Livet är en fest

Hej hej.
Nationella prov i morse, eng b. Skulle skriva ett CV. Gick väl helt okej må jag allt tro och hoppas på, men svårt att veta va. Drog hem efter det.

Nu sitter jag här, lyssnar på Kalle Baah och peppar lite inför Bob Marley Memorial som äger rum i Skärblacka maj 15. Det är 30 års jubileum och det kommer verkligen bli fett :)

Oscar är på väg hit. Han kommer snart. As nice. Senare ska jag till Ljungsbro och träffa Freedd, grilla lite, kanske ta sig en folköl eller två, för livet är en fest, eller?

Bob Marley memorial

These songs of freedom. ♥


It got to be allright

Hej! Fick mig en rejäl chock idag när jag kollade på termometern. Klockan var inte mer än 10, och termometern står på 20 grader! Jag undrade om detta var ett skämt, men när jag dåg att den växlade mellan 18-20 så insåg jag att så är det. Var inte sölig med att sätta på kaffet och skynda mig ner och byta om till shorts och linne, tog med mig en kopp kaffe och laptopen och nu, sen dess har jag suttit på balkongen och chillat. Inget annat än Bob Marley passar bättre till detta. Livet är underbart.

Men inte ska jag sitta hemma hemma hela dagen och inte göra ett piss. Även fast jag inte har någonting emot det. Om 39 minuter går bussen min, till el escula. Rätt chill endå, Jag tror att de flesta är glada och energiska idag, på grund av vädret. Som jag är! Alla chillar runt med en kopp kaffe och njuter.. ;)

chill
Chillade vid ån en gång. Mycket charmig bild.

Babylon lämnar jag kvar

Lite bilder från senaste tiden.

ja
Gabbe och Oscar
grillen
mjlö
mj
fejnt

Okej, det där var långt ifrån många. Men tyvärr ska jag gå nu och min dator kan ju inte arbeta snabbt endå så.
I morgon är det nationella i 100 timmar.. Gött

Skansros

Hallå. Inte igår jag skrev här inte, men vad gör det? Kan ju inte hänga i bloggen jämt likssom. Sån är inte jag, mjau. Men ett bidrag till att jag inte orkat skriva är väl att jag vill byta design, den 'är rätt old. Tråkig och dyster.. Vill lära mig att göra egna, då skulle jag ha en bra sysselsättning. Och jag som går media och har tillgång till alla pogrammen i skolan borde väl ha en chans? Hehe.

I går fyllde Jossan år! 18 år. Rätt fin ålder antar jag. Minns själv när jag fyllde 18, sommaren 2008. Bästa sommaren. Vi hade engelskatest och blev bjudna på glass. Sen satt vi i parken och chillade. När jag kom hem sov jag från 17-20, värt. Somnade gött på kvällen trots det, med min katt sovandes vid fötterna.


Idag är det svin kallt ute, bara 2 grader. Känns ju sådär för jag fryser verkligen ihjäl. Men vad ska man göra? Ta på sig varmare kläder och hoppas på spring......

snyggve

Gillar blicken., haha


Vi ska gå hand i hand

Tja! Ser inte ett skit av vad jag skriver då jag ännu en dag spenderar tid i solen, nu även med en kopp kaffe tätt intill. Hur underbart är inte det? Jag är verkligen en vår och sommar människa. Det märks. Nu när vi går mot ljusare tider så blir jag pigg, glad och spirituell. MUMMA!

Nu är kaffet uppdrycket. Snart ska jag börja bege mig mot en annan del av Hjulsbro, till min Oscar, haha så fult det lät, men aa han är ju faktiskt min?

Herråh

Varje ögonblick är min domedag

Fint vårväder, awesome, underbart fantasiskt! Man blir så glad, känner sig piggare i kropp och själ! En kopp kaffe är som godast ute i vårsolen.

Nu är ju påsklovet slut. Det känns sådär va, hade häldre spenderat minst en vecka till med nära och kära i stället för att plugget hetsar ihjäl en.. Men snart är det ju sommarlov, eller?

kskas
Lyssnar på Kultiration nu. Snart ett år sen Blacka, synd att de inte kommer dit i år igen. Men får se dem någon annan gång i år!


Allt påminner om en dröm som hon har drömt

Hej bloggen, verkligen hej bloggen, för du existerar ju, men du har inget eget hjärta, därav jag ger dig en bit av mitt, fast bara en ytterst liten del, och mitt hjärta brinner. Skevt det blev.

Sitter och ska börja äta min mat, om den vill svalna någon gång. Efter jag har ätit ska jag ta tag i rummet, både nyttigt och välbehövligt. Ska bli skönt att få lite ordning och reda på saker och ting! När det är välstädat ska jag tända doftljus <3 Awesome..




tja


Awesmome night

Som ni ser kan jag knappt stava till namnet, vore jag helt korrekt som jag är nu skulle jag sudda ut och stava rätt, men lite schysst mot tagenterna borde man va. Hehe.

