Nu eller aldrig

Jag måste göra något åt det här, får panik! Det här går inte!
Sitter i skolan nu, gör inte ett piss. Kolla på den här som jag och Elias gjorde:


http://www.youtube.com/watch?v=QyN8C0MO1Fk

Återkommer senare :)

tisdag

Ingen dag typ i skolan idag, inga lektioner iaf.. Började klockan 08.10 med Sari från UM. Min mentor måste ha tagit närvaro vid 8 tiden eller något för jag kom 08.10 inte SENARE och då hade han redan varit där, störande. Aja hon snackade om allt, blommor och bin, och vi fick göra olika test och jag är trög som vanligt..
Sen skulle vi ha hjärt och lung räddning, men jag och Elias drog hem.. Somande i soffan och vaknade inte förens 1 timme senare då vi gick upp och satte på kaffe osv. Sen så gjorde vi en film med bilder från i somras med låten David Vendetta - Bleeding Heart, det finns nästan ingen mer hederligare låt! Den påminner mig om så himla mycket, Marocko, när vi åkte i bilen med Sofia inez, Faysal och Sofias kusin som också heter Faysal! :P När den spelades på stranden, och i mitt huvud..
Vart man än gick dag/som kväll så fanns det flera stycken som åkte runt i deras bilar och stylade och man hörde dunka dunket från Bleeding Heart...
Aja kan lägga in videon sen när jag har laddat upp den på YouTube men det tar ju så jävla lång tid!
Tänkte gå upp och äta något nu, sen plugga fram tills Andra Avenyn börjar! Och efter det är det ju Carolina Gynning pogrammet, seems intresting!
Ha det bra :D

En ny vecka

Måndag idag ju, alltid lika seg.. Jag kommer in i klassrummet lyssnar på musik och är i min egna värld, någon frågar mig : mår du inte bra? Ebba mår bra, hon är bara trött, svarar en annan. Haha är alltid trött..
Idag var det världens slappaste dag, jag började 10.40 med historia och efter det så slutade jag! Behövdes! Fast egentligen skulle jag ha ca 2 eller 3 (minns ej) timmars hål för att vi behövde inte gå på spanskan idag, och sen det där jävla svenska provet.. Men smart som jag var så blev det till att sjukanmäla sig och så gör jag provet på onsdag istället. hihi!
Imorgon är det en ännu slappare dag, för vi ska inte ha några lektioner alls.. Först så kommer våran lärare och tar närvaro, sen så ska vi ha sex och samlevnad med Sari från UM haha, och efter det ska vi ha lung och hjärt räddning, fiifään vad slappt...

Och nu så sitter jag här, sjukt trött och försöker fördriva tiden tills klockan 20.00 då Andra Avenyn börjar, hähä loove it! Är så beroende, måste kolla på varendra avsnitt verkligen. Någon mer som ser på det? :)

Vill inte bli vuxen

Helgen

Har varit en helg (jaså?) i helgen.. Okej?
Har varit i Norrköping i fredags med Li, yeaah! Det var roligt, minnen.. Älskar Norrköping, fast måste erkänna att staden är mycket mysigare under sommaren.
Igår så åkte jag och Li på Emilys 18 årsmiddag, sena som vaanligt.. Men god mat det var mys!
 Sen så drog vi på fest i stan osv... Kom inte hem förens i morse, då gick jag och la mig och sov tills halv 4 då mamma sa att jag hade telefonen.
Så idag har det bara varit att vila, vila vila.. Har inte börjat plugga till mitt svenska prov som jag har imorgon. FAN OCKSÅ! Får väl börja göra det nu, men det kommer bli svårt.. Men I´ll do my best! Hehe..

Fyfan vad kallt det är ute! Men är det vinter så ska det väl vara det, fast blir alltid sådär glad när det är vårigt på vintern.. Får känslor och tiden går mycket fortare då..


Nu är det inte alls långt kvar tills sportlovet ju! Så jävla skönt! Måste se till att få något vettigt gjort under det lovet.. Och jag måste verkligen börja använda min kallender... Annars blir det så att man glömmer saker man planerat.. Ja precis!

Nej nu ska jag väl försöka börja med svenskan, wish me good luck!
Ha det bra!


There´s always some reason to feel not good enough

Kom precis in nu, har varit ute och rastat Tindra och tagit  "dålig" luft. Nu ska jag gå och lägga mig.
Pratade med mamma förut.. Jag blev alldeles nere, började gråta som ett litet barn typ. Hon är orolig över min framtid, min framtid? Den har jag inte ens tänkt på. Men mår dåligt över när man snackar om den, vad ska jag bli egentligen? Med mina nuvarande betyg så lär jag inte bli ett skit.. Men jag ska ändra på mig, jag måste, jag vill! Men hur lätt är det när man inte har tillräckligt med motivation? När man inte tror på sig själv?
Vill bara kunna imponera på alla, familjen, lärare och vänner och bara kunna säga: Jag kan, jag gjorde det!
Hur får man tillbaka sin motivation? Så jävla trött på det här, vill bara kunna förändra mig till en bättre människa, som är ambitös och vet vad jag vill..  It´s hard..

