Tack Linnea!

Ikväll så var jag med Linnea. Vi träffades först I Ekholmen där vi satt på en bänk och snackade lite. Plötsligt så kommer Johan och cyklar förbi, och det slutar med att han gör oss sälskap!
Ca en timme senare så åker han hem och likaså jag och Linnea. Hemma hos Linnea så fick jag hjälp med mitt svenska arbete som skall vara inlämnat imorgon, tack Linnea! Den hjälpen behövdes verkligen, jag är ju inte så allmänbildad än, men det ska vi väl kunna ändra på! He-he..
Kom hem för 5 minuter sedan. Nu ska jag gå upp till köket och dricka kallt vatten, jag är så himla törstig, varm också. Det är ju rätt så kallt ute och jag hade på mig en tjock tröja, en fleeze och halsduk, så nu känns det som jag ska kokas!
Efter att jag har druckit mitt kalla underbara vatten ska jag borsta tänderna, ta på mig något skönt sen krya ner i min säng. Mamma har bäddat den med nya lakan så det kommer vara jätte skönt att få sova.. Den här helgen har jag verkligen varit sjukt trött.
Imorgon är en ny dag med nya möjligheter. Jag får gå till skolan och jag är så himla glad för att jag ska dit!
Sov så gott!
Puss



Linnea

Linnea



najs 

Erik, Eddie och Axel i skolan.


Nea
Linnea i skolan! :D

Guvenor
Jag och Guvenor Andy


Kom igen då, kör för fa-an!

Tjaaaaa!
Ni fattar inte hur skönt det var att sova.. Låg och läste en tidning innan mina ögon höll på att stängas och jag släckte för natten. Sov underbart! Drömde något sjukt inatt, komemr inte ihåg vad det handlade om dock, men riktigt sjukt! Jag brukar ofta drömma riktigt sjuka drömmar! Brukar ni det? Okej sjuka och sjuka.. Skumma iaf.
Idag vaknade jag klockan 10. Och var helt utvilad. Att sova 10 timmar sitter inte helt fel och att endå vakna skapligt! :)
Men under de 3 och en halv timma jag har varit vaken har jag inte hunnit med så värst mycket. Bara att duscha, klä på mig och äta ett ägg och torr bröd samt sitta här. Men det är så det ska va, det ska ju inte gå framåt. Man ska ju vara seg på SÖNDAGAR!
Idag ska jag plugga (göra svenskan som ska vara inlämnad imorgon bitti) och så hade jag tänkt städa mitt rum. Det behövs. Älskar att vistas i mitt rum när det är nystädat. Det är sött. Fast å andra sidan så bryr jag mig inte så mycket om det är städat eller skit. Det sa jag bara för att det skulle låta bra. Städar mest för att göra mina föräldrar glada och hitta mina absolut  onödvändiga saker!
Och ikväll/eftermiddag när jag är klar med studerandet och rummet så hade jag tänkt unna mig något. Det kan vara allt från att ta en härlig promenad i den friska luften och gå i skogen, bara rensa tankarna sådär.. Eller att hitta på något annat nice. Vi får väl se mina vänner! 

Puss
 


Några dagar sen...

Jag skrev här, därför passar det väl inte bättre än att uppdatera en lördag kväll kl 22.55 precis innan jag ska gå och lägga mig? Ni anar inte hur himla trött jag är! Och ni fattar inte, eller jo möjligtvis Linnea hur skönt det är att bara vara hemma en kväll och ta det lugnt med ens älskade föräldrar. Det behövs verkligen ibland!
Den här veckan gick verkligen fort. Skolan är kul ju, riktigt chill! Kan inte sluta att tycka bra om Infokompi asså. Nåja..
I torsdags så var jag och Linnea på Lorient och checkade in när Guvenor Andy spelade. Det var jätte roligt, jag var så himla pepp hela kvällen typ! Men en jävligt tråkig sak som hände var att det blev bråk där inne (onödigt som fan) och han hade inget annat val än att avbryta spelningen. Det var synd, det var så himla bra stämning innan allt hände!
Men han började spela senare igen en stund, men man blir ju ledsen när sånt händer.
Igår var det fredag. Jag och Linnea gick till skolan och där var det ganska slappt, första lektionen var inställd vilket innebar sovmorgon för min del, drack en kopp kaffe innan och vaknade till.
Efter skolan så åkte jag hem, vilade lite, gick upp för att göra mig iordning och äta. Framåt 8 tiden så gick jag en sväng förbi parken där jag träffade Ludde, Konkan, Muffe och Niklas. Sen var jag tvungen att gå till Hydro för att köpa ett busskort till mig, de andra skulle gå på i Ekholmen. Men när jag kommer ut från macken så kommer först Muffe och Niklas.. Hahaha, sen kommer Ludde och Konkan också! En käka korv med mos, den andra var pissnödig, den tredje hade tappat sin mobil som han köpt dagen innan (men den kom tillbaka i rätt händer igen ;) och den siste tänkte på sin kyckling som han skulle äta när han kom hem! 
Bussen åkte, jag gick av i Resecentrum, där jag väntade på Linnea. När hon och de andra kom så drog vi förbi Stångebro. Fan vad tråkigt! Vi var där i 10 minuter kanske. Sen drog vi till Taco bar och åt. 
Sen träffar vi Armin, Axel, Hellman och Myran. Vi drar förbi Yngves sen går vi runt lite. 
Linnea och jag skiljs från de andra. Och ungefär där börjar helvetet, fast i efterhand är det jävligt kul.. Men inte då! Men det är så det ska vara ju, då vet man att man är helt jävla förstörd.. 
Linnea ringde Sarah som vi gick och mötte utanför hennes port. Hon lät oss sova hos henne vilket betyder jävligt mycket! Grymt schysst asså, vetifan vad vi hade gjort om inte hon hade varit i närheten. Tack Gud!
Linnea och jag drog ifrån Sarah någon gång efter 12. Drog till Yngves och käkade lunch, sen gick vi förbi Gröna Arken. När jag kom hem så gick jag och vila, efter att jag varit med Christian lite. Somnade as skönt. Vaknar upp hungrig några timmar senare, äter, ser på dålig film på tv.. Och nu sitter jag här!
Ska sova nu, jag är så jävla trött..  Men jag lever fortfarande! ;)
Vi hörs livskamrater! Puss




Kärlek och Respekt!
 

