslutade kvällen med att jag höll på att somna till South Park. Men jag knallade ner till min säng..
Så fort jag blundade och höll på att somna kom det upp någon slags overklig bild framför mig, blev svin rädd, låg och vred och vände på mig hela tiden fick öppna ögonen så att den skulle försvinna. Ja det gjorde den. Men så fort jag blundade igen kom den tillbaka. Då fick jag panik igen..
I morse vaknade jag tröttare än någonsin. Fett jobbigt då jag vägrade gå till skolan med denna trötthet. Fan. Gick upp och åt lite fil och cornflakes iaf. Sen la jag mig i mammas och pappas säng och sov i några timmar.  Vaknade och tänkte på paniken jag hade fått innan och höll nästan på att få panik igen, gick då ner i mitt rum och hämtade Bob Marley and the Wailers och satte på den på hög volym. Det kändes bättre så. Det blev bättre då. Sen skulle jag värma mat i micron, en microlåda som sagt. När den var klar och jag skulle ta ut den så följde även glas-brickan med.. Jag blev galen typ, jag tog verkligen sönder den i somras med och då blev inte mina föräldrar glada. Kul att jag måste köpa en ny till dom då, tänkte jag. Fick lön igår och är redan skyldig mamma en STOR summa. Men jag ringde mamma och hon sa att det inte var någon fara. Tack!
Nu ska jag duscha, sen ska jag ner på stan. Ska köpa buss-biljett hem från Göteborg bland annat. Vi hörs.

P.S Den 4:e december kommer Governor Andy till L´orient! :D Det kommer bli så kul, för det var det ju sist. och jag är pepp!

Kultiration 28 och 29 november!

Idag är en speciell dag, iallafall för mig, jag har i dagar väntat på ett mail  jag ska få. En bekfräftelse. Jag har länge varit nervös över detta mail. Att det aldrig skulle dyka upp eller något annat som inte får hända. Jag har kollat min mail stup i kvarten. Idag gick jag till och med upp halv 7 för jag var så nyfiken om jag hade fått det, och ja det hade jag! :D 22.31 igår skickades det! Jag ska se KULTIRATION den 28:nde och 29:onde i Göteborg! 2 dagar i rad också! Fatta, det här är min dröm! Jag har fett mycket cepe nu!!

Btw.. På tal om något annat. Det snöar jätte mycket ute. Ganska mysigt.
I fredags så blev det äckelvin hemma hos mig, sen bar det mot stan. Störd kväll! I lördags var jag I Ljungsbro med Freddy och Simon. Och igår så köpte jag och Linnea buss biljett till Göteborg på fredag. 09.22 går bussen! Kommer bli fett!

Nu ska jag klä på mig, få i mig något. Ja det gamla vanliga helt enkelt!

Hablo español

Si! Y tengo dos hermanos.. Pero tengo hambre, so fucking hambre! Japp jag pratar spanska y tu madre es una puta! Haha. Har precis haft en 85 min lång spanska lektion och ja.. Det räcker med 1 timme, för den där extra kvarten är bara onödig. Jag löövar.
Sitter nu och väntar på att Linnea ska ringa.. Hon  ska ringa som sagt och jag väntar på hennes samtal. Ett samtal som är mycket viktigt.
Idag är det fint väder, fint som bara den! Man blir ju inget annat än glad!
Har 2 lektioner kvar, media pruduktion och grafisk kommunikation. Efteråt ska jag hem och äta, plugga och vänta på att Andra Avenyn ska börja.

harmoni

En värld full av liv.

jadå.
Sommar, ge mig

Studiedag

Utvecklingssamtalet igår gick helt ok. Skönt att ha det gjort nu! Nu gäller det att jag tar igen några saker innan jullovet så jag kan öppna julklappar med gott samvete.
På kvällen så följde jag med Linnea ut och fotade novemberljusen. Dom var så fina! Och det var så trevligt folk ute, glad blev man. Vi avslutade kvällen på Utsiktsplatsen för att prata om massor. Damp! Sammanlagt var vi ute i 5 timmar som kändes som 1.. Yeah

Idag så sov jag fram till klockan 1. Åt mat, duschade, gick och vila igen, gick upp och satt mig här + åt igen. Låter inte så kul och det var det inte heller. Men lite lärorikt kanske, man lär sig något nytt varje dag så något måste jag ha lärt mig på datorn..
Ikväll ska jag träffa Niama! Vi har inte umgåtts på flera månader så det är ju verkligen på tiden. Hon ska smsa mig när hon kommer hem från sin träning. :)


Nice helg

Helgen har spenderats ute i Stjärnorp. Det har varit mycket fylla och lite sömn, dock jävligt nice. Vinet vi gjorde var lätt drick värt så det var ju en slags lättnad.
Kom hem idag vid 14.00 tiden. Något trött och sliten. Åt lite mat sen sov jag några timmar. Nu sitter jag här och segar.

