My name is Zombie Ebay

Dagen bestod av jobb, jobb, upp vid 6 jobba till 4. Dra till bussen, få spel på resecentrum pga gubben före mig i kön, missa bussen, få ännu mer spel när jag paserar johannelund och gubben som gjorde att jag missade bussen går på där.. Mjäss..

Hemma har jag badat, lekt med boll, sett på tv och varit ute lite. Jag är så trött, och jag undrar vf jag aldrig lägger mig i tid när jag vet att jag kommer vara så jävla trött när jag vaknar i morgon, man lär sig aldrig... Eller jo, man ska aldrig säga aldrig, man lär sig någon gång..




jag på stranden


Dag ett avklarad

jag är..

Min första dag på jobbet för denna sommar är avklarad.. Och så här känner  jag mig nu

Jöbba sa jag!

Glömde berätta (eller har jag redan gjort det) att jag börjar arbeta i morgon i fyra veckor framåt. Jag ska jobba på IL Recycling. Det är en återvinningstation.. Ni har väl sett blåa "sopbilar" som det står "IL recyling på, mer att hämta" eller nåt? Eller kanske några papperskartonger, haha. Min uppgift är bland annat att stå i ett rum och sortera papper och så blir det v'äl en hel del "slavarbete" också ;P  Men det blir schysst när flooset kommer... Hoho

Så snart är det dags för mig att sova..  Kommer jobba mellan 07.00 - 16.00.


Peace



Försvinn

Dagen har spenderats mestadels utomhus. Har solat lite, badat och sånt där... Varmt som tusan har det varit, men sånt gillar vi ju. Termometern visade nästan 30 grader i skuggan!

Har vilat också, blir så trött i denna värme.. Men men. Nu väntar jag på pizza som jag säkert gjort i två timmar.

Fattar du inte att du går mig på neverna? Jag kan inte kontrollera mig. Jag blir så galet ledsen och ångest fylld.. Du kan gå härifrån.

Pics from yesterday

L-bro'
Jordgubbar, mjölk och socker is the shit enligt mig!
Fett
Softar på stenen
Ebba går
Freddy och Simon
mu
Jag och sötis :)
freddy och kossor
Simon och kossa
jag
Vandring i natten
:)

Wööj

Det var trevligt ute i Ljungsbro igår! Dagen bestod av att softa på Fredds tomt, sitta i kohagen och spela kort, klappa kossorna, dricka bärs och bara njuta. Fan vad jag värdesätter sånt :P Senare drog vi till Kim och spelade nitendo wii eller vad det heter, tror det är nitendo.. Eller är det något helt annat.. Hehe. Bilder från igår kommer i nästa inlägg..

Nu sitter jag på altanen och dricker kaffe, lyssnar på musik samt spiller kaffe på bordet och mina jeans. Typiskt mig. Ska jämt göra det, så känns det iaf.. Men det gör inget.  =)


coffeee


Solens strålar gör oss galna som dårar

Nej men det gör folk galna på bärs. And me like bärs! Så idag ska jag dra till Ljungsbro och sitta vid kanalen med Fredd och Simon och dricka bärs och chilla! Fan vad gött asså. Ser jag mycket fram emot! Men först så måste jag äta och fixa lite.. Jag kanske tar med mig kamerna och knäcker några pics. Det är synd att jag inte har någon kamera mobil just nu, och min vanliga kamera är pajad. Så kanske tar pappas systemis..  Är så mysigt att under hösten och vintern att sitta och kolla på bilder från sommaren, grönska, glada miner och sånt. Det är något jag lever för.. Så det gäller att ta vara på dagen och ta några kort då och då så man kan leva gött under de kalla perioderna =)

Men vi hörs. Ha det bra idag!