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är en ny dag.
Godnatt

Studiedag

Igår så var det en alldeles för lång dag, började morgonen med gympa, fast det var ju ingen ansträngande lektion direkt... Haha. Jag slutade 5 igår, fyfan vad trött jag var! Det blev till att gå direkt till bussen, åka hem och sen äta kvällsmat!
Jag gick faktiskt och la mig för att vila vid halv 7 igår, sen vaknar jag nästa gång vid halv 11.. Alla har gått och lagt sig i huset så då gick jag och bortstade tänderna, sen ner i sängen för att sova till halv 11 idag med! Så skönt att för en gångs skull lägga sig i tid och vara utvilad, jag är verkligen helt slut om inte jag får sova  tillräckligt.

Idag:
Som sagt vaknade jag vid halv 11 tiden, gick upp och åt frukost/lunch=brunch haha och sen ner för att duscha, klä på mig borsta tänderna o.s.v sen kom Li hit! Vi satt och läste om massa häftiga saker på Flashback!
Sen var det för att ta det stora klivet, ta på sig skorna och gå ut på en promenad, det blev till att gå hackeforsspåret. Fifäään vad trött jag är i mina ben nu! Och helt slut känner jag mig också, det är inte klokt.. typ..
Vet inte riktigt vad som händer resten av dagen.. Får se..
Jag har märkt att jag är ganska slarvig med att uppdatera min blogg, får börja göra det oftare då, men jag har en sån grymt  tråkig design och jag vet inte hur man ändrar den, så man blir inte så pepp på att blogga.. Någon som vet hur man ändrar till egen bakgrund o.s.v??

Ha det bra.

Måndag

Började denna arbetsdag med sovmorgon till halv 11.. Trots det så var jag 30 minuter försenad till första lektionen.
Men det var bara att ursäkta sig och säga som det var, sen gå vidare med sen närvaro uppskrivet.
Idag fick vi veta hur vi ligger till betygsmässigt på spanskan, jag ligger tydligen på ett starkt G, är med muntligt på lektionerna och gör läxorna bra, kul att höra! Spanska är verkligen det enda ämnet som det går bra för mig i.. Men det är för jag tycker det är roligt antar jag! Haha..
Blev dödsirriterad på båda mina mentorer idag, jag är nog inte så populär hos dom..  Vi skulle göra ett reading test på engelskan och jag höll på att fixa mina hörlurar, för enligt mig så arbetar jag bättre med musik i örat ÄN att höra när andra skriver och suckar och vad dom nu gör.. Hon ba: ohohohoh, ingen musik Ebba, om det inte passar så kan du gå.. Nej jag hade tänkt göra mitt test? Får ju bara en chans?
Och min andra lärare är sne..
Jag hatar Folkunga så himla mycket verkligen, är aldrig pepp för att gå till skolan, inte ens för att träffa folket.. Hur långt har det gott då? Men jag tror jag är en person som har svårt att släppa saker, jag lever i mitt förflutna.. I min värld så cyklar jag till Munken och träffar dom bästa personerna.. Munken tiderna <3
Inga falska Folkunga idioter......
Nu ska jag upp och äta nudlar iaf. Kanske uppdaterar sen.


helgens händelser.

Fredag: Jag och Carl gick på bio, vi såg på Arn, den var helt okej, lite seg ibland bara men värd att hyra på film så småningom.

Lördag: Var hemma hos Niama och firade henne henns 18-års dag (inte för hon fyllde då men endå) med tjejerna. Hon fick fina presenter, och vi fick god mat, tårta m.m..  :)

Idag: Har bara slappat hela dagen, sen så träffade jag Elias en stund. Vi har möblerat om mitt rum, det
är inte riktigt färdigt en men det tog så lång tid så det blev till att ta en paus.. Ska lägga in före och efterkort sen så får ni se resultatet.
Nu ska jag se på Andra Avenyn och sen så kommer Elias och Flora hit..

Tankar snurrar runt i huvudet.. Vart går alla gränser? Hur vet man vad som är rätt och vad som är fel?


