Lördagen 5:e september

Vad hände igår egentligen? Det är många frågetecken, men hoppas innerligt att jag får reda på svar. Som vart fan tog mina nycklar vägen? Dem kan ju inte bara försvinna, (lite halv panik, men bara lite så här dags på morgonkvisten) Och även vart ställde jag min cykel? Vart tog alla andra vägen?
Och hur fick jag pengar till att köpa cigg? Ligger ett marlboro paket på mitt bord. Varför köpte jag det? hehe..

Igår så drog vi fab-5 (Hannah, Linnéa, Ella, Jomme och jag) till utsiktsplatsen. Satt där från efternmiddagen. Senare på kvällen kom även Oscar, Olle och Niklas. Lyssnade massor på Håkan m.m hehe.
Det störda är när vi ska gå därifrån. Så satt Hannah och Linnéa på en sovmadrass som låg på någons garageuppfart, så jäkla stört, vart kom den ifrån liksom? Men mjukt och skönt var det..

Ja, och resten av kvällen blev lite som ett frågetecken, som sagt. Men hem kom jag iallafall. Tror jag gick och la mig på en gång. Vaknade upp med strumporna på iallafall..

Nu känner jag en stark känsla av att åka in till stan och hämta cykeln, om jag ens hittar den. Men det borde väl inte vara några problem? Ikväll blir det festis hos Kim! Och senare blir det krogen. Fasika vad kul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0