Kärlek och respekt


Ebba


R.I.P Michael Jacksson

Då fick man höra att ännu en människa har gått bort. Michael Jacksson drabbades av ett hjärtstillestånd vid lunchtid torsdag.. Vad ska man säga. Ingen glad nyhet. Jag tror många kommer sörja din bortgång. Jag var inget big fan av dig men klart man lyssnade på en och annan av dina låtar. Må du vila i frid och hälsa de andra.Jacksson


Torsdag

Sov länge i dag, drog ut i solen, satte mig på en solstol, tog en kanna med vatten och ett glas + en cigg och satte mig ner och bara tänkte. Jag tänkte på saker som har hänt på sistonde. Men det är något där jag inte förstår, det är en signal som bara kommer halvvägs, den når mig inte helt. Sjukt.

Sommaren är i full fart men ingenting är som förr. Det kommer aldrig bli som det var innan. Där nånstans i skuggan, kan jag föreställa mig.... Kan sitta och tänka på ofta hur det var förr, innan en vändning t..e.x, Saker man tog för givet och så. Sjukt.. Så fort..

Jag ska nog ta mig något och dricka, sen ska jag gå ut och ta en relaxande pinne..


Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd
Det är så lätt att fantisera
Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen
Men mycket vill ha mera
L.W


Onsdag

Solen skiner, och jag gillart. Värme gör mig glad. Vaknade rätt sent idag, har mest bara varit hemma och njutit av solen, men hängde även med brorsan till Ljungsbro en sväng. Mina föräldrar grillar där ute så snart är det mat. Sommaren flödar.


Joaj

Underbart v'äder har det varit idag, solsken, värme. Toppen. Dagen har spenderats runt om i Ekholmen, trevligt. Bara chillat i i gräset. Underbart. Annars har jag varit hemma. kollat på Allsång på skansen, 30 år och grejerr.. Som Tomas Ledin sa "sommarn kom med Allsång" kan ju inget än att bara hålla med.
 

Öland 09!

Tänkte ta och berätta lite kortfattat om resan då, har inte orkat blogga sen jag kom hem p.g.a diverse saker. Lika bra.
Hur som hellst.

Resan började i Stjärnorp, Ljungsbro, Linköping vid 19.00 tiden på torsdagen. Då bar det av med stopp ett ex antal gånger p.g.a krångel med bilen. Ca 23.50 på kvällen så rullade bilen på Ölandsbron. Drog mot Köpingsvik för att hitta något ställe att sova på med husvagnen i närheten av campingen då recceptionen var stängd och man ej kunde checka in. Två timmar senare så hade vi hittat ett place. Hade svårt för att somna..

Vaknade av att Li ropar "Vakna familjen, vakna" klockan 6 på morgonen i stället för sju. Då packade vi i hop och drog vidare. Väl inne på campingen så drog de andra och handlade mat, jag Kim och Krumme satt i hop förtältet,( eller okej.. det var dem som gjorde skitsamma) Jaja

Dagen flöt på, hade bra flyt. På kvällen drog vi längs stranden, det var massor folk och Freddy räddade en tjej som gick ut med kläder och skor i vattnet som var full som ett as. Hon skulle tydligen ta livet av sig. Men det hindrades. Drog tillbaka efter den incidenten och satt och chilla på campingen. Jag och Lise somnade till musiken som grannarna spelade.

När vi vaknar berättar Li att det är en kille som har blivit knivmördad i närheten under natten. Fy fan vad hemskt! Och några timmar senare berättar Li att denna kille kommer från Linköping. Sen fick jag reda på att det var Daniel Strålhake! :( Kan inte förstå det, Danne fö fan.. Må du vila i frid där uppe! Jag hoppas verkligen att de äckliga ase(n)t åker dit. Varför sker sånt här? Jag kan verkligen inte förstå det. Folk åker till Öland för att fira midsommar och ha det skoj med sina vänner och bara komma bort, ha det kul osv. Medans vissa andra åker dit för att slåss, skada. Fattar ni vad ni har ställt med? Fan vad jag hatar er.
Vila i frid
Vila i frid Danne

Orkar inte berätta allt, är visst rätt dålig på att vara kortfattad då jag ska berätta precis allt vi gjorde. Men vi hann med en tur vid slottet, m.m..

Drog hem på söndagen vid 11.30 kom hem på kvällen nån gång..