Kvällen har varit hel nice! Jag mötte Jossan på bussen och vi drog mit Abisko området. Det vankades inflyttningsfest hos bror min. Han och Hanna flyttade ju in där för lite mer än en månad sen. Det var faktiskt kul! (låter som det brukar va tråkigt men nej, det var kul) Det var väldigt blandat folk, vilket alltid är nice då man får träffa nytt folk. Allt från Stockholmsdudes till Eskilstuna bönder. Flyt.

Sen splittrades sällskapet då de andra drog till Platå och jag och Jossan mot Pitch. Väl där träffade man massor gammalt hederligt folk, som Simon G, Rell, även Gabbe, Impen, Adam, Max, Gabbe, Boffe, Olle, Fredrik W och Ludde m.f. Nice azzz!

I morgon blir det förmodligen fest i gettot., kan bli kul. Min älskling ska göra högskoleprovet, men hoppas kanske han är på att ferra till det lite, vem är inte? :)

Nice..

KOM!
Eller?
Chansen glider förbi, såå. va?

Ja vi sär så.


Herrå


Jag skulle gärna ha ditt mod

Tja! Sitter och lyssnar på Lasse för stunden. Gamla gobitar. Nostalgin flödar. Dags att skynda mig egentligen, men kände för att skriva några rader innan..

Har spenderat hela lovet so far hos Oscar, chill bill. Vi ska ut och grilla snart. Tyvärr gick solen i moln, det ser rätt mulet ut just nu. Men det är rätt varmt ute så det gör inget, fast man blir glad av solen. men men.

Bör väl gå ner nu, hoppa in i duschen och skynda mig som sagt. För snart får jag väl ett mess av Oscar där han säger att han är på väg! Och jag vill ju inte vara den som är den.


KJAM

haha

eyy yo

Tjena! Sittandes i tvrummet för stunden, ätandes ur det gemensamma påskägget och väntar på att gå till bussen. Ska in till stan med Li! Spännande. Se vad man kan hitta för spännande saker där, hon skulle förbi en sömmerska om jag fattade det rätt. Hehe

Natten spenderades hos bästa. Vi har chillat, hela tiden. Soft. Sett på Vänner och sånt. Det äger. Ska chilla där ikväll också, äta tacos med. Underbart....

PUSS!

haha


Nåt som tog mig upp en bit över noll

Tja! Igår vankades det grillning hemma hos Jossan, med Dennis och Oscar! As nice. Blev grillad kyckling samt ett gäng bärs, senare ringde vi även online pizza, blev en pizza samt mer bärs. Ångrar dock det, eller inte pizzan kanske, men har kommit fram till att norrlands guld inte är favoritölen, gick väldigt segt... ÄCKLIGT segt, kanske beror på att man drack godaste Heineken innan, hehe.. Men det var en nice afton! Lyssnade på musik, drack kaffe, snackade, singstar o.s.v, riktigt lyckat! Somnade som en stock när jag kom hem (man säger väl så, eller?) Bilder finns, la dock över dem på den andra datorn så får väl lägga in dem snart.

Idag har solen skinit, otroligt vackert. Har chillat med Oscar, sett de tre rådjuren som lever i Hjulsbro, vackra. Lite synd dock att de inte har någon stor skog. Mm. Vi gick även och gungade på en gungplats vid skogen hos Oscar, hehe..
Är hemma en kort stund nu. Men om cirka en kvart så ska jag tillbaka till Oscar, nice!

Puss hej


Påsken

Hej! 3:e april idag. Sitter hemma i vardagsrummet, hela familjen är samlad. Har ätit påskbord för en stund sedan, mätt? Javisst. Tar jämt för mycket när det gäller påsk (och julbord) och orkar aldrig ta om igen. Men men.
Snart är det dags för kaffe, det måste bara rinna igenom. Någon bakelse också på det. wiie.

I förrgår var det Hannah 18,! Det var kul. Men men, vad ska man säga? Säger inget alls. Lika bra...'

Igår hängde jag hos Oscar en sväng. Såg bland annat på Talang, Solsidan samt ett avsnitt av Vänner. Sweet.

Påsklov nu. Förkylningen börjar ge med sig.

Nice. Ha det bra

mama
Cool guy 90.


Fjädrar och kvastar.

Hannah 18 idag! Fint, grattis påre min kompiz! Solen tittade till slut fram! Precis.

Håller på att gära mig i ordning nu, lyssnar på Lasse samtidigt. Om mindre än furtio (glömt hur man stavar 40, what the heck?) minuter går bussen till Hannah..
Vet inte varför jag skriver när jag är så stressad och säkert kommer glömma det ena och det andra.. Hmm.

Men men. Skriver några rader till för det. 1:a april idag.

Oscar lurade mig förut att han skulle bli inlagd på sjukhus över helgen! Idiot.
Jag och Jossan var en sväng på stan idag. Blev ett par låga converse. Wie.

kjam



RSS 2.0