Vart kom alla krafter ifrån?!

Igår så var jag med Linnea, i Vidngsjö. Drog en sväng till Lasses och handlade chokladbollar, klubbor och festis. Sen drog vi runt i Vidingsjö kan man väl typ säga. Vi gick väldigt mycket om man säger så, haha! Men mest satt vi och chillade.. Det var så jävla nice! Haha, det kan både jag och Linnea hålla med om.

Idag var det skola igen (var det?!). Det var kul! På lunchen så drog jag och några i klassen (jag hittar inte plus tecknet, ofta jag inte hittar plustecknet)  plus Linnea till Grill huset? Vet inte vad den heter, men ligger precis vid Resecentrum och åt! Det blev en kebab tallrik för min del och en cola. Fan vad jag älskar kebab, det är så jävla gott!

Nu är jag iallafall hemma. Och det är grått och trist ute. Men vad gör det? Linnea säger att det ska bli bättre väder på fredag, the sun is comming back! Vad mer kan man begära? Inte mycket mer som är naturligt.
Jag är väldigt hungrig nu, men jag känner mig verkligen full av kraft! Jag som gillar att sova efter skolan i vanliga fall känner för att göra något vettigt, fast så brukar jag känna mig för det mesta nu för tiden. Men jag måste ju utnyttja den kraften jag har.. Därför ska jag göra något nu..

1: Leta reda på min spanska bok så jag kan börja läsa spanska snart igen.
2: Städa mitt rum och lägga smutsiga kläder i tvätten..
3: Äta något.
4: Jag ska hjälpa brorsan att tvätta sin bil, får 50 kr för det! Alltid något och jag hjälper ju faktiskt min bror.

Dags att sätta igång kanske? Men först ska jag hitta min español bok och äta något + (haha nu hittade jag den) kolla på ett youtube clip.
Full clip gangstas :D

Bye

Jag och Linnea en solig kväll i juli
Sommaren värmer mig i hjärtat


Tisdag!

Ännu en dag! Lika rolig dag idag, som igår. Så det så! Idag tog jag bussen med Filip, vi hade trevliga samtalsämnen på bussen, bananflugor och handtorkare! Haha!
Har fått lite läxor nu, bland annat samhällskunskap tills imorgon bitti,den gjorde ju jag direkt när jag kom hem idag. Sen blev jag skit trött. Men jag vill ju inte sova på dagarna efter skolan.. Men det gjorde jag endå, vaknade för en timma sen typ. Så kan det gå, eller?
Mina kära föräldrar kom hem för en stund sedan, no idea where they have been. Men mat blir det snart iaf!

Ser du hur ovädret drar sig undan och lämnar plats för den strålande solen? Det gör jag.

somewhere

Måndag!

Nameen, tjenare! :D
Idag har det varit en härlig dag. Sol hela dagen! Vad mer begär man? Då är man allt glad.
Idag har skolan gått snabbt, fast det gör den alltid..
Hade samhällskunskap som första lektion. Vi gick mest igenom vad vi ska lära oss i kursen, kriterierna och så fick vi våra böcker.
Vi hade engelska efteråt också,då blev vi indelade i våra engelska grupper, fick även böcker där. Sen skulle vi köra Bingo, vi skulle gå och fråga folk som stod i rutan som typ "have you played soccer?" så skulle man fråga någon och om den hade spelat fotboll så skulle man kryssa i och skriva dennes namn! Haha
Sista lektionen var svenska, då skulle vi intervjuva (stavning?) en person och fråga massor, sen ska man göra ett porträtt av den eller vad man ska säga som vi sen ska hänga ut i skolan! Vi får morgondagens lektion på oss att göra den med och på måndag ska den vara inlämnad.

Efter skolan så gick jag på stan med Li. Det blev en hel del shopping, som en jacka, skjorta, tröja, armband, örhängen, strumpbyxor och en massa shit. Nu måste jag verkligen hålla reda på mina pengar, jag ska inte handla mer, inte shoppa iaf på länge! Får man inte göra, inte bra!
Men galet nöjd blev jag iaf! =)
Träffade även Yassin och AAAASHHHHHHUUUUUUUUUR. De saknar man att ha i klassen. Riktigt roligt folk! Alltid lika roligt att möta dom. Fick även se på deras scheman, som egentligen skulle vara mitt schema nu om jag inte hade börjat på Infokomp! Fyfan vilka tider och sjukt många lektioner dom har asså! Tack Gud för jag fick byta! Haha

Nu sitter jag här hemma iaf, kom hem för kanske en timme sen eller något. Mina föräldrar är inte hemma, men jag antar att dom kommer snart.
Jag vill bara att klockan så bli "mycket" så att jag kan gå och lägga mig för att åka till skolan imorgon, haha! Ofta jag Ebba Maria Nilsson längtar till att gå till skolan! Det kan man inte tänka sig. Men jag trivs verkligen på Infokomp, det passar mig så bra! Inte för många lektioner, okej inte än så länge iaf, och det är verkligen as bra tider och nice folk!
Ja.. Vad mer har jag att säga?
Det återstår att se.
Ha det vackert!
Pusss!