Det bar av i Sjtärnorp
då var det dags
ja då
sol skor ben.
Kortspel
jag på stranden
sunset

Lise och jag

jag o lise
Jo du8
bye

Öland

Idag bär det av till ön Öland. På ön ska det bli kul att spendera midsommar på! i hope, drar ju dit med ett härligt gäng (+ resten av halva Linköping)  och husvagnen står redo i Stjärnorp och väntar på att börja rulla ner i Sverige. Har packat som en ju*e i dag, hoppas jag fått med mig allt. Jag bokstavligen talat hatar att packa. Det är så tråkigt, som sagt-.. Hoppas jag fått med mig allt : )

Kommer i vilket fall hem på söndag. Vi hörs då :P


Livet går vidare, men inget e som förr





 

Och inget skulle bli som förr....

Livet är inte rättvist

Vila I Frid Farre. :(

Varför just du? Du var den siste som förtjänade det. Du som just hade flyttat till Göteborg och skaffat din nya lya, och din Inez skulle ju komma upp efter ett tag. :( Kan inte förstå det. Ofattbart.


:)

Solen kom fram till slut. Vi tackar för det!


Var gömde du solen?

Jag börjar bli riktig ledsen... På vädret. När kommer sommaren? Det har regnat i över en vecka nu, regnet made me sick.. Nu håller det på att göra mig riktigt deperimerad också! Regn må vara mysigt i bland, men grått väder och Ikea kläder (haha va?) varje dag är inget jag föredrar.. Så atteh, ge oss sol : ) Och på torsdag drar vi till Öland för att fira midsommar också, då skulle det sitta väldigt bra med sol.. Fast om det regnar på midsommar kan jag ha förståelse för, för det gör det ju varenda jävla år, men det får gärna vara sol de andra dagarna vi tillbringar på ön..


Mjao


My dear

I morgon åker min kära vän Niama till Marocko. Jag kommer sakna dig som fa-an :( Men så jävla roligt du kommer få det, kan se det framför mig hur vi träffas när du har kommit hem (om en evighet) och du berättar alla dina galna stories om vad du har varit med om. Alltid lika spännande!

Niama min tabbon ta hand om dig och akta dig för alla tobbar :D ♣ ♥

Niama och jag <3

Födelsedagsfest

I går bar det av till Malmslätt för att fira Angelica på hennes födelsedag! Det var mycket blandat folk, riktigt kul. Träffade min käre gamle klasskamrat Matte där också.. Hahah mkt garv. Senare på kvällen bar det av mot innerstaden. L´orient rättare sagt. Det var något metal band där  och jag är inte största fan of it men kvällen var mkt lyckad ändå..

Haha jag träffade en snubbe som jag och Max i min klass intervjuade till tidningen i höstas också, det var mkt flummigt, ohja. =P
 
Innan vi drog hem snackade vi med en prins från Ghana. han delade även taxi med oss.. Och jag bara kände hur mina fötter kände sig instängda och ville ha mer utrymme, så jag gick barfota ifrån Kvinneby :D


Idag har varit den mest hemska dagen på länge. Så här bakis har jag inte varit på länge verkligen. Jag vaknade i min säng i morse i morgonrocken som jag hade använt som täcke, drog upp för att äta något. Vilket inte gick så bra, drack ett glas vatten och tuggad bröd. Efter diverse toalettbesök så gick jag och la mig i mina föräldrar säng, och vaknade inte förens 16.50.. Har tagit en irpen nu så förmodligen står det bättre till i huvudet så småningom..


Peacee breäää


090613

Tjena! Idag mår jag mycket bättre, dock har jag en sån vidrig "rethosta" usch. Men jag jobbar på det. Vill bara bli frisk och ännu mer frisk så jag kan börja njuta av att vara ledig.

I morgon och de andra kommande dagarna av veckan ska det bli sol! Mys. Förhoppningsvis är jag typ frisk då och kan njuta utav solens strålar, och förhoppningsvis hoppas jag pappa blir klar med "badet" så man kan ligga på en madrass och drömma lite.

Förhoppningar om regnbågar

Sommarlov

Denna dag har bara varit ångest.