Skärpning

Okej jag måste ärligt talat göra något av mina vanor som håller på att spåra ur.. Jag har en vana av att om jag försover mig så skiter jag i att gå över huvudtaget till skolan, inbillar mig att det inte är en viktig dag fast jag i själva verket har prov..
Idag har det hänt igen, sammanlagt 2 gånger den här veckan, inte är jag sjukanmäld eller något. Kommer inte se bra ut när frånvaropappret kommer, som dom har slutat skicka till pappas mejl? ;) haha..
ifaf jag ska skärpa mig, kommer inte gå ut med några betyg annars ju..
Men iaf, sov ut idag, sen åkte jag in till stan och träffade Freddy, jag åt kebab och han pizza. Sen gick vi och köpte cigg, sen gick jag och mötte Flora! :)
Idag har det varit underbart väder, fick vårkänslor.. Vilket kanske inte är så bra att få i mitten av januari, men endå..
Imorgon har jag bara en lektion, jiihu. Så jävla skönt!
Nu väntar jag på Li! Vi ska sätta på kaffe, sen sätta oss på balkongen och ta en candy, höhö


Senare:  Förut var jag med Li som sagt, det var nice.. Vi bara slappade, tog det lugnt med andra ord.. När hon skulle åka kom Inez, vi kollade på en massa gamla bilder och lyssnade på gammal musik man lyssnade på en viss period.. Minnen från förr, jag tänker tillbaks!
Vi såg på Efterlyst också, vart hungrig och åt, yummie!
Senare så träffade jag Carl och vi gick ut en sväng, nice nice... Är trött nu, ska väl sova eller något.. Får se.
Ciaoo

jag i väntan på bussen

jag i väntan på bussen

;

Boy: Yes. At last. It was so hard to wait.
Girl: Do you want me to leave?
Boy: NO! Don't even think about it.
Girl: Do you love me?
Boy: Of course! Over and over!
Girl: Have you ever cheated on me?
Boy: NO! Why are you even asking?
Girl: Will you kiss me?
Boy: Every chance I get!
Girl: Will you hit me?
Boy: Are you crazy! I'm not that kind of person!
Girl: Can I trust you?
Boy: Yes.
Girl: Darling!

After marriage - - - simply read from bottom to top

Tomorrow´s another day

Idag är jag stolt över mig själv, jag Ebba Maria Nilsson var med på gympan! Helt otroligt va! Förra veckan så gav min idrottslärare mig ett papper med alla gånger jag varit frånvaro från idrotten, och det var inte några gånger.. Utan vääldigt många, men hoppet är inte ute än sa han till mig. ,och jag ba: jag älskar (kanske lite att ta i, men gillar iaf) att idrotta men det är bara det att vi har idrott på onsdagar 08.10 och det är jobbigt att ta sig dit, men blablabla... Jag ska förändra mig, så nu är det gjort också.. Hoho! Inte så jobbigt när man väl var där. Så nu ska jag få bra närvaro på idrotten så jag fixar ett G!

Förövrigt gillar jag inte mitt nya schema, verkligen sena dagar nästan varje dag och onödiga håltimmar.. Som idag, hade haft spanska efter lunchen som slutade klockan 12.40, egentligen brukade jag sluta efter den, men nejnej.. nu ska jag vänta tills 14.15 och ha engelska också. That sucks!

Imorogn har jag ett historia prov som jag verkligen inte har börjat plugga till än, + spanska läxa.. Men än så länge har jag ingen ork till att plugga, men den kanske kommer när jag har ätit fiskpinnar och potatis.. Suck.


saker i mitt liv kändes helt väck

det här känns odugligt, jag har inte gått till skolan än.. mamma kom ner. jag sa till henne att jag var på väg.. hon bara: mm.. sen forstatte jag: till farmor, min stackars mamma tror att jag ska äta lunch hos farmor sen ta bussen till skolan. men nej så är det inte.. jag ska äta vofflor med grädde hos farmor, och så ska jag träffa li! :D jiihuu.. men eftersom det inte känns så bra att missa viktiga saker så har jag lagt in en depp-låt på min mobil så att jag får lite tröst... behöver det.. höhö.
nu ska jag gå och möta li iaf, candy-time! :D puss hej

fan

allt bara blir fel.. har försovit mig ett ex antal timmar nu, ska ha muntlig eximination (stavas ? ) idag.. som jag tänkte gå upp och plugga på imorse, vilket har skitit sig totalt, funderar på att sjukanmäla mig och lämna in en skriftlig istället.. för det är ju inte så mycket skola kvar endå, fast så kan jag ju inte göra? hm.. sen så började vi med filosofi idag också, bra att missa första lektionen... jajaja.... hm..
det här går inte så bra..

Idag fyller iaf Niama 18 :) Grattis <3

höhö enjoy.






Hur många timmar sover du på en natt?
olika, men på tok för lite.