Senare

Hej!
Idag var jag med Linnea, vi möttes i Ekholmen sen tog vi en sväng till parken. Där träffade vi bland annat Ludde, Konkan, Muffe, Axel, Olle samt några fler. Där satt vi på en bänk och chillade. Det var väldigt skiftande väder idag. Ena sekunden var det jätte varmt men sen så blev det kyligt. Nu är det verkligen skiftningen mellan sommar och höst.
Efter att vi varit i parken så stack jag och Linnea hem till mig, sen drog vi ut och smög omkring i Ekholmens trakter.. Efter att ha suttit en stund så gick vi hem till Linnea.
Nu är jag hemma igen!
Ska snart gå och lägga mig, men funderar på att äta något innan, har varit lite sugen på något smaskigt en stund nu, haha!
Ny dag imorgon, ny vecka, nya möjligheter. Det är nice. Livet har mycket att erbjuda, därför ska man ta vara på sitt korta liv.
Imorgon efter skolan ska jag gå på stan med Li! Det lär bli kul..
Ha det bra, godnatt!

Sunday is calling!

Hej!
Idag hade jag tänkt sova skit länge, till halv 4 tiden sådär. Men det går ju inte om man vaknar tidigt, så nu får jag smida andra planer, men det är väl tur det?! Så slipper jag slösa bort på livet :P
Idag kanske jag kan ta och städa mitt rum, det behövs.. Annars då? Jo tack själv?
Nu äter jag Pringles chips, sourcream & union, nice då! En gång var jag rätt stressad och skulle in och handla dom, tar röret och drar därifrån. När jag öppnar den och smakar så har jag självklart tagit med dill. Usch! Jag gillar typ bara sourcream chips, annars kan det vara. Okej Taco chips är galet gott och det finns några få undantag, bara så att ni vet!

Igår kväll så träffade jag Niama och Inez en stund föressten. Vi möttes i Ekholmen och satt där en stund, sen drog vi hem till Niama och drack läsk, saft och åt chips och en massa kakor. :D


Hadälätten dä dä

Martins 18-års fest!!

Shuluulu!
Igår så vart det kalas hos Martin Nyberg! Han fyllde 18 och hade fest. Jag, Linnea, Li och Paulina drog dit runt 6 tiden, då var det mycket drag, och der var det hela kvällen också, men sen började man må dåligt, en efter en. Men man ska ju må dåligt, annars är man ju torr! :D
Roligaste kvällen på länge, sjukt värd!!!
Slaggade hos Linnea inatt, vi vaknade vid 6 och gick upp då. Framåt 9 tiden gick jag och Li hem, svängde förbi Centrum och köpte käk, bland annat laktosfri mjölk, den smakar ju bättre än vanligt.
Nu ska jag sova, men först kommer lite bilder från igår :D

Grattis Martin :D
Martin, Grattis! :D
Underbart!
Nice, visst är det?!
Linnea och Armin
Li, Linnea & Armin
:)
Li,jag,Linnea & Paulina :) <3
Muffe :)
Muffe smider planer
Abbe
Abbe är glad! :D
Abbe & jag-
Abbe och jag! =)
Pau
Bara glada miner :D
Fille och Linnea
Fille och Linnea :)

Orkar inte lägga in fler bilder nu, är trött och det går så långsamt! Ha det bra :D

I skolan

Hej!
Nu sitter jag i skolan, och softar. Vi ska ha datakunskap, väntar bara på att läraren ska komma.
i morse hade vi idrott, på World Class. Fast vi gick bara en promenad och svarade på frågor sådär.. Vi gick runt Nykvarns området. Nice.
Den här skolan är verkligen as soft, jag gillar den verkligen! :D
Kul att jag har tappat bort, eller glömt kanske man ska säga mitt lösenord till mitt skol-logga-in-konto. Så himla typiskt mig, så nu är jag inne på Linneas konto. Men vår lärare som heter Ann får hjälpa mig sen, när hon kommer.. Om hon ens kommer. Började för en kvart sen :P
Sista lektionen nu, slutar 14.15 . Det är nice att skolan ligger precis vid Resecentrum, för då är det inte alls långt till bussen, ser den tilloch med härifrån!
Hungrig är man ju. Åt inte så mycket förut, för jag var inte hungrig då, ganska knas, jag är ju jämt hungrig! :P
Mitt skåp är längst ner i ett hörn, och det är stolar och ett bord alldeles brevid, jävligt trångt.. Om ni nu ville veta!
Ha det bra, vi hörs! :D
Puss

Sommarlovet / Ny skola / Livet

Hej! Det var inte igår som jag uppdaterade här. När det är något man ska skriva om, som typ en sammanfattning som kommer ta en stund blir det att man lägger det åt sidan, sen kommer det fler saker att skriva om.. Så då lägger man det gärna åt sidan, man orkar helt enkelt inte. Men nu har jag tagit mig i kragen, och har tänkt göra det, en gång för alla!