1. Jag har mått sjukt dåligt och därför inte kunnat gå hemifrån.
2. Det gjorde att jag inte fick se när mina käraste tog studenten.
3. Det har regnat och varit ångest.
4. Jag kunde inte gå till min käre gamle granne och fira henne.

Istället har jag bara legat i soffan, sett på tv, suttit vid datorn, gått runt i huset, ätit massor godis och ingenting. Och just nu är alla ute och festar för att de har tagit studenten, fy fan vad kul dem måste ha....

Men men, som sagt vad ska man göra? Jag kan fortfarande inte påverka det förflutna, hoppas jag blir frisk snart iaf :)


Jag i mina bästa dar..

Sug.

Jag är fortfarande så jäkla irriterad över att jag ska gå och bli förkyld två dagar innan skolavslutningen. Usch vad jag hatart, gillar inte läget. Men vad ska man göra?

Idag var jag i skolan en stund på morgonen, det enda vi gjorde var att städa i ett klassrum som gick på 5 minuter och sen städa våra skåp...

När jag kom hem så gick jag och la mig, sov ii flera timmar. Helt slut var jag. Men vad gör man inte för att kurera sig? ;)

I morgon är det skolavslutning och jag hoppas på att känna mig lite friskare..



Peace bree hahaha


Där kom den.......

Självklart snackar jag om det vi (iaf jag) fruktat över... Förkylning. Kände redan på mig i går innan jag skulle sova att jag skulle bli förkyld då jag hade blivit blöt när vi var ute i regnet, kände inte någonting av min förvåning när jag vaknade. Men däremot så kom det med en bomb i eftermiddags. Snuva, snorig, huvudvärk, varm i pannan... Vad är oddset att det händer två dagar innan fredagen den 12:e då många av mina vänner tar studenten och det skall firas? Ska iaf försöka kurera mig så gott som det går, det kunde ha varit värre =)


Kul day @ school

Har varit riktigt roligt idag! Skoldagen började klockan nio, och då var det dags för film. G som i gemenskap, riktig flummig film sådär. Hehe. Sen käkade vi hamburgare och jag blev mätt som ett as...  Efter det så hade Johan (vår lärare) köpt 10 paket Ben & Jerrys, vad betyder det? Partyyy..  Nice. Och dagen avslutades med singstar, riktig soft dag.

Snart ska jag bege mig hemåt. Min cykel står en bit här ifrån så när jag mött den blir det att trampa hemåt.. Ska göra det sista jag har kvar i skolan nu. Snart sommarlov. Jag gillar läget

Kärlek och respekt

Hippefest!

Igår så var jag på Hippefest i Trädgårsföreningen! Kul som fan! Först så tog jag cykeln och cyklade till stan.. Varm och trött en stund senare är jag framme hos Sarah, sitter där och softar lite.. Och sen drar vi till trädgårn. Och där satt Lise och hennes klass med mössorna på huvudet och var fulla och glada ;) Då var det bara att köra gärnet! Linnea, Elias och Angelica kom också senare. Men det var som sagt mkt kul i går, runt 12 började det regna då satte sig alla under taket som är på scenen.. Spelade gitarr och sjöng till en massa pepp låtar.. Fett =)
 
Nu sitter jag i skolan, trött och något bakis. Men vad gör det? Vi ska se på film och jag är taggad. Heheh

För en månad sen..

Var jag i Skärblacka och upplevde en av de bästa dagarna i mitt liv. Just nu så stod jag och gungade till ett band som spela reggae, inte vilket band som helst.. Utan det var Kultiration! Ta mig tillbaka :)


Marcus i Kultiration <3 

arrå

Delar av Kultiration <3

hehe



Kultiration i Skärblacka med låten Tradition. Värt som fan!
Klassikern You´re my angel med Kalle Baah, mäktigt kul. Kan ni se mig?

Wednesday is here!

Somnade sent i går, vid två tiden kanske. Trött som faen är jag nu. Men det hör ju till. Ställde klockan på 05.30 för att jag skulle gå upp och och förbereda mig inför mina redovisningar  jag ska ha om två timmar ungefär.. Men självklart vaknade jag inte förens 07.20 så det blev lite svårt. Har iaf lite tid på mig nu att plugga..