Föredrar du att vara singel?
ibland.. det är skönt att vara fri. men endå känslan att ha den den man älskar tätt intill gör mig knäsvag.

Har du kysst någon den senaste veckan?
nej

Är du nöjd med dej själv?
nej

Hur mår du just nu?
äckligt trött, annars bra! =)

Senaste program du såg på?
Andra Avenyn

Senaste film du såg på?
"Good Luck Chuck "

Senaste bok?
minns inte

Vad var det senaste du sa?

jaaa sen jag ska vila nu, jag är trött, sen

Hur ofta tvättar du ansiktet?
1-2 gånger per dag

Vem vet mest om dig?
familjen och de närmsta i mitt umgänge..

Vad har du i ditt fönster?
nada.. damm?

Vem var den sista personen du umgicks med?
Li

Hur dags gick du o la dig igår?
klockan 3..

Vad ska du göra ikväll?
sova, plugga, träffa carl en stund :)

Piercings?
i öronen

Tatueringar?
nej .

Längd?
1.70

Skostorlek?
40

Tycker du om ngn?
japp. eller gillar..

Önskar du att du bodde ngn annanstans?
Ja.. vf inte

Vill du ha fler piercingar?
kanske det

Vilket shampoo använder du?
sånt som står framme.

Vilka skor använder du?
idag använde jag ett par tygskor jag köpte på rean i somras, annars lacoste eller några andra sneakers.

Vart köper du dina kläder?
olika ställen.

Varför gör du såna här test?
för att glädja folk som har det tråkigt eller ngt

Hur bor du just nu?
villa med mam & pap

Trivs du med hur du bor?
 jag vill helst flytta härifrån, börja om på nytt igen.. eller ngt....

Har du använt ngn hårprodukt?
mousse, hårspray.

Hur många speglar finns i ditt rum nu?
1

Var är du nu?
i datarummet

Saknar du någon just nu?
mmm..

När var du i en affär senast?

i fredags tror jag

Tycker du om dina grannar?

Agnes henne gillar jag :)

När fick du senast en present?
julafton

Vad har du för framtidsplaner?
flytta utomlands, spanien

Vad drack du senast?
mjölk.

Har du några högklackade skor?
några bara, inte allt för ofta jag har på mig högklackat

Vilken är din favoritfärg?
rätt färg till rött humör... äsch ja vet inte..

Sämsta färg?
grått?

Vad har du för planer till helgen?
ska till niama på lördag, fredag vet jag inte än

Har du en hårborste i din väska?
nej

Hur många lampor har du i ditt rum?
4

Vilken färg har du på dina underkläder just nu?
vita

Längtar du till din nästa födelsedag?
jovars, 18 :)

Brukar folk säga att du ser äldre ut än vad du egentligen är?
jaa det händer

Har du rakat dina ben någon gång?
javisst

Vilken stad är din mamma ursprungligen ifrån?
Linköping

Vilken stad är din pappa ursprungligen ifrån?
Kisa tror jag

Hur många hål har du i öronen?
5

Född?
22 juli

Stjärntecken?
i vissa tidningar är jag lejon, i vissa är jag kräftan.. so me dont know..

Vad säger du ofta?
palla, jaha nää.. eller fråga ngn jag pratar med istället för ja tänker inte på det.

Vem stör du dig på?
visa människor som är för mycket. inga namn nämda.. inte heller glömda.

Har du blivit uppraggad?
jag är tjej hööhö

Har du dansat tryckare?
mellanstadiediscon

Har du delat säng med någon utan att något snuskigt hände?
ja

Har du masserat eller kliat någon utan att ha några snuskiga baktankar?
ja :)

Har du brutit ett löfte?
mm tyvärr.. faktiskt va

Har du ljugit för någon på någon annans begäran?
det har väl hänt. tyvärr

Har du haft förhållande med två eller flera personer samtidigt?
nix va

Har du nypt någon i häcken?
jaddå ;)

Har du kysst någon och använt tungan?
vad använer man annars när man kysser någon? handleden kanske?

Har du sett någon fullkomligt naken under bra ljusförhållanden?
ja

Har du blivit sedd fullkomligt naken under bra ljusförhållanden?
ja

När hånglade du senast?
palla

Roligaste resa?
marocko än så länge

Vilken tid gick du upp idag?
8

När kräktes du senast?
2 days ago

Varför hånglar man?
för att me dont like that uttryck

Har du sovit i din egen säng inatt?
ja

Har någon annan sovit i din säng inatt?
nej

Har du glasögon?
ja, läsglasögon för typ 8 år sedan. :)







love adidas rasta :)

new year

hahaahha, this fox is so shy so u should talk to him in a slow voice.. Byee


RSS 2.0