Sommarlovet 2008 är slut.
Vad ska man säga om den sommaren?!
Den bästa sommaren i hela mitt liv, samtidigt som det värsta inträffade.
Den började en varm dag i juni, och slutade en regnig dag i agusti.
Det är så mycket saker jag har gjort den här sommaren, mer än aldrig förr. Även första gången jag inte lämnat Linköping också, haha!
Jobbade som en galning från juni till mitten av juli typ, blev rätt lugnt då, drog mest till parken med Linnea (efter att hon kom hem från USA) och chillade, och på helgerna blev det fest.
Jobbet var en plåga samtidigt som jag älskade det. Älskade det? Okej, det var kul att.. Nu får jag inte fram ord för det jag vill säga, men att man gjorde saker på bestämda tider, och träffade trevliga arbetskamrater, så lite sorgligt var det ju att sluta, haha.
När jag slutade så började det hända saker.
Fest hela tiden.. samt en  hel del chilla kvällar hemma hos Linnea, galet kul var det.
23/23/23/23. You know why? Because you´re .... HAHAHAHA, glömmer det aldrig.
Så jävla stuuukad azz
det är nice azzz
"VAAD?" HA HA . BEBIS!!
Under snön
Utan fotfäste
Full clipp azz!!
Smugit runt har man gjort, på flera ställen.
Har lärt känna en massa nytt folk också, vilket aldrig sitter fel. Vissa är galnare än andra.. Verklgien.
Pau flyttade in i egen lägenhet också, så där har man ju också chillat :)

Den här sommaren har jag nog förändrats en hel del, men enligt mig själv bara till det positiva. Men det är väl det som räknas? Så länge man själv trivs med det så är det ok?
Men jag har en del sidor jag vill ändra på som inte går på en månad, jag vill kunna behärska mig, och sluta såra folk. Då menar jag mina föräldrar, ibland känner jag mig så dum och bortförskämd, när jag säger utan att tänka. Det känns som jag bara gör det för att. Klart som fan jag inte menar det. Men det är inte lätt att vara liten.. Men så länge jag är medveten om mitt beteénde så kan man ju faktiskt ändra på sig.
I sommar blev jag även myndig. Vilket inte känns som någon större skillnad, bara att mina päron vet att jag röker, vilket de inte gillar. Men vad ska man göra?
Okej en ytterst liten skillnad är det väl.. Jag har ju mer ansvar nu, folk tar mer saker för givet att man ska göra si och så, men det är ju så det ska va. Man ska ju ta eget ansvar..

En kväll den 3:e augusti så hände det fruktansvärda.
Min kära farmor kom till himmlen då. Saknaden efter henne går inte att beskriva med ord. Efter ett kort tids sjukdom så blev det ett hastigt slut. Jag träffade dig på sjukhuset tidigare den dagen, du var trött men du var piggare än vanligt, allt skulle bli bra. Ett hastigt samtal förändrade allt. Nu vilar du i större händer och vakar över oss här på jorden. Jag tänker på dig väldigt ofta, och minns dig som världens bästa farmor.. Du vet <3
Men jag tar en dag i taget..

Sommarlovet är nu slut.
I måndags så gjorde jag något väldigt spontant, jag åkte till INFOKOMP och frågade om jag fick börja där, jovisst det fick jag, fortare än jag först trott. Så klockan 10 var det upprop, sen blev det att mingla i sin nya klass då. MP1A. En ny start, en ny framtid. Jag ska ge gärnet.
Jag behövde det här, jag hade inte klarat det på något annat vis, det här var min enda utväg. Man ska aldrig tacka nej till en andra chans..
Det går en himla mycket nice folk på den skolan vilket är kul. Dock har jag inte bekantat mig med min klass än..

Men en sak som är fett synd...
JAG SAKNAR MINA FOLKUNGA VÄNNER OTROLIGT MYCKET:
Niama<3
Suad<3
Inez<3
ofia
Mona
Shorty
Yassin
Shine
Devran
Simon
Ebba

Ni står mig varmt om hjärtat.
Jag kommer komma och hälsa på er. Ni vet :)

chill
Sommaren är här

:)
Jag och Linnea en kväll i juli

<3
Li <3
Varamon
Jag och Li myser

Varamon
 Picnic i Varamon med Jossan och Li

En dag på jobbet

Jobbat har man ju också gjort.

det är nice
En hel del kvällar har jag och Linnea chillat i parken, b.l.a med Albin

Linnea <3

Linnea på sin 18-års dag :) <3

natti
Vandrat hem från stan mitt i natten har blivit en vana för oss

regni
i spöregn...

jag :)
jag

Abbe och Linnea
Abbe och Linnea


UNDERBART<3
Den här bilden säger mer än 1000 ord, är den inte underbar?! Älskar den

Nice ju.
Chillar hemma hos Pau

Vi smyger i Linneas rum
Smyger i Linneas rum

auktion
Auktionen, den glömmer man inte i första taget, haha!

Konkan, glad som vanligt
Är det fest eller?! Konkan alltid lika glad! :p

summer memories
Ludde och Roy. Något slitna dagen efter kanske :P

jasr
<3

Ludde
"Wooowwwooowooo"

jag och abbe
Jag och Abbe, haha

li,jag och linnea
Li, jag och Linnea <3

Pau
Pau

hihi
Ludde, Muffe och Alex

jag och linnea hos lise
Jag och Linnea, smyger.

smyger
Vi smyger igen.

:)

Tack för allt, <3
tack

Peppade till max!

Tack sommaren 2008. <3

 

Nu är jag vaken

Hej!
Nu är jag vaken. Eller jag vaknade för 26 minuter sen då.. Här sitter jag och lyssnar på någon fransk rap, ganska keff. Men orkar inte byta, eller förfan.. Det orkar jag visst. :)
Tänkte ta en liten update om de senaste dagarna som sagt, så jag har något att dela med mig till er.