Imorgon är det skola ännu en gång plus utvecklingssamtal. Jag är rädd och har ångest över det. Sen är det studiedag i 2 dagar. Det klagar man inte på.

Party fredag!

Jaaa! Det är sant! Jag lovar! :D Det är verkligen fredag idag, och jag är grymt peppad!
I morse så kom jag till skolan som vanligt, hade grafisk kommunikation och så, följde med och åt på BQ jag.
Sen så skulle jag och Linnea skramla ihop lite pengar för att gå till konsum, och det gick bra! Vi fick ihop pengar och vi blev nöjda. Ännu mer nöjda blev vi när vi såg ett och annat.. Okej vi såg bara en men jag tänkte göra det lite oskyldigt.
Konsum - Ettt lätt ställe att umgås på.
Sen hade jag matte, det gick bra. Hihi..
Trött som jag var så somnade jag när jag kom hem. Drömde sjuka drömmar. I drömmen så hallucinerade jag eller var det på riktigt, det är det som är det läskiga, drömde i "drömmen" att jag vaknade och började panik andas som typ i panikångest men sen så somnade jag om igen, vet bara inte om det var i drömmen eller på riktigt. Stört!

Sitter hos Linnea nu! Hon äter, och jag hör hennes mamma snacka om krogen och bugg. Vi kanske borde dra ut och bugga någon dag Linnea? :D Haha.
Ska göra mig iordning snart, sen ska vi förfesta eller något. Ja det ska vi!
Och vi hörs

Torsdag

Hade svårt att gå upp ur sängen i morse. Jätte svårt, så jag låg och snoozade för länge, tänkte att mamma skulle till stan idag som hon brukar åka på förmiddagarna, ja så jag tänkte att jag kunde åka med henne till stan och gå därifrån till skolan. Men det kunde jag inte för hon skulle vara hemma och fixa i huset, fick skynda mig till bussen på tom mage, men det gick rätt bra endå, woho!
När jag kom till skolan så var det dags för spanska prov, det gick nog inget vidare. Men hoppas på ett G iaf.
Efter provet var det dags för lunch, gick till BQ med Sarah, Lize m.f
Och nu skiner solen och jag står mitt i den, jag är så lycklig för att jag har dig som min vän.
Snart är det helg! Fett taggad, det blir en party helg. Haha. Fett sugen på att festa ju! Det kommer bli fett. I hope, so do you.

DAGENS VILL HA: sprit.
DAGENS KLÄDSEL: mjukisar, linne, tröja
DAGENS SMINK: typ inget
DAGENS FRISYR: utsläppt, lite lockigt, otvättat
DAGENS HÄNDELSE: fick fribiljetter till Lorient imorgon, om det räknas?
DAGENS LÅT: ingen än så länge.
DAGENS PLANER: plugga till spanska provet imorgon 
DAGENS SAKNAD: sommaren
DAGENS DUMMASTE: skyller på Emlil i Lönneberga
DAGENS SJUKA: tröttheten
DAGENS DROG: ciggis
DAGENS ROLIGASTE: att jag har damp, fast det kanske inte är roligt?
DAGENS FAVORIT: corner blå
DAGENS KÖP: tuggumi
DAGENS GODIS: inget
DAGENS DRYCK: vatten.
DAGENS LÄSNING: bloggläsning.
DAGENS HUMÖR: glad och seg
DAGENS SMS: det ni hihii *fnissar busigt*


Utvilad!

Igår så gick jag till sängs tidigt, 22.00. Somnade på en gång om jag minns rätt, vilket var så jävla skönt! Och idag gick jag upp ungeför 07.20 så det blev ju en hel del sömn i natt, woho! Fattas bara en kopp kaffe och en pinne.. Ja vad är en pinne? Fråga mina föräldrar som använder det uttryck.
På tal om mina föräldrar, ja dom försov sig idag, eller dom gick upp 15 minuter efter mig. Betyder det att jag också försov mig? Vet inte.
Idag ska jag plugga som ett as! Imorgon har jag spanska prov, så då blir det att plugga och plugga, sen plugga lite till.
Och imorgon efter provet ska jag plugga ännu mer spanska, för på fredag har jag ännu ett prov i spanska! Hohho

