The times they are A-changin'

Det har hänt en hel del sedan jag sist skrev här. Det tog slut mellan mig och Oscar, för snart 3 månader sedan. Han jag trodde var mitt livs kärlek, en jävla vändning i livet, jag trodde jag aldrig skulle bli kunna känna glädje igen, han var min första riktiga kärlek och detta var något nytt för mig, att gå in i ett långt förhållande och sen även gå igenom en seperation, jag visste inte alls hur perioden efter skulle kännas, jag var helt förstörd, hade svårt att tro att jag skulle kunna bli lycklig igen, men hur klyschigt det än låter, så läker tiden faktiskt alla sår. Sakta men säkert! Det fanns ju en anledning att det tog slut, och varken jag eller Oscar var särskilt lyckliga i slutet. Jag tänkte ge upp den här bloggen, den kändes som något som tillhör det förflutna, och visst känner jag så även nu. Men är för lat för att göra en ny blogg, jag skriver ju endå inte varje dag. Utan då och då, och det är ju så skönt att skriva av sig ibland. Så jag antar att denna blogg får vara kvar, och så återkommer jag då och då, när jag känner att jag vill lätta på hjärtat. Något jag känner att jag vill göra NU!
Som sagt, det tog slut mellan oss två. Jag har haft en tuff period, men tack vare stöd från fina vänner samt fokus på andra saker så har det gått bra, nu kan jag se tillbaka på vår tid tillsammans och le åt alla fina minnen vi har delat med varandra, det sköna var att vi skildes som vänner, och det känns så otroligt fint, för Oscar är en fin person och vän, och sånna personer ska man vara rädda om. Allting sker ut av en andledning.
Nu känner jag mig som en ny person, med ny tro och hopp för framtiden!
Bilden nedfanför får symbolisera texten här ovan, bilden tog jag för en vecka sedan tidigt på morgonen innan jag skulle bege mig till jobbet, en ny dag väntade, med nya möjligheter!
Kommentarer
Postat av: GANGSTA

SAKNAR SAKNAR SAKNAR DIG DIG DIG!

2013-01-19 @ 00:09:21
URL: http://www.sui.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0