Onsdags: Jag är med Linnea på dagen, vi chillar ute, handlar lite candy och sånt där, sitter på en bänk och softar, sen på kvällen var vi med Ludde och Armin. Mestadels av kvällen spenderades i Linneas källare, bara softa sådär, snacka. Men vi gick ut ibland också, ta frisk luft behövs nu för tiden.
Vi gick ut vid 5 tiden någon gång, satt under ett träd och bara chillade. Efter en stund gick vi in, då blev jag grymt seg, fast de blev dom andra också nog..
Somnade.. Sen vaknade jag nästa gång vid 11 på torsdagen av att Linnea skulle dra till stallet. Och jag fick för mig att Linneas väckar-klocka var Armin som härmade en tupp, haha. Knas! Sen somnade vi vidare.. Jag vaknar vid halv 1 tror jag av att jag måste dra hem och fixa lite saker, för att: Linnea och jag skulle dra till Lise i Rimforsa! Med Sarah också! :)
Det var en nice kväll, chill som fan också. Bra sälskap, skön musik, god mat och fina saker. Linnea somnade och Lise också, då gick jag och Sarah till köket och fixade käk, sen satte vi oss på balkongen, det var mysigt. Sen vaknade Lise, då somnade jag! Höhö.
Vaknade vid 9 på morgonen därpå, åt frulle, satte oss på balkongen ett tag, sen åkte jag och Linnea hem, för Sarah hade åkt 2 timmar tidigare.
Buss turen var den skönaste buss-resa jag någonsin har åkt, ni fattar inte hur skönt det var. Fin utsikt också!!

igår (fredag):
Kommer hem till Hjulsbro nån gång, äter lite mat. Går och lägger mig! Vaknar kvart över 5 av att Linnea ringer, som säger att Julia kommer till henne vid halv 7. Då går jag upp och gör mig iordning, får skjuts till Linnea.
Vid halv 8 så drog vi in till stan för att handla lite på Hemköp, och sen gick vi till Danne, Linneas kompis, för att förfesta! :) Det var nice.
Och jag var så jävla pepp på att gå mot Nykvarn sen när vi gick ut,. Jag fattar verkligen vad folk menar med en del saker de säger, för det var ju verklgien hel nice!
Väl där så tappar vi bort alla, och spioner fanns överallt, men det var lugnt.
Vi träffade en hel del nice folk sen bla: Adam, Pau, Ludde, Niama, Inez, Konkan, Muffe, Axel och Johan. Nice.
Vi satt först på kullen, sen gick vi ner till bänkarna typ. Där höll det på att bli bråk mellan Muffes brorsa och någon blondie. Men det ordnade sig till slut.. Fick höra andra tråkiga saker som hänt på kvällen mellan Martin och Hannes bland annat. Fifan.
iaf..
Jag, Linnea och Ludde drar iväg, vi sätter oss på några kullar och bara softar ni vet. Ludde berättade om han och Konkans Spanien resa, de verkade ha haft det kanon! Det är så det ska va ju :D
Sen styr vi oss mot Kebab Baren, där möter vi Olle och Jaque m.f Åt mat.
Sen  det att traska hem mot Hjulsbro, ja man har ju gått en hel del i sommar..
Först försvinner Ludde som bor precis vid T1, sen Jaque som svänger av någonstans i början av Berga, och sen Olle också, då blev det jag, Linnea och Axel kvar.
Sen fick jag fortsätta min vandring själv från Vidingsjö, men Linnea var snäll och lånade ut sin cykel åt mig! :)

Idag vet jag inte vad jag ska göra, sånt som märks. Men Li kommer hem idag! Saknat den jäveln! :)

Puss på er

trött.
trötta



Finner inga ord.

Vet inte vad jag ska säga, men jag vill verkligen säga något. Fast jag orkar inte säga det nu, haha!
När jag vaknar så ska jag uppdatera och berätta vad jag har haft för mig de senaste dagarna, det ska jag göra. Det har varit så jävla nice azz. Vad mer kan man säga? Glad är man ju. Så fint då!
Kom nyss hem iaf, från Nykvarnsfestivalen. Men jag berättar allt när jag har vaknat.
DAMP på livet :D

färger i en vind
: )

:)

Käre vän
Välkommen hem Niama (TABBON ;)


<3
 
Linnea min vän :)

lalalaa

Hej!
Nu sitter jag hemma hos Linnea, chillar lite. Förut så spelade jag, Linnea, Armin och Axel spel, tecknet.
Jag och Linnea förlorade, med några poäng, men det är ju så det ska va! Man måste ju inte vinna alla gånger ;)
Nyss så gick vi till Shell, bara för att liksom. Åt äpplen och kastade svamp också för den delen, det är niice.'
Armin cyklade hem för att hämta lite saker, så snart kommer han också. :) Vi ska laga massa god mat och bara chilla, är det nice,eller? Ja mannen, det är det :D
Träffade Niama också förut, för första gången sen hon kom hem från Marocko, saknat henne, vi satt i Ekholmen i 2 timmar typ, bara för att det regnade ute. Vi åt Pringles och Kex choklad också. Sen var det en as söt liten Kines unge på 3 bast typ som försökte baxa en cykel från de tuffa grabbarna, hahahahaha. Ni skulle ha sett.

Puss

Tja!

Nu är det sista lediga veckan innan skolan börjar.. Har den här sommaren gått fort, eller har den?!
Men du, ska leva ditt liv här och nu, kom ihåg vad mamma sa. Sen också för den delen! Innan klockan slår allt snabbare OH NEJ sitter du här och glor.. Hela världen väntar utanför på dig, på dig, på dig, på dig!!

Igår kväll så hände det något spontant. Jag som trodde att kvällen skulle sluta med att jag gick och la mig av tråkhet hade helt fel. Jag mötte Linnea vid Hydro några minuter innan macken skulle stängas, så det blev att skynda sig in och handla det man behövde. Sen träffade vi Armin! Drog hem till mig sen, och chillade hela natten. Det var riktigt kul! Snackade om väldigt bra saker, vettiga saker, och massa annat.. Så ska det va.