Kan verkligen inte fatta att det är sommarlov om bara några få dagar. Hur sjukt är inte det? Ska bli skönt som fan. Har många saker att se fram emot, bland annat Öland på midsommar med Li och gänget, förhoppningsvis Göteborg eller Malmö och även en annat massa skoj. Den 27:e börjar jag även jobba fram tills den 24:e juli.


Ska tagga nu, hörs senare =)

Måndagen den 8:onde juni

Är precis hemkommen från skolan. När jag tänker efter har dagen varit väldigt slapp. På samhällen i morse fick vi gå på nästan en gång, sen hade jag håltimme fram till tolv då matte väntade. På matten fick vi även där gå efter en kort stund. Slutligen hade vi media. Först fick vi sitta och göra klart ett prov och sedan hade vi redovisning om vad vi har gjort under denna period. Fick sluta tidigare där med. Så nu är jag som sagt hemma. Sitter i köket och ska precis sätta in en vitlöksbaguette i ugnen. Fan vad gott ;)

Dagen kommer bestå av att plugga, plugga och plugga. I morgon ska jag ha argumenterande tal i Svenska. Och jag skall snacka om vänner, hur bra dem är att ha och så vidare. Jag ♥ mina vänner. Ska även läsa ut en bok som jag knappt är halvvägs på, samt skriva en romananalys om den. Ska jag vara ärlig har jag två till saker att bli klar med, en samhällsuppgift och min redovisning som jag ska ha om biobränsle..

Men men. Ska bli skönt att få det gjort..


Svenska Akademien - Mäster Bläster


Sömnproblem

Klockan är i skrivande stund 07.23 och jag hae varit vaken i nästan en timme. La mig sent i går så jag fattar inte vad problemet är, varför jag inte kan somna om.. Hm. Lika bra kanske? Då somnar jag tidigt i kväll. Sitter i Ljungsbro nu hemma hos Freeedd. I går kollades det på fotboll med Kim och Krumpan också! Mkt trevligt :)

Ska göra några skolarbeten nu ( de jag har kvar i svenska och samhällskunskap) och senare i dag ska jag gå och rösta, finally the day has come!


Freddy och jag

Ya'll cats know we always play to win

Kom precis hem från staden. Har varit där med Lise. Vi har ätit kebab och sen bara dragit runt till diverse ställen. Det var kallt ute, verkligen ruggit, och självklart så blir det soligt så fort man har kommit hem, haha självklart.

I kväll ska jag plugga, med sälskap av Freddy, väldigt snällt av honom. Han ska hjälpa mig med några av uppgifrerna jag inte förstår, schysst Freedd. Ska dricka lite bärs också. =)


I morgon ska jag också plugga. men höde att det är Sverige - Danmark i morgon, och det vill jag inte missa. Fotboll, bärs och gott sälskap = Underbart. Fast egentligen är jag inte ett dugg intresserad av fotboll, bara när Sverige kör och med något kallt drickbart i handen. Hehe

It´s friday

Sitter i skolans cafeteria med mina kära vänner. Vi flummar runt. =) Tog en omedveten sovmorgon i dag, vaknade klockan tio och kände mig helt förvirrad. Okej inte alls, jag var inte förvirrad bara förvånad.. Hoho.

För dagen är inget bestämt, oplanerat. Och det är väl bäst, spontana saker is the shit, då slipper man bli besviken för att saker inte blev som man ville..
Lise Ebba

Haha.

Lise och Ebbawiwi
Puppy
hahaha fjortis.
haha jag.-
Lise goes scary
ghost hunter
Lise
Baajsa
HHAHAHAhhahaha
SARAH
hadderaja
SarAH O JAG
Här är några flummiga kort som vi tog nyss!