Nu sitter jag på Datakunskapen, vi jobbar med Excel och stuffs. Och jag ser att det är lika dimmigt ute som igår.. Man ser ingenting. Okej det gör man, men inte utomhus ;)

Men vi hörs. :)

DAMP

Satte mig precis vid en ledig dator. Har varit på bibblan med svenskan på en rundvisning, var mycket trött.. Det blev lite fnitter va. Ja det blev det! Kom tillbaka och då var det dags att sätta sig ner vid en dator med Max och redigera ljud och grejer. Höll på att somna av trötthet, var inte mening.. Men jag gjorde inte det.
Äntligen blev vi klara..Ja och då gick jag ju som sagt till en ledig dator. Tänkte på hur trött jag är... Och det var då som jag fick damp. Jag har damp nu! Men det är väl inte så konstigt egentligen att jag har damp? Du skulle nog också ha damp om du var lika patetisk som jag, om du satt i min situation eller vad vi nu skall kalla det. Hihi, men det är både bra och dålig damp. Mer utav det goda! Snart ska jag träffa Linnea över en kopp kaffe och vi ska snacka damp. Mycket som händer och även har hänt. Det är ju bara för allt är damp.
På tal om något annat så är det så himla dimmigt ute idag. Hoppas jag hittar hem.. För annars får jag ju sova ute i natt, och om jag får sova ute i natt så kan jag bli förkyld.. Och om jag blir förkyld så kan jag bli riktigt förkyld, och blir jag det så kommer jag bli sjuk, och är jag sjuk så måste jag stanna hemma från skolan.. Och stannar jag hemma från skolan så kommer jag efter massor... Och kommer jag efter massor så är det lätt hänt att man blir skoltrött. Och blir man skoltrött så skiter man i skolan.. Skiter man i i skolan så får man inga betyg. Får man inga betyg så är det rätt meningslöst att gå i skolan.. Så ja... Hoppas jag hittar hem! Haha.. Är så trött, låter mest mina fingrar få skriva av sig. Det behövs ibland. Ja det gör det, som idag t.e.x.. Det är bra!
Den här veckan har jag väldigt mycket att göra. Har 2 spanska prov, måste även lämna in en novell-analys och studie sak.. Fick precis hjärnsläpp vilket resulterade att jag inte kunde fullfölja ordet (studie) till 100%, fett synd.

Idag kom även skolkatalogen.. WOWOWOWO säger jag bara! Var jätte ivrig när jag fick den, ville bara kolla igenom den. Sprang in en snabbis på toan och satte mig ner för att kolla i min ensamhet. Det var skönt, men lite stressigt. Jag visste ju innerst inne att jag inte hade hela dagen på mig att vara på toan, dels för att jag skulle precis påbörja en lektion och delvis för att folk inte skulle tro jag satt och sket på toan.. Så ja, det blir att kolla noga igenom den idag. Spännande säger jag!

Tänkte avsluta inlägget med några bilder.
Eller nej skiter it. puss


Vardagen tar vid.

Nu är det slut på lovet, slut på softa tider. En ny tid börjar.. Det lär bli mlite annorlunda nu, eftersom jag har satt några mål på mig själv, eller såkallade löften.
Hoppas det går bra. Det kommer kännas så himla skönt sen iaf om det går som det ska.. Jaja!
Asså seriöst talat så hänger jag inte med i tiden. Den går för fort asså. Nyss var det sommarlov och nu är det den 3:e november.. Nästa månad är det jul. Sen är det vår, och till slut blir det sommar. Wowowowo! Nej men tiden går faktiskt så fort för mig.
Den gångna helgen har jag varit ute lite. I fredags skulle det bli utgång, började kvällen hos Sarah, sen gick vi till någon annan fest. Blev ingen krog för oss, lika bra.
I lördags så drog jag in på stan med Li, käka på Burger King, senare åkte vi till Ljungsbro för att fira Simon som fyllde 18 år. Grattis Himon! Drog till Linnea i slutet.
Igår har jag bara softat hela dagen, från morgon till kväll. Hela dan varje dag! Det behövdes. Drog ut långt ute I Tinnerö nästan vid Mjärdevi. Det var harmoniskt. Älskade <3 Man blev glad. Nu blir jag glad, men jag ska chilla nu.. Ibland måste man faktiskt. Det är sant.

Jag slår nu rot som ett träd under solen
Är nu gud som sitter själv uppe på tronen
Sköt om ditt rike här nere på jorden
Lotusblomman, det är dags att börja blomma


harmoni


RSS 2.0