Vaknade runt halv 3 idag kanske, har mest slappat hemma, typ duschat, ätit, chillat och suttit vid burken, fast allt ärdet jag sa är ju rätt chill egentligen azz.
Ikväll var jag hos Linnea. Vi såg på G som i Gemensamt. Den var ju... eh ganska flummig. Typ.. Dåliga låtar iaf. Haha. Sen gick vi en sväng i Vidingsjö, såg den fina utsikten. Ni undrar ju säkerligen vad den fina utsikten är för utsikt, det ska jag berätta för er. För det är inte vilken utsikt som helst, den finns ju inte överallt menar jag, iaf.. Man ser Vattentornet, Domkrykan och så en as fräsch lägenhet, eller asså.. Den lyser typ blott, eller vänta.. Det är ju Vattentornet iaf, men jag tycker verkligen att den lägenheten passar in som en del av utsikten, älskar den..

Ha det fint.

Kärlek och respekt !!

How does it feel?

Hej bloggen!
Igår kväll så började jag vandra mot Centrum. På vägen dit mötte jag några ifrån min klass som jag inte hade träffat på hela sommaren, nämligen Jonas och Mathias. De var ute på promenad och hade just lämnat tillbaka en film från Video Butiken.
När jag kommer fram till Centrum så möter jag Linnea och Paulina! Då börjar vi traska mot Lillgårdskolan, men innan så gick vi förbi Linnea och hämtade plåster, både Pau och jag hade fått skoskav, haha. Ja som tidigare nämt så började vi traska mot Lillgård, där vi mötte Adam!
Vi satt under ett tak där, ganska länge. Bara snackade om saker typ, sen vart vi så galet hungriga. Då drog vi hem till Linnea och käkade, yummie!
Satte på en film och alla somnade till den.

Vaknade någon gång runt 1 idag, skönt att sova. Var hos Linnea ett tag, åt falaffel (stavning?) och annat gott, och självklart blev det livets vatten - kaffe. Vad mer kan man begära?
Fick skjuts hem sen av Linnea och hennes pappa som skulle skjutsa Linnea till stallet. Nu sitter jag här, alldeles ensam.
Vad ska jag göra?
Duscha kanske?
Leta reda på någon trevlig bok och läsa?
Sätta på någon film?
Ringa någon? Eller hoppas på att någon ringer mig?
Jag har tråkigt, haha.. Får se.. Eller ska jag sätta mig på balkongen och titta på medans regnet faller ned? Det är också rätt så mysigt.
Det är så mycket jag vill ha gjort, men tankarna bara försvinner till något annat.. Man kommer in på nya banor, och så går det runt sådär. Inte alltid man får mycket gjort.


Idag är det en vecka sedan du försvann. Jag tänker på dig, men jag vet att du har det så bra nu. Det känns skönt att veta. Du och John är återförenade! Ett hjärta slår för att du finns här dagligen. <3



Lördag

Igår kom Niama hem från Marocko! Välkommen hem vännen : ) Tabbon har säkerligen en hel del att berätta..
Jaja, denna gårdag så var jag med Linnea iaf, vi drog ner till stan en sväng, och softa. Sen blev det att sätta sig på bussen mot Vidingsjö vilket var trevligt, vi drog omkring i området och smög, vi satt även en hel del, skrev lite.. Sen vart det varmt och jag blev jätte rädd, blixtra kan det ju också göra kanske.
Vi drog hem till Linnea efter några timmar. Där åt jag världens godaste mackor, guld värt. Sen skulle vi laga gröt och så. Då kom Linneas brorsa Axel hem. Och han var galen! Han måste ha varit jävligt dyng altså, haha. Men det var bara kul!
Sen gick vi och lade oss..
Drog hem förut idag, gick till Ekholmen Centrum där jag mötte mina föräldrar som hade handlat.
Sen åkte vi till Farmors lägenhet. Det kändes så overkligt. När jag var där inne så kändes allt som vanligt, precis allting. Ofattbart att tänka att du aldrig mer kommer bo där och att det kommer flytta in några nya där någon gång.
Hittade massor saker där, saker som ger mig minnen. Det var svårt att hålla tårarna tillbaka.
Nu har jag fått din cykel, du ville det. Jag ska vara jätte rädd om den, den ska inte få gå sönder. Jag lovar! :) <3

Nu ska jag göra mig iordning lite. Ikväll ska det bli roligt, vad som än händer. Hoppas jag får träffa Niama också <3.

Puss


Fredag.

Sitter här. Musiken från stereon spelas, just nu är det "Get up, stand up".
Idag har jag haft lite smått ångest över några små saker, som att jag alltid sover för länge. Sover bort hela mitt liv, vad är det för mening? Vad lever man för ens? Vad lever ni för? Jag antar att allas åsikter är olika..
BAAAAAAAAAAAAAAAJSSSSSSSSSSSSSS! Kan man också tänka ibland
Har inget vettigt att skriva egentligen, men säg mig när har jag det? Fast å andra sidan bryr jag mig inte, det här är mer som ett block, där jag kan skriva av mig på, det är kul ju. Jag brukar då och då gå tillbaka och läsa mina gamla inlägg, om vad jag gjorde då och hur jag tänkte om saker...
Igår så var jag med Linnea, jag följde med henne till stallet. Din häst är superfin, och kelig. Grymt söt. Ridningen gick också bra ju! : )
Efteråt åkte vi hem till henne, för att sedan åka och fika på stan. Det fick bli Yngves. Som vanligt, det stället är ju bara så soft, Me like it.
Sen blev det en sväng förbi fontänen, statyn, vilka minnen, och flera chilla saker! Bra kväll. Dock gick vi hem från stan mitt i natten i spöregnet. Sådär kul, fast ganska mysigt..