23.23

Respekt

Ja ska nog lyckas

Nu sitter jag här på mitt rum och utanför mitt fönster kan jag se hur det mörknar mer ju längre tiden går.. Det är då ångesten kryper fram, känner av.. Tänker, kommer på hur många saker man har att göra och att sanden rinner ur tidglaset mer och mer ju längre tiden går. Fan. När ska jag? Imorgon, i helgen. Jag ska offra mig, det kommer förmodligen inte kännas lätt. Men fan vad skönt det måste kännas när allt är klart. Underbart. Hoppas jag kan åstadkomma något nu, jag vill visa alla dem som tvivlar att jag kan bara om jag fan vill.. Och det vill jag? Hur långt är jag beredd på att gå? Vem kan svara. Jag.. På måndag skall jag ha lämnat in allt. Och det är inte lite. Har bland annat en romananalys att göra på en bok jag knappt kommit halvvägs, referat, källkritik, argumenterande tal, tema energi, berätta om biobränsle, och en samhällsinlämning och ex antal till.. Såatteh... Upp till bevis. Hehe.




Jag hösten 08, tiden går

Torsdag (Oj, redan?)

Vädret har varit rätt grått idag, fast med lite solsken vid lunch. Har dock inte kännt mig nere eller nåt, snarare tvärtom, pigg och glad! Härligt, det är så det ska va =) Wowowo.

Har varit i skolan, vi bestämde vad vi ska göra på mentorsdagen nästa vecka. Först ska vi se på G som i Gemenskap och efteråt ska vi gå ner till ån och grilla! =) Kommer bli rätt chill tror jag.

Har även träffat Li och Linnea en stund. Nice nice. Nu sitter jag på mitt  rum och lyssnar på musik. Ska nog upp och äta snart.

Vi hörs då, gott folk


Kärlek och Respekt Kultiration



Kärlek och respekt


Kultiration <3
Kultiration<3
Kultiration
Kultiration I Skärblacka
Kultiration
Bob Marley Memorial i Skärblacka 09
Kultiration

KÄRLEK OM OCH OM IGEN

Regn blås och skurar

Usch, vad jag bokstavligen talat hatar när vädret gör såhär mot en.. Varför regnar det för? När det borde vara solsken och vindstilla typ.. Okej jag hatar det faktiskt inte, blir bara lite ledsen för jag tycker vi har haft tillräckligt med sånt här väder på senaste tiden. :(


Annars då? Jo jag sitter med en kopp kaffe och har precis fått i mig lunch, är på rätt dåligt humör.. Antar att det är p.g.a vädret eller alla jävla krav folk ställer på en.. Men ska försöka att komma på bättre tankar. Typ..? Nae jag vet inte heller.. Suck. Men jobbar påt ;)



Ebba

Jag -- i en något äldre verison

I did it again.

Det där med att gå upp i tid är svårt för mig. Okej det är iallafall svårt om man inte somnade förens rätt sent kvällen innan, vilket är så i mitt fall.Men vad ska jag göra åt saken nu?  Det kan jag inte påverka..

Ska snart hoppa in i duschen och sen klä på mig, dra till bussen och åka till skolan.. Brukar låta så. Brukar bli så också?
I går var det jäkligt schysst väder som sagt. Så resten av dagen spenderades ute. Jag och Lise drog till utsiktsplatsen bland annat, sjukt fint. Blåste lite, men när jag tänker efter, vad gjorde det egentligen? Hehe. När jag kom hem någon gång framåt tolv så följde jag med Carl-banan och badade




Utsiktsplatsen

Ge mig ledighet!

Känns så himla fel att sitta inomhus i en stor byggnad brevid ett fönster. Utanför ser jag en stor blå himmel, grönska och glada människor. Jag vill också vara ute! När jag slutar idag ska jag åka hem på en gång, sen gräva efter alla dessa inlämningar och sätta mig ute i eftermiddagssolen och plugga.

Det är bara 11 dagar kvar till vi slutar skolan! :O Det är heelt sjukt, kan verkligen inte fatta detta. Enligt mig var det höst alldeles nyss. Den där höstdoften, kaffe på utsiktsplatsen, besök i Tinneröskogen o.s.v Och nu helt plötsligt är det sommar och 30+. Men jag gillart. Tycker bara tiden går så läskigt fort. Men men

Vår

RSS 2.0