Ikväll ska jag vara med Linnea, vi ska förmodligen hitta på något trevligt, men vad som sker får vi se. Hoppas på en bra fredag.
Ha det bra!


Saknaden är stor.

Nice med majs!

Tiden rinner, rummet krymper..

Jag har inte vilat sen jag låg i mammas mage. Det var länge sen, länge sen jag kände den tryggheten.

Igår så vaknade jag ganska sent, gick omkring här hemma, senare följde jag med min storebror till sin lägenhet i Ljungsbro, vi var där ett tag.
Åkte hem mot Linköping, bakom ett par som körde i 30km/h när man fick köra i 110km/h. Men jag klagade inte, jag njöt istället över den vackra utsikten, ett landskap så fint..
Tog en sväng förbi Max´s Drive In, köpte rejält med käk, drog hem och satte mig i solen och åt.
Gick ner för att göra mig iordning och sådär, sen gick jag till Ekholmen Centrum för att möta Linnea. Köpte en massa snacks och sånt (blev sugen på en kall Coca Cola nu i skrivande stund). Sen drog vi hem till mig.
Vi chillade, snackade en jäääävla massa, och smög såklart. Jag älskar att smyga, vem fan gör inte det? Har ni prövat på det någon gång? Det är niiiiice juu... Jag bryr mig inte, men morsan blir galen. Höhöhö!
Linnea: Tänk dig vad som skulle kunna hända på Filbyter torget, (Australia)
och Lkpg låten, munspelet i högsta hugg..

Kärlek och respekt!!

Idag ska jag följa med Linnea till stallet, träffa Unique. Hennes häst! Det ska bli trevligt. Om jag tänker efter rätt så har jag inte varit i något stall över huvud taget sen jag var på Öknehult för 2 år sedan. Fast jag vet inte, jag kanske tänker helt fel.. Inte för det känns som så. Men who cares!!


Ta vara på din dag, ta vara på ditt liv.

:)
 

Vissa säger lev din dag som din sista

Hej.
I förrgår natt var nog den värsta natten i mitt liv. Jag kunde inte sluta tänka, gråta och tänka igen. Mitt huvud ville sprängas och jag låg och vred mig hela tiden.Somnade väldigt sent den natten och Inte heller blev det bättre när jag vaknade klockan 9 på morgonen, då började jag tänka på allt och ingenting igen, tårarna forsade som en älv nedför min kind.
Mamma skulle till Farmors lägenhet igår och städa ur och frågade om jag ville följa med.. Jag ville, men jag skulle inte klara att se hennes saker, radion som hon ständigt har på högsta volym, sängen hon ligger och vilar i, tv-n, alla hennes skor och smycken samt saker hon har fått av mig.
Istället följde jag med min bror till Ljungsbro en stund.
På kvällen åkte jag till Linnea, det var så skönt, när man är med Linnea glömmer man allt! :) Då var jag glad, vi smög omkring i Vidingsjö. Jag älskar Vidingsjö, och Linnea också! Men I Vidingsjö är allt så hederligt.. Ni som har varit i Vidingsjö måste väl endå förstå vad jag snackar om, en Pizzeria som heter Grinden, en Rävkulle som det går en massa får i, som är i en stor backe, på vintern kan man åka pulka ned för den. Sen finns det ju En annan skog, som finns precis vid Linnea, där kan man sitta på stenar, och klottra saker. En gång satt jag och Linnea där och drack kaffe och lyssnade på musik en ljummen sommarkväll. Det var mysigt. Så finns ju Även Lasses Livs som är hederligt och Vidingsjö Motion Centrum där man har spenderat några Valborgs- kvällar för några år sen, haha! Älska Vidingsjö.

Idag har jag sovit ut, det behövdes. Sen städade jag mitt rum och rummet utanför mitt rum, där datorn står. Det var så skönt. Inte för att jag bryr mig om mitt rum är rent eller inte, för ibland tar det månader för mig tills jag städar mitt rum. Men det var så skönt att städa mitt rum, att vara sysselsatt. Då tänker man inte så mycket. Det är skönt. Så nu vet jag vad jag ska göra i fortsättningen om jag inte vill tänka på allt...

Nu är det mat och så.. Vi hörs..


Vila I Frid Farmor

Jag kan inte förstå det, hur ska jag kunna förstå det? Jag fattar ingenting, jag vill inte fatta vad det innebär..
Farmor du har alltid funnits här för mig, alltid funnits vid min sida, varit med mig genom hela min uppväxt, du har alltid funnits som stöd, hjälpt mig när jag har haft det jobbigt.
Jag kan inte fatta det.. Du har alltid varit så pigg och aldrig har du legat på sjukhus tidigare..

Jag kan inte fatta det, FARMOR!!!!
Igår när mamma och pappa ringde och sa att du hade blivit sämre så åkte vi och hälsade på dig, du var trött men du hade blivit bättre när vi kom till dig än vad du var innan, men du var väldigt svag.. Men vi snackade och du existerade. Du var väldigt noga med att jag skulle tvätta händerna ordentligt efter att vi hade träffats. Du snackade om att du var medicin förgiftad. Jag som trodde att din nya medicin skulle hjälpa och få dig att bli frisk och komma hem igen.
 
Idag skulle du förmodligen flytta tillbaka till din vanliga avdelning, inte ligga på HIA.

Igår kväll så var det en lugn kväll, hade inte mycket att göra.. Jag satt med min pappas mobil då det ringer från dolt nummer, jag svarar Ebba på Tobbes mobil, då är det en kvinna från sjukhuset som ville snacka med Tobbe, då började jag fatta att inget stod rätt till.
Får då veta att min farmor har fått hjärtstillestånd och att de försöker återuppliva henne.

Vi åker då till sjukhuset, vi väntar vid Södra Entrén på att en kvinna som jobbade på Farmor´s avdelning ska komma och öppna åt oss, efterssom det är är stängt för besökare annars.
 Jag visste ingenting.
Innan vi skulle träffa farmor ville hon snacka med oss, om vad som har hänt och så..
Hon berättade att min farmors hjärta har stannat och det finns inget mer att göra..

Klockan 23.10 somnade du in.

Jag kunde inte hålla mig längre.. Jag började gråta som ett litet barn, pappa satt och höll om mig, mamma fick gå iväg och hämta servetter.
Jag visste inte vad jag skulle göra, eller vad jag skulle tänka på. Det här var jag verkligen inte beredd på :'(
Att bara finnas vid tanken att min farmor inte längre finns bland oss gör mig illa till mods. Jag vill inte leva utan min farmor.

Vi sitter på några stolar och det finns ett bord också i korridoren, vi blir bjudna på kaffe, och jag får mer servetter..
Sen fick vi gå in och träffa farmor.

Där låg du så fridfullt och du såg inte ut att lida längre, det kändes skönt att se, men det var svårt. Allt var så vackert.
Blommorna som låg på ditt bröst var så fina och ljusen lös så vackert..
Jag tog dig i handen. Du var så kall.. Fast det hade du ju sagt tidigare under dagen också, att du frös om händerna och fötterna.
Det kändes så lustigt att sitta i samma rum som jag suttit i tidigare på dagen.
Då var det ljust ute och du fanns där bland oss.
Sen så var det natt ute och du hade lämnat oss..
Du vilar i större händer nu.


Farmor du var som min andra mamma. Du betyder så mycket för mig. Du har alltid funnits här. Dig har jag träffats minst en gång i veckan efterssom du bodde så nära mig. Jag kommer aldrig kunna gå förbi din lägenhet igen utan att tänka på dig.
Att få komma till dig var verkligen ro för själen. Att alltid veta att allt kommer bli bra var så skönt, det visste man när man var på väg till dig.

Att ha din väska och din påse med dina saker brevid mig när vi åkte hem inatt kändes så fel, jag ville ha dig brevid mig. Farmor vid min sida ska det vara! :)

Jag känner mig så tom nu. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra, och vad jag vill göra.

Jag vet bara att min farmor alltid kommer ha en stor plats i mitt hjärta och att jag alltid kommer att älska dig.

Farmor vila i frid. Jag älskar dig.




 

Kupade händer

Fredags blev inte alls som vi hade trott, men det blev ett bra avslut endå.. Vi chillade lite, följde Li till bussen, sen åkte jag och Linnea också buss hem, till mig.. Där satt vi och softa lite hemma hos mig, det var väldigt mycket damp, alla fina bilder vi tittade på och den bra musiken,betyder mycket.. Haha!
Vaknade vid 11 tiden igår kanske, då Linnea var tvungen att gå, jag sov vidare, fram till 2-3 sådär, skapligt skönt azz..
På kvällen fick mami skjutsa mig till Lambohov för att där skulle jag möta: Linnea, Ludde, Muffe och Konkan. Blev mycket chill och nice stund. Spelade tv-spel, såg på film, satt på balkongen och så, somnade nån gång, vaknade till och sen så vaknade man upp en gång till. Då drog jag och Linnea till Lambohov Centrum för att handla käk...

När jag kom hem idag så hann jag sätta mig vid datorn lite, sen ringde mamma och pappa och sa att Farmor har blivit sämre, så då åkte vi och hälsade på henne i Sjukhuset. Det var väldigt jobbigt att se min farmor må sådär, vad skulle jag göra? Jag fattade ingenting.. Hoppas verkligen att min älskade farmor blir bättre snart, jag saknar hennes riktiga jag. En farmor som är pigg, hurtig och nästan skryter om hur mycket på allerten hon är.
När vi åkte bil hem kom jag att tänka på en massa saker, som att när vi körde förbi en skog vid Sjukhuset så fanns det en damm där en gång, vet inte om den finns än idag.. Och i den dammen såg jag en sköldpadda. Ofta man ser sköldpaddor fria i en jävla damm i en skog, ofta.
Drog förbi Ekholmen på hemvägen, jag satt kvar i bilen, dom andra handlade lite mat inför ikväll.. När jag kom hem så gick jag och lade mig, vaknade 2 timmar senare.. Då åt jag maten som mamma lagat, visste inte om den skulle vara kall eller varm så den fick bli både och.. Alltid en bra lösning...

Nu ska jag hitta på något annat, kanske gå ut en sväng och ta lite luft.. Eller något annat, hörs då! :)

What a lovely day!

Idag är det fredag, veckans bästa dag.. Alltid lika bra med fredagar!
Gick upp för ca en timme sedan, har inte gjort något speciellt sen dess, hann slarva bort min mobil så det tog en stund för mig tills jag hittade den, men den låg på strykbrädan haha!!
Nu ska jag gå upp och äta något, sen ska jag och Li en sväng på stan, i denna värme!

Mina föräldrar åkte till Varberg i morse, så mamma tycker inte jag ska göra kaffe nu, hon är rädd för att jag ska glömma att stänga av kaffe-maskinen, du är söt mamma, jag älskar dig!

Men! Ha det bra allihopa;)
Puss

RSS 2.0